Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
  • Hotel Nina Beach, Kos
1 / 42
Udogodnienia hotelu Nina Beach
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Nina Beach
star 3

Grecja: Kos
Ocena hotelu Nina Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Nina Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 października 2018

Hotel Nina Beach w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kos

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1991 r. Odnowiony w 1996 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, recepcja, winda, basen odkryty, sejf w recepcji (płatny).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

700 m od hotelu, publiczna, piaszczysta.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację (płatna), TV, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja, bar

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

plac zabaw, brodzik, krzesełko dla dziecka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, tenis stołowy

płatne

minigolf, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, bilard

Aktualizacja opisu

30.05.2018 11:16


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Położony w regionie słynącym z najpiękniejszych plaż na wyspie, w odległości spaceru od centrum urokliwego miasteczka Marmari. Otoczony zadbanym ogrodem z ładnym basenem i brodzikiem dla dzieci, idealnym na wodne szaleństwa dla Gości w każdym wieku. Chwalony za miłą obsługę, smaczną kuchnię i swobodną atmosferę, jest przeznaczony przede wszystkim na niezapomniane i jednocześnie niedrogie wakacje w gronie rodziny i przyjaciół. Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania Kos.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum MARMARI z barami, tawernami i sklepikami, w pobliżu minimarket, ok. 4 km od Tigaki, ok. 15 km do miasta Kos; ok. 14 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1998 r., odnowiony w 2008 r., 95 pokoi, 2 budynki, 2 piętra, winda, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar i snack-bar przy basenie, kącik telewizyjny, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1,5 EUR/20 min), sejf w recepcji (ok. 14 EUR/tydz.); występują różnice poziomów.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², skromny i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna: ok. 6 EUR/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; suszarka do wypożyczenia w recepcji; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

studio:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34 m²; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 385 m², gł. 0,8-2,9 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; tenis stołowy, rzutki; plac zabaw dla dzieci, co 2 tyg. wieczór grecki; za opłatą: minigolf (ok. 4 EUR/30 min), bilard (ok. 2 EUR/gra), kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu płatne: 4 EUR/30 min).

KONTAKT:

0030/2242041590, www.ninahotel.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kos, Grecja

Położenie

spokojne na obrzeżach miejscowości, do centrum Marmari ze sklepami, restauracjami, barami i supermarketem ok. 1,5 km. Przystanek autobusowy oddalony o ok. 200 m. Do stolicy wyspy ok. 18 km, lotnisko oddalone o ok. 12 km.

Plaża

oddalona o ok. 500 m. Plaża "Maramri Beach" to jedna z najładniejszych piaszczystych plaż z małymi wydmami. Parasole i leżaki na plaży publicznej za opłatą.

Wyposażenie

przyjemny, rodzinnie prowadzony hotel oferuje 85 pokoi na 2 piętrach. Lobby z recepcją i sejfami (za opłatą), winda, sala TV/świetlica, restauracja dla niepalących. W ładnym ogrodzie basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar przy basenie. Parasole i leżaki przy basenie gratis. www.ninahotel.gr

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone. Klimatyzacja za opłatą na recepcji (6 euro/dzień).  Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja sterowana indywidualnie (za opłatą), telefon, TV sat. (za opłatą ok. 14 EUR/tydzień), lodówka oraz balkon. Wanna lub prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-3B): większe, z łóżkiem piętrowym, suszarka i taras, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 os. dorosłych i 1 dziecka.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw z trampoliną, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczór grecki lub zabawa przy basenie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą.

Sport

tenis (sprzęt za opłatą), tenis stołowy, rzutki, strzelanie z łuku. Za opłatą: bilard, minigolf, piłkarzyki.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, 1.03-31.03.16 20% zniżki, 1.04-31.05.16 15% zniżki.

Dla singli

1A = 2A bez dopłaty w terminach 1.05-11.06.16, 25.09-31.10.16.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • hotel prowadzony przez
  • grecką rodzinę
  • rodzinna atmosfera
  • śliczne piaszczyste plaże północnego wybrzeża
  • cisza i spokój wokół hotelu to najlepszy wypoczynek


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Kos/Marmari

Opinia 7islands

Skromny hotel dla osób poszukujących zakwaterowania w przystępnej cenie. Atutem obiektu jest piaszczysta plaża i lokalizacja w spokojnej okolicy. Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu, na obrzeżach miejscowości Marmari, ok. 1,5 km od jej centrum, ok. 14 km od lotniska, ok. 14 km od miasta Kos. Obok hotelu przebiega lokalna droga. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Ok. 900 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez drogę.

Hotel

Odnowiony w 2005 roku kompleks składający się z budynku głównego oraz budynku bocznego (przejście przez niewielką lokalną drogę). Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny i restauracja główna. Odpłatnie: bar, kącik internetowy, sejf w recepcji, wypożyczalnia rowerów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 102 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem (78 pokoi w budynku głównym oraz 24 studia w budynku bocznym). Wszystkie pokoje wyposażone są w lodówkę, suszarkę do włosów (do wypożyczenia na recepcji). Pokoje typu studio są dodatkowo wyposażone w niewielki aneks kuchenny. Odpłatnie: klimatyzacja (ok. 6 euro/dzień, funkcjonuje w określonych przez hotel godzinach), telewizja satelitarna (ok. 14 euro/tydz.). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, studia z możliwością 1 dostawki (w budynku bocznym), rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek (dostawki na łóżkach piętrowych, pokoje rodzinne tylko z tarasami).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-09:30) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy, rzutki, kort tenisowy. Odpłatnie: wypożyczenie sprzętu tenisowego, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.ninahotel.gr / Tel.: 00 30 224 204 15 90


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny, nieduży hotel, niedaleko pięknej plaży. Składa się z dwóch budynków 2-piętrowych. Beztroska atmosfera, ogród, spokojna okolica, dobra baza wypadowa na wycieczki po wyspie Kos. Dla mniej wymagających gości.

Położenie

Ok. 700 m od publicznej, piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny), półtora kilometra od centrum Marmari, 14 km od miasta Kos, 15 km od lotniska. W pobliżu znajduje się sklep.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja z sejfem (odpłatnie 14eu/tydzień), kącik wypoczynkowy z TV, restauracja główna (kuchnia grecka i międzynarodowa), snack bar przy basenie, odpłatny punkt internetowy.

Pokoje

Standardowe, o powierzchni ok. 28 m kw., skromnie wyposażone, mają klimatyzację (płatna ok. 6 euro/dzień), łazienkę (wanna lub prysznic, wc, suszarkę do włosów można wypożyczyć), TV sat (odpłatnie), telefon, lodówkę, balkon.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetów.

Sport i rozrywka

Nieduży basen (bezpłatne parasole, leżaki i materace), tenis stołowy, rzutki, odpłatnie minigolf, bilard, kort tenisowy. Hotel nie prowadzi animacji, okazjonalnie wieczorki taneczne lub folklor grecki.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kos, Grecja

Położenie

spokojne na obrzeżach Marmari, do centrum Marmari ok. 1,5 km. Przystanek autobusowy oddalony o ok. 200 m. Do stolicy wyspy ok. 18 km, lotnisko ok. 12 km. Sklepy, bary i restauracje, supermarket w miejscowości Marmaii ok. 1,5 km.

Plaża

spacerem 500 m. Plaża "Maramri Beach" to jedna z najładniejszych piaszczystych plaż z małymi wydmami. Parasole i leżaki przy basenie gratis, na plaży publicznej za opłatą.

Wyposażenie

przyjemny, rodzinnie prowadzony hotel oferuje 85 pokoi na 2 piętrach. Hol powitalny z recepcją i sejfami (za opłatą), winda, sala TV/świetlica, kącik internetowy (za opłatą), restauracja dla niepalących. W ładnym ogrodzie basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar przy basenie.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone: Pokoje dwuosobowe (1-3A):. Klimatyzacja sterowana indywidualnie (15.07-31.08 dla Gości Neckermann Polska w cenie), telefon, TV sat. (za opłatą ok. 14,-EUR/tydzień), lodówka oraz balkon. Wanna lub prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-3B): większe, z łóżkiem piętrowym, suszarka i taras, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 os. dorosłych i 1 dziecka.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw z trampoliną, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Sport

tenis (sprzęt za opłatą), tenis stołowy, rzutki, strzelanie z łuku. Za opłatą: bilard, minigolf, piłkarzyki.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 28.02.15 25% ZNIŻKI 1.03-31.05.15 10% ZNIŻKI.

Zniżki

1A = 2A w terminach 1.05.-10.06.15, 24.09-22.10.15.DLA DZIECI 2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • hotel prowadzony przez grecką rodzinę
  • gwarantuje rodzinną atmosferęśliczne piaszczyste plaże północnego wybrzeża
  • cisza i spokój wokół hotelu to najlepszy wypoczynek


Mapa Hotelu Nina Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja

Opinie o Hotelu Nina Beach

Nina Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE
FAMILY ROOM ROH
DOUBLE ROOM

Nina Beach - Możliwości wyżywienia:


Nina Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Nina Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00