cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
1 / 58
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.05 - 29.05
już od 3199 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.05 - 31.05
już od 3199 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Best Western Galaxy
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Best Western Galaxy

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Best Western Galaxy :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Hotel Best Western Galaxy w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Kameralny i zadbany, zaprasza na rodzinne wakacje blisko tętniącego życiem centrum Laganas. Atrakcyjnie położony, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza, idealnej zarówno na relaks, jak i uprawianie sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest ładny basen, na dzieci czeka basen z mini zjeżdżalniami i plac zabaw. Z hotelowego tarasu i basenu można podziwiać wspaniały widok na morze. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, popularnej miejscowości z nocnym życiem, sklepami i pubami, ok. 8 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek ok. 400 m od hotelu (Zakynthos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, wyróżniona Błękitną Flagą, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; parasole i leżaki za opłatą (ok. 6 EUR/dzień/zestaw), bezpłatne ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1976 r. (budynek główny) i 2005 r. (aneksy), ostatnio częściowo odnowiony w 2016 r., 4 budynki, 119 pokoi, 3 piętra, 4 windy (tylko w części budynków), lobby, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, do kolacji obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), 3 bary: główny, w ogrodzie na dachu z widokiem na Zatokę Laganas, przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej): ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,9-2,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody dla dzieci (11.00-18.00), herbata i ciasto (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302695051177, www.zhg.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Kameralny i zadbany, zaprasza na rodzinne wakacje blisko tętniącego życiem centrum Laganas. Atrakcyjnie położony, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza, idealnej zarówno na relaks, jak i uprawianie sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest ładny basen, na dzieci czeka basen z mini zjeżdżalniami i plac zabaw. Z hotelowego tarasu i basenu można podziwiać wspaniały widok na morze. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, popularnej miejscowości z nocnym życiem, sklepami i pubami, ok. 8 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek ok. 400 m od hotelu (Zakynthos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, wyróżniona Błękitną Flagą, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; parasole i leżaki za opłatą (ok. 6 EUR/dzień/zestaw), bezpłatne ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1976 r. (budynek główny) i 2005 r. (aneksy), ostatnio częściowo odnowiony w 2016 r., 4 budynki, 119 pokoi, 3 piętra, 4 windy (tylko w części budynków), lobby, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, do kolacji obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), 3 bary: główny, w ogrodzie na dachu z widokiem na Zatokę Laganas, przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej): ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,9-2,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody dla dzieci (11.00-18.00), herbata i ciasto (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302695051177, www.zhg.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel położony w turystycznej miejscowości Laganas, zaledwie 8 km od miasta Zakynthos i od portu, 6 km od lotniska.

PLAŻA

Bezpośrednio przy najpiękniejszej, piaszczystej plaży Laganas Bay, parasole i leżaki odpłatne.

ZAKWATEROWANIE

120 funkcjonalnych i eleganckich pokoi; Typy pokoi: standardowe, pokoje rodzinne z łóżkami piętrowymi oraz rodzinne (dwie sypialnie); Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, WC, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, balkon (stolik i krzesełka), Wi-Fi.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna Galaxy Stars; Bary: główny, snack bar przy basenie, zewnętrzny Cocktail bar, na dachu z widokiem na Laganas Bay.

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje; napoje dodatkowo płatne; All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, przekąski ciepłe i zimne, napoje alkoholowe oraz napoje lokalnej produkcji serwowane w barze na plaży w godz. 10:00-23:00. Koktajle lokalnej produkcji i likiery nie są serwowane podczas posiłków.

SPORT I ROZRYWKA

Duży odkryty basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami; Bezpłatne: tenis stołowy, animacje; Odpłatnie: masaże i fryzjer (na zapytanie), bilard, sporty wodne na plaży (kajaki, rowerki), jazda konna (około 1km od hotelu).

DLA DZIECI

Basen dla dzieci, plac zabaw, menu dla dzieci, opiekunka dla dzieci na zapytanie.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Klimatyzacja, 24-godzinna recepcja, TV w lobby, kantor wymiany walut, przechowalnia bagażu, pralnia, Wi-Fi.

NASZYM ZDANIEM

Hotel znanej sieci Best Western, położony w miejscowości Laganas. Oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi.

STRONA INTERNETOWA

www.zhg.gr Hotel wymaga od Gości uiszczenia depozytu w kwocie 50 euro co przy wykwaterowaniu jest im zwracane.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Best Western Galaxy
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Best Western Galaxy :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Best Western Galaxy
https://youtu.be/mYVK31qkGn8
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Best Western Galaxy

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    4.1
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    4.1
HolidayCheck
Ocena Best Western Galaxy :
4.4 / 6

Udane rodzinne wakacje w Best Western Galaxy 2017-10-11
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Miły, przytulny hotelik 2008-06-11
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Plaza przy samym hotelu. Lezaki przy basenie bezplatne , na plazy 7 euro za dzien. Plaza dosyc szero...
więcej

5.4
Wypoczynek w hotelu Galaxy 3x 2008-06-18
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

3.6
Hotel dla rodzin z małymi dziećmi 2008-06-20
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.8

Brak animacji i rozrywek wieczornych, kiepski wybór trunków. Hotel przede wszystkim dla osób z małym...
więcej

4.6
Super urlop blisko morza 2008-08-13
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Warty polecenia 2009-06-09
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.6
Polecam dla rodzin z dziećmi 2010-08-01
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Spędziliśmy w tym hotelu wczasy rodzinne w okresie od 11 do 18 czerwca 2010 roku. Hotel po generalny...
więcej

5.7
Super hotel polecany rodzinom z małymi dziećmi 2010-09-25
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel, który chyba nie chce, aby ktoś go znalazł 2011-08-20
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Inna Grecja 2011-10-08
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.8

Hotel przy plaży , blisko centrum , wyposażenie pokoju bez zastrzeżeń , dobre wyżywienie. po sezoni...
więcej

5.4
Polecam hotel Galaxy Beach w Laganas 2011-11-09
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Dobry hotel z kilkoma minusami 2013-07-13
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel fajnie położony,zaraz przy piaszczystej plazy.Troszke dalej od największego zgiełku i tłoku co...
więcej

5.5
Bardzo dobry hotel i bajeczna wyspa 2013-12-14
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Zdecydowanie nie polecamy za tą cenę. 2016-06-14
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Zdecydowanie za małe pokoje 2016-06-30
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel czysty, ale zdecydowanie za małe pokoje, ściany bardzo cienkie wszystko słychać co robią sąsie...
więcej

4.4
Świetny hotel 2016-09-20
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Średni hotel jak za tą cene 2017-03-27
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Uważam że za tą cenę można znalesc lepszy hotel. Byliśmy z rocznym dzieckiem i teściami niestety wod...
więcej

5.2

Best Western Galaxy - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

Best Western Galaxy - Możliwości wyżywienia:


Best Western Galaxy - miasta wylotu:


Best Western Galaxy - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Best Western Galaxy ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00