cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
  • Hotel Semiramis Village, Kreta
1 / 26
Ocena
hotelu:
2.9 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 1721 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.05 - 03.06
już od 1377 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Semiramis Village
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Semiramis Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Semiramis Village:
2.9 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    2.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • basen i brodzik dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Semiramis Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • basen i brodzik dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2,5 km od centrum miasta Hersonissos
  • ok. 400 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja (z sejfem) 
  • winda
  • ogród 
  • taras 
  • basen (woda słona)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)
  • recepcja
  • kantor
  • sejf
  • winda
  • ogród
  • taras
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (niestrzeżony, w cenie)

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

190

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczko dziecięce (w cenie) 
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, z wodą morską
  • pokój gier i zabaw
  • wysokie krzesełka dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness 
  • tenis stołowy 
  • kort tenisowy
Płatne
  • strefa spa (w ofercie firmy zewnętrznej) 
  • masaże
  • tenis

rozrywka

  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • karaoke
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja
  • telefon
  • lodówka
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • telefon
  • lodówka
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 09:30, w formie bufetu
  •  obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  •  kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  •  przekąski: 14:00 - 17:00
  •  wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, bufet, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  •  bar: codziennie 10:00 - 24:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą

  • Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Położony na wzniesieniu z pięknym panoramicznym widokiem na morze i otaczające wzgórza to przyjemne miejsce na beztroski, grecki wypoczynek. Blisko stąd do centrum miejscowości, gdzie warto spróbować lokalnych specjałów w okolicznych tawernach i poczuć prawdziwie wakacyjną atmosferę w tętniących życiem knajpkach. Plaża wyróżniona Błękitną Flagą zapewni doskonałe warunki do relaksu, a amatorzy aktywnego wypoczynku mogą skorzystać z oferty sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest duży basen, brodzik dla dzieci, kort tenisowy, taras z widokiem na morze, restauracja i 2 bary.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Stalida, ok. 1,5 km od centrum HERSONISSOS; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 180 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 400 m od hotelu, przejście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/szt.).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1992 r., odnowiony w 2009 r., 190 pokoi, 5 budynków, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, bar w lobby; kantor; sala konferencyjna dla 30 os., taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 10 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); pokój standardowy z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słona woda, ok. 480 m², gł. ok. 1,6 m, brodzik dla dzieci, gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard, rzutki, tenis stołowy, masaże i zabiegi pielęgnacyjne, oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (11.00-17.00); kawa i ciasto (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe (11.00-23.00).

    KONTAKT:

    0030/2897023692;, www.semiramisvillagehotel.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Położony na wzniesieniu, z pięknym panoramicznym widokiem na morze i otaczające wzgórza, to przyjemne miejsce na beztroski, grecki wypoczynek. Blisko stąd do centrum miejscowości, gdzie warto spróbować lokalnych specjałów w okolicznych tawernach i poczuć prawdziwie wakacyjną atmosferę w tętniących życiem knajpkach. Do dyspozycji Gości jest duży basen, brodzik dla dzieci, kort tenisowy, taras z widokiem na morze, restauracja i 2 bary.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Stalida, ok. 1,5 km od centrum HERSONISSOS; ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, ok. 180 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 750 m od hotelu, przejście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/szt.); prywatna (wstęp płatny: ok. 10 EUR), piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 400 m od hotelu, przejście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1992 r., odnowiony w 2009 r., 190 pokoi, 5 budynków, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, bar w lobby; kantor; sala konferencyjna dla 30 os., taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 10 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy (płatny), lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słona woda, ok. 480 m², gł. ok. 1,6 m, brodzik dla dzieci, gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard, rzutki, tenis stołowy, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (11.00-17.00); kawa i ciasto (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe (11.00-23.00).

    KONTAKT:

    0030/2897023692;, www.semiramisvillagehotel.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    Data otwarcia:

    4*

    1992 r. Odnowiony w 2008 r.

    Położenie:

    2,5 km od centrum Hersonissos, 30 km od lotniska w Heraklionie. Hotel usytuowany na powierzchni 35.000 m².

    Plaża :

    500 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - płatne. Brak ręcznikż;w plażowych.

    W Hotelu:

    restauracja, 3 bary, basen odkryty (z wodą morską), winda.

    Pokoje :

    w 3 budynkach: 170 pokoi standardowych i junior suit (2 pokoje); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna od 15.06 do 15.09), sejf (płatny ok. 10 EURO za tydzień), TV, telefon, lodż;wka (płatna ok. 10 EURO za tydzień), suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    internet bezprzewodowy w recepcji, kort tenisowy (w opcji all inclusive), siłownia, tenis stołowy, rzutki.

    Płatne:

    kort tenisowy (w opcji HB), kącik internetowy, pokż;j gier, jacuzzi, sporty wodne (firma zewnętrzna).

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw, łż;żeczka (na życzenie).

    Wyżywienie :

    HB lub All inclusive

    Wyżywienie :

    HB

    Posiłki :

    śniadanie, obiadokolacja.

    Napoje zawarte :

    wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

    Wyżywienie :

    All inclusive (11:00 - 23:00)

    Posiłki :

    śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

    Napoje zawarte :

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Tel./faks :

    0030 28970 / 23 692, 21 005


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    * bezpłatne Wi-Fi w recepcji i barze

    * w turystycznej okolicy

    Opis

    Niewielki hotel, położony na wzgórzu. Tradycyjny styl architektoniczny, komfortowe pokoje, wysoka jakość obsługi. Idealny na spokojne wakacje blisko turystycznego centrum.

    • parking
    • restauracja
    • bary
    • basen ze słodką wodą
    • bezpłatne Wi-Fi w barze i przy recepcji

     

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta

    • Limenas Hersonissou

    • 2,5 km od centrum Hersonissos

    • 5 km od Malii

    • 30 km od lotniska w Heraklionie

    Plaza

    • publiczna

    • piaszczysta

    • 300 m od hotelu

    • leżaki i parasole płatne

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    190 pokoi: Single & Double Rooms (~25 m2), Family Rooms (~35 m2). 

    W pokojach: klimatyzacja, telefon, lodówka, TV SAT, wanna/prysznic, sejf (płatny), suszarka do włosów, balkon/taras, podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

    Single & Double: 2 pojedyncze łóżka.

    Family Room: 2 pokoje połączone drzwiami, podwójne łóżko i 2 łóżka pojedyncze.

    Codzienne sprzątanie (z wyjątkiem niedzieli), zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • tenis stołowy (w ciągu dnia, bezpłatnie)
    • kort tenisowy (w ciągu dnia, bezpłatnie)
    • siłownia (bezpłatnie)
    • jacuzzi (płatne)
    • bilard (płatny)

     

    Dla dzieci:

    • brodzik

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2019

    Śniadanie, lunch, kolacja: szwedzki stół
    Napoje do śniadania: herbata, kawa, soki
    Lokalne napoje podczas lunchu i kolacji (w szklankach, samoobsługa): napoje, piwo, wino
    Bar przy basenie: 11:00-23:00
    Kanapki lub przekąski: 14:00-17:00
    Kawa, herbata, ciasto: 17:00-18:00
    Bary: 11:00-23:00 (samoobsługa)
    Lokalne napoje: napoje, piwo z beczki, domowe wino, ouzo, raki, brandy, wódka, dżin, rum, herbata, kawa (plastikowe kubki).

    Dodatkowe informacje:
    Sejf (płatny)
    Bilard (płatny)
    Plac zabaw
    Siłownia (bezpłatna)
    Jacuzzi (płatne)
    Tenis stołowy, tenis, rzutki.

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.

     

    All Inclusive 2018

    Godziny obowiązywania all inclusive: 11:00-23:00.

    Śniadanie: 07:30-09:30, szwedzki stół, główna restauracja, herbata, kawa, soki.

    Lunch: 12:30-14:00, szwedzki stół, główna restauracja.

    Kolacja: 19:30-21:30, szwedzki stół, główna restauracja.

    Lokalne napoje do lunchu i kolacji: napoje bezalkoholowe, piwo, wino, samoobsługa.

    Bar przy basenie: 11:00-23:00.

    Kanapki: 14:00-17:00.

    Kawa, herbata, ciastka: 17:00-18:00.

    Bary: 11:00-23:00, samoobsługa.

    Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe: piwo, domowe wino, ouzo, raki, brandy, herbata, kawa.

    Dodatkowe informacje:
    Tenis stołowy i kort tenisowy w ciągu dnia, rzutki i siłownia są bezpłatne.
    Jacuzzi za dopłatą.

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Kreta

    Opis

    Korzystnie położony, hotel Semiramis znajduje się między bardzo popularnym kurortem Hersonissos a elegancką miejscowością wypoczynkową Stalis. Doskonała lokalizacja umożliwia łatwy dostęp do wszelkich atrakcji oferowanych przez obie turystyczne miejscowości, a spokojna lokalizacja nieco na uboczu pozwala jednocześnie na wypoczynek w ciszy i spokoju. Z balkonów i tarasów hotelowych można podziwiać panoramiczny widok na morze. Wszystkie pokoje są wykończone w tradycyjnym stylu kreteńskim i urządzone w sposób zapewniający wygodny pobyt podczas letniego wypoczynku.

    Lokalizacja

    w Hersonissos, ok. 400 m od plaży, ok. 1,5 km od centrum, ok. 30 km od lotniska, ok. 100 m od głównej ulicy, ok. 150 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 151, restauracje - 1, recepcja 24h, windy, bar przy basenie, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, lobby, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, dozwolone zwierzęta, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatnie.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, lodówka (płatna 10 EUR/tydzień), sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób, z widokiem na morze. RODZINNE - pokoje dla max. 4 osób (2 pomieszczenia).

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), siatkówka, rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, tenis ziemny, tenis stołowy, jacuzzi (płatne), rzutki, bilard (płatny), siłownia, masaże (płatne).

    Rozrywka

    salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, basen, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu (napoje alkoholowe do obiadu i kolacji); przekąski w godzinach popołudniowych oraz podwieczorek (kawa/herbata i ciastka); lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, raki, brandy) oraz zimne i gorące napoje od 11.00 do 23.00.

    Informacje dodatkowe

    klimatyzacja w cenie od 16 czerwca do 14 września, poza tym terminem płatna.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    W przypadku wybranej oferty przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5 kg oraz bagażem rejestrowanym do 20 kg/os. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Ograniczona opieka anglojęzycznego przedstawiciela (tel. kontaktowy emergency).


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest w bardzo pięknej okolicy, ok. 2 km do centrum słynnego kurortu wakacyjnego, popularnego ze względu na liczne sklepy, tawerny, bary, dyskoteki, kluby i restauracje - Hersonissos. Ok. 200 metrów od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać do kosmopolitycznego miasta Hersonissos lub do przepięknej pobliskiej miejscowości Malia.

    Plaża

    Publiczna piaszczysto-żwirowa oddalona jest od hotelu o ok. 400 m (przejście przez ulicę). Leżaki, parasole i materace za dodatkową opłatą.

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Zadbany obiekt, wybudowany w tradycyjnym śródziemnomorskim stylu, składający się z 6 budynków. Położony na wzniesieniu z przepięknym panoramicznym widokiem na morze i góry. Jest doskonałą bazą wypadową do odkrywania najpiękniejszych kurortów Krety. Pobliskie plaże oferują szeroką gamę sportów wodnych. Polecany głównie dla osób aktywnych.

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, restauracja, bar przy basenie, lobby bar, winda (w budynku głównym), salon gier, sala konferencyjna. 

    Internet

    Bezpłatne Wi-Fi w recepcji, kącik internetowy dodatkowo płatny.

    Konferencje/Incentive

    sala konferencyjna

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen zewnętrzny, leżaki i parasole przy basenie, wieczory greckie z muzyką na żywo (raz w tygodniu), kort tenisowy, centrum fitness, darty, tenis stołowy Odpłatnie: bilard, jacuzzi, masaż, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik , łóżeczko (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw

    Zakwaterowanie

    Double - dwuosobowe pokoje o powierzchni 25 m2 z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub dla osoby dorosłej Single - jednoosobowy pokój o powierzchni 25 m2 Family - pokój rodzinny o powierzchni 35 m2 dla dwóch osób dorosłych z dwiema dostawkami dla dzieci lub osób dorosłych Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja (dodatkowo płatna), lodówka (dodatkowo płatna), TV Sat, balkon/taras, telefon. Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka. Pokoje są codziennie sprzątane, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu, ręczników 3 razy w tygodniu.

    Wyżywienie

    Śniadania i obiadokolacje: w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: wczesne śniadanie (na zamówienie), śniadanie (7:30 - 9:30), obiad (12:30 - 14:00), obiad la carte (12:00 - 15:00 - snack bar) i kolacja (19:00 - 21:30) w formie bufetu, przekąski słodkie w snack barze (17:00 - 18:00), kanapki w snak barze (14:00 - 17:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00-23:00. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    Informacje dodatkowe

    http://www.semiramisvillagehotel.gr/ HolidayCheck: średnia ocen 3.9; rekomendacja 48%

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 2008 roku, ostatnio odnowiony w 2009 roku; do dyspozycji gości: budynek główny, winda, 4 budynki boczne, basen zewnętrzny, restauracja, bar przy basenie, sala konferencyjna

    Plaża

    piaszczysta  plaża znajduje się 400 m od hotelu; leżaki, parasole i materace na plaży płatne oraz leżaki i parasole przy basenie bezpłatne

    www

    www.semiramis-oceanis.gr

    Dodatkowo płatne

    wypożyczalnia samochodów, lekarz, kafejka internetowa, sporty wodne na plaży, bilard, jacuzzi, masaże

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko (na życzenie), wysokie krzesełka w restauracji

    Położenie

    odległość od centrum Hersonissos 2 km, od lotniska w Heraklionie 30 km

    Zakwaterowanie

    w hotelu znajduje się 190 pokoi: dostępne są pokoje standardowe i rodzinne, wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (płatna), lodówka (płatna), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, balkon lub taras, pokoje z widokiem na morze, ogród i góry

    Wyżywienie

    Half Board – śniadanie i kolacja w formie bufetu; podczas śniadania bezpłatnie: kawa, herbata, woda, soki z koncentratu; podczas kolacji: wszystkie napoje płatne; napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkową opłatą All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

    Sport i rozrywka

    animacje, sala gier, kort tenisowy, internet bezprzewodowy (recepcja), rzutki, centrum fitness, tenis stołowy


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****  

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel położony jest 2,5 km od centrum znanego kurortu Hersonissos. Od stolicy wyspy - Heraklionu i lotniska dzieli go zaledwie 26 km, 200 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Plaża

    *    Do piaszczysto-żwirowej plaży jest 450 m. Leżaki i parasole na plaży za dodatkową opłatą.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    2 bary: główny w lobby i przy basenie.

    Zakwaterowanie

    *    190 pokoi usytuowanych w pięciu budynkach; *    Typy pokoi: standardowe, rodzinne (dwa odrębne pomieszczenia); *    Wyposażenie: klimatyzacja bezpłatna w terminie 15/06-15/09, w pozostałym okresie 6 euro za dzień, łazienka z wanną lub prysznicem, WC i suszarką do włosów, TV, telefon oraz lodówka (płatna 10 euro za tydziń). Wszystkie pokoje wyposażone są w balkon lub taras.

    Wyżywienie

    *    HB (śniadania i obiadokolacje); *    All  inclusive:   śniadanie,   lunch,   obiad,   kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Goście mają do dyspozycji przekąski, napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji (piwo, wino, ouzo, raki, brandy) dostępne w hotelowych barach w godzinach: 11:00-23:00. Alkohole importowane, wina butelkowane, szampan są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    *    Basen z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: rzutki, tenis stołowy (płatny dla gości z HB), rzutki, siłownia; *    Odpłatnie: bilard, korty tenisowe, sporty wodne na plaży, jacuzzi, masaże.

    Dla dzieci

    *    Dla najmłodszych hotel oferuje basen dla dzieci, plac zabaw, na życzenie łóżeczka dla dzieci.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja, kawiarenka internetowa, Wi-Fi w obrębie recepcji bezpłatne, sejf (płatny 10 euro za tydzień), ogród, parking.

    Naszym zdaniem

    *    Przyjemny hotel z którego rozpościerają się niesamowite widoki. Jest to dobra propozycja zarówno dla rodzin z dziećmi jak i osób szukających rozrywki w pobliskim Hersonissos.

    Strona internetowa

    *    www.semiramisvillage.gr  


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Semiramis Village to hotel usytuowany na wzgórzu, z pięknym widokiem na morze, niedaleko tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków przepięknej Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od centrum kurortu Hersonissos, niedaleko plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
    • basen i brodzik dla dzieci
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Spokojna okolica, piękne widoki, miejsce dobre jako baza wypadowa do zwiedzania okolicy.

    Położenie

    W mieście Hersonissos, ok. 2.5km od jego centrum, ok.400m. od piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny), ok. 3km od Stalis, ok. 6km od Malia, ok. 30km od portu lotniczego w Heraklionie. W pobliżu przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, lobby, winda, taras, restauracja, bar, snack bar/pool bar, sala z TV, Wi-Fi na terenie recepcji bezpłatnie, ogród, parking. Odpłatnie kącik internetowy, sejf, lekarz.

    Pokoje

    Hotel posiada w swej ofercie 190 komfortowych pokoi z łazienka (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkonem lub tarasem. W wyposażeniu znajduje się telefon, TV, za dodatkową opłatą: indywidualnie sterowana klimatyzacja, lodówka.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w godz 11:00-23:00, przekąski, popołudniowa kawa/herbata.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny z tarasem słonecznym, leżaki i parasole na basenie bezpłatnie, na plaży dodatkowo płatne, tenis stołowy, kort tenisowy, fitness, rzutnki, za dodatkową opłatą: bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży, spa (masaże, jacuzzi), pole golfowe ok. 8 km od hotelu.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka (na życzenie).

    Uwagi

    Hotel nie jest przystosowany dla osób na wózkach inwalidzkich.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Opis hotelu Semiramis Village według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Semiramis Village, Limin Chersonissou, 70014 Hersonissos, Kreta, Grecja 
    Telefon: 0030 28970 23692 
    Fax: 0030 28970 21005 
    E-mail: semiram@otenet.gr

     

    Dane GPS hotelu Semiramis Village:

    N 35º 18' 5.67"
    E 25º 25' 3.8856"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Semiramis Village
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Semiramis Village:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Semiramis Village!
    https://youtu.be/jiJHOSkESDA
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Semiramis Village

    2.1
    zdecydowanie odradzam

    Kiepski hotel z niemiłą obsługą i jeszcze gorszym właścicielem.Zdecydowanie odradzam!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.1
    3.4
    może być

    Okolica piękna, widoki też, ale sam hotel nieszczególny. W pobliżu jest wiele fajnych hoteli 4*. Ten zasługuje na 2,5*. Czysto, obsługa miła, ale ogólne wrażenia średnie.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.4
    3.1
    może być

    Moim zdaniem bardzo przeciętny hotel, w którym praktycznie nic się nie dzieje. Młodym ludziom nie polecam. Jedzenie dobre, w dużych ilościach, drinki za to nie do picia (smakują paskudnie). Pokój mieliśmy nieduży, czysty, codziennie był sprzątany. Ogólnie może być dla osób, które lubią ciszę i spokój.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Hotel
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      3.9
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Semiramis Village:
    4.7 / 6

    Polecam 2007-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Miejsce z punktu widzenia logistyki i zwiedzania Kretay jest bardzo dobre pobnieważ mieści się w poł...
    więcej

    5.7
    Obiektywna ocena Semiramis Village 2007-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Semiramis - 4* 2007-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.3
    Super wakacje w semiramis village 2008-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo dobry hotel. Położony na niewielkim wzgórzu, pomiędzy Stalis i Hersonissos (ok 2 km spaceru)....
    więcej

    4.6
    Semirramis omijać z daleka 2008-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      1.5
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      1.5

    1.8
    Semiramis 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.2
    Dobry hotel w dobrej cenie 2008-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      5.3

    Hotel bardzo przyjemny, oddalony jednak od plaży i miasta Hersonissos (od 1 km). Blisko przystanek a...
    więcej

    4.5
    Ma dobre i słabe strony 2008-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Złe zachowanie personelu i arogancja 2008-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      2.0

    witam niedawno wrocilismy z tegio hotelu i jestesmy bardzo zawiedzeni choc bylismy w wielu miejscach...
    więcej

    2.9
    Semiramis village dla chcących odpocząć w spokoju 2008-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.9
    Dobry hotel jako baza noclegowa 2008-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      3.7

    Jeśli komuś nie zależy na grzecznej i miłej obsłudze, dobrym jedzeniu i pełnowartościowej opcji AI o...
    więcej

    3.6
    Tylko pogoda nie nawaliła 2008-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    2.7
    Polecam gorąco 2008-11-18
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Cudowne wakacje 2009-02-10
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Był to nasz pierwszy urlop od 6 lat, więc mieliśmy spore oczekiwania. Hotel Semiramis spełnił je w n...
    więcej

    5.5
    Te 4 gwiazdki w sam raz - pozytywny hotel 2009-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.5

    4.2
    Hotel zgodny z opisem, wart swoich gwiazdek 2009-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Świetna baza wypadowa do pobliskich miast plaż 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      5.5

    4.9
    Totalne dno! 2009-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      1.5
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      1.0

    1.7
    Hotel godny polecenia! 2009-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Semiramis ok 2009-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    3.9
    Beznadziejnie! 2009-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    3.3
    Ładny widok, trochę pod górkę, jedzenie średnie 2009-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Raczej nie polecamy 2010-04-24
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    3.0
    Rewelacyjny hotel 2010-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    W hotelu spędziliśmy 14 dni. Wyjazd zakupilismy w Ecco Holiday. Transfer na Kretę jaki i do hotelu p...
    więcej

    5.8
    Fajny hotel 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel oraz położenie odpowiada opisowi nie rozumiem negatywnych opinii , zgadzam się z wcześniejszy...
    więcej

    5.7
    Hotel nie jest godny polecenia 2010-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      1.8
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    Hotel kiepski, nieadekwatne warunki do ceny wycieczki. Przedstawiony jako hotel blisko morza, faktyc...
    więcej

    3.5
    Polecam ten hotel dla osób które lubią wypoczynek 2010-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.7
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel czyściutki, dziennie sprzątane, co dwa 2 wymiana ręczników i pościeli. Jedzenie bardzo dobre i...
    więcej

    4.6
    Praca w hotelu to kara 2010-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Bardzo dobry hotel! Z czystym sumieniem polecam! 2010-10-24
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest super. Wiadomo, że jeśli ktoś jest bardzo wymagający powinien płacić za wczasy 6000zł. a ...
    więcej

    5.7
    Średnio, oj średnio! 2011-03-14
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      2.3

    3.6
    Opinia Hotelu Semiramis na Krecie - Hersonissos 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Pierwszy pobyt na Krecie w Semiramis na plus 2011-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Hotel polecamy! Widok bajeczny z pokoju hotelowego 2011-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Generalnie polecam 2011-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    Generalnie ok, 4 gwiazdki to trochę na wyrost ale i tak polecam ten hotel. Basen ładny, leżaki za da...
    więcej

    3.7
    Co dobrego spotkać nas może w Semiramis Village 2012-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.8

    Kazdej osobie ktora wybiera sie na krete do semiramis village proponuje zabrac ze soba kobiete lekki...
    więcej

    4.6
    Super hotel w zacisznym miejscu - godny polecenia 2012-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Pobyt w Semiramis 2012-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      5.0

    hotel dla nie wymagajacych klientow, ale milo go wspominam.Bylismy grupa mlodych ludzi , all inclusi...
    więcej

    3.8
    Ładne położenie, dobre jedzenie 2014-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    Hotel ogólnie dobry plusy to ładne położenie piekne widoki smaczne jedzenie minusy to odległośc do p...
    więcej

    4.6
    Polecam 2015-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Raczej nie polecam, ale źle nie jest 2015-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.0
    Dla mało wymagających 2015-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      1.3
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.5

    2.3
    Polecam! 2015-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Raczej średnio;/ 2015-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    3.3
    Wspanialy 2016-05-18
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    fantastycznie! Kuchnia przeswietna, obsluga wyjatkowa! Polecam wszystkim! Mr Kostas jest wyjatkowym ...
    więcej

    6.0
    Bardzo dobry hotel 2016-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    wszystko ok. super hotel i obsluga. do niczego nie mielismy zastrzezen. fajny basen. szkoda ze plaza...
    więcej

    5.0
    Ok 2016-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu. Z cala pewnoscia wszystkim polecamy wakacje tutaj. Pyszne i roz...
    więcej

    5.0
    Jest ok 2016-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    bardzo fajny hotel jedzenie dobre widok z okna przepiekny jest ok alkohol swietny

    5.0
    Polecamy! 2016-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Kreta 2016 2016-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.0

    Spędziłam z mężem w tym hotelu tydzień lipca 2016 . Hotel położony na wzgórzu, ale uwaga nie wsz...
    więcej

    3.2
    Jest czad, ale brak animacji nam doskwiera 2016-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    super hotel, mila obsluga. jedzenie pyszne a napoje nawadniajace recepcja niezwykle pomocna i uprzej...
    więcej

    4.0
    Warte wakacje swojej ceny. Dobra baza wyjazdowa 2016-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    hotel nie tylko do spedzania czasu na basenie. duzo atrakcji w okolicy. szczerze polecam.dobre jedze...
    więcej

    5.0
    Raczej polecam 2016-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    nikt nie pomogl, radzilismy sobie sami, jesli zna sie chociaz podstawy angielskiego mozna sobie pora...
    więcej

    4.0
    Super hotel 2016-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    w hotelu jest bardzo mila atmosfera. obsluga hotelu jest na wysokim poziomie. jedzenie jest roznorod...
    więcej

    6.0
    Dobrze 2016-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    czysty hotel. daleko do miastasniadania slabe. obiady i kolacje raz super, a raz bardzo slabo. prze...
    więcej

    4.0
    Opinia młodej pary 2016-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    hotel czysty, animacji brak, obiady ok, przekaski tragedia, daleko na centrum, obsluga mila , brak u...
    więcej

    3.0
    Bardzo dobry hotel w atrakcyjnej cenie 2016-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Jestem bardzo zadowolony z hotelu Semiramis Village 2016-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    wszystko w najlepszym pozadku ,rewelacyjnie,polecam kazdemu,blisko plaza,miasto,sklepy,supermarkety,...
    więcej

    6.0
    Ok 2016-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    obsluga bardzo mila, kedzenie odrobine monotonne, basen zdecydowanie zadbany, hotel warty polecenia ...
    więcej

    5.0
    Za dużo schodów!!! 2016-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    mila obsluga za duzo schodow meczace podejscie do hotelu, zle polozonyna wysokiej,stromej gorze zroz...
    więcej

    4.0
    Hotel nie zasługuje na trzy gwiazdki 2017-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Semiramis Village:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    Opis Hotelu i to co oferują w nim ,w ogóle nie jest adekwatne do tego co tam zastaliśmy z mężem. Nie...
    więcej

    2.6

    Semiramis Village - możliwości zakwaterowania:

    Room Standard Double LandView Balcony or Terrace
    Family Room / _
    Double Room / _
    Double Room / Sea View
    Single Room / _
    Room SingleUse LandView Balcony or Terrace
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    Room Double SeaView Balcony or Terrace
    Room Family 2 Rooms GardenView

    Semiramis Village - Możliwości wyżywienia:


    Semiramis Village - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Semiramis Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00