Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
  • Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf), Korfu
1 / 24
Udogodnienia hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf)
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf)
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf):
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2018

Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf) w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KORFU/GRECJA

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • bar • kącik TV • windy • restauracja główna • taras przy restauracji • ogród • basen główny (ze słodką wodą) • bar przy basenie • bar na plaży

Wyposażenie

• kącik internetowy (płatny) • Wi-Fi (w lobby, płatne ok. 5 €/90min) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• lekarz (na zapytanie, płatny) • sklep z pamiątkami • pralnia (płatna) • kantor • supermarket • parking

Karty

Visa, MasterCard, Amex, Diners.

Liczba pokojów

240.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Dodatkowe informacje

• zakaz palenia w hotelu

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• oddzielny basen  • plac zabaw  • miniklub dla dzieci 5-12 lat  • specjalne menu w restauracji  • łóżeczko dla niemowląt (w cenie)  • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • minidisco 

Sport i wellness

W cenie • kort tenisowy • boisko do piłki nożnej (5x5) • aqua aerobik w basenie • rzutki • badminton • tenis stołowy • siatkówka • kręgle.

Płatne • lekcje tenisa.

Rozrywka

• bogaty program animacyjny w ciągu dnia • wieczorny program rozrywkowy • przedstawienia • muzyka na żywo • nauka tańca

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na ogród • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na ogród • 2 pomieszczenia optycznie wydzielone drzwiami przesuwnymi • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 27 m2 • widok na morze • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • 2 pomieszczenia optycznie wydzielone drzwiami przesuwnymi • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 27 m2 • widok na ogród • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • sejf (płatny) • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00) • obiad (12.00-15.00) • kolacja (18.30-21.30) • posiłki w formie bufetów • wieczory tematyczne (np. grecki, włoski i in. - kilka razy w tygodniu) • późne śniadanie dla śpiochów (10.00-12.00) • przekąski na ciepło (w ciągu dnia i wieczorem; 10.00-22.00, oprócz godzin posiłków) • przekąski na zimno (10.00-24.00) • lody (10.00-21.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barach (10.00-24.00) • kawa, herbata, ciasto (15.30-17.00) • przekąska o północy (22.00-24.00) • możliwość zamówienia suchego prowiantu (konieczne zgłoszenie dzień wcześniej).

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja, Korfu, PLAŻA ALYKES

 

Położenie

bezpośrednio przy łagodnie opadającej do morza, piaszczysto-żwirowej plaży. Do miasta Korfu ok. 3 km. Dogodne połączenie autobusem liniowym.

 

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy dysponuje 240 pokojami. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik telewizyjny i internetowy (Internet odpłatnie), bar, restauracja z częścią dla niepalących, sklep z biżuterią. W dużym ogrodzie basen ze słodką wodą, bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole zarówno przy basenie jak i na plaży udostępniane są nieodpłatnie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (2 pokoje).

 

Dzieci

oddzielny brodzik, mini klub (5-12 lat, czynny w określonych godzinach) i plac zabaw. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

 

Kategoria grecka

A.

 

Pokoje dwuosobowe (1-3A)

gustownie urządzone, klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, sejf (za opłatą; ok. 3,50 Euro/dzień), lodówka, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka.

 

Pokoje

dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B).

 

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-12 lat otrzymuje stałą cenę (SC); przy 1os. pełnopłatnej (w pok. 1A) pierwsze dziecko 2-12 lat otrzymuje stałą cenę (SC) a drugie zniżkę procentową (ZP).

 

Pokoje rodzinne (4A)

przestronniejsze; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

 

Pokoje rodzinne (4B)

z widokiem na morze.

 

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-12 lat otrzymuje stała cenę (SC), drugie dziecko 2-12 lat otrzymuje zniżkę procentową (ZP).

 

Rozrywka

animacja w ciągu dnia i wieczorem, przedstawienia. W pobliżu ok. 1 km bary, kawiarnie.

 

Sport i zdrowie

tenis, aerobik, tenis stołowy, siatkówka na plaży, strzelanie z łuku, gimnastyka w wodzie. Na plaży bogata oferta sportów wodnych (lokalne agencje).

 

All inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, do posiłków zimne i gorące napoje, piwo lub wino. Przekąski w godz. 10.00-24.00 (z wyjątkiem pór głównych posiłków). Lody dla dzieci (2-12 lat) w godz. 10.00-18.00. Po południu kawa, herbata i ciastka. Wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10.00-24.00. Do kolacji wymagany stosowny strój.

 

•

Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.08.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Położony bezpośrednio przy plaży, w bujnym, zielonym ogrodzie, należy do sieci Louis Hotels. Komfortowy i wygodny, ma wyjątkowo bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe, a zespół energicznych animatorów wspaniale organizuje czas zarówno młodszym, jak i starszym wczasowiczom. Bliskość atrakcyjnego miasta Korfu zachęca do długich spacerów, a imprezowiczów ucieszą wieczorne szaleństwa w dyskotekach i lokalnych tawernach. Idealny wybór na aktywne, rodzinne wakacje, pełne niezapomnianych wrażeń!

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum Alykes POTAMOU, ok. 1 km od restauracji i barów; ok. 3 km od miasta Korfu; ok. 5 km od portu lotniczego na Korfu; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 2 EUR/Korfu).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 80 m od hotelu (recepcji), przejście przez hotelowy ogród, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1973 r., odnowiony na przełomie 2013/2014 r., 240 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Nausicaa - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, obowiązuje strój formalny, Onisillos snack bar przy basenie, Mura by Akakiko - restauracja azjatycka; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Alkinoos przy lobby, Onisillos przy basenie, Ionian Breeze przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket: art. spożywczo-przemysłowe, pamiątki; taras z widokiem na ogród, basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród; widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 29 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 350 m², gł. 0,5-1,4 m, i ok. 700 m², gł. 0,5-1,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. do 0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik); 2 korty tenisowe, badminton, minipiłka nożna, tenis stołowy, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), amfiteatr, animacje sportowo-rekreacyjne, przedstawienia; za opłatą: bilard (2 EUR/gra); ok. 15 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-15.00) w restauracji głównej lub lekki obiad przy basenie, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (10.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); kawa, herbata (16.30-17.00), lody (10.00-18.00) w barze przy basenach.

KONTAKT:

0030/2661024030, www.louishotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Korfu

Opis

Hotel Louis Kerkyra Golf położony jest w pięknej okolicy nad samym morzem, w miejscowości Alykes Potamos, na wschodnim wybrzeżu wyspy Korfu. Ten rodzinny kompleks wypoczynkowy oferuje komfortowe zakwaterowanie oraz bogate zaplecze rekreacyjne, jak również bezpośredni dostęp do piaszczystej plaży. Hotel otacza zieleń ogrodu, w którym można zrelaksować się podziwiając piękny widok na zatokę i morze. Hotelowe pokoje są wygodne i komfortowo urządzone. W ciągu dnia organizowane są gry i zabawy dla dzieci w różnych kategoriach wiekowych oraz dla dorosłych.

Lokalizacja

w Alykes Potamos, przy plaży, ok. 5 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 240, restauracje - 2, windy, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja, sala TV, taras słoneczny, sala bankietowa, parking, ogród, przechowalnia bagażu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, wypożyczalnia rowerów, pasaż handlowy, jubiler, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób dorosłych i 1 dziecka RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka albo 2 osób dorosłych i 2 dzieci ( jedno pomieszczenie)

Plaża

publiczna, piaszczysto-kamienista, wąska, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki.

Sport i fitness

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, aerobik, rzutki, golf (płatny), boule, waterpolo.

Rozrywka

muzyka na żywo, wieczorne animacje, program artystyczny.

Dla dzieci

menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (07.00 - 10.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w głównej restauracji, lunch (12.30 - 15.00) w restauracji przy plaży; Napoje do posiłków (piwo i wino do lunchu i kolacji) oraz napoje i lokalne alkohole od 10.00 do 24.00 w wyznaczonych barach. Przekąski od 10.00 do 17.00 oraz między 22.00 a 24.00. Podwieczorek między 16.30 a 17.30.

Informacje dodatkowe

3 km do centrum miasta Korfu.

Cena zawiera

przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka., Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego - 15 kg - 480 zł/os/2 strony 20 kg - 600 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Korfu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla wymagających klientów położony na rozległym terenie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, wyśmienite jedzenie. Dużą zaletą hotelu jest jego położenie- tylko 20 minut piechotą do stolicy wyspy. Polecam!!!


Mapa Hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Louis Kerkyra Golf
https://youtu.be/WB4HPeyQ_oQ

Opinie o Hotelu Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf)

Hotel położony blisko centrum. Dojazd autobusem lub taksówką (10 EUR), można też przejść się spacerkiem ok.40 min. Hotel czysty i zadbany, szczególnie odwiedzany przez rodziny z dziećmi. Duża ilość leżaków przy basenie. Jedzenie dobre i dużo. Widok na morze z pokoju rekompensuje wszystkie drobne niedogodności. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel Iberostar Kerkyra Golf spełnił moje oczekiwania: ma świetne położenie (bardzo blisko pięknej stolicy wyspy- Korfu), duże pokoje, fajny basen, animacje przy basenie i na plaży. Jednak najlepszym jego punktem jest dyży wybór i bardzo smaczne jedzenie. Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi, chociaż w hotelu przeważali ludzie starsi wiekiem, ale może to ze względu na późny termin wyjazdu (koniec września). Generalnie hotel jest świetny i do niczego nie mozna sie przyczepic!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf) - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny

Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf) - Możliwości wyżywienia:


Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf) - miasta wylotu:


Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Louis Kerkyra Golf (d. Iberostar Kerkyra Golf)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00