cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
  • Hotel Smartline Sergios, Kreta
1 / 18
Udogodnienia hotelu Smartline Sergios
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Smartline Sergios
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Smartline Sergios:
3.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Smartline Sergios:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2019

Hotel Smartline Sergios w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu:

Atrakcyjnie zlokalizowany hotel znajduje się w jednej z najsłynniejszych miejscowości wypoczynkowych na Krecie. W pobliżu hotelu przebiega promenada prowadząca do małego portu, w którym ulokowały się liczne bary i greckie tawerny. W okolicy nie brakuje atrakcji dla zwolenników robienia zakupów. Hotel oferuje wygodne pokoje i miłą, kompetentną obsługę. Hotel jest kameralny i posiada typowo grecką, gościnną atmosferę. Dzięki swym walorom stanowi odpowiednie miejsce letniego wypoczynku dla rodzin z dziećmi, miłośników zwiedzania i osób pragnących korzystać z atrakcji kurortu.

Lokalizacja hotelu:

główna ulica - przy hotelu, plaża - 200 m, lotnisko - 32 km, centrum handlowe - 1 km, przystanek autobusowy - 30 m, centrum miejscowości - 1 km.

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 99, restauracje: 1, windy: 1, baseny odkryte: 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, skrzynka pocztowa, tawerna, parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

Wyposażenie pokoi:

klimatyzacja indywidualnie sterowana (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

Plaża:

publiczna, piaszczysto-kamienista, szeroka, przejście przez ulicę, bar service, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness:

bilard (płatny).

Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), siatkówka, rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

Dla dzieci:

brodzik, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • wyżywienie wg. oferty
  • transfer,
  • opiekę polskiego rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • opłaty  lotniskowej i paliwowej
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Hersonissos

Opinia 7islands

Prowadzony przez grecką rodzinę hotel, który gwarantuje przyjazną atmosferę i dobrą obsługę. Ze względu na położenie w Hersonissos, w pobliżu centrum tętniącego życiem przez całą dobę, hotel polecamy w szczególności osobom młodym oraz turystom ceniącym łatwy dostęp do wielu rozrywek oferowanych przez nadmorski kurort.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Hersonissos, ok. 300 m od jej centrum z licznymi barami, tawernami i sklepami, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Odnowiony w 2009 roku kompleks składający się z czteropiętrowego budynku głównego i dwupiętrowych budynków bocznych. Na trenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, bar przy basenie, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowa, sejf w recepcji, sklep z pamiątkami. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 99 pokojami z łazienką i toaletą. Część pokoi posiada balkon. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki (bez balkonu), dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze w godzinach 11:00-16:00 dostępne są przekąski, a w godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciastka. Lody dla dzieci dostępne są w godzinach 12:00-15:30. W barze w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne. Odpłatnie: pokój gier, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne).

Kontakt do hotelu

www.sergioshotel.gr / Tel.: 00 30 289 702 25 83

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kreta

Kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1982 r. Odnowiony w 2013 r.

Położenie

Hersonissos, 29 km od Heraklionu, 27 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

W hotelu

restauracja, 2 bary (w tym beach bar), recepcja, sala telewizyjna, basen odkryty, wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

standardowe, suity, bungalowy; klimatyzacja indywidualna (płatna), łącze internetowe (płatne ok. 5€/90 min), sejf (płatny), lodówka (bezpłatna), TV, telefon, suszarka, wanna, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby. Płatne: bilard, kącik internetowy.

Atrakcje dla dzieci

krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie

All Inclusive (11:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, lody, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Tel./Faks

+30 28 970 / 22 583, 22 652  

Aktualizacja opisu

2015.07.13, g. 12:34


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

Plaża

ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

Dostęp do internetu

WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

Wcześniej = taniej

do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

Polecamy

  • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
  • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
  • blisko do tawern, barów, dyskotek
  • blisko do plaży
  • super cena pakietu All Inclusive
  • tylko dla dorosłych


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Grecja/Kreta/Hersonissos

All Inclusive

Warto podkreślić

- W centrum rozrywkowego Hersonissos - W okolicy liczne bary i dyskoteki

Okiem Grecosa

Hotel położony w sercu rozrywkowego Hersonissos. Idealna propozycja dla osób pragnących zasmakować życia nocnego w jednym z najpopularniejszych kurortów w Grecji.

Położenie

• ok. 150 m od morza • w centrum rozrywkowego Hersonissos • przystanek autobusowy ok. 60m • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

Plaża

• ok. 150 m od hotelu • publiczna, kamienista • leżaki i parasole (odpłatnie)

Hotel

• budynek główny • recepcja (24 h), kącik TV • restauracja • 2 bary - w lobby i przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 0,50eur/15min.) • 102 pokoje, kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard • 2-3 os. • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (ok. 6 EUR/dzień) • TV-SAT, sejf (ok. 2 EUR/dzień) • telefon, lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.30) • przekąski,pizza,lody (11.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • bar w hotelu do 2.00 • kosmetyczka, masaże

Dla dzieci

• krzesełka w restauracji • łóżeczko

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

centralne położenie, w kurorcie Chersonisos. Centrum rozrywki: bary, kluby, tawerny, restauracje i dyskoteki w pobliżu. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

Plaża

ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny i zadbany hotel, kompletnie odnowiony w 2009 r. urządzony w stylu smartline, oferuje 99 pokoi w 4 piętrowym budynku głównym i 4 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, windy, recepcja z sejfami, (za opłatą), bar z TV- satelitarną, restauracja, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

odnowione pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): lodówka, klimatyzacja (za opłatą, ok. 6,-Eur/dziennie), TV- satelitarna, sejf do wynajęcia, telefon, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2B): bez balkonu; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje jednoosobowe (1A).

Dostęp do internetu

WI-FI gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

bilard, w sąsiednim hotelu siłownia i tenis. Na plaży sporty wodne za opłatą (lokalne agencje).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podczas posiłków lokalne piwo, wino (samoobsługa). Przekąski i kanapeczki w barze w godz. 11-16:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Po południu lody i owoce z lodziarni smartline.

Wcześniej = taniej

do 28.02.16 20% zniżki, od 01.03.16 - 30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 15.05.-24.05.16; 02.10-16.10.16.

Polecamy

  • w centrum kurortu turystycznego, świetna lokalizacja
  • smartline Sergios to idealny hotel dla miłośników rozrywki
  • blisko do tawern, barów, dyskotek
  • blisko do plaży
  • super cena pakietu All Inclusive
  • tylko dla dorosłych

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KRETA/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja • kantor • sejf: za opłatą, płatność gotówką • winda • sala TV • taras • Wi-Fi, w całym hotelu, w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze, przy basenie • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

99

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• wysokie krzesełka dla dzieci • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

Płatne • masaże: w ofercie firm zewnętrznych • salon kosmetyczny: w ofercie firm zewnętrznych • golf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych, 18-dołkowe

Rozrywka

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• rzutki w cenie

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 18 m2 • widok na miasto/widok na ląd • w budynku głównym • klimatyzacja: płatność gotówką, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana • sejf: płatność gotówką • lodówka • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • radio • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
• przekąski: codziennie 11:00 - 18:00, w cenie, lody: codziennie 24 h, w cenie
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, bufet, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, show cooking, popołudniowa herbata, w cenie, wliczone w all inclusive, codziennie 24 h, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar w lobby: codziennie
• bar przy zewnętrznym basenie: codziennie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos pełnego barów, klubów i dyskotek, niedaleko plaży
  • hotel tylko dla osób dorosłych
  • opcja All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta

Położenie

Około 500 m od tętniącego życiem centrum Hersonissos Niedaleko promenady z liczymi sklepami, barami i restauracjami Około 24 km od lotniska w Heraklionie

Plaża

Piaszczysto-kamienista około 150 m od hotelu Leżaki i parasole (odpłatnie)

Opis

Recepcja całodobowa Lobby Winda Restauracja główna z tarasem 2 bary (w lobby i przy basenie) Kącik TV Możliwość późniejszego wymeldowania z hotelu (odpłatnie) Sklep Przechowalnia bagażu Lekarz na telefon (odpłatnie) Basen zewnętrzny Ręczniki basenowe/plażowe (odpłatnie) Leżaki i parasole (bezpłatnie) Prysznice zewnętrzne Taras hotelowy Wypożyczalnia samochodów Kantor Wysokie krzesełka w restuaracji (na zapytanie)

Internet

Bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu Kącik internetowy (odpłatnie)

Pokoje

Pokój Standard Klimatyzacja/ogrzewanie (odpłatnie) Sejf (odpłatnie) Telefon TV SAT Lodówka Łazienka z prysznicem i WC Suszarka do włosów Łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) Balkon lub taras Budzenie na telefon

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: gry planszowe, biblioteka, muzyka na żywo, animacje, rzutki Odpłatnie: sporty wodne, bilard, wycieczki, masaże, fryzjer i inne usługi

Wyżywienie

All Incusive: śniadania amerykańskie/kontynentalne, obiady oraz kolacje w formie bufetu lub na zamówienie z karty, przekąski, kawa, herbata, napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23.00).

Uwagi

Uprzejmie informujemy, iż z dniem 1 stycznia 2018 roku w Grecji wejdzie w życie nowa ustawa, która zobowiązuje wszystkich podróżujących do uiszczenia dodatkowej opłaty. Podatek turystyczny należy uiścić w dniu przyjazdu w recepcji hotelowej. Opłata uzależniona jest od kategorii zakwaterowania. Kwota powyższego podatku wynosić będzie od 0,25 € do 4 €/pokój/noc. Należy pamiętać, iż dana kwota może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Smartline Sergios to hotel usytuowany w centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. To idealne miejsce dla miłośników życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek jednego z najbardziej popularnych kurortów Grecji, a także jako idealny punkt wypadowy na odkrywanie uroków Krety.


Mapa Hotelu Smartline Sergios
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Smartline Sergios:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sergios!
https://youtu.be/nCNCxOxy134

Opinie o Hotelu Smartline Sergios

hotel z bardzo mła obsługą , niedaleko do plaży,jedzenie bardzo dobre, śniadania tylko monotonne, okolica typowo turystyczna, ale baza wypadowa dobra. Ceny na Krecie kosmiczne

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.1

Hotel jest położony przy głównej ulicy miasteczka,które do póznych godzin nocnych tętni muzyką,światłami i życiem.Plażę znalazłam prawie kameralną na 10 leżaczków i blisko hotelu.Polecam bar Derby i tawernę Rustico na drodze do portu.Wyżywienie w hotelu jest niezłe tyle,że codziennie na śniadanie jest jajecznica i paskudna kawa lura.Nie zrozumiałe też są dla mnie godziny czynnego basenu od 9.00 do 19.00 w środku lata.Największym jednak felerem jest przelot LOT em - ja miałam to "szczęście", że na lotniskach spędziłam po średnio 4 i pół godziny w jedną stronę. Mimo wszystko polecam hotel i miasteczko - rzeczywiście można odpocząć i "naładować" baterie na kilka kolejnych miesięcy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel w mieście niedaleko dwóch małych plaż. Rano i w południe warto korzystać z hotelowego basenu, a o 17 pływać w morzu. Wieczorem atrakcją są kafejki i centralna ulica ze sklepami dla turystów. Korzystnie zaopatrzyć się w środki na wycieczki fakultatywne, w cenach niestety od ok. 30 do 130Eur/osobę/wycieczkę. Warto sprawdzić przed rezerwacją godziny wylotu i przylotu, bo niekorzystna jest sytuacja, gdy przylatuje się wieczorem, a wylatuje przed świtem.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Świetny hotel dla młodych ludzi. Jest położony w centrum miasteczka.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Smartline Sergios - możliwości zakwaterowania:

Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer WC balkon lub taras Internet Safe
Standardzimmer WC balkon lub taras Internet Safe
Pokój 2-osobowy

Smartline Sergios - Możliwości wyżywienia:


Smartline Sergios - miasta wylotu:


Smartline Sergios - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Smartline Sergios? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00