Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
  • Hotel Georgioupolis Resort, Kreta
1 / 11
Udogodnienia hotelu Georgioupolis Resort
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Georgioupolis Resort
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Georgioupolis Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Georgioupolis Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2018

Hotel Georgioupolis Resort w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta Pięciogwiazdkowy, rodzinny hotel dogodnie położony w północno-zachodniej części Krety, niedaleko pięknej plaży, w bliskiej odległości od centrum Georgioupolis i zaledwie kilometra od Kavros. Obiekt otoczony jest malowniczym widokiem znanych gór "Lefka Ori", jak i Morza Egejskiego. Usytuowany w pięknym ogrodzie z egzotycznych kwiatów i palm, hotel oferuje różnorodne atrakcje, takie jak pokazy animacji, zawody sportowe i inne rekreacyjne zajęcia.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1988 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje, 3 bary, room service (płatny), sejf (płatny), recepcja 24h, kącik TV, minimarket, pralnia (płatna), basen odkryty, 2 zjeżdżalnie wodne (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-18:00).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

250 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, 300 m długości, odznaczona certyfikatem

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, TV, telefon, sejf (płatny ok. 2€/doba dla Gości w opcji HB, bezpłatny dla Gości w opcji AI), minibar (pusty), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w trzypiętrowym budynku głównym i w 13 bungalowach: pokoje rodzinne superior dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje maisonette dla max. 4 os. (dwupoziomowy) , pokoje superior dla max 3 os. , pokoje superior single use

Wyżywienie

restauracja główna, 2 restauracje a la carte, 3 bary (m.in. bar na plaży)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:30-21:15) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-01:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:15), późny posiłek (22:30-23:50) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, podwieczorek, lody serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.grecka "Elia", włoska "Thalassa"

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu wyłącznie pod opieką rodzica/opiekuna menu i krzesełka dla dzieci w restauracji (na życzenie), łóżeczko dla dziecka do lat 2 (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), elektroniczna niania (płatna)

w cenie

aerobik, koszykówka, kort tenisowy, sauna, tenis stołowy, rzutki, animacje, siatkówka plażowa

płatne

centrum SPA, masaż, rakiety i piłki do tenisa, bilard, cymbergaj

Aktualizacja opisu

22.03.2018 11:02

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Grecja/Kreta Zachodnia

Informacje Ogólne:

Witamy Georgioupolis Resort and Aqua Park w Georgioupolis. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 250 m od hotelu, a miasto Georgioupolis oddalone jest o 3 km. Miasta położone najbliżej hotelu to kavros (700 m) i Rethymno (15 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, salon, lobby i recepcję. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po niemiecku i angielsku. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie (z kaucją) na plaży i za opłatą na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko HER (100 km), lotnisko CHQ (50 km) i sklepy (3 km). W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, bary/restauracje, informacja turystyczna i przystanek autobusowy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, usługi opiekunki, pralnię, usługi prasowania, pokojówki i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, minigolfa, sala gier, bilard i grę boccia. Georgioupolis Resort and Aqua Park posiada słoneczny taras, saunę, masaże wodne, łaźnię turecką i hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, fitness, tenis i piłka nożna. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadania, kolacje All Inclusive (AI) - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, nocne przekąski, lody. Wszystkie posiłki serwowane są w formie bufetu. Wybrane napoje dostępne są bezpłatnie podczas śniadania, w opcji AI wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

Zakwaterowanie

Standard - ok 26 m2 - klimatyzacja - TV-SAT - telefon, mini bar - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - balkon/taras

Dla Twojego komfortu

Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

Bagaż

Katowice, Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław,(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wilno (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • restauracja główna
  • 2 restauracje specjalistyczne (śródziemnomorska i grillowa)
  • 4 bary
  • 3 baseny zewnętrzne (1 dla dzieci)
  • basen kryty (w strefie wellness)
  • sala TV
  • amfiteatr

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • leżaki, parasole (przy basenie, w cenie)
  • ręczniki kąpielowe (za kaucją)
 

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie)
  • minimarket

karty

Visa, MasterCard

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • sauna fińska
  • hammam
Płatne
  • zaplecze spa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne

W okolicy

  • blisko 11-kilometrowej, piaszczystej plaży Georgioupolis (przejście przez ulicę)
  • ok. 1 km od Kavros
  • ok. 5 km od Georgioupolis
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Do dyspozycji gości jest sejf. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Za opłatą goście skorzystać mogą z sejfu. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon i telewizor. Łazienka posiada prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości są parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka i minigolf. Pozostałe opcje spędzenia wolnego czasu, jak jet ski, oferowane są przez organizatorów zewnętrznych. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart i aerobik. Oferta sportowo-rekreacyjna hotelu obejmuje saunę, łaźnię turecką i zabiegi masażu. Obiekt oferuje gościom bogatą ofertę rozrywkową, w tym program animacyjny, muzykę na żywo i miniklub.

Wyżywienie

Goście mogą wybierać pomiędzy następującymi posiłkami: śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Góry, morze, malownicza okolica jak z widokówki - to otoczenie odnowionego w 2015 r. hotelu. Zatopiony w zielonym ogrodzie, którego centralnym punktem jest uwielbiany przez dzieciaki basen ze zjeżdżalniami. W hotelu jest wszystko, czego potrzebuje do wypoczynku rodzina: przestronne pokoje nawet z 2 dostawkami, miniklub, animacje i bogata formuła all inclusive. W pobliżu jedna z najdłuższych piaszczystych plaż na wyspie, świetne miejsce na relaks dla Gości w każdym wieku.

POŁOŻENIE:

ok. 600 m od centrum KAVROS ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 3 km od Georgioupolis, ok. 15 km od Rethymno; ok. 65 km od portu lotniczego w Chanii, ok. 110 km od portu lotniczego w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR /Rethymno).

PLAŻA:

Kavros Beach, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, przejście tunelem podziemnym, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2000 r., częściowo odnowiony w 2011 r., 2014 r. i 2015 r., 155 pokoi, 21 budynków, 1-2 piętra, 1 winda w budynku głównym, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte - kuchnia włoska; w restauracjach podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży; taras z widokiem na basen i góry, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.), fryzjer, centrum spa; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka, sejf (ok. 14 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², 2 pokoje przedzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 700 m², gł. 0,6-1,4 m, 2 zjeżdżalnie (dla dzieci powyżej 5 lat), ok. 400 m², gł. 1-1,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, boisko do koszykówki, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: aqua aerobik, gry i zabawy dla dzieci, wieczorny show, minidisco, tenis stołowy, rzutki; za opłatą: piłkarzyki (ok. 0,5 EUR), bilard (ok. 2 EUR), paintball, gokarty; centrum wellness: sauna, jacuzzi, masaże, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski (12.00-15.00), lody dla dzieci (14.00-18.00), kawa i ciastka (14.00-18.00), przekąski w barze przy plaży (10.00-16.00), późne przekąski (23.00-24.00) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); dodatkowo 5 rodzajów oryginalnej kawy w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2825061201, www.georgioupolis-resort.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Położony ok. 600 m od centrum niewielkiej miejscowości Kavros oraz 3 km od Georgioupolis. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepiki, bary, restauracje oraz przystanek autobusowy. Międzynarodowe lotnisko w Chanii oddalone jest o ok 60 km. 

PLAŻA

Piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok 300 m (przejście tunelem podziemnym). Leżaki i parasole na plaży bezpłatne, ręczniki w depozycie.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Hotel odnowiony w 2015 r, składający się z 21 jedno lub dwupiętrowych budynków położonych w otoczeniu pięknego, zielonego ogrodu. Jest to idealna propozycja dla rodzin z dziećmi. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, lobby, restauracja główna, restauracja a'la carte (włoska), 2 bary przy basenie, lobby bar, winda, taras, fryzjer.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy za dodatkową opłatą. 

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole przy basenach, 2 zjeżdżalnie, kort tenisowy/boisko do koszykówki, boisko do plażowej siatkówki oraz piłki nożnej, tenis stołowy, animacje, łucznictwo, siłownia, fitness, boccia Płatne: centrum wellness (masaż, sauna, jacuzzi), paintball, bilard, gry video, mini golf, sporty wodne na plaży

DLA DZIECI

Dwie zjeżdżalnie, łóżeczko (na życzenie), animacje, krzesełka w restauracji, specjalny bufet, mikrofalówka do podgrzewania posiłków, gry i zabawy, plac i pokój zabaw, mini klub, mini disco.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu Superior - dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki oraz Superior Family - pokoje rodzinne z możliwością dwóch dostawek. Wyposażenie: łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka), indywidualnie sterowana klimatyzacja, lodówka, TV Sat, balkon/taras, sejf (dodatkowo płatny), telefon, balkon.

WYŻYWIENIE

HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe, przekąski, lody dla dzieci oraz przekąski w wyznaczonych barach w wyznaczonych godzinach. Raz w tygodniu możliwość skorzystania z restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja)

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.georgioupolis-resort.com/

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza i centrum miasteczka Kavros, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • przestronne pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny (w tym ze zjeżdżalniami), kort tenisowy, animacje, centrum SPA, miniklub
  • bogata forma wyżywienia w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Chania

Opis

Przyjemny teren z basenami, zjeżdzalniami wodnymi, wybór komfortowych pokoi, restauracje, bary, centrum spa, sport i rozrywka, usługi dla dzieci.

Polozenie

Północne wybrzeże wyspy, 500 m od Kavros, 3 km od kurortu Georgioupolis, 42 km od lotniska w Chanii, 38 km od Chanii, 98 km od Heraklion, 18 km od Retimno, 4 km od turystycznego obszaru jeziora Kurnas. Budynek główny i kompleks bungalowów. Teren o powierzchni 25 000 m2.

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

155 pokoi: Singles, Doubles Superior (~25 m2), Family Superior (~35-45 m2), Maisonettes (~30 m2).W pokojach: indywidualna klimatyzacja, wanna/prysznic, suszarka, lodówka, telefon, Wi-Fi (bezpłatnie), TV SAT, kanały muzyczne, sejf (za dodatkową opłatą), umeblowany balkon/taras.Single: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.Double Superior: pokoje odnowione w 2017 r., nowoczesny styl, łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze.Family Superior: pokoje odnowione w 2017 r., przechodnia i oddzielna sypialnia, łóżko podwójne i 2 łóżka pojedyncze.Maisonette: dwa poziomy, łóżko podwójne i 2 łóżka pojedyncze.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyzywieniu

All Inclusive 2018 (program obowiązuje w godzinach 10:00-24:00) Wczesne śniadanie: na życzenieŚniadanie: 07:30-10:00, bufet, pokazy kulinarnePóźne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalneLunch: 12:30 - 14:30, bufet, pokazy kulinarne Przekąski: 11:30-15:30 Lody i słodycze: 14:00-18:00Lunch-pakiet zamiast kolacji na życzenie, zamówienia do 19:00 poprzedniego dniaKolacja: 18:30-21:30, bufet, pokazy kulinarne Kolacja ? la carte: 19:00-23:00, konieczna wcześniejsza rezerwacja, bezpłatnie 1 raz w tygodniu (napoje za dopłatą)Manu dla dzieciKuchnia wegetariańska i dietetycznaPóźne przekąski: 23:00-24:00Napoje: 10:00-24:00, woda, napoje bezalkoholowe, soki, kawa (filtrowana, espresso, cappuccino, grecka, frappe), herbata, gorąca czekolada, piwo, lokalne wino, ouzo, raki, brandy, aperitify, wódka, gin, rum, whisky, likier, koktajle .Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia. 

Odleglosc od morza

200 m

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Georgioupolis Resort to dobrej klasy hotel usytuowany przy jednej z najdłuższych piaszczystych plaż na Krecie - Kavros Beach, 15 km od pięknego i klimatycznego miasta Rethymno - ze sklepami, barami i przytulnymi tawernami. Hotel polecamy przede wszystkim miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje dla najmłodszych oraz osobom pragnącym odpocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług. Pobyt w hotelu Georgioupolis Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.


Mapa Hotelu Georgioupolis Resort
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Georgioupolis Resort:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Georgioupolis Resort
https://youtu.be/n8-25Rj01Eg

Opinie o Hotelu Georgioupolis Resort

Georgioupolis Resort - możliwości zakwaterowania:

standard standard
standard superior
standard single superior
family room superior
family room superior fam_sup
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Superior DBL
superior trpl_sup
Pokoj lazienka prysznic WC klimatyzacja taras balkon lub taras Telewizor
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny-typ superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj lazienka prysznic WC klimatyzacja taras balkon lub taras Telewizor
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny-typ superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj lazienka prysznic WC klimatyzacja taras balkon lub taras Telewizor
Pokoj rodzinny-typ superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
SUPERIOR RODZINNY
DOUBLE SUPERIOR
MAISONETTE
Maisonette / _
Double Superior / _
Family Superior / _
Apartament
DOUBLE SUPERIOR
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE
SUPERIOR RODZINNY
MAISONETTE
DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE

Georgioupolis Resort - Możliwości wyżywienia:


Georgioupolis Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Georgioupolis Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00