cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
  • Hotel Cretan Dream Royal, Kreta
1 / 64
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 25.09
już od 1469 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 31.10
już od 1139 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cretan Dream Royal
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Cretan Dream Royal
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Cretan Dream Royal:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cretan Dream Royal:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019

Hotel Cretan Dream Royal w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km do następnej miejscowości
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • parking, niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

80

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
Hotele o kodzie CHQ można łączyć tylko z przelotem/wylotem do/z Chanii – kod lotniska CHQ.

Dla dzieci

  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • plac zabaw

Sport i wellness

Płatne
  • masaże

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 36 m2
  • balkon
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • częściowa renowacja w 2017
  • pokój dzienny
  • 1 sypialnia
Suita z widokiem na morze superior SUM2
  • 2-3 os.
  • widok na morze/ograniczony widok na morze
  • z basenem
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • taras
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
  • 2-4 os.
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na morze
  • prysznic
  • WC
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • w bocznym budynku
Suita SUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • open plan
  • balkon
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • częściowo renowacja w 2017 roku
  • Wi-Fi: w cenie
  • pokój dzienno-sypialny

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie
  • kolacja
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: a la carte, wymagany odpowiedni strój

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

     Hotel Cretan Dream Royal

    Położenie:

    Hotel zlokalizowany jest w Kato Stalos, ok. 7 km od Chanii (nieopodal przystanek autobusowy). W okolicy tawerny, supermarkety i inne atrakcje dla turystów. Do plaży 50 m (przejście przez ruchliwą ulicę bądź tunel nienależący do hotelu).


    Pokoje:

    Hotel dysponuje 80 pokojami różnego typu (standard, rodzinne, superior - wszystkie „na zapytanie”). W każdym pokoju telefon, TV sat. i lodówka. Dodatkowo aneks kuchenny z wyposażeniem. Klimatyzacja wliczona w cenę. Łazienka z wc, prysznicem i suszarką do włosów. Pokoje położone na 3 kondygnacjach (w tym na obniżonym parterze, nie ma możliwości wcześniejszej rezerwacji konkretnego pokoju!).


    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24h, lobby, 2 bary, basen dla dorosłych i dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole słoneczne przy basenie, supermarket, kącik internetowy i kącik gier komputerowych, a także restauracja a’la carte.


    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.


    Naszym zdaniem:

    Hotel położony blisko plaży, z dobrą kuchnią i miłą obsługą.

     

    Cena obejmuje:

    • przelot samolotem,
    • zakwaterowanie
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • wyżywienie jak w programie,
    • opiekę polskiego rezydenta,
    • opłaty lotniskowe,
    • ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL i bagaż).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Hotel oferuje wszystkie udogodnienia potrzebne do wypoczynku i regeneracji. Usytuowany przy wejściu do pięknej plaży w Stalos, 7 km od przepięknego miasta Chania, zapewnia wszelkie wygody, które stwarzają doskonałe warunki do odpoczynku i niezapomnianego pobytu w Grecji. Jego strategiczne położenie jest jedną z głównych zalet hotelu.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się 2 restauracje, bary, basen odkryty, recepcja, sala konferencyjna, pralnia (płatna).

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kącik internetowy płatny

    plaża

    50 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży przez ulicę lub tunelem. Parasole i leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w sejf (płatny), lodówkę, wannę lub prysznic, aneks kuchenny, suszarkę, TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: suite (1 pokój) , suite rodzinne (2 pokoje)

    Wyżywienie

    2 restauracje, bary

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja."Muse"- śródziemnomorska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie), plac zabaw DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    18.04.2019 15:56

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Grecja/Kreta Zachodnia

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*

    Położenie

    - Kato Stalos - w pobliżu sklepy, bary/restauracje, informacja turystyczna,  przystanek autobusowy (ok 20 m) - przy  plaży Stalos Beach - ok 2 km od Agia marina - ok 4 km od centrum miasta - ok 4 km od Platanias - ok 6 km od Chanii - ok 14 km od lotniska w Chanii - ok 139 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki, parasole, ręczniki (płatne)

    Pokoje

    Standard - ok 31 m2 - komfortowo i luksusowo urządzone - TV-SAT - mini-bar /lodówka - telefon - klimatyzacja - internet (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze za dopłatą Junior Suite - ok 37 m2 - składa się z sypialni z łóżkiem podwójnym oraz pokoju dziennego z rozkładaną sofą - wyposażone jak pokoje Standard Junior Suite z prywatnym basenem - ok 32 m2 - sypialnia z podwójnym łóżkiem oraz rozkładaną sofą - wyposażone jak pokoje Standard - posiadają prywatny basen Superior Suite - ok 55 m2 - składa się z sypialni z łóżkiem podwójnym oraz pokoju dziennego z rozkładaną sofą. W każdym z pokoi znajduję się TV-SAT - wyposażone jak pokoje Standard - dostępne są również Suite z prywatnym basenem za dopłatą  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatnie: - basen - leżaki, parasole - taras słoneczny - krzesełka dla dzieci w restauracji płatne: - ręczniki - sauna - masaże i zabiegi - sala gier

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, restauracja a'la carte - bar przy basenie, bar w lobby

    Dodatkowe informacje

    - 101 pokoi - otwarty w 2000r., wyremontowany w 2014r., trzypiętrowy budynek - lobby z recepcją - sala telewizyjna - pralnia - mini market - bezprzewodowy internet  (bezpłatny) - sejf (płatny) - parking - opłata klimatyczna płatna na miejscu - wypożyczalnia samochodów i motocykli - www.cretandreamluxurysuites.gr

    Dla Twojego komfortu

    Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

    Bagaż

    Katowice, Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław,(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wilno (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja/Kreta/Chania

    Opis

    • Cretan Dream Royal to luksusowy kompleks wypoczynkowy przy plaży
    • Stylowy hotel oferujący komfortowe zakwaterowanie w przytulnych i nowocześnie wyposażonych pokojach
    • Restauracje serwujące pyszne dania kuchni greckiej i międzynarodowej
    • Hotelowy personel dbający o przyjazny klimat oraz najwyższej klasy obsługi

    Lokalizacja

    w Kato Stalos, ok. 20 m od plaży, ok. 21 km od lotniska, główna ulica przy hotelu, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 81, restauracje: 1, windy, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, sala bankietowa, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, informacja turystyczna, opieka lekarska (płatna), tawerna, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane, internet (płatny), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty o pow. ok. 200 m. kw. i głęb. 1.70 m, ze słodką wodą; leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy, lodówka, ogrzewanie, telefon (płatny), radio/muzyka, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z wanną lub prysznicem, taras/balkon Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (boczny widok na morze).

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przejście tunelem pod ulicą, zagospodarowana, parasole, leżaki.

    Sport i fitness

    tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), bilard (płatny).

    Rozrywka

    salon gier video (płatny).

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

    Informacje dodatkowe

    Aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem (lodówka, kuchenka, naczynia i sztućce).

    Cena zawiera

    Przelot (1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;), hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h!

    Cena nie zawiera

    Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego:
        10 kg - 200 zł/os./2 strony

        20 kg - 400 zł/os./2 strony

    CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Od 01.01.2018 będzie obowiązywał lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dni, który będzie wynosił:

    • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

    Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji.

    Obsługa na miejscu

    Brak obsługi.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Easy Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel Cretan Dream Royal położony jest w miejscowości Kato Stalos, bardzo blisko ładnej i długiej piaszczystej plaży oznaczonej Blue Flag" o łagodnym zejściu do morza jest za;edwie 80 m (przejście tunelem przez jezdnię). Blisko hotelu znajduje się kilka tawern, barów. Przystanek autobusowy znajduje się 150 m od hotelu. Do miasta Chania jest około 9 km.  

    Hotel

    Ten nowoczesny obiekt został zbudowany w 2006 roku i odnowiony w 2013. Posiada recepcję czynną 24 h, restaurację główną "Aftrodite", restaurację a la carte "Muse", 2 baseny, brodzik, bar "Zeus", bar przy basenie "Aeolos", mini market, kącik internetowy, internet Wi-Fi, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Ręczniki plażowe w recepcji hotelowej.

    Pokoje

    Hotel oferuje dwa typy pokoi: obszerne typu suite z anbeksem kuchennym (studio) mogące pomieścić max. 3 osoby oraz 2 typy apartamentów: standardowe oraz superior z prywatnym basenem, dla maksymalnie 4 osób dorosłych. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką, WC, lodówkę, aneks kuchenny z wyposażeniem, TV SAT, klimatyzację, sejf oraz balkon lub taras.  

    Wyżywienie

    Śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

    Sport i rekreacja

    Bilard, gry zręcznościowe, sporty wodne na plaży, sala fitness.  

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw.  

    Wskazówki

    Ze względu na komfortowe pokoje, świetną kuchnię i bliskość plaży jest to optymalny wybór zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 30 min.  

    Dodatkowo płatne

    Sejf (ok. 15 EUR/tydz.), bilard, sporty wodne na plaży, leżaki i parasole na plaży(ok. 6 EUR/2 leżaki + parasol/dzień).  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

    Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

    Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony na niewielkim wzgórzu, w miejscowoci Kato Stalos, ok. 7 km od Chanii. Przystanek autobusowy oddalony o ok 100 m. W pobliżu hotelu znajdują się tawerny, supermarkety oraz inne atrakcje dla turystów. Międzynarodowe lotnisko oddalone o ok 21 km.

    PLAŻA

    Szeroka, publiczna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalone o ok 20 m (przejście tunelem pod ulicą). Leżaki i parasole na plaży płatne (ok 5 EUR za komplet), ręczniki plażowe za kaucją.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Nowoczesny i elegancki hotel, zbudowany w 2005 r., składa się z dwóch 3 piętrowych budynków, z ładnym zadbanym ogrodem. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Całodobowa recepcja, lobby, restauracja główna, restauracja a'la carte, lobby bar, bar przy basenie, wymiana walut, mini market, taras słoneczny, sala konferencyjna, pralnia, parking.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w lobby i pokojach. Kącik internetowy za dodatkową opłatą. 

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy Odpłatnie: bilard, salon gier, masaże

    DLA DZIECI

    wysokie krzesełka w restauracji głównej, brodzik, plac zabaw, specjalne menu

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Suite Open Plan - dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki. Wyposażenie: łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka), indywidualnie sterowana klimatyzacja, Tv Sat, sejf (płatny), Wi-Fi, lodówka, aneks kuchenny, telefon, balkon/taras.

    WYŻYWIENIE

    HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. 

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.cretandreamroyal.gr/

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych oraz podatku turystycznego. Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Chania

    Opis

    Piękna okolica, komfortowe pokoje restauracje, bary, Internet, obsługa na wysokim poziomie.

    Polozenie

    Region Kato Stalos, 6 km od miejscowości Chania, 12 km od portu Suda, 21 km od lotniska.

    Wyzywienie

    Bed and Breakfast, Half Board

    Pokoje

    80 pokoi: Suites Open Plan (~28 m2), Suites Family (~36 m2),  Suites Family SV (~36 m2), Suites SV (~28 m2), Suites Superior Private Pool (~36 m2).

    W pokojach: mini kuchnia, czajnik elektryczny, lodówka, klimatyzacja, bezpłatny sejf, telefon, bezpłatne Wi-Fi, TV, wanna/prysznic, suszarka, balkon/taras.

    Suite Open Plan: łóżko podwójne i kanapa.

    Suite Family & Suite Family SV: osobna sypialnia z łóżkiem podwójnym i salon z 2 kanapami.

    Suite SV: podwójne łóżko, sofa, widok na morze. 

    Suite Superior Private Pool: osobna sypialnia z łóżkiem podwójnym i salon z 2 kanapami, basen prywatny.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Kreta/Chania, Grecja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Cretan Dream Royal and Luxury Suites w Kato Stalos posiada 101 pokoi i został odnowiony w 2014 roku. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Platanias (4 km), Chania (6 km) i Agia marina (2 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, recepcję, klimatyzację, lobby i mini market. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, angielsku i włosku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów i motocykli. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy i sklepy. Odległość od hotelu: lotnisko HER (139 km), dyskoteka (4 km), lotnisko CHQ (14 km) i informacja turystyczna (4 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia, serwis pokojowy, pralnię, usługi prasowania, sejfy i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, przedszkole i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 2 restauracje. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje sala gier. Cretan Dream Royal and Luxury Suites posiada słoneczny taras, łaźnię parową, spa i pokój do relaksu.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

    Tech info

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Cretan Dream Royal
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Cretan Dream Royal:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Cretan Dream Royal
    https://youtu.be/FrakZt7rAUg
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cretan Dream Royal

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Bardzo ładny hotel, pyszne jedzenie, wysoki standard pokoi. Obsługa taka sobie, ale to mało ważne. Wszędzie blisko, pobliska plaża czysta i przyjemna. Mieliśmy bardzo udany urlop, nie mamy zastrzeżeń. Polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Uroczy hotel, świetne baseny. Bardzo smakowało nam jedzenie. Wróciliśmy zrelaksowani i zadowoleni. Polecam wypożyczyć auto i pozwiedzać na własną rękę.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Dream Royal:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Hotel
      4.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      i sport
      4
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Cretan Dream Royal:
    4.7 / 6

    Idealne miejsce na romantyczne wakacje 2011-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Cretan Dream Royal:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w spokojnej okolicy, 10 min pieszo do pełnego życia nocą Platanias. Bardzo ładny, nowy, czysty...
    więcej

    5.4

    Cretan Dream Royal - możliwości zakwaterowania:

    Suite Family
    Suite Pool-Sea View
    family room standard
    family room [suite] standard balcony or terrace
    family room [suite] standard seaview
    junior suite executive
    junior suite standard
    junior suite standard balcony or terrace
    junior suite superior private-poolterrace
    2 os. Family Suite
    standard double superior private-poolterrace
    suite open plan dbl
    suite sea view dbl
    Suite Superior Private-Pool
    suite triple standard
    suite triple standard seaview
    1 os. Junior Suite Open Plan
    2 os. Junior Suite Open Plan
    family room [suite] standard seaview balcony or terrace
    suite superior seaview private-poolterrace
    Suite Superior Private-Pool
    Suite Family SeaView
    pokój dwuosobowy z częściowym widokiem na morze
    Suite OpenPlan
    Suite Family SeaView
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Suite OpenPlan
    Suite Pool-Sea View
    Suite Family
    Suita z widokiem na morze
    Suita z widokiem na morze
    Suita

    Cretan Dream Royal - Możliwości wyżywienia:


    Cretan Dream Royal - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Cretan Dream Royal? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00