cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
  • Hotel Tahiti Playa, Costa Brava
1 / 34
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.08 - 26.08
już od 276 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 21.10
już od 118 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Tahiti Playa
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Tahiti Playa
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Tahiti Playa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2019

Hotel Tahiti Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

COSTA BARCELONA/HISZPANIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • taras słoneczny • basen zewnętrzny z jacuzzi • restauracja bufetowa • kawiarnia • bar • sala telewizyjna • basen zewnętrzny z jacuzzi

Wyposażenie

• leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatny) • garaż (płatny) • sala konferencyjna • fryzjer • minimarket 

Karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

472 

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne - tutaj.

Dla dzieci

• basen dla dzieci • plac zabaw • miniklub • animacje • łóżeczko (płatne 9 €/dzień) • opieka dla dziecka (płatna) • menu dla dzieci

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • bilard • rzutki

Płatne • strefa spa • solarium • jacuzzi • wypożyczalnia rowerów 

Rozrywka

• program rozrywkowy • animacje sportowe • lekcje tańca • muzyka na żywo 

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • balkon lub taras • 1 podwójne łóżko • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja • suszarka do włosów • TV • sejf (płatny) • telefon • minibar (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 3 os. • balkon • 1 podwójne łóżko • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja • suszarka do włosów • TV • sejf (płatny) • telefon • minibar (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 3-4 os. • widok na basen • balkon lub taras • 1 podwójne łóżko • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja • suszarka do włosów • TV • sejf (płatny) • telefon • minibar (płatny)

Wyżywienie

Pełne wyżywienie • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)

Dwa posiłki • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Barcelona

OPIS

Położony tuż przy piaszczystej plaży hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi. Liczne atrakcje dla dzieci, kreatywne animacje, kolorowy miniklub oraz brodzik zapewnią słoneczne chwile dziecięcej beztroski. Zaplecze rekreacyjno-sportowe i piękna okolica zachęca do spacerów i aktywnego wypoczynku.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (4), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 8 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

przy hotelu hotelu, publiczna, piaszczysta, 200 m długości, dojście do plaży promenadą. Płatne: parasole, leżaki, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:2 budynki główne (liczba pięter: 7, liczba wind: 6) Typy pokoi: pokoje superior dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje superior B dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje superior pool A dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje superior pool B dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje superior VIP dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , suity dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , suity VIP dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , suity VIP premier dla max. 6 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

Wyżywienie

restauracja główna, bary (4)

śniadanie

śniadanie (08:00-10:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (08:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, animacje , jacuzzi

płatne

bilard, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

27.02.2019 12:33

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours  4* Kat. lokalna 4*  

Położenie

- w centrum miejscowości Santa Susanna - od plaży oddzielony promenadą - w pobliżu sklepów/restauracji/barów - ok. 65 km od Barcelony - ok. 77 km od lotniska w Barcelonie 

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Double Superior Balcony or Terrace Standard - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi (płatny) , sejf (płatny), minibar (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów , - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen za dopłatą Pokoje VipTreatment Superior SeaView Balcony or Terrace - pokój z widokiem na morze - vip serwis: umeblowany taras z rozkładanymi krzesłami, sejf w cenie, deska do prasowania, wstęp do solarium z hamakami, łóżeczko dla dziecka.

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen zewnętrzny, jacuzzi - leżaki i parasole przy basenie,  ręczniki (depozyt) - tenis stołowy, bilard -  animacje w ciągu dnia i wieczorami dla dzieci i dorosłych Płatne: - Centrum Spa - solarium, jacuzzi,

Dla dzieci

- mini klub dla dzieci 4-10 lat (od maja do października) - basen dla dzieci - plac zabaw dla dzieci - opiekunka dla dziecka na zapytanie (płatna) - łóżeczko dla dziecka (płatne)  

Wyżywienie

Self Catering (SC) - bez wyżywienia Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna Moorea" , dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, lokalna - restauracja Bora Bora", restauracja Tahaa" - bar, lounge bar, 

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1999 roku, wyremontowany w  2017 r. - 472 pokoi - 2 budynki - 7 pięter - windy - recepcja - pralnia (płatna) - parking (płatny) - Internet Wi-Fi  (płatny) - sklepik - wypożyczalnia rowerów (płatna) - wypożyczalnia samochodów - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - http://tahitiplaya.com/en/home.html

Cena

.

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 270 PLN (wyloty do 05.05)/ 230 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 280 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 370 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 370 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 140zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

bezpośrednio przy pięknej, szerokiej plaży. Malgrat ok. 1,5 km. Za hotelem znajduje się linia kolejowa z bardzo dobrym połączeniem z Barceloną (pociąg do Barcelony kursuje co ok. 20-30 min) i innymi miastami Costa Brava. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

446 pokoi odnowionych w 2014 r. oraz 83 suite odnowione w 2016 r. Hol powitalny z recepcją, restauracja z tarasem, salon z barem i TV sat., terminal internetowy i WLAN za opłatą, winda. Obszerny tropikalny kompleks basenowy (ok. 700 m kw.) z brodzikiem dla dzieci i jacuzzi. W ogrodzie taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, materace za opłatą. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (4 pokoje).

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki w formie bufetu. Na zapytanie kuchnia dietetyczna.

Zakwaterowanie

wanna, WC, TV sat., telefon, suszarka, sejf (za opłatą), lodówka (za opłatą), klimatyzacja i balkon (niektóre z bocznym widokiem na morze) ok. 21 m kw. A1C/2C/A1D/2D: pokój 2-os. z 2 łóżkami 140 x 200 cm lub 1 łóżkiem 180 x 200 cm. A1D/2D: z widokiem na basen. A1E/2E: pokój VIP (ok. 21 m kw.) z 2 łóżkami 110 x 200 cm i kanapą 90 x 190 cm z widokiem na morze. A2L/3L: pokój 2-os.superior, boczny widok na morze. A2M/3M/4M: pokój 2-os. superior z widokiem na basen i morze. Suite: B2A/3A/4A: dla max. 4 osób,ap. dwupokojowy, ok. 30 m kw., lodówka bez opłaty, czajnik bezprzewodowy, balkon, boczny widok na morze. B2B/3B/4B: z widokiem na morze. B2D/3D/4D/5D/6D: "Premier Suite"dla max. 6 osób, (ok. 60 m kw.), ap. 3 pokojowy:pokój dzienny, dwa oddzielne pokoje 2 -os. z widokiem na morze.

Sport

tenis stołowy, aerobik. Bilard za opłatą.

Dzieci

animacje, mini klub.

Rozrywka

w ramach programu animacyjnego wieczorne przedstawienia.

Opłata klimatyczna

ok. 1,50 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 8 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży. Maks. liczba osób nie może zostać przekroczona.

Parkowanie

w pobliżu garaż podziemny (ok. 15 EUR/dzień, do 07.06 i od 21.09 w miarę dostępności w cenie).

Zwierzę domowe

nie.

Grupy

Grupy szkolne i młodzieżowe na zapytanie. Przy grupach szkolnych pobierana kaucja ok. 13 EUR/os., płatna na miejscu.

Zniżki FIRSTBOOK

10% zniżki do 18.03 (nie dot. A1-2E, B2-6D).

Zniżki

1-3 dzieci (2-7 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Tahiti Playa
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Tahiti Playa

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Tahiti Playa:
4.6 / 6

Naprawdę dobry hotel na letnie wakacje. 2008-02-16
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.9
Hotel jak najbardziej w porządku 2008-08-19
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Zdjęcia hotelu przedstawiopne w katalogu biura podrózy są adekwatne do tego co było na miejscu. Każd...
więcej

5.5
Dla nie wymagających 2009-03-29
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.5

4.0
Polecam ten hotel 2009-07-29
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.5
Trzy gwiazdki, dla wymagajacych odradzam 2010-03-22
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.7

hotel bardzo dobry, ale czuć trzy gwiazdki. dobre jest to, że nie oszukuje klientów i uczciwie się o...
więcej

4.6
Najlepszy hotel w Santa Susanna 2011-07-26
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Obiektywnie polecam w 75%: 2011-08-03
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Zdecydowanie nie polecam! 2011-11-07
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.2
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma 2012-05-25
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Świetne położenie hotelu, miła obsługa 2013-06-21
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Hotel Tahiti Playa: polecamy przyjechać 2014-10-25
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Świetny hotel tuż przy plaży. Korzystaliśmy ze śniadań i kolacji i jedzenie bardzo nam smakowało. Fa...
więcej

5.0
Hotel Tahiti Playa tuż obok świetnej plaży 2014-10-25
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

W hotelu spędziliśmy 7 nocy. Mieliśmy super pokój z dużym balkonem. Łazienka była nowa i przestronna...
więcej

5.1
Drinki z palemką i plażą na wyciągnięcie ręki 2015-12-29
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.5

Jeżeli lubicie spędzać urlop w hotelu z ładnym widokiem, basenami, zapewnionym wyżywieniem i bezpośr...
więcej

4.7
50/50 2017-02-28
Szczegóły oceny hotelu Tahiti Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5

Tahiti Playa - możliwości zakwaterowania:

SUPERIOR POOL A
VIP-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon czesciowo boczny widok n/morze
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy superior dla 1 osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
SUPERIOR B
SUITE VIP PREMIER
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
standard double superior balcony or terrace
standard double superior poolview balcony or terrace
SUPERIOR VIP SEA VIEW
VIP-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita budynek boczny typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon czesciowo boczny widok n/morze
SUPERIOR A
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
standard superior balcony or terrace
standard superior poolview balcony or terrace
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
standard viptreatment superior seaview balcony or terrace
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon czesciowo boczny widok n/morze
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze widok na basen
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
SUPERIOR B
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
VIP-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita budynek boczny typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon czesciowo boczny widok n/morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze widok na basen
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SUPERIOR SINGLE USE A
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
VIP-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita budynek boczny typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
SUPERIOR VIP SEA VIEW
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze widok na basen
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SUITE VIP
Suita premier wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SUITE VIP
SUPERIOR VIP SEA VIEW
SINGLE SUPERIOR POOL A
SUITE VIP PREMIER
SUITE VIP
SUPERIOR POOL B
SINGLE SUPERIOR VIP SEA VIEW
SUITE ROOM
SUITE VIP
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Superior,Balk/Ter,seitl.M
Doppel,Superior,Balk/Terr
DZ,Balk/Ter
Doppelz,Balkon,Superior
Doppelz,Superior,Balkon,s
SINGLE SUPERIOR VIP SEA VIEW
SUITE ROOM
EZ,Balkon,seitl.Meerbl
EZ,Blk/Ter,Sup,PooloderMB
Einzelz,Balkon,Superior
SUPERIOR POOL B
SUPERIOR SINGLE USE A
SUPERIOR POOL A
SUITE ROOM
SUPERIOR POOL A
SUPERIOR B
SUPERIOR B
SUPERIOR POOL A
SINGLE SUPERIOR VIP SEA VIEW
SINGLE SUPERIOR POOL A
SUPERIOR POOL B
SINGLE SUPERIOR POOL A
SUPERIOR A
SUPERIOR SINGLE USE A
SUPERIOR VIP SEA VIEW
SUPERIOR A
SUITE VIP PREMIER
SUITE VIP PREMIER
SINGLE SUPERIOR POOL A
SUPERIOR SINGLE USE A
SUPERIOR A
SUPERIOR POOL B
SUITE ROOM
SINGLE SUPERIOR VIP SEA VIEW
Suite,Balkon/Terrasse
Suite,BoT/Vip
Suite,Balk/Ter,Premier

Tahiti Playa - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Tahiti Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00