cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
  • Hotel Cavo Spada Luxury, Kreta
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
18.08 - 21.08
już od 2654 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.08 - 21.08
już od 2654 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cavo Spada Luxury
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Cavo Spada Luxury
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Cavo Spada Luxury:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cavo Spada Luxury Resort & Spa to luksusowy hotel usytuowany w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i wyżywienie All Inclusive. Cavo Spada to idealny wybór dla najbardziej wymagających osób ceniących najwyższą jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w wiosce Rapaniana, około 3 km od centrum Kolymbari, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza (leżaki i parasole bezpłatne)
  • luksusowe wnętrza, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Cavo Spada Luxury w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cavo Spada Luxury Resort & Spa to luksusowy hotel usytuowany w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i wyżywienie All Inclusive. Cavo Spada to idealny wybór dla najbardziej wymagających osób ceniących najwyższą jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w wiosce Rapaniana, około 3 km od centrum Kolymbari, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza (leżaki i parasole bezpłatne)
  • luksusowe wnętrza, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Nowoczesny i luksusowy, zachwyca architekturą i pięknymi wnętrzami, jest dziełem prestiżowej greckiej grupy projektantów. Jeden z najbardziej luksusowych hoteli w zachodniej części Krety. Wspaniale położony w zadbanym ogrodzie, przy plaży, z widokiem na skalisty przylądek Spada, od którego wziął nazwę. Niedaleko stąd do malowniczego Kolymbari, które zachowało autentyczny kreteński charakter, znanego z doskonałych restauracji rybnych. Polecamy najbardziej wymagającym Klientom, którzy odnajdą tu wszystko, czego potrzeba do pełnego relaksu - zarówno dla ciała, jak i ducha.

POŁOŻENIE:

w niewielkiej wiosce Rapaniana, ok. 3 km od centrum KOLYMBARI, ok. 25 km na zachód od Chanii; ok. 40 km od lotniska w Chanii, ok. 160 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 700 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, kamienisto-piaszczysta, łagodne zejście do morza, kamieniste dno, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy, oddany do użytku w 2008 r., 150 pokoi, 3 budynki, 1 piętro, 3 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Arsenali - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte: Azzurro - kuchnia włoska, w restauracjach obowiązuje strój formalny do kolacji (panowie - długie spodnie), tawerna Sea Line - przy plaży, kuchnia śródziemnomorska i kreteńska, 2 razy w tygodniu kolacja tematyczna przy basenie: rybna i barbeque; bar główny, bar przy basenie; minimarket, kiosk; dwie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 30 EUR/tydz., ok. 50 EUR/2 tyg.), punkt internetowy (0,15 EUR/10 min), room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka na zamówienie, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², elegancki, nowoczesny i luksusowy, klimatyzowany (20.05-30.09), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 30 EUR/tydz.), sejf (ok. 30 EUR/tydz.), minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone rozsuwanymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,1 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aerobik, ścieżka do joggingu; miniklub (4-11 lat); za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu, oświetlenie kortu (ok. 15 EUR/godz.), siłownia (ok. 10 EUR/wstęp); oferta zewnętrzna: nurkowanie, jazda konna, windsurfing, kitesurfing.

SPA:

estetyczne wnętrza, wysoki poziom usług; za opłatą: kryty basen, słodka woda, gł. 1,4 m (wstęp ok. 10 EUR), jacuzzi (ok. 10 EUR), sauna (ok. 10 EUR), łaźnia turecka, pokój relaksacyjny, masaże, manicure i pedicure.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00-13.00 i 16.00-18.00); kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-18.00: piwo i wino, pozostałe alkohole lokalne: 17.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

wczesne śniadanie kontynentalne (5.00-7.00), późne śniadanie (10.30-11.30) w restauracji głównej; dodatkowo obiad w tawernie á la carte Sea Line (12.00-16.00), kolacja w restauracji á la carte Azzurro (19.30-23.00); raz na tydzień tematyczna kolacja: rybna i barbeque przy basenie; w każdej z restauracji á la carte wymagana wcześniejsza rezerwacja; nocne przekąski w wyznaczonej restauracji (23.00-24.00); minibar w pokoju codziennie uzupełniany w napoje alkoholowe i bezalkoholowe; wybrane importowane alkohole w barze przy basenie (10.00-18.00) i barze głównym (17.00-1.00); centrum spa: basen, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia, wybrany zabieg (90 min/tydz.).

KONTAKT:

0030/2824022121, www.cavospada.gr

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cavo Spada Luxury Resort & Spa to luksusowy hotel usytuowany w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i wyżywienie All Inclusive. Cavo Spada to idealny wybór dla najbardziej wymagających osób ceniących najwyższą jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w wiosce Rapaniana, około 3 km od centrum Kolymbari, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza (leżaki i parasole bezpłatne)
  • luksusowe wnętrza, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nowoczesny i luksusowy, zachwyca architekturą i pięknymi wnętrzami, jest dziełem prestiżowej greckiejgrupy projektantów, jeden z najbardziej luksusowych hoteli w zachodniej części Krety. Wspaniale położony w wypielęgnowanym ogrodzie, przy plaży, z widokiem na skalisty przylądek Spada, od którego wziął nazwę. Niedaleko stąd do malowniczego Kolymbari, które zachowało autentyczny kreteński charakter, znanego z doskonałych restauracji rybnych. Polecamy najbardziej wymagającym Klientom, którzy odnajdą tu wszystko, czego potrzeba do pełnego relaksu dla ciała i ducha.

 

POŁOŻENIE: 

w niewielkiej wiosce Rapaniana, ok. 3 km od centrum KOLYMBARI; ok. 25 km na zachód od Chanii; ok. 40 km od portu lotniczego w Chanii; ok. 160 km od portu lotniczego w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 700m od hotelu. Transfer indywidualny ok. 560 pln w 2 strony (taxi max 4 osoby).PLAŻA : hotelowa, kamienisto-piaszczysta, łagodne zejście do morza, kamieniste dno, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki,ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

 

HOTEL: 

pięciogwiazdkowy, luksusowy, oddany do użytku w 2008 r., 150 pokoi, 3 budynki, 1 piętro, 3 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Arsenali - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 1 restauracja à la carte: Azzuro - kuchnia włoska, w restauracjach obowiązuje strój formalny do kolacji (panowie długie spodnie) tawerna Sealine - przy plaży, kuchnia śródziemnomorska i kreteńska; bar główny, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, mini-market, kiosk; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 5 EUR/48 godz.), punkt internetowy, room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, fryzjer; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

 

POKÓJ: 

standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², elegancki, nowoczesny i luksusowy, klimatyzowany (20.05.-31.09.), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: łącze internetowe (ok. 3 EUR/godz.), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), mini-bar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze (możliwość 1 dostawki) za dopłatą; rodzinny: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone rozsuwanymi drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym (dodatkowy telewizor); pokój rodzinny na zamówienie i za dopłatą; możliwość zamówienia pokoju rodzinnego z wejściem do basenu, za dopłatą.

 

SPORT I ROZRYWKA: 

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,1 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (za kaucją; oświetlenie kortu ok. 15 EUR/godz.); mini-klub (4-11 lat). Spa: estetyczne wnętrza, wysoki poziom usług; bezpłatnie: siłownia; za opłatą: kryty basen, słodka woda, gł. 1,4 m (wstęp ok. 10 EUR), jacuzzi (ok. 10 EUR), sauna (ok. 10 EUR), łaźnia turecka, pokój relaksacyjny, masaże, manicure i pedicure.

 

WYŻYWIENIE:

HB - śniadania i obiadokolacje.

 

KONTAKT: 

0030/2824022121; www.cavospada.gr

 

W CENIE: 

vip treatment dla nowożeńców

 

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cavo Spada Luxury Resort & Spa to luksusowy hotel usytuowany w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i wyżywienie All Inclusive. Cavo Spada to idealny wybór dla najbardziej wymagających osób ceniących najwyższą jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w wiosce Rapaniana, około 3 km od centrum Kolymbari, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza (leżaki i parasole bezpłatne)
  • luksusowe wnętrza, komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Nowoczesny i luksusowy, zachwyca architekturą i pięknymi wnętrzami, jest dziełem prestiżowej greckiej grupy projektantów. Jeden z najbardziej luksusowych hoteli w zachodniej części Krety. Wspaniale położony w zadbanym ogrodzie, przy plaży, z widokiem na skalisty przylądek Spada, od którego wziął nazwę. Niedaleko stąd do malowniczego Kolymbari, które zachowało autentyczny kreteński charakter, znanego z doskonałych restauracji rybnych. Polecamy najbardziej wymagającym Klientom, którzy odnajdą tu wszystko, czego potrzeba do pełnego relaksu - zarówno dla ciała, jak i ducha.

POŁOŻENIE:

w niewielkiej wiosce Rapaniana, ok. 3 km od centrum KOLYMBARI, ok. 25 km na zachód od Chanii; ok. 40 km od lotniska w Chanii, ok. 160 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 700 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, kamienisto-piaszczysta, łagodne zejście do morza, kamieniste dno, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy, oddany do użytku w 2008 r., 150 pokoi, 3 budynki, 1 piętro, 3 windy, duże i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Arsenali - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte: Azzurro - kuchnia włoska, w restauracjach obowiązuje strój formalny do kolacji (panowie - długie spodnie), tawerna Sea Line - przy plaży, kuchnia śródziemnomorska i kreteńska, 2 razy w tygodniu kolacja tematyczna przy basenie: rybna i barbeque; bar główny, bar przy basenie; minimarket, kiosk; dwie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 30 EUR/tydz., ok. 50 EUR/2 tyg.), punkt internetowy (0,15 EUR/10 min), room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka na zamówienie, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², elegancki, nowoczesny i luksusowy, klimatyzowany (20.05-30.09), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 30 EUR/tydz.), sejf (ok. 30 EUR/tydz.), minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone rozsuwanymi drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,1 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aerobik, ścieżka do joggingu; miniklub (4-11 lat); za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu, oświetlenie kortu (ok. 15 EUR/godz.), siłownia (ok. 10 EUR/wstęp); oferta zewnętrzna: nurkowanie, jazda konna, windsurfing, kitesurfing.

SPA:

estetyczne wnętrza, wysoki poziom usług; za opłatą: kryty basen, słodka woda, gł. 1,4 m (wstęp ok. 10 EUR), jacuzzi (ok. 10 EUR), sauna (ok. 10 EUR), łaźnia turecka, pokój relaksacyjny, masaże, manicure i pedicure.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00-13.00 i 16.00-18.00); kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-18.00: piwo i wino, pozostałe alkohole lokalne: 17.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

wczesne śniadanie kontynentalne (5.00-7.00), późne śniadanie (10.30-11.30) w restauracji głównej; dodatkowo obiad w tawernie á la carte Sea Line (12.00-16.00), kolacja w restauracji á la carte Azzurro (19.30-23.00); raz na tydzień tematyczna kolacja: rybna i barbeque przy basenie; w każdej z restauracji á la carte wymagana wcześniejsza rezerwacja; nocne przekąski w wyznaczonej restauracji (23.00-24.00); minibar w pokoju codziennie uzupełniany w napoje alkoholowe i bezalkoholowe; wybrane importowane alkohole w barze przy basenie (10.00-18.00) i barze głównym (17.00-1.00); centrum spa: basen, sauna, hammam, jacuzzi, siłownia, wybrany zabieg (90 min/tydz.); ultra all inclusive za dopłatą w hotelu (ok. 30 EUR/os./dzień).

KONTAKT:

0030/2824022121, www.giannoulishotels.com

GRATIS:

serwis plażowy


Mapa Hotelu Cavo Spada Luxury
Polecamy Hotele w Kreta (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Cavo Spada Luxury:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Cavo Spada Luxury
https://youtu.be/R6YtBUmf9as
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cavo Spada Luxury

4.7
zdecydowanie polecam

Hotel piekny, bardzo czysty jedzenie wspaniałe, profesjonalna załoga.Polecam byliśmy w nim 2 razy i znowu się wybieramy. Wspaniale się w nim wypoczywa. Nabiera się siły do życia!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    5.5
  • Obsługa
    5.7
HolidayCheck
Ocena Cavo Spada Luxury:
5.4 / 6

Świetny na odpoczynek zdala od zgiełku miejskiego. 2009-07-08
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

5.4
Czysty, świeży i pachnący, dla osób leniwych 2009-07-22
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Hotel święty spokój 2009-08-03
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Super wypoczynek 2009-09-21
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Cavo Spada maj 2010 2010-05-16
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Udany pobyt 2010-06-14
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel polecam osobom ceniącym spokój i chcącym wypocząć od zgiełku. Położony na uboczu w spokojnej w...
więcej

5.6
Święty spokój - udane wakacje 2010-07-09
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Bardzo udana podróż poślubna 2010-07-12
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel jest idealny dla osób pragnących wypoczynku w spokojnym miejscu. Nie znajdziecie w pobliżu dys...
więcej

5.3
Hotel nie wart 5 gwiazdek 2010-08-11
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.2
High quality i tyle 2010-08-11
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

W hotelu spedzilem tydzien w czerwcu. Bylo zal wyjezdzac. Bardzo czysto i luksusowo, olbrzymi basen ...
więcej

5.5
Pełen relaks w komfortowym otoczeniu 2010-08-22
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Klasa i wysoki standard 2010-08-22
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel dla szukających spokoju i wytchnienia.Bez przesady,z klasą i smakiem.Jedzenie bardzo smaczne i...
więcej

5.0
Nie do końca na 5 gwiazdek. 2010-09-08
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel warty polecenia 2010-09-13
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Generalnie hotel czysty, ładny, elegancki, basen duży jak na taka liczbę gości, jedzenie bardzo dobr...
więcej

5.7
Perełka pośród greckiego rumowiska 2010-09-17
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.5
Cavo Spada - gorące wakacje na wysokim poziomie! 2010-10-01
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie do końca zadowolony 2011-06-28
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Byliśmy z żoną w czerwcu 2011 r. Generalnie hotel okey, póki jest w miarę nowy wszystko wygląda ładn...
więcej

5.0
Wspaniałe miejsce dla poszukujących spokoju 2011-07-06
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Spokój i cisza 2011-09-12
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Bardzo przyzwoicie 2011-10-03
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Wybrałam się tam w podróż poślubną. Hotel bardzo ładny, jedzenie SUPER! Dużo warzyw i owoców. Obsług...
więcej

4.6
Perełka pośród kreteńskich pól i upraw 2011-11-03
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Super! 2012-07-06
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Piękny hotel w nienajlepszym położeniu 2012-07-23
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Cudowne wakacje, w tym roku wybieramy się ponownie 2012-07-24
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniały odpoczynek 2012-07-27
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Nowoczesny bardzo czysty i ładny hotel, położony raczej na uboczu, zdala od miasta, polecany na roma...
więcej

5.5
Luksus i spokój 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.5
Opinia o hotelu 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Ni to Chorwacja, ni Turcja. 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.5
Polecam 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Kameralny, komfortowy hotel zapewniający dyskretny wypoczynek. Optymalne położenie - odległośc od p...
więcej

5.3
5 gwiazdek to trochę za dużo 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Było cudownie 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Kreta 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Kawa z termosu albo 3 euro! 3-3.5 gwiazdki realne. 2013-05-23
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Super hotel! Spokój cisza. 2013-06-06
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Opinia o hotelu Cavo Spada w Rapaniana (Chania) 2013-06-10
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Pięciogwazdkowa Cavo Spada 2013-07-18
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Wymarzony hotel na wakacje 2013-07-23
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniały hotel, pełen relaks. 2014-08-09
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Cavo Spada to hotel dla ludzi szukających odpoczynku. Spędziliśmy tam wspaniałe wakacje. Polecam oso...
więcej

6.0
Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących relaksu 2014-08-14
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Polecam hotel wszystkim osobom, które preferują odpoczynek zamiast aktywnego spędzania czasu. Hotel ...
więcej

5.3
Całkiem przyzwoity, dla ceniących spokój 2014-10-07
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Niewielki, nowy, zadbany obiekt ok. 20 km na zachód od Chani. Położony na uboczu, tuż przy kamienist...
więcej

5.1
Bardzo fajny 2015-07-22
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.6
Opinia dla tych którzy mają wątpliwości 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

3.2
Dobry pod warunkiem wyboru dobrego tour operatora 2017-06-05
Szczegóły oceny hotelu Cavo Spada Luxury:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.2

Cavo Spada Luxury - możliwości zakwaterowania:

DZ/Balk/Ter,Meerblick
Doppelz,Balkon/Terrasse
DZ,Bk,M,Superior
Doppelz,Terr.,Gem.- Pool
DZ,Balk/Ter,Meerblick
Doppelz,Balkon/Terrasse
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Einzelz,Balkon/Terrasse
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Fam.-Zim.,Balkon/Terrasse
Fam.-Zim.,Balkon/Terrasse
Jun.-Suite,Balk/Ter,Mb.

Cavo Spada Luxury - Możliwości wyżywienia:


Cavo Spada Luxury - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Cavo Spada Luxury? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00