cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
  • Hotel Royal Sun, Costa Brava
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.03 - 05.04
już od 423 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.03 - 05.04
już od 423 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Sun
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Royal Sun
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Royal Sun:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Sun:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 marca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 marca 2019

Hotel Royal Sun w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel należący do sieci hotelowej HTop, położony jest ok. 100 m od nadmorskiej promenady z licznymi sklepikami, kafejkami i restauracjami. Do centrum Santa Susanna ok. 500 m. Do lotniska w Gironie ok. 35 km, do lotniska w Barcelonie ok. 75 km.
Plaża:

Obiekt położony na piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży płatne (ok. 6 Eur/os).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, bar, restauracja, panoramiczne windy, 2 baseny, brodzik dla dzieci, 2 tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, snack-bar, miniklub, wypożyczalnia samochodów, pralnia (dodatkowo płatne). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 20 Eur).Uwaga! Przed i po sezonie część atrakcji hotelowych może być niedostępna lub czynna w ograniczonym czasie lub zakresie.
Pokoje:

Hotel posiada 216 pokoi standardowych, wszystkie klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), telefonem, mini barem (dodatkowo płatny), TV-sat, sejfem (ok. 28 Eur/tydzień + depozyt ok. 10 Eur) oraz balkonem (meble balkonowe). Możliwość wypożyczenia lodówki (ok. 2 Eur/pobyt). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie.
Pokoje standardowe (ok.14 - 18 m2) - dla max 4 osób, przy czym w pokoju będą tylko 2 łóżka typu queen size. Infant wlicza się do max. obłożenia w pokoju.
Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Możliwość dokupienia All Inclusive: śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00 - 24:00) oraz przekąski w ciągu dnia.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel zapewnia codzienny program animacyjno - rozrywkowy (pokazy flamenco, muzyka grana na żywo). Bilard dodatkowo płatny.
Internet:

Jednagodzina WiFi w lobby gratis na cały pobyt (bez względu na długość pobytu),każda kolejnapłatna (ok. 5 Eur/dzień, ok. 20 Eur/tydzień). Stanowiska internetowe płatne (ok.1 Eur/15 min).
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbowna miejscu). Powrót do Polski.
Uwagi do programu
Whotelach na terenie Katalonii konieczna opłata podatku turystycznego - ok 1,2 Euro od osoby za dzień.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje: lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne

Barcelona - blask księżyca i szum fontanny
Wycieczka rozpocznie się w godzinach popołudniowych a powrót do hotelu planowany jest w okolicach północy. Zobaczymy m.in. Kościół La Sagrada Familia (z zewnątrz). Kościół ten, zaprojektowany przez sławnego architekta Antonio Gaudiego jest od dawna wizytówką Barcelony. Następnie pojedziemy na wzgórze Montjuic gdzie zatrzymamy się na tarasie widokowym aby podziwiać panoramę miasta. Kolejnym punktem programu będzie Wioska Hiszpańska - zaprojektowana z okazji Światowej Wystawy w roku 1929 miała przedstawić całą kwintesencję elementów architektury i obyczajów z nawet najdalszych zakątków kraju (wstęp w cenie wycieczki). Następnie udamy się na najsłynniejszą barcelońską ulicę La Rambla, gdzie będziemy mieli czas wolny na odpoczynek, zrobienie zakupów lub samodzielne poznanie okolicy. Wieczorem pod Pałacem Narodowym odbywa się pokaz tańczących fontann. Dla chętnych, opcjonalnie i za dodatkową opłatą można udać się na zwiedzanie stadionu FC Barcelony Camp Nou (koszt około 25 EUR) lub Oceanarium (około 20 EUR). Cena ok. 45 EUR za osobę dorosłą, ok. 30 EUR za dziecko.
Montserrat - Duchowe Centrum Katalonii
Montserrat to miejsce niezwykłe. Ten schowany w masywie górskim klasztor Benedyktynów wybudowany został na półce skalnej na wysokości 700 m n .p.m. Już sama droga do tego miejsca może dostarczyć wielu emocji. Klasztor jest głównym Sanktuarium Maryjnym Katalonii. Miejsce to jest dla Hiszpanów tym, czym Jasna Góra dla Polaków. Podczas wycieczki zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji - figurą Czarnej Madonny. A każdy miłośnik górskich krajobrazów doceni widoki jakie oferuje ta majestatyczna góra. Cena ok. 39 EUR za osobę dorosłą, ok. 26 EUR za dziecko.
Dzikie wybrzeże Tossa de Mar
Wycieczka wzdłuż wybrzeża Costa Brava, gdzie będziemy mieli możliwość podziwiania wspaniałych widoków tego "Dzikiego Wybrzeża". Popłyniemy statkiem do małego, średniowiecznego, nadmorskiego miasteczka który jest wizytówką tej okolicy. Górująca nad miastem starówka z kamiennymi wieżami, murami obronnymi i brukowanymi uliczkami co roku jest chętnie odwiedzana przez turystów. Kręte, wąskie uliczki Tossy pełne są lokalnych restauracji i sklepików, w których każdy znajdzie coś dla siebie. Miasto było niegdyś miejscem spotkań artystów z całego świata, a Marc Chagall tworzył tu swoje największe dzieła. W drodze powrotnej wstąpimy do lokalnej winiarni na degustację hiszpańskich specjałów. Cena ok. 39 EUR za osobę dorosłą, ok. 29 EUR za dziecko.
Barcelona - Gaudi, gotyk i zabytki
Całodzienna wycieczka podczas której będziemy mogli zobaczyć Parc Guell zaprojektowany przez Antonio Gaudiego (wstęp w cenie wycieczki). Ten słynny na cały świat park ze wspaniałymi tarasami, kaskadami, najdłuższą na świecie ławeczką, mozaikową jaszczurką i niebanalnymi podcieniami zachwyca niezmiennie od lat tysiące turystów każdego dnia. Następnie zobaczymy z zewnątrz kolejne dzieło tego artysty jakim jest Kościół Świętej Rodziny La Sagrada Familia. Kolejną atrakcją będzie spacer bo dzielnicy gotyckiej "Barri Gotic", która stanowi jeden z najbardziej magicznych zabytków Katalonii. Zobaczymy tam m.in. wspaniały kościół Santa Maria del Mar. Na koniec przewidziany jest czas wolny na starówce. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 35 EUR za dziecko.
Rupit i Besalu - średniowieczna Katalonia
Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu - kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad z degustacja lokalnych trunków. Po drodze zatrzymamy się na tarasie widokowym skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia często wbudowane w skały oraz place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 37 EUR za dziecko.
Girona i Salvador Dali
Pierwszym punktem programu będzie zwiedzanie surrealistycznego muzeum Salvadora Daliego w Figueres (wstęp w cenie wycieczki), jego rodzinnym mieście. Zgromadzone tam dzieła stanowią kwintesencję stylu w jakim komponował swe obrazy ten wielki artysta. Następnie odwiedzimy jedno z najpiękniejszych miast Katalonii, Gironę. To wspaniale zachowane, pełne zabytków miasto swe początki miało jeszcze przed rozpoczęciem nowej ery. Głównymi atrakcjami są przede wszystkim największa jednonawowa katedra w Europie oraz dzielnica żydowska oraz oryginalna architektura arabska potwierdzająca wpływy tej cywilizacji na wygląd dzisiejszej Hiszpanii. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 37 EUR za dziecko.
Dla aktywnych

Trekking i rowery
Costa Brava i Costa del Maresme to raj dla wielbicieli trekkingu i jazdy na rowerach. Okoliczne wzgórza Parku Naturalnego Montnegre zapraszają do eksplorowania szlaków - piękne krajobrazy gwarantowane.
Nordic walking na plażach Costa del Maresme
Długie piaszczyste plaże Costa del Maresme zachęcają do tej formy aktywności. Polecamy nordic walking o zachodzie słońca, zwłaszcza po leniwym i gorącym dniu.
Z dziećmi

Water World - Lloret de Mar
Zapraszamy do największych parków wodnych na Costa Brava - ten sposób aktywności to wspaniała zabawa dla całej rodziny, na które czekają zjeżdżalnie o różnym stopniu trudności i emocji oraz liczne baseny. W parku w Lloret de Mar znajduje się największy wodny rollercoster w Europie - Water Mountain. Cena ok. 33 EUR za osobę dorosłą, ok. 19 EUR za dziecko (do 120 cm wzrostu).
Marineland - Palafolls
Ten park wodny z dodatkowymi atrakcjami w postaci pokazów tresury delfinów, fok i papug sprawi że zarówno dzieci jak i dorośli nie będą chcieli przegapić żadnego z show. Cały dzień spędzony w tym parku gwarantuje świetną zabawę całej rodzinie. Cena ok. 28 EUR za osobę dorosłą, ok 18 EUR za dziecko (do 12-stu lat).
Kuchnia

Tradycyjna katalońska kuchnia
Charakterystykę kuchni katalońskiej determinuje położenie regionu. Bliskość porośniętych lasami gór, morza oraz usytuowanych na słonecznych tarasach warzywników stanowią bazę dla składników, które lądują w domowych kociołkach (cassolas). Warto spróbować cassola de peix (kociołek z ryb i owoców morza) czy pollastre amb escamarlans (kociołek z kurczaka z rakami morskimi) w połączeniu z pa amb tomaquet czyli podpiekanym chlebem natartym pomidorem, oliwą i czosnkiem. Do tego plaster dojrzewającej szynki i lokalnego sera, a wszystko to uzupełnione kieliszkiem cavy, czyli szampanem z wyśmienitych katalońskich winnic.
Relaks

Stolica klubowej zabawy: Lloret de Mar
Najlepszym miejscem na całonocne imprezy są kluby w Lloret de Mar. Tutaj grają najlepsi dj'e i zjeżdżają się imprezowicze z całego wybrzeża. Centrum miasta tętni życiem do białego rana.
Marimurtra
Malowniczo położony na urwistym klifie i zajmujący ok. 4 hektarów powierzchni ogród botaniczny w Blanes zachwyca różnorodną roślinnością. Idealna opcja na popołudniową wycieczkę.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Inne

Costa del Maresme i Costa Brava informacje ogólne



Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.

Czas
Taki sam jak w Polsce.
Język urzędowy

hiszpański
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa od 1 EUR.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Costa del Maresme
Południowy pas wybrzeża Costa Brava, od ujścia rzeki Tordero w miejscowości Blanes do samej Barcelony. Costa del Maresme znane jest z bardzo dobrych hoteli, długich oraz ciągnących się kilometrami piaszczystych i piaszczysto - żwirowych plaż. Do najbardziej znanych kurortów wybrzeża należą Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, połączone koleją z głównym placem Barcelony - Plaza Catalunya.
Calella i Pineda de Mar
Kurorty z niewielkim starym miastem, pełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii, restauracji, barów i sklepów, tętniące również lokalnym życiem. Calella, to po Lloret de Mar, miejsce gdzie również przyjeżdżają bawić się młodzi ludzie. Pineda de Mar wydaje się być najbardziej spokojną (ale nie nudną) miejscowością wybrzeża.
Santa Susanna i Malgrat de Mar
Połączone ze sobą miejscowości turystyczne idealne nie tylko na rodzinny wypoczynek. Bogata baza hotelowa, promenada z niezliczoną ilością sklepów, restauracje, bary oraz szeroka plaża to atuty tych kurortów. Doskonała baza wypadowa dla wszystkich tych, którzy lubią również aktywny wypoczynek - zachęcamy do wycieczek rowerowych i trekkingu po okolicznych wzgórzach Parku Naturalnego Montnegre.
Costa Brava
Odcinek prawdziwego Dzikiego Wybrzeża rozciągający się od Blanes do granicy z Francją, którego wizytówką są niewielkie zatoczki ukryte wśród skał i lasów piniowych oraz białe miasteczka, które upodobali sobie zamożni mieszkańcy Barcelony i Francuzi, dla których urlop w tej części wybrzeża oznacza fantastyczną kuchnię, doskonałe wino oraz klimatyczne hotele.
Lloret de Mar
Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca liczne rozrywki dla osób w każdym wieku. W centrum można się bawić o każdej porze dnia i nocy. Spokojniej jest na obrzeżach miasta oraz w części Fenals, gdzie znajdują się hotel dedykowane bardziej rodzinom niż rozbawionej młodzieży. W Lloret znajdują się 2 bardzo ładne, zatokowe plaże.
Tossa de Mar
Tossę uznaje się za jedno z najbardziej romantycznych miejsc na Costa Brava. Malowniczo pnące się po niewielkim wzgórzu średniowieczne mury i starówka pełna kafejek, restauracji oraz sklepów to najbardziej rozpoznawalne miejsca. Do tego piaszczysta plaża i nadmorska promenada.
www.
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Długie plaże czy niewielkie zatoczki nazywane calas? Słodkie lenistwo czy wycieczki po okolicznych zielonych wzgórzach? Nieziemskie berberechos popijane winem z winnicy Torres czy może patatas bravas w ostrym pomidorowym sosie? Secesyjne budowle Gaudiego czy surrealistyczna sztuka Daliego? Kosmopolityczna atmosfera dużej Barcelony czy niewielkie Cadaques, niegdyś odwiedzane przez Miro, Picassa a nawet Walta Disneya? Szaleństwo w parkach wodnych czy może w dyskotekach i klubach? A może warto poznać tajemnice średniowiecznej Girony? A może nie Girony tylko Besalu? A może, może…. - tak to wszystko może być! Witamy w Katalonii!
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

do plaży ok. 200 m, do centrum ok. 100 m.

Wyposażenie

106 apartamentów, restauracja, bar, sala TV, kącik internetowy, winda. Taras na dachu z basenem i brodzikiem dla dzieci (leżaki i parasole). WLAN za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Zakwaterowanie (A)

A2A: nowoczesny 2-os., wanna lub prysznic, WC, telefon, TV, sejf, lodówka, klimatyzacja. A2C: dwupokojowy ap., wyposażony jak A2A, pokój dzienny z podwójną rozkładaną kanapą, 1 pokój 2-os z 2 pojedynczymi łóżkami. A2D: trzypokojowy ap. (ok. 60 m kw). Jak A2A, dodatkowo 2 pokoje 2-os.

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki lub all inclusive. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Do kolacji wino i woda (oprócz 2.07-26.08).

Sport

bez opłaty: tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Dzieci

mini klub (4-12 lat), animacje dla dzieci.

Opłata klimatyczna

ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Parkowanie

garaż ok. 17 EUR/dzień (do 18.08 i od 09.09 w cenie).

Zwierzę domowe

nie.

N Plus

H-Top paszport (maj-październik): możliwość korzystanie z infrastruktury innych hoteli z sieci H-top (oprócz H-Top Hotel Platja Park, Caleta Palace, Amaika i Molinos Park).

All Inclusive

3 posiłki, 10-24:00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski (poza posiłkami), 10-18:00 lody dla dzieci.

Zniżki (A)

A2A/A2C: 2 dorosłych + 1-2 dzieci (2-13 lat): 1. dziecko 100%, 2. dziecko 50%, (od 14 lat): 25%. A2D: 2 dorosłych + 3-4 dzieci (2-13 lat): 100%, kolejne dzieci (2-13 lat): 50%, (od 14 lat): 25% na dostawce. Maks. liczba os. nie może zostać przekroczona!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Do centrum Santa Susanna ok. 500 m. Do lotniska wGironieok. 30 km. Hotel położony przy plaży, ok. 100 m od promenady nadmorskiej z licznymi sklepikami, kafejkami i restauracjami.

PLAŻA

Obiekt usytuowany przy samej piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży - w cenie ok. 5 EUR/os. Hotel zapewnia ręczniki kąpielowe (depozyt ok 20 EUR).

HOTEL

Hotel należący do sieci hotelowej HTop, starszy obiekt, z lokalizacją na samej plaży, idealny dla wszystkich,  którzy cenią bliskość plaży i morza.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, bar, restauracja, panoramiczne windy, ogród, , snack-bar, wypożyczalnia samochodów, faks/ksero, pralnia (dodatkowo płatne). Wszystkie ogólnodostępne pomieszczenia są klimatyzowane. Uwaga! Przed i po sezonie część atrakcji hotelowych może być niedostępna lub czynna w ograniczonym czasie lub zakresie.

INTERNET

Wlobby Wi-Figratis (ok. 5 EUR/dzień, 20 EUR/tydzień), stanowiska internetowe - płatne (ok.1 EUR/15 min).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, brodzik dla dzieci, 2 tarasy słoneczne z leżakami i parasolami (bezpłatne przy basenie), pokój gier, mini klub dla dzieci. Ponadto codzienny program animacyjno - rozrywkowy (pokazy flamenco, muzyka grana na żywo).Odpłatnie: bilard (dodatkowo płatny)

DLA DZIECI

mini klub, animacje

ZAKWATEROWANIE

Hotel posiada 216 pokoi standardowe ok (ok.16 - 18 m2), dla max 4 osób, z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), telefonem,mini barem (dodatkowo płatny), TV-sat, sejfem (ok. 28 EUR/tydzień + depozyt ok. 10 EUR), klimatyzacją (sterowana centralnie) oraz balkonem. Możliwość wypożyczenia lodówki (ok. 2 EUR/pobyt). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie. Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych.

WYŻYWIENIE

FB+: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji serwowana jest na stół półitrowa butelka wody i wina. All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja, lekka przekąska w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00 - 00:00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE i inne

Na miejscu pobierana jest opłata klimatyczna. Uwaga! Doba hotelowa jest do godziny 10.00 (nie do godziny 12.00). www.htophotels.com

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta w regionach: Costa Brava i Majorka, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. OFERTA CZARTEROWA ZAWIERA W CENIE BAGAŻ RESJESTROWANY 20KG DLA KAŻDEGO UCZESTNIKA POWYŻEJ 2 LAT.Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego przy ofercie realizowanej na połączeniach rejsowych, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: 10 kg nieprzekraczający wymiarów 40 x 30 x 20 cm + podręczna walizka na kółkach nieprzekraczająca wymiarów  55 x 40 x 23 cm oraz WIZZ PRIORITY. Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 20kg

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

4*

Data otwarcia:

1978 r. Odnowiony w 2003 r.

Położenie:

Santa Susana, 35 km od lotniska, ok. 500 m od centrum. Hotel usytuowany ok. 100 m. od promenady nadmorskiej.

Plaża :

przy hotelu, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki i materace płatne, brak ręcznikż;w plażowych.

W Hotelu:

restauracja w budynku, bar, bar przy basenie, 2 baseny odkryte, 2 tarasy słoneczne z leżakami i parasolami (bezpłatne przy basenie).

Pokoje :

w budynku głż;wnym: 217 pokoi standardowych, klimatyzacja, prysznic, suszarka, telefon, TV, minibar (pusty), sejf (płatny), terakota, balkon. Możliwość wypożyczenia lodż;wki (2 eur za pobyt).

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

łącze internetowe w lobby, pokż;j gier, tenis stołowy, wieczorne animacje.

Płatne:

kawiarenka internetowa, pralnia, solarium, sauna, bilard, pralnia.

Dla dzieci:

brodzik, miniclub, krzesełka w restauracji, łż;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie :

OB, BB, HB, FB, All Inclusive (10:00-24:00).

Posiłki :

śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte :

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Tel./faks:

+34 / 91 524 24 00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Santa Susana - w bliskiej odległości od sklepów i restauracji - ok. 200 m od przystanku autobusowego - ok. 500 m od centrum miejscowości - ok. 850 m od stacji kolejki - ok. 5 km od Marineland - ok. 35 km od lotniska w Gironie - ok. 60 km od Barcelony

Plaża

- publiczna, piaszczysto-żwirkowa, bezpośrednio przy hotelu - leżaki i parasole za opłatą (ok. 10/komplet)

Pokoje

standard - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja, TV-SAT - telefon - sejf (płatny) - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - taras słoneczny - wieczorne animacje Płatne - bilard - sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - mini klub - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary

Dodatkowe informacje

- 216 pokoi, 6 pięter - należy do sieci hotelowej HTop - sala TV - wypożyczalnia samochodów i rowerów - internet Wi-Fi (płatny) - TOP Passport - bezpłatny bus pomiędzy  hotelami sieci HTop na Costa Brava (możliwość korzystania z All Inclusive tych hoteli -  zapisy oraz informacja w recepcji) od czerwca do września - www.htophotels.com

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - SENIOR TRAVELLER

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim - lokalna wycieczka do Barcelony gratis

Lokalizacja

w spokojnej okolicy Santa Susana wśród zieleni drzew palmowych, bezpośrednio przy piaszczystej plaży; centrum z licznymi sklepami, barami i clubami oddalone jest ok. 500 m

Hotel

6 - piętrowy obiekt należący do sieci hotelowej TOP; do dyspozycji gości: duży hol recepcyjny, kącik wypoczynkowy z TV, restauracja główna, lobby bar, snack bar, pool bar, punkt wymiany walut, kącik internetowy (lokalne opłaty).

Liczba pokoi

217 - gustownie wyposażone z łazienką (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV, telefon, płatne: lodówka/minibar, sejf; balkon. Pokoje 2-osobowe z możliwością 1 dostawki lub 2-dostawek.

Sport/rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym; bilard (lokalne opłaty) cykliczne programy sportowo-animacyjne, tenis stołowy; w sezonie sporty wodne na plaży (lokalne opłaty)

Dzieci

brodzik, mini klub dla dzieci 5-12 lat (w sezonie letnim)

Wyżywienie

pakiet All Inclusive Soft Lokalna wycieczka GRATIS!

Kategoria lokalna

****

All Inclusive Soft 3 posiłki główne

śniadanie, obiad, kolacja * danie kuchni lokalnej oraz międzynarodowej * cykliczne menu tematyczne* limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Nasza opinia

Hotel oferuje dobry serwis i choć nie należy do najnowszych obiektów w okolic wyróżnia go zapewne jego lokalizacja. Idealny dla turystów preferujących wygodne zakwaterowanie bezpośrednio przy plaży. 120926

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - lokalna wycieczka do Barcelony

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

COSTA BRAVA/HISZPANIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • basen zewnętrzny • restauracja bufetowa • bar • taras

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatny)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

216

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne - tutaj.

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci • łóżeczko (w cenie)

Sport i wellness

Płatne • wypożyczalnia rowerów

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon • klimatyzacja • wanna • WC • TV sat. • telefon • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy DZY2

• 1-4 os. • balkon • klimatyzacja • wanna • WC • TV sat. • telefon • sejf (płatny)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Pełne wyżywienie • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu)

Dwa posiłki • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Royal Sun
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie

Opinie o Hotelu Royal Sun

Royal Sun - możliwości zakwaterowania:

2 BEDROOM SUITE
TWIN ROOM
1 os. apartament z 1 sypialnia
SINGLE ROOM
Standard DBL
2 os. apartament z 1 sypialnia
2 os. Apartament z 1 sypialnią - Promo
1 BEDROOM SUITE
2 BEDROOM SUITE
POKÓJ TRZYOSOBOWY
POKÓJ TRZYOSOBOWY
2 BEDROOM SUITE
SINGLE ROOM
TWIN ROOM
TWIN ROOM
2 BEDROOM SUITE
POKÓJ TRZYOSOBOWY
POKÓJ TRZYOSOBOWY
2 BEDROOM SUITE
TWIN ROOM
Doppelz,Balkon/Terrasse
Fam.-Zi,Balk/Terr
TWIN ROOM
POKÓJ TRZYOSOBOWY
POKÓJ TRZYOSOBOWY
2 BEDROOM SUITE
1 BEDROOM SUITE
1 BEDROOM SUITE
SINGLE ROOM
SINGLE ROOM
TWIN ROOM
1 BEDROOM SUITE
1 BEDROOM SUITE
1 BEDROOM SUITE
SINGLE ROOM
2 BEDROOM SUITE
POKÓJ TRZYOSOBOWY
SINGLE ROOM
2 BEDROOM SUITE
POKÓJ TRZYOSOBOWY
TWIN ROOM
1 BEDROOM SUITE
SINGLE ROOM
1 BEDROOM SUITE
TWIN ROOM
SINGLE ROOM

Masz pytania o Hotel Royal Sun? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00