cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Waterfalls, Morze Czerwone
1 / 30
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
23.11 - 01.12
już od 2352 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 14.12
już od 2112 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hilton Waterfalls
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Hilton Waterfalls
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Hilton Waterfalls:
4.6 / 5
Średnia z 16 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Hotel Hilton Waterfalls w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Opis oferty:

Wakacyjny kompleks należy do znanej na całym świecie sieci Hilton Hotels & Resorts. Położony na klifie z bajecznym widokiem na turkusowe morze, ma własną, sztucznie usypaną, kaskadową plażę z bezpłatnym serwisem, idealną na relaks - na wielbicieli podwodnego świata czeka rafa koralowa tuż przy brzegu. Dumą hotelu jest oryginalnie zaprojektowany zespół basenów z mostkami, który z pewnością spodoba się Gościom w każdym wieku. Regularnie odnawiany, posiada stylowe restauracje z przysmakami kuchni włoskiej, libańskiej i egipskiej. Eleganckie wnętrza i utrzymane w jasnej kolorystyce pokoje zapewniają komfortowy wypoczynek dla wszystkich Gości.

POłOżENIE:

w SHARM EL SHEIKH, w dzielnicy Hadaba, w pobliżu centrum rozrywki Alf Leila Wa Leila; ok. 7 km od centrum Naama Bay; ok. 22 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh; bus hotelowy do Naama Bay (ok. 5 USD/1 strona); hotel na wzniesieniu, schodzi w stronę morza, możliwość korzystania z hotelowej gondoli kursującej z poziomu lobby przez budynki mieszkalne do kompleksu basenów.

PLAżA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, mała i wąska, łagodne zejście do morza, w pobliżu brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, przy hotelu, zejście schodami, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, oddany do użytku w 2000 r., sezonowo odnawiany, 401 pokoi, kilkanaście budynków, do dwóch pięter, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna La Cascade - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia włoska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, Seashore - dania w formie bufetu, ryby i owoce morza, restauracje á la carte: Verdis Bistro - kuchnia włoska, Zahle - kuchnia libańska, Shish Bisk - kuchnia egipska; Cafe Shalalat w lobby, Latinos Bar, bar przy basenie, bar Tipsy Turtle przy plaży, sklep z pamiątkami, butik; sala konferencyjna dla 20 osób, taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 USD/godz.), internet bezprzewodowy w lobby (ok. 10 USD/godz.), całodobowy room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy

: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 39 m², zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny), żelazko i deska do prasowania (na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ulicę lub ogród; widok na basen lub na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

7 basenów ze słodką wodą, w tym jeden sezonowo podgrzewany, każdy ok. 300-500 m², gł. do 1,6 m, dwa baseny z morską wodą, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (wymiana); tenis stołowy, rzutki, siatkówka, piłka nożna, boule, fitness, stretching, aqua aerobik, piłka wodna, zajęcia taneczne; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży: nurkowanie, snurkowanie, narty wodne; centrum wellness: siłownia; płatne: sauna, łaźnia parowa, masaże na świeżym powietrzu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-11.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad również w restauracji Zahle (11.00-18.00; do posiłku lokalne wino), kolacja w restauracji á la carte (raz na pobyt; wymagana rezerwacja); lody (10.00-24.00); przekąski w Health Club Bar w wyznaczonym przez hotel czasie, w barze w lobby i Latinos Bar (22.30-24.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusiv.

ABSOLUT ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

dodatkowo oprócz all inclusive: kolacja w restauracji Shish Bisk (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wybrane importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach; room-service podczas śniadań i kolacji, minibar (uzupełniany w 2 butelki wody, 4 napoje słodkie, 2 piwa, 1 paczkę chipsów); shisha w wyznaczonym miejscu (18.30-1.00); internet bezprzewodowy (1 godz./dzień); pralnia (w ilościach określonych przez hotel); kort tenisowy (wymagana wcześniejsza rezerwacja), bilard, karty do gier, sauna, łaźnia parowa; wypożyczenie sprzętu do snurkowania; raz na pobyt: banan, łódź podwodna, masaż (20 min); 10% zniżki na kursy nurkowania.

KONTAKT:

0020/693663232, www3.hilton.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Położenie

Sharm El Sheikh/Egipt

POłOżENIE

w SHARM EL SHEIKH, w dzielnicy Hadaba, ok. 7 km od centrum Naama Bay; ok. 22 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh; bus hotelowy do Naama Bay (ok. 5 USD/1 strona); hotel na wzniesieniu, schodzi w stronę morza.

PLAżA

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, mała i wąska, łagodne zejście do morza, w pobliżu brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, przy hotelu, zejście schodami, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją.

HOTEL

pięciogwiazdkowy, zadbany, sezonowo odnawiany, 401 pokoi, kilkanaście budynków, do dwóch pięter, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna La Cascade - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia włoska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, Seashore - dania w formie bufetu, ryby i owoce morza, restauracje a la carte - Verdis Bistro - kuchnia włoska, Zahle - kuchnia libańska, Shish Bisk - kuchnia egipska; Cafe Shalalat w lobby, Latinos Bar, bar przy basenie, bar Tipsy Turtle przy plaży, sklep z pamiątkami, butik; sala konferencyjna dla 20 osób, taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą - punkt internetowy (ok. 10 USD/godz.), Internet bezprzewodowy w lobby (ok. 10 USD/godz.), całodobowy room service, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe - Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

POKóJ

standardowy - 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 39 m2, zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny), żelazko i deska do prasowania (na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do dwóch lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ulicę lub ogród; pokoje z dwiema dostawkami, widok na basen lub na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA

pięć basenów ze słodką wodą, w tym jeden sezonowo podgrzewany, każdy ok. 300-500 m2, gł. do 1,6 m, dwa baseny z morską wodą, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m2, gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (wymiana); tenis stołowy, rzutki, siatkówka, piłka nożna, bule, fitness, stretching, aqua aerobik, piłka wodna, zajęcia taneczne; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą - bilard, sporty wodne na plaży - nurkowanie, snurkowanie, narty wodne; centrum wellness - siłownia; płatne - sauna, łaźnia parowa, masaże na świeżym powietrzu.

ALL INCLUSIVE

śniadanie (6.30-11.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad również w restauracji Zahle (11.00-18.00; do posiłku lokalne wino), kolacja w restauracji a la carte (raz na pobyt; wymagana rezerwacja); lody (10.00-24.00); przekąski w Health Club Bar w wyznaczonym czasie przez hotel, w barze w lobby i Latinos Bar (22.30-24.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT

0020/693663232; www1.hilton.com


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Wakacyjny kompleks należy do znanej na całym świecie sieci Hilton Hotels & Resorts. Położony na klifie z bajecznym widokiem na turkusowe morze, ma własną, sztucznie usypaną, kaskadową plażę z bezpłatnym serwisem, idealną na relaks - na wielbicieli podwodnego świata czeka rafa koralowa tuż przy brzegu. Dumą hotelu jest oryginalnie zaprojektowany zespół basenów z mostkami, który z pewnością spodoba się Gościom w każdym wieku. Regularnie odnawiany, posiada stylowe restauracje z przysmakami kuchni włoskiej, libańskiej i egipskiej. Eleganckie wnętrza i utrzymane w jasnej kolorystyce pokoje zapewniają komfortowy wypoczynek dla wszystkich Gości.

POŁOŻENIE:

ok. 7 km od centrum NAAMA BAY, w dzielnicy Hadaba, w pobliżu centrum rozrywki Alf Leila Wa Leila, ok. 22 km od lotniska w Sharm el Sheikh; bus hotelowy do Naama Bay; hotel na wzniesieniu, schodzi w stronę morza, możliwość korzystania z hotelowej gondoli kursującej z poziomu lobby przez budynki mieszkalne do kompleksu basenów; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, mała i wąska, łagodne zejście do morza, w pobliżu brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, przy hotelu, zejście schodami, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, oddany do użytku w 2000 r., sezonowo odnawiany, 401 pokoi, kilkanaście budynków, do 2 pięter, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna La Cascade - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia włoska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Paradise Reef - kuchnia lokalna, restauracje á la carte: Verdis Bistro - kuchnia włoska, Shish Bisk - kuchnia egipska, Cafe Shalalat w lobby, Latinos Bar, bar przy basenie, bar Tipsy Turtle przy plaży, sklep z pamiątkami, butik; sala konferencyjna dla 20 osób, taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 39 m², zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ulicę lub ogród; widok na basen lub na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

7 basenów ze słodką wodą, w tym jeden sezonowo podgrzewany, każdy ok. 300-500 m², gł. do 1,6 m, 2 baseny z morską wodą, brodzik, słodka woda, ok. 80 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (wymiana); tenis stołowy, rzutki, siatkówka, piłka nożna, boule, fitness, stretching, aqua aerobik, piłka wodna, zajęcia taneczne; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży: nurkowanie, snurkowanie, narty wodne; centrum wellness: siłownia; płatne: sauna, łaźnia parowa, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-11.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana rezerwacja); lody (15.00-17.00); przekąski w Latinos Bar (22.30-1.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693663232, www3.hilton.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:    

2000 r. Odnowiony w 2003 r.

 

Położenie:

w zatoce Ras Um El Sid, 7 km od Naama Bay, 22 km od lotniska.

 

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysta, skała koralowa przy wejściu do morza, pomost, 220 m długości. Parasole, leżaki, materace, ręczniki bezpłatne. Bar na plaży zawarty w All Inclusive.

 

W Hotelu:

2 restauracje w budynku, 2 restauracje na wolnym powietrzu, 8 barów, sala konferencyjna, winda, 5 basenów odkrytych (1.200, 1.100, 900, 600, 120 m2).

 

Pokoje:

w 15 budynkach: 143 pokoje standardowe, 249 pokoi deluxe, (64 dla niepalących), 4 suite deluxe (2 sypialnie połączone drzwiami, z widokiem na morze lub basen); klimatyzacja indywidualna, minibar (płatny, bezpłatny w UAI), sejf (bezpłatny), wanna, suszarka, telefon, TV, terakota, balkon lub taras, łącze internetowe (płatne).

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: jacuzzi, tenis stołowy, kort tenisowy, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, rzutki, bilard, animacje.


Płatne:bezprzewodowe łącze internetowe, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaż, siatkówka, centrum nurkowe

 

Dla dzieci:

2 brodziki, plac zabaw, minklub, animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji.

 

Wyżywienie:

All Inclusive Premier Package  (24 h) lub Ultra All Inclusive

 

Wyżywienie: All Inclusive (24 h)

Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja.


Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki z owoców (tylko do śniadania).


System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi energetycznych.

 

Wyżywienie:Ultra All Inclusive (24 h)

Posiłki:śniadanie, obiad, kolacja.


Napoje zawarte:lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki z owoców (tylko do śniadania).


System nie zawiera:wysokojakościowych napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Sharm El Sheikh

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

Położenie

-przy plaży (połączenie windą między hotelem, a plażą) -ok. 10 km od centrum Naama Bay -ok. 20 km od lotniska w Sharm El Sheikh -rafa koralowa przy brzegu (zalecane obuwie ochrone)

Plaża

-piaszczysta, sztucznie usypana, kaskadowa -leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

-klimatyzacja indywidualna -TV-Sat, telefon, sejf -płatne minibar -łazienka (WC, wanna/prysznic) -widok na morze (płatny dodatkowo) -balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne -kompleks 7 basenów z wodospadami -siatkówka, tenis stołowy -rzutki, boccia -nauka tańca brzucha i latino -siłownia -animacje Płatne -bilard, kort tenisowy -centrum spa -sporty wodne na plaży -centrum nurkowe

Dla dzieci

-mini klub, plac zabaw, animacje -2 baseny -krzesełko w restauracji i łóżeczko

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia i późnym wieczorem, bar sałatkowy oraz lody w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24 h w wybranych barach. Wino lokalne serwowane jest tylko podczas obiadów i kolacji w restauracji głównej.

Ultra All inclusive

dodatkowo Klienci mają w ofercie 1 lekcje nurkowania, przejażdżkę bananem, 20 minut masażu (raz na tydzień), sauna, jacuzzi, bilard, tenis ziemny (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Restauracje i bary

-restauracja główna -3 restauracje a la carte -lobby bar (24 h) -bar przy recepcji (od 10:00 do 01:00) -2 bary przy basenach (od 10:00 do zachodu słońca) -bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca)

Dodatkowe informacje

-kawiarenka internetowa(płatna) -Wi-Fi (w lobby bezpłatne) -sala konferencyjna -pralnia, lekarz, pasaż handlowy -www.hilton.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki

pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Egipt/Sharm El Sheikh

Położenie

Hotel zlokalizowany w Sharm El Sheikh, na klifie Ras Um El Sid. Położony ok. 7 km od centrum Naama Bay oraz ok. 22 km od lotniska. Obiekt znajduje się bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralowa (zalecane obuwie ochronne).

Wyposażenie

Luksusowy kompleks hotelowy należący do sieci Hilton (wybudowany w 2000 r., regularnie odnawiany) składa się z 401 pokoi rozmieszczonych w 15 dwupiętrowych budynkach. Obiekt posiada; 24h recepcję, 4 restauracje, 5 barów, bezpłatne Wi-Fi w lobby oraz w miejscach ogólnodostępnych. Na rozległym, zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się 7 basenów (w tym 2 z morską wodą, 2 sezonowo podgrzewane oraz 2 tylko dla dzieci). Leżaki, parasole, materace przy basenie i na plaży bezpłatne.

Pokoje

POKOJE STANDARDOWE; pow. ok. 39 m2 - przestronne, komfortowo urządzone; zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, TV sat., klimatyzacja, minibar (płatny), łazienka z prysznicem, WC, suszarka, balkon lub taras z wid. na ogród (DZ/EZ), pokoje z wid. na morze (DZM), pokoje z wid. na basen (DPZ).

Sport i rozrywka

Siatkówka, piłka nożna, tenis, zajęcia fitness, siłownia, tenis stołowy. W ciągu dnia liczne programy animacyjne, wieczorem show oraz muzyka na żywo. Za opłatą; centrum SPA, sporty wodne na plaży.

Dzieci

Animacje, brodzik, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 10 - 24. Wszystkie napoje i alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, kawa po turecku, espresso, cappuccino za opłatą. Ultra all inclusive; dodatkowo lokalne napoje alkoholowe oraz wybrane importowane alkohole dostępne przez całą dobę. Mini bar w pokoju w cenie.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

7 km od centrum Naama Bay, 22 km od lotniska.

Plaża

Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Wejście do wody z pomostu.

Zakwaterowanie

401 pokoi; Typy pokoi: standardowe (39 m2 - z widokiem na ogród), deluxe (39 m2 - część z widokiem na basen), suite (81 m2 - z częścią dzienną i sypialną); Wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, telewizor, sejf, mini bar, płatne dostęp do internetu, balkon lub taras.

Restauracje i bary

4 restauracje (główna, włoska, beduińska, libańska); 5 barów (w tym bar przy plaży i przy basenie).

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje. Napoje płatne; All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, przekąski i lody w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji podawane są całą dobę (przerwa od 02.00 do 03.00). W opcji All inclusive nie znajdują się restauracje a'la carte (Goście otrzymują voucher do wybranej restauracji). Lokalne wino podawane jest tylko do obiadu i kolacji. Ultra all inclusive - Goście otrzymują dodatkowo wybrane alkohole importowane (whisky, gin wódka), codzinnie uzupełniany mini bar (napoje bezalkoholowe i piwo), 10 min przejażdżki na bananie, lekcję wstępu do nurkowania, 20 min masażu, możliwość gry w bilard bezpłatnie, godzinę Wi-Fi dziennie, możliwość skorzystania z pralni (6 szt. raz na pobyt);

Sport i Rozrywka

7 basenów (2 podgrzewane w sezonie zimowym, 2 baseny z wodą morską, basen relaksacyjny); Bezpłatnie: siatkówka plażowa, rzutki, boccia, siłownia, kort tenisowy (oświetlenie płatne), tenis stołowy, program animacyjny. Odpłatnie: centrum sportów wodnych, centrum nurkowe, bilard.

Dla dzieci

2 baseny, mini klub, plac zabaw, opiekunka (za dodatkową opłatą).

Pozostałe udogodnienia

Centrum SPA (płatne), sklepiki, mała sala konferencyjna, pralnia, Wi-Fi (płatne), opieka medyczna, kantor.

Naszym zdaniem

Hotel o wysokim standardzie z bogatą ofertą All inclusive i Ultra all inclusive. Polecamy wymagającym Klientom lubiącym aktywnie spędzać czas.

Strona internetowa

www.hilton.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort położony jest na klifie, w zatoce Ras Um El Sid. Zbudowany w formie tarasów schodzących w dół do plaży, zapewnia wspaniałe widoki na Morze Czerwone. Kaskadowa plaża, rafa koralowa i zespół basenów to niewątpliwe atuty obiektu.

Położenie

W zatoce Ras Um El Sid, ok. 12 km od centrum Naama Bay, ok. 22 km od lotniska w Sharm El Sheikh.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, kaskadowa - zejście schodkami, piaszczysto-żwirowa, wąska, rafa koralowa przy zejściu do wody - zalecane obuwie ochronne; pomost. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatnie.

Hotel

Wi-Fi w lobby - bezpłatne (ograniczona prędkość). 400 pokoi, w kilkunastu budynkach położonych na różnych poziomach, recepcja, lobby, ogród. Płatne: room-service, sklep, opiekunka do dzieci (na zapytanie), punkt pomocy medycznej, pralnia. Kategoria lokalna 5*

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (prysznic/wanna), suszarka do włosów, TV Sat, zestaw do zaparzania kawy/herbaty, sejf, minibar (płatny), sejf, balkon lub taras. Standardowy - dla 2 osób z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci (dostawka dla 2 dzieci w postaci jednego łóżka). Pokoje z widokiem na basen lub morze dodatkowe płatne. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.

Rekreacja, sport, atrakcje

Kompleks basenów zewnętrznych (2 z wodą morską, jeden dla Gości powyżej 16 roku życia, jeden podgrzewany w okresie zimowym, jeden przeznaczony dla rodzin z dziećmi), leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne, dzienny program animacyjny (siatkówka plażowa, boccia, waterpolo, tenis stołowy, gimnastyka, lekcje tańca). Płatne: bilard, tenis ziemny, zabiegi w centrum Spa, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, miniklub, minidisco, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem).

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, w ciągu dnia przekąski, lody; wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w lobby barze do 24:00). Raz na pobyt możliwość wizyty w restauracji a'la carte włoskiej Verdi Bistro" (w zależności od dostępności, konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja bufetowa Paradise Reef", restauracja a'la carte, bar  w lobby, bar przy basenie, bar na plaży.

Informacje dodatkowe

Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Hotel może wymagać noszenia opaski All Inclusive. Hotel może pobierać opłaty za zgubioną kartę do pokoju, kartę na ręczniki, ręczniki lub bransoletkę.

Świadczenia w cenie

Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.

Warto wyróznić

* kaskadowa forma zabudowy * zespół basenów * zadbany ogród * rafa koralowa

Wiza

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowa wioska wakacyjna dla najbardziej wymagających klientów. Hotel położony na rozległym terenie wśród zieleni z pięknymi, starannie zaprojektowanymi basenami. Zapewnia komfortowy wypoczynek dla wszystkich gości, niezależnie od ich preferencji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel znanej marki, harmonijnie wkomponowany w krajobraz z pięknym ogrodem, strumykami, oczkami wodnymi i wodospadami. Malownicze pejzaże, rozległy teren, piękna architektura, wysoki standard usług.

Położenie

W Ras Um El Sid, tarasowo na klifie, przy niedużej plaży z pomostem (rafa koralowa), 7 km od centrum  Naama Bay (odpłatne kursy hotelowym busem), 22 km od lotniska. Zejście na plażę po schodkach. W pobliżu znajduje się centrum gastronomiczno-handlowe w arabskim stylu.

Wyposażenie

Elegancki hol powitalny z całodobową recepcją i Internetem bezprzewodowym, restauracja główna Cascade, restauracja włoska, restauracja i bar przy basenie, bar Latinos, bar przy plaży, restauracja beduińska, Cafe Shalalt w lobby, bar Health Club, sklepy z pamiątkami i biżuterią, pralnia, sala konferencyjna, centrum biznesowe, kantor, bankomat, room-service (24h). Z restauracji głównej można dostać się do poziomu basenu głównego szklaną gondolą lub po schodkach.

Pokoje

W budynku głównym oraz kilkunastu malowniczo położonych aneksach na wzgórzu; obszerne (35-39 m kw.), eleganckie, wyposażone w łazienkę (wanna, prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV sat, sejf, minibar, zestaw do kawy/herbaty, indywidualnie sterowaną klimatyzację, odpłatne łącza internetowe, balkon lub taras (widok na ogród, baseny lub morze).

Wyżywienie

All inclusive premier package: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane we wszystkich barach w godzinach ich otwarcia (w lobby bar - do godz. 03.00), przekąski w dzień, a w barze Latinos - również nocą, raz na pobyt kolacja w Verdi Bistro i w restauracji beduińskiej (konieczna rezerwacja), codziennie 2 duże butelki wody w pokoju.

Sport i rozrywka

Malowniczy kompleks basenów połączony mostkami i wysepkami (w tym 2 baseny z wodą morską) blisko plaży, 2 baseny relaksacyjne na poziomie lobby, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, rzutki, aerobik, sauna, łaźnia parowa, masaże, centrum fitness, bilard, boccia, sporty wodne, ośrodek nurkowania, animacje, muzyka na żywo.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub, plac zabaw, sala zabaw, specjalne menu, wieczorem kidsparty, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, opiekunka na życzenie (odpłatnie). 

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Hilton Waterfalls
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hilton Waterfalls

3.4
może być

Byliśmy w hotelu Hilton Waterfalls na przełomie marca i kwietna. „Miła” mułzumanka i w recepcji obdarowała nas „beautiful room” oraz „kind size bed”. Łóżko było faktyczne wygodne ale pokój był w najgordzej możliwej lokalizaji (blisko drogi i na totalnym uboczu hotelu, wszedzie daleko). Łazienka porażka Jakaś zniszczona wanna, materiałowa zasłonka naderwana, pęknięte płytki. Jak 10 lat temu byłam w Tunezji w 3* hotelu to mniej więcej było podobnie. Nadmuch w łazience pracował całą noc i mieliśmy problemy ze snem. Hotel jako sam bardzo ładny. Winda z budynku głównego na najniższy basen. Ładny wodospad, który się ciągnie z samej góry hotelu w dół. Co mnie zdziwiło w największym basenie w hotelu słona woda!! Słodka była w basenie obok budynku głównego (strefa ciszy, wstęp tylko dla dzieci powyżej 12 lat). Na basenie w strefie cichej super miły człowiek: roznosił zimne ręczniki dla ochody, częstował melonami, jeśli ktoś chciał to spryskiwał go bryzą chłodzącej wody. Dla mnie tylko on zasłygiwał na 5*. Plaża... w sumie to nie wiem czy to można nazwać plażą. Były wydrążone w skale dwie przerwy którędy można było wejść do morza (w tych przerwach mieściło się ok 10 parasolek z leżakami). Reszta parasolek „nad morzem” była poustawiana na tych opruszonych piaskiem skałach (wszystko ogrodzone żeby ktoś nie spadł z klifu w dół). Na głęboką wodę prowadziło takie „pływające” molo, na którym cały czas był ratownik hotelowy. Na plus przemawia to, że nie było problemu z leżakami. Jeśli ktoś zostawił ręcznik na dłużej niż 1h to obsługa go zabierała i zwalniała leżak. Restauracja stosunkowo mało jak na tak duży obiekt. Jedzenie dobre ale bez rewelacji. Jakaś rybka, jagnięcina, wołowina i wszechobecny kurczak głównie z rożna. Śniadanie to jajko w różnych odsłonach. No chyba, że ktoś je na sniadanie fasolke, ryż z mekiem albo jakąś papke ziemniaczaną. Tamtejsza „szynka” i parówki są dla mnie nie jadalne. Kawa obleśna. Pysznek były mleczne koktajle z dodatkiem owoców. Obsługa miła nie naprzykrzali się. Wieczorem do wyboru było siedzenie w malenkim barze w budynku głównym (notoryczny brak wolnych miejsc) lub w barze zewnętrznym w który prawie nie było stolików (może nie zdążyli ich jeszcze rozłożyć). Mały amfiteatr i brak ciekawych animacji. Obsługa przygotowała śliczyny wystrój na Święta Wielkanocne. Goście to głównie anglicy i rosjanie. Reasumując najgorszy 5* hotel w jakim byliśmy.

POLECAM:
Podsumowanie: może być
3.4
4.7
zdecydowanie polecam

Witam, byliśmy w Hilton Waterfalls w listopadzie. Hotel ma naprawdę bardzo wysoki standard, wszystko jest świetnie zorganizowane i nikt nie będzie się nudził. Dla chętnych przy hotelu rewelacyjna baza nurkowa. Obsługa kompetentna, uprzejma, nie naprzykrzali się. Jeśli chodzi o jedzenie to było pyszne, nawet naszemu synowi niejadkowi wszystko smakowało. Do Egiptu wracamy co rok i ten hotel jest jednym z najlepszych jakie widzieliśmy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.4
polecam

hotel ma bardzo dużo zalet ma też wady ale dużo by o tym wszystkim pisać, mi pomimo kilku niedociągnięć (obsługa itp) bardzo się podobało, piekne miejsce z pięknym cieplym morzem, wspaniale widoki z Każdego miejsca, super baseny, pokoje w porządku czyste i wogóle, jedzenie bajka, ciągle co innego ryby owoce morza owoce desery poprostu wszystko. tanio nie bylo ale warto dopłacić i mieć taki luksus dla siebie polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4
4.6
zdecydowanie polecam

Fajny hotel.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
5.0
zdecydowanie polecam

jak ktos ma taka wage i aparycje jak jolcyk to zawsze bedzie narzekal na polozenie, brak zywnosci lub alkoholu ... no comment

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.7
zdecydowanie polecam

Byłem z narzeczoną w tym hotelu w lipcu 2011r. jak za 2 tys na tydzien w sezonie jest to dla mnie bardzo atrakcyjna oferta,warunki sa bardzo dobre obsluga zdyscyplinowana.hotel wielki duzo basenow oraz barow(drinki) donoszone nawet do basenu jak wczesniej wkleiło sie dolara barmanowi. hotel jest bardzo czysty nie ma co do pszaportu wkladac pieniedzy ja nie wkladalem i dostalem dobry pokoj z widokiem na morze nie wierze w mity o ktorych slyszalem ze sie dostanie lepszy za dodatkowe pieniadze.lokalizacja super no i plaza :DDD super rafa z dwoma pomostami na wodzie .raj .woda goraca i blekitna. za te pieniadze w europie mozna sie dwa dni pobawic,pozdrawiam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.6
zdecydowanie polecam

Dla mnie i dla żony to Hilton zagwarantował nam naprawdę cudowne wakacje. Polecam w 100%. A kto ma inne zdanie wiadomo każdemu nie da rady się dogodzić kwestia chęci do dobrego wypoczynku i zabawy . Jak ktoś jest nudny to żaden hotel nie zagwarantuje mu dobrej zabawy. Pozdrawiam M&B Bytów. pytania i zdjęcia na pocztę .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

wróciłem z Hiltona wczoraj, 22.12.2010 Hotel świetnie położony i rozplanowany. Tarasowe położenie sprawia, że nie widzi, nie słyszy i nie wpada się na ludzi kiedy nie ma się na to ochoty. Jedzenie dobre, chociaż nie wiem dlaczego ofertę nazwano ultra AL Alkohole w ofercie tylko miejscowe, ale da się wypić:) Z obsługą bywa różnie, są świetni ludzie, zaangażowani, pełni humoru, ale także barmani, którym 15 metrów po lód do drinka się nie chce iść, kiedy swoją maszynkę mają zepsutą. Papier toaletowy zdobywałem przemocą, a przynajmniej perswazją. Jednak, mimo zastrzeżeń zdecydowanie polecam, pamiętając, że z 2149 PLN prawdziwego luksusu nad Red Sea spodziewać się nie możemy. W Polsce za podobną usługę, bez gwarantowanej pogody, zapłacisz dużo więcej

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Własnie wróciłem z tego hotelu i jestem pod wielkim wrażeniem.Hotel super pod kazdym względem.Obsługa, czyste pokoje, wspaniałe urozmaicone jedzenie, duża ilośc pieknie położonych basenów ,dwie windy dowożące z plaży do głównnego lobby z restauracja, kilka restauracji egzotycznych i drink barów, animacje- nauka tańca, aerobik a wieczorami show time w amfiteatrze. wycieczki fakultatywne .Jedyny minus to koralowa plaża( piękna z egzotycznymi rybkami), w której nie mozna sie kompac.Ogólnie mega super 5*, polecam tylko ultra all inclusive

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

W hotelu byłam w lipcu 2010, hotel ok. 10-letni co widać, ale te 10 lat widac też bardzo pozytywnie w pieknym ogrodzie, hotel bez zarzutu, kilka basenów w tym 2 ze słona wodą, ma to znaczenie gdy wieje silny wiatr i nie bardzo mozna pływać w morzu. W sasiedztwie hotelu piekna rafa koralowa. świetne jedzenie i obsługa hotelowa. niestety można trafić na pokój w gorszej części [nr pokolu zaczyna sią od liczby 4], po negocjacjach można dostać duzo lepszy pokój -mnie dopłata kosztowała ok. 280 USD. W opcji ultra all incl. polecam kolacje libańskie,beduińskie oraz włoskie. Piękne miejsce w hotelu to basen "ciszy i spokoju" znajdujacy się na najwyższym tarasie, tuż przy głównej restauracji, króluje tu dobra chillout'owa muzyka, widok na morze i wyspę Tiran, drink, leżak i dobra książka. Na wieczór polecam shishbish bar - piękny widok na morze oraz rozświetlony Sharm.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    4.9
HolidayCheck
Ocena Hilton Waterfalls:
4.2 / 6

Ciepłe morze 2017-12-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To była czwarta wizyta w ciągu piętnastu miesięcy w tym hotelu. Podobało mi się, ze nawet przy 100 %...
więcej

6.0
Piękny hotel, doskonale położony 2007-07-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.6
Polecam 2007-11-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Opinia 2007-12-29
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Piekny hotel na dużym terenie w pieknym ogrodzie 2008-01-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

polEcam dlA WSZYSTKICH CHCĄCYCH SPEDZIC CZAS W DOBRYCH WARUNKACH. PRZYJEMNA OBSŁUGA, PRZYZWOITY SERW...
więcej

5.6
Hotel dla wszystkich 2008-02-21
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Kompleks hotelowy doskonale zaprojektowany. Wspaniała zieleń, kwiaty i urządzenia terenów zielonych ...
więcej

5.7
Wstyd dla sieci hilton 2008-08-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.5

1.9
Hilton waterfalls 2008-09-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.7
Jak licza panstwo na 5 gwiazdek, to nie do tego hotelu! 2008-09-08
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    3.8

Wycieczka organizowana przez ALFA STAR. Jak przyjechalismy na miejsce okolo23 brak osoby rezydenta, ...
więcej

3.4
Bardzo udane wakacje 2008-09-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Zdecydowałem się do wystawienia oceny tego hotelu ze względu na bzdurne opinie wiecznie niezadowolon...
więcej

5.5
Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort 2008-09-22
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Witam. Moje opinie są podobne do tych które przedstawił PRZEMEK. Byliśmy tydzień z rodziną i każde z...
więcej

5.2
Wspaniały wypoczynek 2009-07-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.3
Szczerze polecam ten hotel 2009-08-08
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

5.7
Bardzo fajny hotel 2009-08-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.1
Szkoda na niego każdego grosza 2009-11-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.0
Hotel godny polecenia 2009-12-29
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Naprawdę świetny hotel na wakacje rodzinne 2010-01-01
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzo fajny, miła obsługa nastawiona bardzo sympatycznie do dzieci i innych.Hotel bardzo duży...
więcej

5.5
Piękne miejsce 2010-01-27
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Najwspanialsza wycieczka w moim życiu! Rewelacja 2010-03-26
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Rewelacja. Naprawde z czystym sumieniem polecam ten Hotel! To były najpiękniejsze wakacje w moim życ...
więcej

5.8
Nie do zapomnienia 2010-04-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Nie da się zapomniec pobytu w tym hotelu.Wakacje oceniam na bardzo udane.Przepiękne baseny,ogrody,py...
więcej

5.8
Udane wakacje, ale... uwaga na serwis mini baru 2010-05-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Cudowne wakacje! 2010-06-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Godny polecenia 2010-06-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Paris Hilton by tam nie nocowała 2010-07-27
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Słaby hotel 2010-08-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.3

Polecam wybrac inny hotel chyba ze ktos chce za kazda pomoc czy usluge dawac napiwki.Restauracje bar...
więcej

3.3
Rewelacyjne wakacje w cudownej atmosferze 2010-09-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel naprawdę wart polecenia, każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Obsługa wykazuje się bardzo wyso...
więcej

5.5
Wakacje wrzesień 2010. Moje wrażenia z pobytu!! 2010-09-16
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Tregedia. Nie warto nawet za darmo 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    1.8

Nie warto. Hotel stary, brudny i nadaje się do totalnego remontu. Zdarzyły się robaki pod łóżkiem i ...
więcej

2.7
Bajkowo w Hiltonie 2010-10-01
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Hilton jeden z najlepszych w Sharm. Polecam! 2010-10-01
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel Hilton Waterfalls Resort 2010-10-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo ładny, duży, pokoje czyste, jedzenie smaczne. Wieczorem na dachu budynku paliliśmy szis...
więcej

5.5
Samo "S" - słońce, samowola, super, samo lenistwo 2010-10-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Urlop w tym Hotelu to czysta przyjemność ma się ochote na wszystko a robi się tylko to co się chce s...
więcej

5.2
Świetny hotel 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo polecam 2010-11-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Gorąco polecam 2011-03-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Piękny ogród z kaskadami i widokiem na morze, kilka basenów piękna rafa bezpośrednio przy hotelu, mi...
więcej

5.6
Hotel godny polecenia 2011-03-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Świetny hotel dla rodzin 2011-03-27
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Hotel jest na prawdę bardzo dobry, ma sejfy w pokoju itd. Basen jest bardzo czysty, tak samo pokoje ...
więcej

5.0
Super hotel! 2011-07-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Już drugi raz miałem przyjemność gościć w tym hotelu. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Profesjon...
więcej

6.0
Godny polecenia 2011-07-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Witam,śmiało mogę polecić ten hotel,piękny duży kompleks,bardzo dobre jedzenie,zarówno w głównej res...
więcej

5.6
Z czystym sumieniem polecam ten hotel. 2011-08-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Nie polecam! 2011-10-08
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

2.7
Wspaniały tydzień! 2011-11-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    4.8

To nasz szósty pobyt w Egipcie, w hotelu tej klasy, ale tym samym pierwszy, który nie przysporzy wła...
więcej

5.2
Trzy razy w tym hotelu na 7 pobytów w Egipcie 2011-12-31
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel wprost straszny 2012-02-29
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

Czytając recenzje z Hilton Waterfalls otwieram oczy ze zdziwienia. To chyba nie ten hotel, zobacz sa...
więcej

2.4
Czy Hilton to tylko magia nazwy? 2012-03-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Niestety nie polecam Hiltona. Jedzienie dobre ale codziennie to samo, a personel arogancki. Hotel op...
więcej

4.3
Wspaniały tydzień 2012-05-02
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Najpiękniejsze wakacje w życiu 2012-07-25
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Nie ma jak w Hiltonie ! 2012-09-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Na miano Hilton to on nie zasługuje 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.2
Cudowne wakacje! 2012-09-22
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Drugi raz byłam w Egipcie i jestem po raz drugi zadowolona z wypoczynku. Hotel Hilton jest dużym ob...
więcej

6.0
Kolejne udane wczasy 2012-09-29
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Najlepszy Hotel jaki widziałem w Egipcie! 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Cóż dodać?Wspaniały Hotel. Duży, ekskluzywny, przyjazny.Jedyny minus to duża ilość gości z rosji- co...
więcej

6.0
Polecam z czystym sumieniem 2013-01-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam hotel, super dbają tam o nas 2013-04-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

jest to mój kolejny pobyt w Egipcie i nadal nie zawiodłam się -hotel ładny,czysty,przyjazny gościom ...
więcej

5.5
Polecam! Mega wspomnienia z pobytu w Hiltonie! 2013-05-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Polecam, hotel piękny, czysty, miła obsługa, jedzenie pyszne, widoki piękne, wieczorne animacje, duż...
więcej

5.5
Hotel dobry, ocena 7/10 2013-06-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

Byłem w Egipcie 4 raz za każdym razem wybierając Hotel 5 gwiazdkowy. Hilton był najdroższym hotelem ...
więcej

3.8
Hilton Waterfalls 2013-07-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
5 gwiazdek to lekka przesada 2014-02-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Rozległy, interesujący 2014-03-26
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel moloch. Położony na klifie, odległość od plaży do głównego ośrodka dość znaczna przez co prakt...
więcej

4.8
Masakra jakiej jeszcze nie było w żadnym Hiltonie! 2014-05-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.2
Jak dla mnie wszystko, czego potrzeba 2014-11-22
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Świetna obsługa, wysoki standard, dużo Rosjan 2014-12-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Bardzo dobry stosunek cena/ jakość 2017-04-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Krótki indywidualny wypad wiosenny do Egiptu po słońce. Cel: Ma być tanio i sympatycznie. Wybraliśm...
więcej

5.3
Uzależniające miejsce 2017-08-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Waterfalls:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To był już mój trzeci urlop w tym hotelu, wcześniej byłam we wrześniu 2016 i w marcu 2017. Hotel jes...
więcej

6.0

Hilton Waterfalls - możliwości zakwaterowania:

pok. 2 os. z widokiem na basen std pool view
pok. 2 os. z widokiem na morze std sea view
Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
standard dbl
standard [pool view] dbl
standard [sea view] dbl
Room Standard GardenView
Double Standard Room (SeaView)
DOPPELZIMMER POOLBLICK
DOPPELZIMMER STANDARD
DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
STANDARD-EINZELZIMMER
Double Standard Room (PoolView)
JuniorSuite
Double Standard Room (PoolView)
JuniorSuite
Room Standard GardenView
Double Standard Room (SeaView)

Hilton Waterfalls - Możliwości wyżywienia:


Hilton Waterfalls - miasta wylotu:


Hilton Waterfalls - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hilton Waterfalls? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00