Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
1 / 40
Udogodnienia hotelu Best Western Galaxy
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Best Western Galaxy

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Best Western Galaxy :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 października 2018

Hotel Best Western Galaxy w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Kameralny i zadbany zaprasza na rodzinne wakacje blisko tętniącego życiem centrum Laganas. Atrakcyjnie położony, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza, idealnej zarówno na relaks, jak i uprawianie sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest ładny basen, na dzieci czeka basen z mini zjeżdżalniami i plac zabaw. Z hotelowego tarasu i basenu można podziwiać wspaniały widok na morze.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS popularnej miejscowości z nocnym życiem, sklepami i pubami, ok. 8 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek ok. 400 m od hotelu (Zakynthos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, wyróżniona Błękitną Flagą, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; parasole i leżaki za opłatą (ok. 6 EUR/dzień/zestaw), bezpłatne ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1976 r. (budynek główny) i 2005 r. (aneksy), ostatnio częściowo odnowiony w 2016 r., 4 budynki, 119 pokoi, 3 piętra, 4 windy (tylko w części budynków), lobby, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, do kolacji obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), 3 bary: główny, w ogrodzie na dachu z widokiem na Zatokę Laganas, przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej): ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,9-2,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody dla dzieci (11.00-18.00), herbata i ciasto (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302695051177, www.zhg.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel położony w turystycznej miejscowości Laganas, zaledwie 8 km od miasta Zakynthos i od portu, 6 km od lotniska.

PLAŻA

Bezpośrednio przy najpiękniejszej, piaszczystej plaży Laganas Bay, parasole i leżaki odpłatne.

ZAKWATEROWANIE

120 funkcjonalnych i eleganckich pokoi; Typy pokoi: standardowe, pokoje rodzinne z łóżkami piętrowymi oraz rodzinne (dwie sypialnie); Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, WC, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, balkon (stolik i krzesełka), Wi-Fi.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna Galaxy Stars; Bary: główny, snack bar przy basenie, zewnętrzny Cocktail bar, na dachu z widokiem na Laganas Bay.

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje; napoje dodatkowo płatne; All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, przekąski ciepłe i zimne, napoje alkoholowe oraz napoje lokalnej produkcji serwowane w barze na plaży w godz. 10:00-23:00. Koktajle lokalnej produkcji i likiery nie są serwowane podczas posiłków.

SPORT I ROZRYWKA

Duży odkryty basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami; Bezpłatne: tenis stołowy, animacje; Odpłatnie: masaże i fryzjer (na zapytanie), bilard, sporty wodne na plaży (kajaki, rowerki), jazda konna (około 1km od hotelu).

DLA DZIECI

Basen dla dzieci, plac zabaw, menu dla dzieci, opiekunka dla dzieci na zapytanie.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Klimatyzacja, 24-godzinna recepcja, TV w lobby, kantor wymiany walut, przechowalnia bagażu, pralnia, Wi-Fi.

NASZYM ZDANIEM

Hotel znanej sieci Best Western, położony w miejscowości Laganas. Oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi.

STRONA INTERNETOWA

www.zhg.gr Hotel wymaga od Gości uiszczenia depozytu w kwocie 50 euro co przy wykwaterowaniu jest im zwracane.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Zakynthos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

na obrzeżach Laganas. Do centrum ok. 500 m., do miasta Zakynthos ok. 8 km. W pobliżu sklepy, restauracje, możliwości rozrywki.

Plaża

piękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 6 EUR/zestaw). The Bay Pool–Beach Bar (10-18:00).

Wyposażenie

popularny hotel, wyremontowany i odnowiony w 2015 roku oferuje 110 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 3 budynkach bocznych. W budynku głównym: recepcja, lobby, kącik telewizyjny, restauracja główna, restauracja a'la carte oraz bary. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z przekąskami z panoramicznym widokiem na zatokę Laganas. Na dachu hotelu Roof Garden Bar Galaxy (21-1:00). Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

Dostęp do internetu

WiFi w miejscach ogólnodostępnych i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe Superior (2D): po remoncie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze (2E). Suite Superior (2-4G): po remoncie, dwa pomieszczenia sypialne (w jednym łóżko typu king size, w drugim dwa oddzielne łóżka), wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Sport

tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą: sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

oddzielny brodzik z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, czynny w określonych godzinach). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

wieczorne programy rozrywkowe.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w barach w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Kolacje tematyczne. Możliwe kolacje w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Posiłki i napoje po godz. 23:00 są dodatkowo płatne. Uwaga: w hotelu obowiązuje formuła "dress code": w porze dnia Goście proszeni są o unikanie noszenia mokrych ubrań i strojów kąpielowych na terenie recepcji, lobby, w barze głównym i restauracjach. Do kolacji wymagany jest formalny strój (Goście proszeni są o nie noszenie strojów kąpielowych, krótkich spodni, koszulek na ramiączka, klapek).

Wcześniej = taniej

do 30.04.18 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 1.05-31.05.18, 25.09-31.10.18. 

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.


Mapa Hotelu Best Western Galaxy
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Best Western Galaxy :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Best Western Galaxy
https://youtu.be/mYVK31qkGn8

Opinie o Hotelu Best Western Galaxy

Best Western Galaxy - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
2+2/1 Standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Suita superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Suita superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Best Western Galaxy - Możliwości wyżywienia:


Best Western Galaxy - miasta wylotu:


Best Western Galaxy - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Best Western Galaxy ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00