cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
  • Hotel Venus Beach, Paphos
1 / 14
Udogodnienia hotelu Venus Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Venus Beach
star 5

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Venus Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Venus Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2019

Hotel Venus Beach w ofercie Biura podróży:

Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos

Opis

* na rodzinne wakacje* przy plaży* zaplecze konferencyjne

Opis

Elegancki hotel położony bezpośrednio na plaży. Świetnie nadaje się na rodzinny wypoczynek. Oferuje doskonałą obsługę, program animacyjny, szeroki zakres usług dla dorosłych i dla dzieci. Hotel otrzymał nagrodę Green Hotel.• parking zewnętrzny i podziemny• zewnętrzny basen z jacuzzi (odnowiony w 2018 r.)• kryty basen (podgrzewany w zimie)• płatne Wi-Fi w pokojach i miejscach publicznych• sale konferencyjne• sklep z pamiątkami• SPA (płatne - sauna, łaźnia turecka, masaże, zabiegi na twarz i ciało, fryzjer)• 3 restauracje• 3 bary• kawiarnia• 6-piętrowy budynek, 5 wind• odnowiony w 2018 r. (wszystkie pokoje całkowicie odnowione (podłogi, oświetlenie, łazienki, meble), całkowicie zrekonstruowany zewnętrzny basen (zwiększony basen i zagospodarowany teren przy basenie), nowy bar przy basenie, na plaży falochron, zaktualizowano system telewizji satelitarnej (około 60 kanałów w różnych językach), odnowiona fasada hotelu) Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• Cypr• Dolne Pafos• 2,5 km od centrum miasta• 13 km od lotniska w Pafos• 145 km od lotniska w Larnace• przystanek autobusowy w pobliżu hotelu

Plaza

• przy hotelu• kamienista• skaliste wybrzeże, piaszczyste wejście do morza• parasole i leżaki na terenie hotelu bezpłatne

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

216 pokoi: Twin Rooms Inland View (~ 23,3 m2 z balkonem), Twin Rooms Sea View (~ 21 m2 z balkonem), Twin Rooms Side Sea View (~ 22,2 m2, z balkonem), Doubles Superior Sea View (~ 26 m2, z balkonem).  W pokojach: klimatyzacja/centralne ogrzewanie, TV SAT, kanał muzyczny, elektroniczny sejf (płatny), mini bar, telefon, suszarka do włosów, łazienka (prysznic), Wi-Fi (za dopłatą), balkon. Twin Room: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze. Double Superior Sea View: dwa pojedyncze łóżka lub jedno podwójne łóżko, dodatkowo: szlafroki i kapcie, zestaw do parzenia kawy i herbaty, bezpłatna sauna i łaźnia parowa. Po przyjeździe dla nowożeńców: owoce, kwiaty, wino musujące.Typ dostawki: rozkładana.Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana ręczników 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• sporty wodne na plaży (w sezonie, płatne)• lekka animacja dzienna, wieczorne animacje (cotygodniowe pokazy folklorystyczne, muzyka na żywo, show)• bilard (płatny)• 2 korty tenisowe• nurkowanie• aerobik Dla dzieci:• brodzik ze słodką wodą• mini-klub (4-12 lat, od maja do października)• plac zabaw (odkryty teren do zabawy)• łóżeczka• niania (na zapytanie, płatny)

O wyzywieniu

All Inclusive 2018Śniadanie: 07:00-10:00, szwedzki stół.Lunch: 12:30-14:30, 2 warianty menu z 3 dań lub szwedzki stół.Kolacja: 19:00-22:00, szwedzki stół.Przekąski: 11:00-12:00 i 16:00-17:00, szwedzki stół, lody. Wieczory tematyczneNapojeBary: 10:00-24:00, szeroka gama lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych, drinki, lokalne piwo, domowe wino, niebutelkowana woda mineralna, soki, napoje chłodzące post-mix.Wybór gorących napoi: kawa filtrowana, espresso, herbata, cappuccino i kawa rozpuszczalna.Lokalne napoje i alkohole do posiłków: wino w karafkach, woda, piwo, soki, napoje bezalkoholowe post-mix, kawa filtrowana. Dodatkowo:Ostatnie zamówienie we wszystkich barach o 23:45.Napoje oferowane innym osobom i napoje importowane są dodatkowo płatne.Ceny zgodne z menu hotelu.Napoje alkoholowe podawane są osobom w wieku powyżej 18 lat.Napoje z minibaru są dodatkowo płatne.Menu wegetariańskie.W dniu wyjazdu ostatnie zamówienie o 11:30.Wymeldowanie o 12:00. Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

0 m


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr/Cypr Południowy

Opis

Pięciogwiazdkowy, luksusowy hotel idealnie łączący komfort z cypryjską gościnnością, Lokalizacja obok parku archeologicznego Grobowców Królewskich, Przestronne, eleganckie pokoje, Przepyszne potrawy kuchni lokalnej i międzynarodowej, Duży, ładny basen otoczony zadbanym ogrodem oraz tarasem słonecznym,

Lokalizacja

w Paphos, ok. 13 km od lotniska, ok. 50 m od plaży, ok. 2 km od centrum, ok. 10 min. od portu.

Wyposażenie

liczba pokoi - 216, restauracje - 2, restauracje a'la carte - 1, windy - 5, recepcja 24h, lobby, room service 24h, bary przy basenie, parking (bezpłatny), internet bezprzewodowy (płatny), wypozyczalnia samochodów (płatna), salon urody, fryzjer, sklep z pamiątkami, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), salon gier, solarium, sauna, sale konferencyjne, sklep z pamiątkami, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

duży basen odkryty z jacuzzi, leżaki i parasole bezpłatnie; basen kryty (podgrzewany w zimie); brodzik dla dzieci.

Pokoje

indywidualnie sterowana klimatyzacja, telewizja satelitarna, suszarka do włosów, cyfrowy sejf (płatny ok. 1,70 EUR/dzień), mini bar (płatny), telefon, taras/balkon. Typ pokoju - STANDARD - pokoje z widokiem od strony lądu dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci. (pow. 15 m2, korytarz 2 m2, balkon ok. 2-3 m2). STANDARD - pokoje z widokiem na morze dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci (pow. 17,7 m2, korytarz 2 m2, balkon ok 2-3 m2).

Plaża

piaszczysta, zagospodarowana.

Sport na plaży

10% zniżki dla Klientów hotelu na nurkowanie z Cydive (http.//www, cydive, com/); bogata oferta sportów wodnych - sezonowo

Sport i fitness

sala do aerobiku, solarium (płatne), tenis stołowy, tenis ziemny (2 korty), siłownia, centrum fitness, sauna (płatna), łaźnia parowa (płatna), masaże (płatne), bilard (płatny).

Rozrywka

tygodniowy program animacyjny, wieczorne rozrywki.

Dla dzieci

mini klub (otwarty 5 dni w tygodniu, 4 godziny dziennie dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie 7.00 - 10.00, lunch 12.30 - 14.30 i obiadokoalcja 19.00 - 22.00 w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski 11.00 - 12.00 i 16.00 - 17.00 (kanapki, ciasta, lody). W trakcie posiłków woda, wina, piwa, soki, kawa; bary czynne 10.00 - 24.00 - serwowane lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe, koktaile, lokalne piwa, wina, woda mineralna, soki, gorące napoje (kawa, espresso, herbata, cappucino). Ostatnie zamówienie w barze 23.45 Alkohole importowane dodatkowo płatne.

Informacje dodatkowe

Wi-Fi dostępne w pokojach, przy basenie i w miejscach ogólnodostępnych, dodatkowo płatne ok. 3 EUR/godz., Napoje z mini baru w pokojach dodatkowo płatne., Zewnętrzny i podziemny garaż - bezpłatnie dla Klientów hotelu., Sejf w pokojach płatny ok 1,70 euro/dzień,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Bagaż podręczny w cenie. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

dopłaty do bagażu głównego 20 kg - koszt 300 zł na sezon 2018, (loty z Krakowa do Paphos). Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskiego przedstawiciela od 1.04-31.10.2018 (numer kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 1992. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 216 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują łóżkiem podwójnym. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Minibarek oraz (odpłatnie) sejf są również do dyspozycji gości. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Ponadto w ofercie znajdują sie pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. tenis ziemny i boccia, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski i jazda konna. Do oferty sportów wodnych należą aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą nurkowanie. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta i jogę, jak również za dodatkową opłatą bilard, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Venus Beach znajduje się bezpośrednio na plaży żwirowo-skalista. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (2 km). Pozostałe miasta: Nicosia (155 km), Limassol (75 km). Znajduje się w Paphos Hotel posiada 216 pokoi i został odnowiony w 2010 roku, dostępna jest klimatyzacja i winda. Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, lobby, sklepy, recepcję, salon i salon fryzjerski. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, rosyjsku, arabsku, niemiecku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów, motocykli i rowerów. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się placówka medyczna, przystanek autobusowy, teatr, supermarket, sklepy, centrum miasta, dyskoteka, informacja turystyczna, kino, postój taksówek i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Paphos Harbour (2 km), Tombs Of The Kings (100 m), lotnisko PFO (13 km), Tomb Of The Kings (100 m), Roman Mosics (2 m), lotnisko LCA (145 km) i jazda konna (7 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking i garaż dla samochodów. Venus Beach zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantycznymi kolacjami.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, pralnię, opiekę medyczną, usługę budzenia, usługi prasowania, kantor, usługi opiekunki, pokojówki, sejfy i concierge. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, przedszkole, brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka

Venus Beach posiada słoneczny taras, solarium, saunę, jacuzzi, łaźnię parową, łaźnię turecką i masaże wodne. W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, bilard, grę boccia, program zajęć animacyjnych i tenis stołowy. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik, fitness i tenis. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 12 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:30, pomiędzy posiłkami przekąski

Bagaż

Kraków; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 PLN - 20 kg - 336 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Pięknie położony nad małą zatoką oferuje wygodne wakacje niedaleko Pafos, słynnego z zabytków wpisanych na listę UNESCO. W pobliżu hotelu miłośnicy starożytności mogą podziwiać stanowisko archeologiczne - Groby Królewskie. Zadbane, zielone trawniki hotelowego ogrodu dochodzą aż do samej plaży, jest to idealne miejsce na relaks z widokiem na błękitne morze. W ogrodzie jest ładny basen, mały brodzik dla dzieci i kryty basen sezonowo podgrzewany. Do dyspozycji Gości jest eleganckie lobby z wygodnymi fotelami, a także niedawno odnowione restauracje i bary.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum PAFOS ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami, w pobliżu starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 2,5 km od Kato Pafos z portem i parkiem archeologicznym; ok. 15 km od portu lotniczego w Pafos, ok. 150 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1 EUR/centrum Pafos).

PLAŻA:

Venus Beach, publiczna, piaszczysto-kamienista, mała, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace na trawniku przy plaży; sporty wodne ok. 1 km od hotelu (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1991 r., częściowo odnowiony w 2008 r. i na przełomie 2009/2010 r., 216 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 5 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 3 restauracje, dania w formie bufetu lub á la carte: Anemone z tarasem - śniadania, Nefeli z tarasem - kuchnia międzynarodowa, obiady i przekąski, Ariadne - kuchnia lokalna i międzynarodowa, kolacje - obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), wieczory tematyczne, muzyka na żywo, dania wegetariańskie; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, Bacchus bar z tarasem, Kyveli bar, bar przy basenie, kantor, sklepik z pamiątkami i gazetami; centrum konferencyjne dla 570 osób, taras z widokiem na morze i basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu (ok. 2 EUR/godz., 9 EUR/dzień, 30 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 3,5 EUR/30 min), room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 18 m², zadbany i nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 1,7 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 290 m², gł. 0,9-1,9 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 40 m², gł. 1,1-2,2 m; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja), tenis stołowy, strzałki, bule, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat, czynny sezonowo), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka na żywo, pokazy tańca; za opłatą: oświetlenie kortu (ok. 2 EUR/godz.), bilard, sauna, solarium, łaźnia parowa, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00--10.00) w restauracji Anemone, obiad (12.30-14.30) w restauracji Nefeli, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Ariadne; zimne przekąski i lody w restauracji Nefelin i Bacchus barze (11.00-12.00, 16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w Bacchus barze i barze przy basenie (10.00-24.00).

KONTAKT:

00357/26949200, www.venusbeachhotel.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Traveliada

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr/Pafos

Lokalizacja

Venus Beach znajduje się przy Grobowcach Królewskich na zachodnim wybrzeżu Cypru. Jest doskonale usytuowany, przy plaży. Z hotelu można podziwiać niepowtarzalne widoki na morze o zachodzie słońca. W okolicy dostępne są liczne sklepy i miejsca rozrywki.

Plaża

publiczna, bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista

Pokoje

Dwuosobowe z możliwością dostawki, zadbane, klimatyzowane (regulowana klimatyzacja), z łazienką (wanna/prysznic, WC, suszarka). Wszystkie pokoje wyposażone są w TV, telefon, minibar, lodówkę, sejf.

Udogodnienia i usługi

24-godzinna recepcja, obsługa pokojowa, usługa pralni, opieka medyczna, wypożyczalnia rowerów, wielojęzyczny personel, klimatyzacja w miejscach publicznych, sejf hotelowy, kantor wymiany walut, winda, kawiarnia, snack-bar przy basenie, bar, restauracja.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, bezpłatne parasole i leżaki, kryty basen, korty tenisowe, tenis stołowy,siłownia, plac zabaw i klub dla dzieci, salon gier.

Wyżywienie

HB oferuje śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive oferuje śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w ciągu dnia.

Uwagi

Oferujemy pomoc przy wynajęciu samochodu. Prosimy o kontakt z konsultantem rezerwacja

Cena zawiera

Przelot, opłaty lotniskowe, transport bagażu podręcznego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, noclegi, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie KL i NNW.

Cena nie zawiera

Transportu bagażu rejestrowanego, opieki rezydenta, wydatków własnych. 

UWAGI

Ceny ofert są aktualizowane raz dziennie. Ostateczna cena może ulec zmianie po wyczerpaniu promocyjnych cen biletów. W celu jej potwierdzenia prosimy o skontaktowanie się z naszymi konsultantami. Oferty realizowane tanimi liniami lotniczymi Wizz Air lub Rynnair zawierają w cenie bagaż podręczny. Bagaż rejestrowany należy dodatkowo zamówić u Konsultanta Traveliada.pl.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Pięknie położony nad małą zatoką oferuje wygodne wakacje niedaleko Pafos, słynnego z zabytków wpisanych na listę UNESCO. W pobliżu hotelu miłośnicy starożytności mogą podziwiać stanowisko archeologiczne - Groby Królewskie. Zadbane, zielone trawniki hotelowego ogrodu dochodzą aż do samej plaży, jest to idealne miejsce na relaks z widokiem na błękitne morze. W ogrodzie jest ładny basen, mały brodzik dla dzieci i kryty basen sezonowo podgrzewany. Do dyspozycji Gości jest eleganckie lobby z wygodnymi fotelami, a także niedawno odnowione restauracje i bary.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum PAFOS ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami, w pobliżu starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 2,5 km od Kato Pafos z portem i parkiem archeologicznym; ok. 15 km od lotniska w Pafos, ok. 150 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1 EUR/centrum Pafos).

PLAŻA:

Venus Beach, publiczna, piaszczysto-kamienista, mała, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace na trawniku przy plaży; sporty wodne ok. 1 km od hotelu (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1991 r., częściowo odnowiony w 2008 r. i na przełomie 2009/2010 r., 216 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 5 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 3 restauracje, dania w formie bufetu lub á la carte: Anemone z tarasem - śniadania, Nefeli z tarasem - kuchnia międzynarodowa, obiady i przekąski, Ariadne - kuchnia lokalna i międzynarodowa, kolacje - obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), wieczory tematyczne, muzyka na żywo, dania wegetariańskie; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, Bacchus bar z tarasem, Kyveli bar, bar przy basenie, kantor, sklepik z pamiątkami i gazetami; centrum konferencyjne dla 570 osób, taras z widokiem na morze i basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu (12,5 EUR - całodobowa karta od 12.00 do 12.00), punkt internetowy (6,5 EUR/30 min), room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 18 m2, zadbany i nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 290 m², gł. 0,9-1,9 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 40 m², gł. 1,1-2,2 m, sezonowo podgrzewany; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja), tenis stołowy, strzałki, bule, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat, czynny sezonowo), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka na żywo, pokazy tańca; za opłatą: oświetlenie kortu (ok. 2 EUR/godz.), bilard, sauna, solarium, łaźnia parowa, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.00) w restauracji Anemone, obiad (12.30-14.30) w restauracji Nefeli, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Ariadne; zimne przekąski i lody w restauracji Nefelin i Bacchus barze (11.00-12.00, 16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w Bacchus barze i barze przy basenie (10.00-24.00).

KONTAKT:

00357/26949200, www.venusbeachhotel.com


Mapa Hotelu Venus Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Venus Beach

Hotel Venus Beach jest trochę starszy, ale widać ze po remoncie. Pokoje bardzo przytulne. Do Paphos jakieś 20 min pieszo. Dojście do plaży jest przez ogród. Bardzo ładne widoki, w hotelu jest również mini market.

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

Venus Beach - możliwości zakwaterowania:

standard single standard balcony
standard twin standard balcony
standard twin standard lateralseaview balcony
standard quad standard lateralseaview balcony or terrace
standard twin standard seaview balcony
standard single standard seaview balcony
standard quad standard balcony
standard quad standard seaview balcony
standard economy twin standard balcony
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
Double Superior / Sea View
Twin Room / Sea View
Twin Room / Side Sea View
Twin Room / Inland View
Twin Room for Sgl / Inland View
Pokój jednoosobowy
DZ/B/WC/BkoT/Landseite
DZ/B/WC/BkoT/Meerblick
DZ/B/WC/BkoT/Sparpreis
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pokoj dwuosobowy
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
EZ/B/WC/BkoT/Meerblick
Fam.-Unterbr./B/WC/BkoT/L

Venus Beach - Możliwości wyżywienia:


Venus Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Venus Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00