cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
1 / 27
Ocena
hotelu:
3.5 / 5
Najbliższy termin
04.04 - 11.04
już od 1879 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.05 - 06.06
już od 1819 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Veronica
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Veronica
star 3

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Veronica:
3.5 / 5
Średnia z 12 opinii
Szczegóły oceny hotelu Veronica:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.8
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2019

Hotel Veronica w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami - znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.30) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków.

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami - znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.00) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; 6 talonów/dzień na wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00 w sezonie letnim lub 10.00-22.00 w sezonie zimowym) zamawiane przy posiłkach (nie dotyczy śniadań) lub w barach (1 napój = 1 talon, 1 piwo 0,25 l = 1 talon).

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Traveliada

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos Hotel Veronica

Położenie

Hotel Veronica znajduje się 1,5 km od głównej turystycznej miejscowości wypoczynkowej i 4 km od hotelu centrum miasta. Jest 20 minut spacerem od portu Pafos i zamku Pafos. Przystanek jest tuż za hotelem. Lotnisko w odległości 15 km.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

Pokoje

Wszystkie pokoje są klimatyzowane i obejmują łazienkę z prysznicem, telefon, radio, mini bar i suszarkę do włosów.

Udogodnienia

Sala telewizyjna, basen odkryty - obejmuje basen dla dzieci, bar z przekąskami przy basenie, parking (bezpłatny), Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania HB oferuje - śniadania i obiadokolacje, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Cena zawiera - dojazd własny

Nocleg, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje hotelowe i świadczenia wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) -dojazd własny - państwa graniczące z Polską 0zł/os ,dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/os

Cena nie zawiera - dojazd własny

Opieki rezydenta, wydatków własnych, transportu, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, świadczeń nie zawartych w cenie.


Ecco Holiday X

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Hotel wzniesiony został w roku 1985. Atmosfera każdego z naszych 115 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. W pokoju znajduje się sejf. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest telefon, telewizor i radio. Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. W czasie wolnym poza tenisem ziemnym, studiem fitness i solarium zapraszamy również do skorzystania z bilardu i sauny (za dodatkową opłatą). Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - 10 kg bagaż podręczny 55 x 40 x 20 cm.
Ograniczoną do kontaktu telefonicznego polskojęzyczną obłsugę

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów: Ryanair - Loty z Krakowa (KRK): - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 300 zł/os/2 strony. Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.


Mapa Hotelu Veronica
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Veronica

4.6
polecam

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Ceny bardzo przystępne. Sporo podróżuje i spotykałam różne hotele tej kategorii, w których było gorzej. Hotel znajduje się w centrum Pafos. Blisko do plaży i różnych knajp. Dużym plusem jest obsługa w czasie posiłków. Bardzo miła i pomocna, nawet jedna Polka- p. Ania...bardzo miła. Pokój w porządku - cichy i kameralny, sprzątany codziennie, więc czysto. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Polecam rodzinom z dziećmi!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6
1.9
odradzam

Hotel zasługuje co najwyżej na ** . Brudno , jedzenie jałowe nie smaczne. odradzam i przestrzegam prze biurem które się mieści na przeciwko hotelu, prowadzone przez Polkę Panią Ulę wciska ludziom wycieczki nie informując że nie są z polskim przewodnikiem dla ludzi starszych to problem. Poleca wypożyczalnie samochodów od której bierze "haracz" 15 euro za polecenie. Później mieliśmy zapłacić za samochód 70 euro a w wypożyczalni okazało się 140 euro masakra. Z wypożyczalnią mieliśmy duże problemy dostaliśmy popsute auto z zapaloną kontrolką silnika i latającą kierownicą, później były mega problemy z właścicielem wypożyczalni. uczulam na to.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
1.9
4.0
polecam

Nasz pobyt w Veronice oceniłyśmy na czwórkę, jedzenie i obsługa w czasie posiłków to mocna piątka. Profesjonalizm i uprzejmośc Pana Krzysztofa, a także jego sympatyczny uśmiech i poczucie humoru zasługują na szóstkę - najwyższą ocenę w polskim systemie oceniania. Polecamy.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo dobre miejsce hotel spokojny w miarę czysty .Jedzenie dobre choc śniadania monotonne.najlepszy widok z 3 i 4 pietra na morze i basen oraz owocowy ogród .Jest tez polska tvs..Odradzam pokoje z widokiem na ulice w nocy hałas!Jest tam polski barman Krzysztof przenika osoba oraz panie recepcionistki dwie Ule chyba pracują tam za kare bardzo nie sympatyczne i w niczym pomocne!!!ogolnie polecam

POLECAM:
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
2.3
zdecydowanie odradzam

Hotel brudny, szczególnie łazienki, pościel i ręczniki, zniszczony, dla bardzo mało wymagających. Brud na stołówce poplamione obrusy. Wszytko zależy od tego jakie pieniądze się płaci. Standard max. **. za góra 900 zł /tydzień

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
4.6
polecam

Veronica to według mnie całkiem dobry hotel za skromne pieniądze. Hotel jest fajnie położony, jedzenie smaczne. Pokój mieliśmy w porządku - Cichy i kameralny. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Jest to miejsce dla ludzi którzy chcą w ciszy odpocząć lub mieć fajną bazę wypadową. Nie ma tu rozrywek i animacji, hotel nie za bardzo się dlatego nada dla rodzin z dziećmi i lubiących się zabawić.Nam się podobało i Polecam w Pafos hotel Veronica.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6
3.9
może być

Hotel skromny ale za tą kwotę nie spodziewałam się nie wiadomo czego, wszystko co potrzeba jest na miejscu, jedzenie świeże, smaczne, pokój posprzątany, basen też ok. Nie ma co się czepiać za tą cenę. Trzeba brać auto i zwiedzać cudną okolicę :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.9
1.9
odradzam

Łazienki w opłakanym stanie, grzyb, karaluch i mrówki, klima w pokojach działa tylko w nocy...

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
1.9
2.1
odradzam

Hotel ok 2km od miejskeij plazy, w czesie deszczu przeciekający, z rur smierdzial.o okropnie, generalnie brudno. Dobry dla osób z wypozyczonym samochodem, które chcą mieć tani nocleg i nie spędza tam zbyt wiele czasu. AGa & Damian

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.1
4.1
może być

pozdrawiamy kelnerów i animatorów, extra goście!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
4.1

Veronica - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Veronica - Możliwości wyżywienia:


Veronica - miasta wylotu:


Veronica - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Veronica? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00