cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
  • Hotel Fanabe Costa Sur, Teneryfa
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 11.12
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.12 - 18.12
już od 1879 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Fanabe Costa Sur
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Fanabe Costa Sur
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Fanabe Costa Sur:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2019

Hotel Fanabe Costa Sur w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras na dachu
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

413

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: 4-12 lat, kilka razy w tygodniu
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, kilka razy w tygodniu
  • animacje dla nastolatków
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • piłka nożna
  • minigolf: wymagana kaucja
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa: „Whirlpool"
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Suita junior JSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • radio
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 40 m2
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • radio
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • w budynku głównym
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • radio
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10.00 - 00.00
  • ciasto: 10.00 - 18.30
  • lody: 10.00 - 18.30
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 09.00 - 00.00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 09.00 - 00.00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 09.00 - 00.00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • wybór obiadu lub kolacji: w formie bufetu
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja: 1
  • restauracja „Restaurant Buffet Adeje": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Bar-Cafeteria Hall": za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Bar Piscina": za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar „Bar Solarium": 18+, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar „Discoteca Drago": za opłatą, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • świąteczne atrakcje: kolacja w formie bufetu
  • atrakcje noworoczne: kolacja w formie bufetu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Dużo atrakcji i znakomite położenie to gwarancja niezpomnianych wakacji na Teneryfie. Hotel leży niedaleko słynnej plaży Fanabe i nieco dalej od centrum Costa Adeje. Budynek zbudowany na planie litery U ma na dachu solarium z dwoma niedużymi basenami, a także basen główny z brodzikiem dla dzieci. Hotel jest znany z bogatego programu animacji, który doceniają także najmłodsi turyści.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,2 km od centrum COSTA ADEJE, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu, ok. 2 km od portu jachtowego Puerto Colon, ok. 2,5 km od Aqua Land, ok. 4 km od Siam Parku; ok. 20 km od portu lotniczego Reina Sofia.

    PLAŻA:

    Playa Fanabe, publiczna, wulkaniczny ciemny piasek, ok. 500 m od hotelu, parasole, leżaki i ręczniki płatne; Playa del Duque, piaszczysta, ok. 2,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1994 r., elegancki i stylowy, regularnie odnawiany, 413 pokoi, 1 budynek, do 4 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Adeje - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w lobby, przy basenie, na tarasie; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 100 osób, taras z widokiem na ocean, góry i okolicę, taras do opalania na dachu z wydzieloną częścią dla naturystów; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), zadbany i elegancki, ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), elegancki, nowoczesny i luksusowy ok. 60 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo wanna z hydromasażem.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, słodka woda, podgrzewany z sezonie zimowym, wydzielony brodzik dla dzieci, dwa małe baseny na dachu, woda słodka (obok wydzielona część dla naturystów), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; kort tenisowy, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siłownia, gimnastyka w wodzie; animacje dla dorosłych i dla dzieci, miniklub (4-12 lat, tylko w okresie wakacji), pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard, rzutki, pokój gier, mini spa: jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, zabiegi na twarz i na ciało.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.00/19.00-21.00/22.00) w formie bufetu w restauracji Adeje; przekąski w barze przy basenie (13.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (09.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/922712900, www.gfhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Dużo atrakcji i znakomite położenie to gwarancja niezapomnianych wakacji na Teneryfie. Hotel leży niedaleko słynnej plaży Fanabe i nieco dalej od centrum Costa Adeje. Budynek zbudowany na planie litery U ma na dachu taras z 2 niedużymi basenami, a także basen główny z brodzikiem dla dzieci. Hotel jest znany z bogatego programu animacji, który doceniają także najmłodsi turyści.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,5 km od centrum COSTA ADEJE z halą koncertową Magma Arte & Congresos, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu, ok. 2 km od portu jachtowego Puerto Colon, ok. 2,5 km od Aqua Land, ok. 4 km od Siam Parku; ok. 20 km od lotniska Reina Sofia.

    PLAŻA:

    Playa Fanabe, publiczna, wulkaniczny ciemny piasek, ok. 500 m od hotelu, parasole, leżaki i ręczniki płatne; Playa del Duque, piaszczysta, ok. 2,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 1994 r., całkowicie wyremontowany w 2004 r., regularnie odnawiany, 413 pokoi, 1 budynek, do 4 pięter, 6 wind, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Adeje - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w lobby, przy basenie, na tarasie; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 100 osób, taras z widokiem na ocean, góry i okolicę, taras do opalania na dachu z wydzieloną częścią dla naturystów (tylko dla dorosłych); bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), zadbany i elegancki, ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), elegancki, nowoczesny i luksusowy ok. 60 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo wanna z hydromasażem; pokój junior suite za dopłatą;

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, słodka woda, podgrzewany z sezonie zimowym, wydzielony brodzik dla dzieci, 2 małe baseny na dachu, woda słodka (obok wydzielona część dla naturystów), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; kort tenisowy, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siłownia, aqua aerobik; animacje dla dorosłych i dla dzieci, miniklub (4-12 lat, tylko w okresie wakacji), pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: bilard, rzutki, pokój gier, minispa: jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, zabiegi na twarz i na ciało.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Adeje; przekąski w barze przy basenie (13.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (9.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/922712900, www.gfhoteles.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony jest w znanym kurorcie turystycznym Costa Adeje, w południowo-zachodniej części wyspy. W pobliżu jest nadmorska promenada (restauracje, bary, sklepy). Do lotniska Reina Sofia ok. 21 km.
    Plaża:

    Piaszczyste plaże - del Duque i Fanabe oddalone ok. 500 m od hotelu. Leżaki i parasole - płatne (ok. 10 Eur/os.). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 10 Eur).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel składa się z 1 budynku.
    Recepcja z przestronnym lobby, windy, restauracja główna, 3 bary, restauracja a'la carte (płatna), taras słoneczny z leżakami i parasolami (również na dachu - strefa dla nudystów), 3 baseny ze słodką wodą (główny z wydzielonym brodzikiem, 1 z basenów podgrzewany zimą), mini klub (4-12 lat), plac zabaw, sklepik z pamiątkami, bankomat.
    Wyżywienie:

    Śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. All Inclusive za dopłatą: śniadania, lunch, obiadokolacje w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe wg karty All Inclusive (10:00-01:00), przekąski w ciągu dnia w miejscach i godzinach wyznaczonych przez hotel.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel zapewnia bogaty program sportowy i animacyjny, dla dorosłych m.in. pokazy flamenco, akrobatyczne, zajęcia sportowe, wieczorne spektakle, muzyka grana na żywo. Bezpłatne: siłownia, boiska multisportowe (możliwy depozyt za sprzęt), w tym do piłki nożnej, koszykówki, oraz kort tenisowy. Dodatkowo płatne: bilard, pokój gier, mini golf. Na terenie hotelu znajduje się również strefa wellness (płatna): fish spa, sauna oraz masaże. Sporty wodne na plaży - płatne dodatkowo.
    Internet:

    WiFi w całym hotelu gratis, stanowiska internetowe płatne.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.gfhoteles.com
    Naszym zdaniem:

    Bardzo dobrej klasy hotel ****, chwalony za wyżywienie oraz serwis. Idealne miejsce dla rodzin - mnogość animacyjnych atrakcji z pewnością docenią najmłodsi Goście. Jako bonus naprawdę duże pokoje.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    TENERYFA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Teneryfa w pigułce
    To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt (CENA NIE OBEJMUJE BILETU WSTĘPU DO LORO PARQUE - OS DOROSŁA 35 EURO, DZIECKO 25 EURO) CENA: ok. 39 EUR/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
    Wulcan Teide Masca - bus
    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
    Skarby Północy
    Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
    Katamaran
    3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 41 EUR/os dorosła, ok. 20,5 Eur/dziecko do 11 lat.
    La Gomera - BUS
    Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy CENA: ok. 85 EUR/os dorosła, ok. 43 Eur/dziecko do 11 lat.
    Teide Masca Jeep Safari

    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. -wycieczka jeepami CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat.
    Podstawowe nurkowanie ze sprzętem
    Nurkowanie to przede wszystkim wspaniała zabawa, której spróbować może każdy.Nie trzeba umieć pływać aby spróbować takiej przygody!! To sposób aby przenieść się w zupełnie inny,podwodny świat, gdzie nauczymy się podwodnego "języka migowego". Jeżeli marzysz o przełamaniu barier pomiędzy dwoma całkiem innymi światami to wyzwanie dla Ciebie. Pod okiem polskich wykwalifikowanych instruktorów zobaczysz co skrywają wody Ocenu Atlatyckiego! CENA: ok. 65 EUR/os.
    Siam Park + Loro Park
    LORO PARK - jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego. Tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny. Pokazy z udziałem delfinów, papug i lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można obejrzeć jeden z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz.
    SIAM PARK -
    Tajlandia w miniaturze dla Amatorów wodnego szaleństwa: największy tematyczny park wodny w Hiszpanii składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m - Tower of Power.
    * Cena nie zawiera dojazdu do i z Loro Parku/Siam Parku. CENA: ok. 64 EUR/os dorosła, ok. 43,5 Eur/dziecko do 11 lat.

    Dla aktywnych

    Trekking
    Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
    Windsurfing i kitesurfing
    Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
    Przyroda

    Playa del Duque - Costa Adeje
    Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
    Relaks

    Nocne życie w Las Veronicas
    Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
    Kuchnia

    La Caleta - mekka smakoszy
    W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    TENERYFA - informacje ogólne
    Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
    W regionie
    Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
    Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
    Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
    Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
    Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1994r., odnowiony w 2004r.

    Położenie :

    Hotel położony jest na Costa Adeje  w pobliżu punktów gastronomicznych i sklepów, 20 km od Lotniska Reine Sofia. Centrum Playa de las Americas oddalone o ok. 2 km. W odległości 3 km znajduje sie pole golfowe.

    Plaża  :

    piękne plaże Playa del Duque i Playa del Fanabe oddalona są ok. 500 m od hotelu.

    W Hotelu:

    recepcja, 3 baseny (w  tym jeden podgrzewany zimą), restauracja, 2 bary, sala konferencyjna,  sklepy, fryzjer, mini market, kawiarnia. Hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    Pokoje   :

    413 pokoi; standard - łazienka, TV, mini bar z serwisem a la carte (płatny), sejf do wynajęcia (płatny), centralna klimatyzacja,  balkon (na zapytanie pokoje łączone). Dostępne są również pokoje typu junior suite  z optycznie wydzieloną częścią dzienną i sypialną oraz pokoje rodzinne (jeden pokój).

    Rozrywki i usługi  :

    Bezpłatne:
    dzienny i wieczorny program animacji, fitness.
    Płatne:
    kawiarnia internetowa, Wi-Fi w lobby, Welness&Spa (sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, masaż,), kort do tenisa, pokój gier, bilard, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka.

    Dla dzieci:

    mini klub, mini disco, brodzik, łóżeczko dla niemowląt (na zamówienie).

    Wyżywienie :

    HB
    Posiłki: śniadanie, obiadokolacja.
    Napoje zawarte: bezalkoholowe napoje do śniadania.
    All Inclusive (09:00-23:00)
    Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w barze przy basenie (burgery, hot dogi...) ciasta, lody, owoce.
    Napoje zawarte: lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach. Zniżka 40% na wybrane napoje alkoholowe w restauracji do głównych posiłków.
    Lunch boxy przy zamówieniu dzień przed wyjazdem do godz. 08:00. Bezpłatne korzystanie z tenisa stołowe, kortu do tenisa, boiska do piłki nożnej oraz koszykówki. Bezpłatny internet w pbliżu recepcji i lobby.

    Tel./Fax.:

    003 34 922 71 29 00, 922 712 769


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Teneryfa

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Costa Adeje - w pobliżu,  sklepy, bary/restauracje, centrum handlowe, centrum miasta - ok 1,5, km od Parku wodnego Aqualand - ok 3 km Park wodny Siam Park - ok 3,5 km od pole golfowe - ok 20 km od lotniska TFS

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta  ok 500 m. - parasole i leżaki płatne

    Pokoje

    Pokój Standard - balkon/taras - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - Internet Wifi - TV-SAT, telefon, sejf (płatny)  Family Room - pokoje powiększone - wyposażenie jak w pokoju standardowym Junior Suite - ok 70 m2 - taras z leżakami - jacuzzi - wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - podgrzewany basen ze słodką wodą (sezonowo) - basen na dachu - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi - ogród - muzyka na żywo - animacje dzienne i wieczorne - boisko do koszykówki - mini golf - tenis stołowy - pokój gier - bilard (płatny) - centrum fitness (płatne) - SPA (płatne) - łaźnia turecka (płatna)  

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw - mini klub  

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar przy basenie - lobby bar  

    Dodatkowe informacje

    - hotel 4 piętrowy, 413 pokoi - winda - całodobowa recepcją - internet Wi-Fi (bezpłatne) - przechowalnia bagażu - sklep z upominkami - sala konferencyjna - sejf (płatny) - fryzjer (płatny) - wypożyczalnia samochodów i rowerów (płatna) - https://gfhoteles.com  

    Bagaż

    Kraków, Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN/(od 01.11.2019 - 03.12.2019 i 07.01 - 31.03.2020), 310/(od 04.12.2019 - 06.01.2020) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Schonnefeld (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN/(od 01.11.2019 - 03.12.2019 i 07.01 - 31.03.2020), 310/(od 04.12 - 06.01.2020) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaKatowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 160zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  284 PLN ( wyloty do 08.12)/ 360 PLN ( wyloty od 09.12-18.01)/ 284 PLN (wyloty od 19.01 - 31.03) - 32 kg -  424 PLN ( wyloty do 08.12)/ 520 PLN ( wyloty od 09.12-18.01)/ 424 PLN (wyloty od 19.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 310 PLN - 23 kg - 350 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania/Teneryfa

    Opis

    Fanabe Costa Sur to elegancki hotel, położony blisko piaszczystej plaży, w części Costa Adeje zwanej Fanabe. Nowoczesny czteropiętrowy obiekt o przestronnych wnętrzach utrzymanych w jasnych kolorach posiada sporo atrakcji zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Kompleks oferuje wysoki standard zakwaterowania, profesjonalną obsługę oraz bogaty program animacyjny.

    Lokalizacja

    w Costa Adeje, ok. 300 m od plaży, ok. 20 km od lotniska, ok. 200 m od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 2 km od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 413, restauracje: 1, windy: 4, bar przy basenie, room service (płatny), snack bar, lobby, internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, bankomat, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    3 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet (płatny), telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    koszykówka, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy (płatny), jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), mini golf (płatny), siłownia (płatna).

    Rozrywka

    dyskoteka.

    Dla dzieci

    menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 15.00) i obiadokolację (18.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do godz. 23.00; przekąski w ciągu dnia; podwieczorek; korzystanie z kortu tenisowego, tenisa stołowego, boiska do koszykówki i piłki nożnej.

    Informacje dodatkowe

    w obrębie lobby internet bezprzewodowy bezpłatnie (hasło w recepcji).

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

    W cenie bagaż podręczny:
    lot Wizz Air (W6): 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 40x30x20 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 23 cm 200 zł/szt./2 strony;
    lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;


    W cenie bagaż podręczny i bagaż rejestrowany:

    lot Enter Air (ENT): 1 szt. bagażu podręcznego 5 kg/os + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

    RYANAIR:

    - bagaż rejestrowany 20kg 400zł/2 strony;  

    - bagaż rejestrowany 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 20 cm/

    200 zł/2 strony;

     

    WIZZAIR:
    - bagaż rejestrowany 20kg 400zł/2 strony;

    - bagaż rejestrowany 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm/

    250 zł/2 strony;

    Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    W południowo-zachodniej części wyspy, w pięknej    turystycznej miejscowości Costa Adeje, 500 m od powulkanicznej plaży Playa Fanabe z ciemnym piaskiem (serwis plażowy płatny), niespełna 3 km od słynnej, piaszczystej Playa del Duque, 20 km od lotniska Reina Sofia, 4 km od słynnego parku    wodnego Siam, 30 km od Parku Narodowego Teide. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy i centrum handlowe. 

    Położenie

    W południowo-zachodniej części wyspy, w pięknej turystycznej miejscowości Costa Adeje,  500 m od dwóch plaż: Playa del Duque i Playa Fanabe (serwis plażowy odpłatny), 20 km od lotniska Reina Sofia, 2 km od słynnego parku wodnego Siam, 30 km od Parku Narodowego Teide. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy i centrum handlowe.

    Wyposażenie

    Obszerne lobby całodobową recepcją i bezpłatnym Wi-Fi, bankomat, sklepik z pamiątkami, windy, restauracja główna, bar w lobby, snack bar przy basenie, Solarium bar na dachu, sklepik z pamiątkami, minimarket, sale konferencyjne z zapleczem biznesowym, wypożyczalnia samochodów, salon fryzjerski, pralnia.

    Pokoje

    413 pokoi różnej kategorii, większość to standardowe pokoje 2-osobowe (ok. 32-35 m kw.) z możliwością dostawki. Wszystkie mają klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV sat, telefon, balkon lub taras (widok na okolicę, góry lub ocean),  odpłatnie sejf i minibar. 

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania (07.30-10.00), obiady (13.00-15.00) i kolacje (18.00-21.00) w formie bufetów, do obiadów i kolacji woda, napoje, piwo lub wina domowe, po południu desery, ciasta, lody, ciepłe przekąski. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane są od godz. 10.00 do 23.00.

    Sport i rozrywka

    Owalny basen główny (podgrzewany zimą)otoczony tarasem słonecznym i roślinnością (leżaki, materace i parasole bezpłatne, ręczniki za depozytem), nieduży basen z panoramicznym widokiem na ocean i okolicę, wydzielona część dla naturystów, siłownia, minigolf, boisko wielofunkcyjne (depozyt za wypożyczanie sprzętu sportowego), kort tenisowy, ośrodek spa i wellness  (sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne), dzienny program rekreacyjny i animacje, wieczorem  pokazy tańca, muzyka na żywo itp., dyskoteka El Drago, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje. 3 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub (4-12 lat), minidyskoteki,  łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    .

    TRANSFER

    TRANSFER: Shuttle busem - busem transferowym, po wylądowaniu, klienci powinni się zgłosić do biura Canary Bus (obsługa w j angielskim), który pokieruje klientów do odpowiedniego transferu. Podczas transferu nie ma rezydenta. Rezydent - polskojęzyczyny, dostępny pod telefonem.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA HISZPAŃSKA

    **** KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF4 Położenie: *    W miejscowości Costa Adeje, 20 km od portu lotniczego. PLAŻA: *    Piaszczysta, położona ok. 500 metrów od hotelu, leżaki i parasole płatne. ZAKWATEROWANIE: *    413 pokoi; *    Typy pokoi: 200 pokoi typu standard (40m2), 196 pokoi rodzinnych, 12 pokoi typu junior suite (60 m2), 5 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka, suszarka do włosów, telewizor (Euronews, Eurosport, BBC, CNN), radio, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny), balkon. RESTAURACJE I BARY: *    Restauracja główna: kuchnia włoska, międzynarodowa, wegetariańska; *    3 bary (bar przy basenie, bar Salon, Bar Solarium). Wyżywienie: *    BB: śniadania; *    HB: 2 posiłki; *    FB: śniadania, obiady, kolacje; *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 7.30-24.00.

    SPORT I ROZRYWKA

    *    3 baseny (w tym 1 podgrzewany, czynny zimą); *    Bezpłatnie dla gości All incusive: tenis ziemny, siłownia, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, gimnastyka w wodzie, mini golf, leżaki i parasole przy basenie; *    Odpłatnie dla wszystkich: oświetlenie kortu tenisowego, bilard, gry komputerowe, sporty wodne na plaży. DLA DZIECI: *    Brodzik, plac zabaw, mini disco, mini klub (4-12 lat), animacje. POZOSTAŁE UDOGODNIENIA: *    Profesjonalne centrum SPA (łaźnia i sauna, masaże i zabiegi płatne), solarium, sklepy, salon fryzjerski, pokój gier, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna, bezprzewodowy internet na terenie całego hotelu.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Niewątpliwym atutem hotelu jest duży basen oraz bogaty program animacyjny przede wszystkim dla dzieci, ale też dla dorosłych. STRONA INTERNETOWA: *    www.gfhoteles.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    ok. 1,5 km od centrum COSTA ADEJE z halą koncertową Magma Arte & Congresos, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu, ok. 2 km od portu jachtowego Puerto Colon, ok. 2,5 km od Aqua Land, ok. 4 km od Siam Parku; ok. 20 km od portu lotniczego Reina Sofia.

    PLAŻA

    Playa Fanabe, publiczna, wulkaniczny ciemny piasek, ok. 500 m od hotelu, parasole, leżaki i ręczniki płatne; Playa del Duque, piaszczysta, ok. 2,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Hotel 4piętrowy (6 wind) zbudowany w 1994 r., całkowicie odnowiony w 2004 r., elegancki i stylowy, regularnie odnawiany. Dużo atrakcji i znakomite położenie to gwarancja niezpomnianych wakacji na Teneryfie. Hotel leży niedaleko słynnej plaży Fanabe i nieco dalej od centrum Costa Adeje. Budynek zbudowany na planie litery U, na dachu taras słoneczny z niedużymi basenami, a także basen główny z brodzikiem dla dzieci. Hotel jest znany z bogatego programu animacji, który doceniają także najmłodsi turyści.  

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja,  lobby, całodobowa recepcja, restauracja Adeje - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w lobby, przy basenie, na tarasie; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 100 osób, taras z widokiem na ocean, góry i okolicę, taras do opalania na dachu z wydzieloną częścią dla naturystów; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    INTERNET

    kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie hotelu za dodatkową opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    basen główny, słodka woda, podgrzewany z sezonie zimowym, wydzielony brodzik dla dzieci, dwa małe baseny na dachu, woda słodka (obok wydzielona część dla naturystów), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; kort tenisowy, tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siłownia, gimnastyka w wodzie; animacje dla dorosłych i dla dzieci. za opłatą: bilard, rzutki, pokój gier, mini spa: jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, zabiegi na twarz i na ciało.

    ZAKWATEROWANIE

    łącznie 413 pokoi pokój standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m, klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); Pokój rodzinny: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), zadbany i elegancki, ok. 50 m, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    DLA DZIECI

    miniklub (4-12 lat, tylko w okresie wakacji), pokój zabaw dla dzieci, brodzik, animacje

    WYŻYWIENIE

    BB śniadania w firmie bufetu. HB śnidania i obiadokolacje w formie bufetu. Do obiadokolacji napoje za dodatkową opłatą. FB śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji za dodatkową opłatą.All inclusive (za dopłatą): śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-16.00), kolacja (18.00/19.00-21.00/22.00) w formie bufetu w restauracji Adeje; przekąski w barze przy basenie (13.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (09.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.gfhoteles.com

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (nie dotyczy regionu Alcudia na Majorce oraz Wysp Kanaryjskich - tu opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 1994 roku. Goście zakwaterowani są w 413 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z szatni i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę, jacuzzi i bidet. W łazienkach znajdują się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Zróżnicowane propozycje sportowe, w tym rower / rower górski, boccia, koszykówka i strzelanie z łuku oraz za dodatkową opłatą tenis ziemny i minigolf zadbają o urozmaicenie w czasie Państwa pobytu. Jako alternatywną formę wypoczynku proponujemy Państwu sporty wodne, w tym aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu zawiera darta, jak również za opłatą studio fitness, tenisa stołowego i bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię turecką i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco, kasyno i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Fanabe Costa Sur
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
    Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
    Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
    Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
    Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
    Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
    Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
    Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
    Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
    Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
    La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
    Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
    Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Fanabe Costa Sur

    4.1
    polecam

    Hotel Fanabe Costa Sur oceniam dobrze ale "szału ni ma" ;) Jedzenie bardzo dobre, pokoje czyste, więc mogę polecić.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.7
    zdecydowanie polecam

    hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Bardzo dobry serwis, smaczna kuchnia i drinki, dobra lokalizacja, taras słoneczny na dachu, ciekawe animacje, pokazy flamenco. Jeden z lepszych hoteli w jakich miałam okazję mieszkać

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Bardzo dobry hotel w swoim standardzie, czysto , pokoje sprzątane codziennie bardzo dokładnie, wraz z codzienna wymiana ręczników. Poza tym pokoje bardzo ładne, przyjemnie i komfortowo urządzone. Jedzenie zawsze smaczne, duży wybór. obsługa hotelowa zawsze pomocna, bardzo miła. Zdecydowanie mogę wszystkim polecić hotel Fanabe costa Sur, tym bardziej , że ma super położenie - wszędzie blisko. poza tym widok z basenu na dachu na zróżnicowany krajobraz Teneryfy - bezcenny :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Moim zdaniem Fanabe Costa Sur jest dobrym 4 * hotelem. W miejscowości Playa Fanabe gdzie jest rozrywka ale jak komyuś mało to można spacerem dojść do Playa De Las America io tam to już się dzieje. Pokoje ok czyste, łazienki bardzo duże. Fajny taras do opalania, sympatyczna obsługa. Wogóle Teneryfa fajna wyspa.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Fanabe Costa Sur:
    4.9 / 6

    Świeże wrażenia z pobytu w fanabe costa sur 2008-01-10
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    Hotel spełnił moje oczekiwania, było naprawdę super, mieliśmy opcję AI, małe zastrzeżenie, co do upr...
    więcej

    5.5
    Polecam dla rodzin z dziecmi 2008-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    bylismy z 14 mies. córeczka, wszystko dostosowane dla rodzin z dziecmi, jest plac zabaw, brodzik, ku...
    więcej

    5.4
    Warty polecenia 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony w doskonałym miejscu (chyba że ktoś jest pustelnikiem). Niezbyt wyszukana architektu...
    więcej

    5.7
    Hotel z atrakcjami w spokojnej okolicy 2008-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Dobry hotel z uprzejmą i życzliwą obsługą. Wielkość pokoju dla rodziny nieco mała. Dla osób nastawio...
    więcej

    5.6
    Udany urlop 2008-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy na Teneryfie ostatni tydzień września. Pogoda super! Ciągle ok. 30 stopni w cieniu. Hote...
    więcej

    5.7
    Polecam 2008-11-19
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    wczasy bardzo udane. swietny hotel. z cala pewnoscia moge polecic. jedzenie ekstra, mozna sie najesc...
    więcej

    5.6
    Super urlop 2008-11-27
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Podpisuję się pod opinią Ani, która była tam we wrześniu 2008r. Wszystko co napisała to sama prawda....
    więcej

    5.5
    Idealnie dla rodziny 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel 3 gwiazdkowy, a nie 4 jak podają informacje 2009-11-13
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Fajny hotel 2010-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Miał być odpoczynek a był jeden hałas 2010-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.3

    Hotel wybraliśmy ze względu na 4-gwiazdki ale to pomyłka najwyżej 3-y Ręczniki były wymieniane codzi...
    więcej

    4.3
    Mniam jedzonko! 2010-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.3

    Okolica super, dużo możliwości zwiedzania, pyszna kuchnia i bardzo urozmaicona.Słaby basen, mały ( j...
    więcej

    4.8
    Wyśmienite różnorodne jedzenie, dobra lokalizacja 2010-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel dobrze komunikacyjnie położony, w pobliżu przystanki umożliwiające start do zwiedzania innych ...
    więcej

    5.0
    Hotel godny polecenia! 2010-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Po przeczytaniu niektórych opinii nastawialiśmy się na najgorsze. Hotel wybraliśmy, ponieważ był aku...
    więcej

    5.3
    Moje odczucia - warto przeczytać 2010-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Na Teneryfie bylam w czerwcu ,pogoda była taka sobie raczej mało słońca byłam tam tydzień z czego 3 ...
    więcej

    5.2
    Mile spędzony czas... 2010-11-26
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.3

    Minus- odległość od plaży, ale spacer po okolicy - roślinność, otoczenie rekompensuje to naszym oczo...
    więcej

    5.1
    Fajne miejsce na ziemi 2011-02-08
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Pamiętajcie żebby nie brać pokoi na pierwszym piętrze bo możecei trafić nad kuchnię. Generalnie hote...
    więcej

    5.6
    Po prostu opinia 2011-03-28
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Sympatyczny hotel w mieście, - sklepy itp, do plaży ok. 5 minut piechota. Pokój duży i czysty. Cod...
    więcej

    5.7
    Warto! 2011-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy w podróży poślubnej w czerwcu 2010 r. To nie pierwsze nasze wakacje, więc śmiało mogę porówn...
    więcej

    5.7
    Wszystko super ale plaża koszmarna 2012-11-17
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.8

    polecam z czystym sumieniem! pokoje duże, czyste i przyjemne. Obsługa miła, pomocna i sympatyczne pr...
    więcej

    5.3
    Miłe wspomnienia 2013-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Najmilej z pobytu w tym hotelu wspominam wyżywienie, czego dusza zapragnie, pyszne owoce morza. Poko...
    więcej

    5.7
    Fanabe Costa Sur - niezapomniane wakacje 2014-02-09
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Sympatyczny hotel z przyjazną obsługą 2014-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo udany pobyt 2014-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo ]miła obsługa w recepcji pokój czysty sprzatany codziennie reczniki także wymieniane codzienn...
    więcej

    5.7
    Przyzwoity, przyjazny obiekt Fanabe Costa Sur 2014-10-26
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.8

    Chociaż miejscowość Costa Adeje jest pełna Rosjan i Anglików, jest to fajne miejsce na wakacje. Hote...
    więcej

    4.9
    Hotel Fanabe Costa Sur: miły i wygodny 2014-10-26
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.1
    Dobry relaks znajdziecie w Fanabe Costa Sur 2014-10-26
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel z zewnątrz wygląda całkiem normalnie, ale wewnątrz jest zadbany i czysty. Jedzenie nie zachwyc...
    więcej

    4.9
    Dobry hotel w Costa Adeje 2015-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.8

    Dobry hotel położony ok 500 m od bardzo ładnej plaży Playa des Duqes. Pokoje przyjemnie urządzone. P...
    więcej

    5.4
    Cała prawda 2016-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      6.0

    Byłam z rodziną we ferie, powiem tak , hotel bardzo dobry dla ludzi starszych to właśnie ich opinie ...
    więcej

    4.6
    Hotel z bardzo dobrym serwisem 2016-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Dobry hotel polecam 2017-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Fanabe Costa Sur:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Pobyt w hotelu zaliczam do udanych. Jedzenie smaczne, bogate all inclusive, miła obsługa. W hotelu c...
    więcej

    5.5

    Fanabe Costa Sur - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    family room double standard balcony or terrace
    2 os. junior suite
    junior suite standard balcony or terrace
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standardowy
    Double Standard Balcony or Terrace
    3 os. pokoj rodzinny
    Single Use Standard Balcony or Terrace
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Junior suita
    Pok. 1 os.

    Fanabe Costa Sur - Możliwości wyżywienia:


    Fanabe Costa Sur - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Fanabe Costa Sur? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00