cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
  • Hotel Remisens Kristal (Opatija), Zatoka Kvarnerska
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 30.10
już od 1113 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 30.10
już od 1113 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Remisens Kristal (Opatija)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Remisens Kristal (Opatija)

Chorwacja: Zatoka Kvarnerska
Ocena hotelu Remisens Kristal (Opatija):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Remisens Kristal (Opatija):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2020

Hotel Remisens Kristal (Opatija) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • bezpośrednio przy prywatnej plaży
  • ok. 300 m do centrum Opatiji

polozenie

  • bezpośrednio przy prywatnej plaży
  • ok. 300 m do centrum Opatiji

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niestrzeżony, za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

130

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu
  • zakwaterowanie od 14:00, wykwaterowanie do 11:00
  • hotel akceptuje zwierzęta: za opłatą ok. 20 €/dzień, wymagana rezerwacja
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: kryty, z wodą morską, podgrzewany
  • jacuzzi: czerwiec - sierpień, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole
  • ręczniki: wymagana kaucja

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: za opłatą ok. 11 €/dzień, wymagana rezerwacja

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • łaźnia fińska

rozrywka

  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 15 m2
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • tel.
  • TV sat.
Pokój 1-osobowy EZL1
  • 1 os.
  • widok na miasto
  • od strony lądu
  • prysznic
  • klimatyzacja
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • tel.
  • TV kab.

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja: a la carte, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby
  • kawiarnia

  • Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    OnHolidays

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Opatija

    OPIS

    Remisens Hotel Kristal to odznaczający się wysokim standardem i doskonałą lokalizacją obiekt. Położony w samym centrum miasta Opatija posiada jednocześnie prywatną plażę, na której goście mogą skorzystać z hotelowych leżaków i parasoli. Oferta rekreacyjna i rozrywkowa obejmuje także hotelowe baseny, jacuzzi, mini-fitness, a także zlokalizowane w pobliżu hotelu kasyno czy port jachtowy. Na bogatą ofertę kulinarną składają się bar i kawiarnia oraz elegancka restauracja a la carte, gdzie organizowane są tematyczne kolacje i wieczory z muzyką na żywo.

    POŁOŻENIE

    - W miejscowości Opatija - Odległość do centrum miejscowości - ok. 300m - Odległość do plaży - ok. 200m

    HOTEL

    Liczba pokoi - 130, Liczba pięter - 6 Do dyspozycji gości - Główna restauracja, Inne restauracje, Lobby bar, Kawiarnia, Sklep, Basen kryty, Siłownia, Ogród, WIFI, Animacje, Możliwość wypożyczenia żelazka, Leżaki na plaży, Parasole na plaży Dodatkowo płatne - Sejf, Room service, Parking, Sauna, Pralnia, Możliwość zabrania zwierząt W hotelu obowiązuje opłata rejestracyjna w wysokości 0,5 EUR/osoba.

    WYŻYWIENIE

    2 posiłki dziennie Śniadanie - Bufet od 07.00 do 10.00 Kolacja - Bufet od 19.00 do 21.00

    POKOJE

    2-osobowy bez balkonu (DBL 1 OV) - powierzchnia ok. 22 m2, pokój od strony ulicy. 1 łóżko dwuosobowe Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Balkon, WIFI, Suszarka, Sejf Za dopłatą - Minibar Maks. obłożenie - 3 2-osobowy bez balkonu (DBL 3 SS) - powierzchnia ok. 22 m2, pokój od strony morza 1 łóżko dwuosobowe Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Balkon, WIFI, Suszarka, Sejf Za dopłatą - Minibar Maks. obłożenie - 3


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Kompas

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    CHORWACJA - ISTRIA

    Położenie

    nad samym brzegiem morza, w sercu miejscowości Opatija, z okien roztacza się piękna panorama zatoki Kvarner.

    Plaża

    hotelowa, betonowa. Przebieralnie i prysznice. Leżaki i parasole (w cenie).

    Basen

    kryty z podgrzewaną wodą morską (14 x 7 m).

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada 130 pokoi (6 pięter/2 windy).

    POKÓJ 2-OSOBOWY, STRONA ULICA, STANDARD

    ok. 15-18 m2, klimatyzacja, internet WiFi (w cenie), SAT-TV, telefon, sejf (odpłatnie), mini bar (odpłatnie), suszarka do włosów, łazienka/WC.

    Wyżywienie

    śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

    Ośrodek dysponuje

    restauracja, bar, całodobowa recepcja, sejf w recepcji (odpłatnie), usługa prania i prasowania (odpłatnie), usługa budzenia, usługi ksero i faxu, kącik internetowy, sauna, mini fitness, animacje dla dorosłych (w sezonie).

    Sport

    odpłatnie/w pobliżu: sporty wodne.

    Zwierzęta

    dozwolone (odpłatnie)

    Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

    16:00 / 11:00

    Ocena Kompasu

    ****

    *PROMOCJA "PERFECT ESCAPE"

    -10% zniżki na pobyt w terminie 14.05.-19.05. / przy rezerwacji przed 03.06. -10% zniżki na pobyt w terminie 03.06.-15.06. / przy rezerwacji przed 03.06. -10% zniżki na pobyt w terminie 17.06.-23.06. / przy rezerwacji przed 03.06.

    Cena zawiera

    zakwaterowanie, ubezpieczenie, taksy klimatyczne, podatek VAT, wyżywienie zgodnie z opisem.

    - łóżeczko dla dziecka (na zapytanie)

    11 EUR/dzień

    - zwierzę (na zapytanie)

    20 EUR/dzień

    - redukcja do samych śniadań

    -22 PLN/osoba/dzień - przy jednej osobie pełnopłatnej, dziecko do 11 lat -30%.

    - min. długość pobytu

    2 noce w terminie 02.03.-29.03.,02.04.-19.04.,07.10.-05.11.; 3 noce 30.03.-01.04., 20.04.-28.06., 16.09.-06.10.; 4 noce w terminie 29.06.-26.07., 19.08.-15.09.; 5 nocy 27.07.-18.08.

    - pobyt poniżej min. długości pobytu (na zapytanie)

    +10% za dopłatą

    - możliwy dzień przyjazdu

    każdy dzień tygodnia


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Turystyki Aktywnej Kompas, które na polskim rynku turystycznym funkcjonuje od 1998 roku.

    Biuro znane jest głównie z niezwykle ciekawych, autorskich programów wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Jest właścicielem takich marek jak: Izzykamp, Letnie Obozy Przygody, Wakacyjna Szkoła Magii, czy Mikołaje24.pl, a prekursorska marka Interkamp, czyli prestiżowe wyjazdy dla dzieci i młodzieży, cieszy się niezmienną popularnością od wielu lat. To obozy, na których każdy znajdzie coś dla siebie – łączą naukę, działania twórcze i aktywny wypoczynek. Przez lata działalności Biuro Podrózy Kompas zeberało wiele pozytywnych opinii i mnóstwo stałych klientów.

    W ramach swojej działalności Biuro Turystyki Aktywnej Kompas zajmuje się także profesjonalną organizacją wycieczek szkolnych, warsztatów z pasją, imprez integracyjnych oraz szkoleniowych dla firm i przedsiębiorstw. Firma posiada również własne obiekty wypoczynkowe na terenie Polski.

    Biuro Podróży Kompas posiada także ogromną bazę obiektów wypoczynkowych na dojazd własny w Chorwacji, Słowenii i Czarnogórze. Oferta obejmuje zarówno skromne apartamenty, jak i rodzinne hotele na wakacje all inclusive. Wszystkie obiekty są dokładnie sprawdzone przez pracowników biura. 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Logos Tour

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KRAJ

    CHORWACJA

    Terminy

    14.06 - 23.06.2018, 1780.00 PLN21.06 - 30.06.2018, 1990.00 PLN28.06 - 07.07.2018, 1990.00 PLN05.07 - 14.07.2018, 1990.00 PLN12.07 - 21.07.2018, 1990.00 PLN19.07 - 28.07.2018, 2280.00 PLN26.07 - 04.08.2018, 2280.00 PLN02.08 - 11.08.2018, 2280.00 PLN09.08 - 18.08.2018, 2280.00 PLN16.08 - 25.08.2018, 1990.00 PLN23.08 - 01.09.2018, 1990.00 PLN30.08 - 08.09.2018, 1990.00 PLN06.09 - 15.09.2018, 1990.00 PLN


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Logos Tour, które w ciągu ponad 30 lat swojej działalności zdobylo mnóstwo doświadczenia w organizacji podrózy i wypraw w najodleglejsze zakątki świata. Biuro Podróży Logos Tour oferuje interesujące programy wycieczek objazdowych po wszystkich kontynentach dla klientów oczekujących indywidualnego podejścia, szukających unikalnych atrakcji i wyjątkowej jakości usług.

    Każdy program zwiedzania przygotowywany jest w oparciu o dotychczasowe doświadczenie i opinie turystów, a jego realizacja przebiega na najwyższym poziomie i z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Indywidualne podejście do klienta, niewielkie grupy, programy szyte na miarę i stawianie bezpieczeństwa i dobre klientów na pierwszym miejscu gwarantuje wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Wykwalifikowani piloci i przewodnicy czuwają nad realizacją każdej wycieczki. Wszystkie programy są bardzo urozmaicone i pokazują wszystko co najlepsze w danym regionie – od atrakcji przyrodniczych, wspaniałych zabytków historycznych, spotkań z egzotyczną miejscową ludnością, uczestnictwo w wyjątkowych festiwalach, wydarzeniach kulturalnych i sportowych, po poznawanie lokalnych obrzędów i tradycji.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.

    WARUNKI REZYGNACJI

    Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

    WARUNKI PŁATNOŚCI

    Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    BestReisen

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Hotel usytuowany w malowniczym miejscu nad brzegiem morza z prywatną plażą, wzdłuż nadmorskiej promenady. Basen z widokiem na zatokę, restauracja z tarasem, bliskość centrum kurortu Opatija. Relaks i zwiedzanie. 

    Położenie

    Zatoka Kvarner, przy nadmorskiej promenadzie, 300 m od centrum miasteczka Opatija, 45 km od lotniska w Rijece. Nad samym morzem znajduje się betonowy podest z bezpłatnymi leżakami i parasolami, zejście do morza po schodach. 

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja z odpłatnymi sejfami, 3 windy (hotel ma 6 pięter), restauracja z tarasem (dania kuchni chorwackiej i międzynarodowej, dania bezglutenowe), cafe-bar, bezpłatne Wi-Fi, odpłatnie kącik internetowy, pralnia, room-service, parking (10 Euro/dzień), możliwość zakwaterowania ze zwięrzęciem (odpłatnie na miejscu).

    Pokoje

    Twin room street view - łazienka (prysznic lub wanna, suszarka), klimatyzacja, telewizor, telefon, Wi-Fi, sejf, odpłatny minibar. Powierzchnia - ok. 15-18 m kw., widok na ulicę. Twin superior sea view - wyposażenie jw., większa powierzchnia (ok. 22-30 m kw.), widok na morze.  Single room  -  pokój z pojedynczym łóżkiem. Pokoje nie mają balkonu/tarasu.

    Sport i rozrywka

    Basen kryty z podgrzewaną wodą morską, jacuzzi nad morzem, nieduża siłownia, w szczycie sezonu zajęcia sportowe, program rozrywkowy, występy, muzyka na żywo. Odpłatnie: sauna fińska, łaźnia turecka, w pobliżu sporty wodne.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje (bufety). Napoje płatne.  

    Dla dzieci

    Wakacyjny (do 1 września) miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla niemowlaka (5 euro/dzień, płatne na miejscu).

    Uwagi

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wjedzie do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego przyjazd i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Dojazd własny: zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny). Oferta z przelotem: Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny).

    Cena nie zawiera

    wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, podatku turystycznego i opłaty rejestracyjnej.

    Informacje o lotach liniami LOT

    Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 250PLN/sztuka Dodanie ww usługi już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    CHORWACJA

    Położenie

     bezpośrednio nad morzem, przy nadbrzeżnej promenadzie, do centrum miejscowości ok. 300 m. Plaża z betonowymi platformami ok. 10 m od obiektu.

    Wyposażenie

     130 pokoi, recepcja, hol powitalny z lobby, sala TV, winda, jadalnia, restauracja, klimatyzowany bar, taras. Leżaki i parasole na plaży w cenie.

    Wyżywienie

     z dwoma posiłkami w formie bufetu. 

    Zakwaterowanie

     pokoje dwuosobowe standard (ok. 20 m2): wanna lub prysznic, WC, suszarka, TV sat., mini bar (za opłatą), podłączenie do internetu (za opłatą), sejf. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (ok. 22 m2): wyposażone jak pokoje dwuosobowe, widok na morze. 

    Sport

     siłownia. 

    Wellness

     basen kryty z wodą morską. Za opłatą: sauna.

    Dzieci

     mini klub (4-12 lat).

    Łóżeczko dla dziecka

     w ramach dostępności, ok. 11 EUR/dzień.

    Parkowanie

     ok. 10,- EUR/dzień.

    Do zapłacenia na miejscu

     opłata klimatyczna ok. 1,35 EUR/osobę/dzień (dzieci 12-18 lat 0,68 EUR/dzień).

    Zwierzę domowe

     na zapytanie, ok. 20,- EUR/dzień.

    Kategoria lokalna

     4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM

    Mocne strony hotelu 1

    bezpośrednio nad morzem

    Mocne strony

    - bezpośrednio nad morzem


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Zatoka Kvar, Chorwacja

    Opis hotelu

    Położenie:

    • odległość do centrum miejscowości ok. 500 m
    • odległość do stacji kolejowej ok. 20 km
    • odległość do lotniska ok. 50 km
    • odległość do plaży ok. 50 m
    • odległość do morza ok. 50 m

    Wyposażenie:

    • Ilość restauracji 1
    • Ilość barów 1
    • recepcja
    • taras
    • leżaki
    • parasole przeciwsłoneczne

    Wellness:

    • sauna

    Informacje:

    • zwierzęta domowe akceptowane (za opłatą)
    • Akceptowane karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express

    Dodatkowe informacje:
    Prosimy mieć na uwadze, że na miejscu mogą być pobierane dodatkowe opłaty tj. opłata klimatyczna, opłata za sprzątanie końcowe, kaucja (zwrotna). Szczegóły otrzymają Państwo na miejscu.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Opis hotelu Remisens Kristal (Opatija) według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Kategoria

    ****

    Region

    Opatija

    Superior pokój dla 2-3 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Klimatyzacja Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Wellness 100 m² Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Minibar Sauna Akceptowane są tylko małe zwierzęta Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, sauna fińska, wellness 100 m².

    REKREACJA I SPORT

    klub fitness, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    akceptowane są tylko małe zwierzęta.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Opinie o Hotelu Remisens Kristal (Opatija)

    Remisens Kristal (Opatija) - możliwości zakwaterowania:


    Remisens Kristal (Opatija) - Możliwości wyżywienia:


    Remisens Kristal (Opatija) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Remisens Kristal (Opatija)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00