cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
29.09 - 05.10
już od 1659 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 06.10
już od 1370 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Smartline Sergios
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Smartline Sergios
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Smartline Sergios:
3.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Smartline Sergios:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Smartline Sergios w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum miasta Stalida
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • winda
  • sala TV
  • taras
  • Wi-Fi, w całym hotelu, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze, przy basenie
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

99

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • salon kosmetyczny: w ofercie firm zewnętrznych
  • golf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych, 18-dołkowe

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 18 m2
  • widok na miasto/widok na ląd
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: płatność gotówką, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • przekąski: codziennie 11:00 - 18:00, w cenie, lody: codziennie 24 h, w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, bufet, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, show cooking, popołudniowa herbata, w cenie, wliczone w all inclusive, codziennie 24 h, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: codziennie
  • bar przy zewnętrznym basenie: codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Kreta

    Kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1982 r. Odnowiony w 2013 r.

    Położenie

    Hersonissos, 29 km od Heraklionu, 27 km od lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    100 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    W hotelu

    restauracja, 2 bary (w tym beach bar), recepcja, sala telewizyjna, basen odkryty, wypożyczalnia samochodów.

    Pokoje

    standardowe, suity, bungalowy; klimatyzacja indywidualna (płatna), łącze internetowe (płatne ok. 5€/90 min), sejf (płatny), lodówka (bezpłatna), TV, telefon, suszarka, wanna, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi

    Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby. Płatne: bilard, kącik internetowy.

    Atrakcje dla dzieci

    krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie

    All Inclusive (11:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, lody, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Tel./Faks

    +30 28 970 / 22 583, 22 652  

    Aktualizacja opisu

    2015.07.13, g. 12:34


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

    Położenie

    - Hersonissos - w pobliżu liczne liczne bary, restauracje, sklepy - przy przystanku komunikacji miejskiej - ok. 200 m od plaży - ok. 1 km od klubów/dyskotek - ok. 1 km od Starbeach - ok. 1 km od Koutouloueri (typowa, dawna grecka zabudowa,tawerny) - ok. 7 km od Mali - ok. 30 km od lotniska/Heraklionu  

    Plaża

    - publiczna - piaszczysto-żwirkowa (zalecane obuwie do wody - skałki w morzu) - serwis plażowy (za opłatą) - ręczniki plażowe (za opłatą)  

    Pokoje

    Pokój standardowy 1 lub 2 os.: - niedawno odnowione, schludnie urządzone - 1 łóżko 2 os. bądź 2 łózka 1 os. - łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów - TV, telefon - klimatyzacja (za opłatą), sejf (za opłatą) - WiFi (bez opłat) - widok na okolicę - balkon Pokój standardowy 3 os.: - wyposażone podobnie jak pokój standardowy - 1 łóżko 2 os. oraz 1 łóżko 1 os/rozkładana sofa  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen zewnętrzny - leżaki i parasole - ręczniki basenowe za kaucją - taras słoneczny - rzutki - 1 x w tygodniu muzyka na żywo(czerwiec - wrzesień) Płatne - bilard - mini SPA  

    Dla dzieci

    - łóżeczko (na zapytanie)  

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie. Poll-bar w godz. : 11 - 23 i lobby-bar w godz. 18 - 23.

    Restauracje i bary

    - restauracja (bufet) - snack/pool bar - lobby bar  

    Dodatkowe informacje

    - niedawno odnowiony - 99 pokoi zlokalizowanych w dwóch, 4 piętrowych  budynkach - 2 windy - 24 h recepcja - przechowalnia bagażu - sala konferencyjna - wypożyczalnia aut - http://www.sergioshotel.gr/    

    Bagaż

    Lotnisko Heraklion Katowice, Berlin Tegel (Corendon) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg; , Berlin Schonefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze: - 15 kg - 335 PLN - 23 kg - 380 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Lotnisko Chania Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 160 PLN - 23 kg - 160 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa, Kraków, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 265 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis hotelu:

    Atrakcyjnie zlokalizowany hotel znajduje się w jednej z najsłynniejszych miejscowości wypoczynkowych na Krecie. W pobliżu hotelu przebiega promenada prowadząca do małego portu, w którym ulokowały się liczne bary i greckie tawerny. W okolicy nie brakuje atrakcji dla zwolenników robienia zakupów. Hotel oferuje wygodne pokoje i miłą, kompetentną obsługę. Hotel jest kameralny i posiada typowo grecką, gościnną atmosferę. Dzięki swym walorom stanowi odpowiednie miejsce letniego wypoczynku dla rodzin z dziećmi, miłośników zwiedzania i osób pragnących korzystać z atrakcji kurortu.

    Lokalizacja hotelu:

    główna ulica - przy hotelu, plaża - 200 m, lotnisko - 32 km, centrum handlowe - 1 km, przystanek autobusowy - 30 m, centrum miejscowości - 1 km.

    Wyposażenie hotelu:

    liczba pokoi: 99, restauracje: 1, windy: 1, baseny odkryte: 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, skrzynka pocztowa, tawerna, parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

    Wyposażenie pokoi:

    klimatyzacja indywidualnie sterowana (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

    Plaża:

    publiczna, piaszczysto-kamienista, szeroka, przejście przez ulicę, bar service, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness:

    bilard (płatny).

    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne), siatkówka, rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

    Dla dzieci:

    brodzik, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • hotel,
    • wyżywienie wg. oferty
    • transfer,
    • opiekę polskiego rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • opłaty  lotniskowej i paliwowej
    • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    Opinia 7islands

    Prowadzony przez grecką rodzinę hotel, który gwarantuje przyjazną atmosferę i dobrą obsługę. Ze względu na położenie w Hersonissos, w pobliżu centrum tętniącego życiem przez całą dobę, hotel polecamy w szczególności osobom młodym oraz turystom ceniącym łatwy dostęp do wielu rozrywek oferowanych przez nadmorski kurort.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Hersonissos, ok. 300 m od jej centrum z licznymi barami, tawernami i sklepami, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    Hotel

    Odnowiony w 2009 roku kompleks składający się z czteropiętrowego budynku głównego i dwupiętrowych budynków bocznych. Na trenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, bar przy basenie, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowa, sejf w recepcji, sklep z pamiątkami. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 99 pokojami z łazienką i toaletą. Część pokoi posiada balkon. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki (bez balkonu), dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze w godzinach 11:00-16:00 dostępne są przekąski, a w godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciastka. Lody dla dzieci dostępne są w godzinach 12:00-15:30. W barze w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne. Odpłatnie: pokój gier, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne).

    Kontakt do hotelu

    www.sergioshotel.gr / Tel.: 00 30 289 702 25 83

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ***+

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - W centrum rozrywkowego Hersonissos - W okolicy liczne bary i dyskoteki

    Okiem Grecosa

    Hotel położony w sercu rozrywkowego Hersonissos. Idealna propozycja dla osób pragnących zasmakować życia nocnego w jednym z najpopularniejszych kurortów w Grecji.

    Położenie

    • ok. 150 m od morza • w centrum rozrywkowego Hersonissos • przystanek autobusowy ok. 60m • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

    Plaża

    • ok. 150 m od hotelu • publiczna, kamienista • leżaki i parasole (odpłatnie)

    Hotel

    • budynek główny • recepcja (24 h), kącik TV • restauracja • 2 bary - w lobby i przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 0,50eur/15min.) • 102 pokoje, kategoria lokalna 3*

    Pokoje

    Standard • 2-3 os. • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (ok. 6 EUR/dzień) • TV-SAT, sejf (ok. 2 EUR/dzień) • telefon, lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.30) • przekąski,pizza,lody (11.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • bar w hotelu do 2.00 • kosmetyczka, masaże

    Dla dzieci

    • krzesełka w restauracji • łóżeczko

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    • w centrum Hersonissos
    • ekonomiczny
    • bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych
    • często wybierany przez pary

    Opis

    Położony w centrum popularnego kurortu Hersonissos. Hotel wyróżnia nowoczesny styl oraz wysoka jakość obsługi. Do dyspozycji gości są tu komfortowe pokoje, restauracja, bar i basen. Polecany dla ludzi młodych, nastawionych na wieczorne rozrywki miasteczka.

    • parking
    • recepcja
    • bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych
    • pralnia
    • restauracja
    • bar przy basenie

    Polozenie

    • 500 m od centrum Hersonissos
    • 7 km od miasta Malia
    • 25 km od lotniska w Heraklionie
    • 27 km od Agios Nikolaos

    Hersonissos - jedna z bardziej znanych miejscowości turystycznych Krety. Prawdziwy raj dla osób poszukujących rozrywki. W centrum znajdziemy dużą ilość barów, tawern, klubów i dyskotek. Bardzo dobrze rozwinięta jest również baza sportów wodnych. Rodziny mogą wybrać się do Aquaparku oraz Akwarium. Hersonissos to idealne miejsce na aktywny wypoczynek połączony z zabawą.

    Plaza

    • piaszczysto-żwirowa
    • 150 metrów od hotelu
    • ręczniki plażowe (płatne)
    • leżaki i parasole (płatne)

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    99 pokoi: Singles (~18m2), Doubles (~20m2), Triples (~22m2).

    W pokojach: klimatyzacja (za dodatkową opłatą), telefon z bezpośrednim wyborem, bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi, mini lodówka, telewizja satelitarna, łazienka (prysznic), suszarka do włosów, sejf (za dodatkową opłatą), balkon / taras.

    Singles: Pojedyncze łóżko.
    Doubles: Podwójne łóżko lub 2 pojedyncze łóżka.
    Triples: Podwójne łóżko i pojedyncze lub 3 pojedyncze łóżka.

    Codzienna usługa sprzątania pokoi, zmiana pościeli - 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • wieczory muzyczne (od czerwca do września) - 3 razy w tygodniu
    • masaż (płatny)
    • bilard (płatny)
    • rzutki
    • tenis stołowy
    • gry wideo (płatne)

    O wyzywieniu

    All Inclusive

    Śniadanie: (amerykański szwedzki stół w restauracji) 07:30–10:00.
    Wczesne śniadanie: 04:00-07:30 (na życzenie).
    Późne kontynentalne śniadanie: codziennie 10:00-11:00 w restauracji.
    Napoje podczas śniadania: kawa, czekolada, espresso, cappuccino, mleko, soki, herbata, woda w szklankach.
    Przekąski w snack-barze/barze przy basenie: 11:00-18:00 (przekąski, pizza, tosty, popcorn, lody).
    Kawa i ciasto w głównym barze: 16:00-17:30.
    Lunch: (międzynarodowy szwedzki stół w restauracji) 13:00-14:30.
    Kolacja: (międzynarodowy szwedzki stół w restauracji) 19:00-21:30 - pokazy kulinarne, wieczory tematyczne 3 razy w tygodniu.
    Napoje podczas lunchu i kolacji: lekkie napoje (Post Mix), domowe wino, lokalne piwo, woda w szklankach.

    Bary
    Bar przy basenie: 10:00-24:00.
    Główny bar: 18:00-02:00 (All Inclusive 18:00-24:00), po 24:00 płatne.
    Napoje w programie All Inclusive bez ograniczeń:
    lokalne alkohole - raki, ouzo, brandy, gin, whisky, wódka, rum, tequila z lodem lub napojami, wino w kieliszkach (czerwone, białe, słodkie wino deserowe), piwo; napoje bezalkoholowe - kawa, espresso, cappuccino, czekolada, herbata, napoje i soki, woda w szklankach (przez całą dobę).

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

    Inne informacje

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    W centrum popularnego kurortu wypoczynkowego Hersonissos, 28 km na zachód od międzynarodowego lotniska, blisko plaży oraz wszystkich obiektów rozrywkowych i sportowych w okolicy.

    PLAŻA

    Publiczna, piaszczysto-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, dno miejscami kamieniste, ok. 150 m od hotelu, przejście przez ulicę. Parasole i leżaki dodatkowo płatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3*Niedawno odnowiony, położony w centrum popularnego kurortu wypoczynkowego Hersonissos, składa się z 99 pokoi w czterokondygnacyjnym budynku głównym i dwukondygnacyjnym aneksie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, przechowalnia bagażu, 2 windy, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, taras. Za dodatkową opłatą wypożyczalnia samochodów, usługi prania i prasowania, lekarz na wezwanie.

    INTERNET

    Bezpłatne WiFi na terenie hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: mały basen, leżaki i parasole, rzutkiOdpłatnie: bilard, ręczniki plażowe depozyt, masaże, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Bezpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel składa się z 99 standardowych pokoi dwu- lub trzyosobowych. Pokoje dwuosobowe wyposażone w jedno podwójne lub dwa pojedyncze łóżka, łazienkę z prysznicem i balkon. W pokojach znajduje się odpłatna klimatyzacja ( ok. 6 Euro/dzień), TV/SAT, mini lodówka, odpłatny sejf ( 2 Euro/dzień), telefon i suszarka do włosów. Pokój trzyosobowy posiada jedno łóżko podwójne i jedno pojedyncze.

    WYŻYWIENIE

    BB - śniadania w formie bufetu.HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą.

    INFORMACJE DODATKOWE

    sergioshotel.gr180 Eleftheriou Venizelou Street70014, Hersonissos, Crete, Greece

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 20kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład; przy lotach EasyJet bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna, która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera)  // dla lotów rejsowych LOT oraz Aegean Airline, Smart Wings  tylko bagaż podręczny 8kg, bagaż rejestrowany 23 kg płatny ekstra ok. 300pln / szt]; opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta jeśli nie jest zaznaczone inaczej przy opisie hotelu; oferta na Santorini, Mykonos, Kos i Rodos -  bez rezydenta!, Kreta opieka PLjęzycznego rezydneta tylko w śćisłym sezonie (lipiec-sierpień),  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: obowiązkowego podatku turystycznego, bagażu rejestrowanego przy połączeniach rejsowych (nie czarter) opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln-300pln za 1 sztukę bagażu do 23 kg, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych.Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/nocW przypadku połączeń rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.EasyJet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera) W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm)W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż zgodnie z cennikiem danego przewoźnika.CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 600 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok. 350 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuEasyJet: 15 kg ok. 350 PLNLOT: 23KG - ok. 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji w przypadku chęci dokupienia bagażu rejestrowanego indywidualna wycena przez przewoźnika.

    Covid- 19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Utrzymany jest  bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą ( nie później niż do godziny 22:00 polskiego czasu w dniu poprzedzającym wyjazd.)W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro.Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach.WJAZD DO GRECJIOsoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu:*     PCR (wykonanego nie wcześniej niż 72 h przed przyjazdem)*     testu antygenowego (wykonanego nie wcześniej niż 48 h przed przyjazdem)Test należy przeprowadzić w laboratorium. Zaświadczenie o negatywnym wyniku powinno zostać sporządzone w j. angielskim. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci które ukończyły 12 lat), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Zaświadczenia o negatywnym wyniku testu PCR nie wymaga się od osób:* w pełni zaszczepionych, jeżeli przedstawią świadectwo szczepienia wydane przez uprawniony organ publiczny (przy założeniu, że od podania ostatniej dawki minęło 14 pełnych dni). Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim lub greckim. Zaświadczenie może być pobrane z portalu https://pacjent.gov.pl/ Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.* osób, które okażą pozytywny wynik testu PCR wykonanego w okresie 2-9 miesięcy przed planowanym wjazdem. Oryginalny wynik musi być wydany w jednym z języków: grecki, angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański lub rosyjski. Wynik w j. polskim może zostać przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na j. grecki lub j. angielski, lub* osób, posiadających wynik testu serologicznego na przeciwciała wykonanego w okresie 2-9 miesięcy przed planowanym wjazdem. Oryginalny wynik musi być wydany w jednym z języków: grecki, angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański lub rosyjski. Wynik w j. polskim może zostać przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na j. grecki lub j. angielski. W przypadku, gdy podróżny nie dysponuje wynikiem wcześniej wykonanego testu (np. go zgubił), może zwrócić się do laboratorium, które wykonało test i pozyskać zaświadczenie o wykonanym teście w jednym z wymienionych wyżej języków.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji.Osoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania, z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty.* obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM.PRZY POŁĄCZENIACH LINIAMI LOTNICZYMI TYPU LOW COST: *WIZZAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)*RYANAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 24 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta

    Położenie

    Około 500 m od tętniącego życiem centrum Hersonissos Niedaleko promenady z liczymi sklepami, barami i restauracjami Około 24 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    Piaszczysto-kamienista około 150 m od hotelu Leżaki i parasole (odpłatnie)

    Opis

    Recepcja całodobowa Lobby Winda Restauracja główna z tarasem 2 bary (w lobby i przy basenie) Kącik TV Możliwość późniejszego wymeldowania z hotelu (odpłatnie) Sklep Przechowalnia bagażu Lekarz na telefon (odpłatnie) Basen zewnętrzny Ręczniki basenowe/plażowe (odpłatnie) Leżaki i parasole (bezpłatnie) Prysznice zewnętrzne Taras hotelowy Wypożyczalnia samochodów Kantor Wysokie krzesełka w restuaracji (na zapytanie)

    Internet

    Bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu Kącik internetowy (odpłatnie)

    Pokoje

    Pokój Standard Klimatyzacja/ogrzewanie (odpłatnie) Sejf (odpłatnie) Telefon TV SAT Lodówka Łazienka z prysznicem i WC Suszarka do włosów Łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) Balkon lub taras Budzenie na telefon

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: gry planszowe, biblioteka, muzyka na żywo, animacje, rzutki Odpłatnie: sporty wodne, bilard, wycieczki, masaże, fryzjer i inne usługi

    Wyżywienie

    All Incusive: śniadania amerykańskie/kontynentalne, obiady oraz kolacje w formie bufetu lub na zamówienie z karty, przekąski, kawa, herbata, napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23.00).

    Uwagi

    Uprzejmie informujemy, iż z dniem 1 stycznia 2018 roku w Grecji wejdzie w życie nowa ustawa, która zobowiązuje wszystkich podróżujących do uiszczenia dodatkowej opłaty. Podatek turystyczny należy uiścić w dniu przyjazdu w recepcji hotelowej. Opłata uzależniona jest od kategorii zakwaterowania. Kwota powyższego podatku wynosić będzie od 0,25 € do 4 €/pokój/noc. Należy pamiętać, iż dana kwota może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

     

    Plaża

     

    Hotel

    Oficjalna kategoria lokalna ***

    Wyżywienie

     

    Restauracje i bary

     

    Informacje dodatkowe

    Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu (All Inclusive, FB, HB, BB, bez wyżywienia) Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji wykupionej oferty (godziny podawania posiłków, sposób podawania posiłków, rodzaje napojów itp). Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach i godzinach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji, zabaw, zajęć sporotwych, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. W sezonie zimowym i w  niskim sezonie (do połowy czerwca, od połowy września) hotele ograniczają działalność aqua parków, animacji, zajęć sportowych. Oferty zawierają zdjęcia przykładowych pokoi.

    Świadczenia w cenie

    DLA PRZELOTÓW WYCZARTEROWANYMI LINIAMI cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.

    COVID 19

    Osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem do Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.W Grecji turyści mogą być poddani losowo testom na obecność koronawirusa na lotniskuZWOLNIENI Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONE I OZDROWIEŃCY Osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni nie mają obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk z pacjent.gov oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu , na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do GrecjiWYMAGANE DOKUMENTY: Formularz podróżny (Passenger Locator Form) na stronie https://travel.gov.gr Formularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (każde dziecko/niemowlę bez względu na wiek powinno posiadać własny kod QR!!!), najpóźniej 24h przed odprawą. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukować.W dokumencie należy podać dane osobowe, kraj pochodzenia, miejsce przekroczenia granicy, kraje do których się podróżowało w ostatnim czasie i długości pobytu w tych krajach oraz adres, pod którym będzie się przebywać w Grecji. System wygeneruje kod QR, który należy wydrukować lub zapisać na urządzeniu mobilnym - na lotnisku będzie on skanowany po wyjściu z samolotu, w przypadku podróży dojazdem własnym kod należy okazać służbom granicznym.Negatywny wynik testu na COVID-19 lub zaświadczenie o zaszczepieniu NIE ZWALNIA z obowiązku wypełnienia formularza PLF oraz posiadania kodu QRProsimy na bieżąco śledzić wszystkie obostrzenia na stronie rządowej - Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zmiany wytycznych i decyzje ministerialne.Ostatnia aktualizacja 24.05.2021

    DOKONANIE REZERWACJI

    Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

    HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

    W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

    RODZAJ OFERTY - WAŻNE INFORMACJE

    1. Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) to oferty DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA co oznacza, że ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane - cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. 2. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.3. Warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlega dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.4. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.

    CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA- WAŻNE INFORMACJE

    Cena zawiera:- ubezpieczenie (KL, NW, bagaż),- bilet lotniczy,- zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00),- wyżywienie według wybranej opcji,- bagaż podręczny w przypadku przelotów liniami rejsowymi i czarterowymi,- bagaż główny tylko w przypadku przelotów liniami czarterowymi- transfer lotnisko-hotel-lotniskoUWAGA! PODSTAWA CENY NIE ZAWIERA:- bagażu głównego w przypadku przelotów liniami rejsowymi- podatku turystycznego (taksa turystyczna- płatna na miejscu za osobę/za noc uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR; 3* - ok. 1,50 EUR , 4* - ok. 3 EUR, 5* - ok. 4 EUR.- standardowej opieki rezydenta.Klienci przylatujący na Rodos i Zakyntos są pod telefoniczną opieką polskojęzycznego przedstawiciela organizatora. Oferta pobytu na Krecie nie zawiera opieki przedstawiciela/rezydenta -Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (podany w dokumentach podróży). Oferta nie obejmuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.

    POTWIERDZENIE REZERWACJI

    Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


    Orka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Sergios hotel położony 500 m od centrum Chersonissos, 7 km od miasta Malia, 25 km od lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w Heraklion, 27 km od Agios Nikolaos.

    PLAŻA

    150 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa!: Parasole, leżaki, ręczniki plażowe dostępne na miejscu.

    DO DYSPOZYCJI

    Do dyspozycji dla gości należy:- recepcja,- lobby,- restauracja,- 2 bary,- cukiernia,- basen,- taras słoneczny,- pralnia,- kącik internetowy,- sala konferencyjna.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Basen w ogrodzie, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, krzesełko w restauracji.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje wyposażone w klimatyzację indywidualną, klimatyzację indywidualną, TV-SAT, sejf, telefon, lodówkę, łazienkę (wanna / prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive.

    Informacje o lotach i bagażu

    Prosimy zwrócić uwagę iż w cenę biletu przeważnie wliczony jest tylko bagaż podręczny, natomiast bagaż rejsowy jest dodatkowo płatny. Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach lub dowodach osobistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi Klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji Klienta.Wytyczne dot. bagażu w poszczególnych liniach lotniczych są równe i wyglądają następująco:Lecąc LOT Polish Airlines (kod lotu LO) każdy pasażer może wziąć ze sobą:jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą:- bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaUWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8585c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines:  https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriageLecąc WizzAir (kod lotu W6), każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony)Warszawa- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 550 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 710 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Katowice- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 110 PLN/osoba w dwie stronyWybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych WIZZ:https://wizzair.com/pl-pl/legal/ogolne-warunki-przewozu-pasazerow-i-bagazuLecąc Ryanair (kod lotu FR), każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Kraków-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Poznań-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWarszawa Modlin-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWrocław-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaBerlin- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 450 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 210zł/osobaWybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozuLecąc Easy Jet (kod lotu EZY) każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem.Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- bagaż rejestrowany 15kg - cena 400PLN/sztuka- bagaż rejestrowany 23kg - cena 450 PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą.Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunkiWażne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

    COVID 19

    W związku z panującą na świecie pandemią wirusa Covid19 i częstymi zmianami dot. warunków wyjazdu i powrotu do kraju prosimy o śledzenie na bieżąco informacji dla podróżujących: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Zachecamy róznież do rejestracji w systemie MSZ Odyseusz (https://odyseusz.msz.gov.pl/). System w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych sytuacji za granicą, umożliwi kontakt MSZ z Państwem w celu przekazania informacji lub udzielenia pomocy przez właściwą placówkę dyplomatyczno-konsularną.

    Formularz PLF i kod OR

    Jest bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojej podróży na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Formularz należy wypełnić co najmniej 24 godziny przed odprawą (najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot- do godziny 22:00). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy odprawie biletowej oraz przy przekraczaniu granicy z Grecją (drogą powietrzną, lądową i morską). Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować.  W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR.Podróżnym nieposiadającym kodu QR linie lotnicze mogą odmówić wejścia na pokład samolotu. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo nałożyć na podróżnego grzywnę w wysokości 500 euro.W sprawach związanych funkcjonowaniem PLF i generowania kodów QR proszę kontaktować się z infolinią greckiego Ministerstwa Ochrony obywatela dzwoniąc na numer: +30 215 560 51 51.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

    Dostęp do internetu

    WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

    Polecamy

    • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
    • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
    • blisko do tawern, barów, dyskotek
    • blisko do plaży
    • super cena pakietu All Inclusive
    • tylko dla dorosłych


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

    Dostęp do internetu

    WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

    Polecamy

    • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
    • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
    • blisko do tawern, barów, dyskotek
    • blisko do plaży
    • super cena pakietu All Inclusive
    • tylko dla dorosłych


    Mapa Hotelu Smartline Sergios
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Smartline Sergios:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sergios!
    https://youtu.be/nCNCxOxy134

    Opinie o Hotelu Smartline Sergios

    3.1
    polecam

    hotel z bardzo mła obsługą , niedaleko do plaży,jedzenie bardzo dobre, śniadania tylko monotonne, okolica typowo turystyczna, ale baza wypadowa dobra. Ceny na Krecie kosmiczne

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    3.1
    4.3
    polecam

    Hotel jest położony przy głównej ulicy miasteczka,które do póznych godzin nocnych tętni muzyką,światłami i życiem.Plażę znalazłam prawie kameralną na 10 leżaczków i blisko hotelu.Polecam bar Derby i tawernę Rustico na drodze do portu.Wyżywienie w hotelu jest niezłe tyle,że codziennie na śniadanie jest jajecznica i paskudna kawa lura.Nie zrozumiałe też są dla mnie godziny czynnego basenu od 9.00 do 19.00 w środku lata.Największym jednak felerem jest przelot LOT em - ja miałam to "szczęście", że na lotniskach spędziłam po średnio 4 i pół godziny w jedną stronę. Mimo wszystko polecam hotel i miasteczko - rzeczywiście można odpocząć i "naładować" baterie na kilka kolejnych miesięcy.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    3.9
    polecam

    Hotel w mieście niedaleko dwóch małych plaż. Rano i w południe warto korzystać z hotelowego basenu, a o 17 pływać w morzu. Wieczorem atrakcją są kafejki i centralna ulica ze sklepami dla turystów. Korzystnie zaopatrzyć się w środki na wycieczki fakultatywne, w cenach niestety od ok. 30 do 130Eur/osobę/wycieczkę. Warto sprawdzić przed rezerwacją godziny wylotu i przylotu, bo niekorzystna jest sytuacja, gdy przylatuje się wieczorem, a wylatuje przed świtem.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.3
    polecam

    Świetny hotel dla młodych ludzi. Jest położony w centrum miasteczka.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Smartline Sergios - możliwości zakwaterowania:

    Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami st
    Trzyoosobowy standard
    DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
    JEDNOOSOBOWY STANDARD
    TRZYOOSOBOWY STANDARD
    Standard DBL
    Double Standard Balcony or Terrace
    PROMO ROOM
    Single Standard Balcony or Terrace
    Room Double Balcony or Terrace
    Room SingleUse Balcony or Terrace
    Room Triple Balcony or Terrace
    Triple Standard Balcony or Terrace

    Smartline Sergios - Możliwości wyżywienia:


    Smartline Sergios - miasta wylotu:


    Smartline Sergios - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Smartline Sergios? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00