cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
  • Hotel H10 Las Palmeras, Teneryfa
1 / 25
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
01.11 - 08.11
już od 3778 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.05 - 12.05
już od 1959 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H10 Las Palmeras
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H10 Las Palmeras
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu H10 Las Palmeras:
4.4 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Las Palmeras:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
  • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
  • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

Hotel H10 Las Palmeras w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
  • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
  • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • w centrum Playa de las Americas
  • ok. 150 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

polozenie

  • w centrum Playa de las Americas
  • ok. 150 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

plaza

  • ok. 150 m od plaży, hotel oddzielony od plaży deptakiem
  • publiczna
  • piaszczysta
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie, na zapytanie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

519

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen „GRANDE": w zależności od sezonu, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający
  • basen „MEDIANA": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec
  • jacuzzi: 16+, w cenie, ze słodką wodą, podgrzewane, na tarasie na dachu
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
    • basen dla dzieci „Piscina para ninos": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • menu dla dzieci
    • miniklub: 4-11 lat, lipiec i sierpień; w zależności od sezonu, 11:00 - 15:00, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-11 lat, lipiec i sierpień, codziennie
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-11 lat, lipiec i sierpień, codziennie 20:30 - 21:00, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia: codziennie 08:00 - 20:00
    • aqua fitness
    Płatne
    • 4 korty tenisowe: za opłatą, płatność gotówką, ok. 5 €/godz.
    • zumba: w ofercie firm zewnętrznych 

    rozrywka

    • zajęcia sportowe sezonowo
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
    • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy Privilege z widokiem na morze DZM2
    • 2 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na morze lub basen
    • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 18+
    • ostatni częściowy remont: 2017 r.
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • ekspres do kawy Nespresso
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 19 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • balkon
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Bungalow BUX1
    • 3-4 os.
    • ok. 70 m2
    • widok na basen lub ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 19 m2
    • widok na ulicę
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:30 - 12:00
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski: 12:00 - 18:30
    •  wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • do wyboru obiad: w formie bufetu lub kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „RESTAURANTE BUFFET GAROÉ": rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, sushi, menu dla niemowląt: w cenie, wymagana rezerwacja, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, menu dla dzieci, dania bez laktozy: wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, za opłatą, wliczona w all inclusive, styczeń - listopad, 07:30 - 10:30, 13:00 - 15:30, 18:30 - 21:30, 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „SPECCHIO MAGICO": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, wliczona w all inclusive, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „SAKURA TEPPANYAKI": 8+, rodzaje kuchni: azjatycka, śródziemnomorska, sushi, show cooking, wymagana rezerwacja, za opłatą, wliczona w all inclusive, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, 19:00 - 22:00, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Restaurante Bar La Ballena": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, hiszpańska, ryby/owoce morza, a la carte, show cooking, za opłatą, płatność gotówką, codziennie 11:00 - 17:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby „Lobby bar": styczeń - grudzień, codziennie 09:00 - 00:00, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „LA CHOZA": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 18:30, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar „IMAGE BAR": w zależności od sezonu, codziennie 20:00 - 01:00, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar „MIKE´S COFFEE": styczeń - grudzień, codziennie 15:30 - 21:30, 14:30 - 22:00, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar „BAR BIG BEN": styczeń - grudzień, codziennie 18:00 - 21:00, 18:30 - 21:30, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Nowoczesne wnętrza, wysoki standard obsługi i rewelacyjne położenie tuż przy promenadzie w centrum Playa de Las Americas to idealna propozycja na aktywne wakacje z rodziną. Z pięknego, hotelowego ogrodu można podziwiać widok na ocean, znajdują się w nim duże baseny dla dorosłych i dzieci. Do dyspozycji Gości są komfortowe pokoje, kilka restauracji oraz barów. Dla aktywnych przygotowano bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe, organizowane są również animacje prowadzone przez profesjonalny zespół animatorów.

    POŁOŻENIE:

    w centrum PLAYA DE LAS AMERICAS, przy promenadzie, sklepy i restauracje ok. 30 m od hotelu, ok. 2,5 km od Siam Parku, ok. 3,3 km od Puerto de Los Cristianos, ok. 30 km od klifów Los Gigantes, ok. 45 km od Parku Narodowego Teide; ok. 25 km od lotniska Reina Sofia; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu; Playa de Las Americas, publiczna, jasny piasek, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1983 r., odnowiony w 2015 r., 519 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, przestronne i eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna Garoe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: m.in. kuchnia włoska i śródziemnomorska, azjatycka (dla osób powyżej 8 lat), w restauracjach wymagana wcześniejsza rezerwacja, restauracja-bar La Choza, 5 barów; sklep z pamiątkami, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m2, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka i minibar (na zamówienie), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, w tym 1 podgrzewany sezonowo, słodka woda, basen dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne; boisko wielofunkcyjne; pokój i plac zabaw dla dzieci, wieczory tematyczne, muzyka na żywo; siłownia; za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, tenis stołowy, bilard, animacje dla dzieci i dorosłych, miniklub (4-12 lat; w sezonie letnim); ok. 1,4 km od pola golfowego Las Americas i ok. 6 km do pola golfowego Costa Adeje.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej, śniadanie kontynentalne w restauracji-barze La Choza (10.30-12.00); przekąski w restauracji-barze La Choza (12.00-18.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-1.00); dodatkowo: raz na tydzień kolacja w wyznaczonej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), kort tenisowy (1 godz./pokój/pobyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/922790991, www.h10hotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony w centrum kurortu Playa de las Americas, przy promenadzie i oceanie. Przy hotelu kawiarnie, bary, restauracje, sklepy i dyskoteki oraz punkty usługowe. Do największego na wyspach parku wodnego Siam Parku ok. 3,5 km. Do centrum handlowego Siam Mall ok. 3,5 km. Do lotniska Reina Sofia ok. 17 km.
    Plaża:

    Kamienista plaża przy promenadzie. Do piaszczystej plaży Playa de Troya ok. 500 m.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel częściowo wyremontowany w 2015 i 2020 roku. Recepcja, przestronne, eleganckie lobby, restauracja bufetowa, 3 a'la carte (włoska, azjatycja, śródziemnomorska - otwarta sezonowo), bar z przekąskami przy basenie, kawiarnia, bar Big Ben, bar Imagine (z muzyką na żywo w sezonie zimowym), Lobby bar, w pięknie zaaranżowanym subtropikalnym ogrodzie tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 baseny (słodka woda, 1 podgrzewany zimą) i brodzik dla dzieci (słodka woda, podgrzewany zimą), mini klub, sklep z pamiątkami, pralnia (płatna), parking (płatny). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatne ok. 1,5 Eur, wymiana ok.1,5 Eur).Recepcja, przestronne, eleganckie lobby, restauracja bufetowa, 3 a'la carte (włoska, azjatycja, śródziemnomorska - otwarta sezonowo), bar z przekąskami przy basenie, kawiarnia, bar Big Ben, bar Imagine (z muzyką na żywo w sezonie zimowym), Lobby bar, w pięknie zaaranżowanym subtropikalnym ogrodzie tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 baseny (słodka woda, 1 podgrzewany zimą) i brodzik dla dzieci (słodka woda, podgrzewany zimą), mini klub, sklep z pamiątkami, pralnia (płatna), parking (płatny). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatne ok. 1,5 Eur, wymiana ok.1,5 Eur).
    Pokoje:

    Hotel oferuje zakwaterowanie w 519 pokojach o różnym standardzie. Wszystkie komfortowe, urządzone ze smakiem, klimatyzowane, z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), telefonem, TV-sat, sejfem (płatny ok.18Eur/tydz. + ok. 10Eur depozyt), minibarem (płatny), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dzieci do lat 2 bezpłatnie, konieczna wcześniejsza rezerwacja. Dziecko do lat 2 wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju.
    Pokoje standardowe (pow. ok. 20m2) - dla max. 2 osób, pokoje od strony ulicy. Istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na ocean/basen.
    Pokoje Privilege (pow. ok. 20m2) - dla max. 2 osób, z nową dekoracją, pokoje od oceanu i basenu. Dodatkowo w cenie: menu poduszkowe, szlafrok i kapcie, ręcznik basenowy, sejf, śniadanie w restauracji a'la carte Specchio Magico oraz obiadokolacja w jednej z restauracji a'la carte (konieczna rezerwacja), zestaw do parzenia kawy Nespresso (uzupełniany codziennie), dostęp do strefy Privilege: z napojami i przekąskami, międzynarodową prasą, TV, Internetem, tarasem słonecznym.
    Wyżywienie:

    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do all inclusive: śniadania (7:00-10:00), obiady (13:00-15:30), obiadokolacje (19:00-22:00), przekąski w barze przy basenie (11:00-16:30), napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe (lokalne i niektóre importowane) w nielimitowanych ilościach dostępne w godzinach 10:00-24:00. Potrawy dla alergików dostępne po uprzednim zgłoszeniu. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany godzin serwowania posiłków.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi animacje dla dzieci (mini disco, gry planszowe, gry i zabawy w wodzie, malowanie) i dorosłych (water polo, siatkówka w wodzie, aqua aerobic, piłka nożna, siłownia, wieczorne przedstawienia). Płatne: tenis stołowy, bilard, mini golf, tenis ziemny ( ok. 5Eur/godz.+ depozyt za sprzęt ok. 15Eur) - dla Klientów z all inclusive 1 wstęp w tygodniu gratis.
    Internet:

    Wifi w hotelu gratis.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Naszym zdaniem:

    Elegancki hotel z dużym ogrodem i ładną strefą basenową. Dodatkowym atutem jest dogodna lokalizacja blisko centrum kurortu i równocześnie przy oceanie. Do tego naprawdę ładne pokoje i usługa Privilege dla najbardziej wymagających Klientów. To znakomita propozycja dla każdego. Gorąco polecamy!
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    TENERYFA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Teneryfa w pigułce
    To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt (CENA NIE OBEJMUJE BILETU WSTĘPU DO LORO PARQUE - OS DOROSŁA 35 EURO, DZIECKO 25 EURO) CENA: ok. 39 EUR/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
    Wulcan Teide Masca - bus
    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
    Skarby Północy
    Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
    Katamaran
    3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 41 EUR/os dorosła, ok. 20,5 Eur/dziecko do 11 lat.
    La Gomera - BUS
    Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy CENA: ok. 85 EUR/os dorosła, ok. 43 Eur/dziecko do 11 lat.
    Teide Masca Jeep Safari

    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. -wycieczka jeepami CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat.
    Podstawowe nurkowanie ze sprzętem
    Nurkowanie to przede wszystkim wspaniała zabawa, której spróbować może każdy.Nie trzeba umieć pływać aby spróbować takiej przygody!! To sposób aby przenieść się w zupełnie inny,podwodny świat, gdzie nauczymy się podwodnego "języka migowego". Jeżeli marzysz o przełamaniu barier pomiędzy dwoma całkiem innymi światami to wyzwanie dla Ciebie. Pod okiem polskich wykwalifikowanych instruktorów zobaczysz co skrywają wody Ocenu Atlatyckiego! CENA: ok. 65 EUR/os.
    Siam Park + Loro Park
    LORO PARK - jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego. Tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny. Pokazy z udziałem delfinów, papug i lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można obejrzeć jeden z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz.
    SIAM PARK -
    Tajlandia w miniaturze dla Amatorów wodnego szaleństwa: największy tematyczny park wodny w Hiszpanii składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m - Tower of Power.
    * Cena nie zawiera dojazdu do i z Loro Parku/Siam Parku. CENA: ok. 64 EUR/os dorosła, ok. 43,5 Eur/dziecko do 11 lat.

    Dla aktywnych

    Trekking
    Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
    Windsurfing i kitesurfing
    Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
    Przyroda

    Playa del Duque - Costa Adeje
    Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
    Relaks

    Nocne życie w Las Veronicas
    Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
    Kuchnia

    La Caleta - mekka smakoszy
    W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    TENERYFA - informacje ogólne
    Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
    W regionie
    Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
    Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
    Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
    Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
    Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Teneryfa

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1983 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie znajduje się przestronne lobby, restauracja główna, 2 restauracje a la carte (kuchnia międzynarodowa i włoska), restauracja barbeque przy basenie, restauracja La Ballena zlokalizowana bezpośrednio przy basenie, bar przy basenie, bar Big Ben (z muzyką na żywo w sezonie zimowym^2 baseny (słodka woda, 1 podgrzewany zimą), sklep z pamiątkami, pralnia, sala konferencyjna.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    500 m od hotelu Playa del Troya.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację, TV sat, sejf (płatny), balkon lub taras, mini-bar (płatny), telefon, łazienka (WC, wanna z prysznicem, suszarka do włosów). Dostępne za dopłatą pokoje z widokiem na morze. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracje, bary, 2 restauracje a'la carte

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne bezalkoholowe napoje do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w barze przy basenie, napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe (lokalne i niektóre importowane) w nielimitowanych ilościach, kawa, herbata, woda, napoje gazowane, irish coffee, piwo, wino, wódka, gin, rum, brandy, whisky, drinki W ofercie all inclusive dodatkowo 1 godzina/pokój/pobyt bezpłatnie - płatne. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa, włoska

    z myślą o dzieciach

    mini klub dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik (podgrzewany zim^2 bezpłatne (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    piłka wodna, siatkówka w wodzie, aqua aerobic, rzutki, strzelanie z łuku, piłka nożna, siłownia, wieczorne animacje: profesjonalne show wieczorne, muzyka na żywo

    płatne

    mini golf, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard

    Aktualizacja opisu

    31.05.2016 15:02

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Siłownia Mini Klub All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    H 10 Las Palmeras****

    Położenie

    Obiekt położony jest w tętniącej życiem miejscowości Playa de las Americas, 15 km od międzynarodowego lotniska Reina Sofia i 200 m od piaszczystej, ciemnej plaży. Obiekt znajduje się 2 km od portu, a otoczony jest sklepami, restauracjami oraz kawiarniami. Miłośnicy golfa mogą skorzystać z pól golfowych oddalonych o ok 2 km od hotelu.

     

    Hotel

    Ośrodek do dyspozycji gości oddaje recepcję, restaurację główną, 2 restauracje a’la carte , 3 bary (jeden z muzyką na żywo), kącik internetowy, centrum konferencyjne, salon gier, salę telewizyjną, plac zabaw dla dzieci oraz pralnię. Dodatkowo istnieje możliwość skorzystania z wypożyczalni samochodów i rowerów. Hotel dobrze znany polskim turystom, cieszący się dużym powodzeniem zwłaszcza ze względu na malownicze położenie wśród tropikalnej roślinności. Goście hotelowi mogą korzystać z 2 basenów ze słodką wodą (jeden podgrzewany w okresie zimowym), brodzika dla dzieci, licznych tarasów z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi (materace i ręczniki plażowe za dodatkową opłatą). Oprócz tego pobyt umilać będą gościom dzienne i wieczorne animacje prowadzone przez profesjonalny zespół animatorów.

     

    Pokoje

    Hotel posiada dwuosobowe pokoje z możliwością dostawki. Pokoje wyposażone są w łazienkę z wanną, prysznicem i WC, suszarkę do włosów, TV SAT, klimatyzację, minibar, sejf, telefon, balkon lub taras.

     

    Wyżywienie

    Hotel oferuje formułę wyżywienia HB, która obejmuje śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu. Istnieje również możliwość zakupienia formuły all inclusive obejmującej 3 posiłki dziennie.

     

    Sport i relaks

    Na osoby, które chcą aktywnie spędzić wypoczynek czekają rzutki, aerobik, petanka (gra w kule) oraz strzelanie z łuku. Za dodatkową opłatą można skorzystać z kortu tenisowego, tenisa stołowego i bilardu.

     

    Możliwości zakwaterowania

    Resort oferuje pokoje dwuosobowe; pokoje dwuosobowe+dostawka dla dziecka; pokoje dwuosobowe+dostawka dla osoby dorosłej oraz pokoje jednoosobowe.

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem czarterowym,
    • opłaty lotniskowe,
    • ubezpieczenie,
    • transfery,
    • pobyt w hotelu,
    • wyżywienie wg oferty,
    • opiekę rezydenta,
    • podatek VAT
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday X

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Wyposażenie

    Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 519 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Do udogodnień we wszystkich pokojach należą sejf, minibarek i biurko. Lodówka, minilodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Aktualna prasa codzienna i obuwie domowe to kolejne czynniki przyczyniające się do komfortowego pobytu w pokojach. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i bidetem. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, boccia i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z solarium. Program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub, minidisco i kasyno zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA HISZPAŃSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony w tętniącej życiem miejscowości Playa de Las Americas. Hotel położony 15 km od lotniska oraz 2 km od portu. Hotel znajduje się w przepięknym porośniętym tropikalna roślinnością ogrodzie.

    PLAŻA

    W odległości ok. 500 metrów, dojście przez ogród. Serwis plażowy płatny.

    ZAKWATEROWANIE

    519 pokoi; Typy pokoi: standardowe (ok 19 m2); Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny), łazienka z suszarką do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, restauracja a'la carte (japońska), Goście all inclusive mogą raz na tydzień pobytu bezpłatnie skorzystać z restauracji włoskiej - wymagana rezerwacja; 3 Bary (Big Ben bar, Lobby bar, Imagine bar).

    Wyżywienie

    HB: śniadania, obiadokolacje, napoje dodatkowo płatne; All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje,przekąski; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 9:00-24:00.

    SPORT I ROZRYWKA

    2 baseny (w tym 1 podgrzewany w zimę); Bezpłatnie: rzutki, aerobik; Odpłatnie: siłownia oraz 4 korty tenisowe (1h tygodniowo gratis dla gości All inclusive), bilard, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-11 lat), animacje.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Parking, pralnia, sklep, kawiarenka internetowa (płatna), dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu lobby, w salach konferencyjnych oraz w niekótrych pokojach, wypożyczalnia samochodów.

    NASZYM ZDANIEM

    Przyjemny hotel o dogodnej lokalizacji, polecamy przede wszystkim osobom, które zamierzają korzystać z nocnych atrakcji Playa de Las Americas. Hotel odznaczony wieloma nagrodami.

    STRONA INTERNETOWA

    www.h10hotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    HISZPANIA

    Położenie

    przy promenadzie nadbrzeżnej w Playa de las Américas. W pobliżu restauracje, bary, sklepy.

    Plaża

    do naturalnej plaży tylko kilka kroków (przez promenadę). Do piaszczystej, publicznej plaży Playa de Troya ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    519 pokoi, 10 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, 2 restauracje à la carte (włoska i japońska Sakura Teppanyaki–dzieci od 8 lat), bary (w tym nowa kawiarnia), sklep z pamiątkami. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace na leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie.

    Wyżywienie

     Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking. Napoje do kolacji za opłatą. Do kolacji wymagany stosowny strój. All Inclusive: trzy posiłki, w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-24:00. Przekąski w ciągu dnia. 

    Internet

    kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenach ogólnodostępnych bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe: klimatyzacja, telefon, TV sat., kanał muzyczny, sejf (za opłatą), minibar (na zapytanie i za opłatą), balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na ocean. Bungalowy: w ogrodzie, na parterze: pokój dzienny, aneks kuchenny, lodówka, kuchenka mikrofalowa, taras, oddzielne WC, na piętrze: 2 sypialnie, wanna, WC, balkon, bez widoku na ocean. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    tenis stołowy, siłownia. Za opłatą: 4 korty tenisowe, bilard.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (przy min. 4 dzieci, 4-11 lat), minidisco. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia, tańce.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Położenie

    przy promenadzie nadbrzeżnej w Playa de las Américas. W pobliżu restauracje, bary, sklepy.

    Plaża

    do naturalnej plaży tylko kilka kroków (przez promenadę). Do piaszczystej, publicznej plaży Playa de Troya ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    519 pokoi, 10 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, 2 restauracje à la carte (włoska i japońska Sakura Teppanyaki–dzieci od 8 lat), bary (w tym nowa kawiarnia), sklep z pamiątkami. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace na leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking. Napoje do kolacji za opłatą. Do kolacji wymagany stosowny strój.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-24:00. Przekąski w ciągu dnia. Raz w tygodniu kolacja w restauracji à la carte (w miarę dostępności, za wcześniejszą rezerwacją).

    Internet

    kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenach ogólnodostępnych bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (C1-3A): klimatyzacja, telefon, TV sat., kanał muzyczny, sejf (za opłatą), minibar (na zapytanie i za opłatą), balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (C1-3B) lub Privilege z widokiem na ocean (C2D). Bungalowy (A3-4A): w ogrodzie, na parterze: pokój dzienny, aneks kuchenny, lodówka, kuchenka mikrofalowa, taras, oddzielne WC, na piętrze: 2 sypialnie, wanna, WC, balkon, bez widoku na ocean. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe C2A.

    Dine Around

    kolacja w hotelu H10 Conquistador (za wcześniejszą rezerwacją).

    Święta/Sylwester

    menu świąteczne 25.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie.

    Sport

    tenis stołowy, siłownia. Za opłatą: 4 korty tenisowe, bilard.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (przy min. 4 dzieci, 4-11 lat), minidisco. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia, tańce.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.08.18 10% zniżki na pobyty w listopadzie oraz 15% zniżki na pobyty od 1.12.18-25.04.19. Od 1.09-30.09.18 10% zniżki.

    Dla dzieci

    Dla dzieci 2-11 lat: zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Tuż przy fantastycznej promenadzie nad oceanem, z ładnym ogrodem. Restauracja japońska.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Las Palmeras to świetnie usytuowany hotel zarówno w pobliżu atrakcji miasta (sklepy, bary, restauracje), jak i zagospodarowanej plaży. Sieć hotelowa H10 to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług. Polecamy dla miłośników plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi. To bardzo dobry wybór na wakacje na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, przy promenadzie w kurorcie Playa de las Americas, przy plaży (przejście przez promenadę) i 500 metrów od publicznej, piaszczystej plaży Playa de Troya
    • komfortowe i przestronne pokoje. zaplecze rekreacyjno sportowe
    • udogodnienia dla dzieci (brodzik, mini klub, minidisco), wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Położenie

    przy promenadzie nadbrzeżnej w Playa de las Américas. W pobliżu restauracje, bary, sklepy.

    Plaża

    do naturalnej plaży tylko kilka kroków (przez promenadę). Do piaszczystej, publicznej plaży Playa de Troya ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    519 pokoi, 10 pięter, windy. Lobby z recepcją, sala z TV sat., pokój gier, restauracja główna, restauracja a la carte, sklep z pamiątkami, fryzjer. Część pokoi od strony ulicy. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole w cenie, materace na leżaki i ręczniki kąpielowe za opłatą. Hotel przystosowany dla os. niepełnosprawnych (pokoje na zapytanie). Zwierzęta domowe (na zapytanie). www.h10hotels.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (C1-3A): klimatyzacja, telefon, TV sat., kanał muzyczny, sejf (za opłatą), minibar (na zapytanie i za opłatą), balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (C1-3B). Bungalowy (A3-4A): w ogrodzie, na parterze: pokój mieszkalny, aneks kuchenny, lodówka, kuchenka mikrofalowa, taras, oddzielne WC, na piętrze: 2 sypialnie, wanna, WC, balkon, bez widoku na ocean. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe C2A.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (zależnie od liczby dzieci), minidisco. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia, tańce.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą, WI-FI na terenach ogólnodostępnych bez opłaty.

    Sport

    tenis stołowy, siłownia. Za opłatą:4 korty tenisowe, bilard.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking. Do kolacji wymagany stosowny strój.

    All Inclusive

    trzy posiłki, w formie bufetu. W ciągu dnia przekąski. Po południu ciasto, lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-1:00. 1 x na tydz. możliwa kolacja we włoskiej restauracjia la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    Dla dzieci

    2-12 lat: zniżka procentowa.

    Święta/Sylwester

    menu świąteczne 25.12.15 i menu sylwestrowe 31.12.15.

    Polecamy

    • tuż przy fantastycznej promenadzie nad oceanem
    • subtropikalny ogród
    • komfortowe pokoje dla par
    • przestronne bungalowy dla rodzin

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu H10 Las Palmeras
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
    Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
    Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
    Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
    Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
    Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
    Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
    Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
    Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
    Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
    La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
    Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
    Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

    Opinie o Hotelu H10 Las Palmeras

    4.3
    zdecydowanie polecam

    Las Palmeras mega fajny hotel, położenie idealne w centrum Playa De Las Americas tuż przy promenadzie, gdzie jak się wychodzi jest mnóstwo restauracji, sklepów, dyskotek. Wybór dań spory i bardzo smaczny. Hotel przy plaży, jednak do ładniejszej trzeba troszkę dojść. Personel dopełnia klimat tego hotelu na Teneryfie uprzejmością i pomocą.

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel jest extra!! jeden z fajniejszych w jakich byłam, biorąc pod uwagę położenie , standard, obsługę. Las Palmeras jest jak najbardziej godny polecenia, a playa de las americas to rozrywka na każdym kroku- nie można się tu nudzić :) wybierając się raz jeszcze na Teneryfę, z chęcią wróciłabym do tego hotelu.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.1
    polecam

    Polecam hotel Las Palmeras. Dobry standard, ładny i przyjemny hotel, czyste i ładne pokoje, sprzątane codziennie, jedzenie bardzo nam smakowało, duży wybór. Hotel znajduje się przy samej promenadzie w Playa de las Americas do pięknej piaszczystej plaży jest około 5-10 min spacerkiem.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1

    H10 Las Palmeras - możliwości zakwaterowania:

    2 os. pokój privilege
    1 os. pokoj standardowy
    1 os. Pokój Standardowy z widokiem na ocean / basen
    2 os. Pokój Standardowy z widokiem na ocean / basen
    2 os. pokoj standardowy
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
    Pok. 2 os. w/basen
    Junior Suite
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój trzyosobowy
    Pokój trzyosobowy - Widok na morze
    Pok. 1 os.

    H10 Las Palmeras - Możliwości wyżywienia:


    H10 Las Palmeras - miasta wylotu:


    H10 Las Palmeras - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel H10 Las Palmeras? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00