cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
  • Hotel Ipsos Beach, Grecja
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 28.09
już od 2239 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 27.09
już od 545 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Ipsos Beach
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Ipsos Beach
star 3

Grecja
Ocena hotelu Ipsos Beach:
3.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ipsos Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Hotel Ipsos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KORFU/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • winda • ogród • taras słoneczny • basen • restauracja • 2 bary (płatne) • sala telewizyjna 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie) • sejf • kantor • pralnia • wypożyczalnia samochodów 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

63

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• łóżeczko dziecięce (w cenie) • basen dla dzieci • plac zabaw 

Sport i wellness

Płatne • sporty wodne (Water Sports Center, na plaży, ok. 80 m od hotelu) • masaże (wymagana rezerwacja)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 32 m2 • balkon • oddzielna sypialnia • klimatyzacja (płatna 6 €/dzień, indywidualnie sterowana) • sejf (płatny 13 €/tydzień) • TV sat. • prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 1-osobowy EZX1

• 1 os. • ok. 17 m2 • klimatyzacja (płatna 6 €/dzień, indywidualnie sterowana) • sejf (płatny 13 €/tydzień) • TV sat. • prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 17 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja (płatna 6 €/dzień, indywidualnie sterowana) • sejf (płatny 13 €/tydzień) • TV sat. • prysznic • suszarka do włosów • WC • lodówka

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w cenie) 

Dwa posiłki • śniadanie i obiadokolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Grecja/Korfu

Informacje Ogólne

Witamy Ipsos Beach w Ipsos. Hotel położony jest 80 m od plaży żwirowo-kamienista. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (14 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, recepcję i lobby. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą i brodzikiem. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, przystanek autobusowy, centrum miasta, informacja turystyczna, bary/restauracje, supermarket i dyskoteka. Odległość od hotelu: teatr (14 km), Achilleioin (25 km), lotnisko CFU (15 km) i Mouse Island (16 km). Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia i sejfy. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt.

Posiłki

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 17 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Bagaż

Warszawa Modlin, Katowice, Poznań, Rzeszów; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu:

Hotel znajduje się w miejscowości Ipsos, na północno-wschodnim wybrzeżu Korfu. Urokliwa miejscowość stanowi wymarzone miejsce wypoczynku w ciszy i spokoju. Tutejsze urozmaicone wybrzeże wraz z malowniczymi wzgórzami zapewniają wspaniałe widoki podczas spacerów i wędrówek po okolicy. Dobra sieć połączeń autobusowych umożliwia łatwy dojazd do stolicy wyspy. Hotel Ipsps Beach otaczają bujne ogrody drzew pomarańczowych, cytrynowych i oliwnych. Niewielki kompleks wypoczynkowy posiada pokoje dwuosobowe, pojedyncze i rodzinne. Wszystkie wygodnie wyposażone pokoje posiadają łazienkę, telefon i balkon. Z balkonów wyposażonych w meble ogrodowe roztaczają się widoki, jakie można zobaczyć tylko na greckich wyspach.

 

Lokalizacja:

plaża - 80 m, lotnisko - 15 km, główna ulica - 80 m, centrum handlowe - 500 m, przystanek autobusowy - 100 m, centrum rozrywki - 500 m, centrum miejscowości - 15 km.

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 101, restauracje: 1, windy, baseny odkryte: 1, bar, sejf (płatny), lobby, internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, wypożyczalnia rowerów, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

 

Wyposażenie pokoi:

klimatyzacja (płatna), sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Plaża:

publiczna, żwirowa, szeroka, bar service, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

 

Sport i fitness:

jazda konna (płatna), tenis stołowy, rowery (płatne), bilard (płatny)

 

Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), wędkarstwo (płatne), rowery wodne (płatne), narty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).

 

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

 

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

ALL INCLUSIVE ZAWIERA

trzy posiłki dziennie w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do posiłków i w ciągu dnia; przekąski w barze przy basenie po południu; lody dla dzieci w określonych godzinach; podwieczorek z kawą/herbatą; tenis stołowy.

 

Cena zawiera:

  • przelot,

  • hotel,

  • transfer,

  • wyżywienie wg oferty,

  • opiekę polskiego rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • opłat lotniskowych i paliwowych,
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW,

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Korfu/Ipsos

Opinia 7islands

Niewielki hotel otoczony gajem drzew oliwnych i cytrusowych jest doskonałym miejscem do wypoczynku. Polecany dla osób ceniących wypoczynek w przyjaznej i rodzinnej atmosferze. Dogodne położenie sprzyja zwiedzaniu urokliwej miejscowości Ipsos, a także pięknej i malowniczej wyspy Korfu.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Ipsos, ok. 100 m od jej centrum ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 13 km od miasta Korfu i od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

Plaża

Ok. 80 m od hotelu, piaszczysto- żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ruchliwą ulicę.

Hotel

Dwupiętrowy kameralny obiekt z ogrodem, odnowiony w 2010 roku. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, restauracja główna, bar, basen (woda słodka, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: wypożyczalnia rowerów i samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 63 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem (w części pokoi). Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe, dwuosobowe bez balkonu, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (08:00-10:00) i obiadokolacje (18:00-20:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:00-20:00). W godzinach 14:00-18:00 dostępne są przekąski i lody dla dzieci, a w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, tenis stołowy.

Odpłatnie

sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.ipsosbeach.com/ Tel.: 00 30 266 109 32 32


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

w miejscowosci Ipsos, blisko sklepów, restauracji, barów i nadmorskiej promenady. Miasto Korfu znajduje się 13 km, a lotnisko - 16 km od hotelu. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 17 km. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy (ok. 100m).

Plaża

w odległości 80 m od publicznej, piaszczysto-żwirowej plaży(przejście przez ulicę) z zejściem do morza łagodnym (dla dzieci zalecamy zabranie obuwia ochronnego ). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Hotel z rodzinną atmosferą położony w oliwkowo-pomarańczowym ogrodzie. Propozycja na spokojny, rodzinny wypoczynek.

Do dyspozycji gości

Recepcja, winda, lobby z kącik TV, bar, bar przy basenie, restauracja, taras do opalania. Hotel posiada parking dla samochodów, przechowalnie bagażu oraz wypożyczalnie rowerów.

Internet

Internet WiFi w recepcji bezpłatnie.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, Odpłatnie: bilard, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

brodzik dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka na zamówienie przed wylotem

Zakwaterowanie

Oferuje 63 pokoje. Wszystkie pokoje zostały wyposażone w klimatyzację (płatną ok. 6 euro za dzień), sejf (płatny ok. 2 euro za dzień), TV/SAT, lodówkę, telefon, taras/balkon, wentylator, łazienkę z wanną lub prysznicem oraz balkon.

Wyżywienie

HB śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00. Przekąski oraz popołudniowa kawa, herbata oraz ciastka.

Informacje dodatkowe

- Ocena HCH 4,6 Rekomenacja 86%

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Ipsos Beach Hotel

Kategoria

***

Miejscowość

Ipsos

Region

Korfu

Kod

CFU50044 FH

Liczba pokoi

63

Zalety

Możliwość rezerwacji all - inclusive. Top zniżki dla dzieci. WLAN.

Położenie

W małej miejscowości Ipsos, na północ od miasta Korfu, w cichej, bocznej ulicy, ok. 100 m od długiej piaszczysto - żwirowej plaży. Liczne sklepy i lokale rozrywkowe w odległości krótkiego spaceru. Do miasta Korfu ok. 15 km. Na przystanek autobusowy ok. 100 m.

Opis

Uroczy i przytulny, prowadzony przez rodzinę hotel, w bujnym ogrodzie z drzewami pomarańczowymi, cytrynowymi i oliwnymi. Restauracja z tarasem, klimatyczny bar z kącikiem telewizyjnym, salon z tarasem, hol z recepcją, salon, WLAN, winda, basen z tarasem słonecznym z leżakami i parasolami, bar z przekąskami przy basenie, parking.

Wyżywienie

2 posiłki dziennie (H) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. All inclusive (I) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Godz. 14-18 przekąski i lody (lody tylko dla dzieci). Godz.. 16 - 17 kawa, herbata, ciastka. Godz. 10 - 23 bezalkoholowe i lokalne alkoholowe napoje.

Zakwaterowanie (pokoje)

Przyjemnie urządzone, z prysznicem / WC, suszarką do włosów, telefonem, TV, lodówką, sejfem do wynajęcia, klimatyzacją (płatna).

Pokój typ 1

DU = przyjemnie urządzone, z prysznicem / WC, suszarką do włosów, telefonem, TV, lodówką, sejfem do wynajęcia, klimatyzacją (płatna), balkonem, widokiem na ogród.

Pokój typ 2

DUY = pokój ekonomiczny, wyposażony jak DU, ale bez balkonu i niska dostępność.

Pokój typ 3

FU = apartament rodzinny, 2 pokoje dwuosobowe z drzwiami łączącymi.

Pokój typ 4

EH = pokój 1 - osobowy, mniejszy niż DU, bez balkonu.

Sport, rozrywka, wellness

Sport - w cenie tenis stołowy. Za opłatą - leżaki i parasole na plaży, sporty wodne (lokalni oferenci). Rozrywka - za opłatą bilard.

Dla dzieci

W cenie - basen dla dzieci, plac zabaw.

Warto wiedzieć

Warto wiedzieć - bardzo popularny hotel wśród stałych bywalców, szczególnie ze względu na kameralną i swobodną atmosferę.

Taxa klimatyczna

Podatek turystyczny, do zapłaty na miejscu, ok. 1, 5 EUR/noc/pokój.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

AL408102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży, 2-piętrowy budynek hotelowy z 63 pokojami, blisko plaży, barów i tawern. Zielone otoczenie, prosty styl, przytulne pokoje, grecka gościnność. 

Położenie

Ok. 80 m od żwirowej plaży (przejście przez ulicę, leżaki i parasole odpłatnie), 13 km od stolicy wyspy, 15 km od lotniska. 100 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, a 300 m dalej - skleby, bary, tawerny itp.

Wyposażenie

Lobby, recepcja (24 h), bezpłatne Wi-Fi, restauracja z tarasem, bar główny, sezonowy snack bar przy basenie, sala TV, bezpłatny parking.

Pokoje

Twin Room DZ - pokój 2-osobowy z balkonem lub tarasem, łazienka (prysznic, suszarka), telefon, TV sat, mała lodówka. Powierzchnia - ok. 18 m kw.  Klimatyzacja i sejf - odpłatnie na miejscu.

Wyżywienie

BB- śniadania w formie bufetów

Sport i rozrywka

Basen, taras słoneczny (leżaki i parasole bezpłatnie), tenis stołowy, odpłatnie bilard i sporty wodne oferowane przez firmy zewnętrzne. 

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw. 

Uwagi

Co najmniej na 48 godzin przed wjazdem do Grecji trzeba wypełnić formularz (Passenger Locator Form, PFL) https://travel.gov.gr/#/, w którym należy podać swoje dane kontaktowe i miejsce pobytu. Dzięki temu można uzyskać niezbędyny d kod QR.Na miejscu w hotelu do zapłaty podatek turystyczny. Według rządu greckiego od stycznia 2018 r. nie jest on wliczony w cenę zakwaterowania. Po przyjeździe należy zapłacić podatek bezpośrednio w hotelu.Kwota do zapłaty uzależniona jest od standardu obiektu, szacunkowe kwoty:-0,50 za pokój i za noc dla 1-2* hoteli-1,50 za pokój i za noc w hotelach 3*-3,00 za pokój i za noc w hotelach 4*-4,00 za pokój i za noc w hotelach 5*Szacunkowe opłaty za apartamenty lub placówki sklasyfikowane w kluczach":-0,25 za pokój i za noc za 1-2 klucze-0,50 za pokój i za noc za 3 klucze-1,00 za pokój i za noc za 4 kluczeOferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku turystycznego płatnego na miejscu w hoteu, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

ZALECENIA DLA PODRÓŻUJĄCYCH (aktualizacja 18.05.2021 r.)Poniższe informacje pochodzą z greckiej strony rządowej https://travel.gov.gr/Mogą ulec zmianie. Przed przyjazdem do Grecji sugerujemy kontakt z biurem podróży lub przewoźnikiem realizującym przelot/przewóz w celu uzyskania aktualnych informacji. W razie wątpliwości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Ambasadą Republiki Greckiej w Warszawie https://www.mfa.gr/missionsabroad/en/poland-en/about-us/contact.htmlInformacje dotyczą osób podróżujących z terytorium Polski. W celu uzyskania informacji dotyczących protokołu wjazdu z innych państw sugerujemy kontakt z właściwą dla miejsca rozpoczęcia podróży grecką ambasadą.  Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach. WJAZD DO GRECJIOd dnia 14 maja 2021 r. osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie wcześniej niż 72 godziny przed przyjazdem. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci które ukończyły 5 lat), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Od osób, które ukończyły szczepienie (tj. minęło 14 pełnych dni od podania ostatniej dawki szczepienia, w zależności od  liczby wymaganych dawek) i są w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia wydane przez uprawniony organ publiczny, nie wymaga się zaświadczenia o negatywnym wyniku testu PCR. Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim i/lub greckim.Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm. Dowód negatywnego wyniku testu nie jest wymagany, jeśli podróżny wyzdrowiał z COVID w ciągu ostatnich 9 miesięcy. Można to udowodnić przedstawiając zaświadczenie wydane przez organ publiczny lub certyfikowane laboratorium. Inną opcją jest przedstawienie pozytywnego wyniku testu molekularnego PCR, wykonanego maksymalnie  2 miesiące przed przybyciem i wcześniej niż 9 miesięcy przed przybyciem. Wszystkie zaświadczenia powinny zostać wydane w języku zrozumiałym dla greckich władz granicznych.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji. Podróżni i osoby im towarzyszące u których stwierdzono obecność wirusa SARS CoV2 zostaną objęci izolacją w hotelach kwarantannowych, gdzie zostaną poddani dalszym testom PCR w celu potwierdzenia wstępnej diagnozy. Podróżni będą przebywać w warunkach kwarantanny przez co najmniej 10 dni. Koszty zakwaterowania w hotelach kwarantannowych pokrywa państwo greckie.Kraje, z których dozwolony jest wjazd na powyższych warunkach bez konieczności późniejszej samoizolacji to: kraje UE i strefy Schengen, USA, Wielka Brytania, Izrael, Serbia, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Nowa Zelandia, Australia, Korea Południowa, Tajlandia, Rwanda, Singapur, Federacja Rosyjska, Macedonia Północna, Kanada, Białoruś, Bahrajn, Katar, Chiny, Kuwejt, Ukraina i Arabia Saudyjska.Obywatelom spoza UE zdecydowanie zaleca się wybranie bezpośrednich lotów do Grecji. W każdym innym przypadku podróżni powinni przestrzegać wymogów kraju, w którym się zatrzymują. PLF i QR code - pozostaje utrzymany bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojej podróży na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Formularz należy wypełnić co najmniej 24 godziny przed odprawą (zalecamy jednak wcześniejsze rejestrowanie podróży). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy odprawie biletowej oraz przy przekraczaniu granicy z Grecją (drogą powietrzną, lądową i morską). Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować.  W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR.Podróżnym nieposiadającym kodu QR linie lotnicze mogą odmówić wejścia na pokład samolotu. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo nałożyć na podróżnego grzywnę w wysokości 500 euro.W sprawach związanych funkcjonowaniem PLF i generowania kodów QR proszę kontaktować się z infolinią greckiego Ministerstwa Ochrony obywatela dzwoniąc na numer: +30 215 560 51 51.ZALECENIA DLA PODRÓŻUJĄCYCH (aktualizacja 05.05.2021 r.)Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach.Od dnia 19 kwietnia 2021 r. osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Od osób, które ukończyły szczepienie (tj. minęło 14 dni od podania ostatniej dawki szczepienia, w zależności od  liczby wymaganych dawek) i są w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia, nie wymaga się zaświadczneia o negatywnym wyniku testu PCR, ale zaświadczenia o szczepieniu. Zaświadczenie o szczepieniu powinno zawierać przynajmniej następujące informacje: imię i nazwisko, rodzaj/nazwę podanej szczepionki, daty podania dawek, oznaczenie wystawcy szczepienia. Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim i/lub greckim.Świadectwa szczepień preparatami Sputnik, Sinovac, które nie zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA) również zwalniają odwiedzających z obowiązku przedłożenia negatywnego wyniku testu PCR. Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji.Ponieważ Grecja przygotowuje się do oficjalnego rozpoczęcia sezonu turystycznego 14 maja, w związku z czym rząd poownie otworzy:- plaże - z zachowaniem zasad dystansu społecznego - muzea i kina plenerowe - wydarzenia kulturalne na żywo i pokazy na terenach zewnętrznych zostaną otwarte od 28 maja Również restauracje i kawiarnie zotały otwarte do godziny 22:45 z wykorzystaniem wyłącznie terenów zewnętrznych.Aktualizacja 19 kwietnia 2021 r. Osoby przyjeżdżające do Grecji (w tym dzieci powyżej 5. roku życia) muszą mieć ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem.Osoby, które otrzymały szczepienia (tj. minęło 14 dni od podania drugiej dawki szczepienia) nie muszą okazywać wyniku testu, ale konieczne jest przedstawienie odpowiedniego świadectwa szczepienia.Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.Świadectwa szczepień Sputnik, Sinovac, które nie zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA), również zwalniają odwiedzających z obowiązku przedłożenia negatywnego wyniku testu PCR.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Podróżny, który odmówi - może nie zostać wpuszczony na terytorium Grecji.Wymagany jest obowiązek posiadania formularza PLF, szczegóły na stronie: www.travel.gov.gr Powyższe informacje ważne są do odwołania lub do publikacji nowych przepisów. Prosimy śledzić komunikaty na stronie rządowej www.gov.pl

Formularz Passenger Locator Form (PLF)

Władze greckie wprowadziły bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą. W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Do formularza można dopisać małoletnie dzieci.Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro.

Informacje o lotach liniami LOT, Wizzair, Ryanair, EasyJet

Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.//Lecąc LOT Polish Airlines każdy pasażer może wziąć ze sobą:jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą:- bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaUWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8585c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriage///Lecąc WizzAir, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony)Warszawa- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 550 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 710 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Katowice- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztuka- WIZZ Priority w cenie 110 PLN/osoba w dwie stronyWybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.///Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Kraków-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Poznań-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaWarszawa Modlin-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaWrocław-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaBerlin- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 450 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 210zł/osobaWybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozu///Lecąc Easy Jet (BER-HER), każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem.Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- bagaż rejestrowany 15kg - cena 400PLN/sztuka- bagaż rejestrowany 23kg - cena 450 PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą.Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunki


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Korfu, Grecja

Opis hotelu

Hotel Ipsos Beach jest położony w małej, urokliwej i relaksującej wiosce. Poznaj piękne spacery wzdłuż wyspy. Hotel jest położony pośród ogrodów pomarańczowych, cytrynowych i oliwnych. Położony w centrum Ipsos, 50 m od plaży, 300 m od przystani i 15 km od międzynarodowego lotniska w Korfu.

Wyposażenie i usługi: restauracja, bar, salon, ogród, basen, plac zabaw dla dzieci, bezprzewodowy dostęp do Internetu, winda i całodobowa recepcja.

Pokoje wyposażone są w telefon, telewizor, sejf (płatny), mini lodówkę, klimatyzację, suszarkę do włosów i łazienkę.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: Tzavros, 49083 Ipsos, Korfu, Grecja.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotel położony w bardzo urokliwej miejscowości z dużą ilością tawern, rodzinna atmosfera jaka panuje w hotelu umila wypocznek. Na terenie hotelu znajduje się bardzo ładny ogród.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Położenie

na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w urokliwej miejscowości Ipsos. Urozmaicone wybrzeże oraz piękne krajobrazy zapewniają wspaniałe widoki podczas spacerów po okolicy. Dobra sieć połączeń autobusowych umożliwia łatwy dojazd do stolicy wyspy (ok. 15 km). Do przystanku autobusu liniowego ok. 100 m. Do centrum Ipsos ok. 400 m. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży przejście tylko przez ulicę nadbrzeżną.

Wyposażenie

kameralny, przyjemny, rodzinnie prowadzony hotel, położony w otoczeniu drzew oliwnych, oferuje 65 pokoi. Lobby, recepcja, pokój z miejscami do wypoczynku, bar z TV sat., restauracja z ładnym tarasem. Na zewnątrz basen ze słodką wodą. Taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A/E1-3A): jasne, przyjemnie urządzone. Klimatyzacja (za opłatą), tel., sejf do wynajęcia, lodówka, TV sat., balkon/taras. Wanna/prysznic, WC, suszarka. Wymiana ręczników i pościeli 2 razy w tygodniu.Pokoje rodzinne (A3-4B/E3-4F): dwa pokoje, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

liczne restauracje, bary, sklepy w pobliżu.

Dostęp do internetu

Wi-Fi przy recepcji i w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

Sport

w cenie tenis stołowy, za opłatą bilard. Sporty wodne oferowane przez miejscowe agencje na plaży.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu kontynentalnego i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciastka, Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

Polecamy

  • kameralny, rodzinnie prowadzony hotel
  • blisko do centrum miejscowości
  • blisko do plaży


Mapa Hotelu Ipsos Beach

Opinie o Hotelu Ipsos Beach

3.4
może być

Hotel w porządku, praktycznie przy samej promenadzie i centrum rozrywkowym. Wokół pełno tawern ze świetnym jedzeniem. Sam hotel czysty, skromnie urządzone pokoje o różnym standardzie. Nie wszystkie mają balkony. Jeśli ktoś jedzie z dziećmi, to mogą się nudzić, bo nie ma tam dla nich wielu rozrywek (brodzik, niewielka plaża). Jedzenie dobre, ale monotonne, na śniadania mały wybór. Podsumowując polecam młodym ludziom, którzy nie wymagają niewiadomo jakiego standardu.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4
3.9
polecam

Fajny hotelik przy samej plaży,wąskiej ale przynajmniej jest blisko. Do tego dwa kroki od promenady, wokół super tawerny z prawdziwie greckim jedzenie. Standard hotelu przyzwoity, przede wszystkim czyściutko, na co bardzo zwracam uwagę. Jedzenie niezłe, śniadania mało urozmaiocne, ale to zalezy kto co lubi. Polecam!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9
3.7
polecam

Czysto, przyjemnie, życzliwa obsługa. Wszędzie blisko. Wielu gości z Włoch. Mieliśmy dość duży pokój z podstawowym wyposażeniem, ale niczego nie brakowało. Basen przy hotelu jest bardzo czysty, plaża żwirkowa i dość wąska, ale da się przeżyć. Moim zdaniem całkiem ok, wyjazd był udany.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.7

Ipsos Beach - możliwości zakwaterowania:

DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ RODZINNY Z DWIEMA SYPIALNIAMI
family room standard gardenview balcony
Double Standard
Double Standard Garden View Balcony
Standard Single Basic without Balcony - Terrace
Single Use Standard without Balcony - Terrace
DZ Balkpn
Einzelzimmer
Familienzimmer

Ipsos Beach - Możliwości wyżywienia:


Ipsos Beach - miasta wylotu:


Ipsos Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Ipsos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00