Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
1 / 22
Udogodnienia hotelu Delfinia (Moratika)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Delfinia (Moratika)
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Delfinia (Moratika):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Delfinia (Moratika):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2018

Hotel Delfinia (Moratika) w ofercie Biura podróży:

Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Korfu

Opis

* przy plaży* w otoczeniu zieleni* na rodzinne wakacje* w spokojnej okolicy 

Opis

Przytulny hotel położony na brzegu morza. Ładny teren z pięknymi kwiatami i palmami. Nowoczesny design, komfortowe pokoje, usługi dla dzieci, sport, programy rozrywkowe. Odpowiedni hotel na spokojny wypoczynek.• bezpłatne Wi-Fi na terenie całego hotelu• bar• restauracja, tawerna • basen zewnętrzny ze słodką wodą• sala konferencyjnaHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Korfu• kurort Moraitika• 17 km od lotniska• 18 km od centrum miasta Korfu

Plaza

• publiczna• przy hotelu• piaszczysto-żwirowa• leżaki i parasole bezpłatnie• ręczniki plażowe płatne i za depozytem

Wyzywienie

Half Board

Pokoje

185 pokoi: Single & Double GV/PV/SSV (20 m2), Superior Double GV/SV (~20-25 m2).W pokojach: klimatyzacja, tv sat, lodówka, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf (płatny), internet Wi-Fi (bezpłatny), umeblowany balkon/taras, łóżko podwójne lub 2 pojedyncze (połączone).Single & Double GV/PV/SSV: podwójne łóżko lub 2 pojedyncze (połączone), sofa rozkładana dla trzeciej osoby.Superior Doubles GV/SV: pokoje w pełni odnowione w 2016 r., łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze, rozkładana sofa dla trzeciej osoby; dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci - łóżko piętrowe.Typ dodatkowego łóżka - rozkładane.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• animacje• tenis (oświetlenie płatne)• siatkówka• tenis stołowy• sporty wodne na plaży (płatne)Dla dzieci:• brodzik• plac zabaw• pokój zabaw• niania (na zapytanie, płatna)

Odleglosc od morza

20 m


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Do centrum miejscowości Moraitika ok. 200 m. Do miejscowości Lefkimi ok. 15 km. Do miasta Korfu i lotniska ok. 20 km. Przystanek autobusowy mieści się ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA

Bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży Moraitika, ręczniki leżaki i parasole bez płatne.

ZAKWATEROWANIE

185 jasnych i dobrze wyposażonych pokoi, utytułowanych w trzech budynkach; Typy pokoi: standardowe, 2-osobowe położone od strony morza, pokoje rodzinne; Wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienkę z wanną lub prysznicem, sejf (dodatkowo płatny), TV SAT, lodówkę, suszarkę do włosów oraz balkon lub taras.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, tawerna a'la carte (dodatkowo płatna); Bary: główny, przy plaży.

Wyżywienie

Hotel posiada 2 formuły wyżywienia HB oraz FB. Formuła HB obejmuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu oraz formuła FB obejmuje: śniadania, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne zarówno w formule HB i FB.

SPORT I ROZRYWKA

Basen odkryty, basen dla dzieci; Bezpłatnie: sala fitness, kort tenisowy, boisko do siatkówki, tenis stołowy, szachy; Odpłatnie: sporty wodne na plaży, bilard.

DLA DZIECI

Basen dla dzieci, plac zabaw, sala zabaw, wysokie krzesła, łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie odpłatnie.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Lobby, recepcja całodobowa, kantor, sejf, sala TV, sala konferencyjna, sklep z pamiątkami, kącik internetowy (dodatkowo płatny), Wi-Fi w lobby (dodatkowo płatne), program animacyjny w ciągu dnia i wieczorny program rozrywkowy. Hotel organizuje również wieczory taneczne z tradycyjną grecką muzyką.

NASZYM ZDANIEM

Hotel, jest wymarzonym miejscem na wakacyjny relaks.

STRONA INTERNETOWA

www.delfitels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Korfu/Moraitika

Opinia 7islands

Urokliwy Hotel Delfina robi niezwykłe wrażenie na gościach. Otoczony ogrodem z drzew oliwnych, palm i bujnej roślinności śródziemnomorskiej. Hotel posiada komfortowe i pokoje i jest idealnym wyborem dla par i rodzin. Goście cenią lokalizację obiektu w miejscowości Moraitika, bezpośrednio przy ładnej piaszczysto-żwirowej plaży. Można stąd wygodnie dojechać do miasta Korfu lub do innych ciekawych miejsc na wyspie i rozpocząć zwiedzanie okolicy.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Moraitika ok. 200 m od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 20 km od miasta Korfu, ok. 18 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, żwirowa. Parasole bezpłatne, leżaki dodatkowo płatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

Hotel

Częściowo odnowiony w 2014 roku kompleks składa się z czteropiętrowego budynku głównego oraz 2 dwupiętrowych otoczonych przestronnym, zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 3 windy, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi przy basenie. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, sala konferencyjna. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 185 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf (ok. 20 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (łóżka piętrowe).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:00-10:00) i obiadokolacje (19:00-21:30) w formie bufetu. Napoje do posiłków dodatkowo płatne. Do dyspozycji Gości pozostaje również grecka tawerna serwująca obiady (dodatkowo płatne).

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole dodatkowo płatne), animacje, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, szachy. Odpłatnie: pokój fitness, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.delfiniahotels.gr / Tel.: 00 30 266 107 63 20


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Korfu

Opis

Kompleks hotelowy Delfinia usytuowany jest w zacisznym ogrodzie bezpośrednio przy plaży w odległości paru minut spacerem od centrum miejscowości Moraitika. Hotel cieszy się przyjazną atmosferą, dogodną lokalizacją blisko centrum miejscowości z restauracjami i tawernami. Zaciszny hotel jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek z dziećmi w każdym wieku. W godzinach wieczornych kilka razy w tygodniu organizowane są dancingi i występy muzyczne w hotelowym barze.

Lokalizacja

w miejscowości Moraitika, przy plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 20 km od lotniska, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 185, restauracje - 1, lobby bar, bar na plaży, koktajl bar, sejf (płatny), lobby, internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, wypożyczalnia rowerów, informacja turystyczna, tawerna, centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 dorosłych lub 2 dorosłych i 1 dziecka. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

Plaża

żwirowo-kamienista, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki (płatne).

Sport i fitness

nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, centrum fitness (płatne), rowery (płatne), rzutki, bilard (płatny), szachy.

Rozrywka

salon gier video (płatny).

Dla dzieci

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Informacje dodatkowe

szachy ogrodowe; bary czynne do godziny 23.30.

Cena zawiera

przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, na lotach Ryanair - bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka., Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego - Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair - 300 zł/os/2 strony Bagaż podręczny do 10 kg Wizzair - 200 zł/os/2 strony Bagaż rejestrowany do 23 kg Wizzair - 396 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Korfu

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

opis hotelu

Na terenie znajdują się restauracja, tawerna na plaży, 2 bary, basen odkryty, winda.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kącik internetowy płatny

plaża

przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, szeroka, długa z łagodnym zejściem do wody. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, łazienkę, suszarkę, telefon, TV, lodówkę, balkon. Typy pokoi: w 3 budynkach: pokoje standardowe z widokiem na morze lub na ogród

Wyżywienie

restauracja, tawerna, 2 bary

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zwiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, trampolina, gry elektroniczne, łóżeczko dla dziecka do 2 lat ( na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

sala fitness, kort tenisowy, boisko do siatkówki, tenis stołowy, szachy, bilard, animacje w wybrane dni tygodnia

płatne

wypożyczalnia rowerów

Aktualizacja opisu

02.08.2017 12:20

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży Siłownia Tenis Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Korfu, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

spokojnie, w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, do centrum miejscowości Moraitika z licznymi sklepami, barami i restauracjami ok. 200 m. Do miasta Korfu, z piękną malowniczą starówką wpisaną na listę UNESCO ok. 20 km, przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem. Do lotniska ok. 19 km.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto -żwirowa, publiczna. Leżaki i parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

przyjemny hotel oferuje 185 pokoi. Lobby, recepcja, restauracja, restauracja a' la carte (za opłatą), bar, sala TV. W pięknym, zadbanym ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą, łączka do opalania, taras słoneczny. Przy basenie leżaki za opłatą, parasole bezpłatnie. Bar na plaży. www.delfiniahotels.gr

Dostęp do internetu

WLAN w pomieszczeniach ogólnodostępnych bezpłatnie; w pokojach za opłatą, kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodnie urządzone pokoje, wszystkie odnowione. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): przyjemnie, nowocześnie wyposażone, ok. 20 m2, sejf (za opłatą), klimatyzacja (w sezonie włączana godzinowo), TV sat., kanał muzyczny, telefon, lodówka, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe od strony morza lub z widokiem na basen (2-3B): wyp. jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe superior (2-3C): ok. 25 m2, od strony ogrodu. Pokoje dwuosobowe superior (2-3D): ok. 25 m2, od strony morza lub z widokiem na basen.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. 2 razy w tygodniu bufety tematyczne.

Sport

tenis stołowy, siłownia, 2 korty tenisowe (rakiety za opłatą). Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów. Sporty wodne na plaży oferowane przez miejscowe agencje.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (3-11 lat), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny 5 razy w tygodniu.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 15% zniżki, od 01.02-31.03.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • bardzo ładne położenie
  • przy samej plaży
  • piękny, zadbany ogród ze śródziemnomorską roślinnością
  • wszystkie pokoje odnowione
  • doskonałe miejsce na relaks w miłej atmosferze


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel przy plaży, otoczony pięknym ogrodem. Składa się z 4-piętrowego budynku głównego i dwóch 2-piętrowtch budynków bocznych. Doskonała lokalizacja, malownicza okolica, bogactwo drzew, kwiatów i ziół, wiele atrakcji rekreacyjnych. Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek. 

Położenie

Przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży (bezpłatne parasole, płatne leżaki) z łagodnym wejściem do morza, 5 minut spacerem od centrum miasteczka Moraitika (sklepy, tawerny, bary itd.), 20 km od miasta Korfu, 19 km od lotniska. 200 m od hotelu znajdują się supermarket, apteka, przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Recepcja (24 h) z odpłatnymi sejfami, płatne Wi-Fi,  kącik wypoczynkowy z TV, restauracja, tawerna przy plaży, koktajl bar przy plaży, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, biblioteczka. 

Pokoje

Standardowe, gustownie umeblowane, mają klimatyzację, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV sat, odpłatny sejf i łącza internetowe.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetów.

Sport i rozrywka

Basen, jacuzzi, rzutki, tenis stołowy, szachy ogrodowe, fitness club, 2 korty tenisowe, bilard, gry komputerowe, szkółka nurkowania, wieczorne animacje lub muzyka na żywo, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne przy plaży. 

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, sala zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość indywidualnej opieki nad dzieckiem (odpłatnie).

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Korfu, Grecja

Położenie

spokojnie, w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, do centrum miejscowości Moraitika z licznymi sklepami, barami i restauracjami ok. 200 m. Do miasta Korfu, z piękną malowniczą starówką wpisaną na listę UNESCO ok. 20 km, przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto -żwirowa, publiczna. Leżaki na plaży za opłatą, parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

przyjemny hotel oferuje 185 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja, restauracja a la carte (za opłatą), bar, sala TV. W pięknym, zadbanym ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą, łączka do opalania, taras słoneczny. Przy basenie leżaki za opłatą, parasole bezpłatnie. Bar na plaży. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (2 pokoje na parterze, za wcześniejszą rezerwacją). www.delfiniahotels.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodnie urzadzone pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): przyjemnie, nowocześnie wyposażone, ok. 22 m2, sejf (za opłatą), klimatyzacja (w sezonie włączana godzinowo), TV sat., kanał muzyczny, telefon, lodówka, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe od strony morza lub z widokiem na basen (2-3B): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuoosbowe superior (2-3C): odnowione, ok. 22 m2, od strony ogrodu. Pokoje dwuosobowe superior (2-3D): odnowione, ok. 22 m2, od strony morza lub z widokiem na basen.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (3-11 lat), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dziećmi na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

program animacyjny 5 razy w tygodniu.

Dostęp do internetu

WI-FI w barze przy plaży gratis, w miejscach ogólnodostępnych i w pokojach za opłatą, kącik internetowy za opłatą.

Sport

tenis stołowy, siłownia, 2 korty tenisowe (rakiety za opłatą). Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów. Sporty wodne na plaży oferowane przez miejscowe agencje.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% ZNIŻKI, od 01.03.16-30.04.16 10% ZNIŻKI.

Polecamy

  • malownicze położonie, przy samej plaży
  • piękny, zadbany ogród ze śródziemnomorską roślinnością
  • doskonałe miejsce na relaks w miłej atmosferze


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Korfu

Informacje Ogólne

Delfinia Hotel w Moraitika posiada 185 pokoi na 3 piętrach. Hotel położony jest 30 m od plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (18 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację, salon, salę konferencyjną, recepcję i winda. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, włosku, angielsku i rosyjsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, supermarket, dyskoteka, przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna i postój taksówek. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Achilion (12 km), lotnisko CFU (18 km) i Kanoni-Mouse Island (19 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, usługę budzenia, usługi opiekunki, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, rzutki i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, tenis i siatkówka.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, czeki podróżne, euroczek i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo

Bagaż

Warszawa Modlin, Katowice, Poznań, Rzeszów; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Delfinia (Moratika)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Delfinia (Moratika):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Delfinia
https://youtu.be/rynKJeXl90M

Opinie o Hotelu Delfinia (Moratika)

Delfinia (Moratika) - możliwości zakwaterowania:

standard standard poolview
standard singleuse standard gardenview
standard superior seaview
standard superior gardenview
standard standard gardenview
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Meerseite oder Poolblick
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Meerseite oder Poolblick
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Double Superior / Sea View
Double Room / Garden View
Double Superior / Garden View
Single Room / _
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Double Room / Pool View or Side Sea View

Delfinia (Moratika) - Możliwości wyżywienia:


Delfinia (Moratika) - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Delfinia (Moratika)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00