Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
  • Hotel Jo An Beach, Kreta
1 / 39
Udogodnienia hotelu Jo An Beach
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Jo An Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Jo An Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jo An Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2019

Hotel Jo An Beach w ofercie Biura podróży:

7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Adelianos Kampos

Opinia 7islands

Hotel w śródziemnomorskim stylu, położony bezpośrednio przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, w niewielkiej odległości od przepięknej starówki zabytkowego miasteczka Rethymnon. Niewątpliwym atutem hotelu są przepiękne widoki oraz lokalizacja w pobliżu tawern i restauracji w których można skosztować tradycyjnej greckiej kuchni. Idealny wybór dla osób ceniących otoczenie przyrody oraz spokojną, rodzinną atmosferę.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Adelianos Kampos, ok. 8 km od Rethymnonu, ok. 77 km od lotniska w Heraklionie. W pobliżu hotelu znajdują się klepy, restauracje, bary i tawerny. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa (zalecane specjalne obuwie do wody). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks hotelowy z malowniczym widokiem na plażę. Na terenie obiektu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja, 2 bary, kącik telewizyjny, parking, Odpłatnie: kącik internetowy, Wi-Fi w lobby. Kategoria lokalna 3,5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 97 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, udogodnienia do parzenia kawy/herbaty (na zapytanie), suszarkę do włosów. Odpłatnie sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i 1 sypialnia), apartamenty z możliwością 3 dostawek (pokój dzienny i 2 sypialnie).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (12:30-14:00) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:00) i kolacje (18:30-21:00). Przekąski dostępne są w godzinach 11:30-12-30 oraz 16:00-17:00 a lody w godzinach 11:30-12:30 oraz 15:30-17:30. W godzinach 15:00-17:30 serwowane są kawa, herbata i ciastka. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 11:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatnie). Odpłatnie: bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży, wieczór grecki (raz w tygodniu).

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji , łóżeczka (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), opiekunka (dodatkowo płatna, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.joanbeach.com / Tel.: 00 30 283 107 14 87


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

bezpośrednio nad morzem tuż przy plaży, w strefie turystycznej, w miejscowości Adelianos Kampos. W pobliżu sklepy, bary, restauracje. Do Rethymnonu z piękną, malowniczą starówką ok. 7 km. W pobliżu przystanek autobusowy. Do lotniska w Chanii ok. 70 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 70 km.

Plaża

bezpośrednio przy długiej (ok. 7 km) piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe), leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

odnowiony w 2011 r. hotel oferuje 90 pokoi w budynku głównym i budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, kącik TV, bar, restauracja. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.joan-hotels.gr

Dostęp do internetu

WiFi i kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodne, przestronne pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): pokój mieszkalno-sypialny, lodówka, telefon, sejf (za opłatą), podłączenie do internetu (za opłatą), TV sat., klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-4B): pokój mieszkalno-sypialny i sypialnia, ok. 40 m2, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-5C): pokój mieszkalno-sypialny i 2 sypialnie, ok. 55 m2, wyposażone jak pok. dwuosobowe, niektóre w stylu maisonette (na 2 poziomach). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S).

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

za opłatą: bilard. Oferta sportów wodnych na plaży (agencje miejscowe).

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

raz w tygodniu wieczór grecki, dyskoteka.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11:30-12:30 oraz 16-17:00. Lody w godz. 11:30-12:30 oraz 15:30-17:30. Kawa, herbata i ciasto w godz. 15-17:30 i 18-19:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 20% zniżki, 01.02.-31.03.18 12% zniżki, 01.04.-30.04.18 10% zniżki.

Dni gratis

7=6,14=12 w terminach: 24.04.18-15.05.18, 30.08.18-05.09.178 02.10.18-26.10.178

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w strefie turystycznej, w miejscowości Adelianos Kampos. W pobliżu sklepy, bary, restauracje. Do Rethymnonu z piękną, malowniczą starówką ok. 7 km. W pobliżu przystanek autobusowy. Do lotniska w Chanii ok. 70 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 70 km.

Plaża

bezpośrednio przy długiej (ok. 7 km) piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe), leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

odnowiony w 2011 r. hotel oferuje 90 pokoi w budynku głównym i budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, kącik TV, bar, restauracja. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.joan-hotels.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodne, przestronne pokoje. Pokoje dwuosobowe (2-3A): pokój mieszkalno-sypialny, lodówka, telefon, sejf (za opłatą), podłączenie do internetu (za opłatą), TV sat., klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-4B): pokój mieszkalno-sypialny i sypialnia, ok. 40 m, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne (3-5C): pokój mieszkalno-sypialny i 2 sypialnie, ok. 55 m, wyposażone jak pok. dwuosobowe, niektóre w stylu maisonette (na 2 poziomach). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S).

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

raz w tygodniu wieczór grecki, dyskoteka.

Dostęp do internetu

WI-FI i kącik internetowy za opłatą.

Sport

za opłatą: bilard. Oferta sportów wodnych na plaży (agencje miejscowe).

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11:30-12:30 oraz 16-17:00. Lody w godz. 11:30-12:30 oraz 15:30-17:30. Kawa, herbata i ciasto w godz. 15-17:30 i 18-19:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przyjemny hotel w śródziemnomorskim stylu
  • bezpośrednio przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie
  • niedaleko do przepięknej, malowniczej starówki w miasteczku Rethymnon


Mapa Hotelu Jo An Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Jo An Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Jo An Beach
https://youtu.be/fKvLgAt836Y

Opinie o Hotelu Jo An Beach

Jo An Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnia+1salon i sypialnia
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnia+1salon i sypialnia
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnia+1salon i sypialnia
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnia+1salon i sypialnia

Jo An Beach - Możliwości wyżywienia:


Jo An Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Jo An Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00