cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
  • Hotel Gaia Royal, Kos
1 / 29
Udogodnienia hotelu Gaia Royal
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gaia Royal
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Gaia Royal:
4.9 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gaia Royal:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2018

Hotel Gaia Royal w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, na obrzeżach kameralnej miejscowości Mastichari
  • przestronne i komfortowe pokoje, 2 baseny, korty tenisowe, animacje
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek. Położony na uboczu, w małej, urokliwej miejscowości Mastichari, w przepięknym zielonym ogrodzie, składa się z budynku głównego i kilkunastu bungalowów. W nich znajdują się komfortowo wyposażone pokoje standardowe i przestronne pokoje rodzinne, które pomieszczą nawet pięć osób. Hotel proponuje szeroki wachlarz aktywności sportowych nad basenami i na przepięknej, piaszczystej plaży. Do dyspozycji Gości 3 bary oraz restauracja oferująca dania kuchni greckiej i międzynarodowej.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od centrum miejscowości MASTICHARI ze sklepami i restauracjami, ok. 300 m od drogi lokalnej; ok. 15 km od lotniska w Kos; przystanek autobusowy ok. 800 m od hotelu (ok. 3,2 EUR/Kos).

PLAŻA:

Mastichari, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od recepcji hotelowej, dojście drogą, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/2 leżaki i parasol), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt.).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2010 r., 284 pokoje, budynek główny z kilkunastoma bungalowami; 2 piętra; duże lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 bary: w tym przy basenach i w lobby; minimarket wielobranżowy: art. spożywcze, kosmetyczne, pamiątki; taras z widokiem na ogród i morze, duży ogród z bujną roślinnością śródziemnomorską; za opłatą: bezprzewodowy internet (ok. 1 EUR/godz.), sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 1 EUR/godz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen;

rodzinny:

dla maks. 5 os., ok. 40 m², łazienka (wanna, prysznic; suszarka), wyposażenie jak w pokoju standardowym, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami; widok na ogród lub basen; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 500 m², gł. 0,5-1,6 m, 200 m², gł. 0,5-1,6 m, basen dla dzieci, ok. 450 m², gł. do 0,8 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt.); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu za kaucją (ok. 10 EUR/rakieta), koszykówka, siatkówka, siłownia, bilard (płatny, ok. 2 EUR/gra); miniklub (4-12 lat), dyskoteka, plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych (czerwiec-wrzesień); możliwość korzystania ze spa w siostrzanym hotelu Gaia Palace (za opłatą).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek w barach (15.00-16.00); przekąski: kawa, herbata, ciasteczka (16.00-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2242041033, www.gaia-hotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, na obrzeżach kameralnej miejscowości Mastichari
  • przestronne i komfortowe pokoje, 2 baseny, korty tenisowe, animacje
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KOS/GRECJA

Hotel

rozległy ośrodek w stylu wioski, podwyższonej klasy średniej, składający się z 3-piętrowego budynku głównego i wielu 2-piętrowych bungalowów. Elegancki hall z recepcją, sejfy do wynajęcia, sala TV, minimarket, restauracja z tarasem, bar. Na zadbanym terenie 3 duże baseny z wodą słodką i 2 oddzielne brodziki, 2 bary przy basenach. Leżaki i parasole w cenie, na plaży za opłatą.

Karty kredytowe

nie są akceptowane.

Liczba pokoi

285.

Kategoria lokalna

A.

Pokoje

gustownie urządzone, 2-osobowe (DZX1), ok. 25 m

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów. Lokalne napoje alkoholowe do posiłków i w barach w godz. 10.00-23.00. Ciepłe i zimne przekąski w barze przy basenie (10.00-18.00), kawa, herbata i ciasta (16.00-17.00), lody dla dzieci (11.00-17.00).

Sport

All Inclusive: 1 kort tenisowy, boisko do siatkówki plażowej, wielofunkcyjne boisko sportowe do koszykówki i piłki nożnej. Za opłatą: bilard.

Dla dzieci

oddzielne brodziki, plac zabaw, babyphone (ograniczona liczba), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt w cenie.

Strona internetowa

www.gaia-hotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, na obrzeżach kameralnej miejscowości Mastichari
  • przestronne i komfortowe pokoje, 2 baseny, korty tenisowe, animacje
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kos/Mastihari

Opinia 7islands

Duży kompleks hotelowy o niskiej zabudowie w stylu wioski. Świetna lokalizacja przy jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na wyspie Kos. Rozległy teren obiektu z ogrodem i infrastrukturą basenowa są idealne do odpoczynku i relaksu na świeżym powietrzu.

Położenie

Na północnym wybrzeżu, ok. 5 km od niewielkiej wioski rybackiej Mastichari z tawernami, barami i sklepami, ok. 10 km od lotniska, ok. 17 km od miasta Kos. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 500 m od hotelu.

Plaża

Ok. 100 m od hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne, za ręczniki pobierany jest depozyt.

Hotel

Rozległy kompleks w stylu greckiej wioski składa się z głównego budynku oraz kilku dwupiętrowych bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby całodobową recepcją, restauracja główna z tarasem, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: sejf w recepcji, Internet Wi-Fi. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 285 pokojami z łazienką i toaletą oraz z balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (dodatkowo płatna), lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-17:00 w wybranych barach dostępne są przekąski. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, siatkówka plażowa, boisko wielofunkcyjne do koszykówki i mini piłki nożnej. Odpłatnie: bilard.

Dla dzieci

3 brodziki, plac zabaw.

Kontakt do hotelu

www.gaia-hotels.com / Tel. 00 30 224 204 22 31

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, na obrzeżach kameralnej miejscowości Mastichari
  • przestronne i komfortowe pokoje, 2 baseny, korty tenisowe, animacje
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kos Położony w jednym z najpiękniejszych miejsc na wyspie Kos, w malowniczym Mastichari z uroczym portem i piaszczystą plażą, hotel wita z otwartymi ramionami. Oferuje wysokiej jakości usługi we wspaniałym, naturalnym otoczeniu. To idealne miejsce do zabawy i gier, z dostępem do obiektów sportowych i kortu tenisowego. Na najmłodszych czekają radosne chwile spędzone w mini klubie, na placu zabaw oraz wodne szaleństwo. Wakacje rodzinne tutaj to relaks, rozrywka i dobra zabawa.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2000 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, sejf w recepcji (płatny), sala konferencyjna, mini market, wypożyczalnia rowerów, 3 baseny odkryte.

internet

Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 500 m długości. Odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki - płatne, ręczniki plażowe - depozyt.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), TV, telefon, sejf (płatny), mini bar (pusty), łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje rodzinne promo , pokoje w specjalnej cenie , pokoje typu single

Wyżywienie

restauracja główna, bar główny, 2 bary przy basenie All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-09:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-16:00), podwieczorek (16:00-17:00), lody dla dzieci (11:00-17:00) w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

3 brodziki, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, lekkie animacje plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa (depozyt), koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, animacje

płatne

bilard, mini golf

Aktualizacja opisu

21.12.2016 16:00

usługi dostępne w hotelu

Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, na obrzeżach kameralnej miejscowości Mastichari
  • przestronne i komfortowe pokoje, 2 baseny, korty tenisowe, animacje
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kos, Grecja

Opis hotelu

Kurort polozony jest w wakacyjnej miejscowosci Mastichari, 100 m od plazy i 5 km od wioski rybackiej Mastichari.

Hotel Gaia Royal jest obszernym kurortem wakacyjnym, utrzymanym w rustykalnym stylu, który rozmieszczony jest w glównym budynku i kilku dwupietrowych domkach.

Hotel polozony jest 5 km od wioski rybackiej Mastichari, gdzie znajduje sie wiele barów, tawern i sklepów. Posiadlosc oddalona jest ok. 8 km od lotniska i 500 m od przystanku autobusowego, skad regularnie odjezdzaj autobusy do miasta Kos, oddalonego 16 km.

Udogodnienia i serwisy hotelu zawieraja: calodobowa recepcje z sejfem (do wypozyczenia) i dostepem do Internetu (platny), salon z TV, sale konferencyjna, bar, restauracje z tarasem i minimarket. Na zewnatrz budynku znajduja sie: ogrody, baseny, baseny dla dzieci, tarasy do opalania, bary basenowe z przekaskami i plac zabaw dla dzieci. Udogodnienia sportowe zawieraja: silownie, korty tenisowe, boisko do siatkówki plazowej, wielofunkcyjne boisko i bilard (platny). Hotel oferuje takze dzienne programy zorganizowane i programy rozrywkowe wieczorami z róznymi pokazami.

Pokoje wyposazone sa w: klimatyzacje, TV, telefon, minilodówke (platna), lazienke z wanna/prysznicem i suszarka do wlosów.

Hotel posiada takze parking.

**Pakiet All-inclusive zawiera wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przekaski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wode, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane sa od rana do póznego wieczora (do ok. godz. 22.00 - 24.00).

Czas otwarcia rózni sie miedzy hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cene.**

** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień i usług mogą być nieczynne z powodu pogody/warunków sezonowych.

Adres: Masatichari Area, 85300 Mastichari, Kos, Grecja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gaia Royal to dobrej klasy hotel, usytuowany przy bardzo ładnej piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy malowniczej miejscowości Mastichari. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, atrakcje i animacje dla najmłodszych. Pobyt w hotelu Gaia Royal to także idealna propozycja dla osób pragnących wypocząć w spokojnym miejscu.


Mapa Hotelu Gaia Royal
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Gaia Royal:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gaia Royal
https://youtu.be/TEj00bd-Wuk

Opinie o Hotelu Gaia Royal

Dziękujemy za wczasy w tym hotelu! Wróciliśmy bardzo zadowoleni. Wszystko na jak najlepszym poziomie, dużo atrakcji! Tego było nam trzeba

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.9

Hotel położony z dala od centrum, w zacisznej Mastichari. Niedaleko piaszczysta plaża, do wyboru leżaki, parasol - nietety płatne, ale przynajmniej nie ma ścisku, i nie trzeba koczować od szóstej rano, by zająć miejsce. Okolica raczej dla chcących odpocząć od zgiełku cywilizacji, brzydko mówiąc - zadupie:) co ma też swoje plusy. Możliwość wypozyczenia skutera, tudzież samochodu stwarza nieograniczone możliwości zwiedzania. All inclusive na plus, wszystkiego pod dostatkiem, wybór drinków, wino białe czerwone. Jedzenie raczej europejskie, śniadania nastawione na Anglików. Grecy mili, uśmiechnięci. Dobry hotel w niezłej cenie. Polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7

Hotel rodzinny, ale nie tylko. Ciekawie zaprojektowany, bogata baza basenowa:) no i piękna piaszczysta plaża w okolicy, z leżakami, o które nie trzeba się bić. Jedzenie pod dostatkiem, smaczne, świeże. Szeroki wybór drinków zarówno alkoholowych jak i bezalkoholowych w opcji all. Byliśmy już na Korfu, Rodos, Cyprze... trzeba przyznać, że każda wyspa jest inna. Jedna słynie z przepięknych widoków, inna z piaszczystej plaży. Kos mogę zaliczyć do tej drugiej grupy. Tutaj na wyspach greckich czas jakby wolniej płynie. Polecam na romantyczne wakacje!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9

Odnowiony hotel na przepięknej wyspie. Jedne z lepszych wakacji, na jakich byłam. Standard 4* bez zastrzeżeń, wiadomości w katalogu prawdziwe. Biorąc pod uwagę inne atrakcje np. wypożyczenie skutera, zwiedzanie na własną rękę, czy udział w wycieczkach fakultatywnych tydzień tutaj to za mało. Za to właśnie lubię Grecję, oprócz leniuchowania przy basenie jest też mnóstwo rzeczy, które warto zobaczyć. Ja nie jestem ani aktywnym ani biernym typem, coś pomiędzy, dlatego lubię planować swój urlop różnorodnie. Co do samego hotelu, przestronne czyste pokoje, jedzenie mogłoby być nieco bardziej urozmaicone, a poza tym świetna obsługa. Nic dodać nic ująć

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.9

wrocilismy bardzo zadowoleni z hotelu Gaia Royal, bylismy w 2 rodziny, dzieci mialy swoje pole do popisu na duzym obszarze - zarowno hotel jak i piaszczysta plaza (lagodne zejscie). hotel zadbany, z fajnymi basenami, animacje dla wszystkich w kazdym wieku, dla maluchow club, plac zabaw, krzeselka w restauracji. niska zabudowa z ladnymi duzymi pokojami (nawet jak sie jest z dzieckiem), codziennie sprzatanymi, dobrze wyposazonymi (mielismy obok siebie:) wyzywienie w all ok, czasami cos sie dzialo z napojami (za slodkie niekiedy). reszta bez zarzutu. opieka rezydenta ok.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Gaia Royal - możliwości zakwaterowania:

Standard 2+1
Standard
Rodinný pokoj 3+2, výhled do zahrady
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. rodzinny 5 os.

Gaia Royal - Możliwości wyżywienia:


Gaia Royal - miasta wylotu:


Gaia Royal - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Gaia Royal? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00