cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Reef Oasis Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 42
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
26.11 - 03.12
już od 3838 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.12 - 24.12
już od 2430 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Reef Oasis Beach Resort
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Reef Oasis Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Reef Oasis Beach Resort:
4.6 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

Hotel Reef Oasis Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Hadebet Um El Sid
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • lobby 
  • taras
  • aquapark 
  • basen zewnętrzny Coral Pool

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji) 
  • ręczniki kąpielowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • bankomat 
  • sklep z pamiątkami 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • lekarz 
  • dyskoteka 
  • pralnia (płatna) 
  • usługi konsjerża 
  • miejsce parkingowe 
  • 3 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

670

Kategoria lokalna

5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt 

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • łóżeczko dziecięce (w cenie)
  • brodzik
  • miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat
  •  minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aerobik 
  • piłka nożna 
  • siatkówka plażowa 
  • wypożyczenie rakiet tenisowych
Płatne
  • jacuzzi 
  • strefa wellness 
  • łaźnia parowa

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 44 m2
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ogród lub basen
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski, przekąski o północy
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne 
  •  napoje alkoholowe, wybrane napoje do posiłków
  • kolacja przy świecach: wybór z menu
  • świąteczne menu: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, menu noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja
  • restauracja: rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagane
  • restauracja: rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagane
  • restauracja: rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagane

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt / Sharm el Sheikh

    Opis oferty:

    Wymarzone miejsce na aktywne, rodzinne wakacje! Fantastyczna, piaszczysta plaża, rafa koralowa blisko brzegu i moc atrakcji: 10 basenów, aquapark, miniklub dla dzieci i urozmaicone animacje. Tu nie ma czasu na nudę! Dla aktywnych przygotowano także profesjonalne centrum nurkowe z basenem treningowym i 2 korty tenisowe. Na terenie hotelu jest 6 eleganckich restauracji, w tym 4 á la carte i aż 9 barów. Do wyboru są komfortowe pokoje standardowe i przestronne 2-pomieszczeniowe pokoje rodzinne.

    POŁOŻENIE:

    na klifie, ok. 7 km od centrum NAAMA BAY ze sklepami i barami; ok. 20 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bezpłatny bus hotelowy.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, zejście do morza z pomostu, blisko brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost (ok. 120 m), bezpośrednio przy hotelu, zejście schodami, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1998 r., 670 pokoi, kilkanaście budynków, 1-2 piętra, przestronne lobby, recepcja, 6 restauracji, w tym 4 á la carte, 9 barów; kantor, bankomat; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (2 butelki wody w dniu przyjazdu), zestaw do kawy/herbaty, sejf; balkon lub taras; widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci), ok. 44 m², 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami przesuwnymi, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    10 basenów, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym i 2 baseny dla dzieci, 3 jacuzzi, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aquapark z wydzieloną częścią dla dzieci; 2 korty tenisowe, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka; za opłatą: centrum nurkowe z basenem treningowym.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30-10.00), obiad (12.30-15.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji La Citadel; przekąski w barze na plaży (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach 24h.

    KONTAKT:

    0020/693662111, www.reefoasisresorts.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1998 r.

    Położenie:

    Ras Umm Sid, 7 km od Naama Bay, 14 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 200.000 m2.

    Plaża:

    600 m od  hotelu, piaszczysta, prywatna, z pomostem, skała koralowa przy wejściu do morza, 380 m długości, zejście do plaży schodami. Parasole, leżaki, materace, ręczniki bezpłatne.

    W Hotelu:

    5 restauracji w budynku i  na wolnym powietrzu, 11 barów, 3 sale konferencyjne, 6 basenów odkrytych (750, 500, 500, 500, 500, 350 m2). 1 z basenów "Coral Pool" jest przeznaczony do użytku tylko przez osoby powyżej 18 lat, co pozwoli na odpoczynek w spokojnym miejscu.

    Pokoje:

    w pawilonach: 265  pokoi standardowych 275 pokoi prefered, 40 pokoi rodzinnych superior (2 pokoje); klimatyzacja centralna, TV, minibar, (płatny), łącze internetowe (płatne), sejf, prysznic lub wanna, suszarka, telefon, balkon lub taras, wykładzina lub terakota.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:
    tenis stołowy, siłownia, siatkówka, boisko do piłki nożnej.
    Płatne:
    pralnia, sauna, masaż, siłownia, łaźnia parowa, salon piękności, kawiarenka internetowa, bilard, jacuzzi, centrum SPA.

    Dla dzieci:

    brodzik, miniklub, opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje.
    Wyżywienie:
    All Inclusive (10:00-23:00).
    Posiłki:
    śniadanie, obiad, kolacja.
    Napoje zawarte:
    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    System nie zawiera:
    napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

    Tel./faks:

    0020 69 / 366 21 11, 366 21 21

    uwaga:

    Informujemy, iż  na terenie hotelu, w restauracji głównej trwają prace remontowe.  Za utrudnienia przepraszamy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    • 7 km od Naama Bay
    • 14 km od lotniska w Sharm El Sheikh

    Plaża

    • przy prywatnej plaży
    • piaszczysta z pomostem, skała koralowa przy wejściu do morza, 380 m długości, zejście   
      do plaży schodami.
    • parasole i  leżaki (bezpłatne)

    Pokoje

    • klimatyzacja indywidualna
    • TV-Sat, telefon, sejf
    • płatne minibar
    • łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów)
    • balkon/taras
    • pokoje z widokiem na morze (płatne dodatkowo)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne  
    • 13 basenów
    • aqua park ze zjeżdżalniami
    • korty tenisowe
    • siatkówka, piłka nożna
    • boccia, rzutki, tenis stołowy 
    • siłownia, aerobik
    • animacje

    Płatne
    • świetlenie kortów tenisowych
    • bilard
    • spa ( jacuzzi, sauna, łaźnia parowa)
    • sporty wodne na plaży
    • centrum nurkowe

    Dla dzieci

    • miniklub, plac zabaw, animacje
    • 2 baseny
    • krzesełko w restauracji i łóżeczko

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu
    dnia i późnym wieczorem w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane przez  24 h . Dodatkowo płatne importowane napoje alkoholowe oraz butelkowane.

    Restauracje i bary

    • restauracja główna
    • restauracje a la carte (płatne)
    • 9 barów

    Dodatkowe informacje

    • kawiarenka internetowa (płatna)
    • sala konferencyjna
    • pralnia, lekarz, sklepy
    • bankomat
    • dyskoteka
    • www.reefoasisresorts.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.
    Cena nie zawiera: wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Dodatkowa informacja wizowa

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje się http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). Od dnia wejścia Polski do UE w konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę.


    Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki: pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie(czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Egipt - Sharm El Sheikh

    Opis hotelu

    Reef Oasis Beach Resort to piękny i komfortowy 5-gwiazdkowy obiekt, usytuowany przy piaszczystej plaży z widokiem na Góry Synaj i wyspę Tiran. Hotel oferuje szeroką gamę atrakcji i udogodnień, zwłaszcza dla par i rodzin, wraz z wysokim standardem usług i tradycyjną gościnnością, co gwarantuje niezapomniany pobyt. Na rozległym terenie o powierzchni 220.000 m. kw. hotel oferuje przestronne i komfortowe pokoje i apartamenty z widokiem na kwitnące ogrody, baseny lub morze.



    Lokalizacja:

    w Sharm El Sheikh, przy plaży, ok. 5 km od centrum, ok. 14 km od lotniska.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.



    Sport i fitness:

    piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna, rzutki, bilard (płatny), boule, łaźnia parowa, zabiegi lecznicze (płatne).



    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, nauka tańca, dyskoteka, program artystyczny.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, basen, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie lub późne śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w głównej restauracji. Przekąski między godzinami posiłków w wyznaczonych barach. Lokalne napoje i alkohole do posiłków i w godzinach działania barów. 3 razy w tygodniu bufety tematyczne w restauracjach.

    Płatne: restauracje a'la carte, napoje i alkohole importowane, napoje butelkowane, oświetlenie kortu tenisowego.



    Dodatkowe informacje:

    bezpłatny transport hotelowy do Na'ama Bay.



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera:

    Opłat za wizę (15 USD / os), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

    Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.Wymagany paszport ważny minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem.

    *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka



    Obsługa:

    polskojęzycznego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    *****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

    liczba pokoi

    912, restauracje: 8, bary: 11, kawiarnie: 1, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, fryzjer, bankomat, pasaż handlowy, amfiteatr, biblioteka, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

    Opis pokoi

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty.

    STANDARD: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 1 dziecka

    Z WIDOKIEM NA MORZE: pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób dorosłych i 1 dziecka

    RODZINNY: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

    Strona www

    http://www.reefoasisresorts.com/HotelSection.aspx?HID=2&ItemID=56&Lang

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    *****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    REEF OASIS BEACH RESORT 4*, SF4 SHARM EL SHEIKH.

    Położenie

    Hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży z rafą koralową, w dzielnicy Ras Om El Seed, 14 km. od lotniska w Sharm El Sheikh, 7 km. od centrum Naama Bay

    HOTEL OFERUJE

    Pięknie usytuowany na 220000 m2 hotel na którym znajdują się: dostępna całą dobę recepcja, pralnia, kawiarenka internetowa oraz internet bezprzewodowy w pokojach, sklepy z pamiątkami, biblioteka, bankomat oraz maszynę do wymiany walut, kilka barów oraz restauracji. Goście mają możliwość skorzystania z opieki medycznej, wynajęcia opiekunki do dziecka (usługi dodatkowo płatne).

    POKOJE

    W hotelu znajduję się 912 pokoi usytuowanych w dwóch budynkach. Hotel posiada 9 kategorii pokoi, m.in. pokoje standardowe, spokoje typu superior oraz luksusowe apartamenty z widokiem na morze, ogród lub basen. Każdy z pokoi wyposażony jest w indywidualnie sterowaną klimatyzację, tv-sat, telefon, sejf, łazienkę z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów. W pokoju znajdziemy również zestaw do parzenia kawy/ herbaty oraz 2 butelki wody

    Wyżywienie

    All Inclusive zawiera: śniadania, późne śniadania, obiady, przekąski w ciągu dnia oraz kolację w restauracji głównej oraz włoskiej, nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe rodzimej produkcji podawane w barach na terenie hotelu oraz przy plaży. System All Inclusive w wyznaczonych barach dostępny jest dla Gości 24h/dobę. Dodatkowo płatne: restauracje a'la carte, alkohole importowane, butelkowane napoje oraz woda, minibar oraz room serwis dostępny dla Klientów w godzinach: 07:00-23:00

    SPORT I ROZRYWKA

    Do dyspozycji Gości jest: Aquapark ze zjeżdżalniami o powierzchni 2200 m2, całodzienne animacje na plaży, przy basenie oraz aquaparku, muzyka na żywo, dyskoteka, rzutki, siatkówka, boccia, piłka nożna, tenis, tenis stołowy, jogging, siłownia Aqua Aerobic, piłka nożna-, korty tenisowe (rakiety i piłki tenisowe dodatkowo płatne) - 22 baseny, w tym 3 podgrzewane baseny - centrum fitness z sauną, łaźnią parową i jacuzzi, centrum odnowy biologicznej oferujące liczne zabiegi na ciało.

    DZIECI

    Dla najmłodszych hotel przygotował: 3 mini kluby dla dzieci w wieku 4-45 lat, (1 w języku włoski, i 2 międzynarodowe), 3 baseny, mini disco, zajęcia sportowe i artystyczne. Dla większych dzieci- aquapark ze zjeżdżalniami.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel jest wymarzonym miejscem na spędzenie rodzinnych wakacji. Świetna formuła All Inclusive sprawia, że na wakacjach w tym hotelu poczują się Państwo w pełni zrelaksowani. Niewątpliwym atutem jest park wodny, który dostarcza rozrywki zarówno dzieciom jak i dorosłym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Świetnie położony hotel, niedaleko do tętniącej życiem promenada. Kilka barów i restauracji oraz wielkie baseny rozłożone na rozległym terenie kompleksu sprawiają, że nikt nie będzie się tu nudzić.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel położony w spokojnej okolicy przy piaszczystej plaży.

    Położenie

    Obiekt znajduje się w ok. 7 km od Naama Bay i ok. 14 km od międzynarodowego lotniska w Sharm El Sheikh.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, 6 restauracji (4 a'la carte), 9 barów, ogród, kawiarenka, sklepiki, punkt wymiany walut, bagażownia. Odpłatnie: Wi-Fi, sejf, pralnia, lekarz.

    Pokoje

    Komfortowe, przestronne pokoje z balkonem lub tarasem. Wyposażone w łazienkę (WC, wanna lub prysznic, bidet, suszarka), sejf, TV sat, klimatyzacja, telefon. Odpłatnie: mini bar.

    Wyżywienie

    All inclusive - Śniadania, lunch oraz kolacje w formie bufetu. Ponadto przekąski, napoje i lokalne alkohole podawane w trakcie dnia.

    Sport i rozrywka

    Aqua Park, 10 basenów, piłka nożna, siatkówka, animacje. Odpłatnie: centrum SPA, centrum fitness, gry elektroniczne, kort tenisowy, bilard, rzutki, centrum sportów wodnych.

    Dla dzieci

    2 Mini Cluby (4-12 lat), 2 baseny, mini dyskoteka, animacje.  Odpłatnie: opieka nad dzieckeim (na zapytanie).

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Reef Oasis Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Reef Oasis Beach Resort

    4.3
    polecam

    Rafa cudna, wejście do morza łatwe, bo z pomostu lub bezpośrednio z brzegu, kilka różnych basenów ze zjeżdżalniami, co kawałek jakiś bar z kawą, przekąskami i alkoholem. Wieczorami animacje dla dzieci i dorosłych, pokazy tańca, dyskoteka. Polecam wycieczki fakultatywne, na pewno Kair i Luksor, jedzie się długo ale wrażenia niezapomniane :-)

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Wrócę tu na pewno! Bardzo zadbany kompleks, z kilkunastoma basenami, wieloma barami ze świetnymi drinkami i smacznymi przekąskami. Duża plaża z leżakami i wolną przestrzenią, podobno jest piękna rafa przy brzegu, nie wiem bo nie nurkuję, ale ludzie tak mówili. Hotel na pewno dla wymagających i nikt nie będzie się tu nudzić.

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.6
    polecam

    ładna rafa przy brzegu.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy z mężem w tym hotelu w naszą pierwszą rocznicę ślubu i wróciliśmy oczarowani tym miejscem i hotelem w którym mieliśmy przyjemność być. Hotel znajduje się w przepięknym otoczeniu. Nasz pokój też był bardzo ładnie urządzony, tak jak zreszta cały hotel. Z tego co nam było wiadomo to na terenie znajdowało się az 20 basenów i faktycznie było ich bardzo dużo, że nawet w ciagu tygodnia nie byliśmy w stanie ze wszystkich skorzystać niestety. Wieczorem odbywały sie bardzo ciekawe animacje jednak nie w języku polskim, lecz dla nas nie stanowiło to problemu. Do plaży był kawałek drogi, ale kursowały busiki dowożąc nas do plaży wiec to również nie stanowiło problemu. Z pakietu all inclusive moglismy również kozystać przez całą dobę. Wogóle hotel jest tak jakby podzielony na dwie części nową i starą, my byliśmy zakwaterowani w tej starej, która naprawde była fajna, ale miałam okazje podejrzeć również pokój znajomych których poznaliśmy na wyjeździe i oni byli własnie w nowej części hotelu i również pokój robił niesamowite wrażenie.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Reef Oasis Beach Resort:
    4.8 / 6

    Polecam! 2008-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.3

    Najwspanialsze wakacje, poczatkowo zaskoczona byla gdyz pokoj wygladal na niedosprzatany-jak sie oka...
    więcej

    5.7
    Rewelacyjny hotel, polecam! 2010-04-23
    Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Pobyt w tym hotelu był rewelacyjny. Hotel wielki nawet nie wiem ile mieści pokoi ładnie utrzymany ch...
    więcej

    5.8
    Swietny hotel dla wymagajacych klientow! 2010-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel bez zastrzeżeń 2010-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Reef Oasis Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pięknie położony hotel ładna rafa urozmaicone jedzenie czysto.dogodne wejście do morza brak tłoku na...
    więcej

    5.9

    Reef Oasis Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    family room dbl
    preferred dbl
    preferred [sea view] dbl
    standard [promo] dbl
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny

    Reef Oasis Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Reef Oasis Beach Resort - miasta wylotu:


    Reef Oasis Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Reef Oasis Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00