cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa, Punta Cana
1 / 44
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
21.11 - 29.11
już od 9430 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.12 - 20.12
już od 6013 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2019

Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w pobliżu licznych atrakcji kurortu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • ogród
  •  zielony dziedziniec 
  • taras
  • sala TV 
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kantor
  • sejf: w recepcji, w cenie
  • centrum biznesowe: za opłatą
  • bankomat
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • sklepy: za opłatą
  • minimarket: za opłatą
  • butik: za opłatą
  • jubiler: za opłatą
  • fryzjer: za opłatą
  • lekarz: za opłatą
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą 
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

410

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • animacje dla dzieci: codziennie
  •  animacje dla nastolatków: codziennie 
  • klub dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat
  • klub dla nastolatków
  • minidyskoteka 
  • basen dla dzieci
  • plac zabaw
  • pokój gier i zabaw 
  • łóżeczko dla dzieci: na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci 
  • opieka nad dziećmi: za opłatą

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 18+
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • siatkówka plażowa
  • piłka nożna
  • minigolf 
  • kajaki
  • katamaran
  • windsurfing 
  • łucznictwo
  • siatkówka
  • badminton 
  • korty tenisowe: 6, oświetlone 
  •  paddle tenis
Płatne
  • strefa spa: „Zentropia SPA" 
  • łaźnia parowa (soft)
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych 
  • narty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • surfing
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • kasyno
  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia kreatywne
  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • rzutki w cenie
  • bilard w cenie
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny ROZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój deluxe dla dorosłego z dzieckiem RSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na basen lub ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • stacja dokująca do iPoda
  • room service
  • serwis sprzątający
  • codzienna prasa: za opłatą
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy deluxe ROX1
  • 1-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na basen lub ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • stacja dokująca do iPoda
  • room service
  • serwis sprzątający
  • codzienna prasa: za opłatą
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Suita junior JSX1
  • 1-4 os.
  • widok na basen lub ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • stacja dokująca do iPoda
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 53 m2
  • widok na basen lub ogród
  • pokój 2-poziomowy
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • stacja dokująca do iPoda
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon: z leżakami, z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: w formie bufetu, a la carte
  •  obiad: w formie bufetu
  •  kolacja: w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  •  przekąski, przekąski o północy, ciasto, lody
  •  wybrane napoje bezalkoholowe
  •  wybrane lokalne napoje alkoholowe
  •  wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  •  kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  •  restauracje: 14
  •  restauracja „La Catedral": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet dla dzieci, bufet, show cooking, w cenie, 07:00 - 10:30 i 19:00 - 22:00, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Behique": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, show cooking, w cenie, 07:00 - 10:00, 12:30 - 15:00 i 19:00 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Las Torres": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, w cenie, 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00 i 18:30 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Arrecife": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, w cenie, 12:00 - 16:00, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Bohío": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, w cenie, 12:00 - 16:00 i 18:00 - 22:00, z tarasem, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „La Lola": rodzaje kuchni: hiszpańska, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „Bamboo": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „La Adelita": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „Bhogali": rodzaje kuchni: indyjska, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „El Dorado": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „Sumptuori": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, w cenie, 17:45 - 22:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja specjalistyczna „La Paisana": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Portofino": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, w cenie, 18:00 - 22:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Xtra Time": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte, w cenie, 24 h, z klimatyzacją, strefa dla palących

  •  bary i inne: 20
  •  bar w lobby „Caoba", w cenie
  •  bar w lobby „Guayacán", w cenie
  •  bar w lobby „Maçao", w cenie
  •  bar przy zewnętrznym basenie „Boca Chica", w cenie
  •  bar przy zewnętrznym basenie „Saona", w cenie
  •  bar przy zewnętrznym basenie „Samaná", w cenie
  •  bar przy zewnętrznym basenie „Barahona", w cenie
  •  bar przy zewnętrznym basenie „The Secret (ONLY ADULTS POOL)", w cenie
  •  bar „Sunset Boulevard", w cenie
  •  bar „Merengue", w cenie
  •  bar „Hemingway", w cenie
  •  bar „Sunset", w cenie
  •  bar „First Wine", w cenie
  •  bar „Sunset", w cenie
  •  klub na plaży „Terraza Beach Bar La Uva", w cenie
  •  klub na plaży „Capitán", w cenie
  •  klub na plaży „Lambí", w cenie
  •  klub na plaży „Chillo", w cenie
  •  klub na plaży „Butú", w cenie
  •  klub na plaży „Carite", w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  kolacja przy świecach: na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, wybór z menu
  •  uroczysta kolacja: na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Punta Cana Pięciogwiazdkowy hotel wchodzący w skład kompleksu wypoczynkowego wraz z hotelem Grand Palladium Punta Cana Resort Spa & Casino i Grand Palladium Bavaro. Bogata infrastruktura, centrum SPA na najwyższym poziomie, pyszne dania w formule AII Inclusive to tylko kilka z zalet tego hotelu. W hotelu mile widziane są także rodzice z dziećmi. To dla nich przygotowano mini klub oraz szeroki wachlarz animacji.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, 13 restauracji, 19 barów, room service (płatny), basen, jacuzzi, salon fryzjerski, pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking, kantor, centrum konferencyjne, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Hotel zlokalizowany przy plaży Bavaro Beach, leżaki i parasole - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, wentylator sufitowy, łazienkę (wanna, prysznic, WC, suszarka), TV, telefon, sejf, port do MP3, mini-bar, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasownia, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje deluxe (sypialnia z jacuzzi, widok na ogród lub basen) , apartamenty Loft (dwupoziomowe, salon wypoczynkowy z jacuzzi i sypialnia)

    Wyżywienie

    13 restauracji, 19 barów W hotelu znajduje się 5 restauracji serwujących dania w formie bufetu: Le Catedral, Bohio, Behique, Las Torres, Arrecife. All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie, obiady i kolacje , przekąski w wybranych barach, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne Restauracje a la carte - 3 wizyty w trakcie pobytu. Wymagana rezerwacja.Mare Nostrum (kuchnia śródziemnomorska), Bamboo (kuchnia azjatycka), Grand Cantina Mariachi (kuchnia meksykańska), El Quijote (kuchnia hiszpańska), Sumptuori (kuchnia japońska), El Rodizio (kuchnia brazylijska), Trattoria (kuchnia włoska)

    z myślą o dzieciach

    mini klub dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat - zamek piratów, klub dla nastolatków (od 13 do 21 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecko do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    animacje sportowe, dyskoteka, siłownia, łucznictwo, minigolf, rzutki, bilard, piłka nożna, badminton, koszykówka, tenis stołowy, kort tenisowy, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, kajaki, wstęp do nurkowania w basenie, surfing, katamarany

    płatne

    kasyno, centrum SPA, oświetlenie kortów tenisowych, lekcje gry w tenisa, nurkowanie, nauka nurkowania i surfingu, łódki typu banan, nurkowanie powierzchniowe (wycieczki)

    dodatkowe informacje

    REMONT 2017 W okresie od sierpnia do grudnia 2017 w restauracja "Sumptuori" będzie remontowana.

    Aktualizacja opisu

    21.03.2017 11:50

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Dominikana/Punta Cana

    Informacje Ogólne:

    Witamy Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino w Playa Bavaro. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, sklepy i klimatyzację. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, włosku, francusku, angielsku i hiszpańsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 6 baseny. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Oferta rozrywkowa hotelu: teatr, sala telewizyjna i dyskoteka.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pokojówki, kantor, concierge, usługi prasowania, sejfy, pralnię, serwis pokojowy, usługę budzenia i opiekę medyczną. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, klub dziecięcy, przedszkole i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu.

    Posiłki:

    Śniadanie: kontynentalny, styl amerykański. W hotelu znajdują się 13 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka:

    Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino posiada spa i jacuzzi. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje rzutki, tenis stołowy, sala gier i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik i fitness.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. lokalna 4* Kat. exim Tours 4* 

    Położenie

    - bezpośrednio przy plaży - 30 min od lotniska w Punta Cana

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole bezpłatne

    Pokoje

    - klimatyzacja - wentylator sufitowy - łazienka (wanna, prysznic, WC, suszarka) - TV, telefon, sejf, port do MP3 - mini-bar, zestaw do kawy/herbaty - żelazko i deska do prasownia - balkon lub taras. Pokoje deluxe (sypialnia z jacuzzi, widok na ogród lub basen)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - animacje sportowe - dyskoteka - siłownia - łucznictwo, minigolf, rzutki - bilard - piłka nożna, badminton, koszykówka - tenis stołowy, kort tenisowy - siatkówka plażowa - gimnastyka w wodzie, piłka wodna - kajaki, wstęp do nurkowania w basenie, surfing, katamarany Płatne - kasyno - centrum SPA - oświetlenie kortów tenisowych, lekcje gry w tenisa - nurkowanie, nauka nurkowania i surfingu - łódki typu banan, nurkowanie powierzchniowe (wycieczki)

    Dla dzieci

    - brodzik - mini klub dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat - zamek piratów - klub dla nastolatków (od 13 do 21 lat) - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - łóżeczko dla dziecko do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem).

    Wyżywienie

    All Inclusive : Śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. W restauracji a la carte wymagana wcześniejsza rezerwacja. Przekąski w wybranych barach. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe dostępne od 09:00 do 01:00 w wyznaczonych barach.  .

    Restauracje i bary

    - 13 restauracji - 19 barów - 5 restauracji serwujących dania w formie bufetu: Le Catedral, Bohio, Behique, Las Torres, Arrecife

    Dodatkowe informacje

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne - Wi-Fi w pokojach płatne - Kawiarenka internetowa płatna

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu(doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu o godz.14:00, kończy o godzinie 12:00), tranfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;wyżywienie wg opisu;podatek VAT;obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, UBEZPIECZENIE OD CHORÓB PRZEWLEKŁYCH Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana/Punta Cana

    Opis

    Przylegający do znanej plaży Playa Bavaro w strefie turystycznej Punta Cana., Hotel tworzy kompleks wraz z sąsiadującymi hotelami Palladium Bavaro Grand Resort & Spa i Palladium Palace Resort Spa & Casino, Na terenie kompleksu bujne ogrody tropikalne z bogatą infrastrukturą turystyczną, Komfortowe pokoje wykończone w karaibskim stylu, Goście mogą korzystać z basenów, barów, restauracji i wielu innych urządzeń należących do całego kompleksu,

    Lokalizacja

    ok. 50 m od plaży, ok. 60 km od centrum, ok. 20 km od lotniska, ok. 1 km od centrum handlowego, ok. 1 km od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 425, apartamenty - 26, restauracje - 12, bary - 12, baseny odkryte - 4, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, telefon, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, amfiteatr, salon urody, jubiler, kasyno, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, ochrona hotelowa (24h), monitoring, wnętrza klimatyzowane.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną i prysznicem, biurko, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - zakwaterowanie w pokoju typu Deluxe. Za dodatkową opłatą możliwe zakwaterowanie w pokoju typu - - Junior Suite - przestronne i komfortowe apartamenty wyposażone w łoże małżeńskie, wannę z hydro-masażem oraz oddzielny pokój dzienny

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), wędkarstwo (płatne), siatkówka, kajaki, windsurfing, parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo.

    Sport i fitness

    piłka nożna, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, sala gimnastyczna, łucznictwo, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna, rzutki, bilard, mini golf, boule, waterpolo, siłownia, łaźnia turecka, zabiegi lecznicze (płatne).

    Rozrywka

    dzienne animacje, wieczorne animacje, nauka tańca, dyskoteka, program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, mini klub, plac zabaw, animacje.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu; szeroki wybór restauracji i barów należących do kompleksu hoteli Palladium; przekąski, napoje i wybrane alkohole w wybranych barach kompleksu (All Inclusive 24 h); szeroki wybór sportów i atrakcji przy hotelu i na plaży. Płatne - oświetlenie kortu tenisowego, kurs żeglowania, wycieczki.

    Informacje dodatkowe

    w pokojach dostępne wanny z hydromasażem, dodatkowe płatne kanały TV.

    Cena zawiera

    przelot z przesiadką w porcie europejskim lub bezpośrednio, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą,

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych (na miejscu zaprezentowana zostanie Państwu oferta wycieczek w j. polskim), Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Punta Cana - osługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. polskim przez cały rok, zawiera - spotkanie powitalne, spotkanie w hotelu, kontakt telefoniczny, możliwość zakupu wycieczek fakultatywnych w języku polskim

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane, turyści otrzymują na granicy tzw. kartę turystyczną, która kosztuje ok. 10 USD/os. i jest ważna do 90 dni. Wymagany paszport ważny min. 6 mies.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony w rejonie Punta Cana, Oddalony ok, 1,5 godziny jazdy od  lotniska w La Romana, ok. 0,5 godziny jazdy od lotniska w Punta Cana.

    Plaża

    bezpośrednio przy pięknej, białej plaży Bavaro Beach. Leżaki i parasole bezpłatne. 

    Hotel

    Kategoria lokalna 5* hotel wchodzący w skład kompleksu wypoczynkowego wraz z hotelem Grand Palladium Punta Cana Resort Spa&Casino i Grand Palladium Bavaro. Goście mają dostęp do wszystkich udogodnień w hotelu Grand Palladium Palace Resort Spa and Casino (z wyjątkiem Royal Suites) i Palladium Bavaro Grand Resort and Spa.

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, lobby, Wi - Fi w lobby (bezpłatne), 13 restauracji, 19 barów, kawiarenka internetowa (płatna), salon fryzjerski, pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking, kantor, kasyno, dyskoteka, golf, centrum konferencyjne, opieka medyczna (płatna), udogodnienia dla niepełnosprawnych. Sport i Rekreacja: basen, jacuzzi, centrum fitness, centrum SPA oferujące liczne zabiegi, nurkowanie, lekcje gry w tenisa, nauka nurkowania i surfingu, łódki typu banan, nurkowanie powierzchniowe (wycieczki). Animacje sportowe, dyskoteka, kasyno. Atrakcje dla dzieci Mini klub (od 4 do 12 lat - zamek piratów), klub dla nastolatków (od 13 do 21 lat). Sale konferencyjne W hotelu znajdują się 2 sale mieszczące do 500 osób.

    Zakwaterowanie

    W hotelu łącznie znajduje się 364 pokoje i apartamenty. Pokoje Deluxe: ok. 34 m2, wszystkie wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, suszarka do włosów, waga), odzielna łazienka z prysznicem, TV sat, telefon, sejf, Wi - Fi (płatne), budzik z portem do MP3, mini-bar (uzupełniany codziennie w wodę, soki i piwo), zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasownia, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat, balkon lub taras (stolik, dwa krzesła, suszarka na ubrania).

    Wyżywienie

    All inclusive 24H: - śniadania, obiady i kolacje, przekąski i słodkości. W hotelu znajduje się 5 restauracji serwujących dania w formie bufetu, Restauracje a la carte - 3 wizyty podczas pobytu, mini-bar uzupełniany 3 razy w na pobyt, sporty niemotorowodne, tenis, fitnes, drinki w disco.  Na terenie kompleksu znajduje się łącznie 19 barów które serwują napoje nielimitowane napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe.

    Inne

    *    Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej. *    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki. www.palladiumpalace.com Akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.  

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydentaubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, karty turystycznej 10 usd Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie założenia rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane w momencie zakładania rezerwacji, ceny aktualne są na chwilezłożenia rezerwacji (ze względu wiec na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych do momentu podpisania umowy cena może ulec zmianom).

    WARUNKI WJAZDOWE

        Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej   Karta turystyczna kosztuje ok. 10 USD, aby uniknąć kolejki do kasy na lotnisku najlepiej opłacić ją przed  wylotem na stronie https://www.dgii.gov.do/Tturistaweb/. Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni. Po 30 dniach należy uiścić dodatkową opłatę za okres za okres powyżej 30 dni. Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraKAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    komfortowy ośrodek bezpośrednio nad morzem. Transfer z lotniska Punta Cana ok. 40 min, transfer z Santo Domingo ok. 2,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    ośrodek wraz z hotelami Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa i Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa stanowi jeden kompleks (goście mogą korzystać z całej infrastruktury z wyjątkiem strefy The Royal Suites); w obrębie kompleksu kursuje bezpłatny shuttle bus. Hotel dysponuje 322 pokojami deluxe oraz 88 pokojami typu junior suite w 14 jednopiętrowych bungalowach i 5 willach położonych w pięknym tropikalnym ogrodzie. Hol z recepcją, lobby z barem (wieczorem muzyka na żywo), 5 restauracji serwujących posiłki w formie bufetu, w tym restauracja na plaży "El Bohio", 8 restauracji a la carte (steak house, śródziemnomorska, meksykańska, włoska, azjatycka, hiszpańska, brazylijska, japońska), 14 barów (w całym kompleksie; w tym jeden z muzyką na żywo). Pasaż handlowy, butiki, sklepy, punkt lekarski, fryzjer. W ogrodzie wspaniały kompleks basenów z oddzielnym brodzikiem, whirlpoolem, bar przy basenie. Leżaki i ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.palladiumhotelgroup.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amexco, Diners, Visa, MasterCard.

    Zakwaterowanie

    eleganckie i komfortowe. Wszystkie pokoje odremontowane. Pokoje deluxe (B1-3A): ok. 34 m kw., łóżko typu king size lub 2 łóżka pojedyncze, klimatyzacja, telefon, TV satelitarna, internet, minibar (uzupełniany napojami bezalkoholowymi), sejf, zestaw do prasowania, budzik z wejściem do MP3, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, balkon lub taras. Prysznic, WC i suszarka. Junior suity (B1-3B): ok. 40 m kw., z dodatkowym miejscem do siedzenia. Wariant ekonomiczny (B2-3S): ok. 32 m kw. Suity loft (B2-3C): ok. 47 m kw., na dwóch poziomach, z wydzieloną częścią dzienną i sypialną, wanna z hydromasażem. Suity loft z widokiem na morze (B2-3D).

    Sport

    badminton, koszykówka, boccia, aerobik, strzelanie z łuku, rzutki, piłka nożna, minigolf, siatkówka, tenis stołowy, tenis (oświetlenie za opłatą). Za opłatą kajaki, windsurfing, katamaran, szkoła nurkowania, dwa 18-dołkowe pola golfowe (ok. 15 min samochodem od hotelu).

    Wellness

    za opłatą w centrum spa masaże, łaźnia parowa, sauna i whirlpool.

    Dzieci

    baby club (2-4 lata), miniklub (4-12 lat) w sąsiednim hotelu Grand Palladium Punta Cana, klub dla młodzieży (12-21 lat) w hotelu Grand Palladium Bavaro Suites Resort, 

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny z konkursami, pokazami i wieczorkami tematycznymi. Dyskoteka i kasyno.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu, kolacja możliwa również w restauracjach a la carte (w miarę dostępności). Przekąski w barze sportowym przez całą dobę. Minibar z wodą, napojami bezalkoholowymi i piwem. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez cała dobę.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Świetny hotel i super udany urlop w Hotelu Grand Palladium Palace. Cudowne i niezapomniane 2 tygodnie na rajskiej plaży Dominikany :) bardzo malowniczy teren hotelu, wszystkie budynki są ukryte pośród pięknego ogrodu, mnóstwo zieleni. jeszcze nigdy takiego nie widziałam!! obsługa przyjazna, uśmiechnięta, jedzenie bardzo dobre. jest poza tym możliwość korzystania z terenu innych hoteli które należą również do kompleksu. a plaża Bavaro Beach napiękniejsza!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    polecam

    Fajny wypoczynek na Dominikanie w cieniu ogrodu palmowego!! :) w samym hotelu Grand Palladium Palace masa zajęć i animacji, nie sposób się nudzić! Super pogoda, super plaża!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.1
    polecam

    Byliśmy z żoną w podróży poślubnej, hotel rzeczywiście imponujący- bardzo rozległy kompleks; dużo barów, restauracji, snack barów do wyboru do koloru. Alkohol w allinclusive ,,prawdziwy" :-) polecam wycieczki fakultatywne na Saonę, Catalinę oraz wycieczkę objazdową ,,tipo-dominikano"- tzw. niekomercyjna Dominikana, mieliśmy okazję być dwa razy na takiej wycieczce raz przez niemieckiego pośrednika FTI- kupiliśmy wycieczkę za 100$ od naszego rezydentki, a okazała się wielką porażką.... :/ druga wdycieczka była zorganizowana przez polskiego operatora Villa Polonia- trochę drożej, ale wszystko na wysokim poziomie- atmosfera super, atrakcji co nie miara! wycieczka trwała cały dzień, wróciliśmy zmęczeni ale bardzo szczęśliwi! Pogoda w czerwcy na Karaibach bywa nieprzewidywalna, czasem padał przelotny deszcz i było częściowo zachmurzone niebo; jednak nie wpływa to na jakoś wyjazdu, temperatura odczuwalna jest dużo wyższa (duża wilgotność). Można pojechać jeszcze na oglądanie wielorybów w oceanie ale tylko do końca marca.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Ogromny kompleks złożony z kilku hoteli: Bavaro, Punta Cana, Palace oraz Royal- robi naprawdę niesamowite wrażenie, położony jest w przepięknym ogrodzie tropikalnym zajmuję ogromna powierzchnię- na terenie hotelu kursuje bezpłatna ,,ciuchcia" która robi objazd co 30min- mozna duzo zobaczyć. Pokoje w porządku bez luksusów, ale czysto i schludnie. Jedzenie fantastyczne, urozmaicone- bardzo duży wybór rastauracji w formie bufetu oraz tych a' la carte (hiszpańska, meksykańska, japońska, dominikańska etc.). Spędziliśmy tam 7 dni, ale nie zdążyliśmy skorzystać ze wszystkich atrakcji- a jest ich cała masa!! wg. mnie animacje w hotelu na bardzo kiepskim poziomie, natomiast obsługa super- wszyscy mili, grzeczni, uprzejmi i życzliwi. Plaża piękna, czysta, leżaki i ręczki hotelowe gratis. Zdecydowanie będą to niezapomniane wakacje! POLECAM!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    5.1 / 6

    Kilka spostrzeżeń 2007-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.5

    Byliśmy w tym hotelu 2 tyg. 4-18. 09'07. Hotel - Ogólne wrażenie dobre, a nawet można stwierdzić b....
    więcej

    5.1
    Dominikana -Top wakacje 2008-11-26
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Rajska plaża 2010-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Hotel położony bezpośrednio przy cudownie białej, piaszczystej plaży otoczonej palmami. Niestety ilo...
    więcej

    5.4
    Tak wyglądać może ...raj 2010-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Miły hotel z małymi mankamentami 2010-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Przereklamowana Dominikana 2010-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.7

    Bardo duszno,slonce opala n awet przez chmury trzeba pamietac o kremach z wysokim filtrem,polecam pl...
    więcej

    3.6
    Przepyszne momenty w raju! 2010-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Ogromny resort ,pięknie położony 2010-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Po zakwaterowaniu dostaliśmy beznadziejny pokój ,ale na drugi dzień czar 10 dolarów załatwił sprawę ...
    więcej

    5.9
    Godny polecenia! 2011-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy w hotelu na sylwestra 2010/2011. Przyjechalismy 30.12.2010. 2 tygodnie sa w sam raz. 5 dni m...
    więcej

    5.9
    2011-03-24
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Grand Palladium Palace Resort & Spa - raj na Ziemi 2011-11-19
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Podróż poślubna do raju 2013-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel składa się z 3 części, Pallace, Punta Cana i Bavaro Na terenie 6 restauracji tematycznych prz...
    więcej

    5.7
    Bajka! Super hotel przy pięknej plaży Bavaro! 2013-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.5

    Piękny hotel , bajeczne wakacje! Jedna z najpiękniejszych odcinków plaży Bavaro, czysta i po prostu ...
    więcej

    5.6
    Karaibski raj 2013-10-27
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      4.8

    Doskonały hotel na udany urlop. Rozległy teren resortu, możliwość korzystania z infrastruktury pozos...
    więcej

    5.4
    Hotel 3,5 gwiazdkowy! 2013-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.3

    hotel z recencji i opinii różnych portali internetowych prezentował się idealnie. Mało miało to wspó...
    więcej

    3.8
    Cudownie 2015-05-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    5.9
    Godny polecania! 2016-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.7

    Spędziliśmy sylwestra w roku 2015/1016. Hotel znajduje się na ogromnym terenie w pięknym parku z pal...
    więcej

    5.0
    Tragedia 2017-02-14
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Świetny hotel 2017-04-30
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.0

    Na Dominikanie pobyt po raz czwarty i ten hotel był chyba .... zdecydowanie najlepszy. W poprzednich...
    więcej

    5.5
    Super Hotel! 2017-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Fatalne pokoje , serwos i wyżywienie ok. 2017-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    3.7
    Wakacje na Dominikanie 2017-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Hotel wart polecenia 2017-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Grand Palladium Palace Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    junior suite double standard
    junior suite double standard terrace
    junior suite singleuse standard terrace
    junior suite triple standard
    junior suite triple standard terrace
    standard double deluxe balcony
    standard singleuse deluxe balcony
    suite double standard
    suite double standard balcony
    suite singleuse standard balcony
    suite triple standard
    suite triple standard balcony
    Deluxe
    Junior suita
    Juniorsuite
    Loft Suite
    Juniorsuite Swim Up
    Economy
    Deluxe
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Suita

    Grand Palladium Palace Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Grand Palladium Palace Resort & Spa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Grand Palladium Palace Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00