cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
  • Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach), Korfu
1 / 17
Ocena
hotelu:
3.0 / 5
Najbliższy termin
29.05 - 05.06
już od 2879 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.06 - 08.06
już od 1855 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach):
3.0 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    2.9
  • Wyżywienie
    2.4
  • Atrakcje
    i sport
    2.7
  • Jakość
    do ceny
    2.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Blue Princess Beach jest przepięknie usytuowany nad zatoką. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom szukającym relaksu i spokojnego wypoczynku, chcącym poczuć prawdziwie grecką atmosferę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miasteczka Liapades, przy morzu, tarasowo na wzniesieniu, w pięknej zatoce
  • przestronne pokoje dla 2-6 osób
  • kameralna atmosfera, wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w recepcji, restauracji i barze gratis

Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Blue Princess Beach jest przepięknie usytuowany nad zatoką. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom szukającym relaksu i spokojnego wypoczynku, chcącym poczuć prawdziwie grecką atmosferę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miasteczka Liapades, przy morzu, tarasowo na wzniesieniu, w pięknej zatoce
  • przestronne pokoje dla 2-6 osób
  • kameralna atmosfera, wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w recepcji, restauracji i barze gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja/Korfu/Liapades

Położenie

Przy morzu, nieopodal Liapades, w pobliżu dużo malowniczych zatoczek z plażami, w większości bez dostępu od strony lądu, supermarket ok. 800 m, do centrum miasteczka położonego na wzgórzu ok. 1,5 km, przystanek autobusowy ok. 1 km, stolica Korfu ok. 20 km, lotnisko ok. 22 km.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, żwirowo-kamienista, leżaki i parasole (odpłatnie), sporty wodne (odpłatnie).

Hotel

Zbudowany w latach 2003-2007, częściowo wyremontowany w 2009 r., składa się z budynku głównego i kilku tarasowo położonych na wzniesieniu jednopiętrowych pawilonów oraz bungalowów, recepcja 24 h z lobby, restauracja z częściowo zadaszonym tarasem, bar przy basenie, kawiarnia, 3 baseny ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenach (bezpłatnie), sejf (odpłatnie, ok. 3 euro/dzień), Internet bezprzewodowy w recepcji (bezpłatnie). Liczba pokoi: 110. Kategoria lokalna B.

Pokoje

Standard: 2-os. z możliwością 1, 2 lub 3 dostawek, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, lodówka, łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów (do odbioru w recepcji), balkon lub taras. Większość pokoi z widokiem na morze i zatokę. Bungalow: dla 2-5 osób położone w ogrodzie. Wyposażone jak pokoje standard.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny ze słodką wodą, tenis stołowy. Odpłatnie: sporty wodne na plaży (szkółka nurkowa, windsurfing, możliwość wypożyczenia łódki, wodne taxi).

Dla dzieci

Bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, wydzielony brodzik, plac zabaw.

 

Cena zawiera: 

  • przelot samolotem,
  • opłaty lotniskowe;
  • 7/14 noclegów,
  • wyżywienie: wg wybranej oferty;
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko;
  • ubezpieczenie KL, NNW i bagażu - Signal Iduna;
  • opiekę rezydenta.


Cena nie zawiera:

  • dopłaty za wylot z lotniska lokalnego.

Opis hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Położony na skraju śródziemnomorskiego gaju hotel Blue Princess Beach jest idealną propozycją dla każdego, kto szuka kameralnego, spokojnego wypoczynku w przepięknej okolicy. Polecany głównie na romantyczne wypady hotel leży na wzniesieniu, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na okolicę, dodatkowo tuż przy żwirowo - kamienistej plaży, która przeistacza się w wiele malowniczych, schowanych w cieniu zatoczek. Do centrum najbliżej miejscowości, niewielkiego miasteczka Liapades jest około 1.5 km, do najbliższych sklepów i barów zaś około 1 km. Stolica wyspy, miasto Korfu, oddalone jest około o 18 km, z kolei do lotniska jest zaledwie 20 km.

 

Do dyspozycji gości

Ten niedawno odnowiony, czterogwiazdkowy hotel oferuje swoim gościom dostęp do schludnego lobby z całodobową recepcją i możliwością wynajęcia sejfu za dodatkową opłatą. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna, tawerna położona przy samej plaży (nie objęta opcją all inclusive) oraz 2 bary - przy restauracji głównej oraz przy plaży (odpłatny). Oprócz tego można korzystać z bezpłatnego busa, który rozwozi gości po terenie hotelu. Dostęp do internetu bezprzewodowego w recepcji, restauracji i barze oferowany jest bez dodatkowych opłat. 

 

Pokoje

Dostępnych jest 125 pokoi położonych w kilku jednopiętrowych pawilonach i bungalowach. Hotel oferuje kilka rodzajów pokoi: od standardowych (przeznaczonych dla 2 osób z możliwością maksymalnie 2 dostawek, wyposażonych w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję, telefon i lodówkę, z balkonem lub tarasem), poprzez bungalowy (wyposażone tak samo jak pokoje standardowe, przestronniejsze) aż po pokoje rodzinne (składające się z salonu i sypialni na antresoli).

 

Wyżywienie

Hotel Blue Princess Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadanie, lunch, kolacja, kawa, herbata (10:30-22:30), przekąski zimne i ciepłe (11.00-18.00), lody dla dzieci (10:30-22:30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:30-22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. Podane godziny mają charakter informacyjny, dokładne godziny są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej.

 

Sport i rozrywka

Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą, przy każdym do dyspozycji są bezpłatne parasole i leżaki. Hotel udostępnia możliwość gry w tenis stołowy. Dodatkowo goście mogą uczestniczyć w barwnym wieczorze tematycznym z muzyką na żywo 2 razy w tygodniu. Za opłatą można skorzystać z bogatej oferty sportów wodnych na plaży, w tym windsurfingu, lub ze szkółki nurkowej.

 

Dla dzieci

Najmłodsi goście hotelu Blue Princess Beach mogą skorzystać ze specjalnie wydzielonego brodzika oraz niewielkiego placu zabaw. Istnieje możliwość zamówienia łóżeczka dla niemowlęcia przed przyjazdem. W restauracji przygotowano specjalne menu dla dzieci, a także wysokie krzesełka.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Blue Princess Beach jest przepięknie usytuowany nad zatoką. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom szukającym relaksu i spokojnego wypoczynku, chcącym poczuć prawdziwie grecką atmosferę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miasteczka Liapades, przy morzu, tarasowo na wzniesieniu, w pięknej zatoce
  • przestronne pokoje dla 2-6 osób
  • kameralna atmosfera, wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w recepcji, restauracji i barze gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Opis hotelu

Rodzinnie prowadzony hotel znajduje się bezpośrednio przy plaży Liapades, 400 m od centrum.

Kompleks składa się z głównego budynku i bungalowów.

Hotel posiada 2 baseny, basen dla dzieci, restaurację, bary, recepcję z sejfami (płatne), parking.

Pokoje wyposażone są w: łazienkę, klimatyzację (płatny), TV, lodówkę i balkon lub taras.

** Nalezy pamietac, ze niektóre z powyzszych udogodnien i uslug moga byc nieczynne z powodu pogody/warunków sezonowych. Adres: Liapades, Korfu, Grecja.


Opis hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Położony na skraju śródziemnomorskiego gaju hotel Blue Princess Beach jest idealną propozycją dla każdego, kto szuka kameralnego, spokojnego wypoczynku w przepięknej okolicy. Polecany głównie na romantyczne wypady hotel leży na wzniesieniu, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na okolicę, dodatkowo tuż przy żwirowo - kamienistej plaży, która przeistacza się w wiele malowniczych, schowanych w cieniu zatoczek. Do centrum najbliżej miejscowości, niewielkiego miasteczka Liapades jest około 1.5 km, do najbliższych sklepów i barów zaś około 1 km. Stolica wyspy, miasto Korfu, oddalone jest około o 18 km, z kolei do lotniska jest zaledwie 20 km.

 

Do dyspozycji gości

Ten niedawno odnowiony, czterogwiazdkowy hotel oferuje swoim gościom dostęp do schludnego lobby z całodobową recepcją i możliwością wynajęcia sejfu za dodatkową opłatą. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna, tawerna położona przy samej plaży (nie objęta opcją all inclusive) oraz 2 bary - przy restauracji głównej oraz przy plaży (odpłatny). Oprócz tego można korzystać z bezpłatnego busa, który rozwozi gości po terenie hotelu. Dostęp do internetu bezprzewodowego w recepcji, restauracji i barze oferowany jest bez dodatkowych opłat. 

 

Pokoje

Dostępnych jest 125 pokoi położonych w kilku jednopiętrowych pawilonach i bungalowach. Hotel oferuje kilka rodzajów pokoi: od standardowych (przeznaczonych dla 2 osób z możliwością maksymalnie 2 dostawek, wyposażonych w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję, telefon i lodówkę, z balkonem lub tarasem), poprzez bungalowy (wyposażone tak samo jak pokoje standardowe, przestronniejsze) aż po pokoje rodzinne (składające się z salonu i sypialni na antresoli).

 

Wyżywienie

Hotel Blue Princess Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadanie, lunch, kolacja, kawa, herbata (10:30-22:30), przekąski zimne i ciepłe (11.00-18.00), lody dla dzieci (10:30-22:30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:30-22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. Podane godziny mają charakter informacyjny, dokładne godziny są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej.

 

Sport i rozrywka

Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą, przy każdym do dyspozycji są bezpłatne parasole i leżaki. Hotel udostępnia możliwość gry w tenis stołowy. Dodatkowo goście mogą uczestniczyć w barwnym wieczorze tematycznym z muzyką na żywo 2 razy w tygodniu. Za opłatą można skorzystać z bogatej oferty sportów wodnych na plaży, w tym windsurfingu, lub ze szkółki nurkowej.

 

Dla dzieci

Najmłodsi goście hotelu Blue Princess Beach mogą skorzystać ze specjalnie wydzielonego brodzika oraz niewielkiego placu zabaw. Istnieje możliwość zamówienia łóżeczka dla niemowlęcia przed przyjazdem. W restauracji przygotowano specjalne menu dla dzieci, a także wysokie krzesełka.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Blue Princess Beach jest przepięknie usytuowany nad zatoką. Polecamy na romantyczne wakacje oraz osobom szukającym relaksu i spokojnego wypoczynku, chcącym poczuć prawdziwie grecką atmosferę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miasteczka Liapades, przy morzu, tarasowo na wzniesieniu, w pięknej zatoce
  • przestronne pokoje dla 2-6 osób
  • kameralna atmosfera, wyżywienie w opcji all Inclusive, wi fi w recepcji, restauracji i barze gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Korfu, Grecja

Położenie

spokojnie, na skraju lasu, hotel położony tarasowo, na wzniesieniu, do centrum małej miejscowości Liapades ok. 1500 m, do przystanku autobusowego ok. 700 m. Restauracje i bary w pobliżu. Do miejscowości Paleokastritsa ok. 4 km.  Do miasta Korfu ok. 20 km. Connected service w jez. polskim.

Plaża

do piaszczystej, łagodnie opadającej do morza plaży ok. 10 minut idąc pieszo. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

hotel oferuje 123 pokoje w budynku głównym i bocznym. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, sejfy do wynajęcia (za opłatą, 3,-Eur/dzień). Restauracja, bar, tawerna. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatnie. www.blueprincescorfu.com

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 25 m kw., od strony gór, klimatyzacja bezpłatnie, lodówka (za opłatą), telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka do wypożyczenia w recepcji za kaucją. Pokoje z widokiem na morze (1-3B). Pokoje superior od strony gór (2-3C): przestronniejsze, ok. 28-35 m kw.  Pokoje superior z widokiem na morze (2-3D). Pokoje w stylu maisonette (2-4E): od strony gór, na dwóch poziomach. Pokoje w stylu maisonette (2-4F): z widokiem na morze. Pokoje rodzinne od strony gór (2-4G): jeden duży pokój dla maks. 4 osób. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-4H): jeden duży pokój dla maks. 4 osób. Pokoje dwuosobowe (2-3J): w aneksie.

Dzieci

łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw, brodzik.

Rozrywka

w okolicy sklepy, bary, restauracje.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby  bezpłatnie.

Sport

tenis. Za opłatą: sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu przekąski, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 20% zniżki, od 01.02.15-31.03.16 15 zniżki, od 01.04. do 30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • hotel wyremontowany na sezon 2016

  • piękne, malownicze położenie
  • duży wybór pokoi
  • 3 baseny ze słodką wodą
  • idealne miejsce na spokojny wypoczynek i relaks


Opis hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Położony na skraju śródziemnomorskiego gaju hotel Blue Princess Beach jest idealną propozycją dla każdego, kto szuka kameralnego, spokojnego wypoczynku w przepięknej okolicy. Polecany głównie na romantyczne wypady hotel leży na wzniesieniu, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na okolicę, dodatkowo tuż przy żwirowo - kamienistej plaży, która przeistacza się w wiele malowniczych, schowanych w cieniu zatoczek. Do centrum najbliżej miejscowości, niewielkiego miasteczka Liapades jest około 1.5 km, do najbliższych sklepów i barów zaś około 1 km. Stolica wyspy, miasto Korfu, oddalone jest około o 18 km, z kolei do lotniska jest zaledwie 20 km.

 

Do dyspozycji gości

Ten niedawno odnowiony, czterogwiazdkowy hotel oferuje swoim gościom dostęp do schludnego lobby z całodobową recepcją i możliwością wynajęcia sejfu za dodatkową opłatą. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna, tawerna położona przy samej plaży (nie objęta opcją all inclusive) oraz 2 bary - przy restauracji głównej oraz przy plaży (odpłatny). Oprócz tego można korzystać z bezpłatnego busa, który rozwozi gości po terenie hotelu. Dostęp do internetu bezprzewodowego w recepcji, restauracji i barze oferowany jest bez dodatkowych opłat. 

 

Pokoje

Dostępnych jest 125 pokoi położonych w kilku jednopiętrowych pawilonach i bungalowach. Hotel oferuje kilka rodzajów pokoi: od standardowych (przeznaczonych dla 2 osób z możliwością maksymalnie 2 dostawek, wyposażonych w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję, telefon i lodówkę, z balkonem lub tarasem), poprzez bungalowy (wyposażone tak samo jak pokoje standardowe, przestronniejsze) aż po pokoje rodzinne (składające się z salonu i sypialni na antresoli).

 

Wyżywienie

Hotel Blue Princess Beach oferuje opcję All Inclusive: śniadanie, lunch, kolacja, kawa, herbata (10:30-22:30), przekąski zimne i ciepłe (11.00-18.00), lody dla dzieci (10:30-22:30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:30-22:30). Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. Podane godziny mają charakter informacyjny, dokładne godziny są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej.

 

Sport i rozrywka

Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą, przy każdym do dyspozycji są bezpłatne parasole i leżaki. Hotel udostępnia możliwość gry w tenis stołowy. Dodatkowo goście mogą uczestniczyć w barwnym wieczorze tematycznym z muzyką na żywo 2 razy w tygodniu. Za opłatą można skorzystać z bogatej oferty sportów wodnych na plaży, w tym windsurfingu, lub ze szkółki nurkowej.

 

Dla dzieci

Najmłodsi goście hotelu Blue Princess Beach mogą skorzystać ze specjalnie wydzielonego brodzika oraz niewielkiego placu zabaw. Istnieje możliwość zamówienia łóżeczka dla niemowlęcia przed przyjazdem. W restauracji przygotowano specjalne menu dla dzieci, a także wysokie krzesełka.



Mapa Hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Blue Princess Beach
https://youtu.be/dy1JdrQcxNo

Opinie o Hotelu Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

4.0
polecam

Nie wiem skąd te negatywne opinie! Polacy to zawsze muszą znaleźć powód do narzekań... Hotel owszem - jak na 4 gwiazdki dosyć podstawowy, ale też i cena nie jest wygórowana. Dla nas pokoje nie mają wielkiego znaczenia, a piękne widoki i taras przy restauracji rekompensują jakieś niewielkie niewygody :) Ogólnie ok

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
2.1
zdecydowanie odradzam

Jedyny plus hotelu to przepiękne i malownicze położenie,ale nic poza tym. Co roku gdzieś wyjeżdżamy. Zawsze celujemy w 3* lub 4*, jednak ten hotel zdecydowanie mogę porównać do 2*. Hotel usytuowany na zboczu. Restauracja z pięknym widokiem na morze i zatokę. Podczas naszego pobytu cały hotel miał problemy żołądkowe (łącznie z greckim personelem i wesołym animatorem Wojtkiem). Praktycznie przez cały tydzień żyliśmy na sucharkach. Pokoje bardzo skromne,na pewno nie zasługują na 4 gwiazdki. Łazienki tragiczne, małe, niefunkcjonalne. Bungalowy są podzielone na dwie rodziny ze wspólnym tarasem .Bungalowy położone bardzo wysoko, prowadziła do nich stroma ścieżka. Obsługa była miła. Sprzątanie 2 razy w tygodniu. Klimatyzacja popsuta, ale po interwencji została naprawiona. Na plaży hotelowej była możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego. Cena motorówek była uzależniona od humoru wypożyczającego (syna właściciela hotelu) Cennik zmieniał się w ciągu 10min. Polecam poszukać wypożyczalni w pobliskiej miejscowości. Ceny dużo niższe. W niektórych wypożyczalniach samochodów właściciele narzucali dzienny limit km. Nie polecam plaży przy hotelu rodzinom z dziećmi z uwagi na ostre zejście do morza. Po 2-3 metrach od brzegu bardzo głęboka woda.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.1
1.4
zdecydowanie odradzam

WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM przed wyjazdem do Elly Beach!Bungalow nr 203 tragiczny! Łazienka beznadziejna - najczęściej zimna woda -budynki rozrzucone są na obszarze lasku położonego na sporym wzniesieniu,droga do pokoi położonych dalej jest bardzo stroma, wyślizgana i niebezpieczna.Podczas spacerku towarzyszą nieprzyjemne zapachy z szamba ! Lepsze pokoje są "podobno" w bud. głównym.Hotel jako całość nie sprawia nawet wrażenia czystego, wszędzie wiszą pajęczyny, rośnie grzybek i jest ogólnie brudno. TV = 14 cali dwa greckie programy to wszystko! Tel. nie działa, brak lodówki, często wybijało korki! Brak papieru toaletowego to norma! Sprzątanie polega na przetarciu na odwal szmatą podłogi i wysypanie zawartości kosza ! Ręczniki wymienianie tylko na wyraźne żądanie! Taras przed budyniem syf, połamane plastikowe krzesła! Urozmaicenie to myszy, szczury i jaszczurki."Restauracja" to... stołówka, na której można zaobserwować masę pałętających się kotów i pokaleczonego psa! Nakrycia stolików brudne,jedzenie monotonne, zimne brrr! Długie kolejki do jedzenia! Naczynia brudne! Na stołówce, kelnerzy latają jakby mieli ADHD ! Kiedy nie chcesz nic zamówić to są wściekli jak osy! Recepcja jak za PRL-u kobiety tam pracujące udają "greka" jeśli zwrócisz uwagę, że coś jest nie tak! Bezczelne ponad miarę, nigdy nie spotkałem tak niekompetentnych i chamskich ludzi! Potrafią nazwać cię kłamcą! Rezydentki miłe, ale bezradne! Biuro Grecos Holiday kompletnie nie reaguje na zgłaszane uwagi! Basen to jeden wielki ściek, brud i syf! Wejście do niego grozi długim leczeniem!!! Plaża woda w miarę czysta, ale zimna, w wiele ładniejsze są dalsze plaże trzeba dopłynąć rowerkiem albo motorówką. Ogólnie miejscowość to zadupie!Jeśli ktoś ma wykupione wczasy, niech wypożyczy samochód i pojeździ na południe - piękne piaszczyste plaże z ciepłą wodą! Wycieczki tylko Paksos i Antypaksos! Podsumowując jeśli ktoś planuje Elly Beach niech ZMIENI PLANY ! Tym co zapłacili... SERDECZNIE WSPÓŁCZUJĘ!

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.4
4.4
polecam

Elly Beach to fajne miejsce dla tych, którzy chcą trochę poodpoczywać w spokoju, ale nie leżąc cały dzień na plaży. Obok hotelu jest baza nurkowa, można wypożyczać łódki albo chodzić na długie spacery po dzikich plażach. Pokoje mieliśmy duże i przestronne, do morza niedaleko, obsługa też bardzo miła.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4
4.3
polecam

W 2011 roku byliśmy w Elly Beach rodzinnie i jesteśmy zadowoleni. Wybieramy miejsca dla aktywnych, a tam akurat była baza nurkowa, wypożyczalnia łódek, miejsca do spacerów a nawet joggingu. Ogólnie bardzo pozytywnie wspominamy cały wyjazd i obsługę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.3
2.7
może być

w czerwcu od 18 06 gorąco jak smok,atrakcje w hotelu to mały basen.Można wypożyczyć motorówkę,uwaga kantują na paliwie jak jasna .... Generalnie o.k jakkowiek Grecy w hotelu zdają się nie lubić zbytnio Polaków.Jesteś z Polski to w dniu wyjazdu wystawią ci walizki o 9 rano mimo,iż masz samolot o 23.Trzeba przymknąć oczy i przyroda rekompensuje wszystko.

POLECAM:
na romantyczne wakacje
Podsumowanie: może być
2.7
2.1
odradzam

Plaża mała i kamieniesta. Woda w morzu zimna, a w basenach brudna. Obsługa powolna. Jedzenie niesmaczne (czasami wręcz niejadalne) i mało urozmaicone.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
2.1
2.3
odradzam

Największym minusem jest to co dają tam do jedzenia. Śniadania kompletne dno z wyrobami wędlinopodobnymi i seropodobnymi. Obiadokolacje trochę lepiej. Stołówka stanowczo za mała jak na hotel tej wielkości - długie kolejki. Dodatkowo hotel, a właściwie bungalowy są na bardzo stromym zboczu. Przy odrobinie pecha do siebie będzie trzeba się 'wspinać'.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
2.3
3.6
polecam

Zatoczka przepiękna, zachwyciła nas i chcelibyśmy kiedyś tam wrócić.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.6

Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor
Bungalow z widokiem na morze
Pokój standard
Bungalow 1-os.
Pokój 1-os. standard
Pokój superior z wid. na morze
Suite

Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) - Możliwości wyżywienia:


Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) - miasta wylotu:


Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00