cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.11 - 06.12
już od 2222 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.02 - 19.02
już od 1998 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu S'entrador Playa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel S'entrador Playa
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu S'entrador Playa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 lutego 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

Hotel S'entrador Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum Cala Ratjada
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • garaż: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, Maestro 

Liczba pokojów

212

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: maks. do 5 kg, na zapytanie

    W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat, maj-wrzesień
  • animacje dla dzieci: maj-wrzesień
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: maj-wrzesień

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „Oasis Spa & Wellness": 16+
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia: 16+
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
Płatne
  • grota lodowa
  • spa shower
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • solarium
  • korty tenisowe: 5
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • lekcje gry w tenisa: w ofercie firm zewnętrznych
  • jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
  • rowery: w ofercie firm zewnętrznych
  • golf

rozrywka

  • zajęcia sportowe sezonowo
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • widok na morze
  • wanna
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita SUX1
  • 2 os.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • widok na basen lub ogród
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • balkon
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
Pokój 2-osobowy DZL1
  • 1-3 os.
  • od strony lądu
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • room service: za opłatą
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • WC

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: rezerwacja wymagana, bufet dla dzieci, dania bez laktozy: rezerwacja wymagana, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar „Bar Hall": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Hotel położony przy jednej z najpiękniejszych plaż w miejscowości Cala Ratjada. Złocisty piasek, piękno zatoki i turkusowe morze oraz otoczenie lasów piniowych gwarantują spokojny, rodzinny wypoczynek, a pobliskie miasteczko, pełne restauracji i kafejek, dostarczy dodatkowych atrakcji. Świetny wybór dla amatorów aktywnego wypoczynku. Do dyspozycji jest między innymi aż 5 kortów tenisowych, na których rozgrywane są oficjalne turnieje. Na szczególną uwagę zasługuje hotelowe centrum spa, w którym nie zapomniano o najmłodszych Gościach hotelu. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w północno-wschodniej części wyspy, pełnej pięknych, małych zatoczek ze złocistym piaskiem; w malowniczej miejscowości CALA RATJADA, w otoczeniu lasów; ok. 100 m od morza; ok. 350 m od centrum handlowego, ok. 75 km od lotniska w Palma de Mallorca, ok. 100 m od przystanku autobusowego.

    PLAŻA:

    Cala Agulla, publiczna, piaszczysta, ok. 200 m od hotelu, znajduje się na obszarze Parku Naturalnego; leżaki i parasole płatne (10 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, elegancki i przestronny, nowoczesny; 4 piętra, 207 pokoi, recepcja czynna całą dobę, hol, 3 windy; restauracja, foteliki dla dzieci, podczas kolacji wymagany strój formalny (panowie długie spodnie), lobby bar, snack bar przy basenie, Longue bar przy kortach tenisowych; salon wypoczynkowy, przechowalnia bagażu, profesjonalne centrum rowerowe z przechowalnią i wypożyczalnią sprzętu, duży słoneczny taras z leżakami (ręczniki plażowe dostępne w recepcji - depozyt ok. 15 EUR), ogród, pralnia, sala konferencyjna dla maks. 125 osób, za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/15 min.), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień); akceptowane psy do 5 kg; akceptowane karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok 20 m², centralna klimatyzacja z możliwością sterowania, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny według konsumpcji), sejf (ok. 17 EUR/tydz.), balkon (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    4-os., ok 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo oddzielony drzwiami salon z dodatkowymi miejscami do spania; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, ok. 250 m², gł. 0,3-2,2 m, słodka woda, brodzik, gł. ok. 0,4 m, plac zabaw, miniklub i minispa dla dzieci (basen kryty z podgrzewaną wodą), nowoczesna siłownia, bilard, rzutki, aerobik, tenis stołowy; klub tenisowy: 5 kortów (ok. 14 EUR/godz.) oraz boiska do gry w siatkówkę, koszykówkę i piłkę nożną; programy animacyjne z muzyką i tańcami.

    SPA:

    nowoczesne, bogato wyposażone, podgrzewany basen, jacuzzi, panoramiczna sauna, łaźnia turecka z chromoterapią, łaźnia parowa, prysznice tropikalne na bazie olejków aromatycznych; płatne: centrum urody, masaże, solarium, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało.

    SOFT ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; 0,5 l wody oraz 0,5 l wina lub napój orzeźwiający do obiadu i kolacji; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971564312, www.serranohotels.com

    GRATIS:

    wstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 1988. Obiekt oferuje łącznie 207 pokoi. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się szatnia i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, siatkówka, golf, strzelanie z łuku i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Narty wodne, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i piłkę ręczną, jak również za dodatkową opłatą bilard. W hotelu dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, talasoterapia, anti-aging i solarium. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Obiekt oferuje inne opcje żywieniowe. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu S'entrador Playa
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu S'entrador Playa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena S'entrador Playa:
    5.5 / 6

    Włoska robota w hiszpańskim hotelu na Majorce 2008-04-25
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.4
    Poniżej oczekiwań 2008-07-03
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Supre lokalizacja 2008-07-20
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    Bardzo fajna i wygodna lokalizacja hotelu! Dwa kroki od przecudnej i malowniczej plaży. Można cały d...
    więcej

    5.0
    Przygasły blask 4 gwiazdek 2009-08-07
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Blisko plaży, dobre jedzenie, bardzo miła obsługa. 2009-08-10
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Dobry ale z mankamentem 2009-11-11
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      1.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    3.7
    Fajny hotel, szkoda ze nie ma All 2010-05-07
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Ciekawe rodzinne wakacje 2010-06-20
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Hotel poniżej oczekiwań 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Fajny hotel dla par przy pięknej plaży 2012-12-13
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hiszpańska wyspa i...dużo Niemców 2014-07-13
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      5.3

    Mało ciekawe wycieczki,cały czas mylono nas z Niemcami,którzy po prostu okupują tą wyspę! Menu niem...
    więcej

    4.7
    Hotel lepszy od plaży 2016-07-25
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.3

    Obiekt nieco wysłużony, ale zarządzający starają się stale naprawiać lub maskować niedociągnięcia. R...
    więcej

    4.0

    S'entrador Playa - możliwości zakwaterowania:

    Single mit Kind Balkon
    DZ,Bk,MB,single mit Kind
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balkon,Meerblick
    Doppelz,Balkon,Sparpreis
    DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    Doppelz,Superior,Balkon,M
    DOPPELZIMMER STANDARD
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzelz,Balkon,Meerblick
    Familienzimmer,Balkon
    FAMILIENZIMMER
    SUITE
    Suite,Terrasse

    S'entrador Playa - Możliwości wyżywienia:


    S'entrador Playa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel S'entrador Playa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00