cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
  • Hotel Koni Village, Kreta
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.04 - 05.05
już od 2125 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.05 - 29.05
już od 1369 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Koni Village
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Koni Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Koni Village:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Koni Village:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 maja 2019

Hotel Koni Village w ofercie Biura podróży:

Net Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

*** Grecja/Kreta

OPIS OFERTY

Kameralny kompleks hotelowy zbudowany na zboczu z  widokiem na Morze Egejskie, ulokowany w dobrze utrzymanym otoczeniu. Hotel oferuje wiele atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Zapewnia komfortowy pobyt ze wszystkimi udogodnieniami hotelu trzygwiazdkowego w bliskiej odległości do słynnego kurortu Malia z licznymi barami i tawernami

ATUTY

- dobra relacja jakości do ceny - bliskość największych atrakcji wyspy - sympatyczna obsługa

DZIECI POBYT GRATIS

- 1 dziecko do 4 lat - opłata tylko za przelot Dotyczy dziecka przy dwóch osobach pełnopłatnych

LOKALIZACJA

- Stalis - ok. 800 m - urocza, mała miejscowość z barami i sklepami - Malia - ok. 1,5 km - jeden z najsłynniejszych kurortów na wyspie z niezliczoną liczbą barów, dyskotek i restauracji - lotnisko - ok. 30 km   

HOTEL

trzygwiazdkowy hotel położony na zboczu z pięknym widokiem na Morze Egejskie, ulokowany w małym ogrodzie z wieloma miejscami do wypoczynku 

POKOJE

standardowe - 2-os. z możliwością jednej dostawki, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, klimatyzacja indywidualna, TV SAT, lodówka, balkon lub taras rodzinne - 4-os. (dwa pokoje połączone drzwiami), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, klimatyzacja indywidualna, TV SAT, lodówka, balkon lub taras basic - 2-os. z gwarancją najniższej ceny za 1 grosz (opcjonalnie patrz regulamin promocji), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, klimatyzacja indywidualna, TV SAT, lodówka, balkon lub taras

PLAŻA

ok. 800 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole i leżaki płatne, przejście do plaży przez ulicę 

UDOGODNIENIA

całodobowa recepcja, mini market, możliwość wypożyczenia samochodu, parking, sala TV

ROZRYWKA

basen, taras słoneczny, wieczorki organizowane na terenie hotelu

DLA DZIECI

brodzik, mini klub, plac zabaw

RESTAURACJE I BARY

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie

TYP WYŻYWIENIA

All Inclusive

PRZYKŁADOWY PROGRAM ALL INCLUSIVE

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 19.00-21.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone 11.00-12.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w wyznaczonych barach 16.00-17.00 podwieczorek dostępny w wyznaczonych barach 10.00-13.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w wyznaczonych barach Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu i może się on różnić od przedstawionego powyżej przykładu

INTERNET

bezpłatne Wi-Fi w lobby, kącik internetowy dodatkowo płatny

PŁATNE

bilard, tenis stołowy, kort tenisowy, piłkarzyki, rzutki

NASZA OCENA

Pokój ***        Położenie ***                               Wyżywienie ***                            Sport \ rozrywka ***

STRONA WWW HOTELU

www.konivillage.gr

CENA OBEJMUJE

opiekę polskiego rezydenta, przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3, 4, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

CENA NIE OBEJMUJE

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

podatek turystyczny, płatny podczas zakwaterowania. Dla obiektów 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4-gwiazdkowych - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5-gwiazdkowych - ok. 4 EUR za pokój/noc

Opis kraju

Grecja posiada długą historię i bogate dziedzictwo kulturowe. Stanowi kolebkę całej cywilizacji zachodniej, miejsce narodzin demokracji, filozofii, Igrzysk Olimpijskich, wielu podstawowych twierdzeń matematycznych, zachodniej literatury, politologii oraz teatru co potwierdza wiele wspaniałych zabytkw i muzew. Dzięki wpływowi Morza Egejskiego temperatura na wyspach oraz wschodnim wybrzeżu jest stosunkowo wysoka i stwarza idealne warunki do wakacyjnego wypoczynku. Poza zwiedzaniem zabytkw warto rwnież poświecić czas na skosztowanie przepysznej kuchni oraz rozkoszowanie się pięknymi widokami podczas spacerw.

Informacje wjazdowe

Kraj należy do Unii Europejskiej - podrżni (zarwno dorośli jak i dzieci) aby przekroczyć granicę muszą posiadać przy sobie dowd osobisty lub paszport (ważny do dnia powrotu do Polski).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Na północno - wschodnim wybrzeżu, na wzniesieniu, w miejscowości Stalida, ok. 1 km od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje, ok. 4 km od Malii, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 400 m od hotelu. 

Plaża

Ok. 800 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole płatne dodatkowo. Przejście na plażę tunelem pod drogą.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Rozległy kompleks bungalowów położony na wzniesieniu z przepięknym widokiem na morze. Dzięki dogodnej lokalizacji w pobliżu popularnej turystycznej miejscowości Stalida z bogatą ofertą rozrywkową.

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, restauracja, bar główny i snack bar. Mini market, taras słoneczny i parking.

Internet

WiFi w lobby bezpłatne, kącik internetowy odpłatnie.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie 2 baseny, leżaki i parasole, boccia, rzutki, siatkówka plażowa, tenis stołowy. Odpłatnie bilard, piłkarzyki, kort tenisowy, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini club, łóżeczka do dla dzieci na zamówienie przed wylotem.

Zakwaterowanie

Hotel dysponuje 111 studiami i apartamentami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV/SAT, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie sejf. Rodzaje pokoi studia z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

HB śniadanie i obiadkolacja. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Snacki ( pizza, w godzinach 11.00-12.00, popołudniowa kawa, herbata i ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00.

Informacje dodatkowe

http://www.konivillage.gr Oceny na HCH 4,9. Rekomendacja turystów 90%.  

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Kreta

Opis

Kompleks Koni Village znajduje się w odległości ok. 1 km od centrum popularnego resortu Stalis. Zbudowany w kreteńskim stylu, położony jest na wzgórzu, 800 metrów od piaszczystych plaż. Ośrodek oferuje zakwaterowanie w niedużych, 3-piętrowych budynkach, a w każdym z nich przestronne apartamenty i studia z pięknymi widokami. Siedząc na tarasie lub balkonie będą się Państwo mogli raczyć widokiem soczystej zieleni ogrodu, a w oddali łagodnie szumiącego morza, bądź malowniczych gór. Spacer po ogrodzie, kąpiel w obu basenach, sjesta na tarasie słonecznym lub atrakcje okolicy uczynią Państwa wakacje niezapomnianymi.

Lokalizacja

w Stalidzie, ok. 800 m od plaży, ok. 34 km od Heraklionu

Wyposażenie

liczba pokoi - 107, restauracje - 1, recepcja, snack bar, darmowy internet bezprzewodowy w lobby, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, tawerna, internet (płatny), kącik internetowy (płatny).

Basen

2 baseny, brodzik wydzielony w jednym z basenów, leżaki i parasole bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, muzyka, łazienka wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, aneks kuchenny. Typ pokoju - STANDARD - dla max. 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny (płatny).

Rozrywka

karaoke (płatne), animacje.

Dla dzieci

łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolacja (19.00 - 21.30) w restauracji głównej; gorące i zimne przekąski (11.00 - 12.00); podwieczorek, kawa, herbata (16.00 - 17.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (10.00 - 23.00).

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

W przypadku wybranej oferty przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5 kg oraz bagażem rejestrowanym do 20 kg/os. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka anglojęzycznego przedstawiciela (tel. kontaktowy emergency).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Stalida

Opinia 7islands

Rozległy kompleks bungalowów położony na wzniesieniu z przepięknym widokiem na morze. Hotel oferuje przestronne studia oraz apartamenty z aneksami kuchennymi z możliwością zakwaterowania 5 osób. Dzięki dogodnej lokalizacji w pobliżu popularnej turystycznej miejscowości Stalida oraz Hersonissos z bogatą ofertą rozrywkową polecamy go w szczególności osobom młodym i parom.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, na wzniesieniu, w miejscowości Stalida, ok. 1 km od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje, ok. 1,5 km od Malii, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 400 m od hotelu.

Plaża

Ok. 800 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole płatne dodatkowo. Przejście na plażę tunelem pod drogą.

Hotel

Zbudowany w kreteńskim stylu kompleks hotelowy, składający się z 11 trzypiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajduje się przestronne, gustownie urządzone lobby z całodobową recepcją, restauracja, bar, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, kantor, mini market. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 111 przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, studio (z oznaczeniem (A/C) klimatyzacja dodatkowo płatna), rodzinne jednopokojowe z możliwością 3 dostawek, rodzinne z możliwością 3 dostawek(pokój dzienny i sypialnia, oddzielone drzwiami).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30). W godzinach 11:00-12:00 dostępne są przekąski, natomiast kawa, herbata i ciastka w godzinach 16:00-17:00. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i Rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, siatkówka plażowa. Odpłatnie: bilard, rzutki, tenis stołowy, tenis ziemny, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.konivillage.gr / Tel.: 00 30 289 703 37 01

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

**  KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF3 Położenie:Między miejscowością Stalida i Malia, 30 km od lotniska w Heraklionie. 500 m od hotelu znajduje sie przystanek autobusowy. Plaża:*    Piaszczysta plaża znajduje się 800 m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży są dodatkowo płatne.Zakwaterowanie:*    111 pokoi;*    Typy pokoi: studio (30 m2, jedno pomieszczenie) i apartamenty (40m2; sypialnia i salon);*    Wyposażenie: lodówka, łazienkę z wanna lub prysznicem, WC oraz suszarką do włosów, telewizor, indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatna) ,sejf (płatny) telefon oraz balkon lub taras.Restauracje i bary:*    Restauracja główna;*    2 bary: główny i snack bar przy basenie.Wyżywienie:*    HB: śniadania  i  obiadokolacje  w  formie  bufetu w  restauracji głównej. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są za dodatkową opłatą.Sport i rozrywka:*    2 baseny, oddzielny basen dla dzieci;*    Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, rzutki oraz piłkarzyki, tenis, sporty wodne na plaży.Dla dzieci:*    Basen dla dzieci, plac zabaw, mini klub (4-11 lat) łóżeczka (bezpłatnie) i wysokie krzesła na życzenie Gości za dodatkową opłatą.Pozostałe udogodnienia:*    Recepcja czynna całą dobę, mini market, kącik internetowy, Wi-Fi w lobby bezpłatnie, parking, przechowalnia bagażu oraz mała kapliczka.Naszym zdaniem:*    Zadbany hotel o wspaniałej atmosferze i przemiłej obsłudze, polecamy przed wszystkim dla rodzin z dziećmi. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na Hersonissos i Malię.Strona internetowa:*    www. konivillage.gr 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kreta Kompleks zbudowany na zboczu z zadziwiającym widokiem na Morze Egejskie ulokowany w dobrze utrzymanym otoczeniu z chodnikami, tarasami słonecznymi i zacienionymi miejscami oferuje wiele atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Zapewnia komfortowy pobyt ze wszystkimi nowoczesnymi udogodnieniami w hotelu trzygwiazdkowym z opcją wyżywienia All Inclusive.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bary, recepcja, mini market, kantor wymiany walut, 2 baseny odkryte.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kącik internetowy płatny

plaża

800 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), TV, telefon, sejf (płatny), lodówkę (bezpłatna), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, bar główny, bar z przekąskami, kawiarenka (poza godzinami All Inclusive - płatne) All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-12:00), podwieczorek (16:00-17:00) w wyznaczonych barach, kawiarenka (11:00-23:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siatkówka plażowa

płatne

bilard, tenis stołowy , piłkarzyki, rzutki, kort tenisowy

Aktualizacja opisu

19.10.2017 10:54

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Opis

* ekonomiczny

* na rodzinne wakacje

Opis

Zadbany teren, prosty styl, wysoka jakość obsługi. Hotel jest doskonałym miejscem na niedrogi, lecz wygodny rodzinny wypoczynek. 

• recepcja 24h
• kantor
• sala TV (polskie kanały)
• 2 baseny ze słodką wodą
• ogród
• restauracja
• bar główny i snack bar przy basenie
• kawiarnia
• kącik internetowy (płatny) i Wi-Fi
• mini-market
• parking
• 11 trzypiętrowych budynków
• pobudowany w 2002 r. a odnowiony w 2010 r.

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta
• 800 m od centrum kurortu Stalida
• 5 km od miejscowości Malia
• 5 km od miasta Hersonissos
• 25 km od lotniska w Heraklionie
• przystanek autobusowy 50 m od hotelu

 

STALIDA/STALIS

Miejscowość wypoczynkowa znajdująca się pomiędzy kurortami Malia i Hersonissos. Słynie z piaszczystych plaż, czystego morza oraz bogatego nocnego życia. Miejscowość jest idealna do uprawiania sportów wodnych a także jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania zabytków Krety. Jest to jednak przede wszystkim popularny, rozrywkowy oraz nowoczesny kurort, idealny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i osób spragnionych rozrywki.

Plaza

• plaża publiczna, ok. 800 m od hotelu
• piaszczysta
• przejście przez tunel
• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

All Inculsive

Pokoje

111 pokoi: Double Rooms (25-35 m), Family Rooms (45 m).

W pokojach: indywidualna klimatyzacja, telewizja kablowa, telefon, sejf (płatny ok. 12€/tydzień), wanna/prysznic, suszarka, balkon/taras.

Family Rooms: salon i oddzielna sypialnia.

Typ dodatkowego łóżka - rozkładany fotel/standardowe. Łóżeczko dla niemowlaka na życzenie, bezpłatnie.

Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli i ręczników 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka
• tenis
• tenis stołowy
• bilard
• rzutki
• lekkie animacje


Dla dzieci:
• plac zabaw
• mini klub
• brodzik

O wyzywieniu

All inclusive 2017

Wyżywienie w formie bufetu.

Śniadanie: 07:30-10:00.

Lunch: 12:30-14:30.

Kolacja: 19:00-21:30.

Lokalne napoje i alkohole w barze: 10:00-23:00, piwo, wino, napoje bezalkoholowe, woda, filtrowana kawa, herbaty, raki, ouzo, whisky, gin, wódka, rum, brandy, napoje dla dzieci.

Kafenion: 11:00-23:00, kawa po grecku, filtrowana kawa, herbata, ouzo, raki, greckie meze.

Przekąski: 11:00-12:00.

Przerwa kawowa: 16:00-17:00, filtrowana kawa, herbata, ciastka, herbatniki.

Lokalne napoje do lunchu i kolacj: piwo, wino, napoje bezalkoholowe, woda.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

800 m


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

3

Region

CRETA

Opis oferty:

położony na wzgórzu hotel został zbudowany w kreteńskim stylu; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, restauracja główna, restauracja z przekąskami oraz bar

POKOJE:

111 pokoi w 11 niewielkich budynkach: standardowe (30-35m2), rodzinne (40-45m2), single (30-35m2); wyposażenie: klimatyzacja (płatna), łazienka z wanną lub prysznicem, TV/SAT, sejf (płatny), mini lodówka, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

masaże, pralnia, kort tenisowy, salon gier, bilard, tenis stołowy, w pobliżu hotelu możliwość gry w golfa, wszystkie sporty wodne na plaży

KONTAKT:

www.konivillage.gr

POŁOŻENIE:

1 km od miejscowości Stalis, 30 km od lotniska w Heraklionie

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się 800 m od hotelu (przejście przez ruchliwą ulicę); leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne; serwis plażowy - dodatkowo płatny

WYŻYWIENIE:

Half Board - śniadanie i kolacja w formie bufetu; podczas śniadania bezpłatnie: kawa, herbata, woda, soki z koncentratu; podczas kolacji: wszystkie napoje płatne; napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkowa opłatą All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

mini klub, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje (okazjonalnie), rzutki


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Koni Village znajduje się w odległości 800 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Heraklion (30 km), Malia (2 km) i Chersonissos (6 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, klimatyzację, salon, lobby i recepcję. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, sklepy, bary/restauracje, przystanek autobusowy, dyskoteka, centrum miasta i informacja turystyczna. Odległość od hotelu: Knossos Palace (35 km), Malia Palace (4 km), Agios Nikolaos (30 km), jazda konna (6 km) i Lassithi Plateau (40 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, usługi prasowania, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. All Inclusive: All Inclusive obejmuje wino (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 11:00 - 12:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 23:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 16:00 - 17:00) i piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:00).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, bilard, tenis stołowy i sala gier. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 7 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, karta Eurocard/MasterCard i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Koni Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Koni Village

Koni Village - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os. Family Room
Pokój 2 os. BASIC
Pokój 2 os. Standard
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Safe Telewizor Telefon
FAMILY ROOM BALCONY OR TERRACE
DOUBLE ROOM BALCONY OR TERRACE
SINGLE ROOM STANDARD BALCONY OR TERRACE
FAMILY ROOM STANDARD BALCONY OR TERRACE
DOUBLE ROOM STANDARD BALCONY OR TERRACE

Koni Village - Możliwości wyżywienia:


Koni Village - miasta wylotu:


Koni Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Koni Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00