cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
  • Hotel Samba, Costa Brava
1 / 15
Udogodnienia hotelu Samba
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Samba
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Samba:
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Samba:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 listopada 2018

Hotel Samba w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Brava Hotel znajduje się na niewielkim wzniesieniu, w pobliżu jednych z najpiękniejszych plaż na Costa Brava w popularnej części Lloret de Mar. Obszerny budynek oferuje widoki na morze, góry oraz basen. Dzięki doskonałej lokalizacji możliwy jest odpoczynek blisko plaży oraz centrum miasteczka - w niewielkiej odległości od dyskotek w Lloret de Mar, ale jednocześnie w miejscu spokojnym, dostosowanym również dla rodzin z dziećmi.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1972 r. Odnowiony w 2005 r. Na terenie znajduje się restauracja, 2 bary, 3 sale konferencyjne, winda, sejf w recepcji (płatny ok. 5€/doba + depozyt płatny ok. 10€), wypożyczalnia samochodów, basen odkryty. Hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna wi-fi w pokojach płatne ok. 1h-1€; 1 dzień - 5€; 3 dni - 10€; 7 dni - 20 €

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży ulicą. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), łazienkę (WC, wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w sześciopiętrowym budynku: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje single , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja, 2 bary (w lobby oraz snack bar przy basenie czynny w ścisłym sezonie)

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00) serwowane w restauracji, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji, przekąski (10:00-17:30), lody serwowane w wybranym barze, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik wydzielony przy basenie dla dorosłych, animacje i mini klub czynny w ścisłym sezonie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw krzesełka w restauracji , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

dzienne i wieczorne animacje

płatne

tenis stołowy, bilard, siłownia

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

16.01.2018 14:28

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3,0

Region

Hiszpania, Costa Brava, LLORET DE MAR

Położenie

do centrum, sklepów, restauracji i barów ok. 150 m, do publicznej plaży "Fanals" ok. 400 m (po schodach), do plaży w Lloret ok. 700 m.

Wyposażenie

hotel średniej klasy z 386 pokojami. Hol powitalny z recepcją, klimatyzowana jadalnia, świetlica, bar, angielski pub w piwnicy, 3 windy, lekarz, kącik internetowy, mały sklepik. Taras z widokiem na Floret. W dużym ogrodzie łączka do leżenia, basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty.

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, mini klub 4-12 lat, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria hiszpańska

3 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (72243A 2A)

klimatyzacja sterowana indywidualnie, wanna, WC, telefon, sejf (za opłatą), TV-Sat, balkon.

Pokoje ruletka (72243A 2S)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje zniżkę procentową.

Pokoje jednoosobowe (72243A 1A)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe, prysznic zamiast wanny.

Pokoje rodzinne (72243A 4A)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe, pokój dwuosobowy z 2 dostawkami, dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 2 dzieci 2-13 lat otrzymuje zniżkę procentową.

Rozrywka

program animacyjny, disco-pub, 7 x tydzień wieczorki taneczne.

Sport

Za opłatą: tenis stołowy, bilard. Na plaży szeroka oferta sportów wodnych.

Z dwoma posiłkami lub z pełnym wyżywieniem

posiłki w formie bufetu.

All inclusive

3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 10.00-23.00 w barze, lody dla dzieci do godz. 19.00. Pełne wyżywienie w cenie dwóch posiłków w terminach 13.04-19.06, 29.08-11.09.2009. Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.2009.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Regobis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

LLORET DE MAR/HISZPANIA

ATUTY

- w modnym i popularnym kurorcie - wyśmienita kuchnia oraz przyjazna obsługa - pokoje z balkonami i klimatyzacją - duży basen i plac zabaw

NASZYM ZDANIEM

Rewelacyjna lokalizacja dla osób lubiących turystyczne atrakcje, które zapewnia rozrywkowe miasto Lloret de Mar. Hotel idealnie nadaje się na wakacje z rodziną lub grupą przyjaciół. Bliska odległość do promenady i szerokiej piaszczystej plaży to zapowiedź fantastycznego relaksu. Całości dopełnią wygodne klimatyzowane pokoje z balkonami, smaczne posiłki oraz duży hotelowy basen.

POŁOŻENIE

- ok. 350 m do najbliższej plaży oznaczoną Błękitną Flagą - ok 500 m do centrum miejscowości Lloret de Mar - ok. 10 m do najbliższego minimarketu - w pobliżu promenada spacerowa, liczne dyskoteki, kluby nocne - ok. 100 m do najbliższego przystanku autobusowego - ok. 80 km do Barcelony

PLAŻA

Publiczna plaża piaszczysto-żwirkowa Fenals oznaczona Błękitną Flagą oddalona ok. 350 m od hotelu. Serwis plażowy za dodatkową opłatą (ok. 10 euro/ komplet).

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatnie - recepcja, klimatyzowana restauracja, pomieszczenia klubowe, windy, taras z widokiem na Lloret de Mar, basen z częścią brodzikową dla dzieci (leżaki darmowe) , duży kompleks ogrodowy z trawnikiem, mini plac zabaw, boisko do siatkówki, mini siłownia na zewnątrz, program animacyjny, kilka razy w tygodniu wieczorki taneczne, wieczorne show. Dodatkowo płatne - bar, bar przy basenie, przytulny angielski pub, sala konferencyjna, sala gier, sklepik, sejf, Wi-Fi ( ok. 1 EUR/godzina lub 7 dni/20 EUR).

DLA DZIECI

Mały plac zabaw dla dzieci, basen z brodzikiem, boisko do siatkówki, bilard, gry zręcznościowe, międzynarodowy program animacyjny. POKOJE Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 10.00 2-, 3-os. z możliwością dostawki, wyposażone standardowo, łazienka/WC/prysznic, suszarka do włosów telefon, TV, klimatyzacja, ogrzewanie, balkon (stolik i 2 krzesła). Codzienna wymiana ręczników i sprzątanie pokoi, wymiana pościeli co 4 dni.

WYŻYWIENIE

Opcja HB- bufet (7.30-10:00), obiadokolacja-bufet (18:30-21:00). Dla klientów Rego-Bis do obiadokolacji kieliszek wina lub karafka wody. Opcja FB, czyli 3 posiłki - śniadanie w formie bufetu 07.30-10.00, obiad serwowany 12.30-15.00, kolacja w formie bufetu 18.00-21.30. Wino lub woda do obiadu i kolacji w cenie. Opcja ALL Inclusive, posiłki w formie bufetu - śniadanie 7.30 do 10.00, obiad 12.30-15.00, kolacja 18.30-21.00, w czasie obiadu i kolacji dostępne są następujące napoje- woda i wino w dzbankach, napoje orzeźwiające nie butelkowane, piwo lokalne lane. bar z napojami czynny w godzinach 10.00-23.30, snack bar w godzinach 10.00-12.30 oraz 15.00-18.30 (zawiera drobne przekąski wg karty dnia), małe lody dla dzieci do godziny 18.30, bar z napojami na basenie w godzinach 10.00-18.30 napoje bezalkoholowe i piwo (oprócz kawy) Rodzaj serwisu- system karta = szklanka. Klient powinien złożyć zamówienie przy barze okazując bransoletkę oraz kartę ALL Inclusive. Maksymalne zamówienie- jeden napój każdorazowo.

KRAJ - HISZPANIA

Hiszpania jest położona na Półwyspie Iberyjskim, na południu Europy, nad Morzem Śródziemnym i Oceanem Atlantyckim od zachodu graniczy z Portugalią, a od północy, poprzez pasmo Pirenejów z Francją. Na południu graniczy z niewielkim terytorium brytyjskim, Gibraltarem. Hiszpania to znacznie więcej, niż kojarzone z nią corrida, tancerze flamenco, czy też zatłoczone plaże, ale imponujący i zróżnicowany kraj, którego północne krańce, bogate w zielone wzgórza, przypominają Irlandię, a południowe regiony pozwalają poczuć atmosferę marokańskich krajobrazów i architektury. Jest mieszanką kultur, wynikającą z jej historii oraz wpływów chrześcijańskich i arabskich.

REGION - COSTA BRAVA

Costa Brava to wypoczynkowy raj, który oferuje fantastyczne plaże, piękne zatoki, malownicze wioski i ekscytujące miasteczka. Costa Brava położona jest w autonomicznej wspólnocie Katalonii. Sama nazwa - oznacza "Dzikie Wybrzeże" - oferuje to, co najlepsze w Hiszpanii, mieszankę uroku starego świata i współczesnej ekstrawagancji. W tym najbardziej popularnym regionie Hiszpanii każdy znajdzie coś dla siebie; plażę, góry, słońce, morze i mnóstwo ciekawych zabytków.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Aquapark Water World w Lloret De Mar, orientacyjna cena w 2018 roku - ok. 40 € - cena nie zawiera biletu wstępu (dzieci do 1,2 m wzrostu ok. 25 €) Barcelona, orientacyjna cena w 2018 roku - 40 € Girona i Figures, orientacyjna cena w 2018 roku - 45 € Montserrat, orientacyjna cena w 2018 roku - 47 € Ogrody Pinya de Rosa, orientacyjna cena w 2018 roku - 15 € Tossa De Mar, orientacyjna cena w 2018 roku - 25 €

CENA ZAWIERA

• Przejazd autokarem z klimatyzacją, barkiem, WC, DVD • 8 noclegów w hotelu Samba *** • Bagaż podróżny w cenie • Wyżywienie według zakupionej oferty. • Opiekę polskiego pilota na trasie przejazdu • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (10 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€, bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 15 €/os. płatnej obowiązkowo raz na pobyt w autokarze - dzień do 12 lat nie płacą • Wycieczek fakultatywnych

INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU

Godziny przyjazdu do hotelu jak i godziny wyjazdu w drogę powrotną są potwierdzane przez pilota bądź rezydenta Rego-Bis. 1. Prosimy Klientów o zapoznanie się z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rozkład jazdy. 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu może przewieźć 1 sztukę bagażu o wadze do 20kg oraz bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie na miejsce zbiórki co najmniej na 10 minut przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym lub pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza się możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa się autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym są numerowane i przydzielane przez centralę Rego-Bis. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,5 godziny w miejscach do tego przystosowanych. 10. Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do Hiszpanii z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie Hiszpanii, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za - www.polakzagranica.msz.gov.pl/)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Costa Brava

Opis

Hotel Samba położony jest w spokojnej okolicy, na niewielkim wzgórzu, około 400 m od plaży Fenals. Funkcjonalnie wyposażone, klimatyzowane pokoje posiadają balkon, z którego można podziwiać widok na basen lub miasto. Ładnie urządzona restauracja z dużym tarasem zaprasza na dobrze przyrządzone dania kuchni śródziemnomorskiej oraz organizowane w sezonie letnim kolacje tematyczne. Wieczorami można także wypić ulubionego drinka w hotelowym pubie urządzonym w stylu angielskim. To idealne miejsce dla miłośników plażowania, a znakomitym przerywnikiem będzie wycieczka do malowniczej Barcelony oddalonej niecałe 80 km od Lloret de Mar.

Lokalizacja

w Lloret de Mar, ok. 400 m od plaży, ok. 1 km od centrum .

Wyposażenie

liczba pokoi - 441, restauracje - 1, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), kawiarnie, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty o pow. 340 m2, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci o pow. 32 m2.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 4 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), bilard (płatny), mini golf.

Rozrywka

muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (07.30 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w restauracji głównej; przekąski, lody w ciągu dnia (w barze głównym); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole w ciągu dnia.

Informacje dodatkowe

Dozwolone zwierzęta domowe do 5 kg. Bar przekąskowy czynny od maja do września. Ok. 45 km od lotniska w Gironie. Internet bezprzewodowy w pokojach dodatkowo płatny - 1 EUR/1h, 5 EUR/dzień, 20 EUR/5 dni.

Cena zawiera

bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 1 EUR/os/dzień pobieranej w hotelach 4*., dopłaty do bagażu głównego. , Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - RYANAIR WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin do Barcelony - - 15 kg - 350 zł/os/2 strony (wyloty od października do maja) - 15 kg - 395 zł/os/2 strony (wyloty od czerwca do września) - 20 kg - 460 zł/os/2 strony (wyloty od października do maja) - 20 kg - 500 zł/os/2 strony (wyloty od czerwca do września) WIZZAIR WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony - - 23 kg - 310 zł/os/2 strony - wyloty od października do maja (z wyłączeniem terminów pokrywających się z Bożym Narodzeniem, Wielkanocą i Sylwestrem) - 23 kg - 410 zł/os/2 strony - wyloty od czerwca do września oraz Boże Narodzenie, Wielkanoc i Sylwester - DUŻY BAGAŻ PODRĘCZNY (max. wymiary 56 x 45 x 25 cm, max. 10 kg) - 210 zł/os/2 strony WYLOTY z (Norwegian) Warszawy do Barcelony - 20 kg - 250 zł/os/2 strony , CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami ,

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).

Informacje wizowe

Unia Europejska - nie są wymagane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel Info

Wakacyjny obiekt należący do hiszpańskiej sieci Samba Hotels. Dobry standard zakwaterowania, duży ogród z basenem i wszechobecna atmosfera relaksu sprawiają iż jest to idealne miejsce wypoczynku. Położenie w spokojnej dzielnicy Lloret de Mar, a jednocześnie w niedalekiej odległości od tętniącego życiem centrum kurortu z bogatą ofertą dziennych i nocnych rozrywek. Bliskość piaszczystej plaży Fenals to dodatkowy atut obiektu. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Lloret de Mar, spokojna okolica, na wzniesieniu. Butiki, bary, restauracje w pobliżu. Tętniące życie centrum kurortu z klubami i dyskotekami ok. 650m. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

Plaża

plaża Fenals ok. 300m od hotelu, główna plaża Lloret de Mar ok. 750m, piaszczysto-żwirkowe , długie i szerokie. Publiczne, bezpłatne, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą. Rejsy wycieczkowe do Tossa de Mar lub Calelli za opłatą w okresie kwiecień-październik.

Hotel

441 pokoi na 6 piętrach, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, bar przy basenie i angielski pub dostępne sezonowo, butik, wymiana walut, sala konferencyjna, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

klimatyzacja, ogrzewanie w okresie zimowym, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek. Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), tarasy słoneczne, duży ogród z trawnikiem do opalania. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, tenis stołowy, bilard. Cykliczne programy animacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu. W okresie letnim za opłatą kort tenisowy oraz minigolf pobliskiego Hotelu Surf Mar.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw.

Opcje wyżywienia

- all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych snacki, przekąski lub słodycze / 10:30-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. W okresie listopad-marzec telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

wygodny i przestronny hotel, którego atutem jest położenie z dala od zgiełku kurortu, a jednocześnie w niedalekiej odległości od jego wszelkich atrakcji, rozrywek oraz plaży. Idealna propozycja zarówno dla miłośników błogiego relaksu jak i amatorów życia nocnego. 160302

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Zadbany hotel położony niedaleko centrum Lloret de Mar to doskonałe miejsce dla tych, którzy w dzień chcą odpocząć w ciszy i spokoju, a wieczorami skorzystać z rozrywek kurortu - barów, restauracji czy dyskotek. Niedaleko stąd dwie piaszczyste plaże wyróżnione Błękitną Flagą, a w hotelu śródziemnomorski ogród i bogaty program animacji. Doskonałe miejsce także dla rodzin. Dla najmłodszych Gości przygotowano plac zabaw i pokój gier.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzniesieniu, ok. 500 m od centrum LLORET DE MAR, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu, droga lokalna ok. 200 m od hotelu, ok. 850 m od Dolphin's diving Lloret, ok. 1,2 km od ogrodów św. Klotyldy, ok. 2 km od parku wodnego Aquatic Water World, ok. 2,5 km od Muzeum Morza; ok. 30 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 90 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Lloret de Mar).

PLAŻA:

Fenals Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 350 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole i leżaki płatne; Lloret Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1972 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 440 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, duży hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety dostępne na zapytanie, bar Salon; sklep z upominkami, przechowalnia bagażu, bankomat, wymiana walut; centrum kongresowe dla 120 osób; taras z widokiem na basen, ogród z roślinnością śródziemnomorską; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; za opłatą: parking, wypożyczalnia samochodów, punkt internetowy (ok. 1 EUR/godz., ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.); na terenie hotelu występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane zwierzęta domowe do 5 kg (za opłatą); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 19 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; za opłatą: sejf, internet bezprzewodowy (ok. 1 EUR/godz., ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.); balkon (stolik i krzesełka); widok na ulicę, ogród, góry i basen; pokój 1-os.:

 

ok. 15 m², zadbany, wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen (czynny tylko w sezonie letnim, w godz. 10.00-19.00), nieregularny kształt, słodka woda, ok. 340 m², gł. 1-2,5 m, brodzik dla dzieci (czynny tylko w sezonie letnim, w godz. 10.00-19.00), słodka woda, ok. 32 m², bezpłatne leżaki przy basenie; pokój gier, animacje dla dzieci i dorosłych: przedstawienia, muzyka na żywo, gry zespołowe, miniklub (2-12 lat, czynny w sezonie letnim), plac zabaw dla dzieci; za opłatą: wypożyczalnia rowerów, bilard, tenis stołowy; 9-dołkowe pole golfowe Angel de Llorett (ok. 3,9 km od hotelu, oferta zewnętrzna, dodatkowo płatna).

KONTAKT:

0034/972365650, www.sambahotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- Lloret de Mar - w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje,  supermarket, postój taksówek, przystanek autobusowy - ok 800 m dyskoteka - ok 3 km Park wodny - ok 8 km od dworca kolejowego - ok 28 km od lotniska w Gironie (GRO) - ok 40 km od Girony - ok 90 km od lotniska w Barcelonie (BCN)

Plaża

- plaża żwirowa ok 500 m - parasole słoneczne i leżaki (płatne)

Pokoje

Pokój Standard - balkon/taras - klimatyzacja/ogrzewanie - TV-SAT - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - telefon - sejf (płatny)  

Sport, Relaks, Rozrywka

- basen ze słodką wodą - taras słoneczny z bezpłatnymi  leżakami i parasolami słonecznymi - ogród - muzyka na żywo - sala  gier - rzutki - tenis stołowy (płatny) - bilard (płatny)  

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - klub dziecięcy  

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Restauracje i bary

- restauracja bufetowa - lobby bar - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel odnowiony w 2014 r. - 6 piętrowy, 441 pokoi - winda - całodobowa recepcja - internet Wi-Fi (płatny) - sklepy - kiosk - mini market - sala telewizyjna - kantor - sala konferencyjna - sejf (płatny) - wypożyczalnia rowerów i samochodów (płatna)

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday X

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Ośrodek wypoczynkowy zbudowany został w roku 1972. Kompleks oferuje 377 pokoi. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu (odpłatnie). Goście mogą skorzystać z opieki medycznej. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Pokoje

Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, centralnym ogrzewaniem i łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. W czasie wolnym poza tenisem stołowym zapraszamy również do skorzystania z roweru / roweru górskiego, rejsów katamaranem i bilardu (za dodatkową opłatą). W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu dyskotekę i miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W ośrodku wypoczynkowym akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.


Mapa Hotelu Samba
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie

Opinie o Hotelu Samba

Hotel sympatyczny, spory, ale nie ma tłumów. Niedaleko do plaży jaki i centrum Loret. Rozrywka poza hotelem

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel ulokowany w centrum miasta, blisko sklepów, barów, dyskotek. Hotel dośc duzy, malo miejsc na basenie, basen spory. W nocy głosno. W hotelu przewaga niemców, raczej młodzi ludzie, duzo obozów młodzeżowych m.in. z Polski.Wyżywienie bardzo monotonne. W hotelu animacje wieczorne i mini disco dla dzieci. Przeciętnie dbają o czystosc, pokoje sprzątane co drugi dzien. Polecam młodym ludziom niestawiającym na wygode i elegancje hotelu.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.4

Samba - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Standardzimmer WC balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
DOUBLE SINGLE USE
STANDARD ROOM
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Safe Telewizor Telefon
DOUBLE SINGLE USE
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon
STANDARD ROOM
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy z 2 dostawkami
Pokój 2 osobowy
DOUBLE SINGLE USE
Pokój 1 osoobowy
DOUBLE SINGLE USE
STANDARD ROOM

Samba - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Samba? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00