cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
  • Hotel Popi Star, Korfu
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
12.04 - 17.04
już od 1049 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.04 - 22.04
już od 749 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Popi Star
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Popi Star
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Popi Star:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Popi Star:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020

Hotel Popi Star w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Korfu

OPIS

Nieduży klimatyczny hotel w historycznej wiosce Gouvia w odległości krótkiego spaceru od wielu sklepów z pamiątkami, restauracji, minimarketów, tawern, barów, w otoczeniu niezwykłego piękna zatoki Gouvia oraz Mariny. Dogodne położenie sprawia, że jest to doskonałe miejsce do odkrywania północnej części wyspy, a także uroczego starego miasta Korfu.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

2*

Data otwarcia

1980 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: sala śniadaniowa, bary (2), sejf w recepcji (bezpłatny), basen odkryty.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

350 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Standard Double Room dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (bezpłatny), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

sala śniadaniowa, bary (2)

śniadanie

śniadanie (07:30-09:45) w sali śniadaniowej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

w cenie

tenis stołowy, rzutki

płatne

masaż DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

21.05.2019 15:24

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

2 Grecja/Korfu

Położenie

- 150 m od plaży- Gouvia- ok. 7km do centrum Korfu - ok. 9 km od lotniska- w pobliżu sklepy, restauracji

Plaża

- 150 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. - leżaki i parasole płatne

Pokoje

Double Standard Balcony or Terrace ok 22m- klimatyzacja (płatna 6eur/dzień)- TV, telefon- łazienka (WC, prysznic)- balkon lub taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne- basen zewnętrzny, parasole i leżaki - tenis stołowy

Dla dzieci

- brodzik- plac zabaw

Wyżywienie

BB- śniadanie w formie bufetu  HB - śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu - napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary

Dodatkowe informacje

- wifi w lobby bezpłatne- kantor- odnowiony w 2008roku- obiekt dysponuje 48 pokojami 

Bagaż

Katowice, Poznań, Rzeszów, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 01.05 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 210 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Grecja/Korfu

Opis

  • Ekonomiczny hotel będący dobrą bazą noclegową do zwiedzania wyspy
  • Lokalizacja w pobliżu sklepów, barów oraz restauracji
  • Basen z tarasem do opalania otoczony niewielkim ogrodem

Lokalizacja

w Gouvia, ok. 200 m od plaży, ok. 7 km od lotniska miasta Korfu, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi: 70, bary: 2, recepcja 24h, lobby, kantor, taras słoneczny, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), parking, internet bezprzewodowy, room service (płatny), wypożyczalnia rowerów (płatna), wypożyczalnia skuterów (płatna), wypożyczalnia samochodów (płatna), bar przy basenie, niewielki ogród, bar w hotelu, sala TV, kącik internetowy (płatny), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, leżaki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja (płatna), łazienka z wanną lub prysznicem, telewizor, taras/balkon, sejf (płatny), telefon, mini lodówka Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna, leżaki (płatne), parasole (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), rzutki.

Rozrywka

salon z grami planszowymi.

Dla dzieci

plac zabaw.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu.

Cena zawiera

  • przelot,
  • pobyt w hotelu,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • na lotach Ryanair ( FR) - limit bagażu:  1 mała torebka (max. wymiary: 40 x 20 x 25 cm)
  • na lotach EnteriAir ( ENT) - bagaż podręczny 5 kg i bagaż rejestrowany 20 kg
  • na lotach LO - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.           

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Na lotach Ryanair - wyloty od 1 listopada 2018 roku - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm, dopłata do drugiego bagażu podręcznego do 10 kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;

Na lotach EnteriAir - Wielkość bagażu podręcznego: suma trzech wymiarów nie może przekraczać 115cm, np. 55x40x20 cm. Wielkość bagażu rejestrowanego: wymiary nie większe niż 80x120 cm.


Cena nie zawiera

Przy przelocie tanimi liniami cena nie zawiera bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu rejestrowanego: 

Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair: 400 zł/os/2 strony.

Bagaż rejestrowany do 10 kg Ryanair: 200 zł/os/2 strony.

Na lotach Ryanair wyloty od 01.11.2018 - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm jest dodatkowo płatny - 150zł/szt./2 strony.

Przy lotach LO; Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny; 250 pln/os/szt w 2 strony

Przy lotach Wizzair; bagaż duży podręczny do 10 kg - dodatkowo płatny 200 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 10 kg - dodatkowo płatny 250 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 20 kg - dodatkowo płatny 400 zł/os/2 strony

CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie.  Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

  • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Ograniczoną opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym ( kontakt telefoniczny) zapewniać będzie anglojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

Informacje wizowe

Wizy nie są wymagane. Obywatele polscy mogą przekroczyć granicę posługując się dowodem osobistym. Należy pamiętać o dokumencie dla dziecka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Korfu/Gouvia

Opinia 7islands

Skromny obiekt położony w dawnej tradycyjnej wiosce rybackiej, która przekształciła się w nowoczesny kurort. Panuje tu miła wakacyjna atmosfera oraz przyjazny grecki klimat. Dzięki swemu położeniu stanowi świetną bazę wypadowa do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Gouvia ok. 150 m od centrum, gdzie znajdują się sklepy, bary i restauracje, ok. 7 km od miasta Korfu i od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Odnowiony w 2008 roku, zadbany, dwupiętrowy hotel otoczony zielenią. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja, kącik telewizyjny, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: 2 bary, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 2*.

Pokoje

Hotel dysponuje 45 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością do 2 dostawek, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

Śniadania: w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.popistar-corfu.com / Tel.: 00 30 266 109 15 00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W jednym z najbardziej popularnych kurortów Korfu, w niewielkiej odległości od przystani w pięknej okolicy Gouvia, z łatwym dostępem do plaży, w odlegości 7 km od Korfu i 6 km od lotniska. W okolicy liczne restauracje, bary i sklepiki.

Plaża

żwirowa piaszczysta plaża oddalona ok 150 m, serwis plażowy płatny.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Duży zielony ogród pełen kwiatów i kwitnących krzewów oraz udogodnienia w hotelu, wraz z połączeniem naturalnego piękna wyspy i regionu sprawiają, że jest idealnym miejscem na relaks i miły wypoczynek.

Do dyspozycji gości

Recepcja czynna 24h, restauracja, bar z przekąskami, room service, parking, usługi pralni chemicznej. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

Internet

WiFi w  lobby hotelowym bezpłatnie.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, Odpłatnie: pokój gier, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem.

Zakwaterowanie

Oferuje 48 pokoi. Pokoje były odnawiane w 2008 roku i wyposażone w nowe meble. Każdy pokój posiada własny balkon, mini lodówkę, TV/SAT, klimatyzację (odpłatną), sejf i telefon oraz łazienki.

Wyżywienie

BB śniadania w formie bufetu. HB śniadania w formie bufetu. Obiadokolacje wybór z dań. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Informacje dodatkowe

www.popistar-corfu.com

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Korfu

Opis

 * ekonomiczny* darmowe Wi-Fi w lobby 

Opis

Niewielki, przytulny hotel niedaleko od morza. W pełni wyposażone pokoje, restauracja, bary, basen, internet, wysoka jakość obsługi. Położony niedaleko od centrum kurortu Gouvia, z łatwym dojazdem do miasta Korfu. Idealne połączenie ceny i jakości. Doskonałe miejsce na niedrogi wypoczynek.

Polozenie

Kurort Gouvia, 6 km od centrum miasta Korfu i lotniska.

Wyzywienie

Bed and Breakfast

Pokoje

70 pokoi: Singles & Double Rooms (18 m2).W pokojach: płatna klimatyzacja, telewizja satelitarna, mini-lodówka, wanna/prysznic, suszarka (na życzenie w recepcji), telefon, bezpłatny sejf, umeblowany balkon/taras. 2 pojedyncze łóżka, połączone. Sprzątanie i zmiana pościeli 2/3 razy w tygodniu. 

Odleglosc od morza

200 m


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Położenie

centralnie w kurorcie turystycznym Gouvia. W pobliżu sklepy, restauracje. Do przepięknego, malowniczego miasta Korfu, wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO tylko ok. 8 km. Connected service w jez. polskim.

Plaża

Do piaszczysto-żwirowej plaży tylko ok. 200 m, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 115 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, restauracja, 2 bary , sala TV. Na zewnątrz znajduje się  basen ze słodką wodą, (leżaki i parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za opłatą).

Kategoria lokalna

C.

Zakwaterowanie

wygodnie i funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): odnowione w 2008 r., wygodnie urządzone, TV- satelitarna, sejf do wynajęcia (za opłatą), lodówka, telefon, klimatyzacja za opłatą. Wanna lub prysznic, WC, balkon. Pokoje rodzinne (2-4B): odnowione w 2008 r, 2 pokoje, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

w okolicy tawerny, bary, sklepy.

Dostęp do internetu

kącik internetowy (za opłatą), WiFi bez opłaty.

Sport

za opłatą: tenis stołowy, bilard, masaże, sauna, sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: rozszerzone śniadanie kontynentalne, na kolację 3 daniowe menu: przystawka, dania główne z sałatką, deser. Menu wegetraiańskie na zapytanie, bez dopłaty.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, od 01.03-30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • popularny, niedrogi hotel blisko plaży
  • centralne położenie, w zasięgu rozrywki
  • niedaleko do pięknej, malowniczej starówki Korfu


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

centralnie w kurorcie turystycznym Gouvia. W pobliżu sklepy, restauracje. Do przepięknego, malowniczego miasta Korfu, wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO tylko ok. 8 km.

Plaża

Do piaszczysto-żwirowej plaży tylko ok. 200 m, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 115 pokoi. Do dyspozycji gości: lobby, restauracja, 2 bary , sala TV. Na zewnątrz znajduje się  basen ze słodką wodą, (leżaki i parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za opłatą). www.popistar.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy (za opłatą), WiFi bez opłaty.

Kategoria lokalna

C.

Zakwaterowanie

wygodnie i funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): odnowione w 2008 r., wygodnie urządzone, TV- satelitarna, sejf do wynajęcia (za opłatą), lodówka, telefon, klimatyzacja za opłatą. Wanna lub prysznic, WC, balkon. Pokoje rodzinne (3-4B): odnowione w 2008 r, 2 pokoje, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Wyżywienie

Ze śniadaniem: śniadanie kontynentalne.

Sport

za opłatą: tenis stołowy, bilard, masaże, sauna, sporty wodne na plaży.

Rozrywka

w okolicy tawerny, bary, sklepy.

Wcześniej = taniej

 do 28.02.17 21% zniżki, od 01.03-30.04.17 11% zniżki (zniżki nie łaczą się z ofertą dni gratis).

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 19:04.17- 31.05.17, 10.09.17-30.04.17

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Popi Star
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Popi Star

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Popi Star:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Popi Star:
4.4 / 6

Pomyśl zanim wybierzesz Popi Star 2014-08-08
Szczegóły oceny hotelu Popi Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    1.3
  • Obsługa
    3.0

czekaliśmy od 7.30 do 14.00 na klucze do pokoju , nikt się nami nie interesował.Jedzenie bardzo dobr...
więcej

3.5
Aktywny wypoczynek 2015-09-29
Szczegóły oceny hotelu Popi Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.5

Lokalizacja hotelu jest po prostu świetna idelane miejsce wypadowe dla osób pragnących pozwiedzać to...
więcej

4.9
Przecietny hotel blisko plaży 2017-07-24
Szczegóły oceny hotelu Popi Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

W Gouvia niedaleko stolicy wyspy Korfu znajduje się hotel Papi Star . Do miejscowosci co godzinę kur...
więcej

4.4

Popi Star - możliwości zakwaterowania:

Promotion Standard
Single Standard
Standard
Room Economy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
Pokój jednoosobowy
Double Promo Room
ROOM STANDARD DOUBLE
Room Single

Popi Star - Możliwości wyżywienia:


Popi Star - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Popi Star? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00