cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
  • Hotel Princess Of Kos, Kos
1 / 13
Udogodnienia hotelu Princess Of Kos
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Princess Of Kos
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Princess Of Kos:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Princess Of Kos:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2018

Hotel Princess Of Kos w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • lobby • 3 baseny zewnętrzne (1 dla dzieci i jacuzzi) • ogród • restauracja • bar • kącik TV • taras słoneczny

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (płatne ok. 0,70€/dzień/os. wraz z depozytem)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie) • minimarket • sklep z pamiątkami • amfiteatr

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

263

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• miniklub  • plac zabaw  • łóżeczko (na zapytanie, płatne)  • dyskoteka  • amfiteatr

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • siatkówka plażowa • kort tenisowy

Płatne • centrum fitness 

Rozrywka

• dzienny program animacyjny • amfiteatr

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 24 m2 • • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja indywidualnie sterowana • balkon lub taras • TV sat. • tel. • przy zakwaterowaniu 2 dzieci i 2 dorosłych, dzieci śpią na łóżku piętrowym • sejf (w cenie) • lodówka (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 24 m2 • widok na ogród • łóżko piętrowe dla dzieci • z widokiem na ogród • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • indywidualnie sterowana klimatyzacja • mała lodówka • TV sat. • tel. • sejf (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadania • obiady • kolacje • posiłki w formie bufetów • w ciągu dnia przekąski (10.00-23.00) • po południu kawa, herbata, ciasto i lody (16.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kos

Opis

Otoczony ogrodem hotel Princess of Kos wybudowany jest w stylu egejskim, w którym dominują kolory bieli i błękitu. Wieczorami grupa hotelowych animatorów zaprasza na barwne przedstawienia i występy artystyczne. Princess of Kos stanowi idealne miejsce wymarzonego wypoczynku połączonego zarówno z uprawianiem sportów i wieczornymi zabawami, jak i błogim leniuchowaniem na plaży.

Lokalizacja

w Mastichari, ok. 75 m od plaży, ok. 15 km od lotniska, ok. 500 m od głównej ulicy, ok. 5 km od centrum handlowego, ok. 500 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 5 km od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 263, restauracje - 1, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, skrzynka pocztowa, wypożyczalnia rowerów, amfiteatr, jubiler, opieka lekarska (płatna), tawerna.

Basen

2 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych lub 2 dorosłych i 1 dziecka. RODZINNY - pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci ( dla dzieci pietrowe lozko)

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa, szeroka, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

siatkówka.

Sport i fitness

piłka nożna, siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, jacuzzi, aerobik, rzutki, bilard (płatny), szachy, siłownia.

Rozrywka

muzyka na żywo, dyskoteka (płatna), program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne), animacje.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, lunch w tawernie (13.00 - 15.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w barach przy basenie (10.00 - 18.00) i barze głównym (18.00 - 23.00); podwieczorek (kawa, ciasto, lody) w tawernie (16.00 - 17.00); przekąski w ciągu dnia; korzystanie z siłowni i kortu tenisowego (do godz. 20.00).

Cena zawiera

przelot, pobyt w hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie) - 15 kg - 480 zł/os/2 strony 20 kg - 600 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).

Informacje wizowe

Wizy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Kos

Położenie

- przy plaży - ok. 5 km od miasteczka Mastihari - ok. 18 km od centrum Kos - ok. 8 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (płatne ok. 6 EUR/dzień) - ręczniki plażowe (płatne ok. 1 EUR/dzień/os.)

Pokoje

- pokoje rozmieszczone w budynku głównym oraz w budynkach bocznych - indywidualna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, radio, mini lodówka - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - w przypadku dwóch dostawek w pokoju znajduje się łóżko piętrowe

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, leżaki i parasole przy basenie - fitness, jacuzzi - kort tenisowy (do godz. 20:00, oświetlenie dodatkowo płatne) - tenis stołowy - siatkówka plażowa - dzienny program animacyjny, raz w tygodniu wieczór grecki Płatne - sauna - dyskoteka - dwa razy w tygodniu (napoje płatne)- - bilard

Dla dzieci

- 2 place zabaw - 2 brodziki - mini klub - łóżeczko (płatne ok. 20 EUR/tydzień)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - tawerna - bar główny - 2 bary przy basenie

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 1991 roku, wyremontowany w 2006 - obiekt dysponuje 263 pokojami - sejf w recepcji (płatny ok. 15 EUR/tydzień) - Wi Fi w budynku głównym (bezpłatne), kawiarenka internetowa (płatna ok. 5 EUR/h) - sala TV - wypożyczalnia samochodów - amfiteatr, lekarz (płatny, na życzenie), mini market - www.princessofkos.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Video

www.youtube.com/watch?v=B1Cn2NYOybQ


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

   
1991 r. Odnowiony 2006 r.

 

Położenie:

2 km od Mastichari, 18 km od miasta Kos, 8 km od lotniska.

 

Plaża :

przy hotelu, piaszczysta, publiczna. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - płatne.

W hotelu:

w bungalowach: 263 pokoje standardowe; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), TV, telefon, lodówka, wanna lub prysznic, suszarka, balkon lub taras.

 

Pokoje :

w bungalowach: 263 pokoje standardowe; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), TV, telefon, lodówka, wanna lub prysznic, suszarka, balkon lub taras.

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:
internet bezprzewodowy, animacje, siłownia, 4 korty tenisowe, siatkówka, tenis stołowy, jacuzzi (wybrane godziny).
Płatne:
kącik internetowy, sejf w recepcji, bilard, gry elektroniczne, dyskoteka, sporty wodne (firma zewnętrzna).

 

Dla dzieci:

2 brodziki, plac zabaw, mini klub, łóżeczka (na życzenie, płatne).

 

Wyżywienie :


All inclusive (10:00 - 23:00)
Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, lody, kolacja.
Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenie.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kos, Grecja

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 1991. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 265 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu (odpłatnie). Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, opieka medyczna i pralnia.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Standardowym wyposażeniem jest aneks kuchenny wraz z lodówką i minilodówką. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka i strzelanie z łuku. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, rower wodny i kanadyjki zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Dla gości obiektu przygotowano szeroką ofertę zajęć sportowych, w tym tenisa stołowego, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness i bilard. Do Państwa dyspozycji jest Centrum Wellness z solarium. Za opłatą skorzystać można z sauny. Program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Mastihari

Opinia 7islands

Hotel usytuowany w spokojnej okolicy bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ofertę polecamy dla osób poszukujących zakwaterowania z formułą all inclusive, animacjami i bazą sportowo-rekreacyjną.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu, na obrzeżach Mastichari, ok. 5 km od centrum miejscowości, ok. 8 km od lotniska, ok. 18 km od miasta Kos. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks został zaprojektowany w stylu greckiej wioski, składa się z kilkunastu budynków. W hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 restauracje, bar przy plaży oraz 2 bary przy basenach. Odpłatnie: dostęp do Internetu. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 263 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Ponadto apartamenty wyposażone są w aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, studia z możliwością 1 dostawki, apartamenty jednopokojowe z możliwością 2 dostawek, pokoje rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek (dostawki na łóżku piętrowym).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30 - 09:30), obiady (13:00 - 14:30, kolacje (19:00 - 21:00). W ciągu dnia w barze przy basenie podawane są przekąski. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. W przypadku nieodpowiednich warunków pogodowych bary na świeżym powietrzu mogą być okresowo nieczynne. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne). Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży, kort tenisowy wraz ze sprzętem, tenis stołowy, sala fitness, sauna, jacuzzi.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub, animacje.

Kontakt do hotelu

www.princessofkos.com / Tel.: 00 30 224 204 15 24

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGOSIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    W miejscowości Mastihari, 18 km od portu w Kos,11 km od międzynarodowego lotniska.

Plaża

*    Bezpośrednio   przy   hotelu,   piaszczysta, ręczniki dostępne za depozytem (około 5 euro) plus każda wymiana na czysty 1 euro, leżaki i parasole na plaży są płatne.

Zakwaterowanie

*    263 pokoje; *    Typy pokoi: standardowe; *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów oraz WC, telewizor, lodówka, telefon, klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatna), balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bar główny oraz bar przy basenie, tawerna.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu z greckimi i międzynarodowymi daniami. Różnego rodzaju zimne i ciepłe przekąski oraz kawa i ciasto w określonych godzinach; napoje alkoholowe (piwo, wino, ouzo, raki, wódka) i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne barze przy basenie w godz. 10:00-23:00. W przypadku złej pogody bar przy basenie jest zamknięty, a napoje i przekąski podawane są w barze głównym.

Sport i rozrywka

*    4 baseny w tym 2 dla dzieci; *    Bezpłatnie: 4 korty tenisowe, siłownia, boisko do siatkówki, tenis stołowy, parasole przy basenach bezpłatne; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Dwa baseny; *    Mini klub 4-12 lat czynny 6 dni w tygodniu, plac zabaw, animacje. *    Wysokie krzesełka w restauracji, dziecięce łóżeczko na zapytanie (płatne około 20 euro/tydzień).

Pozostałe udogodnienia

*    Lobby z recepcją, kącik TV, kafejka internetowa (płatna), Wi-Fi przy recepcji (bezpłatne),  program animacyjny, mini market, amfiteatr, sejf przy recepcji (płatny).

Naszym zdaniem

*    Doskonała propozycja dla każdego Klienta, wiele atrakcji sportowych i niezwykle bogata formuła All Inclusive. Wspaniałe animacje, bogata infrastruktura oraz smaczna kuchnia zapewnią Państwu wspaniały wypoczynek.

Strona internetowa

*    www.princessofkos.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w pobliżu największego na Kosie parku wodnego. Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi.


Mapa Hotelu Princess Of Kos
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Princess Of Kos:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Princess Of Kos
https://youtu.be/Sb5Cb8_f050

Opinie o Hotelu Princess Of Kos

Hotel spokojny polecam romantykom, ładne zachody słońca. Bardzo smakowała nam z mężem kuchnia w tym hotelu. Teren jest spory, każdy znajdzie coś dla siebie, mega duży basen , a i bardzo ładna piaszczysta plaża można się wylegiwać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Byliśmy na przełomie maja/czerwca 2011 r. Przyjemny hotel blisko morza. Pokoje czyste, część z aneksem kuchennym. Jedzenie bardzo smaczne. Hotel składa się z dwóch dużych basenów i brodzika, jeden basen jest przy samej plaży, dla klientów lubiących głośną muzykę i animacje. Drugi z brodzikiem otoczony trawnikiem z leżakami, jest na nim ciszej. Byliśmy z 6-miesięcznym synkiem i przy nim spędzaliśmy czas. Plaża piaszczysta, można robić spacery brzegiem morza. Okolica hotelu raczej bezludna, obok dwa hotele. Brak centrum rozrywkowego, dwa sklepiki. Polecam rodzinom z dziećmi, nie rekomenduję turystom lubiącym rozrywki, nocne życie, wrzawę, bo się za nudzą.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

Spędziliśmy w tym hotelu bardzo udane wakacje. Jest idealny dla rodzin z dziećmi, ponieważ niedaleko jest największy na Kosie park wodny. Polecamy!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Princess Of Kos - możliwości zakwaterowania:

standard [garden view] dbl
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny

Princess Of Kos - Możliwości wyżywienia:


Princess Of Kos - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Princess Of Kos? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00