cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
  • Hotel Oasis Park, Costa Brava
1 / 46
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
28.08 - 04.09
już od 3496 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.10 - 02.11
już od 415 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Oasis Park
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Oasis Park
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Oasis Park:
4.8 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019

Hotel Oasis Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum miasta
  • w niewielkiej odległości od sklepów i lokalnych atrakcji
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • windy: 4
  • ogród
  • Wi-Fi: w cenie
  • sala TV
  • garaż: za opłatą
  • parking: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

428

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • oferta z nieograniczonym  darmowym wejściem do aquaparku (podczas całego pobytu klientów w hotelu) Waterworld Lloret dostępna tylko w ofercie pakietowej TUI Poland (przelot + hotel)
  • hotel nie akceptuje zwierzęta 
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • plac zabaw
  • pokój gier i zabaw
  • miniklub dla dzieci 4-12 lat
  • łóżeczko dziecięce: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa: 16+
  • hammam
  • siłownia
Płatne
  • masaże

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (kilka razy w tygodniu, wieczorami, w ciągu dnia)

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • od strony basenu
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka: za opłatą

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30-10:00
  • obiad: 13:00-15:00
  • kolacja: 19:30-21:30
  • przekąski: 10:30-13:00 i 16:00-20:00
  • lody dla dzieci: 10:30-13:00 i 16:00-20:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe: 10:00-23:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 1
  • restauracja: bufet, show cooking

  • bary i inne: 2
  • bar
  • bar przy basenie: czynny w terminie 15.06-15.09

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Rewelacyjnie położony niedaleko centrum miasta i blisko 2 pięknych plaż - rozrywkowej Lloret de Mar oraz spokojnej, otoczonej klifami Fenals. Odznaczony certyfikatem jakości ISO 9001, oferuje beztroski pobyt w przestronnych i przytulnie urządzonych pokojach. Wspaniałe miejsce na aktywne wakacje w gronie rodziny i przyjaciół - do dyspozycji Gości jest basen z wydzieloną częścią dla dzieci, miniklub oraz plac i pokój zabaw. Na miejscu jest restauracja i 2 bary oraz centrum spa z basenem krytym, jacuzzi i sauną. Świetna baza wypadowa do zwiedzania okolicy - blisko stąd m.in. do pięknych Ogrodów św. Klotyldy, punktu widokowego Lloret de Mar oraz aquaparku Waterworld z mnóstwem atrakcji dla osób w każdym wieku.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Fenals, ok. 800 m od centrum LLORET DE MAR, najbliższe sklepy i bary ok. 30 m od hotelu, przy drodze lokalnej, ok. 1 km od punktu widokowego Lloret de Mar, ok. 1,5 km od Ogrodów św. Klotyldy, ok. 1,5 km od aquaparku Waterworld, ok. 13 km od Toss de Mar, ok. 35 km od Girony; ok. 80 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 180 m od hotelu (centrum Lloret de Mar, Barcelona, Blanes).

    PLAŻA:

    Fenals, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 550 m od hotelu, dojście do plaży chodnikiem, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet); Lloret de Mar, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1,2 km od hotelu, dojście do plaży drogą i chodnikiem, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1970 r., corocznie odnawiany, 457 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 4 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, show-cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, kuchenka mikrofalowa, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, bar w lobby, bar przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu; centrum konferencyjne, taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: room-service, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci - łóżko pojedyncze), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (ok. 3,5 EUR/dzień), minibar (płatny wg konsupcji), sejf (ok. 5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat i wanienka do kąpieli na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok ogród, basen lub okolicę.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, prostokątny kształt, ok. 250 m², gł. 0,9-2 m, kaskada, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); rzutki, aqua aerobik; za opłatą: bilard, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci (w terminie: 15.06-15.09); centrum spa (wstęp dla os. powyżej 16 roku życia): bezpłatnie: kryty basen z rozsuwanym dachem, podgrzewany, ok. 120 m², gł. 1,1-1,5 m, jacuzzi, łaźnia parowa, bicze wodne, sauna fińska, sala fitness; za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjno-relaksujące.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; do obiadu i kolacji serwowane wino i piwo; przekąski i lody w wyznaczonym barze (10.30-13.00, 16.00-20.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); 20 % zniżki na masaże w centrum spa; wymagane noszenie opasek all inclusive; all inclusive jest dostępne tylko w okresie: 8.06.-7.09.

    KONTAKT:

    0034/972365021, www.ghthotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    W najbardziej rozrywkowym kurorcie Costa Brava, w jego wypoczynkowej części Fenals, ok. 350 m od piaszczystej, zatokowej plaży. Do centrum Lloret de Mar ok. 800 m. W pobliżu hotelu kilka barów, restauracji i market. W centrum kurortu szeroki wybór barów, dyskotek i sklepów. Do lotniska w Barcelonie ok. 90 km.
    Pokoje:
    Hotel dysponuje 428 pokojami rozlokowanymi w 6 piętrowym budynku. Pokoje standardowe dla max. 4 osób (w układzie 2+2), nie najnowsze, ale wygodne, klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), telefonem, TV-sat, sejfem (ok. 23 EUR/tydzień + 10 EUR depozyt), lodówką (ilość limitowana, płatna - ok. 4 EUR/dzień) oraz balkonem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, lobby, kafeteria, restauracja, windy, pokój telewizyjny, ogród z 2 basenami i brodzikiem (w basenach słodka woda, jeden z basenów ze rozkładanym zadaszeniem), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, niewielki plac zabaw, mini klub, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (płatna), pralnia (płatna), przechowalnia bagażu. Stanowiska internetowe płatne, wi-fi w miejscach ogólnie dostępnych gratis, wi-fi w pokojach za opłatą. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 10 EUR). Na plaży leżaki i parasole płatne ok. 6 EUR/os.
    Wyżywienie:
    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do obiadów. W terminach zawierających się w przedziale 14.06. - 12.09. można dopłacić do All Inclusive: śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia (sałatki, kanapki, hot dogi, lody) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23:00) w miejscach wyznaczonych przez hotel.
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    Bezpłatne: korzystanie ze strefy wellness: mały basenik z kaskadą, sauna parowa, łóżka relaksacyjne, jacuzzi, mała siłownia. Masaże dodatkowe płatne. Hotel zapewnia dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Naszym zdaniem:
    Bardzo fajna propozycja dla osób poszukujących hotelu właśnie w Lloret de Mar. Hotel dobrze utrzymany (co roku odnawiane poszczególne strefy hotelu) z sympatyczną atmosferą i dobrym wyżywieniem.

    Program

    Dzień 1
    Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl/rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
    Dzień 2 - 7 (lub 14)
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
    Dzień 8 (lub 15)
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.
    Uwaga!
    W hotelach na terenie Katalonii konieczna opłata lokalnego podatku.

    świadczenia

    Cena podstawowaobejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7lub10 lub11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowanie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    COSTA BRAVA
    informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Taki jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Costa Brava
    Najbardziej znany i popularny nadmorski odcinek Katalonii, swoją nazwę zawdzięcza niezwykłej linii brzegowej - poszerpane skały, zatoczki z piaszczystymi plażami i morze w szmaragdowym kolorze. Turystów przyciąga również stolica Katalonii - Barcelona -piekne miasto pełne zabytków. To miasto, do którego chce się wracać, i w którym można się zakochać, bo oferuje wszystko - kulturę, rozrywkę, plaże, słońce, nadmorskie bulwary i zabytki architektury, których nie znajdziecie nigdzie indziej.
    Miejscowości wakacyjne na Costa Brava
    Tossa de Mar
    Miasteczko nazywane błękitnym rajem, jest jednym z najpiękniejszych miejsc na Costa Brava. Kolorowe łodzie w porcie, średniowieczny zamek wznoszący się nad zatoką, skaliste wybrzeże i malownicze uliczki prowadzące na plażę.
    Lloret de Mar
    Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca niezliczone rozrywki dla osób w każdym wieku. Tu można bawić się o każdej porze dnia i nocy. Miejscowość jest mieszanką turystycznego przemysłu i kilkusetletniej historii, mieszają się tu hotele z eleganckimi rezydencjami, a uliczki starego miasta ze sklepami dla turystów.
    Malgrat de Mar
    Położona ok. 60 km od Barcelony, jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania. Świetna, długa plaża, nadbrzeżna promenada, przy której ulokowały się liczne sklepy, bary i restauracje, zachęcają do spędzenia dnia w słońcu. Wieczorem warto wybrać się na spacer po starej części miejscowości pochodzącej z XV w., gdzie zachowała się typowa, śródziemnomorska atmosfera. W pobliżu park atrakcji dla dzieci Marineland.
    Santa Susana
    Połączona w zasadzie z Malgrat de Mar jest świetnym miejscem do spędzenia wakacji dla ludzi aktywnych. Niezliczone możliwości sportów wodnych, świetne połączenie kolejowe z Barceloną, szerokie piaszczyste plaże, parki i skwery z kawiarniami i sklepami - to właśnie Santa Susana.
    Calella
    Kurort z pięknymstarym miastempełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii,sklepów, restauracji i barów. Miejsce, drugie po Lloret, gdzie lubią sie bawić młodzi ludzie.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania orazGdańska. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisko Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady.

    Wycieczki lokalne

    BARCELONA - FONTANNY - cena ok. 40 EUR/os. dorosła, 27 EUR/ dziecko
    Zapraszamy do miasta Antoniego Gaudiego, gdzie zobaczymy, miedzy innymi kościół Sagrada Familia (imponująca budowla sięgająca powyżej 100 metrów), dzielnicę Eixample, obejrzymy tereny wystawy światowej oraz obiekty olimpijskie na wzgórzu Montjuic (miejsce rozpoczęcia i zakończenia olimpiady w 1992 r.). Zaprosimy również na spacer po słynnej ulicy Ramblas, będącej głównym deptakiem Barcelony,oraz zwiedzimy Stare Miasto (La Ciutat Vella) - z przepiękną dzielnicą gotycką - Barri Gotic, w sercu której mieści się wspaniała Katedra św. Eulalii.A takze coś dla miłośników piłki nożnej - wizyta na słynnym stadionie Barcelony Camp Nou - dodatkowo platna 20 EUR. Wieczorem pokaz słynnych "tańczących fontann" - powrót do hoteli ok północy.
    MONTSERRAT - cena ok. 42 EUR/os. dorosła, 26 EUR/dziecko
    To monumentalny i rozległy masyw górski o stromych ścianach i szczytach przypominających iglice i baszty. Stojąc u podnóża, trzeba mocno zadzierać głowę, by wśród pionowych ścian dostrzec położony na wąskiej półce skalnej (721m n. p. m.) słynny klasztor benedyktynów - główne sanktuarium Maryjne Katalonii. Przebywając w tym duchownym centrum Katalonii zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji: figurą La Moreneta - Czarnej Madonny z Montserrat. Posłuchamy również słynnego chóru chłopięcego Escolania, najstarszego w Europie (o ile nie będzie na wyjezdzie).
    ŚWIAT DALEGO -GIRONA - cena ok. 46 EUR/os. dorosła, 33 EUR/dziecko
    Podczas tej wycieczki będzie można podziwiać Muzeum Salvadora Dali w Figueres, rodzinnym mieście Daliego. Następnie pojedziemy do jednego z najpiękniejszych zakątków Catalonii - Girony.Wspaniale zachowane stare miasto pozwoli nam sie przenieść w czasie.
    RUPIT - BESALU - cena ok. 49 EUR/os. dorosła, 32 EUR/dziecko
    Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu- kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad w restauracji położonej na wzgórzu skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia i place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza.
    WATER WORLD
    (czynny od 15 maja)
    - cena ok. 30 EUR bilet normalny, 70 EUR bilet rodzinny, 18 EUR bilet dla dziecka
    Największe miasteczko wodne na Costa Brava , pełne torów wodnych i basenów. Sa tu równiez dwie największe atrakcje: Rafting River, niezwykle rwąca i bystra rzeka o długości 215 m i Water Mountain - 250 m różnicy wysokości! Cały dzień niezapomnianych wrażeń i świetnej zabawy.
    MARINALAND
    (czynny od 15 maja)
    - cena ok.27 EUR bilet normalny, ok. 65 EUR bilet rodzinny, ok.17,5 EUR bilet dladziecka.
    Delfinarium i park rozrywki o powierzchni 6,5 ha. Największe atrakcje Marinelandu to znakomite pokazy tresury delfinów, lwów morskich, papug oraz ptaków drapieżnych. Park rozrywki wodnej to cały zespół basenów, torów wodnych i zjeżdżalni.
    REJS STATKIEM DO TOSSA DE MAR - cena ok.31 EUR
    Wspaniała wycieczka wzdłuż wybrzeza Costa Brava, w czasie której możecie Państwo podziwiać niezapomniane widoki "dzikiego wybrzeża". Jak sama nazwa wskazuje przyroda stworzyła ten kawałek litoralu wyjątkowo pięknie i dziko.Skały opadające bezposrednio do morza i wciśnięte w nie zatoczki są doskonałym plenerem zdjęciowym.A Tossa de Mar to chyba najpiękniejsze miejsce na całym wybrzeżu!
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1970 r, odnowiony w 2001 r.

    Położenie:

    Lloret de Mar, 90 km od Lotniska, w części Lloret o nazwie Fenals - to spokojniejsza, rodzinna cześć miejscowości.

    Plaża :

    publiczna, piaszczysta, 300 m. Parasole i leżaki płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    W Hotelu:

    restauracja w budynku, bar, winda, basen z tarasem słonecznym.

    Pokoje :

    W budynku głó;wnym: 447 pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, TV SAT, telefon, sejf (płatny), wanna, suszarka do włosó;w, balkon/ taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    animacje, dostęp do Internetu

    Płatne:

    SPA, bilard.


    Dla dzieci:

    mini klub (czynny w lipcu i sierpniu), plac zabaw, krzesełka w restauracji, łó;żeczka ( na życzenie).

    Wyżywienie :

    HB

    Posiłki:

    Napoje zawarte:

    Śniadanie, obiadokolacja

    wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

    Położenie

    - Fenals, dzielnica Lloret de Mar - ok. 30 m od sklepów, barów - ok. 180 m od przystanku autobusowego - ok. 800 m od centrum miejscowości - ok. 35 km od lotniska w Gironie - ok. 75 km od Barcelony - ok. 90 km od lotniska El Prat w Barcelonie

    Plaża

    - publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ok. 550 m od hotelu   - leżaki i parasole za opłatą (ok. 10/komplet)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - kryty basen - jacuzzi - leżaki i parasole przy basenie - animacje (od lipca do połowy września) - taras słoneczny Płatne - bilard - tenis stołowy - masaże, sauna - sporty wodne na plaży

    Pokoje

    standard - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka (płatna, na zamówienie) - sejf (płatny) - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen za dopłatą

    Dla dzieci

    - wydzielona część dla dzieci w basenie głównym - plac zabaw - animacje (od lipca do połowy września) - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie) - wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - 457 pokoi, 7 pięter - należy do hiszpańskiej sieci hotelowej GHT - systematycznie odnawiany - sala TV - wypożyczalnia samochodów - bezpłatny  internet Wi-Fi  w miejscach wyznaczonych przez hotel - www.ghthotels.com

    Bagaż

    Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIACB

    Hotel info

    4-gwiazdkowy, przestronny i tętniący życiem hotel położony jest w przyjemnej, zielonej dzielnicy kurortu Lloret de Mar. Usytuowanie hotelu w dzielnicy Fenalas gwarantuje jednocześnie łatwy dostęp do tętniącego życiem centrum jak i piaszczystej plaży. Goście hotelu cenią wszechobecną wakacyjną atmosferę, a bogate zaplecze rekreacyjne to kolejny atut obiektu. Szczególnie w okresie letnim nie brak tu atrakcji i rozrywek. Amatorów aktywnego wypoczynku ucieszy basen z tarasami słonecznymi, a miłośników błogiego relaksu zapraszamy do strefy Spa & wellness. Hotel należy do katalońskiej sieci hotelowej GHT co jest gwarancją dobrego serwisu i udanego wypoczynku. Kategoria lokalna 4****

    Lokalizacja

    Lloret de Mar, spokojna okolica, dzielnica Fenals. Butiki, bary, restauracje w pobliżu. Tętniące życie centrum kurortu z klubami i dyskotekami ok. 750m. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

    Plaża

    plaża Fenals ok. 450mhttps://aturp.sykon.pl/Hotele/Opisy/obiekt_opisy_list.php?idhotel=10028 od hotelu, główna plaża Lloret de Mar ok. 750m, piaszczysto-żwirkowe, długie i szerokie. Publiczne, bezpłatne, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą. Rejsy wycieczkowe do Tossa de Mar lub Calelli za opłatą (sezon letni).

    Hotel

    428 pokoi, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, cafeteria i bar, sezonowy bar przy basenie, TV lounge, sala konferencyjna, płatny kącik internetowy, punkt wymiany walut, płatne miejsca parkingowe

    Pokój

    wygodnie urządzony, klimatyzacja (sezon letni), ogrzewania (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek, co jednak zmniejsza komfort zakwaterowania. Pokój 1-os. na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    2 baseny zewnętrzne (sezon letni) w tym 1 basen zadaszony i podgrzewany (sezon zimowy). Przestronny taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: siłownia, tenis stołowy, bilard, strefa spa & wellness z sauną, jacuzzi, ofertą masaży i procedur relaksacyjnych i kosmetycznych. Cykliczne programy animacyjne lub wieczory z muzyką.

    Dzieci

    brodzik, kącik zabaw

    Opcje wyżywienia

    - all inclusive soft

    All inclusive soft

    3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

    Uwagi

    hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

    Nasza opinia

    przestronny, wakacyjny kompleks z bogatym zapleczem rekreacyjnym. Dogodna lokalizacja w spokojnej dzielnicy Fenals, jednocześnie łatwy dostęp do tętniącego życiem centrum kurortu oraz piaszczystej plaży. 170907

    Przewóz bagażu

    limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Vueling (kod lotu VY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x20cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2*-3* 0,5 EUR/os/dzień, 4* 1 EUR/os/dzień, 5* 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis kontrahenta

    Hotel GHT Oasis Park znajduje się 5 minut spacerem od spokojnej plaży Fenals i 15 minut spacerem od tętniącego życiem centrum Lloret de Mar. Oferuje on odkryte baseny oraz spa i siłownię. Wszystkie klimatyzowane pokoje w hotelu dysponują balkonem i telewizją satelitarną. Do dyspozycji Gości jest sejf do wynajęcia oraz łazienka z suszarką do włosów i zestawem kosmetyków. Spa dostępne jest za dodatkową opłatą i obejmuje saunę, wannę z hydromasażem oraz kryty basen. Do dyspozycji Gości są podgrzewane leżaki i gabinet masażu. Hotel zapewnia rozrywkę dla dzieci i dorosłych oraz mini klub dla dzieci w miesiącach letnich. W hotelu znajduje się pokój gier i strzelnica. W hotelu  znajduje się restauracja z kuchnią pokazową oraz usługi bufetowe na wszystkie posiłki. All Inclusive - Zasady - Ten program jest ważny tylko w przypadku pobytów na minimum 5 nocy Wszystkie zasady są obowiązkowe:  Napoje są nieograniczone, ale tylko jeden drink na osobę będzie podawany na raz.  Przechowywanie napojów i przekazywanie ich innym gościom nie jest dozwolone.  Napoje alkoholowe nie będą podawane gościom poniżej 18. roku życia.  Personel może ograniczyć obsługę napojów alkoholowych według własnego uznania.  Usługi all inclusive są wyłączne dla gości, którzy zarezerwowali usługę; nie można ich udostępniać innym.  W przypadku niewłaściwego korzystania z usług all inclusive lub nieprzestrzegania tych zasad, Hotel zastrzega sobie prawo do anulowania tej usługi.   Pokój jednoosobowy: pokoje z balkonem, łazienką z suszarką do włosów i lustrem powiększającym, klimatyzacją, ogrzewaniem, telefonem, telewizją satelitarną, sejfem do wynajęcia, lodówką do wynajęcia po wcześniejszym uzgodnieniu. Elektroniczne drzwi z kartą. Pokój dwuosobowy: pokoje z balkonem, w pełni wyposażona łazienka z suszarką do włosów i lustrem powiększającym, klimatyzacja, ogrzewanie, telefon, telewizja satelitarna, sejf do wynajęcia, lodówka do wynajęcia  na wcześniejsze życzenie. Elektroniczne drzwi z kartą. Pokój dwuosobowy: 2 łóżka. Łóżko podwójne dostępne jest tylko na życzenie i za potwierdzeniem przez hotel. Pokój dwuosobowy z widokiem na basen: Pokoje z balkonem z widokiem na basen, łazienkę z suszarką do włosów i lustrem powiększającym, klimatyzację, ogrzewanie, telefon, telewizję satelitarną, sejf do wynajęcia, lodówkę do wynajęcia i po wcześniejszym uzgodnieniu. Elektroniczne drzwi z kartą. Pokój dwuosobowy: 2 łóżka. Łóżko podwójne dostępne jest tylko na życzenie i za potwierdzeniem przez hotel. Luksusowy apartament: prywatne SPA, łazienka z suszarką do włosów i lusterkiem powiększającym. Klimatyzacja, ogrzewanie, telefon, telewizja satelitarna, sejf do wynajęcia, lodówka, kuchenka mikrofalowa. Zamek elektroniczny z kartą. Pokój-sypialnia z podwójnym łóżkiem.     

    Oferta

    Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.

    Opieka na miejscu

    Na miejscu Klienci są pod telefoniczą opieką polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.

    CENA NIE ZAWIERA

    UWAGA! Cena oferty nie zawiera: TRANSFERU Istnieje możliwość dokupienia usługi transferu podczas zakładania rezerwacji (shuttle bus) lub poprzez kontakt z biurem (transfer indywidualny). Dostępne opcje transferu: - Shuttle Bus w godzinach 6:30 - 23:30 - Transfer indywidualny PODATKU TYRYSTYCZNEGO Na terenie Katalonii obowiązuje podatek turystyczny, który Klienci uiszczają bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Podatek płatny jest maksymalnie za 7 nocy pobytu i dotyczy osób powyżej 16 roku życia, a jego cena uzalezniona jest od kategorii obiektu zakwaterowania i jego lokalizacji. Hotele 5* - ok. 2,50 Euro za osobę za noc Hotele 4* - ok. 1 Euro za osobę za noc; w Barcelonie - ok. 1,25 Euro za osobę za noc Hotele 3 * i pozostałe obiekty - ok. 0,50 Euro za osobę za noc; ok. 0,75 Euro w Barcelonie za osobę za noc.

    Przelot, bagaż

    Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. RYANAIR - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) - bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.  

    Opcje wyżywienia

    Możliwe opcje wyżywienia dostepne w zależności od obiektu: RO/Self Catering - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje do obiadu i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, możliwe przekąski w ciągu dnia, wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych przez hotel godzinach i miejscach

    Informacje dodatkowe

    Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive lub wybranego wyżywienia Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.


    Wygoda Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    W pełnym atrakcji Lloret de Mar 400 m od słynnej plaży Fenals Komfortowe pokoje

    Jednym zdaniem

    Komfortowy hotel  położony w tętniącym życiem Lloret de Mar jest idealnym rozwiązaniem dla osób pragnących połączyć wypoczynek na plaży z zabawą do białego rana.

    Opis miejscowości

    Lloret de Mar to najpopularniejszy kurort na hiszpańskim Costa Brava. Można tu znaleźć szeroki wachlarz atrakcji zaspokajających potrzeby każdego turysty. Na miłośników kąpieli morskich i słonecznych czekają długie, piaszczyste plaże, z których najbardziej znana to Playa de Lloret i Playa Fenals. Kurort oferuje rozwinięte zaplecze hotelowe o zróżnicowanym standardzie a także szereg atrakcji dla miłośników aktywnego wypoczynku. W mieście znajduje się Park wodny Water World, a przy plaży można korzystać z bogatej oferty sportów wodnych. Lloret de Mar to również rozrywkowa stolica Costa Brava, która nigdy nie śpi W miejscowości znajdziemy dziesiątki doskonałych restauracji, barów i dyskotek. 

    Budynek

    Położony  w najpopularniejszym kurorcie Costa Brava - Lloret de Mar, w dzielnicy Fenals, w pobliżu głównej ulicy, ok. 800 m. od centrum miejscowości i 400 m od znanej plaży Fenals. W odległości 100 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy. 6-pietrowy budynek dysponuje 457 pokojami. Oficjalna kategoria ****.

    Pokoje

    Standardowe 2-osobowe z możliwością dostawki, elegancko urządzone, o powierzchni 13-15 m2. Wszystkie pokoje są klimatyzowane , wyposażone w sejf , telefon, telewizor , TV Sat., łazienkę z prysznicem lub wanną, balkon.

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, 2 baseny - duży zewnętrzny  z tarasem słonecznym (dla gości bezpłatne leżaki i parasole przy basenie) oraz mniejszy kryty basen (podgrzewany od października do maja).Ponadto: restauracja, 2 bary w tym bar przy basenie, sala telewizyjna, siłownia, Wi-Fi; odpłatnie sauna, solarium, jacuzzi, sala gier, bilard, rzutki, kafejka internetowa, parking.

    Plaża

    Publiczna plaża Fenals o długości 700 m, szeroka, piaszczysta, znajduje się ok. 400 m od hotelu. Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 10 EUR za komplet 2 leżaki + parasol). 

    Wyżywienie

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. 

    Cena zawiera

    9 noclegów (autokar) * 7 lub 14 noclegów (samolot, dojazd własny) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL, NNW+ bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna Bezpieczne Podróże * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna płatna na miejscu (0,9/dzień/os. dorosła > 16 lat) Opcjonalne: leżaki i parasole przy plaży, napoje do obiadokolacji.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Costa Brava, Hiszpania

    Położenie

    do plaży ok. 400 m. Do centrum Lloret de Mar ok. 800 m.

    Wyposażenie

    428 pokoi z holem powitalnym, salonem, barem/kafeterią, tv sat i salą wideo, WLAN gratis. Jadalnia, sklep, 3 windy. 2 baseny z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Taras z leżakami i parasolami.

    Zakwaterowanie (A)

    A1C: pokoje 1-os. łazienka, WC, telefon, tv sat, klimatyzacja, sejf za opłatą i balkon. A2A/A3A: pokoje 2-os. łazienka, WC, suszarka, telefon, tv sat, klimatyzacja, sejf za opłatą i balkon. A2B/3B: jak A2A, z widokiem na basen. Pokoje rodzinne: (2 pomieszczenia). A2D: pokoje dla  2 os. dorosłych i 2-4 dzieci  2 pokoje 2-os ( niepołączone drzwiami), z dostawką. A2S/3S: pokoje 2-os. wariant ekonomiczny, wybór pokoju pozostawiają państwo w gestii hotelarza. Apartamenty: wanna, WC, klimatyzacja, telefon, TV-sat., suszarka, sejf za opłatą, aneks kuchenny (lodówka, k. mikrofalowa), balkon. B4J: junior suite dla 4-os. (ok. 45 m kw.).

    Wyżywienie

    ze śniadaniem, 2 lub 3 posiłkami lub All Inclusive (bufet) dot. oferty A. Bez wyżywienia, śniadanie, 2 lub 3 posiłki (bufet) dot. oferty B.

    Sport

    siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: bilard i strzelanie z łuku.

    Wellness

    strefa SPA: turecka łaźnia parowa, whirlpool, natrysk relaksacyjny, podgrzewane leżaki. 

    Dzieci

    animacja, plac zabaw.

    Rozrywka

    sala zabaw, wieczorki taneczne, animacja.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat

    Parkowanie

    parking za opłatą (50% zniżki do 31.5. i od 17.9.), mały garaż ok. 16 EUR/dzień (na zapytanie). 

    Zwierzę domowe

    nie.

    All Inclusive

    (w terminie 16.06.-10.09.): 3 posiłki, napoje (lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe) w godz. 10.00-23.00, przekąski, lody dla dzieci  (10.30-13:00, 16-20:00).

    Zniżki (A)

    1-2 dzieci (do 12 lat): pobyt gratis, (13-16 lat): zniżki procentowe, lub 2-4 dzieci (2-16 lat): zniżki procentowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w Lloret de Mar, 90 km od lotniska w Barcelonie, w spokojnej, rodzinnej części Lloret de Mar o nazwie Fenals. Centrum Lloret oddalone ok. 800 m -15 minut spacerem. Przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysta, ok 400 m od hotelu. Parasole i leżaki płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Kompleks hotelowy z 1970, wyremonotwany w 2001r, posiada certyfikat ISO 9001. Hotel dobrze utrzymany (co roku odnawiane poszczególne strefy hotelu) z przyjazną atmosferą i smaczną kuchnią. Propozycja skierowana do rodzin z dziećmi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja z lobby, windy, restauracja, bar, kafeteria, pokój telewizyjny, przechowalnia bagażu. Wypożyczalnia samochodów, usługi pralni chemicznej, odpłatny parking.

    INTERNET

    bezpłatne WiFI na terenie hotelu, w pokojach za opłatą. Punkt internetowy za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    bezpłatnie: 2 baseny (mniejszy zadaszony),  taras do opalania, leżaki i parasole przy basenie, siłownia, tenis stołowy. Programy animacyjne. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 10 EUR). odpłatnie: bilard, automaty do gry, centrum Spa obejmuje saunę, wannę z hydromasażem, kryty basen, masaże, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    brodzik, niewielki plac zabaw, mini club czynny od 15.06. do 15.09., wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

    ZAKWATEROWANIA

    Pokoje dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposazone w łazienki ( suszarki do włosów), klimatyzację, TV/SAT, telefon oraz balkon. Sejf za opłatą, mini lodówka na życzenie.

    WYŻYWIENIE

    HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive w terminie 11.06.-10.09.2016 śniadanie, obiad, przekąski, lody dla dzieci, kolacja. Napoje bezalkoholowe, lokalne alkoholowe, woda w godzinach 10:00-23.00. W opcji all inclusive korzystanie z basenu krytego, jacuzzi i łaźni tureckiej.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.ghthotels.com/en/hotel-costa-brava/hotel-lloret-de-mar/hotel-oasis-park-spa Udogodnienia dla niepełnosprawnych. Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

    CENA

    OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta (UWAGA!!! region Costa Doroda - oferta bez polskojęzycznego rezydenta - obsługa anglojęzyczna), wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) EasyJet: jedną sztukę bagażu wliczając torebki i laptopy o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki). CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15kg - ok. 300 zł; 23kg - ok. 350 zł LOT: 23 kg - ok 300 zł Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg  Easyjet: 15kg LOT: 23 kg (Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm)

    DOBA HOTELOWA

    !!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Oasis Park
    Filmy hotelu Oasis Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Oasis Park!
    https://youtu.be/x_6Y2FzEpe4
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Oasis Park

    5.0
    zdecydowanie polecam

    OASIS PARK Jak na 3 gwiazdkowy hotel całkiem fajne miejsce na wakacje, szczególnie jak ktoś nie ma zamiaru zamknąć się tylko w hotelu. Hotel jest w centrum, więc jest co robić, miasteczko jest bardzo urokliwe, zabytki w połączeniu z pubami restauracjami i pięknymi widokami. Sam hotel ma bardzo dobre jedzenie i bogate all inclusive, cały czas są różne snaki jak hamburgery, hot dogi itp. Plaża bardzo ładna, ale trzeba do niej dojść.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    polecam

    ostatni turnus i o dziwo obsluga nadal mila i usmiechnieta. a co do opinii - potwierdzam poprzednikow: czysto, dobre jedzenie i super lokalizacja, dostep do komunikacji roznego typu - OK, minus to te sciany, ale wyposazenie, lazienki i fajny balkonik OK.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.7
    polecam

    spontaniczny urlop - Tunezja, listopad, cena mega mega last minute, all incl. - hotel istnieje tak dlugo jak i lotnisko w Monastirze (chyba), ale za to: ma fajna plaze, dobry personel, all na prawde roznorodne, ladne pokoje z widokiem na morze, obdrapany, ale oni przeciez co sezon maluja te hotele na nowo (jak pamukkale..) to i farba odpada. taxi, autobusy w obie strony (Sousse, Port K. oraz do Monastiru), mozna takze pociagiem do Tunisu - ale to dla zaawansowanych.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    polowa czerwca w Calleli - Oasis Park, dobr 3*, raczej hotel dla mlodych, na luzie, nie czepiajacych sie odglosow za sciana - pokoje ok, tylko sciany z tektury. he he . all inclusive bardzo ok, lokalizacja bardzo dore, wszedzie blisko, co prawda przy ulicy (raczej nie polecam rodzinom z dziecmi). czysto, milo i przyjemnie w dobrej cenie i to samolotem!

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    mega rozrywkowe wakacje w Hiszpanii (zaczelo sie od kilkugodzinnego opoznienia samolotu.. ale za to poznalismy niezla ekipe z Gdanska!!!) hotel 3*, z super all (stawiamy na napoje!), czysty i blisko centrum. poz wzgledem komunikacyjnym tez spoko (autobusy, pociag...). polecam tym co zwiedzaja i od 3* nie wymagaja 5 za taka kase! hotel i miejscowosc polecam kazdemu!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      4.6
    HolidayCheck
    Ocena Oasis Park:
    4.5 / 6

    Udany wyjazd 2010-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Wspaniały urlop 2012-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel warty polecenia dla rodzin z dzieckiem. 2012-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.3

    Hotel warty polecenia w cichej okolicy idealny na wakacje z dzieckiem. Jedzenie bardziej pod anglikó...
    więcej

    5.4
    Godny polecenia hotel 4-gwiazdkowy 2014-05-18
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Hotel godny polecenia;Pokoje małe ale wystarczające, codziennie sprzątane. Łazienka całkiem sympatyc...
    więcej

    5.6
    Ogólnie OK 2014-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Ogólnie bez większych uwag. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, ręczniki codziennie wymieniane. Jed...
    więcej

    5.0
    Mocno średnio 2014-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Oasis Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.8

    Oasis Park - możliwości zakwaterowania:

    pok. 2 os. z widokiem na basen double pool view (2/3p)
    SINGLE ROOM
    dbl with balcony dbl
    double room pool view dbl pool view
    standard double standard balcony or terrace
    standard double standard poolview balcony or terrace
    Junior Suita WC Safe
    Pokoj na pietrze WC Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras widok na basen Safe
    DOUBLE SINGLE USE
    STANDARD ROOM
    STANDARD ROOM
    Junior Suita WC Safe
    Pokoj na pietrze WC Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras widok na basen Safe
    DOUBLE SINGLE USE
    Junior Suita WC Safe
    Pokoj na pietrze WC Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras Safe
    Standardzimmer WC balkon lub taras widok na basen Safe
    STANDARD ROOM
    STANDARD POOL VIEW ROOM
    STANDARD POOL VIEW ROOM
    STANDARD POOL VIEW ROOM
    MONOPARENTAL ROOM
    Pokój 2 osobowy z dostawką
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pokój 2 osobowy
    JUNIOR SUITE
    MONOPARENTAL ROOM
    APARTMENT 2/4
    JUNIOR SUITE
    DOUBLE SINGLE USE
    MONOPARENTAL ROOM
    APARTMENT 2/4
    APARTMENT 2/4
    MONOPARENTAL ROOM
    JUNIOR SUITE
    SINGLE ROOM
    STANDARD POOL VIEW ROOM
    Pokój 1 osoobowy
    DOUBLE SINGLE USE
    JUNIOR SUITE
    SINGLE ROOM
    JUNIOR SUITE
    APARTMENT 2/4
    STANDARD ROOM
    SINGLE ROOM

    Masz pytania o Hotel Oasis Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00