cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
  • Hotel Delfinia (Moratika), Korfu
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.10 - 02.10
już od 468 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.05 - 12.05
już od 378 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Delfinia (Moratika)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Delfinia (Moratika)
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Delfinia (Moratika):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Delfinia (Moratika):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 października 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 maja 2021

Hotel Delfinia (Moratika) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 200 m od centrum miasta Moraitika
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 200 m od centrum miasta Moraitika
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • publiczna
  • piaszczysta
  • żwirowa
  • leżaki
  • ręczniki za kaucją

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • windy
  • kącik TV
  • bar przekąskowy
  • restauracja główna Feakes
  • bar przy plaży (10.00-01.00)
  • basen zewnętrzny (woda słodka)
  • ogród
  • taras

Wyposażenie

  •  Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony
  • sale konferencyjne: 2

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna) 
  • 2 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

185

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • kompleks basenowy: ze słodką wodą, leżaki
  • basen dla dzieci: ze słodką wodą
  • ręczniki: wymagana kaucja

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • miniklub
  • minidyskoteka
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • wysokie krzesełko
  • basen dla dzieci: ze słodką wodą
  • opieka nad dziećmi: za opłatą

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • aqua fitness 
  • stretching 
  • joga 
Płatne
  • masaże
  • tenis

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • widok na morze
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ogród
  • radio
  • Wi-Fi
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • sejf: za opłatą
  • sypialnia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • ograniczony widok na morze/widok na basen
  • radio
  • Wi-Fi
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • sejf: za opłatą
  • sypialnia
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ogród
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • sejf: za opłatą
  • sypialnia

Wyżywienie

Dwa posiłki
  •  śniadanie
  • kolacja
Restauracje i bary
  • główna restauracja „Feakes": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, potrawy bezglutenowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, luty, codziennie 07:00 - 10:00, codziennie 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar na plaży „Kirki": codziennie 10:00 - 01:00
  • bar przekąskowy

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Korfu

    OPIS

    Wspaniała lokalizacja, piękne ogrody, atmosfera komfortu - wszystko to znajdziesz w hotelu Delfinia. Do tego wysoki poziom usług i udogodnień, szereg atrakcji dla dzieci i dla dorosłych w zestawieniu z błękitem morza - to najlepszy pomysł na beztroskie wakacje.

    lokalizacja

    500 m od Moraitika, 19 km od lotniska w Korfu-CFU. Hotel usytuowany na powierzchni: 3000 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1967 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, pralnia (płatna), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    - Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    10 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 500 m długości. Bezpłatne: leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 3 budynkach (liczba pięter: 4, liczba wind: 1). Typy pokoi: - pokoje standardowe garden view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje standardowe pool view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje superior garden view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje superior sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, tawerna z możliwością la carte, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:00-10:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja. - "tawerna Delfinia" międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - tenis stołowy - siłownia - animacje lekkie

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - lekcje tenisa - bilard - centrum SPA - masaż DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    23.03.2020 13:26

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4 Grecja/Korfu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Delfinia Hotel w Moraitika. Hotel położony jest 30 m od plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (18 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, 2 windy, klimatyzację, recepcję i salon. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku, niemiecku, włosku i rosyjsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się informacja turystyczna, bary/restauracje, supermarket, centrum miasta, przystanek autobusowy, dyskoteka i postój taksówek. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Kanoni-Mouse Island (19 km) i Achilion (12 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia, serwis pokojowy, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, rzutki i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness i siatkówka.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: czeki podróżne, karta Eurocard/MasterCard, euroczek i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

    Wyżywienie

    HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

    Bagaż

    Poznań, Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 135zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 374 PLN - 32 kg - 540 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 02.04 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld, Tegel (EasyJet); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 250 PLN - 23 kg - 290 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Do centrum miejscowości Moraitika ok. 200 m. Do miejscowości Lefkimi ok. 15 km. Do miasta Korfu i lotniska ok. 20 km. Przystanek autobusowy mieści się ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży Moraitika, ręczniki leżaki i parasole bez płatne.

    ZAKWATEROWANIE

    185 jasnych i dobrze wyposażonych pokoi, utytułowanych w trzech budynkach; Typy pokoi: standardowe, 2-osobowe położone od strony morza, pokoje rodzinne; Wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienkę z wanną lub prysznicem, sejf (dodatkowo płatny), TV SAT, lodówkę, suszarkę do włosów oraz balkon lub taras.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, tawerna a'la carte (dodatkowo płatna); Bary: główny, przy plaży.

    Wyżywienie

    Hotel posiada 2 formuły wyżywienia HB oraz FB. Formuła HB obejmuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu oraz formuła FB obejmuje: śniadania, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne zarówno w formule HB i FB.

    SPORT I ROZRYWKA

    Basen odkryty, basen dla dzieci; Bezpłatnie: sala fitness, kort tenisowy, boisko do siatkówki, tenis stołowy, szachy; Odpłatnie: sporty wodne na plaży, bilard.

    DLA DZIECI

    Basen dla dzieci, plac zabaw, sala zabaw, wysokie krzesła, łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie odpłatnie.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Lobby, recepcja całodobowa, kantor, sejf, sala TV, sala konferencyjna, sklep z pamiątkami, kącik internetowy (dodatkowo płatny), Wi-Fi w lobby (dodatkowo płatne), program animacyjny w ciągu dnia i wieczorny program rozrywkowy. Hotel organizuje również wieczory taneczne z tradycyjną grecką muzyką.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel, jest wymarzonym miejscem na wakacyjny relaks.

    STRONA INTERNETOWA

    www.delfitels.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Korfu,Moraitika

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Moraitika, jednej z najstarszych i najpiękniejszych miejscowości na wyspie Korfu, bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży. Oddalony około 25 km od lotniska i miasta Korfu. Przystanek autobusowy mieści się ok. 100 m od hotelu. W niewielkiej odległości od hotelu znajduję się promenada z licznymi. sklepami, tawernami i restauracjami.

    Hotel

    Hotel położony w bujnym zadbanym ogrodzie, składa się z 3 budynków. Do dyspozycji gości pozostaje: lobby, recepcja, windy, restauracja główna, restauracja a`la carte (dodatkowo płatna) oraz bar. Ponadto na terenie hotelu sala TV, sala konferencyjna, sklep z pamiątkami, kącik internetowy (dodatkowo płatny), WiFi w lobby (dodatkowo płatny), bar na plaży. Do dyspozycji gości basen ze słodką wodą. Leżaki i parasol przy basenie i na plaży dodatkowo płatne. Dla najmłodszych brodzik, plac zabaw, mini klub, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatnie).

    Pokoje

    Hotel posiada 185 pokoi, wszystkie wyposażone w centralnie sterowaną klimatyzację (w sezonie włączana godzinowo), łazienkę z wanną lub prysznicem, sejf (dodatkowo płatny), TV SAT, kanał muzyczny, lodówkę, suszarkę do włosów oraz balkon lub taras.

    Wyżywienie

    Hotel posiada 2 formuły wyżywienia HB oraz FB. Formuła HB obejmuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu oraz formuła FB obejmuje: śniadania, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne zarówno w formule HB i FB.

    Sport i relaks

    W ramach oferty sportowej hotel oferuje: salę fitness, tenis stołowy, bilard, kort tenisowy, sporty wodne na plaży (dodatkowo płatne). Hotel organizuje również wieczory taneczne z tradycyjną grecką muzyką.

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój dwuosobowy, dwuosobowy z dostawką dla dziecka, dwuosobowy z dostawką dla osoby dorosłej, pokój jednoosobowy.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Korfu/Moraitika

    Opinia 7islands

    Urokliwy Hotel Delfina robi niezwykłe wrażenie na gościach. Otoczony ogrodem z drzew oliwnych, palm i bujnej roślinności śródziemnomorskiej. Hotel posiada komfortowe i pokoje i jest idealnym wyborem dla par i rodzin. Goście cenią lokalizację obiektu w miejscowości Moraitika, bezpośrednio przy ładnej piaszczysto-żwirowej plaży. Można stąd wygodnie dojechać do miasta Korfu lub do innych ciekawych miejsc na wyspie i rozpocząć zwiedzanie okolicy.

    Położenie

    Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Moraitika ok. 200 m od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 20 km od miasta Korfu, ok. 18 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, żwirowa. Parasole bezpłatne, leżaki dodatkowo płatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

    Hotel

    Częściowo odnowiony w 2014 roku kompleks składa się z czteropiętrowego budynku głównego oraz 2 dwupiętrowych otoczonych przestronnym, zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 3 windy, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi przy basenie. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, sala konferencyjna. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 185 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf (ok. 20 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (łóżka piętrowe).

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania (07:00-10:00) i obiadokolacje (19:00-21:30) w formie bufetu. Napoje do posiłków dodatkowo płatne. Do dyspozycji Gości pozostaje również grecka tawerna serwująca obiady (dodatkowo płatne).

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole dodatkowo płatne), animacje, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, szachy. Odpłatnie: pokój fitness, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.delfiniahotels.gr / Tel.: 00 30 266 107 63 20


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    Kompleks hotelowy Delfinia usytuowany jest w zacisznym ogrodzie bezpośrednio przy plaży w odległości paru minut spacerem od centrum miejscowości Moraitika. Hotel cieszy się przyjazną atmosferą, dogodną lokalizacją blisko centrum miejscowości z restauracjami i tawernami. Zaciszny hotel jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek z dziećmi w każdym wieku. W godzinach wieczornych kilka razy w tygodniu organizowane są dancingi i występy muzyczne w hotelowym barze.

    Lokalizacja

    w miejscowości Moraitika, przy plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 20 km od lotniska, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 185, restauracje - 1, lobby bar, bar na plaży, koktajl bar, sejf (płatny), lobby, internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, wypożyczalnia rowerów, informacja turystyczna, tawerna, centrum konferencyjne.

    Basen

    basen odkryty ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon (płatny), taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 dorosłych lub 2 dorosłych i 1 dziecka. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

    Plaża

    żwirowo-kamienista, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, centrum fitness (płatne), rowery (płatne), rzutki, bilard (płatny), szachy.

    Rozrywka

    salon gier video (płatny).

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

    Informacje dodatkowe

    szachy ogrodowe; bary czynne do godziny 23.30.

    Cena zawiera

    przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, na lotach Ryanair - bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka., Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego - Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair - 300 zł/os/2 strony Bagaż podręczny do 10 kg Wizzair - 200 zł/os/2 strony Bagaż rejestrowany do 23 kg Wizzair - 396 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel przy plaży, otoczony pięknym ogrodem. Składa się z 4-piętrowego budynku głównego i dwóch 2-piętrowtch budynków bocznych. Doskonała lokalizacja, malownicza okolica, bogactwo drzew, kwiatów i ziół, wiele atrakcji rekreacyjnych. Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek. 

    Położenie

    Przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży (bezpłatne parasole, płatne leżaki) z łagodnym wejściem do morza, 5 minut spacerem od centrum miasteczka Moraitika (sklepy, tawerny, bary itd.), 20 km od miasta Korfu, 19 km od lotniska. 200 m od hotelu znajdują się supermarket, apteka, przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Recepcja (24 h) z odpłatnymi sejfami, płatne Wi-Fi,  kącik wypoczynkowy z TV, restauracja, tawerna przy plaży, koktajl bar przy plaży, kantor wymiany walut, sala konferencyjna, biblioteczka. 

    Pokoje

    Standardowe, gustownie umeblowane, mają klimatyzację, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV sat, odpłatny sejf i łącza internetowe.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów.

    Sport i rozrywka

    Basen, jacuzzi, rzutki, tenis stołowy, szachy ogrodowe, fitness club, 2 korty tenisowe, bilard, gry komputerowe, szkółka nurkowania, wieczorne animacje lub muzyka na żywo, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne przy plaży. 

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, sala zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość indywidualnej opieki nad dzieckiem (odpłatnie).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Logos Tour

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KRAJ

    GRECJA

    GRECJA - KOFRU Grecja – jest jednym z najstarszych krajów Europy, a równocześnie wspaniałym miejscem na letni wypoczynek. Składa się z części lądowej oraz aż 2500 wysp, w tym ponad 150 zamieszkanych. Korfu to wyspa położona na północy Morza Jońskiego, u wybrzeży Albanii jest jedną z najbardziej zielonych i górzystych greckich wysp. Każdego roku przyciąga wielu turystów i zachwyca piaszczystymi plażami, piękną starówką, widokami i słońcem.

    Hotel DELFINIA 4* Hotel zlokalizowany jest w odległości 5-minut pieszo od miejscowości Moraitika, pośród drzew, z ogrodem prowadzącym bezpośrednio na plażę. Jest to miejsce idealne dla par oraz rodzin. Hotel dysponuje 185 pokojami zlokalizowanymi na 4 piętrach, oferuje wypoczynek w przyjaznej i relaksującej atmosferze. Odległość od lotniska – 19 km, od centrum miejscowości – 600 m, najbliższe sklepy i przystanek autobusowy – 200 m, apteka – 600 m. Przy hotelu znajduje się tawerna i bar na plaży, w hotelu hall z telewizją satelitarną, bezpłatny internet Wi-Fi, sala fitness, taras słoneczny, basen zewnętrzny (10x20 m) oraz mniejszy dla dzieci (6x5 m), dwa korty tenisowe, restauracja główna i a’la carte specjalizująca się w daniach z grilla. Za dodatkową opłatą skorzystać tu można z masażu, biliarda, sportów wodnych.

    MORAITIKA Miejscowość położona ok. 20 km na południe od stolicy Korfu. Jest to popularny resort z błękitną wodą, długą 4-kilometrową piaszczystą plażą oraz szeroką ofertą sportów wodnych. Stare miasto Moraitika zlokalizowane jest na zboczu wzgórza i polecane dla turystów szukających odpoczynku, natomiast główna ulica resortu jest pełna nowoczesnych barów, tawern, tętni życiem 24 godziny na dobę, dostarczając turystom rozrywki. Plaże w okolicy są głównie piaszczyste, część piaszczysto-żwirkowych.

    Cena obejmuje

    * 7 x nocleg w Hotelu Delfinia 4* * 7 x śniadanie * 7 x obiadokolacja * możliwość korzystania z infrastruktury hotelu - baseny, taras słoneczny z leżakami i parasolkami, plac zabaw dla dzieci

    UWAGA !

    * Obowiązkowe, płatne – Signal Iduna KL/NNW/bagaż – 25 PLN/osoba. * Dla dziecka do 12 lat na dostawce – gratis * Zaliczka 30% przy podpisaniu umowy, dopłata do całości na 35 dni przed wyjazdem. * Pokoje 2-osobowe od strony ogrodu, z łazienką, balkonem, klimatyzacją, telewizorem, Internetem Wi-Fi z możliwością dostawki.Dopłata do pokoju z widokiem na morze lub basen – 175 PLN/turnus/osoba. * Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji dodatkowo płatne w hotelowej restauracji. * Turnusy tygodniowe.

    * Transport – na zapytanie przeloty międzynarodowe liniami Ryanair z Katowic, Warszawy, Rzeszowa lub Poznania. Transfery

    lotnisko – hotel – lotnisko za dodatkową opłatą – taksówka od 1 do 4 osób – 450 PLN/, minibus od 4 do 16 osób – 800 PLN.Cena uzależniona od aktualnych cen przewoźnika.

    Terminy

    13.05 - 20.05.2017, 1450.00 PLN20.05 - 27.05.2017, 1450.00 PLN27.05 - 03.06.2017, 2000.00 PLN03.06 - 10.06.2017, 2000.00 PLN10.06 - 17.06.2017, 2000.00 PLN17.06 - 24.06.2017, 2000.00 PLN24.06 - 01.07.2017, 2350.00 PLN01.07 - 08.07.2017, 2350.00 PLN08.07 - 15.07.2017, 2350.00 PLN15.07 - 22.07.2017, 2350.00 PLN22.07 - 29.07.2017, 2650.00 PLN29.07 - 05.08.2017, 2650.00 PLN05.08 - 12.08.2017, 2650.00 PLN12.08 - 19.08.2017, 2650.00 PLN19.08 - 26.08.2017, 2650.00 PLN26.08 - 02.09.2017, 2350.00 PLN02.09 - 09.09.2017, 2350.00 PLN09.09 - 16.09.2017, 2350.00 PLN16.09 - 23.09.2017, 2000.00 PLN23.09 - 30.09.2017, 2000.00 PLN30.09 - 07.10.2017, 1450.00 PLN07.10 - 14.10.2017, 1450.00 PLN14.10 - 21.10.2017, 1450.00 PLN


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Logos Tour, które w ciągu ponad 30 lat swojej działalności zdobylo mnóstwo doświadczenia w organizacji podrózy i wypraw w najodleglejsze zakątki świata. Biuro Podróży Logos Tour oferuje interesujące programy wycieczek objazdowych po wszystkich kontynentach dla klientów oczekujących indywidualnego podejścia, szukających unikalnych atrakcji i wyjątkowej jakości usług.

    Każdy program zwiedzania przygotowywany jest w oparciu o dotychczasowe doświadczenie i opinie turystów, a jego realizacja przebiega na najwyższym poziomie i z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Indywidualne podejście do klienta, niewielkie grupy, programy szyte na miarę i stawianie bezpieczeństwa i dobre klientów na pierwszym miejscu gwarantuje wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Wykwalifikowani piloci i przewodnicy czuwają nad realizacją każdej wycieczki. Wszystkie programy są bardzo urozmaicone i pokazują wszystko co najlepsze w danym regionie – od atrakcji przyrodniczych, wspaniałych zabytków historycznych, spotkań z egzotyczną miejscową ludnością, uczestnictwo w wyjątkowych festiwalach, wydarzeniach kulturalnych i sportowych, po poznawanie lokalnych obrzędów i tradycji.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Korfu

    Opis

    * przy plaży

    * w otoczeniu zieleni

    * na rodzinne wakacje

    * w spokojnej okolicy

     

    Opis

    Przytulny hotel położony na brzegu morza. Ładny teren z pięknymi kwiatami i palmami. Nowoczesny design, komfortowe pokoje, usługi dla dzieci, sport, programy rozrywkowe. Odpowiedni hotel na spokojny wypoczynek.

    • bezpłatne Wi-Fi na terenie całego hotelu
    • bar
    • restauracja, tawerna 
    • basen zewnętrzny ze słodką wodą
    • sala konferencyjna

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Korfu
    • kurort Moraitika
    • 17 km od lotniska
    • 18 km od centrum miasta Korfu

    Plaza

    • publiczna
    • przy hotelu
    • piaszczysto-żwirowa
    • leżaki i parasole bezpłatnie
    • ręczniki plażowe płatne i za depozytem

    Wyzywienie

    Half Board

    Pokoje

    185 pokoi: Single & Double GV/PV or SSV (20 m2), Superior Double GV/SV (~20-25 m2).

    W pokojach: klimatyzacja, tv sat, mini-lodówka, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf (płatny), internet Wi-Fi (bezpłatny), umeblowany balkon/taras, łóżko podwójne lub 2 pojedyncze (połączone).

    Single & Double GV/PV or SSV: podwójne łóżko lub 2 pojedyncze (połączone), sofa rozkładana dla trzeciej osoby.

    Superior Doubles GV/SV: pokoje odnowione w 2016 r., łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze, rozkładana sofa dla trzeciej osoby; dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci - łóżko piętrowe.

    Typ dodatkowego łóżka - rozkładane.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • animacje
    • tenis (oświetlenie płatne)
    • siatkówka
    • tenis stołowy
    • sporty wodne na plaży (płatne)


    Dla dzieci:
    • brodzik
    • plac zabaw
    • pokój zabaw
    • niania (na zapytanie, płatna)


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday X

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Wyposażenie

    Atmosfera każdego z naszych 185 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy tenisa ziemnego oraz rower / rower górski za dodatkową opłatą. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i jogę, jak również za dodatkową opłatą bilard. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z zabiegów masażu. Muzyka na żywo, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu.

    Karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Hotel Delfinia

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Moraitika

    Region

    Korfu

    Kod

    CFU50024 FH

    Liczba pokoi

    185

    Zalety

    Hotel bezpośrednio przy plaży. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

    Położenie

    Spokojne, w otoczeniu naturalnego krajobrazu, bezpośrednio przy zadbanej żwirowej plaży. Możliwość zrobienia zakupów i miejsca rozrywki w miejscowości Moraitika, w odległości ok. 200 m. Do przystanku autobusowego ok. 200 m.

    Opis

    Zadbany i lubiany hotel, składający się z 3 budynków, z ładnym ogrodem i przyjazną, uprzejmą obsługą. Restauracja, tawerna a la carte, bar, lobby z miejscami do siedzenia i TV, terminal internetowy (za opłatą), WLAN, windy, basen z tarasem słonecznym, leżaki i parasole przy basenie i na plaży, bar na plaży, parking.

    Wyżywienie

    2 posiłki (H) ze śniadaniem i kolacją w formie bufetu.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Przytulnie i przyjemnie urządzone, odnowione pokoje, ok. 20 m kw., łazienka lub prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, WLAN, lodówka, sejf, klimatyzacja (włączana godzinowo, w okresie ok. czerwiec-wrzesień), balkon.

    Pokój typ 1

    DJ7/DJ/EJ = pokój 2-osobowy z widokiem na ogród. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DJA = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DJ, ale z bocznym widokiem na basen lub morze.

    Pokój typ 3

    DJB = pokój 2-osobowy superior, wyposażenie jak w DJ, ale bardziej przestronny.

    Pokój typ 4

    DJM = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DJB, ale z widokiem na morze.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, tenis stołowy, 2 odkryte korty tenisowe. Za opłatą - sporty wodne.

    Dla dzieci

    Miniklub dla dzieci 3-6 lat, brodzik, plac zabaw.

    Warto wiedzieć

    Od 1.1.2018 w Grecji pobierany jest podatek turystyczny. Opłatę nalicza hotelarz w dniu przyjazdu lub wyjazdu. Jej wysokość zależy od oficjalnej lokalnej kategorii hotelu - przy pobycie w hotelach 1* i 2* jest to ok. 0,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 3* ok. 1,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 4* ok. 3 EUR/pokój/dzień, a w hotelach 5* ok. 4 EUR/pokój/dzień.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    AK309102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Korfu, Grecja

    Opis hotelu

    Atmosfera każdego z naszych 185 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy tenisa ziemnego oraz rower / rower górski za dodatkową opłatą. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i jogę, jak również za dodatkową opłatą bilard. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z zabiegów masażu. Muzyka na żywo, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Korfu, Grecja

    Położenie

    spokojnie, w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, do centrum miejscowości Moraitika z licznymi sklepami, barami i restauracjami ok. 200 m. Do miasta Korfu, z piękną malowniczą starówką wpisaną na listę UNESCO ok. 20 km, przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto -żwirowa, publiczna. Leżaki na plaży za opłatą, parasole bezpłatnie.

    Wyposażenie

    przyjemny hotel oferuje 185 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja, restauracja a la carte (za opłatą), bar, sala TV. W pięknym, zadbanym ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą, łączka do opalania, taras słoneczny. Przy basenie leżaki za opłatą, parasole bezpłatnie. Bar na plaży. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (2 pokoje na parterze, za wcześniejszą rezerwacją). www.delfiniahotels.gr

    Kategoria lokalna

    A.

    Zakwaterowanie

    wygodnie urzadzone pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): przyjemnie, nowocześnie wyposażone, ok. 22 m2, sejf (za opłatą), klimatyzacja (w sezonie włączana godzinowo), TV sat., kanał muzyczny, telefon, lodówka, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe od strony morza lub z widokiem na basen (2-3B): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuoosbowe superior (2-3C): odnowione, ok. 22 m2, od strony ogrodu. Pokoje dwuosobowe superior (2-3D): odnowione, ok. 22 m2, od strony morza lub z widokiem na basen.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (3-11 lat), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dziećmi na zapytanie i za opłatą.

    Rozrywka

    program animacyjny 5 razy w tygodniu.

    Dostęp do internetu

    WI-FI w barze przy plaży gratis, w miejscach ogólnodostępnych i w pokojach za opłatą, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    tenis stołowy, siłownia, 2 korty tenisowe (rakiety za opłatą). Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów. Sporty wodne na plaży oferowane przez miejscowe agencje.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    Wcześniej = taniej

    do 29.02.16 15% ZNIŻKI, od 01.03.16-30.04.16 10% ZNIŻKI.

    Polecamy

    • malownicze położonie, przy samej plaży
    • piękny, zadbany ogród ze śródziemnomorską roślinnością
    • doskonałe miejsce na relaks w miłej atmosferze

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Delfinia (Moratika)
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Delfinia (Moratika):
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Delfinia
    https://youtu.be/rynKJeXl90M

    Opinie o Hotelu Delfinia (Moratika)

    Delfinia (Moratika) - możliwości zakwaterowania:

    2 os. Pokój Superior od strony morza
    1 os. pokoj standardowy
    2 os. Pokój standardowy od strony basenu
    2 os. pokoj superior
    2 os. pokoj standardowy
    DZ Balkon Gartenblick
    DZ Pool- oder seitl. MB
    DZ Superior Gartenbl.
    DZ Superior Meerblick
    EZ Balkon Gartenblick

    Delfinia (Moratika) - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Delfinia (Moratika)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00