cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
1 / 31
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
20.06 - 21.06
już od 354 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 19.10
już od 192 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aeolos Beach (Kos)
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aeolos Beach (Kos)
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Aeolos Beach (Kos):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aeolos Beach (Kos):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2019

Hotel Aeolos Beach (Kos) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3 km od centrum miasta Kos, ok. 26 km od lotniska, ok. 12 km od miasta Zia, ok. 46 km od centrum Kefalos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • ogród
  • taras słoneczny 
  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie) 
  • parking (w cenie)
  • sklepy
  • room service
  • fryzjer (na zapytanie)
  • sklep z pamiątkami
  • kantor
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

228

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy do 7kg (w cenie, rezerwacja wymagana)
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw  
  • brodzik (maj-październik)
  • łóżeczka

Sport i wellness

W cenie
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • squash: wymagana kaucja
  • tenis: wymagana kaucja, kort twardy
Płatne
  • sauna
  • solarium
  • masaż
  • jacuzzi
  • hammam
  • wypożyczalnia rowerów
  • solarium

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny wieczorami

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-2 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • TV sat.
  • tel.
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • lodówka
  • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień)
  • Wi-Fi (w cenie)
Bungalow BUX2
  • 2 os.
  • ok. 22 m2
  • widok boczny na morze
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Bungalow superior BUX3
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • boczny widok na morze
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 2 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
  • telefon
  • biurko
  • TV sat.
  • lodówka
  • suszarka do włosów
  • wanna
  • WC
Bungalow z widokiem na morze BUM2
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • klimatyzacja
  • sejf (płatny)
  • oddzielny prysznic
  • balkon lub taras
  • telefon
  • biurko
  • TV sat.
  • lodówka
  • suszarka do włosów
  • wanna
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • wszystkie posiłki w formie bufetu
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • lokalne napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe (10.00-00.00)
  • kawa, herbata i ciasto (po południu)
  • lody (14.00-17.00)
Dwa posiłki
  • śniadanie
  • kolacja
  • posiłki w formie bufetu 
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Aeolos": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, kwiecień - październik, codziennie 07:30 - 10:15, 12:30 - 14:00 i 18:30 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Tranquillo Café Med Tastes": rodzaje kuchni: grecka, śródziemnomorska, regionalna, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, a la carte, na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagane, za opłatą, lipiec i sierpień, codziennie 11:00 - 18:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  • bar przy zewnętrznym basenie „Zephyros": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 00:00
  • kawiarnia „Tranquillo Café Med Tastes": lipiec i sierpień, codziennie 11:00 - 18:00
  • bar w lobby „Aquilo": kwiecień, maj i październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 18:00 - 21:30
  • bar przekąskowy „Zephyros Grill": czerwiec - wrzesień, codziennie 12:00 - 16:00, w cenie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Położony nad samym morzem, w spokojnej okolicy, ale niedaleko miasta Kos ze sklepami i tawernami jest idealnym miejscem na wypoczynek we dwoje. Z zadbanego ogrodu z białymi domkami roztacza się piękny widok na tureckie wybrzeże. Na miejscu są dwa bary i restauracje, w których można spróbować specjałów kuchni greckiej. Do dyspozycji Gości są wygodne i zadbane pokoje, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu oraz duży basen z tarasem słonecznym.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości LAMBI, ok. 2,5 km od stanowiska archeologicznego Asklepion, ok. 5 km od miasta Kos ze sklepami i barami; ok. 26 km od portu lotniczego na Kos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Kos).

    PLAŻA:

    Lambi, publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez hotelowy ogród, bezpłatne parasole i leżaki w części ogrodu przylegającej do plaży, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., częściowo odnowiony w 2013/2104 r. (miejsca ogólnodostępne, restauracja á la carte, część pokoi), 182 pokoje, 18 budynków, 1-2 piętra, 2 windy w budynku głównym, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Aeolis - dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia grecka i międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Tranquillo przy plaży - á la carte, kuchnia śródziemnomorska, bar Aquilo w lobby, bar Zephyros przy basenie (czynny w zależności od pogody); sejf w recepcji, minimarket, sklep z pamiątkami i art. spożywczymi; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: fryzjer (na zamówienie); akceptowane zwierzęta domowe do 8 kg (przy zakwaterowaniu w bungalowie; na zapytanie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 17 m², centralna klimatyzacja z możliwością regulacji (czynna: 14.00-18.00, 22.00-5.00), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 3 EUR/dzień, ok. 21/tydz., ok. 35 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka, suszarka), widok na ogród, góry lub basen.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,2-3,2 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (płatna: 8 EUR/komplet), siłownia, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowo-rekreacyjne; za opłatą: minigolf (ok. 5 EUR), tenis stołowy (ok. 3 EUR), bilard (ok. 3 EUR), squash na świeżym powietrzu, sauna (ok. 10 EUR/os., ok. 20 EUR/2 os.).

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.15-9.30), późne śniadanie kontynentalne (9.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski, kawa, ciastka w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-23.00).

    KONTAKT:

    0030/2242026781,, www.aeolosbeach.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kos

    OPIS

    Otoczony śródziemnomorską przyrodą, ogrodami i pięknymi zielonymi trawnikami oraz długą, piaszczystą plażą, oferuje zapierające dech w piersiach widoki. Hotel został opracowany pod każdym względem dla całkowitego relaksu w spokojnym otoczeniu wakacyjnym - w stylu greckiej wyspy. Idealne miejsce dla par i rodzin z małymi dziećmi.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1990 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bar, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (2).

    internet

    Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    1 m od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 24 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 2), 23 bungalowów (liczba pięter: 1, liczba wind: 0) Typy pokoi: Twin Main Building Sea View dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Bungalow Side Sea View dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Bungalow Beachfront dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Superior Bungalow Beachfront dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Superior Bungalow Side Sea View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Premium Bungalow Seafront dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracje główne (3), bar

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), kolacja (18:30-21:30) w restauracji głównej "Aeolos", śniadanie (07:00-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji "Tranquillo", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:30) w restauracji głównej "Aeolos", śniadanie (07:00-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) w restauracji "Tranquillo", obiad (12:00-16:00) w restauracji "Zephyros Grill", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego , rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, squash, miniboisko do piłki nożnej, lekkie animacje, jacuzzi

    płatne

    minigolf, bilard, centrum SPA, masaż, sauna

    Aktualizacja opisu

    20.02.2019 16:44

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Tenis All Inclusive Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kos, Grecja

    Położenie

    Hotel zbudowany w tradycyjnym dla tego regionu Dodecanezu stylu egejskim: niska, biała zabudowa i elementy dekoracyjne, na dużej powierzani z dużą ilością zieleni. Do stolicy wyspy prowadzi droga rowerowa ok. 5 km do centrum.

    Plaża

    bezpośrednio przy żwirowo-piaszczystej plaży (małe kamyczki, płytkie zejście do morza). Leżaki i parasole przy basenie i na łączce gratis, oraz bar przy basenie. Ręczniki plażowe (depozyt). Leżaki i parasole na plaży przy hotelu za opłatą.

    Wyposażenie

    Hotel oferuje łącznie 228 pokoi i składa się z budynku głównego oraz kilku budynków typu bungalow o niskiej zabudowie. W budynku głównym znajduje się 60 pokoi oraz: recepcja, hol i miejsca do siedzenia. Klimatyzowana restauracja główna "Aeolos" z bufetem i pokazami gotowania, z częścią dla niepalących i zewnętrznym tarasem oraz tawerna przy basenie "Ostria" a la carte za opłatą, 2 bary, Aquilo w lobby i bar przy basenie Zefhros. Duży basen ze słodką wodą oraz basen dla dzieci, jacuzzi oraz taras. www.aeolosbeach.com

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadania i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów od 09:30-10:15. Lokalnie napoje bezalkoholowe alkoholowe od 10-23:00. Lobby bar "Aquilo" , bar przy basenie "Zephiros". Kawa, herbata, ciastka od 10-22:00. Lody od 14-17:00.

    Internet

    WI-FI przy recepcji w cenie.

    Zakwaterowanie

    funkcjonalnie i przytulnie w stylu greckim, WLAN w cenie, klimatyzacja centralnie sterowana i uruchamiana czasowo od czerwca do września w godz:14-18:00 oraz 22-05:00. Pokoje Pokoje z widokiem na morze (1-2B): w budynku głównym, z balkonem (ok. 22 m2). Pokoje w bungalowach (1-2D): (ok. od 22 m2) z bocznym widokiem na morze, z tarasem lub balkonem. Pokoje w bungalowach (2E): (ok. 22 m2) z widokiem na morze, zlokalizowane w pierwszej linii od morza, z balkonem lub tarasem. Superior pokoje w bungalowach (2-3F): (ok. 30 m2) z bocznym widokiem na morze, z balkonem lub tarasem. Superior pokoje w bungalowach (2-3F): (ok. 30 m2)z widokiem na morze, zlokalizowane w pierwszej linii od morza, z balkonem lub tarasem. Premium pokoje w pierwszej linii od morza (1-3H): z widokiem na morze, (możliwość zakwaterowania tylko osób dorosłych)

    Sport

    boisko do siatkówki i koszykówki, siatkówka plażowa, siłownia. Za opłatą: tenis stołowy i ziemny, minigolf, bilard, squash, kort tenisowy, masaże, sauna.

    Dzieci

    osobny brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie.

    Zniżki

    DLA DZIECI 2-11 lat: pobyt gratis.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    • białe domki i niebieskie okiennice to właśnie greckie wakacje
    • z wspaniałym widokiem na Półwysep Bodrum.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kos/Lambi

    Opinia 7islands

    Hotel cieszący się dobrymi opiniami i dużą popularnością, wybudowany w postaci tradycyjne greckiej wioski wakacyjnej. Doskonała lokalizacja, położenie bezpośrednio przy plaży oraz blisko stolicy wyspy, miasta Kos, z licznymi barami i tawernami gwarantują udany wypoczynek. Otoczenie kwitnących ogrodów oraz panoramiczny widok na pobliskie wysepki i tureckie Bodrum to dodatkowe atuty hotelu.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Lambi, ok. 5 km od stolicy w mieście Kos, ok. 26 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole dodatkowo płatne, za ręczniki kąpielowe pobierana jest kaucja.

    Hotel

    Kompleks składa się z budynku głównego oraz kliku bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, restauracja główna, 2 bary, kącik telewizyjny, 2 windy, parking. Odpłatnie: tawerna grecka ? la carte, Internet Wi-Fi, kącik internetowy, mini market, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 182 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację centralną (czynna w wyznaczonych przez hotel godzinach, w okresie 15.06-15.09), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, bungalowy z możliwością 1 dostawki, bungalowy z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie: śniadania w formie bufetu (07:30-10:00), obiady (12:30-16:00) i kolacje w formie bufetu (18:30-21:30). W godzinach 16:00-17:00 dostępne są kawa, herbata i ciastka, a lody dla dzieci 10:30-17:30. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są przekąski, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatnie), taras słoneczny, koszykówka, siatkówka na plaży, piłka nożna. Odpłatnie: jacuzzi, sala fitness mini golf, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, sauna, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik z wodą słodką, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.aeolosbeach.com / Tel.: 00 30 224 202 67 81


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    W miejscowości Lambi, 5 km od portu i centrum miejscowości Kos, 26 km od międzynarodowego lotniska.

    Plaża

    *    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista, leżaki i parasole na plaży są bezpłatne, ręczniki za depozytem.

    Zakwaterowanie

    *    182 pokoje w budynku głównym i bungalowach; *    Typy pokoi: standardowe,  superior; *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów oraz WC, telewizor, lodówka, telefon, klimatyzacja centralna (od czerwca do września działają ca w wyznaczonych godzina podanych przez hotel), Wi-Fi, (sejf płatny), balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, restauracja a'la carte; *    Bar główny oraz snack bar przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, wczesne śniadania na życzenie. Ciastka, kawa i herbata dostępna w godzinach 10:00-23:00 serwowane w barze przy basenie, oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne również w barze przy basenie w godz. 10:00-23:00. Napoje są dostępne w szklankach podczas posiłków.

    Sport i rozrywka

    *    Basen, basen dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki za depozytem; *    Bezpłatnie: siłownia, boisko do siatkówki i koszykówki, rzutki, mini boisko do piłki nożnej, boccia, siatkówka plażowa, program animacyjny; *    Odpłatnie: tenis, tenis stołowy, bilard, mini golf, squash.

    Dla dzieci

    *    Basen dla dzieci, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji oraz dziecięce łóżeczko na zapytanie.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Lobby   z   recepcją, parking, sklep z pamiątkami,,centrum SPA.

    Naszym zdaniem

    *    Doskonała propozycja w szczególności dla osób lubiących aktywny wypoczynek, oraz dla rodzin z dziećmi, wiele atrakcji sportowych i udogodnień dla gości, sprawia że hotel jest idealnym miejscem na wakacyjny odpoczynek.

    Strona internetowa

    *    www.aeolosbeach.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Znakomicie usytuowany hotel plażowy składający się z budynku głównego i bungalowów. Malownicze widoki, jasne barwy, tradycyjna architektura, zadbane trawniki z piękną roślinnością, darmowe Wi-Fi, doskonała kuchnia, spokojna i cicha okolica. 

    Położenie

    W Lambi, tuż przy długiej, żwirowej plaży (w niektórych miejscach kamienie przy wejściu do wody, zalecane obuwie ochronne),  5 km od centrum miasta Kos (ok. kwadrans jazdy autobusem, naprzeciwko hotelu znajduje się przystanek), 26 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, bezpłatne Wi-Fi, restauracja (bufety, a'la carte, kuchnia grecka i międzynarodowa) z częścią na zewnątrz, bar główny w lobby (czynny do godz. 01.00), snack bar przy basenie, tawerna przy plaży (ładny widok na morze), minimarket, sklepik z pamiątkami, punkt wymiany walut, centrum konferencyjne, pralnia.

    Pokoje

    W budynku głównym; gustowne i funkcjonalne, wyposażone w łazienkę, centralną klimatyzację (czynna w wyznaczonych przez hotel godzinach), TV sat, telefon, małą lodówkę, sejf (odpłatnie), Wi-Fi, balkon (widok na morze).   Pokoje w parterowych lub 1-piętrowych bungalowach mają takie samo wyposażenie jak w budynku głównym, większość z nich usytuowana jest na parterze, mają boczny widok na morze.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-21.30), kolacje (18.30-21.30), późne śniadania kontynentalne (0.9.30-10.15), kawa, herbata, ciasto - cały dzień przy basenie, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

    Sport i rozrywka

    Ładny basen z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za depozytem), jacuzzi, aerobik, fitness club, siatkówka plażowa, koszykówka, korty tenisowe, minigolf, squash na świeżym powietrzu, tenis stołowy, rzutki, szachy ogrodowe, bilard, ścieżki do joggingu, sauna, dzienne i wieczorne animacje, okazjonalnie wieczór grecki z muzyką na żywo. Przy plaży znajduje się Aphrodite Spa (zabiegi kosmetyczne, masaże).

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Aeolos Beach (Kos)
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
    Filmy hotelu Aeolos Beach (Kos):
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aeolos Beach
    https://youtu.be/37v0nIi0jIM

    Opinie o Hotelu Aeolos Beach (Kos)

    Aeolos Beach (Kos) - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj premium dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj w bungalowie lazienka prysznic WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj premium prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie lazienka prysznic WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj premium prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Room MainBuilding SingleUse
    Bungalow SideSeaView
    Bungalow SeaFront
    Room MainBuilding Double SeaView
    Bungalow SeaFront
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow Superior SideSeaView
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Room MainBuilding SingleUse
    Bungalow Superior SideSeaView
    Bungalow Superior SeaFront
    Bungalow Premium SeaFront
    Bungalow Premium SingleUse SeaFront
    Bungalow SideSeaView
    Bungalow Superior SeaFront
    Bungalow Premium SingleUse SeaFront
    Room MainBuilding Double SeaView
    Bungalow Premium SeaFront

    Aeolos Beach (Kos) - Możliwości wyżywienia:


    Aeolos Beach (Kos) - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Aeolos Beach (Kos)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00