cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
  • Hotel Gaia Village, Kos
1 / 28
Udogodnienia hotelu Gaia Village
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gaia Village
star 3

Grecja: Kos
Ocena hotelu Gaia Village:
4.6 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gaia Village:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 11 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 maja 2019

Hotel Gaia Village w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

W spokojnej okolicy, blisko pięknej plaży z widokami na Turcję i parę kroków od tętniącego życiem centrum Tigaki, jest świetnym miejscem na rodzinne wczasy i wypad z przyjaciółmi. Bardzo zadbany i profesjonalnie prowadzony przez niedużą lokalną sieć Gaia Hotels, to znakomity wybór dla lubiących wypoczywać w typowo wakacyjnej, bezpretensjonalnej atmosferze. Trzy gwiazdki na medal!

POŁOŻENIE:

ok. 150 m od centrum TIGAKI z barami, restauracjami i sklepami, ok. 12 km od miasta Kos; ok. 16 km od lotniska w Kos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 2,10 EUR/Kos).

PLAŻA:

Tigaki, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, parasole i leżaki płatne: ok. 6 EUR/dzień.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 1999/2003 r., odnowiony w 2008 i 2015 r.; 202 pokoje, 19 budynków, 2 piętra; hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar główny, bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket, taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/godz.), internet bezprzewodowy (płatny powyżej 24 godz.: 2 EUR/dzień), sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka (na zamówienie, płatna: ok. 3 EUR/dzień); łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², 2 oddzielne sypialnie, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, 2 brodziki dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; minipiłka nożna, minikoszykówka, tenis stołowy, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard (ok. 1 EUR/gra).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-12.30 i 15.00-18.00); kawa i herbata (10.00-21.00); lody dla dzieci (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2242068332, www.gaia-hotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Grecja/Kos/Tigaki

All Inclusive

Warto podkreślić

**Piaszczysta plaża **Miła i pomocna obsługa **Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi **Możliwość zakwaterowania dużych rodzin

Okiem Grecosa

Doskonały hotel w spokojniejszej okolicy, blisko ładnej plaży i centrum, z licznymi możliwościami spędzania wakacji aktywnie. Odpowiedni dla rodzin z dziećmi w różnym wieku.

Położenie

• ok. 300 m od morza • centrum Tigaki ok. 150 m • przystanek autobusowy ok. 150 m • miasto Kos ok. 12 km • lotnisko ok. 20 km

Plaża

• ok. 300 m, długa, piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (ok. 7 EUR)

Hotel

• kompleks kilkunastu budynków • recepcja 24 h • restauracja z tarasem, 4 bary • Wi-Fi w lobby (ok. 4 EUR/dzień) • kącik internetowy (ok. 5 EUR/h) • sejf (ok. 25 EUR/tydz.) • kącik TV, taras słoneczny • minimarket • 255 pokoi, kategoria lokalna B

Pokoje

Standard- • 2-os. • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon • lodówka (na życzenie, ok. 3 EUR/dzień) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • pokoje jednoosobowe mieszczą się w oddzielnym, bocznym budynku Wariant ekonomiczny- • mniejszy pokój 2-os. • możliwość 1 dostawki • funkcjonalnie urządzony • w oddzielnym, bocznym budynku Rodzinny- • 4-5 os. (34 m2) • 2 pomieszczenia • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski (10.00-12.30, 15.00-18.00) • lody dla dzieci (11.00-17.00) • kawa, herbata i ciastka (16.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie- • 3 baseny ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie • miniboisko do piłki nożnej i koszykówki • sala fitness • tenis stołowy Odpłatnie- • kącik gier wideo • bilard • sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 3 brodziki • 2 place zabaw • krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014

- Rabaty do 25%

- Pakiet Bezpieczna Rezerwacja

- Gwarancja Niezmiennej Ceny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

1999 r. Odnowiony 2008 r.

Położenie:

200 m od centrum Tigaki, 12 km od miasta Kos (przystanek autobusowy koło hotelu), 16 km od lotniska.

Plaża:

300 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki – płatne. Brak ręczników plażowych.

W hotelu:

restauracja, 2 bary, 3 baseny odkryte.

Pokoje:

w kilku budynkach: 196 pokoi standardowych i pokoi rodzinnych (salon i sypialnia połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), TV, telefon, lodówka (płatna, 3 EURO za dzień), wanna lub prysznic, suszarka, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

  • Bezpłatne: animacje, tenis stołowy, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej, siłownia.
  • Płatne: kącik internetowy, internet bezprzewodowy w recepcji (1 EURO za 30 min., 3 EURO za dzień), sejf w recepcji (ok. 25 EURO za tydzień), bilard, sporty wodne (firma zewnętrzna).

Dla dzieci:

2 brodziki, 2 place zabaw, miniklub, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All inclusive (10:00 – 23:00)

Posiłki:

śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, lody dla dzieci, kolacja.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kos/Tigaki

Opinia 7islands

Rodzinny hotel położony w spokojnej okolicy, w pobliżu jednej z piękniejszych plaż na Kosie. Otoczenie kwitnących ogrodów, bliskość greckich tawern serwujących tradycyjne posiłki i napoje oraz szeroka oferta sportów wodnych na plaży to dodatkowe atuty Gaia Village. Ze względu na dobre połączenie komunikacyjne ze stolicą wyspy hotel stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania największych atrakcji wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Tigaki z tawernami, barami i sklepami, ok. 16 km od lotniska, ok. 12 km od miasta Kos. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, piaszczysta, szeroka, długa. Leżaki i parasole na plaży dodatkowo płatne.

Hotel

Rozległy kompleks wybudowany stylu greckiej wioski, otoczony pięknym, zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: kącik internetowy, sejf. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 255 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 3 dostawek, rodzinne dwupoziomowe z możliwością 3 dostawek (pokoje mogą być zlokalizowane w części głównej hotelu lub w części aneksowej po drugiej stronie ulicy).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (7:30-09:30), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:00). Przekąski dostępne są w barze w godzinach 10:00-12:30 i 15:00-18:00. Lody dla dzieci serwowane w godzinach 11:00-17:00, natomiast kawa, herbata i ciastka dostępne w godzinach 16:00-17:00. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny z wodą słodką (1 otwarty w terminie czerwiec-wrzesień, leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, centrum fitness, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.gaia-hotels.com / Tel.: 00 30 224 206 83 32

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Gaia Village położony jest w spokojnej części miejscowości Tigaki. Do centrum miejscowości jest zaledwie 150 m, natomiast do ładnej i dlugiej piaszczystej plaży oznaczonej Blue Flag" jest ok. 300 m. Do supermarketów, tawern, barów jest ok. 200 m. Do stolicy wyspy - miasta Kos łatwo można dotrzeć lokalnym autobusem. Przystanek autobusowy znajduje się 150 m od hotelu. Do lotniska jest ok. 16 km.  

Hotel

Gaia Village został zbudowany w 1995 roku i na przestrzeni lat wielokrotnie był rozbudowywany. Od 2012 roku do kompleksu Gaia Village został włączony kolejny budynek, gruntownie odnowiony zimą 2013 roku. Posiada recepcję, restaurację, parking, 3 baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, 2 bary przy basenach, kącik TV SAT, kącik internetowy, internet Wi-Fi, bezpłatne leżaki i parasole przy basenach.

Pokoje

Hotel oferuje pokoje dwuosobowe, niektóre z możliwością dostawki (łącznie 131) oraz pokoje rodzinne składające się z dwóch sypialni (88 pokoi) przeznaczone dla nawet 4 osób dorosłych i 1 dziecka. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę, TV SAT, telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz balkon lub taras. Znaczna część pokoi dwuosobowych w ofercie EasyTravel posiada widok na morze (w nowym budynku przyłączonym do kompleksu w 2013 roku). Pozostałe pokoje dwuosobowe oraz pokoje rodzinne w większości posiadają widok na ogród lub basen i położone są w części hotelu, która położona jest nieco dalej od morza.  

Wyżywienie

Formuła All Inlusive.  

Sport i rekreacja

Mini boisko do piłki nożnej, mini boisko do koszykówki, tenis stołowy, bilard, siłownia, masaż. W sezonie prowadzone są dzienne i wieczorne animacje hotelowe.  

Dla dzieci

3 baseny dla dzieci, 2 place zabaw, sala gier.  

Wskazówki

Optymalny wybór dla par i rodzin, które chcą wygodnie spędzić wakacje. Bliskość pięknej plaży jest dodatkowym atutem. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 25 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry elektroniczne, masaże, Internet Wi-Fi (1 EUR/godz, 3 EUR/dzień lub 8 EUR/ 3 dni), kącik internetowy, leżaki i parasole na plaży, (ok. 6 EUR/2 leżaki+parasol/dzień). www.gaia-hotels.com

Program All Inclusive

Śniadania (07:30-09:30), lunch (12:30-14:00) oraz kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji hotelowej. Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, brandy, rum, piwo z beczki, i wino lokalne (house wine) w restauracji podczas lunchu i kolacji oraz w barach (10:00-23:00). W godzinach (16:00-17:00) popołudniowa herbata i kawa z ciastkiem. Lody dla dzieci (11:00-17:00). Przekąski ciepłe i zimne (10:00-12:30 oraz 15:00-18:00). Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kos, Grecja

Położenie

Hotel znajduje się w pobliżu słonego jeziora oraz najładniejszych plaż północnego wybrzeża wyspy Kos. Zlokalizowany w sercu wakacyjnej miejscowości Tigaki, słynącej z licznych tawern, kafenionów i restauracji. W pobliżu hotelu przy głównej ulicy znajduje się przystanek autobusowy, wypożyczalnie popularnych na wyspie rowerów, czy skuterów, quadów. Do miasta Kos ok. 10 km. Lotnisko im. Hippocratesa ok. 16 km.

Plaża

ok. 300 m od długiej, szerokiej i piaszczystej plaży "Tigaki Beach" z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole na plaży publicznej za opłatą. Przy basenie leżaki i parasole gratis.

Wyposażenie

Zadbany rodzinny kompleks hotelowy należący do znanej na Kos sieci hotelowej "Gaia Hotels" składa się z kilkunastu budynków usytuowanych w rozległym ogrodzie oferuje łącznie 196 pokoi różnego typu. Do dyspozycji gości: hall z recepcją, sejfy (za opłatą), lobby z kącikiem TV, restauracja główna z tarasem, bar. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie, minimarket. www.gaia-hotels.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowocześnie i funkcjonalnie wyposażone: Pokoje dwuosobowe (2-3A): powierzchnia (ok. 20 m2): klimatyzacja, Tv-sat, telefon, lodówka (odpłatnie), łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. Pokój jednoosobowy (1A): w budynku bocznym, balkon/lub taras. Pokoje rodzinne (2-4C): bardzo przestronne z dwiema sypialniami. Poza tym wyposażone jak. pok. 2A. Pokoje wariant ekonomiczny (2-3S): w budynku bocznym, balkon/lub taras.

Dzieci

wysokie krzesełka w restauracji, 2 wydzielone brodziki dla dzieci, plac zabaw, miniklub, program animacyjny. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat w cenie.

Dostęp do internetu

WI-FI oraz kącik internetowy za opłatą.

Sport

w cenie: małe boisko do piłki nożnej i koszykówki, tenis stołowy, siłownia. Odpłatnie: bilard, play room z grami elektronicznymi. sporty wodne na plaży.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu: śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz w barze 10.00-23.00. Ciepłe i zimne przekąski w barze przy basenie 10-12.30, 15-18.00. Lody dla dzieci w barze przy basenie 11-17.00. Popołudniowa kawa, herbata i ciastka w restauracji 16-17.00 i w barze przy basenie 10-21.00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz w barze 10-23.00.

Zniżki

DLA DZIECI 2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • rodzinny hotel
  • położony w pobliżu piaszczystych plaż północnego wybrzeża w Tigaki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Grecja/Kos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 300 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 12 km od miasta Kos, ok. 16 km od lotniska - ok. 150 m od centrum Tigaki ze sklepami i restauracjami - przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu

Plaża

- piaszczysta i długa - leżaki i parasole (płatne ok. 6 EUR/dzień/komplet) - ręczniki plażowe (depozyt 6 EUR i opłata 0,5 EUR/dzień)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja - TV-Sat, telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Ekonomiczny położony w części Anex, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny (1 basen w części Anex otwarty od czerwca do września), leżaki i parasole przy basenie - mini koszykówka, mini piłka nożna - tenis stołowy - fitness, siłownia Płatne - bilard, pokój gier - masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

-3 brodziki -2 place zabaw - łóżeczko (bezpłatne)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna z tarasem - 4 bary (w tym 2 w części Anex otwarte od czerwca do września)

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 255 pokojami - pokój gier - sejf (płatny) - Wi Fi (płatne), kawiarenka internetowa (płatna) - mini market - www.gaia-village.gr

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Kos

Strefa

Relax, Family

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

popularny kurort Tigaki położony przy pięknej piaszczystej plaży sklepy, restauracje, bary - ok. 100 m miasto Kos - ok. 12 km, główny ośrodek miejski i rozrywkowo - turystyczny na wyspie, gdzie znajdują się liczne bary, restauracje, mnóstwo ścieżek rowerowych przystanek autobusowy - ok. 150 metrów od hotelu skąd można dojechać do miasta Kos, położonego tam portu i przystani promowej oraz centrum miejscowości turystycznej Marmari lotnisko - ok. 16 km

Plaża

ok. 300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, szeroka z łagodnym wejściem do wody, jedna z ładniejszych na wyspie, serwis plażowy płatny

Hotel

trzygwiazdkowy o podwyższonym standardzie, rodzinny hotel zbudowany w greckim stylu, oferuje 202 pokoje rozmieszczone w kilku kameralnych budynkach otoczonych zadbanym, śródziemnomorskim ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, sklep, parking, ręczniki plażowe za opłatą

Internet

WiFi na terenie hotelu, kącik internetowy

Pokoje

standardowy 2 os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT, telefon, balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna / main restaurant cocktail bar bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny ze słodką wodą z leżakami i parasolami, 2 brodziki, boisko do piłki nożnej, boisko do mini koszykówki, tenis stołowy, bilard, plac zabaw, siłownia

Płatne

leżaki i parasole na plaży, bilard (ok. 2 EUR/gra), sporty wodne na plaży, masaż na życzenie, rozrywki w centrum Tigaki, klimatyzacja, sejf (ok. 25 EUR/tydz.), kącik internetowy (ok. 4 EUR/godz.)

Dla dzieci

2 brodziki, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji, plac zabaw

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.00-12.30 oraz 15:00-18:00 przekąski dostępne w barze przy basenie 10.00-21.00 kawa i herbata serwowane w barze przy basenie 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe - woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone, rum, brandy, ouzo dostępne w barze przy basenie 11.00-17.00 lody dla dzieci w barze przy basenie 12.30-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, desery, owoce 16.00-17.00 popołudniowa kawa, herbata, i ciastka serwowane w barze przy basenie 18.30-21.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni śródziemnomorskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe lub czerwone - leżaki i parasole przy basenie

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Nasza ocena

Pokój *** Położenie **** Wyżywienie *** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- idealny zarówno dla grupy przyjaciół jak i rodzin z dziećmi - pyszne jedzenie - jedne z najpiękniejszych plaż w północnej części Kos - blisko szerokiej i piaszczystej plaży - hotel wysoko oceniany przez Klientów

Zachód słońca Zia

Zakochaj się w prawdziwie urokliwej greckiej miejscowości jaką jest Zia, dokąd udamy się, by podziwiać jeden z najpiękniejszych zachodów słońca oraz panoramę wyspy Kos. Podczas wycieczki będziesz mógł zobaczyć malownicze białe domki rozsiane po okolicy, odwiedzić sklepy oferujące lokalne produkty jak przyprawy, zioła, dywany oraz ceramikę, a tradycyjne wąskie uliczki zaprowadzą cię do wielu tawern i restauracji serwujących typowe przysmaki kuchni greckiej. Czas trwania ok. 3 h (18.30-21.30), cena zawiera transfer z/do hotelu, bilety wstępu (godziny odjazdu z poszczególnych hoteli według rozkładu na miejscu). Promocja! Wycieczka GRATIS dla każdej osoby przy dokonaniu rezerwacji. Cena regularna ok. 12 EUR/os.

Grecki Wieczór

Wieczór spędzony wśród tradycyjnych kamiennych domków w jednej z najwspanialszych miejscowości wyspy to okazja zarówno, aby obejrzeć wspaniały spektakl jakim jest zachód słońca za wyspami Dodekanezu jak i nacieszyć podniebienie smakami greckiej kuchni i poczuć klimat tego uroczego kraju. Greckie wino, przepyszne dania, tradycyjny taniec, czyli miejscowy folklor w czystej postaci. Tradycyjne rytmy, okraszone toastami białego i czerwonego wina, sprawiają, że na parkiet wyruszają najbardziej nieśmiali tancerze, a wspomnienia na długo pozostają w głowach. Cena ok. 43 EUR/os.

Rejs do Bodrum

Wakacje na Kos nie są kompletne bez wizyty na pobliskim kontynencie czyli w Turcji. Podróżując promem można dostać się do miasta portowego Bodrum, położonego na wzgórzu i słynącego z majestatycznego zamku, który stoi na straży malowniczej przystani. Tureccy właściciele sklepów przyciągają do swoich wyrobów oraz zapraszają do skosztowania tradycyjnej tureckiej herbaty. Alternatywą do próbowania swych sił negocjacyjnych może być odpoczynek w prawdziwej łaźni tureckiej lub skorzystanie z tureckiego masażu. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki. Cena ok. 38 EUR + ok. 5 EUR/os. - opłata portowa

Zwiedzanie wyspy

Jest to doskonały sposób, aby dowiedzieć się wszystkiego, co wyspa ma do zaoferowania, w ciągu jednego dnia. Wycieczka autokarem po najciekawszych zakątkach Kos pozwala nie tylko na odkrywanie naturalnego piękna wyspy ale także poznanie historii, mitologii i doświadczenie tradycyjnego sposobu życia. W programie znajdują się zarówno tradycyjne wioski, takie jak górska miejscowość Zia, ośrodki wypoczynkowe, takie jak Kardamena, jak i romantyczne zatoki niedaleko Kamari i Kefalos. Dzień pełen wrażeń i odkrywania nieznanych i niewidocznych na pierwszy rzut oka tajemnic naszej wyspy. Cena ok. 36 EUR/os.

Nisyros

Rejs wzdłuż wybrzeża Kos jest pierwszą okazją do przyjrzenia się wyspie Nisyros, jednak dopiero ruszając w drogę autokarem można zapuścić się w głąb Polyvotis i zobaczyć najbardziej spektakularne widoki jakie gdziekolwiek można spotkać. Zbliżając się do krateru wulkanu można bez trudu poczuć siłę lawy dudniącą pod stopami, doświadczyć bulgotania błota i wylatującej z gejzerów pary. Całość sprawia takie wrażenie, że przez chwilę można się zastanowić czy zamiast na greckiej wyspie nie jesteśmy na Księżycu. W programie wycieczki znajdzie się również czas na spacer między wąskimi, brukowanymi uliczkami portowego miasta Mandraki zachwycającego białymi domkami z niebieskimi okiennicami oraz odwiedzenie przepięknego klasztoru Panagia Spiliani. Cena ok. 40 EUR/os.

Dzień bez pośpiechu

Przybijając do brzegu w atrakcyjnym mieście portowym Pothia na słynącej z połowu gąbek wyspie Kalymnos można zostać zahipnotyzowanym przez maleńkie kolorowe domy, usytuowane na zboczu wzgórza. W czasie wycieczki będzie można zobaczyć jak przetwarza się naturalne gąbki a także nauczyć się historii i techniki miejscowych poławiaczy gąbek. Drugim przystankiem będzie bezludna wyspa Plati, gdzie można nurkować z pokładu statku a także delektować się smakami potraw z grilla przygotowywanymi bezpośrednio na pokładzie. Ostatnim przystankiem jest postój na zamieszkałej przez ledwie 50 osób wyspie Pserimos, gdzie długie, piaszczyste wybrzeża łagodnie opadające do krystalicznie czystego morza zachęcają do skorzystania z kąpieli morskich i słonecznych. Cena ok. 46 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • restauracja głowna z tarasem • bar przy basenie • ogród • 2 baseny zewnętrzne  • 2 baseny dla dzieci • tarasy słoneczne

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu płatne) • kącik internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (płatne) 

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • parking (w cenie) • lekarz

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

202

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje psy max. 5 kg (w cenie, rezerwacja wymagana)

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• 2 baseny • 2 place zabaw • wysokie krzesełka • łóżeczka (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) • miniklub (maj-październik, 10.00-12.00, 16.00-21.00) • minidyskoteka (maj-październik, 20.00-21.00)

Sport i wellness

W cenie • małe boisko do koszykówki i piłki nożnej • siłownia • tenis stołowy 

Płatne • bilard • masaże • rowery górskie (w ofercie firm zewnętrznych) • sporty wodne na plaży (w ofercie lokalnych ośrodków)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX4

• 2-5 os. • telefon • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wanna • WC • suszarka • balkon lub taras • dodatkowa sypialnia • pokój dzienno-sypialny

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 22 m2 • widok na ogród/basen • • telefon • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wanna • WC • suszarka • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00) • obiad (12.30-14.00) • kolacja (18.30-21.00) • posiłki w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) • ciepłe i zimne przekąski (10.00-12.30 i 15.00-18.00) • kawa, herbata i ciasta (16.00-17.00) • lody dla dzieci (11.00-17.00)

Dodatkowe informacje • show cooking • dostępne dania bezglutenowe, bez laktozy, wegetariańskie (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Typowo rodzinny kompleks położony w spokojnej okolicy w rozległym ogrodzie. Na terenie hotelu liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowo niedaleko piękna plaża


Mapa Hotelu Gaia Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Gaia Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gaia Village
https://youtu.be/djbP6anzDvw

Opinie o Hotelu Gaia Village

W tamtym roku byliśmy w Gaia Village z dziećmi i to hotel właśnie dla takich grup przeznaczony. Dzieci mają dużo animacji i zabaw w hotelu, mogą się też wyszaleć na pięknej szerokiej plaży koło ośrodka. Mieliśmy też blisko do Tigaki, więc jakieś zakupy czy całodzienny wypad na miasto też wchodził w grę. Hotel dla tych, którzy bardziej od luksusu cenią sobie miłą atmosferę i rodzinny klimat.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Gaia Village to typowy skromny, ale czysty pensjonat, którego zaletą jest atrakcyjne umiejscowienie (koło cudnej plaży i niedaleko Tigaki). Na miejscu było bardzo dużo rodzin z dziećmi – i faktycznie ten hotel jest do tego przeznaczony. Miejsce na wylegiwanie się na plaży jest, ale też jest gdzie pójść na spacer itp.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel w spokojnej okolicy, blisko plaży, kameralny. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Obsługa miła. Polecamy szczególnie osobom ceniącym spokój i piękne piaszczyste plaże w Tigaki

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel przeciętny, jak na 3* ok. Zaprojektowany w typowo greckim stylu, białe niskie domki, z czymś na kształt balkono-tarasów. Hotel miał dobre opinie dlatego zdecydowaliśmy na wycieczkę, jak na Grecję był niedrogi, i do tego w opcji all inclusive. Fajne położenie, nie na tzw. zadupiu. W zasadzie bardzo blisko ścisłego centrum. To co mi sie podoba na greckich wyspach, to super lokalizacja, wszędzie można dotrzeć autobusem, który nawet dość często kursuje, bilety niedrogi, więc trochę pojeździliśmy. Opcja all jak na ten standard b.dobra, jedzenia pod dostatkiem, troszkę monotnne śniadania, i bardziej pod anglików. Poza tym Grecy bardzo mili, uśmiechnięci, stu-procentowi południowcy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7

Hotel idealnie nadaje się na wakacje z dziećmi. Bardzo fajna animatorka, prowadząca gry i zabawy dla naszych pociech. Bardzo ładne, przestronne pokoje, bez problemu pomieściliśmy się w czworkę. Świetna opcja all inclusive, chyba jak sie jedzie na wakacje z dziecmi to konieczność, soki, ciastka, lody. Dzieci były wniebowzięte. Poskutkowało to łezkami w oczach w dniu wyjazdu. My także nie chcieliśmy wyjezdzać. Myślę, ze tu jeszcze wrócimy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Fajny hotel, wybudowany w typowo Greckim stylu, z dobrą infrastrukturą. Przestronny, duży basen (plusem jest brodzik dla dzieci), ogólnodostępne leżaki, dużo zieleni. Jeśli chodzi wyżywienie to bardzo smaczne, okazja by spróbować lokalnych przysmaków. Pomocna, anglojęzyczna obsługa w hotelu (grecy tylko mówia po ang.). wyspa nieduża, dlatego warto ją zwiedzić, piekne piaszczyste plaże!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.7

Stosunek ceny do jakości rewelacyjny (6200zł 3 os. All 2 tyg.) . Wiadomo jak to w Grecji przy *** trzeba wziąć poprawkę na zdjęcia w porównaniu do rzeczywistości, ale tu jest nieźle. Polecam 3 basen w hotelu na przeciwko. Jedzenie bez rewelacji, ale spory wybór i smaczne. Co do minusów - brak programu animacyjnego.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

na Kos na pewno kiedys wrocimy, jestesmy zachwyceni goscinnoscia, dobrym jedzonkiem, ladna plaza i klimatem, ktory sprzyja wakacjom z dzieckiem. polecam na rodzinne wakacje i spokojny wypoczynek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

przyjemnie, czysto, sympatycznie - hotel warto polecenia rodzinom ze wzgledu na wiele atrakcji dla dzieci (oraz ladna, zadnaba plaze), chcacym odpoczac od halasu, zgielku, zatloczonych ulic. jw. bardzo przyjemny urlop

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

niedaleko ladnej i szerokiej plazy, zadbanej tak jak i hotel. ok 5 min od hotelu sa male sklepiki, miasteczko Tigaki. opcja all wystarczajaco urozmaicona. rozrywki generalnie brak, jak i mozliwosc uprawiania sportow slaba - moze dlatego, ze to maj? malo turystow?. pokoje bardzo ladne, choc te przy glownym basenie starsze, wieczorem b. glosna muzyka. lepsze kolo recepcji i malego basenu. hotel wg mnie najlepszy dla rodzin z dziecmi oraz dla bardzo zmeczonych.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.7

Gaia Village - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny

Gaia Village - Możliwości wyżywienia:


Gaia Village - miasta wylotu:


Gaia Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Gaia Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00