Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
  • Hotel Gaia Garden, Kos
1 / 36
Udogodnienia hotelu Gaia Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gaia Garden
star 3

Grecja: Kos
Ocena hotelu Gaia Garden:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gaia Garden:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2018

Hotel Gaia Garden w ofercie Biura podróży:

7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kos/Lambi

Opinia 7islands

Hotel cieszący się bardzo dobrymi opiniami i dużą popularnością. Doskonała lokalizacja, niedaleko piaszczystej plaży oraz blisko stolicy wyspy, miasta Kos, z licznymi barami i tawernami zapewnią udany wypoczynek.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Lambi, ok. 1,5 km od miasta Kos, gdzie znajdują się sklepy, bary, restauracje, ok. 23 km od lotniska.

Plaża

Ok. 700 m od hotelu, długa, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składający się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: sejf w recepcji, kącik internetowy, kantor, Internet Wi-Fi w lobby, wypożyczalnia rowerów i samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysonuje 97 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem oraz tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są klimatyzację, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, lodówka. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 11:00-13:00. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia, koszykówka, siatkówka. Odpłatnie: masaże, bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.gaia-hotels.com / Tel.: 00 30 224 202 58 04

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Grecja/Kos

Kategoryzacja hotelu

Kat. Exim Tours 3* Kat. lokalna 3*  

Położenie

- ok. 600 m od plaży - w dzielnicy hotelowej LAMBI - ok. 1,5 m od centrum miasta Kos ze sklepami i barami - ok. 23 km od portu lotniczego w Kos - przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu

Plaża

- piaszczysto żwirowa, publiczna - łagodne zejście do morza - parasole i leżaki (płatne ok. 8 Eur)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - lodówka (płatna ok. 3 eur/dzień), sejf (płatny ok. 25 eur/tydzień) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - 2 korty tenisowe - tenis stołowy - siłownia Płatne - bilard - rzutki

Dla dzieci

- plac zabaw - brodzik - łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) - foteliki w restauracji

Wyżywienie

All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary

Dodatkowe informacje

- zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r - hotel posiada 97 pokoi - Wi Fi bezpłatnie - www.gaia-garden.gr/pl

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 11:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3+

Położenie

*    Hotel położony w Lambi 1,5 km od centrum Kos oraz portu, 23 km od międzynarodowego portu lotniczego.

Plaża

*    Piaszczysto - kamienista, położona 700 metrów od hotelu.

Zakwaterowanie

*    97  pokoi  zlokalizowanych  w  budynku  głównym i w bungalowach. *    Typy pokoi: standardowe, z możliwością dostawki, wszystkie pokoje posiadają balkon z widokiem na ogród. *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), telewizor, telefon, możliwość wypożyczenia lodówki (odpłatnie).

Restauracja

*    Restauracja główna; *    Lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu, w restauracji głównej. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji podawane w barze w godzinach 10:00-23:00. Przekąski ciepłe i zimne serwowane w barze przy basenie w określonych godzinach.

Sport i rozrywka

*    Basen zewnętrzny,  parasole i leżaki bezpłatne przy basenie, ręczniki za kaucją. *    Bezpłatnie: kort tenisowy, boisko do siatkówki oraz koszykówki, tenis stołowy, siłownia, jacuzzi; *    Odpłatnie: bilard, darty, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci, plac zabaw, wysokie krzesła oraz łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja, bezpłatny dostęp do Wi-Fi, sejf (płatny), pokój telewizyjny, kącik internetowy (płatny), pokój gier, doktor na życzenie, 400 metrów od przystanku komunikacji miejskiej, akceptacja zwierząt do 10 kg.

Naszym zdaniem

*    Niewątpliwym atutem hotelu jest położenie w pobliżu centrum miasta Kos. Hotel ten oferuje gościnność w otoczeniu pięknego ogrodu, dobry serwis i rodzinną atmosferę.

Strona internetowa

*    www.gaia-garden.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kos

Opis oferty:

Otoczony zielonym ogrodem, kameralny i zadbany, położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko szerokiej piaszczystej plaży. Smaczna kuchnia, przytulne i czyste pokoje, duży basen i plac zabaw dla dzieci gwarantują udany pobyt dla całej rodziny. Dla aktywnych przygotowano 2 korty tenisowe, a tętniąca życiem stolica wyspy - miasto Kos - z lokalnymi tawernami i sklepikami jest w zasięgu paru kilometrów.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej LAMBI, ok. 1,5 m od centrum miasta Kos ze sklepami i barami, przy drodze lokalnej; ok. 23 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 2 EUR/Kos).

PLAŻA:

Lambi, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście do plaży ulicą, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 97 pokoi, budynek główny i kilkanaście bungalowów, 1 piętro, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Gaia - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci; bar przy basenie; taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/20 min.), sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 18 m2, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc), internet bezprzewodowy; za opłatą: lodówka (ok. 3 EUR/dzień), sejf (ok. 25 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na góry, ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 200 m2, gł. do 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 3 EUR/tydz.); 2 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siłownia; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: rzutki, bilard, piłka nożna.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-14.00), kolacja (19.00-21.00) w restauracji; podwieczorek (17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00).

KONTAKT:

0030/6944730373, www.gaia-hotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Easy Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Gaia Garden to świetnie położony hotel w spokojnej części miejscowości Lambi. Do centrum miejscowości jest zaledwie 250 m, natomiast do ładnej i dlugiej piaszczystej plaży jest ok. 600 m. Do supermarketów, tawern, barów jest ok. 300 m. Do stolicy wyspy - miasta Kos, do którego jest około 1,5 km łatwo można dotrzeć lokalnym autobusem. Przystanek autobusowy znajduje się 350 m od hotelu. Do lotniska jest ok. 23 km.  

Hotel

Gaia Garden został zbudowany w 1999 roku i na przestrzeni lat był wielokrotnie odnawiany. Jego niewątpliwą zaletą jest piękny ogród, w który wkomponowany jest cały obiekt hotelowy. Posiada recepcję, restaurację z częścią tarasową, parking, basen z wydzieloną częścią dla dzieci, bar przy basenie, kącik TV SAT, Internet Wi-Fi, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie.

Pokoje

Hotel oferuje pokoje typu SGL dla 1 oaoby (18 m2), pokoje dwuosobowe (20m 2), pokoje dla max. 3 osób (26m 2) pokoje superior oraz pokoje rodzinne składające się z dwóch sypialni, przeznaczone dla nawet 4 osób. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę, Internet Wi-Fi, TV SAT, telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz balkon lub taras.  

Wyżywienie

Formuła All Inlusive.  

Sport i rekreacja

Fitness club, mini boisko do piłki nożnej, mini boisko do koszykówki lub siatkówki, tenis stołowy, tenis, bilard, siłownia, masaż. W sezonie prowadzone są dzienne i wieczorne animacje hotelowe dla dorosłych oraz dzieci.

Dla dzieci

Wydzielony basen dla dzieci, plac zabaw, sala gier elektronicznych.  

Wskazówki

Optymalny wybór dla par i rodzin, które chcą wygodnie spędzić wakacje. Bliskość miasta Kos jest dodatkowym atutem. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 45 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry elektroniczne, masaże, leżaki i parasole na plaży, (ok. 6 EUR/2 leżaki+parasol/dzień). www.gaia-hotels.com

Program All Inclusive

Śniadania (07:30-09:30), lunch (13:00-14:00) oraz kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji hotelowej. Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, brandy, rum, piwo z beczki, i wino lokalne (house wine) w restauracji podczas lunchu i kolacji oraz w barerze (10:00-23:00). W godzinach 17:00-18:00 popołudniowa herbata i kawa i ciastkeczka. Lody w restauracji dla dzieci w godz. 10:00-18:00. Przekąski ciepłe i zimne serwowane są w godz. 11:00-13:00. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kos

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

opis hotelu

Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, recepcja, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Ok. 600 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), lodówka (płatna), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon. Typy pokoi: pokoje standardowe , pokoje single

Wyżywienie

restauracja, 2 bary All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie amerykańskie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji, przekąski (11:00-13:00), podwieczorek (17:00-18:00), lody dla dzieci (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw

w cenie

siłownia, jacuzzi (wymagana rezerwacja), koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard

Aktualizacja opisu

07.07.2016 11:51

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Tenis All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Kos, Grecja

Udogodnienia i serwisy zawierają

Udogodnienia i serwisy zawierają: bezprzewodowy Internet, restaurację, bary, basen, basen dla dzieci, siłownię, kort tenisowy, boisko do koszykówki, boisko do siatkówki, plac zabaw dla dzieci, całodobową recepcję i pokój gier (płatny).

Pokoje wyposażone są w

bezprzewodowy Internet, TV, telefon, sejf (płatny), klimatyzację, minibar (płatny), balkon/taras, suszarkę do włosów i łazienkę. Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak

lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek. Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00). Czas otwarcia różni się między hotelami. W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres

Lambi, 85300 Lambi, Kos, Grecja.

Polecamy

Zapraszamy do hotelu Gaia Garden. Nasz czarujący, praktyczny hotel położony jest w mieście Kos, przy spokojnej ulicy Lambi. Gaia Garden składa się z głównego budynku i otaczających go kilku bungalowów, które mieszczą się w pięknym ogrodzie. Hotel znajduje się w Lambi, 750 m od plaży, 2,5 km od miasta Kos, 3 km od starożytnej Agory, 3,5 km od Zamku Neratzia, 5 km od Asklepiejonu i 24,5 km od Międzynarodowego Lotniska Hippocrates Kos.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • kącik TV • restauracja • 2 bary (1 przy basenie) • ogród • basen zewnętrzny • brodzik dla dzieci • taras do opalania

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych i w pokoajch, w cenie) • kącik internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• sejf w recepcji (płatny)

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

95

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje zwierzęta domowe (na zapytanie)

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw • łóżeczka (na zapytanie, w cenie) • basen dla dzieci

Sport i wellness

W cenie • tenis • siłownia na świeżym powietrzu (z markowym sprzętem) • koszykówka • siatkówka • tenis stołowy 

Płatne • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 18 m2 • widok na ląd • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • klimatyzacja • suszarka • lodówka (na zapytanie, płatna) • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie • obiad • kolacja • posiłki w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) • przekąski (11.00-13.00) • kawa, herbata (przez cały dzień) • ciasteczka (17.00-18.00)

Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresie


Mapa Hotelu Gaia Garden
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
Filmy hotelu Gaia Garden:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gaia Garden
https://youtu.be/CUJT9e3cXHs

Opinie o Hotelu Gaia Garden

Gaia Garden - możliwości zakwaterowania:

Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój 2 osobowy
Pokój 2 osobowy
Pokój 2-osobowy

Gaia Garden - Możliwości wyżywienia:


Gaia Garden - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Gaia Garden? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00