cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
  • Hotel Best Western Galaxy , Zakynthos
1 / 58
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.09 - 02.10
już od 3253 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.10 - 21.10
już od 2484 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Best Western Galaxy
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Best Western Galaxy

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Best Western Galaxy :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Best Western Galaxy :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Hotel Best Western Galaxy w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Kameralny i zadbany, zaprasza na rodzinne wakacje blisko tętniącego życiem centrum Laganas. Atrakcyjnie położony, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza, idealnej zarówno na relaks, jak i uprawianie sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest ładny basen, na dzieci czeka basen z mini zjeżdżalniami i plac zabaw. Z hotelowego tarasu i basenu można podziwiać wspaniały widok na morze. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, popularnej miejscowości z nocnym życiem, sklepami i pubami, ok. 8 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek ok. 400 m od hotelu (Zakynthos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, wyróżniona Błękitną Flagą, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; parasole i leżaki za opłatą (ok. 6 EUR/dzień/zestaw), bezpłatne ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1976 r. (budynek główny) i 2005 r. (aneksy), ostatnio częściowo odnowiony w 2016 r., 4 budynki, 119 pokoi, 3 piętra, 4 windy (tylko w części budynków), lobby, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, do kolacji obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), 3 bary: główny, w ogrodzie na dachu z widokiem na Zatokę Laganas, przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej): ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,9-2,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody dla dzieci (11.00-18.00), herbata i ciasto (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302695051177, www.zhg.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Kameralny i zadbany, zaprasza na rodzinne wakacje blisko tętniącego życiem centrum Laganas. Atrakcyjnie położony, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza, idealnej zarówno na relaks, jak i uprawianie sportów wodnych. Do dyspozycji Gości jest ładny basen, na dzieci czeka basen z mini zjeżdżalniami i plac zabaw. Z hotelowego tarasu i basenu można podziwiać wspaniały widok na morze. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, popularnej miejscowości z nocnym życiem, sklepami i pubami, ok. 8 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od lotniska w Zakynthos; przystanek ok. 400 m od hotelu (Zakynthos/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, wyróżniona Błękitną Flagą, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu; parasole i leżaki za opłatą (ok. 6 EUR/dzień/zestaw), bezpłatne ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1976 r. (budynek główny) i 2005 r. (aneksy), ostatnio częściowo odnowiony w 2016 r., 4 budynki, 119 pokoi, 3 piętra, 4 windy (tylko w części budynków), lobby, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, do kolacji obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie), 3 bary: główny, w ogrodzie na dachu z widokiem na Zatokę Laganas, przy basenie; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej): ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (ok. 20 EUR/tydz.), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,9-2,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody dla dzieci (11.00-18.00), herbata i ciasto (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00302695051177, www.zhg.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5Grecja/Zakyntos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 5*- kat. lokalna 5*

Położenie

- Laganas- ok. 10 m od plaży- ok. 3 km od Kalamaki- ok. 5 km od lotniska- ok. 7 km od miasta Zakynthos- ok. 37 km od Błękitnych Jaskiń- ok. 40 km od Zatoki Wraku

Plaża

- piaszczysta, publiczna- leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy- widok na ogród- dostawka w formie sofy lub łóżka piętrowego- klimatyzacja, TV-SAT- telefon, mini-bar/lodówka- internet Wi-Fi (bezpłatny)- sejf (płatny)- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów)- balkon/taras- zestaw do przygotowania kawy/herbaty- szlafrok i kapcie hotelowe- pokój superior i superior z widokiem na morze za dopłatą- pokój executive za dopłatą- pokój deluxe za dopłatąPokój junior suite- 1 sypialnia- pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój family suite- 1 sypialnia- pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowymPokój suite superior- część dzienna i 1 sypialnią- pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym- pokój suite executive z 1 sypialnią za dopłatą- pokój suite deluxe z 1 sypialnią za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie:- program animacyjny dla dorosłych- basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki basenowe (płatne)- siłowniaPłatne:- bilard- tenis stołowy

Dla dzieci

- brodzik- plac zabaw- wysokie krzesełka w restauracji- opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Bed & Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu.Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel. 

Restauracje i bary

- restauracja- bar w lobby, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1971 r., wyremontowany w 2016 r.- 120 pokojów- ogród- recepcja z lobby- winda- sala TV- internet Wi-Fi (bezpłatny)- przechowalnia bagażu- wypożyczalnia samochodów- parking (bezpłatny)- najbliższy sklep ok. 150 m od hotelu- przystanek komunikacji lokalnej ok. 500 m od hotelu- hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych- hotel nie przyjmuje zwierząt- www.galaxybeachresort.gr/en/ 

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 370 PLN- 23 kg - 420 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)Warszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 145zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  550 PLN- 32 kg -  655 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWarszawa (LOT - samolot rejsowy)Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 300 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa Modlin (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 220 PLN (od 16.09-31.10)/ 370 PLN (od 17.06-15.09)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel położony w turystycznej miejscowości Laganas, zaledwie 8 km od miasta Zakynthos i od portu, 6 km od lotniska.

PLAŻA

Bezpośrednio przy najpiękniejszej, piaszczystej plaży Laganas Bay, parasole i leżaki odpłatne.

ZAKWATEROWANIE

120 funkcjonalnych i eleganckich pokoi; Typy pokoi: standardowe, pokoje rodzinne z łóżkami piętrowymi oraz rodzinne (dwie sypialnie); Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, WC, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, balkon (stolik i krzesełka), Wi-Fi.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna Galaxy Stars; Bary: główny, snack bar przy basenie, zewnętrzny Cocktail bar, na dachu z widokiem na Laganas Bay.

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje; napoje dodatkowo płatne; All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, przekąski ciepłe i zimne, napoje alkoholowe oraz napoje lokalnej produkcji serwowane w barze na plaży w godz. 10:00-23:00. Koktajle lokalnej produkcji i likiery nie są serwowane podczas posiłków.

SPORT I ROZRYWKA

Duży odkryty basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami; Bezpłatne: tenis stołowy, animacje; Odpłatnie: masaże i fryzjer (na zapytanie), bilard, sporty wodne na plaży (kajaki, rowerki), jazda konna (około 1km od hotelu).

DLA DZIECI

Basen dla dzieci, plac zabaw, menu dla dzieci, opiekunka dla dzieci na zapytanie.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Klimatyzacja, 24-godzinna recepcja, TV w lobby, kantor wymiany walut, przechowalnia bagażu, pralnia, Wi-Fi.

NASZYM ZDANIEM

Hotel znanej sieci Best Western, położony w miejscowości Laganas. Oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi.

STRONA INTERNETOWA

www.zhg.gr Hotel wymaga od Gości uiszczenia depozytu w kwocie 50 euro co przy wykwaterowaniu jest im zwracane.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Program

 

Położenie

na obrzeżach Laganas. Do centrum ok. 500 m., do miasta Zakynthos ok. 8 km. W pobliżu sklepy, restauracje, możliwości rozrywki.

Plaża

piękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. The Bay Pool–Beach Bar (10-18:00).

Wyposażenie

popularny hotel, wyremontowany i odnowiony w 2015 roku oferuje 120 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 3 budynkach bocznych. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja à la carte oraz bary. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z panoramicznym widokiem na zatokę Laganas. Na dachu hotelu Roof Garden Bar Galaxy (21-1:00). Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Kolacje tematyczne. Możliwe kolacje w restauracji à la carte .

Internet

WiFi gratis.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe : klimatyzacja, lodówka, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe Superior: przestronniejsze, po remoncie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze. Suite Superior: po remoncie, dwa pomieszczenia sypialne (w jednym łóżko typu king size, w drugim dwa oddzielne łóżka), wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Sport

tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży.

Dzieci

oddzielny brodzik z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, czynny w określonych godzinach). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

 wieczorne programy rozrywkowe.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie)   Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży.   Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering)  Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

GALAXY BEACH RESORT położony jest około 30 m od plaży. Do centrum jest ok. 500 m. Supermarket znajduje się około 100 m od hotelu. Istnieje możliwość dokupienia transferu do hotelu. Na plaży dostępne są ręczniki plażowe oraz bar serwujący orzeźwiające napoje. W hotelu znajduje się w całodobowa recepcja, przechowalnia bagażu, usługa prania (płatna), lobby bar, Wi-Fi, dostęp do internetu, apteczka, opieka medyczna (na zamówienie, płatna), biblioteka/czytelnia oraz miejsca parkingowe. Na zewnątrz znajduje się basen i taras (czynny przez cały rok) - leżaki są dostępne bezpłatnie.Dla najmłodszych gości dostępne są krzesełka dziecięce.Sport i rozrywka: siłownia, zajęciach aerobiku i jogi, w wybrane dni muzyka na żywo. Płane: bilard, fryzjer, centrum odnowy biologicznej (masaże, zabiegi kosmetyczne), wypożyczalnia samochodu (w pobliżu), Wyżywienie: All-inclusive i oraz śniadania i obiadokolacje. Śniadanie serwowane jest w stylu amerykańskim, w formie bufetu lub w formie brunchu. Kolacja serwowana jest w formie bufetu, jako zestaw posiłków lub la carte. Posiłki podawane są w restauracji (dania o obniżonej kaloryczności, dania bezglutenowe i wegetariańskie) oraz w barze przy basenie. Podczas kolacji w restauracji goście proszeni są o noszenie odpowiedniej odzieży.Odległości:* Lotnisko: ok. 5 km* Przystanek autobusowy: ok. 500 m* Postój taksówek: ok. 500 m* Szpital: ok. 7 m* Najbliższa komunikacja miejska: ok. 500 mUwaga! Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi. Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietu All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1.50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.W przypadku przelotu CZARTEREM cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od hotelu); wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, TFP, TFG, bagaż główny i bagaż podręczny, transfer: lotnisko - hotel - lotnisko. Cena nie zawiera: obsługi rezydenta (telefon alarmowy do biura Klienci otrzymują na Voucherze).W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMIM LINIAMI LOTNICZYMI (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od hotelu), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, bagaż zgodnie z usługą wykupioną w wybranej linii lotniczej, TFP, TFG. Cena nie zawiera: bagażu głównego (możliwość dokupienia),obsługi rezydenta (telefon alarmowy do biura Klienci otrzymują na Voucherze).

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

COVID 19

Osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem do Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.W Grecji turyści mogą być poddani losowo testom na obecność koronawirusa na lotniskuZWOLNIENI Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONE I OZDROWIEŃCY Osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni nie mają obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk z pacjent.gov oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu , na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do GrecjiWYMAGANE DOKUMENTY: Formularz podróżny (Passenger Locator Form) na stronie https://travel.gov.gr Formularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (każde dziecko/niemowlę bez względu na wiek powinno posiadać własny kod QR!!!), najpóźniej 24h przed odprawą. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukować.W dokumencie należy podać dane osobowe, kraj pochodzenia, miejsce przekroczenia granicy, kraje do których się podróżowało w ostatnim czasie i długości pobytu w tych krajach oraz adres, pod którym będzie się przebywać w Grecji. System wygeneruje kod QR, który należy wydrukować lub zapisać na urządzeniu mobilnym - na lotnisku będzie on skanowany po wyjściu z samolotu, w przypadku podróży dojazdem własnym kod należy okazać służbom granicznym.Negatywny wynik testu na COVID-19 lub zaświadczenie o zaszczepieniu NIE ZWALNIA z obowiązku wypełnienia formularza PLF oraz posiadania kodu QRProsimy na bieżąco śledzić wszystkie obostrzenia na stronie rządowej - Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zmiany wytycznych i decyzje ministerialne.Ostatnia aktualizacja 24.05.2021

RODZAJ OFERTY - WAŻNE INFORMACJE

1. Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) to oferty DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA co oznacza, że ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane - cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. 2. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.3. Warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlega dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Dodatkowy bagaż można dokupić minimum na 2 dni pracujące przed datą wylotu.4. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA- WAŻNE INFORMACJE

Cena zawiera:- ubezpieczenie (KL, NW, bagaż),- bilet lotniczy,- zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00),- wyżywienie według wybranej opcji,- bagaż podręczny w przypadku przelotów liniami rejsowymi i czarterowymi,- bagaż główny tylko w przypadku przelotów liniami czarterowymi- transfer lotnisko-hotel-lotniskoUWAGA! PODSTAWA CENY NIE ZAWIERA:- bagażu głównego w przypadku przelotów liniami rejsowymi- podatku turystycznego (taksa turystyczna- płatna na miejscu za osobę/za noc uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR; 3* - ok. 1,50 EUR , 4* - ok. 3 EUR, 5* - ok. 4 EUR.Klienci przylatujący na Rodos i Zakyntos są pod telefoniczną opieką polskojęzycznego przedstawiciela organizatora. Oferta pobytu na Krecie nie zawiera opieki przedstawiciela/rezydenta -Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (podany w dokumentach podróży). Oferta nie obejmuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.UWAGA! Dodatkowy bagaż można dokupić minimum na 2 dni przed datą wylotu - licząc dni pracujące.

POTWIERDZENIE REZERWACJI

Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Galaxy to świetnie usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, a jednocześnie centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!) oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • malownicze widoki z hotelowego tarasu, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

na obrzeżach Laganas. Do centrum ok. 500 m., do miasta Zakynthos ok. 8 km. W pobliżu sklepy, restauracje, możliwości rozrywki.

Plaża

piękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. The Bay Pool–Beach Bar (10-18:00).

Wyposażenie

popularny hotel, wyremontowany i odnowiony w 2015 roku oferuje 120 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 3 budynkach bocznych. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja à la carte oraz bary. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z panoramicznym widokiem na zatokę Laganas. Na dachu hotelu Roof Garden Bar Galaxy (21-1:00). Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Kolacje tematyczne. Możliwe kolacje w restauracji à la carte (wymagana rezerwacja). Posiłki i napoje po godz. 23:00 są dodatkowo płatne. Uwaga: w hotelu obowiązuje formuła "dress code": w porze dnia Goście proszeni są o unikanie noszenia mokrych ubrań i strojów kąpielowych na terenie recepcji, lobby, w barze głównym i restauracjach. Do kolacji wymagany jest formalny strój (Goście proszeni są o nie noszenie strojów kąpielowych, krótkich spodni, koszulek na ramiączka, klapek).

Internet

WiFi gratis.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe Superior (2D): przestronniejsze, po remoncie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze (2E). Suite Superior (2-4G): po remoncie, dwa pomieszczenia sypialne (w jednym łóżko typu king size, w drugim dwa oddzielne łóżka), wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Sport

tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży.

Dzieci

oddzielny brodzik z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, czynny w określonych godzinach). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

wieczorne programy rozrywkowe.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.04.19 15% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Popularny hotel o doskonałej lokalizacji, przy piaszczystej plaży. Po remoncie w 2015 roku i podwyższonym standardzie. Przepiękne widoki z tarasu na zatokę Laganas.


Opis hotelu Best Western Galaxy według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Best Western Galaxy, Beachfront, Laganas 291 00, Zakynthos, Grecja
Tel.: +30 2695051171
Fax: +30 2695051177
E-mail: galaxy_1@otenet.gr


Witryna hotelu: www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy

Dane GPS hotelu Best Western Galaxy:

N 37º 43' 39.7164"
E 20º 52' 15.2364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Best Western Galaxy
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Best Western Galaxy :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Best Western Galaxy
https://youtu.be/mYVK31qkGn8

Opinie o Hotelu Best Western Galaxy

Best Western Galaxy - możliwości zakwaterowania:

pokój 2-osobowy standard double/twin
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Dvoulůžkový pokoj
Junior Suite
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy - De Luxe
Pokój dwuosobowy - Economy
Pokój dwuosobowy - Executive
Pokój dwuosobowy - Superior
Pokój dwuosobowy - Superior Widok na morze
Suite
Pok. 1 os.
Suite - Superior

Best Western Galaxy - Możliwości wyżywienia:


Best Western Galaxy - miasta wylotu:


Best Western Galaxy - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Best Western Galaxy ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00