cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
19.10 - 24.10
już od 1779 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.12 - 08.12
już od 539 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Topaz
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Topaz
star 4

Malta
Ocena hotelu Topaz:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 grudnia 2019

Hotel Topaz w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Topaz Hotel w Bugibba. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, klimatyzację, lobby, salon i sklepy. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: Mdina (8 km), Waterpark (7 km), Valletta (12 km) i lotnisko MLA (20 km). W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, centrum miasta, kino, bary/restauracje, przystanek autobusowy i informacja turystyczna. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia

Hotel oferuje kantor. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa.

Bagaż

Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 250 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 170 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) - 32 kg - 340 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 250 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

RO./SC - bez wyżywienia BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

-

PLAŻA

-

HOTEL

Obiekt położony 10 minut spacerem od plaży. Topaz Hotel usytuowany jest w popularnym nadmorskim kurorcie Bugibba. Obiekt oferuje kryty i odkryty basen oraz duży taras słoneczny z leżakami. Goście mają do dyspozycji klimatyzowane pokoje z telewizorem i łazienką. Niektóre z nich dysponują balkonem. Czynna przez cały rok restauracja Emerald zaprasza Gości w porze śniadania, lunchu i kolacji. Na terenie obiektu mieści się również pub Royal Oak oraz bar przy basenie Beryl, który latem zaprasza na drinki. W pizzerii La Perla, która czynna jest w godzinach wieczornych, można zamówić pyszne dania z makaronu oraz pizze.W niemal każdy wieczór w hotelu Topaz organizowane są występy rozrywkowe. Obiekt dysponuje wielofunkcyjnym zapleczem sportowym. Kryty basen z podgrzewaną wodą czynny jest w sezonie zimowym. Przy odkrytym basenie znajduje się brodzik dla dzieci.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

-

INTERNET

-

KONFERENCJE/INCENTIVE

-

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

-

DLA DZIECI

-

ZAKWATEROWANIE

-

WYŻYWIENIE

-

INFORMACJE DODATKOWE

https://topaz.com.mt/

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika opisanego w części bagaż. Wtym celu należy wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.  DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair 15kg dla rezerwacji potwierdzonych do 07.09.2017, 20 kg dla rezerwacji potwierdzonych od 08.09.2017  BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair - 10 kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 280 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 370 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) Ryanair: - 20 kg - 220 PLN  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Topaz
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Topaz

3.9
polecam

jak na trzy gwiazdki - ok, choc spodziewalam sie czegos wiecej. pokoje troche stare ale sprzatane codziennie wraz z wymiana poscieli i recznikow. obsluga bardzo mila i komunikatywna. basen w porzadku, zatloczony ale mozna sie schlodzic. w restauracji hotelu topaz mozna bardzo smacznie zjesc. blisko do promenady - glownej ulicy bugibby i blisko tez do plazy. ogolnie hotel topaz wypada nienajgorzej, pozdrawiam

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3
  • Obsługa
    3.5
HolidayCheck
Ocena Topaz:
4 / 6

Przyjemny hotel za niską cenę 2014-09-10
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Dla tych, którzy nie oczekują zbyt wiele 2017-03-01
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Akceptowalny komfort za sensowne pieniądze 2017-03-22
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Solidny hotel 2017-07-28
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Oriana at The Topaz to solidny 4* hotel położony w miejscowości Bugibba. Przy szukaniu hotelu trzeba...
więcej

5.1

Topaz - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard
standard singleuse standard poolview
standard standard
standard standard poolview
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Topaz - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Topaz? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00