cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
  • Hotel S\'entrador Playa, Majorka
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.08 - 30.08
już od 1054 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.02 - 22.02
już od 188 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu S'entrador Playa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel S'entrador Playa
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu S'entrador Playa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 lutego 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

Hotel S'entrador Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum Cala Ratjada
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • garaż: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, Maestro 

Liczba pokojów

212

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: maks. do 5 kg, na zapytanie

    W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat, maj-wrzesień
  • animacje dla dzieci: maj-wrzesień
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: maj-wrzesień

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „Oasis Spa & Wellness": 16+
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia: 16+
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
Płatne
  • grota lodowa
  • spa shower
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • solarium
  • korty tenisowe: 5
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • lekcje gry w tenisa: w ofercie firm zewnętrznych
  • jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
  • rowery: w ofercie firm zewnętrznych
  • golf

rozrywka

  • zajęcia sportowe sezonowo
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • widok na morze
  • wanna
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita SUX1
  • 2 os.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • widok na basen lub ogród
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • balkon
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
Pokój 2-osobowy DZL1
  • 1-3 os.
  • od strony lądu
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • minibar: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • room service: za opłatą
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna
  • WC

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: rezerwacja wymagana, bufet dla dzieci, dania bez laktozy: rezerwacja wymagana, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar „Bar Hall": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Hotel położony przy jednej z najpiękniejszych plaż w miejscowości Cala Ratjada. Złocisty piasek, piękno zatoki i turkusowe morze oraz otoczenie lasów piniowych gwarantują spokojny, rodzinny wypoczynek, a pobliskie miasteczko, pełne restauracji i kafejek, dostarczy dodatkowych atrakcji. Świetny wybór dla amatorów aktywnego wypoczynku. Do dyspozycji jest między innymi aż 5 kortów tenisowych, na których rozgrywane są oficjalne turnieje. Na szczególną uwagę zasługuje hotelowe centrum spa, w którym nie zapomniano o najmłodszych Gościach hotelu. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w północno-wschodniej części wyspy, pełnej pięknych, małych zatoczek ze złocistym piaskiem; w malowniczej miejscowości CALA RATJADA, w otoczeniu lasów; ok. 100 m od morza; ok. 350 m od centrum handlowego, ok. 75 km od lotniska w Palma de Mallorca, ok. 100 m od przystanku autobusowego.

    PLAŻA:

    Cala Agulla, publiczna, piaszczysta, ok. 200 m od hotelu, znajduje się na obszarze Parku Naturalnego; leżaki i parasole płatne (10 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, elegancki i przestronny, nowoczesny; 4 piętra, 207 pokoi, recepcja czynna całą dobę, hol, 3 windy; restauracja, foteliki dla dzieci, podczas kolacji wymagany strój formalny (panowie długie spodnie), lobby bar, snack bar przy basenie, Longue bar przy kortach tenisowych; salon wypoczynkowy, przechowalnia bagażu, profesjonalne centrum rowerowe z przechowalnią i wypożyczalnią sprzętu, duży słoneczny taras z leżakami (ręczniki plażowe dostępne w recepcji - depozyt ok. 15 EUR), ogród, pralnia, sala konferencyjna dla maks. 125 osób, za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/15 min.), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień); akceptowane psy do 5 kg; akceptowane karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok 20 m², centralna klimatyzacja z możliwością sterowania, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny według konsumpcji), sejf (ok. 17 EUR/tydz.), balkon (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    4-os., ok 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo oddzielony drzwiami salon z dodatkowymi miejscami do spania; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, ok. 250 m², gł. 0,3-2,2 m, słodka woda, brodzik, gł. ok. 0,4 m, plac zabaw, miniklub i minispa dla dzieci (basen kryty z podgrzewaną wodą), nowoczesna siłownia, bilard, rzutki, aerobik, tenis stołowy; klub tenisowy: 5 kortów (ok. 14 EUR/godz.) oraz boiska do gry w siatkówkę, koszykówkę i piłkę nożną; programy animacyjne z muzyką i tańcami.

    SPA:

    nowoczesne, bogato wyposażone, podgrzewany basen, jacuzzi, panoramiczna sauna, łaźnia turecka z chromoterapią, łaźnia parowa, prysznice tropikalne na bazie olejków aromatycznych; płatne: centrum urody, masaże, solarium, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało.

    SOFT ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; 0,5 l wody oraz 0,5 l wina lub napój orzeźwiający do obiadu i kolacji; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971564312, www.serranohotels.com

    GRATIS:

    wstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o wysokim standardzie z bardzo dobrym jedzeniem. Polecam osobom nastawionym na korzystanie z odnowy biologicznej.

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 1988. Obiekt oferuje łącznie 207 pokoi. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się szatnia i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, siatkówka, golf, strzelanie z łuku i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Narty wodne, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i piłkę ręczną, jak również za dodatkową opłatą bilard. W hotelu dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, talasoterapia, anti-aging i solarium. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Obiekt oferuje inne opcje żywieniowe. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu S'entrador Playa
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu S'entrador Playa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena S'entrador Playa:
    5.4 / 6

    Włoska robota w hiszpańskim hotelu na Majorce 2008-04-25
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.4
    Poniżej oczekiwań 2008-07-03
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Supre lokalizacja 2008-07-20
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    Bardzo fajna i wygodna lokalizacja hotelu! Dwa kroki od przecudnej i malowniczej plaży. Można cały d...
    więcej

    5.0
    Przygasły blask 4 gwiazdek 2009-08-07
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Blisko plaży, dobre jedzenie, bardzo miła obsługa. 2009-08-10
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Dobry ale z mankamentem 2009-11-11
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      1.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    3.7
    Fajny hotel, szkoda ze nie ma All 2010-05-07
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Ciekawe rodzinne wakacje 2010-06-20
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Hotel poniżej oczekiwań 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Fajny hotel dla par przy pięknej plaży 2012-12-13
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hiszpańska wyspa i...dużo Niemców 2014-07-13
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      5.3

    Mało ciekawe wycieczki,cały czas mylono nas z Niemcami,którzy po prostu okupują tą wyspę! Menu niem...
    więcej

    4.7
    Hotel lepszy od plaży 2016-07-25
    Szczegóły oceny hotelu S'entrador Playa:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.3

    Obiekt nieco wysłużony, ale zarządzający starają się stale naprawiać lub maskować niedociągnięcia. R...
    więcej

    4.0

    S'entrador Playa - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Standardzimmer Internet
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Pokoj superior Internet
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Pokoj superior balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Suita Internet
    Pokoj wariant ekonomiczny balkon klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Pokoj superior Internet
    Pokoj dwuosobowy Internet
    Pokoj superior balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Pokoj superior balkon klimatyzacja lazienka widok na ogrod lub basen WC
    Pokoj wariant ekonomiczny balkon klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon lub taras klimatyzacja lazienka WC
    Single mit Kind Balkon
    DZ,Bk,MB,single mit Kind
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balkon,Meerblick
    Doppelz,Balkon,Sparpreis
    DZ,B,WC,Balkon,Standard,L
    Doppelz,Superior,Balkon,M
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzelz,Balkon,Meerblick
    Familienzimmer,Balkon
    Suite,Terrasse

    S'entrador Playa - Możliwości wyżywienia:


    S'entrador Playa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel S'entrador Playa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00