cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
  • Hotel Royal Belvedere, Kreta
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 30.10
już od 1093 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 30.10
już od 1093 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Belvedere
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Royal Belvedere
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Royal Belvedere:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
  • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Royal Belvedere w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
  • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Hersonissos
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h z sejfem
  • winda
  • ogród 
  • taras słoneczny
  • dziedziniec 
  • 2 restauracje w formie bufetu (główna Minos - kuchnia grecka i międzynarodowa, włoska)
  • 3 bary (bar z przekąskami Artemis, bar przy basenie Apollon, lobby bar Poseidon)
  • sala telewizyjna
  • basen zewnętrzny olimpijski (słona woda)
  • 5 basenów zewnętrznych (słona woda, w tym 3 baseny z brodzikami - jeden z miniparkiem wodnym dla dzieci, dostępne dla gości w sąsiednim hotelu Imperial Belvedere) 
  • basen kryty (kwiecień, maj, wrzesień, październik, woda słona, ogrzewany, dostępny w sąsiednim hotelu Imperial Belvedere)

Wyposażenie

  •  sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • winda
  • sala TV
  • bankomat
  • gród
  • zielony dziedziniec
  • taras
  • pralnia: za opłatą
  • 2 sale konferencyjne
  • parking: w cenie
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/w lobby: w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • sklep z biżuterią
  • butik
  • parking (w cenie)
  • 2 sale konferencyjne
  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (anglojęzyczny)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

343 pokoi

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  •  opieka nad dziećmi: 24 h
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4 - 12 lat, maj - październik, 10:00 - 12:30, 17:00 - 20:30
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: kilka razy w tygodniu 20:30 - 00:00 i 00:00 - 21:30
  • klub dla nastolatków: lipiec i sierpień
  • animacje dla nastolatków
  • basen dla dzieci „childrens pool": w cenie, zewnętrzny, z wodą morską, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci „CHILDRENS POOL IN IMPERIAL BELVEDERE": w cenie, zewnętrzny, z wodą morską, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • brodzik dla niemowląt „BABYPOOL IN IMPERIAL BELVEDERE": w cenie, zewnętrzny, z wodą morską, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: od 18 lat, 07:00 - 18:00
  • łucznictwo
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: za kaucją
Płatne
  • strefa spa
  •  sauna fińska
  • sauna parowa
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: oświetlenie

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi
  • wanna
  • klimatyzacja: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • lodówka
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • radio
  • Wi-Fi: w cenie
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-5 os.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • lodówka
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze/basen
  • wanna
  • WC
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • TV
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: w cenie
  • radio
Pokój 2-osobowy dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 1-2 os.
  • ok. 30 m2
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny superior FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze/basen
  • składa się z 2 dwuosobowych pokojów oddzielonych drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV
  • kapcie
  • szlafroki
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny superior FZX4
  • 2-5 os.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na góry/dziedziniec
  • wanna
  • WC
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • TV sat.
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: w cenie
  • radio

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: 19:00 - 21:30
  • przekąski, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 
  • restauracja „Minos restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, dania kuchni koszernej, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, show cooking, maj - październik, 07:30 - 10:00, 13:00 - 14:30, 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar przy zewnętrznym basenie „Apollo": maj - październik, 10:00 - 01:00, 24 h, w cenie
  • bar przekąskowy „Artemis": maj - październik, 10:00 - 21:30, w cenie
  • bar „POSEIDON": maj - październik, 18:00 - 01:00, w cenie
  • bar przekąskowy „Artemis street food bar": lipiec i sierpień, 10:00 - 21:30, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*+

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Hotel położony na wzgórzu z niezwykłą panoramą na okolicę. Znajduje się tu odkryty basen olimpijski z morską wodą, mini market oraz sklep z pamiątkami. Aktywnych ucieszy możliwość uprawiania sportów, czemu sprzyja odpowiednia infrastruktura. Rodzice z dziećmi znajdą wiele udogodnień, zaś maluchy nie będą się nudzić, gdyż ich czas wypełnią gry, zabawy oraz animacje.

    kategoria organizatora

    4*+

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1974 r. Odnowiony w 2005 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (6), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (3), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    400 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 7 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 1), 4 bungalowy (liczba pięter: 1, liczba wind: 0), 2 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje single dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje double room sea view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje ekonomiczne dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje double mountain/garden view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje superior double mountain/garden view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne superior mountain/sea view dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje superior double sea view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna "Minos", restauracje a la carte (3), bary (6) All Inclusive (10:00-01:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00) obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, obiad (12:30-17:30), przekąski (10:00-18:00), kolacja (18:00-21:30) serwowane w barach z przekąskami , lody , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.meksykańska, śródziemnomorska, japońska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, minigolf, siłownia

    płatne

    korty do tenisa ziemnego (2) , oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, koszykówka, bilard, sporty wodne na plaży, aerobik, masaż, sauna, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE Klienci hotelu mogą korzystać z udogodnień hotelu Imperial Belvedere, z wyjątkiem restauracji głównej. OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    07.10.2019 11:47

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - na wzgórzu, ok. 400 m od plaży, bezpłatny bus hotelowy na plażę - ok. 1 km od centrum Hersonissos - ok. 25 km od lotniska w Heraklionie - sklepy i restauracje niedaleko hotelu

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (płatne), ręczniki plażowe (płatne) - przy plaży park wodny

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja centralna - TV-Sat-LCD, telefon, mini lodówka - Wi Fi (płatne) - sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 4 baseny w tym jeden z morską wodą - leżaki i parasole - siatkówka plażowa, koszykówka - kort tenisowy - fitness, siłownia - tenis stołowy, rzutki, mini golf, łucznictwo - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - sauna, masaże, spa - sporty wodne na plaży - bilard, gry video

    Dla dzieci

    - 2 baseny ze słodką wodą - plac zabaw - mini klub (4-12 lat), animacje, mini disco - opiekunka (na życzenie, za opłatą)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-01:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar główny - snack bar - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - 2 sale konferencyjne (w Imperial Belvedere) - minimarket, sklepy z pamiątkami, jubiler - wypożyczalnia samochodów - zwierzęta do 5 kg akceptowane (na zapytanie) - www.belvederehotels.net

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    Opinia 7islands

    Rozległy kompleks, który wraz z hotelem Imperial Belvedere stanowi doskonałe miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi. Rozbudowana infrastruktura rekreacyjno-sportowa, urozmaicone animacje oraz atrakcyjna formuła all inclusive sprawią, że każdy spędzi tutaj niezapomniane wakacje. Lokalizacja w centrum miejscowości Hersonissos zapewni atrakcyjną rozrywkę zarówno dorosłym jaki i dzieciom.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 1 km od centrum turystycznej miejscowości Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel położony jest na wzgórzu, skąd do głównej ulicy w Hersonissos jest ok. 300 m (niemal do samej ulicy można zjechać oraz wjechać windami). Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu, przy drodze głównej.

    Plaża

    Ok. 400 m od hotelu, piaszczysta (miejscami na plaży i przy brzegu występują kamienie i skały). Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Bezpłatny transfer na plażę busem z hotelu. Star Beach - plaża, przy której znajduje się park wodny (dodatkowo płatny) z mnóstwem atrakcji dla osób w każdym wieku - plac zabaw, zjeżdżalnie wodne, sporty wodne.

    Hotel

    Duży i komfortowy kompleks położony na wzgórzu, składający się z 2 części: Royal i Imperial Belvedere. W części Royal Belvedere znajduje się lobby z całodobową recepcją, parking, 3 windy, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (funkcjonujące tylko w lipcu i sierpniu.), 6 barów (w tym m.in. bar przy basenie, snack bar), kącik telewizyjny ,Internet Wi-Fi. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, 2 sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 330 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 3 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek, rodzinne z możliwością 3 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami), rodzinne z widokiem na morze z możliwością 3 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami).

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu śniadania (07:30-10:00), późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00, w barze z przekąskami), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również wczesne śniadania (04:00-07:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Tradycyjne greckie śniadania serwowane są w lipcu i sierpniu w snack barze Artemis w godz. 08:30-10:00 (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W lipcu i sierpniu istnieje możliwość skorzystania raz w trakcie pobytu z kolacji w restauracjach tematycznych (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dla Gości all inclusive dodatkowo dostępne są wszystkie bary w części Imperial Belvedere. Przekąski podawane są w snack barach w godzinach 10:00-18:00, a w godzinach 15:30-16:30 serwowane są kawa, herbata oraz ciastka. W godzinach 10:00-01:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 01:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i Rozrywka

    Bezpłatnie: 7 basenów (6 basenów z wodą słoną, w tym 1 o wymiarach olimpijskich oraz 1 kryty basen z wodą słodką, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe dodatkowo płatne ok. 1 euro/szt.), animacje dzienne i wieczorne, wieczory tematyczne, zajęcia sportowe (gimnastyka, aqua aerobik, zumba, joga, stretching, step aerobik, water polo), tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, korty do tenisa ziemnego, mini golf, rzutki, bule, siłownia. Odpłatnie: bilard, SPA & Wellness (masaże, zabiegi na twarz i ciało), szkoła nurkowania.

    Dla dzieci

    Brodzik, 2 baseny dla dzieci, zjeżdżalnia ośmiornica, plac zabaw, przedstawienia, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-16 lat), mini disco, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.belvederehotels.net / Tel.: 00 30 289 702 23 71

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    położony w miejscowości Hersonissos, na wzgórzu z panoramą na okolicę i morze, ok. 1,5 km od centrum, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Najbliższy przystanek autobusowy 400 m od hotelu. W odległości 7 km od hotelu dostępne pole golfowe.

    Plaża

    oddalona od hotelu ok. 500 m ( kilka razy dziennie bus hotelowy), piaszczysto-żwirowa. Leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe odpłatnie. 

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Kompleks wybudowany w 1974 roku, odnowiony w 2005 roku, składa się z 5-piętrowego budynku głównego oraz bungalowów położonych w zadbanym ogrodzie. Royal Belvedere wraz z sąsiednim hotelem Imperial Belvedere tworzą jeden wspólny kompleks. Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi jak również osób lubiących aktywny wypoczynek.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, 3 windy, odpłatne sejfy, restauracja główna z wydzieloną częścią dla niepalących Minos & Dedalos, główny bar Poseidon, 2 bary przy basenach, 2 restauracje tematyczne serwujące kuchnie włoską i grecką (czynne tylko w lipcu i sierpniu), lobby, pokój telewizyjny, mini market, kiosk, sklep z pamiątkami, jubiler, usługi pralni chemicznej i prasowania, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Mastercard.

    Internet

    kącik internetowy dodatkowo płatny. WiFi w lobby bezpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    sala konferencyjna w części Imperial.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie 4 baseny w tym jeden z morską wodą o wymiarach olimpijskich, leżaki i parasole, siatkówka plażowa, koszykówka, kort tenisowy, fitness, siłownia, tenis stołowy, rzutki, mini golf, łucznictwo, dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie ręczniki plażowe (ok.1 Euro za dzień), bilard, gry video, oświetlenie kortów tenisowych, sauna, masaże, spa, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    brodzik z wodą morską, mini club dla dzieci w wieku 4-12, plac zabaw, łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

    Zakwaterowanie

    Oferuje łącznie 340 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej. Wyposażone w klimatyzację, łazienki z prysznicami/wannami oraz suszarkami do włosów,  TV/SAT, lodówki. Pokoje z widkokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family z możliwością zakwaterowania 5 osób, wyposażone jak pokoje standard ( 2 pokoje oddzielone drzwiami i jedna łazienka).

    Wyżywienie

    All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, lody,popołudniowa kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10.00-01.00 w wybranych barach. Możliwość skorzystania z restauracji tematycznej po uprzedniej rezerwacji. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    Informacje dodatkowe

    www.belvederehotels.com Ocena holidaycheck 4,6. Rekomendacja turystów 70% .

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Piaszczysta plaża - Kompleks 7 basenów - Pokoje rodzinne 3+2 (oddzielna sypialnia) - Bus do plaży GRATIS - Rozrywkowe Hersonissos

    Okiem Grecosa

    Duży i rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą. Świetna propozycja dla osób aktywnych, nastawionych na rozrywkę i zwiedzanie oraz dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    • ok. 500 m od morza, na wzgórzu • do centrum Hersonissos ok. 1 km • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

    Plaża

    • ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy) • piaszczysta, zatokowa, łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (ok. 6 EUR/dzień)

    Hotel

    • kompleks 2 hoteli Imperial & Royal Belvedere, możliwość korzystania z całego kompleksu z wyłączeniem restauracji i barów • budynek główny oraz 10 bungalowów • recepcja (24 h) z lobby • 2 restauracje, bary - główny, przy basenie, snack bar • ręczniki plażowe (ok. 1 EUR/dzień) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 7 EUR/godz.) • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 343 pokoje, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-4 os. (ok. 30 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (3. i 4. wyłącznie dla dziecka do 12 lat) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon, lodówka, sejf (ok. 2,5 EUR /dzień) • łazienka - prysznic/wanna, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą Superior • 2-4. os • dostawka dla 3. i 4. osoby (3. i 4. wyłącznie dla dziecka do 12 lat) • szlafroki i pantofle hotelowe • zestaw do kawy i herbaty • wyposażone jak pokój standard Rodzinne • 4-5 os. (ok. 40 m2) • dostawka dla 3., 4., 5. osoby (4. i 5. wyłącznie dla dziecka do 13 lat) • pokój dzienny oraz oddzielna sypialnia • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski, kawa, ciasto • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-01.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • 3 baseny ze słoną wodą (w tym 1 o wymiarach olimpijskich) • kryty basen • leżaki i parasole przy basenie • 2 korty tenisowe (oświetlenie odpłatnie, ok. 10 EUR/godz.) • tenis stołowy, minigolf • siatkówka, koszykówka, sala fitness, program animacyjny Odpłatnie • wieczór grecki z muzyką na żywo • strefa SPA (masaże, fish SPA, sauna) • boccia, bilard, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki ze słodką wodą • 2 place zabaw, miniklub, minidisco • bogaty program animacyjny • krzesełka w restauracji

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Pięknie usytuowany hotel wchodzący w skład kompleksu Imperial & Royal Belvedere. Zachwycające widoki,  niska zabudowa, bliskość plaży i centrum, mnóstwo atrakcji rekreacyjno-sportowych, bogactwo kulinarne. Idealne miejsce na aktywne wakacje rodzinne.  

    Połozenie

    Ok. 500 m od plaży (przejście przez ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny, bezpłatne przejazdy busem hotelowym), kilometr od centrum Hersonissos, 26 km od lotniska w Heraklionie. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz plażowy park wodny Star Beach.  

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi w kilku miejscach publicznych, odpłatny kącik internetowy, restauracja główna Minos (kuchnia międzynarodowa i grecka, tematyczne wieczory kulinarne) z widokiem na basen i morze, bar w lobby z widokiem na ogród i port, Apollon bar przy amfiteatrze, snack bar przy basenie,  minimarket, sklepik z pamiątkami, butik, centrum konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów. W kompleksie znajduje się kaplica prawosławna.  

    Pokoje

    330 pokoi rozmieszczonych w sześciu budynkach, standardowo urządzone, przestronne (ok. 30 m2), wyposażone w łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację sterowaną indywidualnie, TV sat i radio, telefon, sejf (płatny), małą lodówkę, bezprzewodowy Internet (płatny), balkon lub patio (widok na ogród, góry).

    Wyżywienie

    All inclusive - All inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:00-21:30) w formie bufetów w restauracji Minos, późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), przekąski w dzień, podwieczorek (kawa/herbata, ciasto), kawa, herbata, woda, cappuccino, napoje i lokalne alkohole serwowane od godz. 10:00 do 01:00, w szczycie sezonu (lipiec i sierpień) kolacja w restauracji tematycznej (wymagana rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Basen z wodą morską (wymiary olimpijskie), leżaki i parasole bezpłatnie, materace i ręczniki za dodatkową opłatą, strzelanie z łuku, boisko sportowe (np. do koszykówki), rzutki, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy, siatkówka, siłownia, animacje. Płatne: bilard, sauna, masaże, łaźnia, zabiegi kosmetyczne, wieczór grecki, sporty wodne w Star Beach Water Park. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej całego kompleksu.  

    Dla dzieci

    Mały basen, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, menu dla dzieci, opiekunka (za dodatkową opłatą).  

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Pięknie położony, na wzgórzu, Hotel Royal Belvedere oferuje swoim Gościom udogodnienia na wysokim poziomie oraz zapierające dech w piersiach widoki na panoramę Hersonissos. Obiekt ten, wraz z siostrzanym hotelem Imperial Belvedere tworzy wspaniały, rozległy rodzinny kompleks z największą atrakcją - mini aquaparkiem, a wszystko w otoczeniu wypielęgnowanego ogrodu palmowego. Na uwagę zasługują przestronne, komfortowe pokoje z możliwością zakwaterowania kilkuosobowej rodziny. Do dyspozycji Gości oddano szereg ładnych basenów dla dorosłych i dla dzieci, liczne atrakcje sportowo-rekreacyjne oraz bezpłatny transfer hotelowy na plażę. świetna oferta all inclusive, fantastycznie zorganizowane zabawy i rozrywki oraz słońce, lazurowe morze i piękna okolica będą gwarancją wspaniałego wypoczynku dla całej rodziny!



    Lokalizacja:

    w Hersonissos, ok. 400 m od plaży, ok. 1 km od centrum , w pobliżu głównej ulicy, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu centrum rozrywki.



    Plaża:

    publiczna, piaszczysto-kamienista, transfer hotelowy na plażę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).



    Sport i fitness:

    piłka nożna, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), joga, centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), mini golf, boule, siłownia, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).



    Sport na plaży:

    siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, program artystyczny, animacje (od maja).



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne) , krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracjach głównych "Minos" i "Dedalos"; wczesne śniadanie 04.00 - 7.30 (wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie w snack barze Artemis (10.00 - 11.00); przekąski: pizza, tosty, popcorn, frytki, lody 10.00 - 18.00 w snack barach "Dimitra" i "Artemis"; kawa, herbata, ciasta (15.30 - 16.30); lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe 10.00 - 01.00.

    Dodatkowo płatne: alkohole importowane, soki ze świeżych owoców, napoje i alkohole po godz. 01.00.



    Dodatkowe informacje:



    Goście hotelu Royal Belvedere mogą korzystać z udogodnień i basenów siostrzanego hotelu Imperial Belvedere

    Bezpłatny dostęp do WiFi w miejscach ogólnodostępnych

    Bezpłatny, hotelowy bus na plażę kursujący kilka razy dziennie

    Dozwolone zwierzęta do 5 kg

    W odległości ok. 400 m od hotelu mieści się miasteczko wodne Star Beach Water Park, do którego bezpłatnie kursuje hotelowy autobus (3 razy dziennie).

    Czajniki dostępne w recepcji (wymagany depozyt)



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:

    liczba pokoi

    330, restauracje: 2, bary: 6, windy: 3, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, butik, dozwolone zwierzęta, kiosk, jubiler, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

    Opis pokoi

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, radio, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizor LCD.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci, o pow. 30m2 (możliwość dopłaty do widoku na morze).

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób lub 3 dorosłych i 2 dzieci, o pow. 40m2, 2 pomieszczenia (możliwość dopłaty do widoku na morze).

    Strona www

    http://belvederehotels.net

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Hotel należy do kompleksu Belvedere Hotels. Położony na dużym, zielonym terenie. Posiada ogrody z drzewami cytrynowymi i gaje oliwne, palmami i kwiatami. Składa się z budynku centralnego i bungalowów, położonych na wzgórzu. Oferuje usługi najwyższej klasy, przestronne pokoje, możliwość uprawiania sportów, fitnessu, programy rozrywkowe, animacje dla dorosłych i dzieci, mini klub dla dzieci i nastolatków. Wymarzone miejsce na rodzinny wypoczynek z dziećmi.

    Położenie

    Hersonissos, 25 km od lotniska Nikosa Kazantzakisa w mieście Heraklion, 30 km od miasta Heraklion.

    Pokoje

    330 pokoi: Standard Rooms (około 30 m2), Family Rooms (około 40 m2).
    W pokojach: klimatyzacja, mini-lodówka, telefon, tv satelitarna, sejf (za dopłatą), wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras.
    Family Room: dwa pokoje. Możliwe zakwaterowanie do 4 osób dorosłych.
    Rodzaj dodatkowego łóżka - standardowe.
    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 2-3 razy w tygodniu.

    O wyżywieniu

    All Inclusive


    Wyżywienie

    Śniadanie: 07:30-10:00, szwedzki stół, w głównych restauracjach Minos & Dedalos. Obfite amerykańskie śniadanie połączone z kulinarnym show.

    Napoje w trakcie śniadania: różne rodzaje kawy i herbaty, czekolada, mleko, wybór soków, woda.

    Wczesne śniadanie: 04:00-07:30, na zamówienie.
    Późne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalne, w barze Artemis.

    Greckie śniadanie: 08:30-10:00, w barze Artemis, z tradycyjnych, greckich produktów, w lipcu i sierpniu niezbędna rezerwacja.
    Przekąski: 10:00-18:00, w barach Dimitra & Artemis, pizza, tosty, popcorn, lody.
    Kawa i ciastka: 15:30-16:30
    Lunch: 13:00-14:30, międzynarodowy szwedzki stół, w głównych restauracjach Minos & Dedalos.

    Kolacja: 19:00-21:30, międzynarodowy szwedzki stół z kulinarnym show, w głównych restauracjach Minos .

    Napoje do lunchu i kolacji: wybór napoi orzeźwiających (Post Mix), domowe wino i lokalne piwo, woda (w szklankach). 

    2 tematyczne restauracje, grecka i włoska: 1 raz w trakcie pobytu można zjeść kolację w restauracji włoskiej i 1 raz w greckiej. Restauracja czynna w lipcu i sierpniu.

    Bary

    napoje w programie All Inclusive

    Pool Bar Blue: 10:00-01:00,
    Snack Bar Dimitra: 10:00-18:00
    Snack Bar Artemis: 10:00-18:00
    Pool Bar Aeolos: 18:00-01:00
    Main Bar Poseidon: 18:00-01:00
    Pool Bar Apollon: 18:00-01:00. W lipcu i sierpniu bar pracuje także w godzinach 01:00-03:00, napoje za dopłatą.

    Wybór napojów
    Lokalne napoje alkoholowe: ouzo, brandy, tsikudia, likiery, wino różowe, białe, czerwone, piwo, gin, whisky, wódka, rum, tequila, Long Drinks.
    Napoje gorące: różne rodzaje kawy, herbata, czekolada.
    Napoje orzeźwiające i soki, woda w szklankach.




     

    Odległość od morza

    400 m


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    * Hotel położony 1,5 km od centrum miasta Hersonissos oraz około 26 km od lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    * Piaszczysto - żwirowa w odległości 500 m z płatnym dostępem do leżaków i parasoli.

    Zakwaterowanie

    * 330 pokoi; * Typy pokoi: standardowe (35m2) oraz 35 rodzinnych (45m2); * Wyposażenie: telefon, sejf (płatny), telewizja satelitarna,indywidualnie sterowana klimatyzacja, lodówka, łazienka z WC/prysznic lub wanna, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    * Restauracja główna z tarasem, * Bar główny, 2 bary z przekąskami oraz 2 przy basenie.

    Wyżywienie

    * All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje dostępne w określonych godzinach. Różnego rodzaju przekąski dostępne są w barze z przekąskami w godz. 10:00-18:00. W lipcu i sierpniu raz na pobyt, za wcześniejszą rezerwacją, Goście mogą skorzystać z restauracji tematycznej. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji (ouzo,brandy,whisky,gin, wódka,tequila) dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00-01:00.

    Sport i rozrywka

    * Basen (wymiar olimpijski), taras z leżakami i parasolami, dostęp do ręczników (płatny) * Bezpłatnie: kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo,mini golf, bogaty program animacyjny; * Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    * Najmłodszym hotel oferuje oddzielny basen, plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 4 -12 lat, animacje, na życzenie Gości łóżeczka dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    * Recepcja czynna całą dobę, hol z telewizorem, kafejka internetowa (płatna), bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi w częsci wspólnej hotelu, parking, mini market, w odległości 500m park wodny Star Beach (dodatkowo płatny), sauna i masaże (płatne), w odległości 400m od hotelu przystanek autobusowy.

    Naszym zdaniem

    * Wspaniały hotel cieszący się dobrymi opiniami i uznaniem wśród turystów. Rozpościerają się z niego piękne widoki na wybrzeże. Dzięki podziałowi na basenów na część relaksacyjną i rozrywkową każdy znajdzie coś dla siebie. Jest to doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi, starszych osób i par. Goście hotelu Royal Belvedere mogą korzystać z udogodnień hotelu Imperial Belvedere (za wyjatkiem restauracji).

    Strona internetowa

    * http://www.belvederehotels.net


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Royal Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus)
    • rozległy kompleks z bogatą infrastrukturą (7 basenów, wejście do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis), bogaty program animacyjny, miniklub
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 1974 roku, wyremontowany w 2005 roku, składa się z pięciopiętrowego budynku głównego, usytuowany na powierzchni 11.000 m² w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne (w tym jeden o wymiarach olimpijskich), basen kryty (w hotelu Imperial Belvedere), restauracja główna, 2 restauracje tematyczne: grecka i włoska (czynne w lipcu i sierpniu), 3 bary, 2 sale konferencyjne * Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Imperial Belvedere (z wyjątkiem restauracji głównej)

    Położenie

    ok. 1 km od centrum Hersonissos, ok. 29 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok. 400 m hotelu (przejście przez ulicę, hotel zapewnia 4x dziennie bezpłatny transfer na plażę); leżaki i parasole przy basenie – bezpłatne, na plaży – za dodatkową opłatą, ręczniki plażowe – płatne

    Zakwaterowanie

    330 pokoi: pokoje standardowe z widokiem na góry lub morze (ok. 30 m²), pokoje rodzinne –dwupomieszczeniowe z widokiem na góry (ok. 40 m²), pokoje rodzinne –  dwupomieszczeniowe z widokiem na morze (ok. 43 m²), pokoje typu superior z widokiem na góry i morze (ok. 43 m²), pokoje rodzinne superior – dwupomieszczeniowe z widokiem na góry lub morze (ok. 40 m²), pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych; wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, mini-lodówka, czajnik, sejf (płatny ok. 2,5€/dzień), Wi-Fi (bezpłatne), balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10.00-18.00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-01.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    Sport i rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo (okazjonalnie), aerobik, aqua-aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, mini golf, boccia, łucznictwo, 2 korty tenisowe (w ciągu dnia), siłownia, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, sauna, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, bilard, pralnia, lekarz (na wezwanie), centrum handlowe, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    www

    www.belvederehotels.net ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów: 1-2* podatek wynosi ok. 0.50 €/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1, 5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Royal Belvedere
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Royal Belvedere:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Royal Belvedere
    https://youtu.be/OVSZ9D87bpg
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Royal Belvedere

    4.0
    polecam

    Wrociliśmy bardzo zadowoleni z hotelu Royal Belveder, mozna tez korzystać i hotelu Belveder Imperial. Jesm chyba 7 basenów, dla naszych dzieci była to frajda, są małe zjezdzalnie, ogoleni hotel do najnowszych nie należy ale wszystko było oki. Plaza na dole z przejsciem przez ulicę, Mieliśmy pokoj rodzinny i składał się on z 2 pokoi + 2 ubikacje. Do miasta Hersonissos blisko wiec można wyskoczyć po pamiątki i na kawkę. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu na Krecie i w tym hotelu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Royal Belvedere:
    4.9 / 6

    Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi! 2008-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny dla rodzin z dziećmi 2008-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Super animacje FUN CLUB. Idealne miejsce do wypoczynku z dziećmi. Dużo atrakcji szczególnie wieczorn...
    więcej

    5.7
    Niezapomniane wakacje na najwyzszym poziomie 2008-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    W porządku 2008-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Jestem pod wrażeniem 2008-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    warto pojechać do tego hotelu, jest czysto ,dbają o turystów, tylko brakowało mi zjeżdzalni przy bas...
    więcej

    5.7
    Ocena pozytywna 2009-01-15
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Troche kiepskie usytuowanie (pod górkę). Ale przyjeminie zagospodarowany teren hotelu (baseny, tenis...
    więcej

    5.4
    Polecam wszystkim! 2009-02-22
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel na piątke z plusem 2009-03-18
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Rewelacja! 2009-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobry hotel w pięknym miejscu! 2009-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel w pełni zasługuje na swoje 4*. Duży zadbany ogród , kilka basenów, czysto i miło. W okolicy a...
    więcej

    5.7
    Bardzo dobry choć nieco zatłoczony i głośny hotel 2009-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Polecam gorąco, hotel fantastyczny! 2009-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel! Na prawdę szczerze polecam! 2009-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Kolejne udane greckie wakacje 2009-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Fajny hotel 2009-12-03
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Całkiem przyzwoity hotel 2010-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    Obsługa bardzo miła, pomocna; najeść można się do syta i właściwie w ciągu całego dnia. Basenów bard...
    więcej

    4.9
    Hotel rewelacja! 2010-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel do rozważenia 2010-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel na wzgórzu nie jest przy plaży 2010-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Jedynym utrudnieniem było wchodzenie na wzgórze, ponieważ hotel znajduje się właśnie w takim miejscu...
    więcej

    5.2
    Royal Belvedere (Scan Holliday) dla rodzin 2010-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    3.5
    Hotel dla cierpliwych i wyrozumiałych 2010-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      1.0

    4.0
    Wielkie, greckie wakacje 2010-12-04
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Royal Belvedere w czerwcu 2011-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Wróciliśmy zadowoleni 2011-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    All inclusive? Drinki strasznie słodkie... 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    3.2
    Hotel strasznie zachwalany w necie takim nie jest 2011-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      2.3

    hotel przereklamowany tzn duzy wielki blok obok bungalowy basen 4katny do tego male baseniki dla dzi...
    więcej

    3.6
    Godny polecenia z dziećmi 2011-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel naprawde godny polecenia. Ogromna liczba basenów z olimpijskim włącznie pozwala na spędzanie w...
    więcej

    5.5
    Beznadzieja kompletna 2011-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.2
    Syf! 2011-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.0

    Ten hotel to kompletna porażka. Większość rzeczy które zachwalała Pani z biura turystycznego okazały...
    więcej

    2.6
    Idealne wakacje dla rodziny z dziećmi 2011-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Obiektywne spojrzenie w kontekście innych wpisow 2011-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    W du... się wam przewraca, wieczni narzekacze! 2012-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Jesteśmy bardzo zadowoleni 2013-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Udane wczasy w dużym kompleksie hotelowym 2013-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo duży kompleks hotelowy, składający się z dwóch hoteli Royal i Imperial Belvedere, plus dodatk...
    więcej

    5.6
    Polecam gorąco hotel! 2014-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nasza cudowna podróż poślubna w Royal Belvedere 2014-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Greckie wakacje 2014-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dosyć duży oddalony od plazy ulicą ale po krótkim spacerku jesteśmy na małej plaży innego hote...
    więcej

    5.5
    Wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi 2014-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Belvedere - miejsce, które warto polecić każdemu 2014-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wspaniałe wakacje w Belvederze! 2015-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fatalne jedzenie 2015-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.7

    Olbrzymi kompleks z kilkoma basenami i bungalowami. Budynek główny, w którym byliśmy ulokowani stary...
    więcej

    4.0
    Gorąco polecamy hotel Royal Belvedere 2015-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Polecam Royal Belvedere! 2015-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Fajny hotel dla każdego 2015-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Ogromy hotel z wspaniałymi basenami 2015-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel i teren wokół hotelu ogromy, ale nikt nie wchodził sobie w drogę. Baseny wspaniałe woda czysta...
    więcej

    5.8
    Rewelacyjne wczasy rodzinne 2015-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Hotel polecam!!! Super wypoczynek! 2016-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel super, w szczegolnosci dla rodzin z dziecmi. Kilka basenow, kazdy znajdzie cos dla siebie. Dla...
    więcej

    5.8
    Wspaniałe wakacje w Royal Belvedere 2016-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane greckie wakacje! Polecam ten hotel! 2016-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Niezły hotel z ładnymi widokami 2017-04-21
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    W hotelu byliśmy w lipcu . są to dwa hotele royal i imperlial. My byliśmy w royal , jest on nieco n...
    więcej

    5.2
    Nie taki zły... 2017-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Nasze wakacje w Hotelu Royal i Imperial Belvedere 2017-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Royal Belvedere:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0

    Royal Belvedere - możliwości zakwaterowania:

    Room SingleUse
    Room Economy
    Double Room / Sea View
    Double Superior / Sea View
    Double Room / Garden View / Mountain view
    Family Room 5 pax / _
    Room Family 4 Pax
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Double Room for Sgl / Garden View / Mountain
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Room Double Balcony or Terrace
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Room Double SeaView Balcony or Terrace
    Double Superior / Garden View or Mountain
    Family Superior / Mountain View or Sea Vie
    Family Room 4 pax / _
    Room Family 5 Pax
    Room Superior Double Balcony or Terrace
    Family Superior 5PAX
    Room Superior Family 4PAX

    Royal Belvedere - Możliwości wyżywienia:


    Royal Belvedere - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Royal Belvedere? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00