cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
  • Hotel Gran Don Juan, Costa Brava
1 / 46
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 05.04
już od 1579 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.04 - 24.04
już od 969 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gran Don Juan
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Gran Don Juan
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Gran Don Juan:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gran Don Juan:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2021

Hotel Gran Don Juan w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

***** Turcja/Riwiera Turecka

Położenie

Luksusowy 5 piętrowy hotel usytuowany jest w miejscowości Kemer, 1 km od ścisłego centrum i 700 m od najbliższych sklepów i restauracji. Znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży, w ogrodzie. Lotnisko w Antalyi znajduje się w odległości ok. 40 km.

Warunki mieszkalne

Hotel posiada 304 komfortowo i nowocześnie urządzonych pokoi z możliwością jednej dostawki w pokojach standardowych oraz z możliwością zakwaterowania 5 osób w pokojach familijnych (maks. 3 os. dorosłe + 2 dzieci, minimum 3 osoby pełnopłatne) z wydzieloną częścią sypialną (antresola ) i pokojem dziennym. Wszystkie pokoje wyposażone są w: centralną klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, telewizor, telefon, radio, sejf. Wszystkie pokoje posiadają widok na morze lub na góry.

Do dyspozyji gości

Restauracja główna, 2 restauracje a la carte: rybna, włoska,w każdą środę bufet rybny w restauracji głównej , kilka barów, dyskoteka, sala telewizyjna, kawiarenka internetowa, bezpłatny WI-FI w lobby, mini market, butik, sklep ze skórami, jubiler, fryzjer, kino, gry elektroniczne, Centrum Spa, masaż, sauna, jacuzzi, fitness, mini klub dla dzieci (4-12 lat), mini dyskoteka, sala konferencyjna, leżaki i parasole bezpłatnie na plaży oraz przy basenie.

Uprawianie sportów

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, basen kryty, 2 zjeżdżalnie, tenis stołowy, kort do tenisa, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa. Odpłatnie: bilard, kręgle, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży.

All Inclusive

W cenie All Inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciastka, lody - dodatkowo płatne, późna przekąska (zupa), napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w godzinach 10:00 - 24:00. Wizyta w restauracji a la carte (po uprzedniej rezerwacji, dodatkowo płatna 5-15 euro/osoba).

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy płatnej przez klientów na lotnisku 15 EUR lub 20 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

3*

REGION

Costa Brava

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1972 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, 2 bary, winda, pralnia (płatna), sala do czytania, sala telewizyjna, 2 sale konferencyjne, biblioteka, basen kryty, 2 baseny odkryte.

internet

Kawiarenka internetowa płatna

plaża

400 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, TV, telefon, sejf (płatny), łazienkę (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w 3 budynkach: pokoje standardowe , pokoje single

Wyżywienie

3 restauracje, 2 bary (lobby bar oraz bar przy basenie czynny w ścisłym sezonie)

śniadanie

Formuła zawiera:śniadania, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-22:00) Formuła zawiera:śniadanie, późne śniadanie kontynentalne, obiad, kolacja, przekąski, lody dla dzieci w wybranych barach, do posiłków, w barze napoje bezalkoholowe (woda, kawa, herbata, lemoniada) oraz lokalne alkoholowe (wino, piwo, sangria, drinki mieszane) W sieci hoteli Don Juan, klienci, którzy mają wykupioną opcję wyżywienia All Inclusive, otrzymują w hotelu w dniu przyjazdu opaski upoważniające do korzystania z All Inclusive. Za opaskę pobierany jest depozyt w wysokości 20€ od osoby, zwrotny pod warunkiem zwrócenia opaski w dniu wyjazdu do godziny 10:00.

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekunaanimacjei , plac zabaw krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

wieczorne animacje

płatne

kort tenisowy, salon piękności, masaż , tenis stołowy, bilard, automaty do gry, dyskoteka, sklepik, fryzjer

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

07.08.2017 16:22

usługi dostępne w hotelu

Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours 4* Kat. lokalna 4*

Położenie

- Lloret de Mar - w pobliżu restauracje, bary, kawiarnie, dyskoteki - ok. 100 m od centrum miejscowości - ok. 600 m od plaży - ok. 12 km od Tossa de Mar - ok. 80 km od Barcelony - ok. 95 km od lotniska El Prat w Barcelonie

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Standard Balcony or Terrace - ok. 23m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi, sejf (płatny), mini lodówka (płatna) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen za dodatkową  opłatą   Pokoje Double Superior Balcony or Terrace - wyremontowane - wyposażone podobnie jak pokoje standard

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - 2 baseny zewnętrzne, basen kryty (listopad-kwiecień) - leżaki i parasole przy basenie - boisko multisportowe - animacje w ciągu dnia i wieczorem dla dzieci i dorosłych Płatne: - masaże w sezonie letnim - dyskoteka - pokój gier

Dla dzieci

- basen dla dzieci   - plac zabaw - miniklub dla dzieci (4-9 lat) - miniklub dla nastolatków (9-16 lat)

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10.00 - 23.00, w barach wyznaczonych przez hotel.  

Restauracje i bary

- restauracja główna , dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i regionalna - 3 bary  

Dodatkowe informacje.

- wyremontowany w 2015 r. - 218 pokoi - 3 budynki - 6 pięter   - winda - recepcja - Internet Wi-Fi   - sklepik - salon fryzjerski - punkt internetowy (płatny) - przechowalnia bagażu - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - https://www.hoteldonjuanresort.com/en/el-hotel/hotel .

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  320 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 230 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  435 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 300 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  395 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 275 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  545 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 405 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  395 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 275 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  545 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 405 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 235 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) - 32 kg -  500 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 360 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 330 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Hiszpania/Costa Brava

Opis

Don Juan de Lloret hotel położony jest blisko centrum znanego kurortu wypoczynkowego Lloret de mar oraz kilka minut spacerem od piaszczystej plaży. Do dyspozycji Gości jest 870 pokoi wyposażonych w najpotrzebniejsze udogodnienia oraz trzy restauracje, oferujące szeroki wybór dań, przekąsek oraz napojów. Obiekt dysponuje dwoma basenami, zlokalizowanymi na terenie zadbanego ogrodu oraz podgrzewanym basenem krytym. Ponadto niecałe 10 km dzieli hotel od parku wodnego Water World i ogrodów botanicznych w Blanes.

Lokalizacja

w Lloret de Mar, ok. 300 m od plaży, ok. 100 m od centrum, ok. 42 km od lotniska, w pobliżu głównej ulicy, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej, w pobliżu centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 870, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 2, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking (płatny), ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, bankomat, biblioteka, centrum konferencyjne, piano bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

Basen

2 odkryte baseny, parasole i leżaki bezpłatne; basen kryty (podgrzewany); brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja, sejf (płatny), ogrzewanie, taras/balkon, łazienka z wanną i prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 4 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, piaszczysto-żwirowa, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, bilard (płatny), masaże w sezonie letnim (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny, animacje, sala TV.

Dla dzieci

opiekunka (płatna) na zapytanie, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

śniadanie, lunch i obiadokolacja w formie bufetu (istnieje możliwość dopłaty do wody i wina do posiłków - 90 pln/os/7dni do 31.05 i 270 pln/os/7 dni od 1.06), możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive (terminy od 1.06).

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (12.30 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu; późne śniadanie (10.00 - 12.30); przekąski w ciągu dnia (15.00 - 18.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole od 10.00 do 22.00. 10 EUR depozytu za opaskę all inclusive. Zwrotne w dniu wyjazdu.

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*). Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - RYANAIR WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony - - 15 kg - 150 zł/os/1 stronę (przeloty 01.10 - 30.04) - 15 kg - 175 zł/os/1 stronę (przeloty 01.05 - 30.09) - 20 kg - 190 zł/os/1 stronę (przeloty 01.10 - 30.04) - 20 kg - 225 zł/os/1 stronę (przeloty 01.05 - 30.09) WIZZAIR WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony - - 23 kg - 450 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok - DUŻY BAGAŻ PODRĘCZNY (max. wymiary 56 x 45 x 25 cm, max. 10 kg) - 200 zł/os/2 strony NORWEGIAN WYLOTY z Warszawy do Barcelony - - 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).

Informacje wizowe

Unia Europejska - nie są wymagane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

3

Region

Costa Brava,Lloret de Mar

Położenie

Hotel położony jest w miejscowości Lloret do Mar w odległości 85 km od Barcelony, 200 m od plaży oraz 100 m od centrum. Przystanek autobusowy znajduje się 100 m od hotelu.

Hotel

Na terenie hotelu do dyspozycji gości pozostają: recepcja całodobowa, 3 restauracje, 2 bary, sala konferencyjna, dyskoteka oraz kantor wymiany walut. Ponadto basen na zewnątrz, basen kryty oraz brodzik dla dzieci. Dodatkowo na terenie hotelu wypożyczalnia samochodów, parking samochodowy, fryzjer, przechowalnia bagaży, kącik internetowy, pokój telewizyjny oraz sejf (dodatkowo płatny). Dla najmłodszych plac zabaw oraz mini klub.

Pokoje

W hotelu znajduje się 870 pokoi wyposażonych w klimatyzację, łazienkę z prysznicem, telewizję, sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras. Hotel posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na potwierdzenie).

Wyżywienie

Hotel posiada formułę FB - trzy posiłki dziennie (napoje do posiłków dodatkowo płatne) oraz All inclusive w skład której wchodzą: śniadania w godz. 08:00 - 10:00 późne śniadania w godz. 10:00 - 12:30 obiady w godz. 12:30 - 15:00 przekąski w godz. 15:00 - 19:00 kolacje w godz. 19:00 - 21:30 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00 - 22:00 Hotel pobiera depozyt w wysokości 10 euro za osobę za opaskę ALL INC. Istnieje możliwość przygotowania menu dla osób chorych na celiakię.

Sport i relaks

W ramach oferty hotel proponuje: tenis stołowy, animacje. Za dodatkową opłatą: masaże, maszyny do gier video, bilard.

Dodatkowe informacje

Uwaga: Każdy turysta (od 15 roku życia) zobowiązany jest do zapłaty podatku turystycznego w recepcji hotelu w zależności od standardu hotelu: 3*-3,5 euro za pobyt, 4*-7 euro za pobyt.

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe; pokoje dwuosobowe + dostawka dla osoby dorosłej; pokoje dwuosobowe + dostawka dla dziecka; pokoje dwuosobowe + dostawka dla osoby dorosłej + dostawka dla dziecka

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Almatur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Opis

Zapraszamy na słoneczne wybrzeże Costa Brava i Costa Maresme. W miłych kawiarenkach i roztańczonych dyskotekach czas upływa na wspaniałej zabawie. Można wybrać się do niedalekiej Barcelony, portowej metropolii, słynącej z zabytków starożytnych i średniowiecznych, a ozdobionej wspaniałymi budowlami Gaudiego i malowniczymi parkami. W zasięgu godziny jazdy autokarem są także Figueres - rodzinne miasto szalonego Salvadora Dali - czy Tossa de Mar, którego uroda zachwyciła już niejednego artystę. Dzieci zapewne chętnie odwiedzą wodne miasteczka z pokazami tresury delfinów albo wyruszą na spotkanie przygody do Portu Aventura - największego lunaparku Katalonii.

Zakwaterowanie

Hotel *** Don Juan Lloret, hotel znajduje się w Lloret de Mar, położony w centrum Lloret de Mar. Pokoje 2-, 3-osobowe z możliwością dostawek z łazienkami oraz sejfami do przechowywania dokumentów i pieniędzy (dodatkowo płatnymi). Codzienne sprzątanie pokoi i wymiana ręczników. Do dyspozycji gości Restauracja, bar, sala TV SAT, sala gier z dostępem do internetu, basen z barem i leżakami, winda. Pomieszczenia ogólnodostępne są klimatyzowane.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów. Wyżywienie: 3 razy dziennie w formie bufetu, w restauracji hotelowej. Pierwszy posiłek kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek obiad w dniu wyjazdu. W trakcie całodziennych wycieczek - prowiant. Napoje do obiadu i kolacji płatne dodatkowo. Transport: Autokar z klimatyzacją, toaletą, barkiem, video lub dojazd własny. Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A. Opieka pilota.

Informacje praktyczne

Trasa przejazdu autokaru od przejścia granicznego w Jędrzychowicach Niemcy, Francja, Hiszpania. Przejazd na trasie Wrocław - Costa Brava/Costa Maresme (ok. 1.900 km) - ok. 26 godz.

Uwagi

Doba hotelowa zaczyna się po godz. 16.00 a kończy o godz. 10.00. Podczas oczekiwania na zakwaterowanie oraz po wykwaterowaniu w ostatnim dniu pobytu uczestnicy składają bagaże w miejscu wskazanym przez pilota. Podczas powrotu do Polski autokarem mija północ stąd - w zależności od miejsca wsiadania - przyjazd następuje w dziesiątym lub jedenastym dniu imprezy.

Program fakultatywny

Barcelona - wycieczka popołudniowa; w programie m.in. stadion F.C. Barcelony, promenada Rambla, pokaz Magicznej Fontanny. Cena ok. 58 EUR. Barcelona - wycieczka popołudniowa; w programie m.in. Akwarium, Rambla, pokaz Magicznej Fontanny. Cena ok. 55 EUR. Montserrat - zwiedzanie średniowiecznego klasztoru i sanktuarium na górze. Cena ok. 50 EUR. Rejs statkiem wzdłuż wybrzeża Costa Brava do miasteczka Tossa de Mar. Cena ok. 35 EUR. Figueres - Girona - wycieczka całodniowa. Zwiedzanie Girony - z piękną, średniowieczną katedrą; Figueres - miasta związanego z Salvadorem Dali.Zwiedzanie muzeum tego artysty (w cenie bilet wstępu). Na koniec degustacja wina. Cena ok. 50 EUR. Port Aventura - całodniowa lub wieczorno-nocna wycieczka do największego parku rozrywki Hiszpanii. Cena ok. 100 EUR. La Masia - biesiada hiszpańska z pokazem tańca flamenco. Cena ok. 40-54 EUR. Waterworld - największe w regionie wodne miasteczko. Cena ok. 30 EUR. Marineland - park wodny z pokazami tresury delfnów, fok i papug. Cena ok. 28 EUR. Castillo Medieval - turniej rycerski i biesiada. Cena ok. 60 EUR. Program wycieczek i ceny mogą ulec zmianie.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

Hotel położony w miejscowości Lloret de Mar, 90 km od portu lotniczego w Barcelonie . Oddalony ok. 500 m. od plaży, w pobliżu z licznych barów i sklepów.

PLAŻA

Plaża ogólnodostępna, szeroka, piaszczysta, oddalona o ok. 500 m od obiektu. Dojście do plaży ulicą.

HOTEL

Czterogwiazdkowy hotel, składający się z trzech budynków. Obiekt zachęca swoich gości do korzystania z urozmaiconej oferty żywieniowej i rekreacyjnej.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja czynna całą dobę, restauracja, 3 bary, dyskoteka, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów.

INTERNET

Wi-Fi w pokojach i w częściach wspólnych hotelu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Baseny (basen kryty czynny w okresie od listopada do kwietnia), koszykówka, tenis, badminton.

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw. 

ZAKWATEROWANIE

Hotel dysponuje 819 pokojami wyposażonymi w łazienkę, klimatyzację, telewizor, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

BB - Śniadania.  HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.  FB - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne.   All Inclusive - śniadania, obiady i  kolacje, napoje lokalne wliczone w cenę.

INFORMACJE DODATKOWE

https://www.hoteldonjuanresort.com/en/ Oferta bez opieki rezydenta.

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu; opiekę polskojęzycznego rezydenta w wybranych regionach, część oferty jest z rezydentem anglojęzycznym lub bez rezydenta jeśli opisane w "uwagach" przy opisie hotelu;  wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji ( ok 3% wartości rezerwacji), chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych. podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) EasyJet: jedną sztukę bagażu wliczając torebki i laptopy o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki). CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15kg - ok. 300 zł; 23kg - ok. 350 zł LOT: 23 kg - ok 300 zł Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg  Easyjet: 15kg LOT: 23 kg (Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm)

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

COVID-19

HOTELE - Aktualnie obowiazujace srodki majace na celu zapobieganie rozprzestrzenianiu sie wirusa COVID-19. Aktualizacja z dnia 03.08.2020 r. Rząd hiszpański przyjął nowy dekret dotyczący obostrzeń, na mocy którego spotkania grupowe na Balearach zostaną ograniczone. Wszelkie spotkania lub imprezy odbywające się w przestrzeniach użytku publicznego (w tym w parkach, plażach, promenadach plażowych itp.) będą ograniczone do grup maksymalnie trzydziestoosobowych na zewnątrz i piętnastoosobowych w pomieszczeniach zamkniętych. Podczas spotkań grupowych należy nadal przestrzegać wszystkich norm dotyczących dystansu społecznego. Aktulizacja z dnia 13.07.2020 r. Od 13.07.2020 władze Balearów wprowadziły używanie maseczek na twarzy jako element obowiązkowy w przestrzeni publicznej, nawet jeśli jest zachowany dystans społeczny. Obowiązek ten dotyczy wszystkich od 6-go roku życia. Dotyczy to przestrzeni publicznej na zewnątrz, jak również w miejscach zamkniętych tj. supermarkety, hotele itp. Przepis ten nie dotyczy osób z problemami oddechowymi, które uniemożliwiają noszenie maseczki, osób przebywających na plaży, czy basenie, podczas konsumpcji w restauracjach, jak również podczas uprawiania sportu.  Wszyscy pasazerowie przybywajacy do Hiszpanii droga powietrzna lub morska musza przejsc kontrole zdrowia przed wjazdem do kraju. Kontrole te moga obejmowac pomiar temperatury, kontrole dokumentacji i kontrole wizualna stanu pasazera.   Kontrola temperatury bedzie przeprowadzana rutynowo w celu identyfikacji podroznych z goraczka. Jako granice wykrywalnosci ustala sie temperature rowna lub wieksza niz 37,5 oC. Pomiar temperatury musi odbywac sie za pomoca bezdotykowych termometrow lub kamer termograficznych. Dane osobowe i obrazy zarejestrowane przez kamery termowizyjne nie beda przechowywane, a prywatnosc pasazerow musi byc zagwarantowana przez cały czas. Firmy zeglugowe, pod nadzorem Sanidad Exterior (dot. zdrowia osob z zagranicy), moga mierzyc temperature pasazerow w podrozach miedzynarodowych przed ich przybyciem do hiszpanskiego portu, zgodnie z postanowieniami niniejszego rozdziału.   W odniesieniu do kontroli dokumentow, wszyscy pasazerowie pochodzacy z dowolnego lotniska lub portu znajdujacego sie poza terytorium Hiszpanii musza wypełnic formularz dotyczacy zdrowia publicznego, ktorego tresc stanowi załacznik I do niniejszej rezolucji. Proces wypełniania formularza bedzie odbywał sie droga elektroniczna, w taki sposob, ze wszystkie osoby, ktore planuja podroz do Hiszpanii, musza go wypełnic przed rozpoczeciem podrozy przez adres internetowy: www.spth.gob.es lub za pomoca bezpłatnej aplikacji HISZPANIA TRAVEL HEALTH-SpTH Ważne!   FORMULARZE W WERSJI PAPIEROWEJ BĘDĄ AKCEPTOWANE W WYJĄTKOWYCH SYTUACJACH.    Od 01 sierpnia wszyscy pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii i/lub na pokład samolotu/statku. Instytut ds. Jakosci w Turystyce Hiszpanii w Ministerstwie Przemysłu Handlu i Turystyki zarzadziło wprowadzenie szeregu norm sanitarnych, ktore zaczynaja obowiazywac wraz z otwarciem hoteli. Ich głownym załozeniem jest zapewnienie bezpieczenstwa sanitarnego gosciom poprzez zachowanie pomiedzy personelem a goscmi oraz miedzy samymi goscmi dystansu społecznego, zwiekszenie czestotliwosci dezynfekcji przedmiotow najczesciej dotykanych jak blaty, krany, klamki, uchwyty, krany, umywalki, lady, drzwi, windy, klucze, karty do pokoi, przyciski do spłuczki, telefony, suszarki, karty menu, wieszaki, minibary itd. oraz takiego przeorganizowania pracy, by zachowac maksymalne bezpieczenstwo podczas rejestracji, posiłkow, wypoczynku oraz w strefach wspolnych. Ponizej bardziej szczegołowa lista podjetych działan.1. Higiena personelu hotelowego - zmiana ubrania po przyjsciu do pracy na słuzbowy uniform, ktory ma byc prany po kazdym dniu, w temperaturze powyzej 60 stopni C. - personel bez kontaktu fizycznego miedzy soba - oddzielny personel oddelegowany do sprzatania pokoi i oddzielny do sprzatania pozostałych powierzchni. Wozki ze sprzetem do sprzatania dezynfekowane po kazdej zmianie. - praca personelu w maseczkach ochronnych i w rekawiczkach, zmiana rekawiczek za kazdym razem po zakonczeniu pracy w pokoju. - codzienna rejestracja i kontrola wszystkich czynnosci dezynfekcyjnych2. Informacja dla gosci - zaznaczenie miejsc dla gosci podczas rejestracji w recepcji, podobnie przy wejsciu do restauracji (dla zachowania dystansu). - informacja na plakatach przynajmniej w jednym obcym jezyku.3. Recepcja - ograniczenie liczby osob przebywajacych jednorazowo w recepcji - zainstalowanie ekranow ochronnych oddzielajacych recepcje (łatwych w czyszczeniu i dezynfekcji) - personel w obowiazkowych maseczkach ochronnych - dostepny płyn do dezynfekcji rak - jednorazowe długopisy lub mozliwosc ich dezynfekcji - płatnosc karta lub w inny elektroniczny sposob - dezynfekcja lady recepcyjnej przynajmniej raz dziennie, po kazdej zmianie personelu - deponowanie kart do pokojow / kluczy w specjalnym pojemniku z płynem dezynfekcyjnym - dezynfekcja lady, sprzetu w recepcji, klawiatury, telefonu itd. oraz sprzetu w kasie po kazdej zmianie personelu - w drzwiach wejsciowych do hotelu specjalny dywanik nasaczony srodkiem dezynfekcyjnym - zaniesienie bagazu do pokoju przez personel hotelowy tylko w rekawiczkach jednorazowych lub dezynfekcja uchwytow i raczek sciereczkami dezynfekujacymi - zabronione odprowadzanie na parking samochodow klientow przez personel hotelowy4. Kawiarnia /Restauracja - eliminacja ze stołow elementow wspolnych takich jak cukiernice, solniczki, pojemniki z pieprzem, przyprawy, oliwa, elementy dekoracji - przy bufecie ekran ochronny - w wypadku room serwisu personel w maseczkach ochronnych i rekawiczkach jednorazowych (z zachowaniem dystansu) - tace myte w wysokiej temperaturze w zmywarkach5. Pokoje hotelowe - zredukowanie liczby tekstyliow w pokojach jak dywany, serwety, dekoracje - w pokoju tylko jeden kosz na odpadki i smiecie, z pokrywa i podwojnym workiem plastikowym, jedynie w łazience. - zapasowe koce i poduszki w szafie specjalnie zabezpieczone, - suszarka do włosow dezynfekowana włacznie z filtrem po opuszczeniu przez goscia pokoju, - dezynfekcja wieszakow - dezynfekcja minibarow, - ograniczenie usługi prasowania - przy zmianie poscieli i recznikow, te bez kontaktu z podłoga, zapakowane bezposrednio do workow plastikowych, pranie w temperaturze powyzej 60 stopni C. - dezynfekcja scian, podłog, sufitu, okien, luster, mebli, sprzetu stanowiacego wyposazenie - czesta wymiana filtrow6. Jadalnia, strefa wypoczynkowa - monitorowanie zachowywania dystansu społecznego - zwiekszenie liczby turnusow na posiłki - ograniczenie liczby krzeseł, by wymusic dystans społeczny - zawieszenie plakatow informacyjnych przypominajacych o myciu rak przed i po nacisnieciu przyciskow w automatach sprzedajacych napoje czy ekspresach kawowych7. Strefy wspolne - przestrzeganie dystansowania - zapewnienie w tych strefach srodkow do dezynfekcji rak - w łazienkach wspolnych suszarki do rak lub reczniki papierowe, sprzatanie i dezynfekcja min 6 razy dziennie - kosze na smieci z pokrywa i podwojnym workiem plastikowym - wszelkie pomieszczenia, sale konferencyjne, sale fitness wietrzone dwa razy dziennie8. Sale fitness - limit osob - w przypadku zajec grupowych, zachowanie odstepow, oznaczenie na podłodze miejsc na uczestnikow, by uniknac bliskosci czy kontaktu - w przypadku korzystania ze sprzetu uzywanie recznikow, dezynfekcja sprzetu po kazdym uzytkowniku9. Windy - ograniczenie liczby uzytkownikow, korzystanie z maseczek ochronnych10. Baseny i Spa - wprowadzone beda normy na podstawie wynikow badan naukowych dotyczacych zachowania sie wirusa w wodzie w basenach krytych oraz pod gołym niebem11. Strefy dla dzieci - przy wejsciu na teren mycie lub dezynfekcja rak - regularna dezynfekcja urzadzen i zabawe

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

TENERYFA - REZYDENT

Opieka anglojęzycznego rezydenta lub polskojęzycznego rezydenta do potwierdzenia dla każdej rezerwacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Lokalizacja

w centralnej części kurortu Lloret de Mar, w niewielkiej odległości od licznych rozrywek, restauracji, barów, sklepów i dyskotek; nadmorski bulwar i szeroka i piaszczysta plaża ok. 350 m od hotelu; w sąsiedztwie dworzec autobusowy co sprawia iż hotel jest dobrą bazą wypadową do zwiedzania okolicy

Hotel

przestronny, wakacyjny kompleks składający się z 3 budynków położonych wśród zieleni hotelowych ogrodów. Systematycznie odrestaurowywany kompleks wchodzi w skład hiszpańskiej sieci Don Juan Hotels. Do dyspozycji gości: duży, nowoczesny hol z recepcją, lobby z barem i kącikami wypoczynkowymi, cafeteria, przestronna restauracja główna z show cooking, w sezonie głównym snack bar na świeżym powietrzu, TV room, disco club, salka konferencyjna, butik, fryzjer, kącik internetowy (lokalne opłaty), punkt wymiany walut, miejsca parkingowe (w miarę dostępności, lokalne opłaty).

Liczba pokoi

870 w całym kompleksie - prosto, podstawowo wyposażone, o standardzie 3*, systematycznie odrestaurowywane (wystrój może różnić się w zależności od budynku), w pokoju łazienka (WC, prysznic/wanna), klimatyzacja, TV, płatny sejf, telefon, balkon. Pokoje 2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek dla dzieci (możliwa sofa - wspólne spanie).

Sport/rozrywka

na terenie kompleksu 2 baseny z tarasami słonecznymi (leżaki bezpłatnie), dostępny sezonowo basen kryty; kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, automaty do gier (lokalne opłaty); w sezonie głównym cykliczne programy sportowo-animacyjne; sporty wodne na plaży (lokalne opłaty)

Dzieci

brodzik, w sezonie głównym kącik zabaw i mini club dla dzieci 5-12 lat

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania i obiadokolacje, możliwość dopłaty do pakietu All inclusive

Kategoria lokalna

*** All Inclusive śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu * śniadanie kontynentalne dla śpiochów * dania kuchni lokalnej i międzynarodowej * cyklicznie menu tematyczne *w godzinach popołudniowych snacki, przekąski, owoce lub słodycze * 10:00-22:00 kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole wino, piwo, sangria w wyznaczonych barach * bezpłatnie leżaki przy hotelowym basenie.

Nasza opinia

Duży i przestronny kompleks hotelowy z bardzo bogatą infrastrukturą i doskonałą lokalizacją w stosunku do wszelkich atrakcji kurortu. Infrastruktura kompleksu znacznie przewyższa typowy dla regionu 3* standard obiektu, dlatego nadaliśmy hotelowi kategorię wewnętrzną "4a" 140516

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Traveliada

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

3

Region

Lloret de Mar

Lokalizacja

Hotel położony w miejscowości LLoret de Mar w Costa Brava, w Hiszpanii. Obiekt znajduje się w odległości 400 m od plaży.

Hotel

Jeden z najbardziej charakterystycznych hoteli w Lloret de Mar - 3-gwiazdkowy obiekt, nowoczesny, dobry dla rodzin z dziećmi. Hotel posiada 870 pokoi komfortowo i w pełni wyposażonych.

Pokoje

Pokój 2-osobowy, Pokój 2-osobowy z możliwością 1 dostawki, Pokój 2-osobowy z możliwością 2 dostawek. Pokoje wyposażone są w łazienkę, w pełni wyposażoną sypialnię, sejf, ogrzewanie.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania w formie bufetu, HB oferuje - śniadania w formie bufetu i obiadokolacje. Napoje do posiłków dodatkowo płatne.

Udogodnienia dla gości

- Basen z miejscem do opalania, - Sala TV, - Sala zabaw, - Codzienne programy rozrywkowe, - 24-godzinna recepcja, - Parking (płatny), - Restauracja, - Cafe bar, - Pokój gier, - Masaże i solarium (płatne).

Cena zawiera - Oferta z dojazdem własnym

- Zakwaterowanie, - Ubezpieczenie KL i NNW, - Wyżywienie wg oferty.

Cena nie zawiera - Oferta z dojazdem własnym

- Kosztu dojazdów, - Opieki rezydenta, - Wycieczek fakultatywnych, - Wydatków własnych, - Parkingu, - Świadczeń niezawartych w ofercie.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Oasis Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Opis kontrahenta

Gran Hotel Don Juan Resort to kompleks hotelowy składający się z trzech budynków, z których dwa mają komfortowe pokoje, a trzeci (odnowiony w 2017 r.) Ma pokoje typu superior i apartamenty. Kompleks ma wiele wspólnych obszarów, zarówno zewnętrznych, jak i wewnętrznych, dla przyjemności wszystkich klientów. Wśród terenów zewnętrznych znajdują się dwa baseny dla dorosłych, jeden z drewnianym solarium, a drugi z solarium i ze sztuczną trawą. W tym drugim znajduje się basen dla dzieci z małym placem zabaw dla dzieci. Do dyspozycji Gości jest także kryty basen, w którym latem organizowane są różnego rodzaju zajęcia sportowe. Pomiędzy dwoma odkrytymi basenami znajduje się ogród śródziemnomorskiej roślinności z małym stawem kolorowych ryb. Wszystkie baseny oferują usługi barowe. W centralnej części kompleksu znajduje się boisko sportowe, w którym można ćwiczyć tenis, ping-pong, piłkę nożną, koszykówkę, ... We wnętrzach wspólnych znajduje się restauracja NIWA, gdzie posiłki (śniadanie, lunch i kolacja) serwowane są w formie bufetu. Restauracja (odnowiona w 2017 r.). Restauracja oferuje szeroki wybór dań kuchni śródziemnomorskiej i pięć kolacji tematycznych w formie bufetu w tygodniu (meksykańskie, katalońskie, andaluzyjskie, francuskie i amerykańskie). Na terenie kompleksu znajduje się również duża sala główna z barem i kilka pomieszczeń na wszelkiego rodzaju imprezy. Ma również własną dyskotekę. Dla najmłodszych mamy trzy różne kluby, Baby Club (od 0 do 3 lat), Mini Club (od 4 do 12 lat) i Teenager Corner (od 12 lat).  Można również znaleźć mały sklep i salon fryzjerski. WARUNKI ŚWIADCZENIA USŁUGI Po przybyciu do hotelu klienci, którzy zarezerwują ALL INCLUSIVE", zostaną zidentyfikowani za pomocą opaski na rękę. Zespół ten uprawnia klientów do korzystania z usług i produktów zawartych w miejscu i harmonogramach wyszczególnionych w programie all inclusive". Informacje te można znaleźć na listach (menu) wyświetlanych w restauracji, barze i barze z przekąskami. RESTAURACJA: (zgodnie z harmonogramem) Pełne wyżywienie (śniadanie, lunch i kolacja). CENTRUM SPORTOWE I DZIAŁALNOŚĆ: zgodnie z harmonogramem i dostępnością Korzystanie z odkrytego basenu. Klub dla dzieci. Codzienna aktywność i nocne rozrywki GŁÓWNE ZASADY: Pakiet All Inclusive" może być przyjęty tylko na minimum 3 lub 4 noce (w zależności od czasu) i musi być przeznaczony dla wszystkich członków rezerwacji i do dnia wyjazdu. Bransoletka All Inclusive" jest osobista i niezbywalna. Zarząd hotelu zastrzega sobie prawo do anulowania wszystkich udogodnień hotelu All inclusive" w przypadku niewłaściwego użycia opaski na rękę, na przykład zapraszania napojów innym osobom, które nie są w programie All Inclusive" lub w przypadku marnowanie żywności i napojów Obowiązkowe jest pokazanie bransoletki przy zamówieniu usługi. Napoje alkoholowe nie będą podawane osobom poniżej 18 roku życia;

Oferta

Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.

Opieka na miejscu

Na miejscu Klienci są pod telefoniczą opieką polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.

CENA NIE ZAWIERA

UWAGA! Cena oferty nie zawiera: TRANSFERU Istnieje możliwość dokupienia usługi transferu podczas zakładania rezerwacji (shuttle bus) lub poprzez kontakt z biurem (transfer indywidualny). Dostępne opcje transferu: - Shuttle Bus w godzinach 6:30 - 23:30 - Transfer indywidualny PODATKU TYRYSTYCZNEGO Na terenie Katalonii obowiązuje podatek turystyczny, który Klienci uiszczają bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Podatek płatny jest maksymalnie za 7 nocy pobytu i dotyczy osób powyżej 16 roku życia, a jego cena uzalezniona jest od kategorii obiektu zakwaterowania i jego lokalizacji. Hotele 5* - ok. 2,50 Euro za osobę za noc Hotele 4* - ok. 1 Euro za osobę za noc; w Barcelonie - ok. 1,25 Euro za osobę za noc Hotele 3 * i pozostałe obiekty - ok. 0,50 Euro za osobę za noc; ok. 0,75 Euro w Barcelonie za osobę za noc.

Przelot, bagaż

Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. RYANAIR - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) - bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.

Opcje wyżywienia

Możliwe opcje wyżywienia dostepne w zależności od obiektu: RO/Self Catering - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje do obiadu i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, możliwe przekąski w ciągu dnia, wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych przez hotel godzinach i miejscach.

Informacje dodatkowe

Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive lub wybranego wyżywienia Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Costa Brava, Hiszpania

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

w centrum miejscowości. Do plaży ok. 400 m.

Wyposażenie

hotel polecany dla młodych osób (870 pokoi). 3 klimatyzowane restauracje, sala TV, kącik internetowy, bary. Sklep z pamiątkami. Windy. WLAN (za opłatą). 2 baseny słodkowodne z brodzikami, kryty basen (czynny do 15.05 i od 15.10.). Taras słoneczny z leżakami i parasolami. UWAGA: prace remontowe na terenie resortu (2 budynki w trakcie prac remontowych) do 05.06.17.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Zakwaterowanie (A)

wanna, WC, telefon, sejf za opłatą, TV sat., klimatyzacja, balkon. A1A/A2A: pokój 2-os. A2C: pokój 2-os. z widokiem na basen.

Wyżywienie

bez wyżywienia, śniadanie, 2 posiłki lub all inclusive. Wszystkie posiłki w formie bufetu.

Sport

za opłatą: kort tenisowy, bilard, tenis stołowy.

Dzieci

plac zabaw, pokój zabaw. Mini klub (2-10 lat, 15.06-15.09).

Opłata klimatyczna

ok. 0,50 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 4 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży. Opłata na miejscu. Maksymalna liczba osób nie może zostać przekroczona nawet o dziecko do lat 2.

Parkowanie

w okolicy, garaż ok. 18 EUR/dzień (do 15.06 i od 15.09 w miarę dostępności gratis).

Zwierzę domowe

nie.

All Inclusive

3 posiłki, śniadanie dla śpiochów do 12:00. 10-22:00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. 16-18:00 przekąski i lody. 1 x na tydz. uroczysta kolacja.

Zniżki (A)

1 dziecko (2-11 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa, (od 12 lat): zniżki procentowe. Zniżki nie dot. dopłat do wyżywienia.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Gran Don Juan
Filmy hotelu Gran Don Juan:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gran Don Juan:
https://www.youtube.com/watch?v=K93RQ8v-3nY

Opinie o Hotelu Gran Don Juan

Gran Don Juan - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj rodzinny - na potwierdzenie
2 os. Pokój rodzinny deluxe
2 os. pokoj superior
standard double superior balcony or terrace
2 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy z widokiem na basen
Standard Pool View Balcony or Terrace
Standard Balcony or Terrace
Single Use Standard Balcony or Terrace

Gran Don Juan - Możliwości wyżywienia:


Gran Don Juan - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Gran Don Juan? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00