Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
  • Hotel Veronica, Paphos
1 / 27
Udogodnienia hotelu Veronica
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Veronica
star 3

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Veronica:
3.5 / 5
Średnia z 12 opinii
Szczegóły oceny hotelu Veronica:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.8
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Ocena hotelu:
3.5 / 5
Średnia z 12 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2018

Hotel Veronica w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami - znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.00) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; 6 talonów/dzień na wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00 w sezonie letnim lub 10.00-22.00 w sezonie zimowym) zamawiane przy posiłkach (nie dotyczy śniadań) lub w barach (1 napój = 1 talon, 1 piwo 0,25 l = 1 talon).

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Kameralny, z miłą rodzinną atmosferą, położony w bujnym, zielonym ogrodzie z basenem, gdzie można przyjemnie wypoczywać w upalne dni. W zasięgu krótkiego spaceru znajdują się park archeologiczny w Kato Pafos oraz malowniczy port z licznymi sklepami i tawernami - znakomite miejsce, aby skosztować smacznej kuchni cypryjskiej. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniej części Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i restauracje ok. 300 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1,5 km od aquaparku Aphrodite, ok. 5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 18 km od lotniska w Pafos, ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, niewielka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, starsza część zbudowana w 1986 r., częściowo odnowiona w 2006 r., nowa część zbudowana w 2013 r., 170 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne foteliki dla dzieci, cafe bar, snack bar przy basenie (czynny w sezonie letnim); kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji (10 EUR/tydz. + 5 EUR/kaucja), opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień + 5 EUR/kaucja), lodówka (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.00) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w snack barze przy basenie (w sezonie letnim) lub serwowany w restauracji głównej (w sezonie zimowym), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; 6 talonów/dzień na wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00 w sezonie letnim lub 10.00-22.00 w sezonie zimowym) zamawiane przy posiłkach (nie dotyczy śniadań) lub w barach (1 napój = 1 talon, 1 piwo 0,25 l = 1 talon).

KONTAKT:

00357/26965333, www.veronicahotel.com.cy

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Traveliada

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos Hotel Veronica

Położenie

Hotel Veronica znajduje się 1,5 km od głównej turystycznej miejscowości wypoczynkowej i 4 km od hotelu centrum miasta. Jest 20 minut spacerem od portu Pafos i zamku Pafos. Przystanek jest tuż za hotelem. Lotnisko w odległości 15 km.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

Pokoje

Wszystkie pokoje są klimatyzowane i obejmują łazienkę z prysznicem, telefon, radio, mini bar i suszarkę do włosów.

Udogodnienia

Sala telewizyjna, basen odkryty - obejmuje basen dla dzieci, bar z przekąskami przy basenie, parking (bezpłatny), Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania HB oferuje - śniadania i obiadokolacje, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Cena zawiera - dojazd własny

Nocleg, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje hotelowe i świadczenia wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) -dojazd własny - państwa graniczące z Polską 0zł/os ,dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/os

Cena nie zawiera - dojazd własny

Opieki rezydenta, wydatków własnych, transportu, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, świadczeń nie zawartych w cenie.


Mapa Hotelu Veronica
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Veronica

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Ceny bardzo przystępne. Sporo podróżuje i spotykałam różne hotele tej kategorii, w których było gorzej. Hotel znajduje się w centrum Pafos. Blisko do plaży i różnych knajp. Dużym plusem jest obsługa w czasie posiłków. Bardzo miła i pomocna, nawet jedna Polka- p. Ania...bardzo miła. Pokój w porządku - cichy i kameralny, sprzątany codziennie, więc czysto. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Polecam rodzinom z dziećmi!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6

Hotel zasługuje co najwyżej na ** . Brudno , jedzenie jałowe nie smaczne. odradzam i przestrzegam prze biurem które się mieści na przeciwko hotelu, prowadzone przez Polkę Panią Ulę wciska ludziom wycieczki nie informując że nie są z polskim przewodnikiem dla ludzi starszych to problem. Poleca wypożyczalnie samochodów od której bierze "haracz" 15 euro za polecenie. Później mieliśmy zapłacić za samochód 70 euro a w wypożyczalni okazało się 140 euro masakra. Z wypożyczalnią mieliśmy duże problemy dostaliśmy popsute auto z zapaloną kontrolką silnika i latającą kierownicą, później były mega problemy z właścicielem wypożyczalni. uczulam na to.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
1.9

Nasz pobyt w Veronice oceniłyśmy na czwórkę, jedzenie i obsługa w czasie posiłków to mocna piątka. Profesjonalizm i uprzejmośc Pana Krzysztofa, a także jego sympatyczny uśmiech i poczucie humoru zasługują na szóstkę - najwyższą ocenę w polskim systemie oceniania. Polecamy.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.0

Bardzo dobre miejsce hotel spokojny w miarę czysty .Jedzenie dobre choc śniadania monotonne.najlepszy widok z 3 i 4 pietra na morze i basen oraz owocowy ogród .Jest tez polska tvs..Odradzam pokoje z widokiem na ulice w nocy hałas!Jest tam polski barman Krzysztof przenika osoba oraz panie recepcionistki dwie Ule chyba pracują tam za kare bardzo nie sympatyczne i w niczym pomocne!!!ogolnie polecam

POLECAM:
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Hotel brudny, szczególnie łazienki, pościel i ręczniki, zniszczony, dla bardzo mało wymagających. Brud na stołówce poplamione obrusy. Wszytko zależy od tego jakie pieniądze się płaci. Standard max. **. za góra 900 zł /tydzień

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3

Veronica to według mnie całkiem dobry hotel za skromne pieniądze. Hotel jest fajnie położony, jedzenie smaczne. Pokój mieliśmy w porządku - Cichy i kameralny. Niedaleko ładny basen w ogrodzie. Jest to miejsce dla ludzi którzy chcą w ciszy odpocząć lub mieć fajną bazę wypadową. Nie ma tu rozrywek i animacji, hotel nie za bardzo się dlatego nada dla rodzin z dziećmi i lubiących się zabawić.Nam się podobało i Polecam w Pafos hotel Veronica.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6

Hotel skromny ale za tą kwotę nie spodziewałam się nie wiadomo czego, wszystko co potrzeba jest na miejscu, jedzenie świeże, smaczne, pokój posprzątany, basen też ok. Nie ma co się czepiać za tą cenę. Trzeba brać auto i zwiedzać cudną okolicę :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.9

Łazienki w opłakanym stanie, grzyb, karaluch i mrówki, klima w pokojach działa tylko w nocy...

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
1.9

Hotel ok 2km od miejskeij plazy, w czesie deszczu przeciekający, z rur smierdzial.o okropnie, generalnie brudno. Dobry dla osób z wypozyczonym samochodem, które chcą mieć tani nocleg i nie spędza tam zbyt wiele czasu. AGa & Damian

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.1

pozdrawiamy kelnerów i animatorów, extra goście!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
4.1

Veronica - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Veronica - Możliwości wyżywienia:


Veronica - miasta wylotu:


Veronica - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Veronica? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00