cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
  • Hotel Topaz, Malta
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
30.10 - 06.11
już od 1010 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.11 - 16.11
już od 459 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Topaz
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Topaz
star 4

Malta
Ocena hotelu Topaz:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Topaz:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 października 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 listopada 2020

Hotel Topaz w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Topaz Hotel w Bugibba. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, klimatyzację, lobby, salon i sklepy. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: Mdina (8 km), Waterpark (7 km), Valletta (12 km) i lotnisko MLA (20 km). W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, centrum miasta, kino, bary/restauracje, przystanek autobusowy i informacja turystyczna. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia

Hotel oferuje kantor. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa.

Bagaż

Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 250 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 170 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) - 32 kg - 340 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 250 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

RO./SC - bez wyżywienia BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

-

PLAŻA

-

HOTEL

Obiekt położony 10 minut spacerem od plaży. Topaz Hotel usytuowany jest w popularnym nadmorskim kurorcie Bugibba. Obiekt oferuje kryty i odkryty basen oraz duży taras słoneczny z leżakami. Goście mają do dyspozycji klimatyzowane pokoje z telewizorem i łazienką. Niektóre z nich dysponują balkonem. Czynna przez cały rok restauracja Emerald zaprasza Gości w porze śniadania, lunchu i kolacji. Na terenie obiektu mieści się również pub Royal Oak oraz bar przy basenie Beryl, który latem zaprasza na drinki. W pizzerii La Perla, która czynna jest w godzinach wieczornych, można zamówić pyszne dania z makaronu oraz pizze.W niemal każdy wieczór w hotelu Topaz organizowane są występy rozrywkowe. Obiekt dysponuje wielofunkcyjnym zapleczem sportowym. Kryty basen z podgrzewaną wodą czynny jest w sezonie zimowym. Przy odkrytym basenie znajduje się brodzik dla dzieci.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

-

INTERNET

-

KONFERENCJE/INCENTIVE

-

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

-

DLA DZIECI

-

ZAKWATEROWANIE

-

WYŻYWIENIE

-

INFORMACJE DODATKOWE

https://topaz.com.mt/

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika opisanego w części bagaż. Wtym celu należy wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.  DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair 15kg dla rezerwacji potwierdzonych do 07.09.2017, 20 kg dla rezerwacji potwierdzonych od 08.09.2017  BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair - 10 kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 280 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 370 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) Ryanair: - 20 kg - 220 PLN  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel znajduje się w  Bugibbie, w pobliżu ścisłego centrum, ok. 7 km od piaszczystej plaży Golden Bay, blisko miejsc rozrywki, ok. 21 km od lotniska, ok. 17 km od Valletty, ok. 300 m od przystanku autobusowego.

Adres

The Topaz Hotel,  Triq C.Tanti, SPB 3025 St.Paul´s (Bugibba, Qawra), Malta  Tel: +356 21572416  ,  +356 2014 6000  Web: www.topaz.com.mt 

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 1982. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 326 pokoi. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 1982. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 326 pokoi. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna, pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego i golfa. Jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje tenisa stołowego, bilard, zajęcia gimnastyczne i aerobik. W hotelu znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa i sauną. Zróżnicowana oferta programów rozrywkowych umili pobyt małym i dużym gościom.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Napoje wliczone są w cenę.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania. Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika. ++++ W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*).

- Ryanair (FR)

55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.

- Wizz Air (W6)

55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.

- Norwegian (DY)

55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.

- Easyjet (U2)

55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. 

- LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY)  

55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 

- W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) )

cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg. Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji. ++++ Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu. Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż :  www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

MALTA

Hotel info

The Topaz oferuje dogodną lokalizacją z dala od gwaru centralnych deptaków Bugibby, a jednocześnie w niedalekiej odległości od licznych atrakcji i rozrywek. Zaledwie niedługi spacer dzieli hotel od nabrzeża z promenadą, a także tętniącego życiem, głównego skweru kurortu. Wakacyjny kompleks hotelowy słynie z przestronnych tarasów słonecznych z dużym basenem. To doskonałe miejsce relaksu i wypoczynku w promieniach słońca. W okresie zimowym dostępny jest basen kryty. Wygodne zakwaterowanie, smaczna kuchnia serwowana w hotelowej restauracji i przyjazna obsługa to także duże atuty hotelu. The Topaz to doskonały stosunek jakości do ceny Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Bugibba, spokojniejsza lokalizacja na obrzeżach, w niedalekiej okolicy liczne butiki, bary, restauracje. Centralny skwer miejscowości ok 700m Nadmorska promenad w zasięgu niedługiego spaceru. Lotnisko w Luqa ok. 20 km.

Plaża

ok. 800m od hotelu nadbrzeżne tarasy skalne, ok 1200m piaszczysta plaża Bugibba Beach

Hotel

326 pokoi, 3 budynki, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, bar, sezonowy bar przy basenie, TV lounge i biblioteczka, sezonowy pub angielski The Royal Oak, sezonowa restauracja kuchnii włoskiej, butik, płatny kącik internetowy, sala konferencyjna, w pobliżu płatne miejsca parkingowe.

Pokój

wygodnie wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), zestaw do przenia kawy i herbaty, płatny sejf, płatna mini lodówka, większość z balkonem. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

duży basen zewnętrzny (sezon letni), przestronne tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Basen kryty (sezon zimowy). Płatne: masaż, bilard, automaty do gier. Cykliczne lekkie animacje lub wieczory z muzyką. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w centrum miejscowości.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- bez wyżywienia - śniadania - śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski.

Nasza opinia

przestronny, wakacyjny kompleks hotelowy. Spokojna lokalizacja na obrzeżach kurortu, a jednocześnie niedaleko centrum i wszelkich atrakcji. Duży basen to duży atut hotelu

200916Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Położenie

spokojne, w popularnej miejscowości St. Paul's Bay, ok. 700 m. od głównego centrum Bugibby. Przystanek autobusowy oddalony ok. 300 m. W pobliżu hotelu znajdują się restauracje, bary, sklepy. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Plaża

skalista plaża oraz popularna nadmorska promenada oddalone ok. 800 m. od hotelu.

Wyposażenie

326 pokoi rozmieszczonych w trzech budynkach. Hol powitalny z recepcją, sejfy (za opłatą), windy, restauracja bufetowa, pizzeria (czynna w godz. wieczornych), biblioteka, kącik wypoczynkowy z TV, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar z przekąskami i napojami oraz taras słoneczny. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. www.topazmaltahotel.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 18 m2, klimatyzacja, sejf, lodówka, TV sat., czajnik, telefon, balkon od strony ulicy. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na basen (1-2B). Uwaga: przy zakwaterowaniu 1 osoby, Gość otrzymuje pokój bez balkonu. 

Dzieci

brodzik.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Wellness

basen kryty. za opłatą: masaże oraz fryzjer.

Wyżywienie

Bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami. Śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa. 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Zgodnie z informacjami otrzymanymi z Maltańskiego Ministerstwa Turystyki, z dniem 1 czerwca 2016 roku wszyscy dorośli turyści przyjeżdżający na Maltę zostaną objęci taxą klimatyczną. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania lub wykwaterowania.Wysokość opłaty została ustalona na kwotę 0,5€ za dobę a jej maksymalna wysokość będzie wynosić 5€ za pobyt.Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.

Położenie

spokojne, w popularnej miejscowości St. Paul's Bay, ok. 700 m. od głównego centrum Bugibby. Przystanek autobusowy oddalony ok. 300 m. W pobliżu hotelu znajdują się restauracje, bary, sklepy. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Plaża

skalista plaża oraz popularna nadmorska promenada oddalone ok. 800 m. od hotelu.

Wyposażenie

326 pokoi rozmieszczonych w trzech budynkach. Hol powitalny z recepcją, sejfy (za opłatą), windy, restauracja bufetowa, pizzeria (czynna w godz. wieczornych), biblioteka, kącik wypoczynkowy z TV, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar z przekąskami i napojami oraz taras słoneczny. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. www.topazmaltahotel.com.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 18 m2, klimatyzacja, sejf, lodówka, TV sat., czajnik, telefon, balkon od strony ulicy. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na basen (1-2B). Uwaga: przy zakwaterowaniu 1 osoby, Gość otrzymuje pokój bez balkonu. 

Dzieci

brodzik.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Wellness

basen kryty. za opłatą: masaże oraz fryzjer.

Wyżywienie

Bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami. Śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Topaz

Opinie o Hotelu Topaz

3.9
polecam

jak na trzy gwiazdki - ok, choc spodziewalam sie czegos wiecej. pokoje troche stare ale sprzatane codziennie wraz z wymiana poscieli i recznikow. obsluga bardzo mila i komunikatywna. basen w porzadku, zatloczony ale mozna sie schlodzic. w restauracji hotelu topaz mozna bardzo smacznie zjesc. blisko do promenady - glownej ulicy bugibby i blisko tez do plazy. ogolnie hotel topaz wypada nienajgorzej, pozdrawiam

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Topaz - możliwości zakwaterowania:

Standard
Standard Pool View
Single Use Standard
Single Use Standard Pool View
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy
Pokój 1 osoobowy

Topaz - Możliwości wyżywienia:


Topaz - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Topaz? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00