cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
  • Hotel H Top Gran Casino Royal, Costa Brava
1 / 35
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Udogodnienia hotelu H Top Gran Casino Royal
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel H Top Gran Casino Royal
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H Top Gran Casino Royal:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu H Top Gran Casino Royal:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0

Hotel H Top Gran Casino Royal w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3,0

Region

Hiszpania, Costa Brava, LLORET DE MAR

Położenie

przy głównej ulicy w centrum miasta. plaża ok. 500 m.

Wyposażenie

hotel (411 pokoi) z międzynarodową atmosferą. Salon, bar, stołówka, windy. Łączka z leżakami i parasolami.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Pokoje

z telefonem, TV sat, sejfem (za opłatą), wanną, WC i balkonem.

Rozrywka

kilka razy w tygodniu wieczorki taneczne i animacje. Dyskoteka, kasyno. Sport: basen z brodzikiem. Za opłatą: sauna, tenis stołowy i bilard.

Dzieci

animacje.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami lub pełnym wyżywieniem (posiłki w formie bufetu) albo all inclusive. Wino i woda do posiłków (oprócz 12.07-22.08).

All inclusive

3 posiłki. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski w godz. 10-24.00. Lody dla dzieci od 10-18.00. Wstęp do Castillo Mediewal.

Zniżki dla dzieci A2A/A2S

2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100%, (od 14 lat): 30% na dostawce. A2A: 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-13 lat): 50% na dostawce.

Oferta rodzinna A4A

2 dorosłych + 2 dzieci (2-4 lat): 100%, (5-13 lat): 1-sze dziecko 100%, 2-gie dziecko: 50%, (od 13): 30% w pokoju dwuosobowym z 2 dostawkami. A4B: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-13 lat): 25% w dwóch pokojach dwuosobowych obok siebie.

Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji

10% zniżki przy rezerwacji do 30.04 ew. 5% zniżki do 31.07 i pobycie w terminie 26.09-31.10.

Oferta specjalna

7=6/14=12 przy przyjeździe do 09.04, 13.04-30.05, od 26.09. HP=VP w terminie 01.05-31.10 (nie dot. A2S).

Parkowanie

ok. 100 m za opłatą.

Zwierzęta domowe

nie.

Przyjazd/minimalny czas pobytu

codziennie/5 nocy. Dopłaty: A1A: 18 EUR/os/noc w terminie 20.03-23.03, 25.04-27.04.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 3* - kat. lokalna 3*  

Położenie

- Lloret del Mar - w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje, centrum miasta, przystanek autobusowy, postój taksówek,  supermarket, dyskoteka - ok 2 km od zamku Sant Joan - ok 2 km Park Wodny Water World - ok 6 km od dworca kolejowego - ok 10 km od Parku wodnego Marineland - ok 25 km od lotniska w Gironie - ok 75 km od Barcelony

Plaża

- plaża piaszczysta ok 300 m - parasole słoneczne i leżaki (płatne)

Pokoje

Pokój Standard - balkon/taras - klimatyzacja/ ogrzewanie - TV-SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC) - sejf (płatny) - Internet Wi Fi (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

- basen ze słodką wodą - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami  i parasolami słonecznymi - ogród - animacje dzienne - przedstawienia wieczorne - sala gier - rzutki - bilard (płatny)

Dla dzieci

- brodzik - animacje dziecięce - plac zabaw - mini club  

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.  

Restauracje i bary

- restauracja bufetowa - snack bar - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel 9 piętrowy - 411 pokoi - 4 windy - całodobowa recepcja - lobby - sala telewizyjna - internet Wi-Fi (płatne) - kantor - sklep z upominkami - sejf (płatny) - wypożyczalnia samochodów - www.htophotels.com  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Delta Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

HISZPANIA/LLORET DE MAR

POŁOŻENIE

ok 100 m do centrum miasta LLoret de Mar które tętni życiem gdzie znajduje się wiele sklepów, barów, restauracji. Tuż przy hotelu mieści się postój taksówek i przystanek lokalnej komunikacji.

PLAŻA

ok. 350 m do piaszczystej szerokiej i zagospodarowanej plaży - (leżaki, parasole, kafejki).

WYPOSAŻENIE

7 piętrowy hotel oferuje 411 pokoi, recepcje, dwie restauracje, hol, windę, saunę, tenis stołowy, bilard, sejf (płatny), Internet (5 EUR/dzień).

POKOJE

3, 4-osobowe, łazienka, TV SAT, balkon.

WYŻYWIENIE

3 x dziennie (śniadania, obiady, kolacja w formie bufetu szwedzkiego), woda do posiłków. Świadczenie rozpoczyna się kolacją w dniu przyjazdu, a kończy obiadem w ostatnim dniu + suchy prowiant na drogę powrotną.

SPORT I ROZRYWKA

basen (przy basenie parasole i leżaki bezpłatne), za opłatą: sauna, tenis stołowy, bilard.

PROGRAM RAMOWY

1 dzień - Wyjazd z Krakowa wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Niemcy, Francję. 2 dzień - Przyjazd do Hiszpanii, przejazd do hotelu w godzinach południowych, zakwaterowanie w hotelu w godzinach popołudniowych. Kolacja jako pierwsze świadczenie żywieniowe, nocleg. 3-10 dzień - Wypoczynek, plażowanie, możliwość uczestniczenia w wycieczkach fakultatywnych.

Możliwość wzięcia udziału w wycieczkach fakultatywnych

- Barcelona - wycieczka do stolicy Katalonii. To niezwykłe miasto znacznie różni się od reszty kraju. Posiada własną, wyrafinowaną kulturę, co szczególnie widać w niespotykanej architekturze Antoniego Gaudiego. W programie wycieczki - najbarwniejsza hiszpańska ulica Las Ramblas z przepiękną gotycką starówką, wzgórze Montjuic z Pałacem Narodowym, platformą widokową i obiektami olimpijskimi, perełki Antonio Gaudiego - Parc Guell, Casa Batllo, Casa Milla i wreszcie największa z nich - Katedra Sagrada Familia. Dla fanów piłki nożnej przygotowaliśmy wizytę na Camp Nou. Następnie udamy się na Plac Hiszpański gdzie o 21.30 rozpocznie się pokaz tańczących fontann. Fontanny Magica to podświetlane fontanny tworzące widowiskowy spektakl "światło i dźwięk". Cena ok. 40 € (bez biletów wstępu na stadion Camp Nou) -Montserrat - całodniowa wycieczka gwarantująca zapierające dech w piersiach widoki, malownicze krajobrazy i niesamowite formacje skalne o przedziwnych kształtach, wśród których położony jest klasztor benedyktynów. Dla chętnych istnieje możliwość skorzystania z wjazdu na punkt widokowy kolejka górską. Cena ok. 45 EUR - Water World - największy na Costa Brava park atrakcji wodnych - ślizgawki, baseny, zjeżdżalnie i wiele innych atrakcji dla amatorów wodnego szaleństwa. Cena ok. 30 EUR - Marineland - połączenie ogrodu zoologicznego, delfinarium i parku wodnego. Tu zanurzycie się w basenie, zjedziecie na pontonie, a w chwili przerwy zobaczycie pokaz tresury fok, papug i delfinów. Cena ok. 27 EUR - rejs statkiem Tossa de Mar - to jedna z obowiązkowych wycieczek, na którą nie można się wybrać bez stroju kąpielowego i aparatu. Rejs wzdłuż dzikiego, skalistego wybrzeża Costa Brava do miasteczka o pocztówkowej urodzie gwarantuje niezapomniane widoki i wrażenia. Tossa de Mar to pięknie położona dawna rybacka osada, która ze względu na zachowanie swego oryginalnego charakteru, uważana jest za perełkę Costa Brava. Cena ok. 15 EUR

11 dzień

Śniadanie, wykwaterowanie z pokoi. Obiad jako ostatnie świadczenie, odbiór suchego prowiantu na drogę powrotną. Wyjazd z Hiszpanii w godzinach wieczornych. Przejazd przez Francję, Niemcy.

12 dzień

Przyjazd na miejsce zbiórki do Katowic w późnych godzinach wieczornych.

CENA OBEJMUJE

przejazd komfortowym autokarem (WC, video, cafe bar, klimatyzacja) pod opieką pilota* 9 noclegów* wyżywienie* wodę do posiłków* suchy prowiant na drogę powrotną* ubezpieczenie (NNW,KL,bagaż)* opiekę wykwalifikowanej kadry pedagogicznej* opiekę rezydenta* hiszpańską opiekę medyczną* opiekę ratownika na plaży miejskiej*yjne.

UWAGI

taksa klimatyczna 10 EUR/ os./ pobyt (opłata pobierana w autokarze)* bilety wstępu do dyskotek (ok. 8 - 10 EUR/ os./ wstęp)* kaucja zwrotna 20 EUR* sugerowane kieszonkowe 100 EUR* wymagany paszport lub dowód osobisty.Cena nie zawiera opłaty za Turystyczny Fundusz Gwarancyjny 10 PLN/os.


Index

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIA

HISZPANIA

Hiszpania to jeden z najatrakcyjniejszych krajów europejskich, podróż do Hiszpanii to spotkanie ze słońcem, dobrą kuchnią, gościnnością, to odpoczynek wśród olśniewającej, pełnej kontrastów przyrody i wśród kochających dobrą zabawę Hiszpanów.

COSTA BRAVA

Costa Brava - najbardziej znany rejon śródziemnomorskiego wybrzeża. Piaszczyste plaże, dzikie i skaliste zatoczki, bujna roślinność oraz zespół nowoczesnych hoteli i centrów rozrywkowych, to wymarzone miejsce wypoczynku dla młodych, ciekawych życia ludzi. Lloret de Mar najsłynniejsze i najweselsze miasto wybrzeża. Tu króluje słońce i dobry humor. Lloret posiada ładną piaszczystą plażę wzdłuż, której ciągnie się wysadzana palmami aleja. Miejscowe kafejki, bary, sklepiki, a przede wszystkim nowoczesne dyskoteki stwarzają niepowtarzalną atmosferę skłaniającą do wypoczynku i zabawy młodzież z całej Europy.

ZAKWATEROWANIE

Hotel CASINO ROYAL*** - położony w centrum Lloret de Mar, w pobliżu głównej promenady, ok. 300 metrów od plaży. Pokoje 2,3 os. z łazienkami, balkonami i TV sat. Sprzątanie i wymiana ręczników odbywa się każdego dnia. Na terenie hotelu znajdują się - recepcja, restauracja, windy, niewielki odkryty basen, słoneczny taras z leżakami, sala barowa z dostępem do internetu. Sejfy są dodatkowo płatne.

WYŻYWIENIE

2 razy dziennie - śniadanie i obiadokolacja. Posiłki w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

RAMOWY PROGRAM

1 dzień Wyjazd według rozkładu jazdy, przejazd przez Niemcy, Francję. 2 dzień Przyjazd do hotelu w godzinach przedpołudniowych, zakwaterowanie; pierwsze świadczenie - obiadokolacja, nocleg. 2-10 dzień Pobyt wypoczynkowy w Lloret de Mar (10 dni/9 nocy). 11 dzień Śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd w godzinach wieczornych w kierunku Niemiec. 12 dzień Przyjazd do Polski w godzinach wieczornych/nocnych.

CENA ZAWIERA

przejazd autokarem LUX (barek, wc, klimatyzacja, TV), 9 noclegów w Hotelu CASINO ROYAL***, wyżywienie 2 razy dziennie, ubezpieczenie KL 10000 EUR, NNW 7000 zł, bagaż 800 zł (TU Signal Iduna), opiekę pilota i rezydenta, składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

CENA NIE ZAWIERA

wycieczek fakultatywnych, świadczeń nie wymienionych w ofercie

DOPŁATY OBLIGATORYJNE

Opłata klimatyczna i meldunkowa 40 EUR/os. płatna na miejscu - opłata płatna od każdego uczestnika (również od dzieci)

ZNIŻKI

dziecko do lat 3 - bez świadczeń - 480 zł - opłata stała dziecko 4-10 lat z 2 os dorosłymi - zniżka 600 zł 3-cia os dorosła na dostawce - zniżka 100 zł

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Tossa de Mar To jedna z obowia?zkowych wycieczek, na kto?ra? nie moz?na sie? wybrac? bez stroju ka?pielowego i aparatu. Rejs wzdłuz? dzikiego, skalistego wybrzez?a Costa Brava do miasteczka o poczto?wkowej urodzie gwarantuje niezapomniane widoki i wraz?enia. Tossa de Mar to pie?knie połoz?ona dawna rybacka osada, kto?ra ze wzgle?du na zachowanie swego oryginalnego charakteru uważana jest za perełke? Costa Brava. Cena - 20 EUR/os. (dzieci do lat 12 - 15 EUR/os.) Barcelona Wycieczka do stolicy Katalonii. To niezwykłe miasto znacznie ro?z?ni sie? od reszty kraju. Posiada własna?, wyrafinowana? kulture?, co szczego?lnie widac? w niespotykanej architekturze Antoniego Gaudiego. W programie wycieczki: najbarwniejsza hiszpan?ska ulica Las Ramblas z przepie?kna? gotycka? staro?wka?, wzgo?rze Montjuic z Pałacem Narodowym, tarasem widokowym i obiektami olimpijskimi, perełki Antonio Gaudiego: Casa Batllo, Casa Milla i wreszcie najwie?ksza z nich - Sagrada Familia (imponuja?cy kos?cio?ł sie?gaja?cy powyz?ej 100 metro?w). Dla fano?w piłki noz?nej przygotowalis?my wizyte? w Camp Nou, obejmuja?ca? nie tylko muzeum i trybuny, ale takz?e zwiedzanie stadionu od kuchni: szatnie, sale konferencyjne, stanowiska komentatoro?w, kaplice? i murawe?. W godzinach wieczornych obejrzymy pokaz tan?cza?cych fontann. Font Magica to pods?wietlane fontanny tworza?ce widowiskowy spektakl "s?wiatło i dz?wie?k". Cena - 45 EUR/os. CAMP NOU TOUR - płatne dodatkowo - 20 EUR/os. (oficjalna cena to 23 EUR/os.) (dzieci do lat 12 - 30 EUR/os.; ze stadionem CAMP NOU 45 EUR/os.) Port Aventura To niezwykła atrakcja nie tylko dla młodziez?y, ale ro?wniez? dla całych rodzin z dziec?mi. To ogromne centrum rozrywki podzielona na krainy s?wiata, wypełnione po brzegi karuzelami, rollercosterami i licznymi atrakcjami artystycznymi. Cena - 65 EUR/os. (dzieci do lat 12 - 53 EUR/os.) Nurkowanie z akwalungiem To jednodniowy kurs ła?cza?cy teorie? i praktyke?. Po niezbe?dnym przeszkoleniu i c?wiczeniach w towarzystwie instruktora spe?dza? Pan?stwo ok. 20 min. w magicznym s?wiecie Morza S?ro?dziemnego karmia?c rybki, podziwiaja?c rozgwiazdy i koralowce, a przy odrobinie szcze?s?cia takz?e meduzy i os?miornice. Za dodatkowa? opłata? istnieje moz?liwos?c? uwiecznienia podwodnych przygo?d na zdje?ciach i filmie. Cena - 30 EUR/os. Marineland Poła?czenie parku wodnego z ogrodem zoologicznym i delfinarium. To idealne miejsce dla tych, kto?rzy uwielbiaja? zabawy w wodzie i zwierze?ta. Tu zanurzycie sie? w basenie, zjedziecie na pontonie, a w chwili przerwy obejrzycie pokaz tresury delfino?w, lwo?w morskich oraz egzotycznych ptako?w. Cena - 27 EUR/os. (dzieci od 5 do 10 lat - 20 EUR/os.) Water World Najwie?kszy park atrakcji wodnych na Costa Brava. W Water World jest ponad 20 atrakcji dla amatoro?w wodnego szalen?stwa. Najpopularniejsze to: Kamikaces - olbrzymi tor wodny dla odwaz?nych startuja?cych z wysokos?ci 77 m; Storm - zjez?dz?alnia, z kto?rej spada sie? pionowo do brodzika; X-treme Mountain oraz Water Mountain, czyli najdłuz?sze zjez?dz?alnie pontonowe, na kto?rych przejaz?dz?ki w szalonym tempie pozwalaja? pokonac? 260 m w niecałe 2 minuty. Cena - 30 EUR/os. (dzieci od 0,80 do 1.20 metra - 18 EUR/os., niz?sze gratis) Montserrat - całodniowa wycieczka gwarantująca zapierające dech w piersiach widoki, malownicze krajobrazy i niesamowite formacje skalne o niespotykanych kształtach. Wszystko to będziemy podziwiać wjeżdżając kolejką na to zadziwiające wzgórze. Na wysokości 720 m znajduje się klasztor Benedyktynów, który wybudowano po tym, jak w cudownych okolicznościach odnaleziono tam figurkę Matki Boskiej. Kontakt z la Morenetą ma magiczne właściwości - dotknięcie figurki powoduje, że w ciągu roku spełniają się życzenia i prośby, z którymi przyjeżdżamy do klasztoru. Istnieje możliwość wysłuchania Escolanii, który jest najstarszym, chłopięcym chórem w Europie. Cena - 45 EUR/os. (dzieci do lat 12 - 30 EUR/os.) Flamenco - niezapomniany wieczór w gorących rytmach flamenco. Chwile spędzone w eleganckim budynku Gran Casino w Lloret de Mar na wieczorze Flamenco na długo utkwią Wam w pamięci. Cudowny, pełen ekspresji show flamenco w szampańskiej atmosferze z najlepszymi hiszpańskimi artystami to niezapomniane wrażenia i cudowna zabawa. Cena - 35 EUR/os. (dzieci do lat 12 - 16 EUR/os.) Girona Dali - wycieczka do miasta Figueres, w którym żył i tworzył jeden z najbardziej znanych twórców sztuki współczesnej Salvador Dali. W cenie: zwiedzanie surrealistycznego Muzeum, które artysta stworzył sam w gmachu dawnego teatru. Po madryckim Prado jest to najczęściej odwiedzany przybytek sztuki w Hiszpanii. W dalszej części wycieczki odwiedzimy stolicę regionu, Gironę - miasto malowniczo położone u zbiegu rzek, posiadające jedną z najładniejszych starówek w całej Hiszpanii. Cena - 45 EUR/os. (dzieci do lat 12 - 30 EUR/os.)

UWAGI

Biuro Podróży Index nie ponosi odpowiedzialności za spóźnienia autokarów i transferów spowodowane czynnikami niezależnymi od biura (warunki atmosferyczne, przejścia graniczne, blokady, strajki). Na trasach dojazdowych w Polsce połączenia mogą być realizowane przy minimum 10 osobach autokarami turystycznymi, mikrobusami lub transportem publicznym po wcześniejszej rezerwacji miejsc przez Organizatora imprezy. W zależności od wyjazdu jest możliwa przesiadka do właściwego autokaru w Katowicach, Krakowie lub Wrocławiu. Czas trwania przesiadek ok. 30 min. przejazd autokarem LUX (barek, wc, klimatyzacja, TV), 9 noclegów w Hotelu CASINO ROYAL***, wyżywienie 2 razy dziennie, ubezpieczenie KL 10000 EUR, NNW 7000 zł, bagaż 800 zł (TU Signal Iduna), opiekę pilota i rezydenta, składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

wycieczek fakultatywnych, świadczeń nie wymienionych w ofercie, DOPŁATY OBLIGATORYJNE

Opłata klimatyczna i meldunkowa 40 EUR/os. płatna na miejscu - opłata płatna od każdego uczestnika (również od dzieci)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Index, które działa na polskim rynku od 1994 roku. Biuro Podróży Index jest liderem w Polsce w organizacji wyjazdów dla dzieci i młodzieży. Od lat łączy wiedzę z doświadczeniem i pasję z przyjemnością. Biuro należy do Śląskiej i Polskiej Izby Turystyki, posiada liczne certyfikaty i referencje oraz gwarancje ubezpieczeniową Signal Iduna.

W ofercie Biura Podróży Index znajduje się także mnóstwo wycieczek objazdowych do najciekawszych zakątków Europy - wycieczki do Rzymu, Paryża, Budapesztu i wiele innych, a także dłuższe programy. Można skorzystać także z propozycji wczasów zagranicznych autokarem w popularnej opcji all inclusive.

Każdego roku na wycieczki Biura Podróży Index wyjeżdża ponad 60 000 osób. Oferta obejmuje kolonie, obozy i wycieczki szkolne dla dzieci i młodzieży, wycieczki zagraniczne, wczasy autokarem oraz wyjazdy dla grup zorganizowanych.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Brava

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1971 r. Odnowiony 2006 r. Na terenie znajduje się restauracja, 2 bary, recepcja 24h, sala TV, windy, wypożyczalnia samochodów, ogród, taras słoneczny, czytelnia, basen odkryty. Pomiędzy hotelami sieci H.TOP kursuje bezpłatny bus (od czerwca do września, wymagana rezerwacja).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kącik internetowy płatny

plaża

450 m od hotelu, plaża publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki i materace - płatne.

pokoje

Wyposażone w sejf (płatny, ok. 28€/tydzień), telefon, TV (pilot TV ok.10 euro depozyt),łazienkę (suszarka - depozyt ok.20€, wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje single , pokoje pool view

Wyżywienie

restauracja, 2 bary

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadokolacji

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Classic (11:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

all inclusive gold (10:00-00:00)

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnie produkowane napojów alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, aerobik, animacje, bilard, dyskoteka (wstęp)

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

24.10.2017 11:27

usługi dostępne w hotelu

Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu H Top Gran Casino Royal
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie
Filmy hotelu H Top Gran Casino Royal:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu H TOP Gran Casino Royal:
https://www.youtube.com/watch?v=sV-Z7wpPQd4

Opinie o Hotelu H Top Gran Casino Royal

4.3
polecam

Hotel calkiem przyjemny,a jedzenie wysmienite

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Masz pytania o Hotel H Top Gran Casino Royal? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00