cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
  • Hotel Tossa Beach & Center, Costa Brava
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.08 - 28.08
już od 2203 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 25.09
już od 1660 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Tossa Beach & Center
  • Bez paszportu

Hotel Tossa Beach & Center
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Tossa Beach & Center:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019

Hotel Tossa Beach & Center w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Brava

OPIS

Kompleks dwóch hoteli znajdujących się obok siebie. Od plaży dzieli je krótki spacer. Idealny dla rodzin z małymi dziećmi, którym hotel oferuje plac zabaw, mini klub i program animacyjny. Amatorów wakacji miejskich oraz tych którzy chcą odpocząć od gorącego słońca i basenu miasto Tossa Mar zachęca do odwiedzenia malowniczej starówki i fortyfikacji obronnych.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

Odnowiony w 2012 r Na terenie hotelu znajdują się restauracja, 2 bary, snack bar, 2 baseny, windy, pralnia samoobsługowa (płatna), recepcja 24h, sejf w recepcji (płatny). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

200 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży przez ulicę. Leżaki i parasole - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną (15.06.-15.09), TV, telefon, sejf (płatny), minibar (płatny), łazienkę (WC, suszarka, wanna lub prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w 2 czteropiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bary All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:30-12:30; 15:30-18:00), podwieczorek (16:00-17:00) i lody (10:00-22:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera:napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne ok. 6€/doba, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

jacuzzi, animacje

płatne

bilard

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

10.05.2018 13:15

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Costa Brava

Opis

  • Przyjazny obiekt położony w samym sercu nadmorskiej miejscowości Tossa de Mar
  • Zaledwie 200 metrów od plaży Gran de Tossa i 100 metrów od centrum miasta
  • Atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych
  • Restauracja serwująca smaczne dania w formule All Inclusive
  • Niewielki basen z tarasem słonecznym i miejscami do opalania

Lokalizacja

w Tossa de Mar, ok. 40 km od lotniska w Gironie,ok. 120 km od lotniska w Barcelonie, ok. 200 m od plaży, ok. 100 m od centrum.

Wyposażenie

liczba pokoi: 71, restauracje: 1, bary: 2, recepcja 24h, bar przy basenie, taras słoneczny, sala tv, internet, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), grill, wymiana walut, parking, przechowalnia bagażu, centrum konferencyjne, pokoje dla niepalących, wypożyczalnia samochodów, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

niewielki basen odkryty ze słodką wodą, parasole i leżaki bezpłatne

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, mini bar (płatny), sejf (płatny), telefon Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 4 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy, bilard (płatny).

Rozrywka

salon gier video (płatny), animacje dzienne.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje, mini klub, łóżeczko dziecięce (płatne), krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.45 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00) i kolację (19.00 - 21.00); przekąski: hamburgery, frytki, hot-dogi (10.30 - 12.30; 15.30 - 18.00); kawa, herbata (16.00 - 17.00); lody dla dzieci 10.00 - 22.00; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 10.00 - 23.00; 
Dodatkowo płatne: alkohole importowane, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki. 

Informacje dodatkowe

  • Goście mogą korzystać ze wszystkich udogodnień położonego obok hotelu Tossa Beach.

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm).

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm;

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości ok. 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i ok. 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*) - zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego:

RYANAIR
WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony:
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 150zł/szt./2 strony

WIZZAIR
WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony:

- 10 kg - 200 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia  - 150zł/szt./2 strony dodatkowo płatne

NORWEGIAN
WYLOTY z Warszawy do Barcelony:
- 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy).

Informacje wizowe

Unia Europejska - nie są wymagane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Oskar

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel

Hotel TOSSA BEACH CENTER ****

Kategoria

4

Opis zakwaterowania

Położenie Położony na wybrzeżu Costa Brava hotel Tossa Beach oddalony jest 5 minut spacerem od centrum miejscowości Tossa de Mar, gdzie mieści się wiele barów,restauracje i sklepów oraz średniowieczna starówka. Hotel położony jest zaledwie 150 metrów od plaży i oferuje swoim gościom niewielki odkryty basen z tarasem do wypoczynku oraz brodzikiem i jacuzzi. Hotel oferuje strefę bezpłatnego bezprzewodowego dostępu do internetu w holu recepcji i ogólnodostępną pralnię. Dla gości przygotowanych jest wiele propozycji programu animacji. Zakwaterowanie Przestronne, nowocześnie wyposażone pokoje wyposażone są w klimatyzacje i telewizor z płaskim ekranem oraz dostępem do telewizji satelitarnej. Każdy z pokoi posiada balkon. W każdej łazience znajduje się suszarka do włosów. W barze szybkiej obsługi i barze przekąskowym można zamówić rozmaite napoje i lekkie posiłki. Restauracja serwuje dania kuchni międzynarodowej w formie bogatego bufetu w wersji All Inclusive

Opis miejscowości

Tossa de Mar leży w północno-wschodniej części Hiszpanii, jest to jedno z najładniejszych miejsc na Costa Brava. Niegdyś rybackie miasteczko założone przez Rzymian, dziś najpopularniejsza miejscowość wypoczynkowa w regionie. Słynne dzięki malowniczej skalistej linii brzegowej, piaszczystym plażom oraz ruinom XII-wiecznego zamku. Wąskie uliczki zbiegające do morza w lecie wypełnione są gwarem i tłumem. Strome skaliste zbocza opadające do turkusowego morza, długie piaszczyste plaże oraz malutkie zatoczki tworzą malowniczy krajobraz. Około 800 m od centrum znajduje się wspaniały z typową dla regionu śródziemnomorskiego roślinnością oraz malowniczym jeziorkiem. Plaże W Tossa de Mar znajdują się piękne, piaszczyste plaże z malowniczą linią brzegową i możliwością uprawiania różnych sportów wodnych. Wszyscy spragnieni na pewno znajdą orzeźwienie w licznych plażowych barach, restauracjach. W pobliżu Tossa de Mar znajduje się plaża dla nudystów - Cala Figuera. Ze względu na wysoką jakość dwie plaże Tossa de Mar odznaczono znakiem Niebieskiej Flagi. Kuchnia W restauracjach dominują lokalne oraz śródziemnomorskie dania, paella, pizza, dania rybne, owoce morza. Rozrywka W mieście znajdują się liczne bary, kawiarnie i dyskoteki. W mieście odbywają się różnorodne lokalne święta, z pośród których najważniejszym jest trwający przez cały sierpień Międzynarodowy Muzyczny Festiwal. Sport i rekreacja W Tossa de Mar każdy turysta znajdzie wiele możliwości do uprawiania różnorodnych sportów wodnych windsurfing, parasailing, narty wodne, żaglówki, łodzie typu banan, kajaki, nurkowanie. W pobliżu znajduje się 18-dołkowe pole golfowe . Dużym powodzenieniem cieszą się też rejsy statkiem wzdłuż wybrzeża Costa Brava lub rejsy łodzią z przeszklonym dnem.

Program ramowy

Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Przejazd przez Niemcy, Francję. Dzień 2 - Przyjazd do Lloret de Mar w godzinach południowych. Zakwaterowanie. Spotkanie informacyjne z rezydentem. Dzień 3-11 - Pobyt na miejscu. Możliwość korzystania z dodatkowych wycieczek fakultatywnych, np. Barcelona, Monsserat. Dzień 11 - Wykwaterowanie do godziny 09.00. Czas wolny. Wyjazd do Polski w godzinach wieczornych.Przejazd przez Francję, Niemcy. Dzień 12 - Przyjazd do Polski w godzinach wieczornych (Wrocław ok. godz. 22.00), natomiast do pozostałych miast przyjazd w godzinach nocnych -porannych dnia następnego.

Informacje dodatkowe

- dziecko 0-2 lat (bez świadczeń hotelowych) płaci 400 zł - dojazd własny -150 zł; daty pobytu przy dojeździe własnym to 1 dzień od katalogowej daty rozpoczęcia imprezy i 1 dzień przed katalogowym dniem zakończenia imprezy, np. (H1) 17.06 - 28.06, pobyt na miejscu 18.06 - 27.06 - dokumenty - paszport lub dowód osobisty - zgodnie z obowiązującymi przepisami (dostępne na stronie www.msz.gov.pl)

Oferta zawiera

- przejazd autokarem klasy LUX (klimatyzacja, cafe - bar, DVD, WC) - zakwaterowanie - 9 noclegów - wyżywienie All Inclusive - opieka rezydenta na miejscu - podatek VAT

Oferta nie zawiera

- dopłata do pokoju 1-osobowego - 550 zł - ubezpieczenie od chorób przewlekłych SIGNAL IDUNA (KL 20000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - dopłata 160 zł

Składniki wymagane

- ubezpieczenie SIGNAL IDUNA (KL 10000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - doliczane przy rezerwacji 45 zł - opłata klimatyczna 10 euro - płatna u pilota w autokarze


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Oskar, działającego na polskim rynku od 1998 roku. Wieloletnie doświadczenie oraz nieustanny rozwój stawiają Biuro Podróży Oskar w gronie godnych polecenia touroperatorów. Specjalizacją tego biura to krótkie wycieczki objazdowe po Europie oraz wakacje zagraniczne realizowane autokarem. Flota Biura Podróży Oskar to najnowocześniejsze autokary prowadzone przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.

Oferta Biura Podróży Oskar to wakacje w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Albanii i Czarnogórze oraz interesujące objazdowe wycieczki autokarowe do najciekawszych zakątków Europy. To również szeroka oferta tak zwanych City Break, dzięki którym turyści odwiedzić mogą europejskie parki rozrywki, festiwale regionalne, czy spędzić udanego Sylwestra i Walentynki. Wśród nich mozna wymienic Festiwal Tulipanów w Holandii, Wodospad Rheinfall i Wyspa Mainau w Szwajcarii, zwiedzanie Budapesztu, Widnia, Bratysława w jednej podróży i tym podobne.

Wakacyjne kierunki podróży, kurorty wypoczynkowe oraz baza noclegowa znajdujące się w ofercie dobierane są starannie i z uwzględnieniem wymogów rynku. Biuro nieustannie unowocześnia flotę autokarową – obecnie posiada kilkanaście najwyższej klasy komfortowych autokarów, prowadzonych przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.


Mapa Hotelu Tossa Beach & Center
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Tossa Beach & Center

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.3
HolidayCheck
Ocena Tossa Beach & Center:
4.3 / 6

Tossa jest nice 2008-05-28
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

dużo lepszy niż Koppers w Pineda de Mar. dużo atrakcji, ciekawe miast, dużo zwiedzania:] wieczorem ...
więcej

4.0
Godny polecenia 2009-08-11
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.6
Bardzo przyjemny hotel po całkowitym remoncie. 2011-11-18
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel blisko plazy, dobre jedzenie, blisko do centrum miejscowości. Czysto, posiłki urozmaicone, w o...
więcej

5.8
Piękne okolice na odpoczynek 2014-05-15
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel blisko plaży, blisko do centrum. Czysto, posiłki dobr...
więcej

5.1
Fajny hotel, polecam 2016-07-31
Szczegóły oceny hotelu Tossa Beach & Center:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Tossa Beach & Center - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SINGLE USE WITH BALCONY
POKÓJ STANDARDOWY Z BALKONEM
POKÓJ STANDARDOWY Z BALKONEM
STANDARD ROOM SINGLE USE WITH BALCONY

Tossa Beach & Center - Możliwości wyżywienia:


Tossa Beach & Center - miasta wylotu:


Tossa Beach & Center - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Tossa Beach & Center? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00