cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
  • Hotel Miramar, Costa Brava
1 / 23
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.07 - 30.07
już od 3239 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.11 - 09.11
już od 498 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Miramar
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Miramar
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Miramar:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Miramar:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 listopada 2019

Hotel Miramar w ofercie Biura podróży:

Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POLOŻENIE

położony jest w centrum Lloret de Mar,  przy ratuszu, oddzielony jedynie nadbrzeżną promenadą i ulicą od piaszczystej plaży. Sklepy, restauracje, bary w pobliżu. Miejscowośc oferuje szereg atrakcji, jak sporty wodne, począwszy od pływania rowerem wodnym po windsurfing i nurkowanie, w golfa można zagrać na pobliskim polu Santa Cristina de Aro. Warto także wybrać się do miasteczka Tossa i Blanes. W samym Lloret de Mar znaleźć można także mnóstwo tętniących życiem klubów nocnych, restauracji i barów.

PLAŻA

zaledwie 40 metrów od piaszczystej, publicznej plaży Playa Lloret. Za opłatą - leżaki i parasole przy plaży.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Świetnie położony, wygodny miejski hotel.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja, bar/kawiarnia, sala gier, przechowalnia bagażu, taras, winda.

INTERNET

Na terenie całego obiektu internet Wi-Fi - bezpłatny.

SPORT,REKREACJA I ROZRYWKA

basen, taras słoneczny na dachu z basenem (8 x 3 m), z leżakami i ręcznikami, siłownia - w cenie. Za opłatą - leżaki i parasole przy plaży, fitnes.

DLA DZIECI

-

ZAKWATEROWANIE

54 pokoje Odnowione, komfortowe pokoje, ok. 20 m kw., z łazienką/WC, suszarką do włosów, telefonem, TV Sat., sejfem do wynajęcia, klimatyzacją/ogrzewaniem (w zależności od sezonu).

WYŻYWIENIE

HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE / INNE

http://metropolmiramar.com/en/hotel-miramar.html Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

CENA

OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika opisanego w części bagaż. Wtym celu należy wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.  UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: - 20 kg - 300-500 PLN (W zależności od kierunku i terminu)  Ryanair: - 20 kg - 250 PLN LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair 15kg dla rezerwacji potwierdzonych do 07.09.2017, 20 kg dla rezerwacji potwierdzonych od 08.09.2017  LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair - 10 kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Miramar znajduje się bezpośrednio na plaży piaszczysta. Znajduje się w Lloret del Mar, Hotel posiada 54 pokoi i został odnowiony w 2015 roku, dostępna jest klimatyzacja. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby i recepcję. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Do dyspozycji jest basen. Odległość od hotelu: dyskoteka (500 m) i dworzec kolejowy (7 km). W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, sklepy i bary/restauracje. Hotel posiada garaż dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje opiekę medyczną, serwis pokojowy, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 30 km.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Costa Brava

Opis

  • W centrum rozrywki Lloret de Mar
  • Na przeciwko plaży i głównej promenady
  • Bezpłatny internet bezprzewodowy
  • Taras na dachu z basenem odkrytym

Lokalizacja

w Lloret de Mar, w pobliżu plaży, w centrum miejscowości, w centrum rozrywki, centrum handlowe przy hotelu, przy promenadzie, bary, sklepy i restauracje przy hotelu

liczba pokoi

54, restauracje: 1, bary: 1, , recepcja 24h, lobby, wymiana walut, internet bezprzewodowy, przechowalnia bagażu, taras słoneczny, windy, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty na dachu hotelu, leżaki bezpłatne

klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny), internet bezprzewodowy Typ pokoju -

STANDARD

pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

ok. 50 m od hotelu, przejście przez promenadę, publiczna, piaszczysto-żwirowa, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

centrum fitness.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

W cenie bagaż podręczny


lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm).

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm;

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości ok. 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i ok. 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*) - zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego



RYANAIR
WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony:
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 150zł/szt./2 strony

WIZZAIR
WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony:

- 10 kg - 200 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia  - 150zł/szt./2 strony dodatkowo płatne

NORWEGIAN
WYLOTY z Warszawy do Barcelony:
- 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy).

Informacje wizowe

Unia Europejska - nie są wymagane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Miramar
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Miramar

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Miramar:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    4.5
HolidayCheck
Ocena Miramar:
4.6 / 6

Hotel świetny, jeden z lepszych w lioret! 2009-11-22
Szczegóły oceny hotelu Miramar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    4.5

4.0

Miramar - możliwości zakwaterowania:

pokój 2-osobowy standard double room.
pok. 2 os. z widokiem na morze double room with sea view.
pokój 2-osobowy standard triple room 3+0.
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój jednoosobowy
Doppelz,Balkon,Meerblick
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Doppelzimmer
Doppelzimmer,Sparpreis
Einzelzimmer
Dreibett
Dreibettzimmer,Balkon,Mee

Miramar - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Miramar? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00