cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.05 - 07.06
już od 2422 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.05 - 07.06
już od 2422 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gaia Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gaia Garden
star 3

Grecja: Kos
Ocena hotelu Gaia Garden:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020

Hotel Gaia Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Kos, w turystycznej dzielnicy Lambi, ok. 2 km od centrum (przystanek autobusów liniowych w odległości ok. 300 m)
  • ok. 600 m od długiej, piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja
  • kącik TV
  • Wi-Fi (w całym hotelu w cenie)
  • kącik internetowy (płatny)
  • taras słoneczny

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

95

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta domowe (na zapytanie)
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  •  plac zabaw
  •  łóżeczka (na zapytanie, w cenie) 
  • basen dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • tenis
  • siłownia na świeżym powietrzu (z markowym sprzętem)
  • koszykówka
  • siatkówka
  • tenis stołowy 
Płatne
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 18 m2
  • widok na ląd
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • klimatyzacja
  • suszarka
  • lodówka (na zapytanie, płatna)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • posiłki w formie bufetu
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00)
  • przekąski (11.00-13.00)
  • kawa, herbata (przez cały dzień)
  • ciasteczka (17.00-18.00)
Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresieRestauracje i bary
  • główna restauracja: bufet, z tarasem

  • bary i inne: 2
  • bar koktajlowy
  • bar przy zewnętrznym basenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Otoczony zielonym ogrodem, kameralny i zadbany, położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko szerokiej piaszczystej plaży. Smaczna kuchnia, przytulne i czyste pokoje, duży basen i plac zabaw dla dzieci gwarantują udany pobyt dla całej rodziny. Dla aktywnych przygotowano 2 korty tenisowe, a tętniąca życiem stolica wyspy - miasto Kos - z lokalnymi tawernami i sklepikami jest w zasięgu paru kilometrów.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej LAMBI, ok. 1,5 m od centrum miasta Kos ze sklepami i barami, przy drodze lokalnej; ok. 23 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 2 EUR/Kos).

    PLAŻA:

    Lambi, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście do plaży ulicą, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 97 pokoi, budynek główny i kilkanaście bungalowów, 1 piętro, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Gaia - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci; bar przy basenie; taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/20 min.), sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 18 m2, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc), internet bezprzewodowy; za opłatą: lodówka (ok. 3 EUR/dzień), sejf (ok. 25 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na góry, ogród lub basen.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 200 m2, gł. do 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 3 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siłownia; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: rzutki, bilard, piłka nożna.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-14.00), kolacja (19.00-21.00) w restauracji; podwieczorek (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00).

    KONTAKT:

    0030/6944730373, www.gaia-hotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Kos

    kategoria organizatora

    3*

    kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1986 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    600 m od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 46 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 0), 6 bloków (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 39 bungalowów (liczba pięter: 1, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje single dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje double dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja, bary (2) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu, przekąski (11:00-12:30), podwieczorek (17:00-18:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, koszykówka, siłownia, jacuzzi

    płatne

    rzutki, bilard, masaż DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    26.09.2019 13:40

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3* Grecja/Kos

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. Exim Tours 3* Kat. lokalna 3*  

    Położenie

    - ok. 600 m od plaży - w dzielnicy hotelowej LAMBI - ok. 1,5 m od centrum miasta Kos ze sklepami i barami - ok. 23 km od portu lotniczego w Kos - przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu

    Plaża

    - piaszczysto żwirowa, publiczna - łagodne zejście do morza - parasole i leżaki (płatne ok. 8 Eur)

    Pokoje

    - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - lodówka (płatna ok. 3 eur/dzień), sejf (płatny ok. 25 eur/tydzień) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka) - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - 2 korty tenisowe - tenis stołowy - siłownia Płatne - bilard - rzutki

    Dla dzieci

    - plac zabaw - brodzik - łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) - foteliki w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r - hotel posiada 97 pokoi - Wi Fi bezpłatnie - www.gaia-garden.gr/pl

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 11:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Grecja/Kos/Lambi

    Opinia 7islands

    Hotel cieszący się bardzo dobrymi opiniami i dużą popularnością. Doskonała lokalizacja, niedaleko piaszczystej plaży oraz blisko stolicy wyspy, miasta Kos, z licznymi barami i tawernami zapewnią udany wypoczynek.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Lambi, ok. 1,5 km od miasta Kos, gdzie znajdują się sklepy, bary, restauracje, ok. 23 km od lotniska.

    Plaża

    Ok. 700 m od hotelu, długa, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Kompleks składający się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: sejf w recepcji, kącik internetowy, kantor, Internet Wi-Fi w lobby, wypożyczalnia rowerów i samochodów. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysonuje 97 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem oraz tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są klimatyzację, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, lodówka. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-13:00. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia, koszykówka, siatkówka. Odpłatnie: masaże, bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.gaia-hotels.com / Tel.: 00 30 224 202 58 04

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3+

    Położenie

    *    Hotel położony w Lambi 1,5 km od centrum Kos oraz portu, 23 km od międzynarodowego portu lotniczego.

    Plaża

    *    Piaszczysto - kamienista, położona 700 metrów od hotelu.

    Zakwaterowanie

    *    97  pokoi  zlokalizowanych  w  budynku  głównym i w bungalowach. *    Typy pokoi: standardowe, z możliwością dostawki, wszystkie pokoje posiadają balkon z widokiem na ogród. *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), telewizor, telefon, możliwość wypożyczenia lodówki (odpłatnie).

    Restauracja

    *    Restauracja główna; *    Lobby bar, bar przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu, w restauracji głównej. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji podawane w barze w godzinach 10:00-23:00. Przekąski ciepłe i zimne serwowane w barze przy basenie w określonych godzinach.

    Sport i rozrywka

    *    Basen zewnętrzny,  parasole i leżaki bezpłatne przy basenie, ręczniki za kaucją. *    Bezpłatnie: kort tenisowy, boisko do siatkówki oraz koszykówki, tenis stołowy, siłownia, jacuzzi; *    Odpłatnie: bilard, darty, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *    Basen dla dzieci, plac zabaw, wysokie krzesła oraz łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja, bezpłatny dostęp do Wi-Fi, sejf (płatny), pokój telewizyjny, kącik internetowy (płatny), pokój gier, doktor na życzenie, 400 metrów od przystanku komunikacji miejskiej, akceptacja zwierząt do 10 kg.

    Naszym zdaniem

    *    Niewątpliwym atutem hotelu jest położenie w pobliżu centrum miasta Kos. Hotel ten oferuje gościnność w otoczeniu pięknego ogrodu, dobry serwis i rodzinną atmosferę.

    Strona internetowa

    *    www.gaia-garden.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Easy Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Gaia Garden to świetnie położony hotel w spokojnej części miejscowości Lambi. Do centrum miejscowości jest zaledwie 250 m, natomiast do ładnej i dlugiej piaszczystej plaży jest ok. 600 m. Do supermarketów, tawern, barów jest ok. 300 m. Do stolicy wyspy - miasta Kos, do którego jest około 1,5 km łatwo można dotrzeć lokalnym autobusem. Przystanek autobusowy znajduje się 350 m od hotelu. Do lotniska jest ok. 23 km.  

    Hotel

    Gaia Garden został zbudowany w 1999 roku i na przestrzeni lat był wielokrotnie odnawiany. Jego niewątpliwą zaletą jest piękny ogród, w który wkomponowany jest cały obiekt hotelowy. Posiada recepcję, restaurację z częścią tarasową, parking, basen z wydzieloną częścią dla dzieci, bar przy basenie, kącik TV SAT, Internet Wi-Fi, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie.

    Pokoje

    Hotel oferuje pokoje typu SGL dla 1 oaoby (18 m2), pokoje dwuosobowe (20m 2), pokoje dla max. 3 osób (26m 2) pokoje superior oraz pokoje rodzinne składające się z dwóch sypialni, przeznaczone dla nawet 4 osób. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę, Internet Wi-Fi, TV SAT, telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz balkon lub taras.  

    Wyżywienie

    Formuła All Inlusive.  

    Sport i rekreacja

    Fitness club, mini boisko do piłki nożnej, mini boisko do koszykówki lub siatkówki, tenis stołowy, tenis, bilard, siłownia, masaż. W sezonie prowadzone są dzienne i wieczorne animacje hotelowe dla dorosłych oraz dzieci.

    Dla dzieci

    Wydzielony basen dla dzieci, plac zabaw, sala gier elektronicznych.  

    Wskazówki

    Optymalny wybór dla par i rodzin, które chcą wygodnie spędzić wakacje. Bliskość miasta Kos jest dodatkowym atutem. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 45 min.  

    Dodatkowo płatne

    Sejf, bilard, gry elektroniczne, masaże, leżaki i parasole na plaży, (ok. 6 EUR/2 leżaki+parasol/dzień). www.gaia-hotels.com

    Program All Inclusive

    Śniadania (07:30-09:30), lunch (13:00-14:00) oraz kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji hotelowej. Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, brandy, rum, piwo z beczki, i wino lokalne (house wine) w restauracji podczas lunchu i kolacji oraz w barerze (10:00-23:00). W godzinach 17:00-18:00 popołudniowa herbata i kawa i ciastkeczka. Lody w restauracji dla dzieci w godz. 10:00-18:00. Przekąski ciepłe i zimne serwowane są w godz. 11:00-13:00. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

    Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

    Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kos, Grecja

    Opis hotelu

    Atmosfera każdego z naszych 95 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia i bar. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa, siatkówka i koszykówka. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard i darta. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa i zabiegami masażu.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Gaia Garden
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
    Filmy hotelu Gaia Garden:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gaia Garden
    https://youtu.be/CUJT9e3cXHs
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Gaia Garden

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Gaia Garden:
    5.4 / 6

    Wspaniałe wczasy we wspaniałym hotelu 2007-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel godny polecenia 2007-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.7

    Bylismy w tym hotelu we wrzesniu 2007 r. podczas podrozy poslubnej. Hotel naprawde super. Czyste, la...
    więcej

    5.1
    Super wakacje po raz trzeci! 2008-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Gaia garden po raz czwarty 2008-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.3
    Pierwszy raz w grecji, bingo, super urlop 2008-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam zdecydowanie 2008-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Solidne 3 gwiazdki 2009-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo ładnie utrzymany ogród. Brak insektów i innych robaków. Czujna i sympatyczna obsługa. Przyjem...
    więcej

    4.7
    Rewelacyjny hotel! 2009-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Polecam ten hotel 2009-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    4.8
    Najwyższy stosunek ceny do jakości 2009-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Bajeczna podróż poślubna! 2009-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Satysfakcja gwarantowana 2009-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super i z czystym sumieniem godny polecenia 2009-10-18
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Gaia Garden Kos Hotel w 100 % godny polecenia 2010-04-22
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jest w nim wszystko co na wakacjach jest potrzebne 2010-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Gaia Garden - niedrogi hotel dla wymagających 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny hotel z dobrą obsługa. Bogata oferta all inclusive, duży basen. Raczej dla par, osób do...
    więcej

    5.1
    Przyjemny pobyt z jednym minusem 2012-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    W hotelu jest bardzo przyjazna atmosfera, obsługa bardzo miła. Również basen i ogród na dobrym pozio...
    więcej

    4.8
    Bajeczne wakacje 2012-10-21
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny kameralny hotel! 2013-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Świetne wakacje w miłej, rodzinnej atmosferze 2014-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Gaia Garden - możliwości zakwaterowania:

    Double Room Single Use GV with Balcony ior Terrace
    Double Garden View Room with Balcony or Terrace

    Gaia Garden - Możliwości wyżywienia:


    Gaia Garden - miasta wylotu:


    Gaia Garden - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Gaia Garden? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00