cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
  • Hotel Brisa, Costa Blanca
1 / 55
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.09 - 02.10
już od 3999 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.01 - 21.01
już od 939 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Brisa
  • Bez paszportu

Hotel Brisa
star 4

Hiszpania: Costa Blanca
Ocena hotelu Brisa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Brisa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 stycznia 2020

Hotel Brisa w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Blanca

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Benidorm - przy plaży Levante - ok. 2 km od delfinarium Mundomar - ok. 2 km od parku wodnego Aqualandia - ok. 5 km od parku tematycznego Terra Mitica - ok. 10 km od miejscowości Altea - ok. 60 km od lotniska w Alicante

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 15 m2 - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - sejf (płatny) - internet Wi-Fi (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokój z bocznym widokiem na morze oraz z widokiem na morze za dopłatą Pokój junior suite - ok. 30 m2 - pokój dzienny i sypialnia - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - muzyka na żywo - basen, leżaki i parasole - siłownia Płatne: - solarium

Dla dzieci

- brodzik - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Bed & Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.  

Restauracje i bary

- restauracja - lobby bar, snack bar, kafeteria

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1959 r., wyremontowany w 2011 r. - 70 pokojów - budynek główny i budynek boczny -  2 windy - całodobowa recepcja z lobby - sala TV - kiosk - sejf na recepcji (płatny) - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - sala konferencyjna - bus hotelowy do centrum miasta (płatny) - parking (płatny) - przystanek lokalnego autobusu ok. 50 m od hotelu - stacja kolejowa ok. 3 km od hotelu - najbliższy supermarket ok. 50 m od hotelu - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - http://www.hotelbrisa.net/ UWAGA Hotel przyjmuje dzieci powyżej 3 lat.  

Dla Twojego komfortu

Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Warszawa Modlin, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 326 PLN (wyloty od 31.03 - 15.04)/ 238 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05)/ 326 PLN (wyloty od 11.05 - 01.10)/ 238 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 396 PLN (wyloty od 31.03 - 15.04)/ 308 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05)/ 396 PLN (wyloty od 11.05 - 01.10)/ 308 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Blanca

Opis

Hotel Brisa posiada znakomitą lokalizację tylko parę kroków od przepięknej, piaszczystej plaży Levante i ciągnącej się wzdłuż wybrzeża promenady, przy której znajduje się sporo barów, restauracji oraz sklepów. Jasne, barwnie urządzone pokoje posiadają balkon oraz wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem, telewizję satelitarną, minibar i sejf. W łazience znajduje się suszarka do włosów i zestaw kosmetyków. Do dyspozycji Gości jest także basen z tarasem słonecznym, nowoczesna siłownia oraz solarium. W 15 minut samochodem można dotrzeć do parku tematycznego Terra Mítica, będącego rozrywką dla całej rodziny.

Lokalizacja

w Benidorm, przy plaży, ok. 1,5 km od centrum .

Wyposażenie

liczba pokoi - 70, restauracje - 1, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, kawiarnie, recepcja 24h, taras słoneczny, parking (płatny), czytelnia, pokoje dla niepalących.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne.

Pokoje

telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

Plaża

publiczna, piaszczysta, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

solarium (płatne), siłownia.

Rozrywka

sala TV.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Brisa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Blanca)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Brisa

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Brisa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Brisa:
0 / 6

Przy plaży, piękny widok. 2013-10-19
Szczegóły oceny hotelu Brisa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.7

Doskonałe położenie hotelu - nad brzegiem plaży. Hotel po generalnym remoncie. Pokój dokładnie sprzą...
więcej

4.5
Hotel Brisa: pojechałabym tu jeszcze raz 2014-11-05
Szczegóły oceny hotelu Brisa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Świetny hotel. Bardzo przyjazny personel. Pracownicy recepcji znają języki obce. Jedzenie jest smacz...
więcej

5.1
Hotel Brisa: lokalizacja na duży plus 2014-11-05
Szczegóły oceny hotelu Brisa:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

W recepcji pracuje gburowaty koleś. Nie słucha, co się do niego mówi i nic nie robi. Jedzenie nie za...
więcej

4.8

Brisa - możliwości zakwaterowania:

junior suite standard
standard double standard lateralseaview
standard double standard seaview
standard singleuse standard
standard triple standard lateralseaview
standard triple standard seaview

Brisa - Możliwości wyżywienia:


Brisa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Brisa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00