cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
  • Hotel Minos Mare, Kreta
1 / 15
Ocena
hotelu:
2.9 / 5
Najbliższy termin
25.09 - 02.10
już od 3049 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.09 - 02.10
już od 1949 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Minos Mare
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Minos Mare
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Minos Mare:
2.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Minos Mare to komfortowy i elegancki hotel, usytuowany przy przepięknej, długiej i szerokiej plaży, praktycznie w centrum klimatycznego Platanias i 5 km od malowniczego miasteczka Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, osobom nastawionym na spokojny wypoczynek oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Minos Mare to także gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług oraz profesjonalnej obsługi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, przy samej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bardzo blisko centrum miasteczka Platanias i tylko 5 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • komfortowe pokoje, zaplecze sportowo rekreacyjne - basen i basen kryty, animacje, plac zabaw
  • kompleks hotelowy z sąsiednim hotelem Minos Mare Royal (możliwość korzystania z infrastruktury), wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Minos Mare w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Minos Mare to komfortowy i elegancki hotel, usytuowany przy przepięknej, długiej i szerokiej plaży, praktycznie w centrum klimatycznego Platanias i 5 km od malowniczego miasteczka Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, osobom nastawionym na spokojny wypoczynek oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Minos Mare to także gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług oraz profesjonalnej obsługi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, przy samej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bardzo blisko centrum miasteczka Platanias i tylko 5 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • komfortowe pokoje, zaplecze sportowo rekreacyjne - basen i basen kryty, animacje, plac zabaw
  • kompleks hotelowy z sąsiednim hotelem Minos Mare Royal (możliwość korzystania z infrastruktury), wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Idyllicznie położony w śródziemnomorskim, pięknie utrzymanym ogrodzie dochodzącym do samej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, jest idealnym miejscem na spokojne wakacje dla zmęczonych codzienną rutyną. Znany z przyjaznej, wakacyjnej atmosfery i profesjonalnej obsługi, laureat wielu nagród, w tym także za poszanowanie środowiska. Estetyczna niska zabudowa, zielone trawniki, przyjemny basen pozwalają relaksować się w miłym dla oczu otoczeniu. Tylko parę kroków stąd znajduje się centrum małego Platanias z lokalnymi tawernami. Do historycznego Rethymno z przepiękną starówką i nocnym życiem można dotrzeć lokalnym autobusem.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum Platanias ze sklepami, barami i tawernami, ok. 3 km od Adelianos Kampos, ok. 5 km od RETHYMNO; ok. 70 km od lotniska w Chanii, ok. 80 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, piaszczysto-żwirkowa, zejście do morza miejscami kamieniste, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2008 r., 121 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, część pokoi w przyziemiu, winda, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Ambrosia - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, Posejdon przy plaży - á la carte, wieczorki tematyczne; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, bar Ariadne w lobby (czynny sezonowo), snack bar Aphrodite przy basenie; kącik telewizyjny, kawiarnia, minimarket; sala konferencyjna dla 150 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24-28 m², komfortowy, nowoczesny, klimatyzowany (w godz. 15.00-7.00, czerwiec-wrzesień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, basen kryty, słodka woda, ok. 54 m², gł. 1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; siatkówka plażowa, kącik fitness, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia i wieczorem (maj-październik); za opłatą: sauna, bilard (ok. 2 EUR/gra), salon masażu; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski i lody w barze przy basenie (11.00-18.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie (11.00-18.30) lub barze w lobby (18.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831050388,, www.minosmare.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Minos Mare to komfortowy i elegancki hotel, usytuowany przy przepięknej, długiej i szerokiej plaży, praktycznie w centrum klimatycznego Platanias i 5 km od malowniczego miasteczka Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, osobom nastawionym na spokojny wypoczynek oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Minos Mare to także gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług oraz profesjonalnej obsługi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, przy samej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bardzo blisko centrum miasteczka Platanias i tylko 5 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • komfortowe pokoje, zaplecze sportowo rekreacyjne - basen i basen kryty, animacje, plac zabaw
  • kompleks hotelowy z sąsiednim hotelem Minos Mare Royal (możliwość korzystania z infrastruktury), wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Idyllicznie położony w śródziemnomorskim, pięknie utrzymanym ogrodzie dochodzącym do samej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, jest idealnym miejscem na spokojne wakacje dla zmęczonych codzienną rutyną. Znany z przyjaznej, wakacyjnej atmosfery i profesjonalnej obsługi, laureat wielu nagród, w tym także za poszanowanie środowiska. Estetyczna niska zabudowa, zielone trawniki, przyjemny basen pozwalają relaksować się w miłym dla oczu otoczeniu. Tylko parę kroków stąd znajduje się centrum małego Platanias z lokalnymi tawernami. Do historycznego Rethymno z przepiękną starówką i nocnym życiem można dotrzeć lokalnym autobusem.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum Platanias ze sklepami, barami i tawernami, ok. 3 km od Adelianos Kampos, ok. 5 km od RETHYMNO; ok. 70 km od lotniska w Chanii, ok. 80 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, piaszczysto-żwirkowa, zejście do morza miejscami kamieniste, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2008 r., 121 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, część pokoi w przyziemiu, winda, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Ambrosia - dania w formie bufetu, kuchnia kreteńska i międzynarodowa, Posejdon przy plaży - á la carte, wieczorki tematyczne; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, bar Ariadne w lobby (czynny sezonowo), snack bar Aphrodite przy basenie; kącik telewizyjny, kawiarnia, minimarket; sala konferencyjna dla 150 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24-28 m², komfortowy, nowoczesny, klimatyzowany (w godz. 15.00-11.00, czerwiec-wrzesień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, basen kryty, słodka woda, ok. 54 m², gł. 1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; siatkówka plażowa, kącik fitness, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia i wieczorem (maj-październik); za opłatą: sauna, bilard (ok. 2 EUR/gra), salon masażu; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski i lody w barze przy basenie (11.00-18.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie (11.00-18.30) lub barze w lobby (18.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831050388,, www.minosmare.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Minos Mare to komfortowy i elegancki hotel, usytuowany przy przepięknej, długiej i szerokiej plaży, praktycznie w centrum klimatycznego Platanias i 5 km od malowniczego miasteczka Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, osobom nastawionym na spokojny wypoczynek oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych. Hotel Minos Mare to także gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług oraz profesjonalnej obsługi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, przy samej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bardzo blisko centrum miasteczka Platanias i tylko 5 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • komfortowe pokoje, zaplecze sportowo rekreacyjne - basen i basen kryty, animacje, plac zabaw
  • kompleks hotelowy z sąsiednim hotelem Minos Mare Royal (możliwość korzystania z infrastruktury), wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta zachodnia

Country

Grecja

Warto podkreślić

• bezpośrednio przy plaży
• odnowione pokoje
• blisko wakacyjnego kurortu

Okiem Grecosa

Wymarzona lokalizacja bezpośrednio przy długiej plaży z widokiem na zabytkowy Rethymnon, zadbany ogród, niska zabudowa, bliskość wakacyjnego kurortu z tawernami, restauracjami i sklepami, to gwarancja udanych wakacji zarówno dla par jak i dla rodzin. Znany z bardzo dobrego serwisu, urozmaiconej kuchni i przyjemnej wakacyjnej atmosfery.

Położenie

• ok. 200 m od centrum Platanes ze sklepami, barami i tawernami• ok. 3 km od Adelianos Kampos• ok. 5 km od Rethymno• ok. 70 km od lotniska w Chanii• ok. 80 km od lotniska w Heraklionie• przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

Plaża

• hotelowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga • piaszczysto-żwirkowa • zejście do morza miejscami kamieniste • bezpośrednio przy hotelu • bezpłatne parasole i leżaki • ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR)

Hotel

• hotel częściowo odnowiony w 2008 r.(pokoje)• 121 pokoi, 1 budynek, 3 piętra• winda• recepcja 24h• restauracja główna - bufet, restauracja à la carte przy plaży• wieczorki tematyczne• bar w lobby, snack bar przy basenie • kącik telewizyjny, kawiarnia, minimarket • sala konferencyjna dla 120 osób• bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min)

Pokoje

Standard: 
• 2-os.• możliwość 1 dostawki • ok. 26 m²• klimatyzacja centralna (czerwiec-wrzesień, w godz 15:00-11:00)• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• TV SAT
• telefon
• lodówka
• zestaw do kawy/herbaty• balkon lub taras
Superior: 
• 2-os.• ok. 24 m² 
• wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

ALL INCLUSIVE• śniadanie, obiad, kolacja - w formie bufetu• wczesny lunch - w formie małego bufetu przy basenie
• przekąski i lody w barze przy basenie
• napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie (11.00-18.30) lub barze w lobby (18.30-23.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie
• 2 baseny ze słodką wodą (zewnętrzny, wewnętrzny)• animacje hotelowe
• muzyka na żywo• siatkówka plażow• mały pokój fitness

Dla dzieci

• plac zabaw• basen (gł. 0,35 m)• wysokie krzesełka w restauracji• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).Promocja F!RST DEAL! 2020GRATIS:
- Gwarancja najniższej ceny na rynku
- Jedna bezkosztowa zmiana rezerwacji
- Dziecko pobyt w hotelu gratis
PONADTO:
- Niska zaliczka 5%
- Rabaty do 40%
- Rabat 2% dla Stałych Klientów

Cena nie obejmuje

- Gwarancja niezmiennej ceny 10 zł/os.
- Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 15 zł/os.
- Pakiet Elastyczna Rezerwacja – trzy bezkosztowe zmiany oraz ubezpieczenie od kosztów rezygnacji - 39 zł/os.Od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Minos Mare
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Minos Mare

2.9
może być

Brak animacji po 15.08. Mimo, że zapłaciliśmy za lepszy pokój zakwaterowano nas w standardzie. 3 osoby. Po naszej interwencji próbowano nam wmówić, ze jesteśmy w superioru i że wielkość pokoju mierzymy z balkonem. Ponieważ miałam miarke, zmierzylismy i okazało się, że z balkonem nie ma więcej niż 21 m2. Później gruba baba w recepcji darka się, zapłaciliśmy tylko za standard. Zamknęła się jak obejrzała naszą dokumentację. Pokój zmieniono nam po tygodniu bez słowa przepraszam. Jedzenie ciężkie bez propozycji dla dzieci.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
2.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Hotel
    5.7
  • Pokoje
    5.7
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.7
HolidayCheck
Ocena Minos Mare:
5.6 / 6

Bardzo dobry wybór 2017-10-29
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Bardzo udana podróż poślubna w hotelu minos mare 2007-12-26
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.6
Fajny międzynarodowy hotel z rozrywkami 2008-09-29
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Polecam 2008-10-09
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel w pełni zasługuje na polecenie - naprawde poczujesz sie tam jak na wakacjach -miła, kompetentn...
więcej

5.7
Godne polecenia miłe wygodne miejsce 2009-08-19
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wszystko było prawie doskonałe - poza pokojem 2010-07-31
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wszystko prawie doskonałe - oprócz pokoju 2012-08-19
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

Hotel bardzo fajny, czysty, obsługa miła. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Nowa restauracja. Duż...
więcej

4.8
Co to w zasadzie znaczy All incl. po grecku? 2012-08-22
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Doskonały na wypoczynek we dwoje. 2012-09-02
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel jest wspaniale połozony w ogrodzie 2013-06-21
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Spędziliśmy w tym hotelu wspaniałe wakacje. Zachwyca dobrze utrzymany ogród,który dochodzi aż do pla...
więcej

5.5
Pokoje stare, wymagające odświeżenia. 2013-08-11
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.5

Pokoje stare, wymagające odświeżenia. Sprzątanie pokoju ograniczało się do wyrzucenia śmieci i wymi...
więcej

3.3
Czy warto wybrać hotel Minos Mare na Krecie? 2013-08-30
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Po raz pierwszy spotkałam obsługę na tak wysokim poziomie! Zarówno Kreteńczycy jak i zagraniczni pra...
więcej

4.9
Hotel generalnie godny polecenia 2014-06-22
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Szczera opinia 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Opinia 2014-08-05
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Minusy: w pokojach tylko małżeńskie łóżka, co dla osób podróżujących w towarzystwie np. koleżanek je...
więcej

4.8
Hotel pełen sprzeczności - 4* zapomnij... 2014-08-11
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Godny polecenia 2014-09-15
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Czytając opinie poprzedników zastanawiam się czy byliśmy w tym samym hotelu czy też warunki w poszcz...
więcej

5.3
Miłe zaskoczenie! 2015-09-01
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
4 gwiazdki? Raczej nie! 2015-09-15
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Na prawdę mogę polecić ten hotel 2015-09-21
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Szczerze polecamy! 2016-06-29
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu. Piękna plaża (to dla mnie najważniejszy plus), pyszne je...
więcej

5.7
Bez szaleństwa 2016-09-13
Szczegóły oceny hotelu Minos Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel czysty, plusem plaza hotelowa leżaki w cenie , wyżywienie : nikt głodny chodzić nie będzie, al...
więcej

4.9

Minos Mare - możliwości zakwaterowania:

Pokój standard 2 os.
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Pokój 1 os.

Minos Mare - Możliwości wyżywienia:


Minos Mare - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Minos Mare? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00