cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
  • Hotel Dimitra Beach, Kos
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
17.06 - 18.06
już od 385 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 24.10
już od 244 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dimitra Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Dimitra Beach
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Dimitra Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dimitra Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019

Hotel Dimitra Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Kos
  • ok. 7 km od portu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • amfiteatr
  • parking: niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

256

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: do maks. 5 kg, w cenie, rezerwacja wymagana
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, czerwiec-wrzesień, 10:30 - 15:00, w cenie
  • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: czerwiec-wrzesień, poniedziałek-piątek, 20:00 - 20:30, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 16+, 08:00 - 20:00, w ofercie firm zewnętrznych
  • aqua fitness
  • pilates
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa „Therme Spa (Michelangelo Resort & Spa)": 16+, 08:00 - 20:00, w ofercie firm zewnętrznych
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • siłownia: 16+, 08:00 - 20:00, w ofercie firm zewnętrznych
  • tenis: w ofercie firm zewnętrznych
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • minipiłka nożna: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • wieczory tematyczne
  • muzyka na żywo
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie

Pokoje

Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont w 2017 r.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • lodówka: w cenie
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze lub widok na basen
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na morze lub widok na basen
  • wanna lub prysznic
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • pokój dzienny
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM3
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na morze lub widok na basen
  • ostatni całkowity remont w 2017 r.
  • ekspres do kawy
  • prysznic
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • pokój dzienny
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX1
  • 2-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na ogród
  • ostatni całkowity remont w 2016 r.
  • w bocznym budynku
  • taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój z widokiem na morze DZM2
  • 1-2 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont w 2016 r.
  • balkon
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow z widokiem na morze BUF1
  • 2 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • w bocznym budynku
  • taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 2-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont w 2016 r.
  • sofa
  • w bocznym budynku
  • taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 06:30 - 10:30, amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:30 - 17:30
  • przekąski o północy: 23:00 - 00:00
  • ciasto: 10:30 - 17:30
  • lody: 10:30 - 17:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe, wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 06:30 - 10:30, amerykańskie, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja „Flavors Main Restaurant": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, dania bez laktozy: na zapytanie, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, show cooking, 06:30 - 00:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Cucina Italian Restaurant Bar": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, w cenie dla opcji all inclusive, 10:30 - 00:00, z tarasem, przy basenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Thalasa & Alati Greek Restaurant Bar": rodzaje kuchni: grecka, śródziemnomorska, dania z grilla, bufet, a la carte, wybór z menu, show cooking, rezerwacja wymagana, za opłatą, w cenie dla opcji all inclusive, 12:30 - 00:00, z tarasem, przy basenie, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 7
  • lobbybar „Veranda Main Bar": 17:00 - 01:00, za opłatą, w cenie dla gości all inclusive
  • loungebar „thalasa Lounge": 09:30 - 00:00, w cenie dla gości all inclusive
  • swim up bar „water Swim-up Bar": 10:00 - 18:00, w cenie dla gości all inclusive
  • loungebar „White Lounge": 18+, 17:30 - 00:00, w cenie dla gości all inclusive
  • bar „Cucina Restaurant Bar": 09:30 - 00:00, w cenie dla gości all inclusive
  • bar „thalasa & alati Restaurant Bar": 09:30 - 00:00, w cenie dla gości all inclusive
  • strandbar „Kymata Beach Bar at Michelangelo Resort": 10:00 - 18:00, za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Idealny na wakacje dla wielbicieli pięknych krajobrazów i obcowania z naturą. Hotel położony amfiteatralnie na wzgórzu z pięknym widokiem na Morze Egejskie oraz Turcję. Na pasjonatów aktywnego wypoczynku czekają 3 baseny dla dorosłych i 3 brodziki dla dzieci, boisko do siatkówki plażowej oraz animacje sportowe. Podczas posiłków na tarasie restauracji można cieszyć się pięknymi widokami na morze. Warto wybrać się na wycieczkę po okolicy, blisko jest do term i miasta Kos.

    POŁOŻENIE:

    w historycznym rejonie AGIOS FOKAS, ok. 8 km od Kos, ok. 100 m od hotelu minimarket, 2 km od źródeł termalnych; ok. 35 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy przed hotelem (ok. 1,6 EUR/Kos).

    PLAŻA:

    Agios Fokas, hotelowa, żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, 10 m od brzegu, głęboka woda, ok. 30 m od hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1974 r., odnowiony w 2004 r. oraz w 2015 r., 256 pokoi, 9 budynków, 2 piętra, kilka bungalowów parterowych, 3 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Flavors - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, Thalasa & Alati - dania w formie bufetu, kuchnia grecka w formie barbeque, włoska kuchnia podczas kolacji, show cooking (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci; we wszystkich restauracjach dostępne dania wegetariańskie, podczas kolacji wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), snack bar Thalasa & Alati, pool bar Water, swim-up bar, bar w lobby, "thellasa Lounge" bar tylko dla dorosłych, kantor, minimarket; taras z widokiem na Morze Egejskie, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/30 min), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os., ok. 23 m², zadbany, w ładnej kolorystyce, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 15 EUR/tydz., 25 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze;

    bungalow:

    2-os., ok. 33 m², w bungalowie, wyposażenie jak w pokoju standardowym; taras (krzesełka i stolik), widok na morze;

    rodzinny:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą;

    junior suite:

    2-os., (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia, wanna, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    baseny, słodka woda: główny, ok. 300 m², gł. 1,2-2,8 m, prostokątny kształt, ok. 220 m², gł. 1,4-1,8 m, basen z hydromasażem, ok. 200 m², gł. 1-1,8 m, basen z barem swim-up, 3 brodziki dla dzieci przy każdym z basenów, gł. 0,4-0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, minipiłka nożna, boccia, sala fitness; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje sportowo-rozrywkowe dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: bilard (2 EUR/gra), wypożyczalnia rowerów; centrum spa w siostrzanym hotelu Micheangelo za opłatą.

    ALL INCLUSIVE:

    wczesne śniadanie kontynentalne (6.30-7.00), śniadanie (7.00-10.30) w restauracji Flavors, obiad (12.30-14.30) w restauracjach Flavors i Thalasa & Alati, dania w formie bufetu, kolacja (18.30-21.30) w restauracjach Flavors i Thalasa & Alati (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (12.30-15.00) w Village Café, późne przekąski (23.00-24.00) w restauracji Flavors; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    W CENIE:

    wycieczka lokalna "Zachód słońca w Zia" GRATIS (promocją objęte są wyloty w maju 2016)

    KONTAKT:

    0030/2242028581, www.dimitrabeachotel.gr

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*+

    REGION

    Kos

    OPIS

    Hotel przy plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Egejskie, otoczony pięknymi zielonymi ogrodami i nowoczesnym białym wzornictwem. Idealne miejsce dla par i rodzin, aby cieszyć się słońcem i aromatem greckich wysp.

    kategoria hotelu

    4*+

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1970 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (6), room service (płatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (3).

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe. Płatne: bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 33 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1), 27 bungalowów (liczba pięter: 1, liczba wind: 0), 5 aneksów (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: Comfort Sea view: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Family sea view : 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Premium sea view : 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Bungalow Beach Front : 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , Deluxe Bungalow Garden view : 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , Deluxe Bungalow sea view: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , Deluxe Junior Suite: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Deluxe Family sea view: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (6)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (06:30-10:30), kolacja (18:30-21:30) w restauracji "Flavors", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja."Thalasa Alati" grecka, "Cucina" włoska All Inclusive (09:30-01:00) śniadanie (06:30-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (23:00-00:00) w restauracji "Flavors", obiad (12:30-14:30) w restauracji "Thalasa Alati", przekąski (10:30-17:30) w restauracji "Cucina", przekąski (10:30-17:30) w barze przy basenie, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja."Thalasa Alati" grecka, "Cucina" włoska

    z myślą o dzieciach

    brodziki (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego , oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, rzutki, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, jacuzzi

    płatne

    centrum SPA, masaż, sauna, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    01.03.2019 10:36

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****+

    REGION

    Grecja/Kos/Agios Fokas

    Warto podkreślić

    - NOWOŚĆ - Greckie przysmaki w ramach All Inclusive - W pobliżu miasta Kos - Odnowiony w latach 2015-2016 r. - Nowoczesny design - Wi-Fi bezpłatnie w lobby i w pokojach - Kategoria lokalna 4*

    Okiem Grecosa

    Częściowo odnowiony hotel, na zboczu wzgórza z bajecznym widokiem na morze, nowoczesnym wystrojem oraz wyśmienitą kuchnią. Ponadto osobna strefa dla osób dorosłych, a także bliskość hotelu do lokalnych term to przepis na romantyczny wypad we dwoje.

    Położenie

    • przy plaży • ok. 8 km stolica wyspy - Kos • przystanek autobusowy przy hotelu • lotnisko ok. 35 km2

    Plaża

    • przy hotelu • żwirkowo-kamienista • leżaki i parasole na plaży (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (bezpłatnie)

    Hotel

    • budynek główny i kilkanaście bungalowów • recepcja 24 h • hotel został częściowo odnowiony w latach 2015-2016 • restauracja główna i 2 restauracje tematyczne (włoska i grecka)

    • 3 bary

    w lobby i przy basenach • wi-fi na terenie całego hotelu bezpłatnie • minimarket • 256 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-os. (ok. 35 m2) • bezpłatne Wi-Fi • klimatyzacja indywidualnie sterowana bezpłatnie • czajnik, minilodówka • sejf bezpłatny • TV-Sat, telefon • łazienka z wanną, suszarka • balkon • pokój składa się z sypialni i pokoju dziennego oddzielonego drzwiami • widok na morze Bungalow • 2-os. (ok. 33 m2) • odnowione pokoje • bezpłatne Wi-Fi • klimatyzacja indywidualnie sterowana bezpłatnie • czajnik, minilodówka • sejf bezpłatny • TV-Sat, telefon • taras • łazienka z prysznicem, suszarka • widok na morze Superior • 2-os. (ok. 23 m2) • odnowione pokoje • bezpłatne Wi-Fi • klimatyzacja indywidualnie sterowana bezpłatnie • wyposażony jak bungalow • zlokalizowany najbliżej plaży • brak możliwości wstawienia łóżeczka dla dziecka • balkon lub taras • widok na morze

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski (10:30 - 17:30) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach do 00:30

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • 3 baseny (jeden z jacuzzi) • leżaki i parasole przy plaży bezpłatnie • kort tenisowy • joga, siłownia • aqua aerobic, water polo • okazjinalnie wieczory tematyczne • animacje Odpłatnie • masaże i zabiegi w strefie SPA

    Dla dzieci

    • brodzik dla dzieci • plac zabaw • miniklub • łóżeczka dla niemowląt dla dzieci • wysokie krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na zamówienie)

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    **** KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF4Położenie:*    W miejscowości Psalidi, 35km od międzynarodowego lotniska, ok. 8 km od najbliższego portu i miejscowości Kos.Plaża:*    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista, leżaki, ręczniki i parasole na plaży są bezpłatne.Zakwaterowanie:*    256  pokoi     usytuowanych  w  budynku  głównym i bungalowach;*    Typy pokoi: standardowe, rodzinne, apartamenty.*    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów oraz WC, telewizor, mini lodówka, telefon, klimatyzacja, Wi-Fi, sejf (płatny) balkon lub taras.Restauracje i bary:*    2 restauracje; *    4 bary: główny, snack bar przy basenie, kawiarnia.Wyżywienie:*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu z greckimi i międzynarodowymi daniami podawane w restauracji głównej. Różnego rodzaju zimne i  ciepłe przekąski dostępne w godzinach 10:00-17:30 oraz 23:00-24:00.  Napoje alkoholowe i   bezalkoholowe    lokalnej    produkcji    dostępne w wyznaczonych przez hotel barach w godz. 10:00-24:00.Sport i rozrywka:*    3 baseny oraz trzy baseny dla dzieci;*    Bezpłatnie: kort tenisowy, siłownia, boisko do koszykówki, tenis stołowy, parasole przy basenach bezpłatne, ręczniki plażowe za kaucją, program animacyjny;*    Odpłatnie: bilard, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży.Dla dzieci:*    Trzy baseny, mini klub 4-12 lat, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji oraz dziecięce łóżeczko na zapytanie.Pozostałe udogodnienia:*    Lobby z recepcją, siłownia,sklep z biżuterią, mini market, sklep z pamiątkami,  parking.Naszym zdaniem:*    Doskonała propozycja dla każdego Klienta, wiele atrakcji sportowych, wydzielone baseny dla dzieci, wspaniałe animacje, bogata infrastruktura oraz smaczna kuchnia zapewnią Państwu wspaniały wypoczynek.Strona internetowa:*    www.dimitrabeachotel.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kos/Agios Fokas

    Opinia 7islands

    Rozległy kompleks wybudowany w stylu greckim z wąskimi uliczkami i otaczającymi je ogrodami pełnymi kwiatów oraz przepięknym panoramicznym widokiem na morze. Bogata infrastruktura basenowa, różnorodne animacje i możliwość uprawiania sportów sprawią, że nikt nie będzie się nudził. Niewielka odległość do stolicy wyspy w mieście Kos to dodatkowy atut lokalizacji hotelu, który szczególnie polecamy rodzinom z dziećmi.

    Położenie

    Na krańcu południowo-wschodniego wybrzeża wyspy, w zatoce Agios Fokas, ok. 8 km od Kos, ok. 35 km od lotniska, ok. 2 km od gorących źródeł "Therma".

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, wąska, żwirowo-kamienista (zalecane specjalne obuwie). Leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

    Hotel

    Wielopoziomowy kompleks o niskiej zabudowie z przepięknym panoramicznym widokiem na morze, zaprojektowany w stylu greckim , składający się z budynku głównego i 27 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się recepcja, amfiteatr, restauracja główna, 5 barów, Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: tawerna 'La Pergola' (kuchnia grecka lub włoska), kawiarenka internetowa, mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 256 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, bungalowy z możliwością 1 dostawki, junior suite z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek, rodzinne z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie).

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: wczesne śniadania kontynentalne (06:30-07:00), śniadania (07:00-10:30), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21.30). Do dyspozycji Gości pozostaje również restauracja ? la carte serwująca obiady w stylu greckim (12:30-14:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja) i kolacje w stylu włoskim (19:30-21:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 10:00-18:00 w barze przy basenie dostępne są przekąski, ciastka, kawa, herbata. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 serwowane są napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 3 baseny, w tym 1 z jacuzzi (leżaki i parasole, za ręczniki pobierany jest depozyt), tarasy słoneczne, animacje dzienne i wieczorne, kort tenisowy, tenis stołowy, mini piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka. Odpłatnie: bilard, rowery, Therme SPA (zabiegi upiększające na twarz i ciało, salon piękności), masaże, siłownia, sauna, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    3 brodziki, plac zabaw, mini klub, mini dyskoteka, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.dimitrabeachotel.gr / Tel.: 00 30 224 202 85 81-82


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kos, Grecja

    Położenie

    spokojnie, hotel zbudowany na wzgórzu bezpośrednio przy morzu. Do miasta Kos ok. 8 km. (wygodny dojazd autobusem liniowym, przystanek autobusowy przy hotelu). Ok. 3,5 km od żródeł termalnych Embros. Do lotniska im. Hippokratesa w Antichmachii ok. 35 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelowej, żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe).

    Wyposażenie

    ośrodek składa się z kilku budynków i oferuje łącznie 256 pokoi. W budynku głównym restauracja z tarasem, 1 winda, bary, kącik internetowy i TV-Sat. W ogrodzie grecka tawerna, restauracja włoska, 3 baseny (w tym jeden z oddzielnym brodzikiem), 2 bary przy basenach, mały sklepik. Leżaki i parasole przy basenie na plaży w cenie, ręczniki (za kaucją).

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu: wczesne śniadanie kontynentalne (6.30-7.00), bufet śniadaniowy (7.00-10.30) , obiad w formie bufetu (12.30-14.30), kolacja w formie bufetu (18.30-21.30). Późna kolacja (23.00-24.00) . lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00). W barze przekąski (10.30-17.30), lody (10.30-17.30) , kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00). Alternatywnie kolację można spożywać w restauracji włoskiej lub greckiej (otwarte w szczycie sezonu, konieczna wcześniejsza rezerwacja miejsc). Przekąska o północy (23.00-24.00). Show-Cooking.

    Internet

    WiFi w lobby oraz w pokojach w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe: (2-3A): ok. 35 m2; w budynku bocznym. Telefon, TV-Sat, sejf (za opłatą), lodówka, klimatyzacja, wanna lub prysznic, WC, suszarka, balkon lub taras. Z widokiem na morze lub ogród. Pokoje Premium z widokiem na morze (1-2C): ok. 23 m2; w budynku bocznym od strony ogrodu, klimatyzacja, WC, prysznic. Pokoje w bungalow z widokiem na morze: (2-D), w pieszej lini od plaży, ok. 23 m2; zestaw do parzenia kawy i herbaty. Poza tym wyposażone jak A2A. Pokoje De Luxe w bungalow z widokiem na morze (2-3E): ok. 33 m2. Pokoje De Luxe w bungalow od strony ogrodu (2-3F): ok. 33m2. De Luxe Junior Suite z widokiem na morze (2-3G): w budynku bocznym, przestronniejsze ok. 35 m2; balkon lub taras. Poza tym wyposażone jak pokoje A2A.Pokoje De Luxe rodzinne z widokiem na morze (2-4H): ok. 45 m2; w budynku bocznym, dwa pomieszczenia.Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-4I): ok. 45 m2; w budynku bocznym, dwa pomieszczenia.

    Sport

    siłownia, aerobik, jacuzzi, tenis, siatkówka, koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, boccia. Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów, masaże, sauna.

    Dzieci

    oddzielny brodzik dla dzieci. Plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, mini disco, osobny kącik w restauracji z menu dla dzieci. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat w cenie.

    Rozrywka

    urozmaicony program animacyjny. Raz w tygodniu grecki wieczór.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.12.18 20% zniżki; od 1.01-28.02.19 15% zniżki, od 1.03-31.03.19 10% zniżki.

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 1-3 dzieci 2-6lat otrzymuje stałą cenę, dzieci w wieku 7-14 lat zniżkę procentową.

    Kategoria lokalna

    A.

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    przepiękny widok na Półwysep Bodrum. W pobliżu słynne "Termy Embros" (gorące źródła).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Dimitra Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja

    Opinie o Hotelu Dimitra Beach

    4.3
    polecam

    Jak na wyspy greckie spora żwirkowa plaża. Można ok. 1km spacerować w jedną stronę po zwirku, a w drugą fantastyczne kamienie. Bardzo czysta woda. Łagodne zejście do wody. Jedzenie bez fajerwerków, ale smaczne. Polecam tawernę, gdzie serwują miesa z grilla. W ofercie all nie ma nic do jedzenia oprócz lodów i ciasta od 15.00 do kolacji ( stan na koniec czerwca 2011). Miła obsługa kelnerska ( dużo polskich kelnerek). Łazienki w starszej części hotelu maleńkie i w dość zniszczone. Pokój bez zarzutu z indywidualnym, niekrępującym wyjściem na ogród. Od lotniska ok,1 godz.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Dimitra Beach - możliwości zakwaterowania:

    Comfort Room SeaView
    Pokoj premium dla jednej osoby budynek glowny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy budynek boczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj premium budynek glowny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze od strony ogrodu
    Pokoj w bungalowie prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
    Pokoj w bungalowie prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    Penthouse deluxe budynek glowny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek boczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj w bungalowie prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    Penthouse deluxe budynek glowny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Deluxe Junior Suite SeaView
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Bungalow Beach Front
    Family Room SeaView
    Deluxe Bungalow SeaView
    Bungalow z bezpośrednim widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow
    Deluxe Junior Suite SeaView
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Premium Room SeaView
    Premium Room SingleUse SeaView
    Deluxe Bungalow GardenView
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Bungalow Beach Front
    Deluxe Bungalow GardenView
    Junior suita z widokiem na morze
    Family Room SeaView
    Premium Room SeaView
    Deluxe Family Suite Sea View
    Deluxe Family Suite Sea View
    Premium Room SingleUse SeaView
    Deluxe Bungalow SeaView
    Comfort Room SeaView

    Dimitra Beach - Możliwości wyżywienia:


    Dimitra Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Dimitra Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00