cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Veronica, Paphos
1/15
Hotel Veronica, Paphos
2/15
Hotel Veronica, Paphos
3/15
Hotel Veronica, Paphos
4/15
Hotel Veronica, Paphos
5/15
Hotel Veronica, Paphos
6/15
Hotel Veronica, Paphos
7/15
Hotel Veronica, Paphos
8/15
Hotel Veronica, Paphos
9/15
Hotel Veronica, Paphos
10/15
Hotel Veronica, Paphos
11/15
Hotel Veronica, Paphos
12/15
Hotel Veronica, Paphos
13/15
Hotel Veronica, Paphos
14/15
Hotel Veronica, Paphos
15/15
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
3.5 / 5
Najbliższy termin
07.02 - 11.02
już od 2139 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.03 - 01.04
już od 1009 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Veronica
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Veronica
star 3

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Veronica:
3.5 / 5
Średnia z 12 opinii
Szczegóły oceny hotelu Veronica:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.8
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 marca 2023

Hotel Veronica w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami - znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.00) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; 6 talonów/dzień na wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00 w sezonie letnim lub 10.00-22.00 w sezonie zimowym) zamawiane przy posiłkach (nie dotyczy śniadań) lub w barach (1 napój = 1 talon, 1 piwo 0,25 l = 1 talon).

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą, rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami – znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Hotel sprawdza się też jako baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna – dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

FULL BOARD PLUS:

śniadanie (7.00-9.30) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; limitowane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (4 kupony na os. na dzień do wykorzystania podczas obiadów i kolacji).

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3Cypr/Paphos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3*- kat. lokalna 3*

Położenie

- Paphos- ok. 1 km od plaży- ok. 2 km od Paphos- ok. 15 km od lotniska- ok. 70 km od Limassol

Plaża

- piaszczysta, publiczna- leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy- klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini bar/lodówka (płatna)- sejf (płatny)- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów)- balkon/taras- pokoje z widokiem na basen za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie:- basen ze słodką wodą, leżaki i parasolePłatne:- sauna- kort tenisowy- bilard- sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- wysokie krzesełka w restauracji- opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.

Restauracje i bary

- restauracja- 2 bary

Dodatkowe informacje

- wybudowany z 1985 r., wyremontowany w 2010 r. - 115 pokojów- całodobowa recepcja z lobby- winda- sala TV- internet Wi-Fi  (płatny)- sejf na recepcji (płatny)- parking (bezpłatny)- przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu- www.veronicahotel.com.cy/ .

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

Bagaż

Berlin Brandenburg (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 145 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 330 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/380 PLN (01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaGdańsk (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 290 PLN (do 31.05)/330 (od 01.10 - 31.10)/420 PLN (01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa;Katowice, Poznań (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 260 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/380 PLN (01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa;Kraków, Warszawa Modlin, (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 280 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/360 PLN (01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa;Wrocław (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 350 PLN (do 31.05)420 PLN (01.06 - 31.08)/280 PLN (01.09 - 31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa;

opis kraju

Cypr to zielony raj otoczony kilometrami turkusowej wody i złotego piasku, mieniącego się w promieniach prażącego słońca. Aromatyczna kuchnia, monumentalne zabytki i piękna, słoneczna pogoda to tylko kilka z licznych atutów tej wyspy, sprawiających że jest jedną z najczęściej wybieranych destynacji na cudowne wakacje.Cypr to trzecia co do wielkości wyspa Morza Śródziemnego leżąca u wybrzeży Turcji, Syrii i Libanu. Sezon trwa praktycznie cały rok, a słonce świeci przez ponad 300 dni w roku. Główne miejscowości turystyczne to Larnaka, Famagusta i Pafos, a także Limassol. Znaczną część państwa zajmują Góry Kyreńskie otoczone równiną Mesaoria pełną drzew eukaliptusowych i oliwnych. Wzdłuż wybrzeża ciągną się niziny o różnorodnej faunie i florze z widokiem na lazurową wodę i wzgórza porośnięte lasami cyprysowymi. Południowe i wschodnie wybrzeże to najlepszy wybór dla wielbicieli słonecznych kąpieli i sportów wodnych. Na wyspie znajduje się niemal 40 plaż oznaczonych Błękitną Flagą", zapewniającą wysoką jakość i czystość terenu, wśród nich są między innymi takie plaże jak: Agios Tychom czy Pyrgom położone w miejscowości Limassol, a także najpopularniejsza piaszczysta plaża Nissi. Południowa część wyspy imponuje bogactwem zabytków świata antycznego, zaledwie kilka kilometrów od miejscowości Liamassol znajdziemy imponujące ruiny Kurion i sanktuarium Apolla. Szczególną popularnością cieszy się urokliwe miasteczko Pafos, najczęściej odwiedzaną przez wszystkich turystów atrakcją jest jednak Nikozja - stolica Cypru, która jest jedynym na świecie miastem podzielonym zieloną granicą, wyznaczającą tereny przynależne do obu państw znajdujących się na wyspie.Kultura i obyczajeNiewielka wyspa Cypr podzielona jest na dwie strefy, nie tylko pod względem politycznym, ale także kulturowym. Południowa część państwa zamieszkała jest przez prawosławnych Greków, północna zaś przez Turków wyznających Islam.Greccy są przyjaźni i bardzo życzliwie nastawieni do życia, wszystkie święta obchodzą hucznie i radośnie. Mieszkańcy tej części wyspy są bardzo rodzinni i nie opuszczą żadnej możliwości do świętowania w gronie najbliższych. Warto odwiedzić jeden z organizowanych tu festiwali. Wybór jest naprawdę duży: Święto kwiatów, Festiwal Muzyki, Tańca i Sztuk w Pafos czy Festiwal Wina to tylko niektóre z czekających tu na turystów atrakcji.Językami urzędowymi są język grecki i turecki, na południowej części wyspy używany jest jedynie ten pierwszy. Bez problemu można się porozumieć po angielsku, niemal 80 % mieszkańców wyspy zna ten język, a także po rosyjsku.KuchniaKuchnia cypryjska to niezwykłe połączenie składników charakterystycznych dla regionu śródziemnomorskiego ze smakami tureckimi. Na talerzach króluje lokalny ser halloumi, produkowany na bazie mleka owczego o lekko słonym smaku. Posiłek zwykle zaczyna się od meze, kilku potraw podawanych w małych ilościach. Dania złożone z ryb czy owoców morza dość rzadko pojawiają się na stołach, częściej spożywane są potrawy z dodatkiem jagnięciny i baraniny. Będąc w jednej z urokliwych tawern koniecznie trzeba spróbować lokalnych smaków: aromatycznej musaki czy dolmades zawijanego w liściach winogron w akompaniamencie chrupiących warzyw, pasty Tahini i nadziewanych oliwek.Dla aktywnychCypr to raj dla wielbicieli aktywnego wypoczynku. Krystalicznie czysta i przejrzysta woda pozwala bez problemu podziwiać faunę i florę podwodnego świata, warte uwagi są także liczne tunele, wraki i jaskinie. Wakacje na wyspie to również idealna okazja do poznania innych sportów wodnych takich jak: narty wodne, loty spadochronem za motorówką, rejsy katamaranem czy windsurfing. Dla tych którzy nie przepadają za kąpielami wodnymi stworzono aż 48 szlaków pieszych, popularna jest także jazda konna oraz golf.Co warto kupić?Nie powinno się wracać z Cypru bez chociażby jednej butelki wykwintnego wina lub aromatycznej oliwy. Bardzo popularne są również ceramika i hafty, czyli wysokiej jakości rękodzieło. Lefkara to stolica ręcznie wyrabianych koronek, a ich piękno docenił sam Leonardo da Vinci. Wspaniałym prezentem będzie srebrna bądź złota biżuteria z wisiorkiem z neolitu, będącym talizmanem płodności i bogactwa.PogodaTemperatury powietrza w ścisłym sezonie, trwającym od maja do października, sięgają ponad 30 stopni. Nieco chłodniejsze są wody obmywające wyspę, których ciepłota oscyluje między 16 a 22 stopniami Celsjusza. W ciągu doby możemy się cieszyć aż 13 godzinami pełnego nasłonecznienia. Wyspa położona jest w typowym klimacie śródziemnomorskim, charakteryzującym się gorącym latem i łagodną zimą.Przydatne zwrotyTak- (ne)Nie - (ohi)Dzień dobry - (kalimera)Do widzenia - (adio)Cześć - (ja su)Proszę - (parakalo)Dziękuję - (efharisto)Przepraszam - (signomi)Dlaczego Cypr?Klimat subtropikalny typu śródziemnomorskiego gwarantuje świetną pogodę oraz idealną okazje do zażywania kąpieli słonecznych i wodnych. Na stronie Exim Tours codziennie dodajemy atrakcyjne oferty i pakiety z praktycznie wszystkich krajowych lotnisk. Wycieczka do Larnaki czy wakacje w Pafos co roku wybierane są przez europejskich turystów jako idealna destynacja na niezapomniany o każdej porze roku. Dla osób rezerwujących wycieczki na Cypr z wyprzedzeniem przygotowaliśmy specjalne zniżki i gwarancje pozwalające w pełnie cieszyć się wakacjami w bardzo atrakcyjnej cenie. Dla tych którzy nie lubią planować, a do organizacji wakacji podchodzą bardzo spontanicznie kierujemy specjalną ofertę Cypr Last Minute. Dużym atutem wyspy jest mocno rozbudowana baza hotelowa, w której znajdują się propozycje dla rodzin z dziećmi, osób poszukujących spokoju i relaksu, jak i tych którzy cenią dobrą zabawą i rozrywkę. Dobrym wyborem są także oferty Cypr All Inclusive, dzięki którym możesz cieszyć się wypoczynkiem w najwyższym standardzie, zapewniającym wszystko co będzie Ci potrzebne podczas letnich wakacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Triada

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

CYPR

Cypr nazywany jest również wyspą Afrodyty, ponieważ to właśnie na Cyprze, według legendy powstała z morskiej piany piękna bogini miłości. Odwiedzając dzisiejszy Cypr, można wysnuć przypuszczenie, że Afrodyta ciągle patrzy łaskawym okiem na miejsce swoich narodzin. Cypr zachwyca swoim krajobrazem, piaszczystymi plażami, romantycznymi zatokami morskimi i górami pokrytymi lasem. Cypr kusi i urzeka tak jak kiedyś Afrodyta.

 

Hotel Veronica***

 

Hotel usytuowany w centrum Paphos. Jest to miasteczko z czarującym portem otoczonym kafejkami i tawernami oraz średniowiecznym fortem, stanowiące niezwykłą kombinację nowoczesnego kurortu i miejsca przesiąkniętego starożytnym światem. Piękny i bujny ogród hotelu Veronica pozwala odciąć się od miejskiego zgiełku, a zarazem korzystać z całej gamy oferowanych przez miasto atrakcji.

 

Położenie:

Obiekt położony w centrum miejscowości Paphos, 15 km od lotniska, 1 km od malowniczego portu, 300 m od plaży. Hotel otoczony ogrodem, obok znajduje się przystanek komunikacji miejskiej i postój taksówek. W pobliżu również liczne sklepy i restauracje.

 

Hotel:

Oficjalna kategoria lokalna ***. Hotel posiada 104 pokoje, recepcję, hol, restaurację, kawiarnię, basen główny o pow. 144 m kw i gł.1,1/2.1 m (leżaki i parasole bezpłatne), basen dla dzieci, bar, bar przy basenie, pokój z TV SAT, kantor, opieka medyczna na życzenie, dodatkowo płatna.

 

Pokoje:

1-, 2- osobowe z możliwością dostawki, łazienka, klimatyzacja, sejf (dodatkowo płatny), telefon, suszarka do włosów, lodówka dodatkowo płatna.

 

Posiłki:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

 

Dzieci:

Brodzik dla dzieci.

W Paphos liczne restauracje, dyskoteki, tawerny.

 

Sport i rekreacja:

Tenis stołowy, sala gier, dodatkowo płatne: kort tenisowy, sauna.

 

Plaża:

Piaszczysto-żwirowa, oddalona 300 m od hotelu (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

 

Wykwaterowanie:

Doba hotelowa kończy się o godz.12

 

Cena zawiera:

  • 7/14 noclegów w hotelu,
  • 7/14 śniadań,
  • przelot samolotem czarterowym,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenie.

 


Ecco Holiday X

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Hotel wzniesiony został w roku 1985. Atmosfera każdego z naszych 115 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. W pokoju znajduje się sejf. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest telefon, telewizor i radio. Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. W czasie wolnym poza tenisem ziemnym, studiem fitness i solarium zapraszamy również do skorzystania z bilardu i sauny (za dodatkową opłatą). Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - 10 kg bagaż podręczny 55 x 40 x 20 cm.
Ograniczoną do kontaktu telefonicznego polskojęzyczną obłsugę

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów: Ryanair - Loty z Krakowa (KRK): - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 300 zł/os/2 strony. Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.


Traveliada

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos Hotel Veronica

Położenie

Hotel Veronica znajduje się 1,5 km od głównej turystycznej miejscowości wypoczynkowej i 4 km od hotelu centrum miasta. Jest 20 minut spacerem od portu Pafos i zamku Pafos. Przystanek jest tuż za hotelem. Lotnisko w odległości 15 km.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

Pokoje

Wszystkie pokoje są klimatyzowane i obejmują łazienkę z prysznicem, telefon, radio, mini bar i suszarkę do włosów.

Udogodnienia

Sala telewizyjna, basen odkryty - obejmuje basen dla dzieci, bar z przekąskami przy basenie, parking (bezpłatny), Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania HB oferuje - śniadania i obiadokolacje, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Cena zawiera - dojazd własny

Nocleg, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje hotelowe i świadczenia wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) -dojazd własny - państwa graniczące z Polską 0zł/os ,dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/os

Cena nie zawiera - dojazd własny

Opieki rezydenta, wydatków własnych, transportu, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, świadczeń nie zawartych w cenie.


Mapa Hotelu Veronica
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Veronica

4.6
polecam

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Ceny bardzo przystępne. Sporo podróżuje i spotykałam różne hotele tej kategorii, w których było gorzej. Hotel znajduje się w centrum Pafos. Blisko do plaży i różnych knajp. Dużym plusem jest obsługa w czasie posiłków. Bardzo miła i pomocna, nawet jedna Polka- p. Ania...bardzo miła. Pokój w porządku - cichy i kameralny, sprzątany codziennie, więc czysto. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Polecam rodzinom z dziećmi!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6
1.9
odradzam

Hotel zasługuje co najwyżej na ** . Brudno , jedzenie jałowe nie smaczne. odradzam i przestrzegam prze biurem które się mieści na przeciwko hotelu, prowadzone przez Polkę Panią Ulę wciska ludziom wycieczki nie informując że nie są z polskim przewodnikiem dla ludzi starszych to problem. Poleca wypożyczalnie samochodów od której bierze "haracz" 15 euro za polecenie. Później mieliśmy zapłacić za samochód 70 euro a w wypożyczalni okazało się 140 euro masakra. Z wypożyczalnią mieliśmy duże problemy dostaliśmy popsute auto z zapaloną kontrolką silnika i latającą kierownicą, później były mega problemy z właścicielem wypożyczalni. uczulam na to.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
1.9
4.0
polecam

Nasz pobyt w Veronice oceniłyśmy na czwórkę, jedzenie i obsługa w czasie posiłków to mocna piątka. Profesjonalizm i uprzejmośc Pana Krzysztofa, a także jego sympatyczny uśmiech i poczucie humoru zasługują na szóstkę - najwyższą ocenę w polskim systemie oceniania. Polecamy.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo dobre miejsce hotel spokojny w miarę czysty .Jedzenie dobre choc śniadania monotonne.najlepszy widok z 3 i 4 pietra na morze i basen oraz owocowy ogród .Jest tez polska tvs..Odradzam pokoje z widokiem na ulice w nocy hałas!Jest tam polski barman Krzysztof przenika osoba oraz panie recepcionistki dwie Ule chyba pracują tam za kare bardzo nie sympatyczne i w niczym pomocne!!!ogolnie polecam

POLECAM:
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
2.3
zdecydowanie odradzam

Hotel brudny, szczególnie łazienki, pościel i ręczniki, zniszczony, dla bardzo mało wymagających. Brud na stołówce poplamione obrusy. Wszytko zależy od tego jakie pieniądze się płaci. Standard max. **. za góra 900 zł /tydzień

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
4.6
polecam

Veronica to według mnie całkiem dobry hotel za skromne pieniądze. Hotel jest fajnie położony, jedzenie smaczne. Pokój mieliśmy w porządku - Cichy i kameralny. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Jest to miejsce dla ludzi którzy chcą w ciszy odpocząć lub mieć fajną bazę wypadową. Nie ma tu rozrywek i animacji, hotel nie za bardzo się dlatego nada dla rodzin z dziećmi i lubiących się zabawić.Nam się podobało i Polecam w Pafos hotel Veronica.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6
3.9
może być

Hotel skromny ale za tą kwotę nie spodziewałam się nie wiadomo czego, wszystko co potrzeba jest na miejscu, jedzenie świeże, smaczne, pokój posprzątany, basen też ok. Nie ma co się czepiać za tą cenę. Trzeba brać auto i zwiedzać cudną okolicę :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.9
1.9
odradzam

Łazienki w opłakanym stanie, grzyb, karaluch i mrówki, klima w pokojach działa tylko w nocy...

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
1.9
2.1
odradzam

Hotel ok 2km od miejskeij plazy, w czesie deszczu przeciekający, z rur smierdzial.o okropnie, generalnie brudno. Dobry dla osób z wypozyczonym samochodem, które chcą mieć tani nocleg i nie spędza tam zbyt wiele czasu. AGa & Damian

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.1
4.1
może być

pozdrawiamy kelnerów i animatorów, extra goście!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
4.1

Veronica - możliwości zakwaterowania:

Standard Pool View Balcony
pokój standardowy dla max. trzech osób
Twin Room Pool View
Standard Balcony
Twin Room Inland View
single twin room inland view - single occupancy
single z widokiem na basen twin room pool view - single occupancy
Single Use Standard Balcony
Single Use Standard Pool View Balcony
z widokiem na basen pokój dla max. 3 osób
Pokój standardowy

Veronica - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Veronica? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00