Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
  • Hotel Aeolos Beach (Kos), Kos
1 / 31
Udogodnienia hotelu Aeolos Beach (Kos)
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aeolos Beach (Kos)
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Aeolos Beach (Kos):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aeolos Beach (Kos):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 października 2018

Hotel Aeolos Beach (Kos) w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Opis hotelu

Atmosfera każdego z naszych 183 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. W skład wyposażenia wchodzą kantor wymiany walut, restauracja, kawiarnia, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Zapraszamy do baru na plaży. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon bądź taras stanowi dla gości doskonałą okazję do relaksu. Do atutów poszczególnych kwater należy urzekający widok na morze. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Na życzenie gości dostarczone mogą być dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Do wyposażenia należą również telefon i telewizor. Łazienka posiada wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. tenis ziemny, siatkówka plażowa, siatkówka i koszykówka, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski i minigolf. Szeroka oferta rekreacyjna wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego i squasha oraz odpłatnie bilard.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • basen zewnętrzny • basen dla dzieci • jacuzzi • ogród • taras słoneczny • 2 restauracje (bufetowa i grecka tawerna) • 2 bary (główny i przy basenie) • jacuzzi

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • ręczniki (za kaucją) • leżaki, parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie) • sklepy • room service • fryzjer (na zapytanie) • sklep z pamiątkami • kantor • pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

182

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw  • brodzik • łóżeczka

Sport i wellness

W cenie • bilard • tenis stołowy • rzutki • siatkówka plażowa • minigolf

Płatne • sauna • kort tenisowy • squash • solarium • masaż • jacuzzi • hammam • wypożyczalnia rowerów • solarium

Rozrywka

• wieczorny program rozrywkowy (w barze przy basenie)

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-2 os. • ok. 17 m2 • widok na morze • balkon • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • tel. • suszarka do włosów • sejf (płatny) • lodówka • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow BUX1

• 2-4 os. • ok. 17 m2 • widok na ogród • taras • wanna • prysznic • WC • TV sat. • tel. • suszarka do włosów • sejf (płatny) • lodówka • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow BUX2

• 2-4 os. • ok. 17 m2 • widok boczny na morze • balkon lub taras • wanna • prysznic • WC • TV sat. • tel. • suszarka do włosów • sejf (płatny) • lodówka • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow z widokiem na morze BUM1

• 2-4 os. • ok. 17 m2 • widok na morze • prysznic • tel. • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie) • sejf (płatny) • TV sat. • lodówka • suszarka do włosów • wanna • WC • balkon lub taras

Bungalow z widokiem na morze BUM2

• 2-4 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • klimatyzacja • telefon • biurko • oddzielny prysznic • sejf (płatny) • TV sat. • lodówka • suszarka do włosów • wanna • WC • balkon lub taras

Pokój dla dorosłego z dzieckiem w widokiem na morze DSM1

• 2 os. • ok. 17 m2 • widok na morze • balkon • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • tel. • suszarka do włosów • sejf (płatny) • lodówka • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2 os. • ok. 17 m2 • balkon • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • tel. • suszarka do włosów • sejf (płatny) • lodówka • klimatyzacja (czynna czerwiec-wrzesień) • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • wszystkie posiłki w formie bufetu • śniadanie • obiad • kolacja • lokalne napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe (10.00-23.00) • kawa, herbata i ciasto (po południu) • lody (14.00-17.00)

Dwa posiłki • śniadanie • kolacja • posiłki w formie bufetu • dania dietetyczne (na zapytanie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Net Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kos

Strefa

Relax, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Nea Alikarnassos - niewielka, spokojna grecka miejscowość miasto Kos - ok. 5 km wioska Zia - ok. 12 km przystanek autobusowy - 150 m lotnisko - ok. 26 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto - żwirkowa, bardzo łagodne i płytkie zejście do morza (zalecane obuwie ochronne dla dzieci), bezpłatne leżaki i parasole w ogrodzie hotelowym bezpośrednio przy plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, od 2014 r. należący do prestiżowej sieci hotelowej Smartline by Thomas Cook, kameralny, zbudowany w typowym greckim stylu, niska biała zabudowa z typowo greckimi niebieskimi elementami dekoracyjnymi, oferuje 122 pokoi rozmieszczonych w kilku budynkach położonych na dużej powierzchni, otoczonych ogrodem, z widokiem na greckie wyspy Kalymnos, Plati, Pserimos

Udogodnienia

całodobowa recepcja, centralna klimatyzacja, sala TV, mini market, fryzjer, parking, wypożyczalnia rowerów i samochodów

Internet

bezpłatne WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Pokoje

2-os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualnie sterowana (czynna w określonych godzinach), TV SAT, telefon, sejf (dodatkowo płatny), lodówka, pokoje z balkonem lub tarasem, dla klientów Net Holiday wszystkie pokoje po remoncie, w budynku głównym, z widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna Aeolos tawerna a'la carte Tranquillo bar główny / lobby bar Aquilo bar przy basenie / pool bar Zefyros

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

baseny z leżakami i parasolami, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa, siłownia, szachy ogrodowe, siłownia, jacuzzi, aerobik, fitness, codzienne zespoły animacyjne, zabawy i gry w basenie, raz w tygodniu wieczorne show

Płatne

tenis stołowy i ziemny, minigolf, bilard, squash, kort tenisowy, masaże, sauna, bilard, mini golf, squash, tenis stołowy

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4-12 lat), animacje dzienne i wieczorne, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat

Program All Inclusive

07.30-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa amerykańska, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych) 09.30-10.15 późne śniadanie kontynentalne w formie bufetu kawa amerykańska, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych) 12.30-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 18.30-21.30 kolacja w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór dań, sałatek, ciast i deserów, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 10.00-23.00 oraz 15.00-18.00 przekąski typu ciasta, ciasteczka, kawa, herbata serowane w barze przy basenie / pool bar Zefyros 14.00-17.00 lody dla dzieci serwowane w barze przy basenie / pool bar Zefyros 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lemoniada, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem butelkowanych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, drink dnia, ouzo, wódka, gin oraz oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie / pool bar Zefyros - leżaki i parasole przy basenie oraz w ogrodzie przy plaży - animacje dzienne i wieczorne - mini klub dla dzieci 4-12 lat

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.aeolosbeach.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie ****+ sport \ rozrywka ****

Atuty

- wysoko oceniany przez Klientów - typowo grecki styl hotelu - przepiękna okolica - prestiżowa sieć hoteli Smartline by Thomas Cook - ogromny ogród z leżakami i parasolami - dla Klientów Net Holiday wszystkie pokoje z widokiem na morze

Grecki Wieczór

Wieczór spędzony wśród tradycyjnych kamiennych domków w jednej z najwspanialszych miejscowości wyspy to okazja zarówno aby obejrzeć wspaniały spektakl jakim jest zachód słońca za wyspami Dodekanezu jak i nacieszyć podniebienie smakami greckiej kuchni i poczuć klimat tego uroczego kraju. Greckie wino, przepyszne dania, tradycyjny taniec czyli miejscowy folklor w czystej postaci. Tradycyjne rytmy, okraszone toastami białego i czerwonego wina, sprawiają, że na parkiet wyruszają najbardziej nieśmiali tancerze, a wspomnienia na długo pozostają w głowach. Cena ok. 43 EUR

Rejs do Bodrum

Wakacje na Kos nie są kompletne bez wizyty na pobliskim kontynencie czyli w Turcji. Podróżując promem można dostać się do miasta portowego Bodrum, położonego na wzgórzu i słynącego z majestatycznego zamku, który stoi na straży malowniczej przystani. Tureccy właściciele sklepów przyciągają do swoich wyrobów oraz zapraszają do skosztowania tradycyjnej tureckiej herbaty. Alternatywą do próbowania swych sił negocjacyjnych może być odpoczynek relaks w prawdziwej łaźni tureckiej lub skorzystanie z tureckiego masażu. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki. Cena ok. 38 EUR + ok. 5 EUR/os. - opłata portowa

Zwiedzanie wyspy

Jest to doskonały sposób, aby dowiedzieć się wszystkiego, co wyspa ma do zaoferowania, w ciągu jednego dnia. Wycieczka autokarem po najciekawszych zakątkach Kos pozwala nie tylko na odkrywanie naturalnego piękna wyspy ale także poznanie historii, mitologii i doświadczenie tradycyjnego sposobu życia. W programie znajdują się zarówno tradycyjne wioski, takie jak górskiej miejscowość Zia, ośrodki wypoczynkowe, takie jak Kardamena, jak i romantyczne zatoki niedaleko Kamari i Kefalos. Dzień pełen wrażeń i odkrywania nieznanych i niewidocznych na pierwszy rzut oka tajemnic naszej wyspy. Cena ok. 36 EUR

Nissyros

Rejs wzdłuż wybrzeża Kos jest pierwszą okazją do przyjrzenia się wyspie Nisyros, jednak dopiero ruszając w drogę autokarem można zapuścić się w głąb Polyvotis i zobaczyć najbardziej spektakularne widoki jakie gdziekolwiek można spotkać. Zbliżając się do krateru wulkanu można bez trudu poczuć siłę lawy dudniącą pod stopami, doświadczyć bulgotania błota i wylatującej z gejzerów pary. Całość sprawia takie wrażenie, żę przez chwilę można się zastanowić czy zamiast na greckiej wyspie nie jesteśmy na Księżycu. W programie wycieczki znajdzie się również czas na spacer między wąskimi, brukowanymi uliczkami portowego miasta Mandraki zachwycającego białymi domkami z niebieskimi okiennicami oraz odwiedzenie przepięknego klasztoru Matki NMP. Cena ok. 40 EUR

Dzień bez pośpiechu

Przybijając do brzegu w atrakcyjnym mieście portowym Pothia na słynnej z połowu gąbek wyspie Kalymnos można zostać zahipnotyzowanym przez maleńkie kolorowe domy, usytuowane na zboczu wzgórza. W czasie wycieczki będzie można zobaczyć jak przetwarza się naturalne gąbki a także nauczyć się historii i techniki miejscowych poławiaczy gąbek. Drugim przystankiem będzie bezludna wyspa Plati, gdzie można nurkować z pokładu statku a także delektować się smakami potraw z grilla przygotowywanymi bezpośrednio na pokładzie. Ostatnim przystankiem jest postój na zamieszkałej przez ledwie 50 osób wyspie Pserimos, gdzie długie, piaszczyste wybrzeża łagodnie opadające do krystalicznie czystego morza zachęcają do skorzystania z kąpieli morskich i słonecznych. Cena ok. 46 EUR Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Lambi

Opinia 7islands

Hotel cieszący się dobrymi opiniami i dużą popularnością, wybudowany w postaci tradycyjne greckiej wioski wakacyjnej. Doskonała lokalizacja, położenie bezpośrednio przy plaży oraz blisko stolicy wyspy, miasta Kos, z licznymi barami i tawernami gwarantują udany wypoczynek. Otoczenie kwitnących ogrodów oraz panoramiczny widok na pobliskie wysepki i tureckie Bodrum to dodatkowe atuty hotelu.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Lambi, ok. 5 km od stolicy w mieście Kos, ok. 26 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole dodatkowo płatne, za ręczniki kąpielowe pobierana jest kaucja.

Hotel

Kompleks składa się z budynku głównego oraz kliku bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, restauracja główna, 2 bary, kącik telewizyjny, 2 windy, parking. Odpłatnie: tawerna grecka ? la carte, Internet Wi-Fi, kącik internetowy, mini market, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 182 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację centralną (czynna w wyznaczonych przez hotel godzinach, w okresie 15.06-15.09), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, bungalowy z możliwością 1 dostawki, bungalowy z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie: śniadania w formie bufetu (07:30-10:00), obiady (12:30-16:00) i kolacje w formie bufetu (18:30-21:30). W godzinach 16:00-17:00 dostępne są kawa, herbata i ciastka, a lody dla dzieci 10:30-17:30. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są przekąski, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatnie), taras słoneczny, koszykówka, siatkówka na plaży, piłka nożna. Odpłatnie: jacuzzi, sala fitness mini golf, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, sauna, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.aeolosbeach.com / Tel.: 00 30 224 202 67 81


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    W miejscowości Lambi, 5 km od portu i centrum miejscowości Kos, 26 km od międzynarodowego lotniska.

Plaża

*    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista, leżaki i parasole na plaży są bezpłatne, ręczniki za depozytem.

Zakwaterowanie

*    182 pokoje w budynku głównym i bungalowach; *    Typy pokoi: standardowe,  superior; *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów oraz WC, telewizor, lodówka, telefon, klimatyzacja centralna (od czerwca do września działają ca w wyznaczonych godzina podanych przez hotel), Wi-Fi, (sejf płatny), balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a'la carte; *    Bar główny oraz snack bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, wczesne śniadania na życzenie. Ciastka, kawa i herbata dostępna w godzinach 10:00-23:00 serwowane w barze przy basenie, oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne również w barze przy basenie w godz. 10:00-23:00. Napoje są dostępne w szklankach podczas posiłków.

Sport i rozrywka

*    Basen, basen dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki za depozytem; *    Bezpłatnie: siłownia, boisko do siatkówki i koszykówki, rzutki, mini boisko do piłki nożnej, boccia, siatkówka plażowa, program animacyjny; *    Odpłatnie: tenis, tenis stołowy, bilard, mini golf, squash.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji oraz dziecięce łóżeczko na zapytanie.

Pozostałe udogodnienia

*    Lobby   z   recepcją, parking, sklep z pamiątkami,,centrum SPA.

Naszym zdaniem

*    Doskonała propozycja w szczególności dla osób lubiących aktywny wypoczynek, oraz dla rodzin z dziećmi, wiele atrakcji sportowych i udogodnień dla gości, sprawia że hotel jest idealnym miejscem na wakacyjny odpoczynek.

Strona internetowa

*    www.aeolosbeach.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Położony nad samym morzem, w spokojnej okolicy, ale niedaleko miasta Kos ze sklepami i tawernami jest idealnym miejscem na wypoczynek we dwoje. Z zadbanego ogrodu z białymi domkami roztacza się piękny widok na tureckie wybrzeże. Na miejscu są dwa bary i restauracje, w których można spróbować specjałów kuchni greckiej. Do dyspozycji Gości są wygodne i zadbane pokoje, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu oraz duży basen z tarasem słonecznym.

POŁOŻENIE:

w miejscowości LAMBI, ok. 2,5 km od stanowiska archeologicznego Asklepion, ok. 5 km od miasta Kos ze sklepami i barami; ok. 26 km od portu lotniczego na Kos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Kos).

PLAŻA:

Lambi, publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez hotelowy ogród, bezpłatne parasole i leżaki w części ogrodu przylegającej do plaży, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., częściowo odnowiony w 2013/2104 r. (miejsca ogólnodostępne, restauracja á la carte, część pokoi), 182 pokoje, 18 budynków, 1-2 piętra, 2 windy w budynku głównym, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Aeolis - dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia grecka i międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Tranquillo przy plaży - á la carte, kuchnia śródziemnomorska, bar Aquilo w lobby, bar Zephyros przy basenie (czynny w zależności od pogody); sejf w recepcji, minimarket, sklep z pamiątkami i art. spożywczymi; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: fryzjer (na zamówienie); akceptowane zwierzęta domowe do 8 kg (przy zakwaterowaniu w bungalowie; na zapytanie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 17 m², centralna klimatyzacja z możliwością regulacji (czynna: 14.00-18.00, 22.00-5.00), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 3 EUR/dzień, ok. 21/tydz., ok. 35 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka, suszarka), widok na ogród, góry lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,2-3,2 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (płatna: 8 EUR/komplet), siłownia, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowo-rekreacyjne; za opłatą: minigolf (ok. 5 EUR), tenis stołowy (ok. 3 EUR), bilard (ok. 3 EUR), squash na świeżym powietrzu, sauna (ok. 10 EUR/os., ok. 20 EUR/2 os.).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.15-9.30), późne śniadanie kontynentalne (9.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski, kawa, ciastka w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2242026781,, www.aeolosbeach.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Znakomicie usytuowany hotel plażowy składający się z budynku głównego i bungalowów. Malownicze widoki, jasne barwy, tradycyjna architektura, zadbane trawniki z piękną roślinnością, darmowe Wi-Fi, doskonała kuchnia, spokojna i cicha okolica. 

Położenie

W Lambi, tuż przy długiej, żwirowej plaży (w niektórych miejscach kamienie przy wejściu do wody, zalecane obuwie ochronne),  5 km od centrum miasta Kos (ok. kwadrans jazdy autobusem, naprzeciwko hotelu znajduje się przystanek), 26 km od lotniska.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, bezpłatne Wi-Fi, restauracja (bufety, a'la carte, kuchnia grecka i międzynarodowa) z częścią na zewnątrz, bar główny w lobby (czynny do godz. 01.00), snack bar przy basenie, tawerna przy plaży (ładny widok na morze), minimarket, sklepik z pamiątkami, punkt wymiany walut, centrum konferencyjne, pralnia.

Pokoje

W budynku głównym; gustowne i funkcjonalne, wyposażone w łazienkę, centralną klimatyzację (czynna w wyznaczonych przez hotel godzinach), TV sat, telefon, małą lodówkę, sejf (odpłatnie), Wi-Fi, balkon (widok na morze).   Pokoje w parterowych lub 1-piętrowych bungalowach mają takie samo wyposażenie jak w budynku głównym, większość z nich usytuowana jest na parterze, mają boczny widok na morze.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-21.30), kolacje (18.30-21.30), późne śniadania kontynentalne (0.9.30-10.15), kawa, herbata, ciasto - cały dzień przy basenie, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

Sport i rozrywka

Ładny basen z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za depozytem), jacuzzi, aerobik, fitness club, siatkówka plażowa, koszykówka, korty tenisowe, minigolf, squash na świeżym powietrzu, tenis stołowy, rzutki, szachy ogrodowe, bilard, ścieżki do joggingu, sauna, dzienne i wieczorne animacje, okazjonalnie wieczór grecki z muzyką na żywo. Przy plaży znajduje się Aphrodite Spa (zabiegi kosmetyczne, masaże).

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Aeolos Beach (Kos)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Aeolos Beach (Kos):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aeolos Beach
https://youtu.be/37v0nIi0jIM

Opinie o Hotelu Aeolos Beach (Kos)

Aeolos Beach (Kos) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow
Bungalow
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze

Aeolos Beach (Kos) - Możliwości wyżywienia:


Aeolos Beach (Kos) - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Aeolos Beach (Kos)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00