cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
  • Hotel Horizon Beach Resort, Kos
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
17.09 - 20.09
już od 1363 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.04 - 02.05
już od 461 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Horizon Beach Resort
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Bez paszportu

Hotel Horizon Beach Resort
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Horizon Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2020

Hotel Horizon Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. ok. 19 km od centrum
  • 2,5 km od wioski rybackiej Mastichari
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • lekarz
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • terminal internetowy: ok. 4 €/godz.
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

324

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-10 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • piłka plażowa
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • korty tenisowe: 2
  • joga: w ofercie firm zewnętrznych
  • rowery trekkingowe: w ofercie firm zewnętrznych
  • tenis: kort twardy, oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • kitesurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • katamaran: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (wieczorami, w ciągu dnia)
  • wieczory tematyczne okazjonalnie

Pokoje

Pokój jednoosobowy z widokiem na morze EZM1
  • 1 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na basen
  • dodatkowa sypialnia
  • sypialnia
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • lodówka
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy superior z frontalnym widokiem na morze DZF1
  • 2-3 os.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf: płatny
  • telefon
  • TV sat.
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 37 m2
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf: płatny
  • telefon
  • TV sat.
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-5 os.
  • ok. 58 m2
  • widok na morze
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: ok. 3 €/dzień
  • telefon
  • TV: TV LED
  • prysznic
  • wanna
  • 2 łazienki
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ląd
  • tylko na parterze
  • wanna
  • sejf: płatny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • lodówka
  • taras: na parterze
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na morze
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • sejf (płatny)
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „ASCLEPIOS": bufet, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Thalatta": a la carte, za opłatą, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • główna restauracja „Symposium": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Isalos Burger House": a la carte, z tarasem
  • restauracja „Mosaic Gastro Bar": a la carte

  • bary i inne: 4
  • bar przy zewnętrznym basenie „Oasis": za opłatą
  • bar na plaży: za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie „Oasis2": za opłatą
  • bar „Main Bar": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kos

    OPIS

    Idealnie usytuowany przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na wyspie Kos hotel oferuje wypoczynek o wyjątkowym standardzie. Składa się z głównego budynku i kompleksów bungalowów, rozłożonych na dużym terenie, otoczonym bujnymi ogrodami i egzotycznymi palmami. Zaprojektowany z zachowaniem wysokich standardów estetycznych, zapewnia luksusową, ale komfortową atmosferę. Jest to idealne miejsce dla tych, którzy chcą uciec od codziennej rutyny, czy to z przyjaciółmi, czy z rodziną.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2003 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (4), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), 2 baseny odkryte.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, 400 m długości, dojście do plaży promenadą. Płatne: leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 46 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 1), 45 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Standard Room Ground Floor Balcony or Terrace dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Standard Room Garden View Balcony or Terrace dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Standard Room Side Sea View Balcony or Terrace dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Standard Room Sea View Balcony or Terrace dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Family Room Balcony or Terrace dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Superior Double Room Sea Front Balcony or Terrace dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Family Superior Room Balcony or Terrace dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, tawerna grecka, bary (4)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:30) w restauracji "ASCLEPIOS", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-10 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, siłownia, animacje soft w nocy, w dzień

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard, sporty wodne na plaży DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    28.05.2019 16:32

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Siłownia Tenis Mini Klub Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Grecja/Kos

    Położenie

    - przy plaży - ok. 2 km od centrum Mastichari - ok. 18 km od miasta Kos, ok. 8 km od lotniska

    Plaża

    - szeroka  i piaszczysta, łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (płatne)  

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja - TV-Sat, telefon, radio, mini lodówka - Wi Fi (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie - fitness, boisko do koszykówki i piłki nożnej, siatkówka plażowa - tenis stołowy - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - 2 korty tenisowe - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw - 2 brodziki ze słodką wodą - mini klub  

    Wyżywienie

    HB:  śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne)  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar główny - 2 bary przy basenie - tawerna a la carte - bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - hotel dysponuje 324 pokojami - Wi Fi (płatne) - pokój gier, kącik internetowy (płatny) - sala konferencyjna - mini market, fryzjer - wypożyczalnia samochodów i rowerów - www.horizonbeachresort.gr

    Bagaż

    Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kos, Grecja

    Położenie

    przepiękny widok, szczególnie widok zachodzącego słońca za wyspą Kalymnos. Do centrum małej miejscowości Mastichari ok. 3 km spacerem wzdłuż morza lub autobusem. Przystanek autobusowy przy hotelu. Do stolicy wyspy ok. 19 km. W pobliżu hotelu, ok. 300 m, miasteczko wodne.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży, małe wydmy, przed hotelem szeroka plaża, oraz łagodne i piaszczyste zejście do morza. Leżaki i parasole przy basenie gratis, na plaży za opłatą. Przy plaży bar oraz grecka tawerna serwująca lokalne smakołyki w porze obiadowej (za opłatą). Ok. 300 m od hotelu jedna z najładniejszych plaż północnego wybrzeża "Tam-Tam Beach".

    Wyposażenie

    wybudowany w śródziemnomorskim stylu hotel dysponuje 432 pokojami (w tym 108 pokoi wybudowanych w 2018 roku) w 28 bungalowach (2, 3-piętrowych). W budynku głównym lobby z recepcją, bary, klimatyzowana restauracja, sala telewizyjna, kącik internetowy (za opłatą), WiFi w lobby bez opłaty, minimarket, fryzjer, sklep z pamiątkami, sala konferencyjna. W przepięknym i rozległym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą i 2 bary. www.horizonbeachresort.gr

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    Internet

    WiFi w lobby i przy recepcji gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 32 m2; pokoje od strony basenu lub ogrodu na parterze, przytulnie urządzone; klimatyzacja, telefon, sejf (za opłatą ok. 3 EUR/dzień), TV sat. z kanałem muzycznym, lodówka, balkon. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe (2-3D): ok. 32 m2; od strony ogrodu, (kompletnie wyremontowane 2018 łazienka wanna/prysznic). Pokoje dwuosobowe (2-3B): ok. 32 m2; z widokiem na morze. Pokoje dwuosobowe (2-3E): ok. 32 m2; z bocznym widokiem na morze. Pokoje rodzinne (2-4C): komfortowe ok. 45 m2; z dodatkową sypialnią oddzieloną drzwiami, z widokiem na basen/lub ogród; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (2-3F): ok. 37 m2; bardzo nowocześnie wyposażone, wanna lub prysznic, poza tym jak 2B. Pokoje dwuosobowe superior w pierwszej linii od morza (2-3G). Pokoje rodzinne superior z widokiem na morze (2-4H): dwie sypialnie i 2 łazienki.

    Sport

    tenis stołowy (rakiety i piłki za kaucją), siłownia, siatkówka i piłka nożna plażowa, koszykówka i siatkówka. Odpłatnie: bilard, tenis (2 korty z twardą nawierzchnią; oświetlenie, rakiety i piłki za opłatą). Sporty wodne przy plaży, za opłatą: katamaran, kajaki, rowery wodne, kitesurfing, surfing.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-10 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat w cenie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    10% zniżki do 31.12.18.

    Dla dzieci

    2-11 lat pobyt gratis.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Doskonały hotel dla miłośników sportów wodnych, najładniejsza na północnym wybrzeżu piaszczysta plaża.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel składający się z głównego budynku i prawie 30 bungalowów. Doskonałe położenie przy pięknej plaży, tradycyjna architektura, urokliwy ogród, wysoki standard, spokojna okolica.

    Położenie

    Na niewielkim wzgórzu przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży (serwis plażowy odpłatny), 2 km od wioski Mastichari, 19 km od miasta Kos, 7 km od lotniska. 50 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, częścią wypoczynkową z TV, bezpłatnym Wi-Fi, odpłatny kącik internetowy, restauracja główna, tawerna grecka z częścią na zewnątrz, bar główny z widokiem na ogród, bar przy basenie, zadaszony snack bar przy plaży, minimarket, sklepik z pamiątkami, salon fryzjerski, sala konferencyjna, amfiteatr.

    Pokoje

    Gustowne, stylowe, przestrzenne (ok. 32 m kw.), wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), sejf (odpłatnie), TV sat, telefon, małą lodówkę,  balkon lub taras (widok na ląd/ogród/basen lub na morze).

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów.

    Sport i rozrywka

    Dwa malownicze baseny z tarasami słonecznymi (bezpłatne leżaki i parasole), aerobik, rzutki, szachy ogrodowe, siłownia, dwa korty tenisowe, boisko wielofunkcyjne, siatkówka plażowa, koszykówka, windsurfing, kitesurfing, program animacji w dzień, wieczorne przedstawienia, program rozrywkowy, okazjonalnie wieczór grecki i muzyka na żywo. 

    Dla dzieci

    Dwa brodziki, plac zabaw, sala zabaw, miniklub (4-10 lat), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce, możliwa odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Horizon Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Horizon Beach Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.7
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.6
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Horizon Beach Resort:
    5.7 / 6

    Ładny i wygodny hotel. 2008-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Super hotel z pysznym jedzeniem! 2009-02-04
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Fantastyczny hotel bezpośrediony przy plaży. Idealny hotel dla osób szukających wypoczynku. Jedzen...
    więcej

    5.8
    Miło spędzony czas 2009-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Super hotel z pysznym jedzeniem,basenami i plaza! 2009-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Niezapomniane wakacje 2009-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Mój najlepszy wypoczynek nad Morzem Śródziemnym 2010-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Hotel Horizon Beach Resort 2012-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.0

    Hotel jest przepiękny i malowniczo położony, przyjazny dla rodzin i par generalnie bez zastrzeżeń!!...
    więcej

    5.1
    Pełen relaks i cudowne zachody słońca 2012-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.8

    Hotel spełniający wymagania osób, które cenią sobie wysoką jakość obsługi, ale chcą jeszcze zmieścic...
    więcej

    5.5
    Porządny hotel z wieloma atrakcjami 2012-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Zawsze wrócisz zadowolony 2012-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Największą zaletą hotelu jest miły personel, bardzo przyjazny pokazujący ludzką naturę. Jedzenie każ...
    więcej

    5.8
    Hotel Horizon Beach Resort 2013-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0
    2015-06-13
    Szczegóły oceny hotelu Horizon Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5

    Horizon Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja parter taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja parter taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras widok na basen
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze od strony ogrodu
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    lazienka 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja parter taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras widok na basen
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze od strony ogrodu
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    lazienka 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras widok na basen
    lazienka 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Doppelz,Balk/Terr,Meerbli
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Balk/Ter,seitl.M
    Doppelzimmer Superior Mee
    Doppelzimmer Superior Sea
    Doppelz,Balk/Terr,Meerbli
    Doppelzimmer,Terrasse
    Pokój 2-osobowy z bezpośrednim widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Familienzimmer,Balkon/Ter
    Superior Familienzimmer,B
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Superior Double Room Sea Front Balcony or Terrace

    Horizon Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Horizon Beach Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Horizon Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00