cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
02.06 - 07.06
już od 659 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.10 - 24.10
już od 549 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Smartline Sergios
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Smartline Sergios
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Smartline Sergios:
3.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Smartline Sergios:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Smartline Sergios w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum miasta Stalida
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • winda
  • sala TV
  • taras
  • Wi-Fi, w całym hotelu, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze, przy basenie
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

99

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • salon kosmetyczny: w ofercie firm zewnętrznych
  • golf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych, 18-dołkowe

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 18 m2
  • widok na miasto/widok na ląd
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: płatność gotówką, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • przekąski: codziennie 11:00 - 18:00, w cenie, lody: codziennie 24 h, w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, bufet, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, show cooking, popołudniowa herbata, w cenie, wliczone w all inclusive, codziennie 24 h, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: codziennie
  • bar przy zewnętrznym basenie: codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Kreta

    Kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1982 r. Odnowiony w 2013 r.

    Położenie

    Hersonissos, 29 km od Heraklionu, 27 km od lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    100 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    W hotelu

    restauracja, 2 bary (w tym beach bar), recepcja, sala telewizyjna, basen odkryty, wypożyczalnia samochodów.

    Pokoje

    standardowe, suity, bungalowy; klimatyzacja indywidualna (płatna), łącze internetowe (płatne ok. 5€/90 min), sejf (płatny), lodówka (bezpłatna), TV, telefon, suszarka, wanna, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi

    Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby. Płatne: bilard, kącik internetowy.

    Atrakcje dla dzieci

    krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie

    All Inclusive (11:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, lody, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Tel./Faks

    +30 28 970 / 22 583, 22 652  

    Aktualizacja opisu

    2015.07.13, g. 12:34


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

    Położenie

    - Hersonissos - w pobliżu liczne liczne bary, restauracje, sklepy - przy przystanku komunikacji miejskiej - ok. 200 m od plaży - ok. 1 km od klubów/dyskotek - ok. 1 km od Starbeach - ok. 1 km od Koutouloueri (typowa, dawna grecka zabudowa,tawerny) - ok. 7 km od Mali - ok. 30 km od lotniska/Heraklionu  

    Plaża

    - publiczna - piaszczysto-żwirkowa (zalecane obuwie do wody - skałki w morzu) - serwis plażowy (za opłatą) - ręczniki plażowe (za opłatą)  

    Pokoje

    Pokój standardowy 1 lub 2 os.: - niedawno odnowione, schludnie urządzone - 1 łóżko 2 os. bądź 2 łózka 1 os. - łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów - TV, telefon - klimatyzacja (za opłatą), sejf (za opłatą) - WiFi (bez opłat) - widok na okolicę - balkon Pokój standardowy 3 os.: - wyposażone podobnie jak pokój standardowy - 1 łóżko 2 os. oraz 1 łóżko 1 os/rozkładana sofa  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen zewnętrzny - leżaki i parasole - ręczniki basenowe za kaucją - taras słoneczny - rzutki - 1 x w tygodniu muzyka na żywo(czerwiec - wrzesień) Płatne - bilard - mini SPA  

    Dla dzieci

    - łóżeczko (na zapytanie)  

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie. Poll-bar w godz. : 11 - 23 i lobby-bar w godz. 18 - 23.

    Restauracje i bary

    - restauracja (bufet) - snack/pool bar - lobby bar  

    Dodatkowe informacje

    - niedawno odnowiony - 99 pokoi zlokalizowanych w dwóch, 4 piętrowych  budynkach - 2 windy - 24 h recepcja - przechowalnia bagażu - sala konferencyjna - wypożyczalnia aut - http://www.sergioshotel.gr/    

    Bagaż

    Lotnisko Heraklion Katowice, Berlin Tegel (Corendon) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg; , Berlin Schonefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze: - 15 kg - 335 PLN - 23 kg - 380 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Lotnisko Chania Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 160 PLN - 23 kg - 160 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa, Kraków, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 265 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    • w centrum Hersonissos
    • ekonomiczny
    • bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych
    • często wybierany przez pary

    Opis

    Położony w centrum popularnego kurortu Hersonissos. Hotel wyróżnia nowoczesny styl oraz wysoka jakość obsługi. Do dyspozycji gości są tu komfortowe pokoje, restauracja, bar i basen. Polecany dla ludzi młodych, nastawionych na wieczorne rozrywki miasteczka.

    • parking
    • recepcja
    • bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych
    • pralnia
    • restauracja
    • bar przy basenie

    Polozenie

    • 500 m od centrum Hersonissos
    • 7 km od miasta Malia
    • 25 km od lotniska w Heraklionie
    • 27 km od Agios Nikolaos

    Hersonissos - jedna z bardziej znanych miejscowości turystycznych Krety. Prawdziwy raj dla osób poszukujących rozrywki. W centrum znajdziemy dużą ilość barów, tawern, klubów i dyskotek. Bardzo dobrze rozwinięta jest również baza sportów wodnych. Rodziny mogą wybrać się do Aquaparku oraz Akwarium. Hersonissos to idealne miejsce na aktywny wypoczynek połączony z zabawą.

    Plaza

    • piaszczysto-żwirowa
    • 150 metrów od hotelu
    • ręczniki plażowe (płatne)
    • leżaki i parasole (płatne)

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    99 pokoi: Singles (~18m2), Doubles (~20m2), Triples (~22m2).

    W pokojach: klimatyzacja (za dodatkową opłatą), telefon z bezpośrednim wyborem, bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi, mini lodówka, telewizja satelitarna, łazienka (prysznic), suszarka do włosów, sejf (za dodatkową opłatą), balkon / taras.

    Singles: Pojedyncze łóżko.
    Doubles: Podwójne łóżko lub 2 pojedyncze łóżka.
    Triples: Podwójne łóżko i pojedyncze lub 3 pojedyncze łóżka.

    Codzienna usługa sprzątania pokoi, zmiana pościeli - 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • wieczory muzyczne (od czerwca do września) - 3 razy w tygodniu
    • masaż (płatny)
    • bilard (płatny)
    • rzutki
    • tenis stołowy
    • gry wideo (płatne)

    O wyzywieniu

    All Inclusive

    Śniadanie: (amerykański szwedzki stół w restauracji) 07:30–10:00.
    Wczesne śniadanie: 04:00-07:30 (na życzenie).
    Późne kontynentalne śniadanie: codziennie 10:00-11:00 w restauracji.
    Napoje podczas śniadania: kawa, czekolada, espresso, cappuccino, mleko, soki, herbata, woda w szklankach.
    Przekąski w snack-barze/barze przy basenie: 11:00-18:00 (przekąski, pizza, tosty, popcorn, lody).
    Kawa i ciasto w głównym barze: 16:00-17:30.
    Lunch: (międzynarodowy szwedzki stół w restauracji) 13:00-14:30.
    Kolacja: (międzynarodowy szwedzki stół w restauracji) 19:00-21:30 - pokazy kulinarne, wieczory tematyczne 3 razy w tygodniu.
    Napoje podczas lunchu i kolacji: lekkie napoje (Post Mix), domowe wino, lokalne piwo, woda w szklankach.

    Bary
    Bar przy basenie: 10:00-24:00.
    Główny bar: 18:00-02:00 (All Inclusive 18:00-24:00), po 24:00 płatne.
    Napoje w programie All Inclusive bez ograniczeń:
    lokalne alkohole - raki, ouzo, brandy, gin, whisky, wódka, rum, tequila z lodem lub napojami, wino w kieliszkach (czerwone, białe, słodkie wino deserowe), piwo; napoje bezalkoholowe - kawa, espresso, cappuccino, czekolada, herbata, napoje i soki, woda w szklankach (przez całą dobę).

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

    Inne informacje

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    W centrum popularnego kurortu wypoczynkowego Hersonissos, 28 km na zachód od międzynarodowego lotniska, blisko plaży oraz wszystkich obiektów rozrywkowych i sportowych w okolicy.

    PLAŻA

    Publiczna, piaszczysto-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, dno miejscami kamieniste, ok. 150 m od hotelu, przejście przez ulicę. Parasole i leżaki dodatkowo płatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3* Niedawno odnowiony, położony w centrum popularnego kurortu wypoczynkowego Hersonissos, składa się z 99 pokoi w czterokondygnacyjnym budynku głównym i dwukondygnacyjnym aneksie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, przechowalnia bagażu, 2 windy, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, taras. Za dodatkową opłatą wypożyczalnia samochodów, usługi prania i prasowania, lekarz na wezwanie.

    INTERNET

    Bezpłatne WiFi na terenie hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: mały basen, leżaki i parasole, rzutki Odpłatnie: bilard, ręczniki plażowe depozyt, masaże, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Bezpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel składa się z 99 standardowych pokoi dwu- lub trzyosobowych. Pokoje dwuosobowe wyposażone w jedno podwójne lub dwa pojedyncze łóżka, łazienkę z prysznicem i balkon. W pokojach znajduje się odpłatna klimatyzacja ( ok. 6 Euro/dzień), TV/SAT, mini lodówka, odpłatny sejf ( 2 Euro/dzień), telefon i suszarka do włosów. Pokój trzyosobowy posiada jedno łóżko podwójne i jedno pojedyncze.

    WYŻYWIENIE

    BB - śniadania w formie bufetu. HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą.

    INFORMACJE DODATKOWE

    sergioshotel.gr 180 Eleftheriou Venizelou Street 70014, Hersonissos, Crete, Greece

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg]; opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta jeśli nie jest zaznaczone przy opisie hotelu  "oferta bez rezudenta"; oferta na Santorini, Mykonos, Kos i Rodos -  bez rezydenta!- zaznaczone indywidalnie w "uwagach" przy opisie hotelu),  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG),  oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP):  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowego podatku turystycznego, bagażu rejestrowanego przy połączeniach rejsowych (nie czarter) opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln-300pln za 1 sztukę bagażu do 23 kg, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych. Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc W przypadku połączeń rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) Bułgaria Air: waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 440 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok. 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN LOT: 23KG - ok. 300 PLN  Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!

    Covid- 19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ . Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami. Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Utrzymany jest  bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą. W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro. ZALECENIA DLA PODRÓŻUJĄCYCH (aktualizacja 19.04.2021 r.) Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach. Od dnia 19 kwietnia 2021 r. Osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu. Osoby ukończyły szczepienie (tj. minęło 14 dni od podania ostatniej dawki szczepienia, w zależności od ilości wymaganych dawek) i jest w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia, wówczas zaświadczenie o negatywnym wyniku testu PCR nie jest wymagane . Świadectwa szczepień szczepionkami Sputnik, Sinovac, które nie zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA) również zwalniają odwiedzających z obowiązku przedłożenia negatywnego wyniku testu PCR. Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm. Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji. Kraje, z których dozwolony jest wjazd na powyższych warunkach bez wymogu samoizolacji to: kraje członkowskie UE, Nowa Zelandia, Australia, Korea Południowa, Tajlandia, Rwanda, Singapur, USA, Wielka Brytania, Izrael, Serbia i Zjednoczone Emiraty Arabskie. Podróżni mogą wjeżdżać do kraju korzystając z 9 lotnisk (Ateny, Saloniki, Heraklion, Korfu, Rodos, Kos, Chania, Mykonos, Santorini) lub drogą lądową przez przejścia graniczne z Bułgarią w miejscowościach Promachonas i Nymphaio (Nymphaea). Lista laboratoriów wykonujących testy na Covid-19 udostępniona przez Ministerstwo Zdrowia: www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidOsoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. 

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis hotelu:

    Atrakcyjnie zlokalizowany hotel znajduje się w jednej z najsłynniejszych miejscowości wypoczynkowych na Krecie. W pobliżu hotelu przebiega promenada prowadząca do małego portu, w którym ulokowały się liczne bary i greckie tawerny. W okolicy nie brakuje atrakcji dla zwolenników robienia zakupów. Hotel oferuje wygodne pokoje i miłą, kompetentną obsługę. Hotel jest kameralny i posiada typowo grecką, gościnną atmosferę. Dzięki swym walorom stanowi odpowiednie miejsce letniego wypoczynku dla rodzin z dziećmi, miłośników zwiedzania i osób pragnących korzystać z atrakcji kurortu.

    Lokalizacja hotelu:

    główna ulica - przy hotelu, plaża - 200 m, lotnisko - 32 km, centrum handlowe - 1 km, przystanek autobusowy - 30 m, centrum miejscowości - 1 km.

    Wyposażenie hotelu:

    liczba pokoi: 99, restauracje: 1, windy: 1, baseny odkryte: 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, skrzynka pocztowa, tawerna, parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

    Wyposażenie pokoi:

    klimatyzacja indywidualnie sterowana (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

    Plaża:

    publiczna, piaszczysto-kamienista, szeroka, przejście przez ulicę, bar service, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness:

    bilard (płatny).

    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne), siatkówka, rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

    Dla dzieci:

    brodzik, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • hotel,
    • wyżywienie wg. oferty
    • transfer,
    • opiekę polskiego rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • opłaty  lotniskowej i paliwowej
    • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    Opinia 7islands

    Prowadzony przez grecką rodzinę hotel, który gwarantuje przyjazną atmosferę i dobrą obsługę. Ze względu na położenie w Hersonissos, w pobliżu centrum tętniącego życiem przez całą dobę, hotel polecamy w szczególności osobom młodym oraz turystom ceniącym łatwy dostęp do wielu rozrywek oferowanych przez nadmorski kurort.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Hersonissos, ok. 300 m od jej centrum z licznymi barami, tawernami i sklepami, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    Hotel

    Odnowiony w 2009 roku kompleks składający się z czteropiętrowego budynku głównego i dwupiętrowych budynków bocznych. Na trenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, bar przy basenie, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowa, sejf w recepcji, sklep z pamiątkami. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 99 pokojami z łazienką i toaletą. Część pokoi posiada balkon. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki (bez balkonu), dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze w godzinach 11:00-16:00 dostępne są przekąski, a w godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciastka. Lody dla dzieci dostępne są w godzinach 12:00-15:30. W barze w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne. Odpłatnie: pokój gier, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne).

    Kontakt do hotelu

    www.sergioshotel.gr / Tel.: 00 30 289 702 25 83

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ***+

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - W centrum rozrywkowego Hersonissos - W okolicy liczne bary i dyskoteki

    Okiem Grecosa

    Hotel położony w sercu rozrywkowego Hersonissos. Idealna propozycja dla osób pragnących zasmakować życia nocnego w jednym z najpopularniejszych kurortów w Grecji.

    Położenie

    • ok. 150 m od morza • w centrum rozrywkowego Hersonissos • przystanek autobusowy ok. 60m • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

    Plaża

    • ok. 150 m od hotelu • publiczna, kamienista • leżaki i parasole (odpłatnie)

    Hotel

    • budynek główny • recepcja (24 h), kącik TV • restauracja • 2 bary - w lobby i przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 0,50eur/15min.) • 102 pokoje, kategoria lokalna 3*

    Pokoje

    Standard • 2-3 os. • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (ok. 6 EUR/dzień) • TV-SAT, sejf (ok. 2 EUR/dzień) • telefon, lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.30) • przekąski,pizza,lody (11.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • bar w hotelu do 2.00 • kosmetyczka, masaże

    Dla dzieci

    • krzesełka w restauracji • łóżeczko

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta

    Położenie

    Około 500 m od tętniącego życiem centrum Hersonissos Niedaleko promenady z liczymi sklepami, barami i restauracjami Około 24 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    Piaszczysto-kamienista około 150 m od hotelu Leżaki i parasole (odpłatnie)

    Opis

    Recepcja całodobowa Lobby Winda Restauracja główna z tarasem 2 bary (w lobby i przy basenie) Kącik TV Możliwość późniejszego wymeldowania z hotelu (odpłatnie) Sklep Przechowalnia bagażu Lekarz na telefon (odpłatnie) Basen zewnętrzny Ręczniki basenowe/plażowe (odpłatnie) Leżaki i parasole (bezpłatnie) Prysznice zewnętrzne Taras hotelowy Wypożyczalnia samochodów Kantor Wysokie krzesełka w restuaracji (na zapytanie)

    Internet

    Bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu Kącik internetowy (odpłatnie)

    Pokoje

    Pokój Standard Klimatyzacja/ogrzewanie (odpłatnie) Sejf (odpłatnie) Telefon TV SAT Lodówka Łazienka z prysznicem i WC Suszarka do włosów Łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) Balkon lub taras Budzenie na telefon

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: gry planszowe, biblioteka, muzyka na żywo, animacje, rzutki Odpłatnie: sporty wodne, bilard, wycieczki, masaże, fryzjer i inne usługi

    Wyżywienie

    All Incusive: śniadania amerykańskie/kontynentalne, obiady oraz kolacje w formie bufetu lub na zamówienie z karty, przekąski, kawa, herbata, napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23.00).

    Uwagi

    Uprzejmie informujemy, iż z dniem 1 stycznia 2018 roku w Grecji wejdzie w życie nowa ustawa, która zobowiązuje wszystkich podróżujących do uiszczenia dodatkowej opłaty. Podatek turystyczny należy uiścić w dniu przyjazdu w recepcji hotelowej. Opłata uzależniona jest od kategorii zakwaterowania. Kwota powyższego podatku wynosić będzie od 0,25 € do 4 €/pokój/noc. Należy pamiętać, iż dana kwota może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

    Dostęp do internetu

    WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

    Polecamy

    • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
    • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
    • blisko do tawern, barów, dyskotek
    • blisko do plaży
    • super cena pakietu All Inclusive
    • tylko dla dorosłych


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
    • hotel tylko dla osób dorosłych
    • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

    Dostęp do internetu

    WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

    Polecamy

    • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
    • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
    • blisko do tawern, barów, dyskotek
    • blisko do plaży
    • super cena pakietu All Inclusive
    • tylko dla dorosłych


    Mapa Hotelu Smartline Sergios
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Smartline Sergios:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sergios!
    https://youtu.be/nCNCxOxy134

    Opinie o Hotelu Smartline Sergios

    3.1
    polecam

    hotel z bardzo mła obsługą , niedaleko do plaży,jedzenie bardzo dobre, śniadania tylko monotonne, okolica typowo turystyczna, ale baza wypadowa dobra. Ceny na Krecie kosmiczne

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    3.1
    4.3
    polecam

    Hotel jest położony przy głównej ulicy miasteczka,które do póznych godzin nocnych tętni muzyką,światłami i życiem.Plażę znalazłam prawie kameralną na 10 leżaczków i blisko hotelu.Polecam bar Derby i tawernę Rustico na drodze do portu.Wyżywienie w hotelu jest niezłe tyle,że codziennie na śniadanie jest jajecznica i paskudna kawa lura.Nie zrozumiałe też są dla mnie godziny czynnego basenu od 9.00 do 19.00 w środku lata.Największym jednak felerem jest przelot LOT em - ja miałam to "szczęście", że na lotniskach spędziłam po średnio 4 i pół godziny w jedną stronę. Mimo wszystko polecam hotel i miasteczko - rzeczywiście można odpocząć i "naładować" baterie na kilka kolejnych miesięcy.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    3.9
    polecam

    Hotel w mieście niedaleko dwóch małych plaż. Rano i w południe warto korzystać z hotelowego basenu, a o 17 pływać w morzu. Wieczorem atrakcją są kafejki i centralna ulica ze sklepami dla turystów. Korzystnie zaopatrzyć się w środki na wycieczki fakultatywne, w cenach niestety od ok. 30 do 130Eur/osobę/wycieczkę. Warto sprawdzić przed rezerwacją godziny wylotu i przylotu, bo niekorzystna jest sytuacja, gdy przylatuje się wieczorem, a wylatuje przed świtem.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.3
    polecam

    Świetny hotel dla młodych ludzi. Jest położony w centrum miasteczka.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Smartline Sergios - możliwości zakwaterowania:

    Standard DBL
    Standard SGL
    Double Standard Balcony or Terrace
    Single Standard Balcony or Terrace
    Room Double Balcony or Terrace
    Room SingleUse Balcony or Terrace
    Room Triple Balcony or Terrace
    Triple Standard Balcony or Terrace
    Double Room / _
    Triple Room / _
    Single Room / _

    Smartline Sergios - Możliwości wyżywienia:


    Smartline Sergios - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Smartline Sergios? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00