cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
  • Hotel Caravia Beach, Kos
1 / 56
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 2879 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.10 - 17.10
już od 2141 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Caravia Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Caravia Beach
star 4

Grecja: Kos
Ocena hotelu Caravia Beach:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
  • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
  • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

Hotel Caravia Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
  • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
  • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Marmari
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja 24 h
  • windy
  • sala TV
  • ogród
  • kącik wypoczynkowy
  • Wi-Fi (w miejscach publicznych, w cenie)
  •  minimarket
  • fryzjer
  • lekarz: na zapytanie, za opłatą

karty

Visa, Amex, Diners i MasterCard

Liczba pokojów

297

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci od 4 lat
  • minidyskoteka
  •  plac zabaw
  • wysokie krzesełka w restauracji
  •  bufet z daniami dla dzieci
  • łóżeczko dla niemowląt (w cenie)
  • basen dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness
  • łucznictwo
  • gimnastyka
  • piłka wodna
  • minigolf
  • koszykówka
  • siatkówka plażowa
  • plażowa piłka nożna
Płatne
  • sporty wodne na plaży (w ofercie firmy zewnętrznej - windsurfing, kajaki typu canoe, rowery wodne)
  • wypożyczalnia rowerów
  • masaże
  • tenis

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (wieczorami, w ciągu dnia)
  • przedstawienia
  • boccia
  • boccia w cenie
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ląd
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Suita junior swim up JSX2
  • 2-3 os.
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras z bezpośrednim dostępem do basenu
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • lodówka
  • dla os. 16+
Pokój 2-osobowy od strony morza DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • od strony morza
  • w bungalowach
  • dodatkowa sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi
  • balkon lub taras
  • część dzienna
  • sypialnia oddzielona przesuwanymi drzwiami od części dziennej
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • lodówka
Pokój 2-osobowy od strony morza DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • balkon francuski
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • lodówka
Suita junior JSX1
  • 2-3 os.
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • lodówka
  • balkon
  • dla os. 16 +
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ląd
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • lodówka
  • balkon francuski

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie w formie bufetu
  • obiad w formie bufetu
  • kolacja w formie bufetu
  • herbata, kawa
  • ciasta, ciasteczka, przekąski i lody (9.00-24.00)
  • możliwość zamówienia koszy piknikowych z obiadami
  • duży wybór lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych (9.00-24.00)
Restauracje i bary
  • główna restauracja: bufet dla dzieci, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar na plaży
  • bar w lobby: codziennie 16:00 - 00:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na wyspie, zachwyca pięknym ogrodem z zadbanymi zielonymi trawnikami, pełnym krzewów tamaryszka i finezyjnych kwiatów bugenwilli. Nowoczesne i stylowo urządzone wnętrza utrzymane w spokojnej, stonowanej kolorystyce spodobają się miłośnikom dyskretnej elegancji w modnym duchu minimalizmu. Dużym atutem hotelu są wygodne, duże baseny z hydromasażem oraz bogata oferta animacji dla dorosłych i dla dzieci. Wypoczynek idealny dla szukających ciszy i harmonijnej bliskości z naturą.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum miasteczka MARMARI, najbliższe sklepy i bary ok. 500 m od hotelu, ok. 13 km od miasta Kos; ok. 12 km od portu lotniczego w Kos; przystanek autobusowy obok hotelu (ok. 2 EUR/Kos).

    PLAŻA:

    Marmari Beach, publiczna, piaszczysta, jedna z najładniejszych na Kos, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, ok. 50 m od recepcji, dojście przez ogród hotelowy, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, odnowiony w 2007 r., 297 pokoi, czteropiętrowy budynek i kilkanaście bungalowów, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Appelis - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa z elementami kuchni greckiej, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary, w tym bar przy basenie i na plaży; minimarket, sklep z pamiątkami i kosmetykami; centrum konferencyjne dla 300 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy, taras z widokiem na ogród i bocznym widokiem na morze, duży, zielony ogród; za opłatą: fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), zadbany, ok. 20 m², klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon francuski, widok na ogród;

    bungalow:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 35 m², w bungalowie, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (krzesełka i stolik), widok na ogród; pokój bungalow za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 800 m², gł. 0,5-1,7 m, ok. 500 m², gł. 0,5-1,5 m, hydromasaż, basen dla dzieci, okrągły, woda słodka, ok. 150 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 10 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, piłka plażowa, sala fitness, rzutki, minigolf; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00).

    KONTAKT:

    0030/2242041291, www.caraviabeach.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kos

    Opis oferty:

    Położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na wyspie, zachwyca pięknym ogrodem z zadbanymi zielonymi trawnikami, pełnym krzewów tamaryszka i finezyjnych kwiatów bugenwilli. Nowoczesne i stylowo urządzone wnętrza utrzymane w spokojnej, stonowanej kolorystyce spodobają się miłośnikom dyskretnej elegancji w modnym duchu minimalizmu. Dużym atutem hotelu są wygodne, duże baseny z hydromasażem oraz bogata oferta animacji dla dorosłych i dla dzieci. Wypoczynek idealny dla szukających ciszy i harmonijnej bliskości z naturą.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum miasteczka MARMARI, najbliższe sklepy i bary ok. 500 m od hotelu, ok. 13 km od miasta Kos; ok. 12 km od lotniska w Kos; przystanek autobusowy obok hotelu (ok. 2 EUR/Kos).

    PLAŻA:

    Marmari Beach, publiczna, piaszczysta, jedna z najładniejszych na Kos, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, ok. 50 m od recepcji, dojście przez ogród hotelowy, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, odnowiony w 2007 r., 297 pokoi, 4-piętrowy budynek i kilkanaście bungalowów, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Appelis - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa z elementami kuchni greckiej, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary, w tym bar przy basenie i na plaży; minimarket, sklep z pamiątkami i kosmetykami; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras z widokiem na ogród i bocznym widokiem na morze, duży, zielony ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), zadbany, ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon francuski, widok na ogród;

    bungalow:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 35 m², w bungalowie, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (krzesełka i stolik), widok na ogród; pokój bungalow za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 800 m², gł. 0,5-1,7 m, ok. 500 m², gł. 0,5-1,5 m, hydromasaż, basen dla dzieci, okrągły, woda słodka, ok. 150 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 10 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, piłka plażowa, sala fitness, rzutki, minigolf; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00).

    KONTAKT:

    0030/2242041291;, www.caraviabeach.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1979 r. Odnowiony 2007 r.

    Położenie:

    Marmari, 3 km od Tigaki, 13 km od miasta Kos (przystanek autobusowy blisko hotelu), 12 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 45.000 m².

    Plaża:

    przy hotelu, piaszczysta, 4 km długości. Parasole i leżaki – płatne. Brak ręczników plażowych.

    W hotelu:

    2 restauracje, 4 bary, 2 baseny odkryte, sala konferencyjna na 350 osób, winda w budynku głównym.

    Pokoje:

    W budynku głównym : 212 pokoi standardowych z balkonem francuskim; W bungalowach: 80 pokoi z balkonem lub tarasem (1 pokój podzielony drzwiami); 5 pokoi dla osób niepełnosprawnych; klimatyzacja centralna w budynku głównym (bezpłatna), klimatyzacja indywidualna w bungalowach (bezpłatna), sejf (płatny, 10 EURO za tydzień), TV, telefon, łącze internetowe (płatne), lodówka, wanna lub prysznic, suszarka.

    Rozrywki i usługi: 

    • Bezpłatne: animacje, 3 korty tenisowe , tenis stołowy , siłownia, jacuzzi, rzutki, łucznictwo, bilard, miniboisko do piłki nożnej, siatkówka, koszykówka, minigolf.
    • Płatne: internet bezprzewodowy, kącik internetowy, room service, pralnia, pokój gier, oświetlenie kortów, mini market, sporty wodne i centrum windsurfingowe (firma zewnętrzna), wypożyczalnia rowerów i samochodów (firma zewnętrzna).

    Dla dzieci: 

    brodzik, plac zabaw, miniklub, posiłki i krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie:

    All inclusive (10:00 – 24:00)

    Posiłki:

    wczesne śniadanie, śniadanie, obiad, przekąski, lody, kolacja.

    Napoje zawarte:

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Grecja/Kos

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Marmari - ok. 12 km od miasta Kos - ok. 15 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta i szeroka, łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (bezpłatne) - certyfikat Blue Flag

    Pokoje

    Pokój Standardowy - budynek główny - centralna klimatyzacja (bezpłatna w okresie 01.06-30.09) - TV-Sat, kanał muzyczny, telefon, mini lodówka - sejf (płatny ok. 10 EUR/tydzień), Wi Fi (bezpłatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie) - balkon francuski Pokój rodzinny - bungalow - pokój dzienny z dwiema sofami oraz sypialnia - indywidualna klimatyzacja - balkon/taras - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny ze słodką wodą, jacuzzi, leżaki i parasole przy basenie - fitness, siłownia, aerobik, water polo - tenis, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej i koszykówki| - tenis stołowy, minigolf, rzutki - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - sprzęt oraz oświetlenie kortów tenisowych - sporty wodne na plaży - masaże - bilard

    Dla dzieci

    - 2 baseny ze słodką wodą - plac zabaw, sala zabaw - mini klub, animacje - mini bufet podczas obiadu i kolacji

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar - snack bar - bar przy basenie - bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - hotel dysponuje 294 pokojami - Wi Fi (bezpłatne), kącik internetowy (płatny ok. 5 EUR/h) - sala konferencyjna - pralnia, mini market, kantor, salon urody, fryzjer, lekarz (na życzenie, za opłatą) - amfiteatr, wypożyczalnia samochodów, skuterów i rowerów - www.caraviabeach.gr

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe

    Video

    www.youtube.com/watch?v=zuOu4Lx8dog


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kos

    Country

    Grecja

    Warto podkreślić

    - Jedna z piękniejszych piaszczystych plaż na wyspie - Baza sportów wodnych na plaży - Prawdziwa oaza zieleni - Wysoko oceniana jakość obsługi- Kategoria lokalna 4*

    Okiem Grecosa

    Komfortowy hotel o nowoczesnym designie jest położony w bajecznym ogrodzie, przy szerokiej i piaszczystej plaży, na której można korzystać ze sportów wodnych. Nie chce się opuszczać tego miejsca.

    Położenie


    • bezpośrednio przy morzu
    • centrum Marmari ok. 1 km
    • przystanek autobusowy przy hotelu
    • miasto Kos ok. 13 km
    • lotnisko ok. 12 km

    Plaża


    • piaszczysta
    • jedna z najpiękniejszych na wyspie
    • łagodne wejście do wody
    • leżaki i parasole (bezpłatne)
    • bar przy plaży
    • oznaczona Błękitną Flagą

    Hotel


    • czteropiętrowy budynek główny i bungalowy w ogrodzie
    • recepcja 24 h, windy
    • restauracja główna
    • 3 bary - budynek główny, basen, plaża
    • ręczniki plażowe (bezpłatnie)
    • Wi-Fi (bezpłatne)
    • Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
    • 297 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard
    • 2-3 os (ok. 22 m2)
    • dostawka dla 3. osoby (sofa)
    • klimatyzacja centralna (bezpłatna)
    • Wi-Fi (bezpłatne)
    • TV-SAT, minilodówka
    • sejf (ok. 15 EUR/tydz.)
    • łazienka - wanna/prysznic, suszarka
    • balkon francuski

    Bungalow
    • 2-4 os (ok. 32 m2)
    • dostawka dla 3. i 4. osoby (sofa)
    • dwa pokoje z drzwiami przesuwnymi
    • klimatyzacja indywidualna (bezpłatna)
    • Wi-Fi (bezpłatne)
    • TV-SAT, minilodówka
    • sejf (ok. 15 EUR/tydz.)
    • łazienka - wanna/prysznic, suszarka
    • balkon lub taras

    Wyżywienie


    • All Inclusive
    • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive:
    • wczesne śniadanie, śniadanie, lunch i kolacja – bufet
    • przekąski, lody i owoce (w wyznaczonych godzinach i barach)
    • restauracja główna z kącikiem włoskim oraz grillowym
    • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–24.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie
    • 2 baseny ze słodką wodą
    • leżaki i parasole przy basenie
    • 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą 10 EUR/godz.)
    • koszykówka, tenis stołowy, minigolf
    • rzutki, miniboisko do piłki nożnej
    • boccia, siatkówka plażowa
    • program animacyjny, sala fitness
    • wieczór grecki

    Odpłatnie
    • sporty wodne (oferta zewnętrzna)
    • wypożyczalnia rowerów

    Dla dzieci


    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)
    • basen dla dzieci ze słodką wodą
    • miniklub
    • plac zabaw
    • animacje
    • menu dla dzieci
    • krzesełka w restauracji

    • Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat
    • Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko od 2 do 12 lat

    Cena obejmuje

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

    Cena nie obejmuje

    od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    12 km do miasta Kos i portu, ok. 1 km do miejscowości Marmari; przystanek autobusowy przed hotelem; 13 km od międzynarodowego lotniska.

    Plaża

    *    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży; leżaki i parasole bezpłatnie.

    Zakwaterowanie

    *    294 pokoi w budynku głównym i bungalowach; *    Typy pokoi: standardowe (22m2); bungalow (sypialnia + salon z przesuwanymi drzwiami, 32m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja (czerwiec-wrzesień), łazienka z wanną, WC, suszarką, TV sat, telefon, sejf (płatny), lodówka, Wi-Fi, balkon lub taras tylko w pokojach w bungalowach.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    Bary: lobby bar, Snack bar na plaży.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: wczesne śniadanie, śniadania, obiad, kolacja, w formie bufetu, w restauracji głównej. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz przekąski serwowane w godz. 10:00- 24:00 w hotelowych barach.

    Sport i rozrywka

    *    Basen, basen dla dzieci; *    Bezpłatnie: basen z hydromasażem, tenis ziemny (trzy korty), fitness, siatkówka, tenis stołowy, koszykówka, piłka nożna, bilard, boccia; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży (windsurfing kajaki, narty i rowery wodne), masaż na życzenie.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, plac zabaw, mini klub 4-12 lat, animacje, łóżeczka dla dzieci oraz wysokie krzesełka w restauracji.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja z lobby, mini market ok. 800 m, kącik internetowy (za opłatą), amfiteatr z wieczornymi występami, Wi-Fi bezpłatne w lobby, parking.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel cieszy się bardzo dobrą opinią. Posiada wiele atrakcji sportowych i udogodnień dla dzieci. Przy hotelu znajduję bardzo ładna, szeroka, piaszczysta plaża. Polecany dla rodzin z dziećmi, dla par.

    Strona internetowa

    *    www.caraviabeach.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Kos/Marmari

    Opinia 7islands

    Zadbany obiekt położony wśród przepięknych ogrodów i zieleni. Bezpośrednia lokalizacja przy najładniejszej piaszczystej plaży na wyspie to jeden z największych atutów obiektu. Dużym plusem hotelu są wygodne, duże baseny z hydromasażem oraz bogata oferta animacji dla dorosłych i dla dzieci. Wypoczynek idealny dla szukających ciszy i harmonijnej bliskości z naturą.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Marmari, gdzie znajdują się sklepy, bary, restauracje, ok. 12 km od miasta Kos, ok. 13 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się przy hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.

    Hotel

    W skład kompleksu wchodzi trzypiętrowy budynek główny oraz jednopiętrowe bungalowy otoczone bujną roślinnością. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 4 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 3 bary (w tym bar na plaży), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sala konferencyjna, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 212 pokojami w budynku głównym oraz 82 pokojami w bungalowach z łazienką i toaletą oraz balkonem francuskim (w budynku głównym) lub tarasem (w bungalowach). Wszystkie pokoje i bungalowy wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów, Internet Wi-Fi. Odpłatnie: sejf (ok. 10 euro/tydz.). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne w bungalowach z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami).

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: wczesne śniadania kontynentalne (06:00-07:00), śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze przy basenie oraz w barze na plaży w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski oraz lody. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne), jacuzzi, animacje dzienne i wieczorne, siłownia, tenis ziemny, tenis stołowy, mini golf, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, mini piłka nożna, wieczór grecki raz w tygodniu. Odpłatnie: bilard, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini klub, menu dla dzieci podczas obiadów i kolacji, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.caraviabeach.gr / Tel.: 00 30 224 204 12 91

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Caravia Beach to odnowiony hotel, położony w przepięknej okolicy - z szeroką, piaszczystą plażą, w pięknym, egzotycznym ogrodzie. To jeden z piękniejszych hoteli na wyspie Kos, polecamy zarówno miłośnikom plażowania, dla aktywnych osób, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładny teren, bogatą infrastrukturę i świetne jedzenie (także menu dla dzieci). Wakacje w Caravia Beach to gwarancja bardzo udanych wakacji na wyspie Kos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum miasteczka Marmari, tuz przy pięknej, piaszczystej plaży - jednej z najpiękniejszych na Kos z bezpłatnymi parasolami i leżakami, na plaży baza sportów wodnych
    • egzotyczny ogród, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe dla dzieci i dorosłych - animacje, wieczorne programy rozrywkowe na bardzo wysokim poziomie, zajęcia sportowe
    • bardzo przestronne i nowoczesne pokoje, świetne wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Kos

    Opis

    Hotel Caravia Beach położony jest przy jednej z najładniejszych piaszczystych plaż północnego wybrzeża wyspy, w okolicy małej miejscowości turystycznej Marmari. W pobliżu znajduje się mnóstwo restauracji i barów, a w jedyne 15 minut dojechać można autobusem do miasta Kos. Z pokoi roztaczają się malownicze widoki na hotelowe ogrody i baseny lub morze. Tutejsza restauracja serwuje smaczne dania kuchni greckiej i międzynarodowej. Obiekt polecany jest wszystkim osobom kochającym błogie plażowanie połączone z wypadami do stolicy wyspy z mnóstwem klimatycznych kawiarenek i tawern.

    Lokalizacja

    w Marmari, przy plaży, w pobliżu centrum miejscowości, ok. 12 km od lotniska, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 292, restauracje - 1, bar na plaży, bar przy basenie, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, wypożyczalnia rowerów, amfiteatr, tawerna, centrum konferencyjne.

    Basen

    3 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), internet (Wi-Fi bezpłatny), telefon, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. BUNGALOWY - dla max. 4 osób (pokoje składają się z 2 pomieszczeń, wyposażone są dodatkowo w balkon lub taras).

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    siatkówka, kajaki (płatne), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, jacuzzi, rzutki, bilard, mini golf, siłownia.

    Rozrywka

    dzienne animacje, wieczorne animacje.

    Dla dzieci

    menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    wczesne śniadanie (6.00 - 7.00) lub śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole, przekąski, lody w wybranych barach między 10.00 a 24.00; raz w tygodniu grecki wieczór. Płatne - oświetlenie kortu tenisowego.

    Informacje dodatkowe

    w restauracji wymagany odpowiedni strój (dla mężczyzn długie spodnie). Hotel położony w odległości ok. 13 km od miasta Kos.

    Cena zawiera

    przelot, pobyt w hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie) - 15 kg - 480 zł/os/2 strony 20 kg - 600 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).

    Informacje wizowe

    Wizy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu Caravia Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kos)
    Stolica wyspy czyli miasto Kos w Grecji
    Wakacyjna miejscowość Kardamena na wyspie Kos w Grecji
    Plaża i mała turystyczna miejscowość Mastichari na wyspie Kos w Grecji
    Sąsiednia wyspa Nissyros, Grecja, Kos
    Tigaki beach na wyspie Kos w Grecji
    Kefalos - baza windsurfingu na wyspie Kos w Grecji
    Asklepion, ruiny świątyni - Grecja, Kos
    Marmari, mały kurort wakacyjny na wyspie Kos - Grecja
    Filmy hotelu Caravia Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Caravia
    https://youtu.be/avrnT9Mbk4w
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Caravia Beach

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Rewelacyjny hotel przy pięknej plaży z widokiem na Bodrum. Bardzo wysoki standard, ogromne pokoje, rozległy zielony teren, mnóstwo animacji i zajęć sportowych, przepyszne jedzenie. Do miasta Mastichari 10 min spacerem. Same plusy (może poza godziną wylotu:), hotel Caravia zdecydowanie do polecania, bardzo chętnie wróciłbym.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Wakacje w hotelu Caravia Beach na Kos spędziłam we wrześniu 2015 (2 osoby dorosłe i dziecko 5 lat). Hotel jest rewelacyjny - niska zabudowa, tuż przy pięknej, piaszczystej plaży z widokiem na tureckie Bodrum (bardzo malownicze zachody słońca), zielony teren, duźo basenów. Świetne wyżywienie - duży wybór i bardzo smaczne. Wieczorami bardzo dobre przedstawienia, rewelacyjny zespół animatorów, w tym kilku z Polski. Chodziłam też na zajęcia z jogi i pilatesu - wszystko na najlepszym poziomie. Do miasteczka można dojść drogą bądź 10 minut spacerem po plaży. Sama wyspa Kos - przepiękna, urokliwa, warto pojechać do stolicy wyspy - miasta Kos i pochodzić po miasteczku, wypić kawę w jednej z kawiarni przy porcie. Bardzo polecam wypoczynek w hotelu Caravia Beach - jest to zdecydowanie strzał w 10:)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, plaża mega , naprawdę jedna z najładniejszych jakie widziałem na Kosie a byłem już 3 raz :) Każdy w tym hotelu znajdzie coś dla siebie, my bardzo aktywnie spędzaliśmy czas i każdego dnia czegoś innego próbowaliśmy. Polecam.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Caravia Beach – bajka! Czysto, pięknie, zielono, naturalnie, komunikatywnie i z uśmiechem. Początek sezonu z wielkim optymizmem, oby obsługa i animatorzy utrzymali formę do końca. Sporo Polaków pracuje w hotelu, uprzejmi i pomocni. Animatorzy – rewelka. Jedzenie smaczne (choć to zawsze może być kwestią gustu;)). Od lotniska ok. pół h, transfer sprawny. Polecam zdecydowanie.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Cudowny hotel!!! z przepięknym ogrodem! Wakacyjne marzenie. Po prostu BAJKA!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Caravia Beach:
    5.5 / 6

    Najwspanialsze wakacje pod słońcem 2009-03-04
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Atmosfera, personel, położenie hotelu, piękne ogrody stanowczo wyróżniające się na tle miasteczka, c...
    więcej

    5.8
    Rodzinne wakacje na wysokim poziomie 2011-06-11
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Rewelacyjne miejsce na wypoczynek z rodziną - piękna piaszczysta plaża na którą wchodzi się prosto z...
    więcej

    5.4
    Wspaniały wypoczynek! 2011-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy bardzo udany urlop w tym hotelu. Na wakacje dla par i dla rodzin z dziećmi. Atmosfera do...
    więcej

    5.8
    Super wakacje, piaszczysta plaza, piękny ogród 2011-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wakacje w Caravia Beach - Grecja Kos 2011-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wspaniały pobyt z dziećmi 2011-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje w Caravia Beach 2012-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Polecam! 2012-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje na wyspie Kos 2012-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Caravia - udane wakacje! 2012-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Caravia Beach - warto, choć twarde łóżka 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Jestem zadowolona, jednak mam kilka zastrzeżeń. 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Hotel ładny, w miarę czysty jednak bardzo dużo w nim mrówek i niestety karaluchy wielkości ok 7 cm! ...
    więcej

    5.0
    Jeden z lepszych hoteli na wyspie 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Spokój, zabawa, relaks, śmiech-wszystko w 1 miejscu 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel ! 2012-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nasze greckie wakacje 2012-10-18
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Gorąco polecam, idealne na krótki urlop z rodziną. 2013-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Idealne miejsce na krótki urlop z rodzina. Tydzień na KOS zupełnie wystarczy jedna lub dwie wycieczk...
    więcej

    5.5
    Bardzo przyjemne wczasy dla całej rodziny! 2013-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Świetny urlop, piękny hotel, super animacje 2013-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Od tego zaczęła się miłość do wysp greckich 2013-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Fajny, spokojny hotel, ale moze mocno wiać! 2013-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Wakacje Marmari 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Spokojny wypoczynek w pięknym miejscu 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Piękne wakacje na plaży 2013-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Caravia Beach to uroczy hotel położony bezpośrednio przy długiej piaszczystej plaży (możliwość space...
    więcej

    5.6
    Polecam 2013-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Cudowne miejsce zarówno dla par jak i dla rodzin z dziećmi (my byliśmy z córką i znajomymi - para be...
    więcej

    5.7
    Hotel Caravia Beach 2013-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nie jedźcie tam! 2013-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.3

    Hotel przereklamowany. Słuchając rewelacyjnych opinii o nim zdecydowałam się pojechać do niego w tym...
    więcej

    3.3
    Rewelacyjne wakacje dla całej rodziny 2014-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy w Caravia Beach na przełomie lipca i sierpnia. Rewelacyjny hotel, przecudyny ogród, śliczna ...
    więcej

    5.9
    Wspaniałe wakacje rodzinne w pięknym miejscu 2014-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Wspaniałe wakacje w bardzo dobrym hotelu 2015-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najlepszy hotel na Kosie! 2015-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jeden z lepszych hoteli, w którym byłam. Pokoje zadbane, czyste, codziennie sprzątane. Przepyszne i ...
    więcej

    5.8
    Caravia Beach Kos 2015-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Serdecznie polecam! 2016-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Udany wakacyjny wypoczynek : 2016-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniałe wakacje 2016-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Idealny na pobyt z dziećmi 2017-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Caravia Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Idealne miejsce:))))))) Byliśmy z 4- latkiem przez tydzień w czerwcu (wrocilismy 10.06) i musze przy...
    więcej

    5.8

    Caravia Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Standard SingleUse
    Bungalow Balcony or Terrace
    Suite Junior First Floor Shared-Pool Balcony
    Bungalow 2 os.
    Bungalow 2 os.+1 dost.
    Bungalow 2 os.+2 dost.
    Bungalow
    Suite Junior Ground Floor Shared-Pool Terrace
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Doppelzimmer,Gartenblick
    Pok. 2 os.
    Doppelzimmer,Sparpreis
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelzimmer,Gartenblick
    Junior suita
    Junior suita
    Juniorsuite,Bk
    Juniorsuite,Ts
    Fam.-Bungalow,Balkon/Ter
    Pokój ekonomiczny
    ROOM STANDARD DOUBLE
    Room Promo

    Caravia Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Caravia Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00