cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
  • Hotel Constantinos the Great, Ayia Napa
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
10.12 - 14.12
już od 1629 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.02 - 05.02
już od 949 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Constantinos the Great
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Constantinos the Great
star 5

Cypr: Ayia Napa
Ocena hotelu Constantinos the Great:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Constantinos the Great:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 lutego 2020

Hotel Constantinos the Great w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Ekskluzywny obiekt położony w miejscowości Protaras, należący do cypryjskiej sieci Tsokkos Hotels. Luksusowy, 5-gwiazdkowy obiekt jest położony zaledwie ok. 100 m od centrum miejscowości i promenady. Ok. 1 km od hotelu znajduje się słynna zatoka Figs Tree, a miasto Ayia Napa ok. 10 km (możliwy dojazd komunikacją lokalną). Od międzynarodowego lotniska w Larnace hotel jest oddalony o ok. 50 km.
Plaża:

Bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża, oznaczona błękitną flagą. Serwis plażowy - dodatkowo płatny (ok. 7,5 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).
Do dyspozycji gości:

Hotel posiada 24-godz. recepcję, windy, salon piękności, sklep z pamiątkami. Do dyspozycji restauracje i bary: restauracja Emperor, gdzie są serwowane kolacje (menu tematyczne oraz dla dzieci), restauracja Byzantine (śniadania, lunche, a'la carte), bar Atrium (koktajle i przekąski), bar na plaży Sea Breeze, bar przy basenie Poseidon. Hotel posiada duży basen zewnętrzny, basen wewnętrzny (podgrzewany zimą) oraz brodzik dla dzieci, wszystkie otoczone tarasem słonecznym. Leżaki, parasole oraz ręczniki kapielowe przy basenach - bezpłatnie. Ponadto dostępne również za opłatą:pralnia, opiekunka do dziecka, kantor wymiany walut.
Pokoje:

Hotel posiada 153 komfortowo urządzone pokoje. Pokoje standardowe 2-osobowe (możliwość 1 dostawki) są przestronne z balkonami oraz łazienkami (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzacją, częścią wypoczynkową, telefonem, TV-sat, radiem, sejfem (za dodatkową opłatą), mini barem (za opłatą), zestawem do parzenia kawy i herbaty.
Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje.
Program sportowy i animacyjny:

Program animacyjny w ciągu dnia, gry i zabawy, wieczorne show i muzyka na żywo. Ponadto płatne: kort tenisowy, Centrum SPA (masaże, sauna, jacuzzi), tenis stołowy, bilard oraz siłownia.Dla dzieci mini klub oraz pokój gier i zabaw.
Internet:

W lobby- bezpłatnie, w pokojach bezprzewodowy internet WiFi - płatny ok. 10 EUR/dzień.
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek
fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

WYCIECZKI LOKALNE

Cypr Północny - Famagusta, Kyrenia i Bellapais

Udamy się do Famagusty, w której sercu znajduje się stare miasto oraz królująca nad nim Katedra Św. Mikołaja, zmieniona na Meczet Mustafy Lali Paszy. Przejedziemy również wzdłuż tzw. Miasta duchów- Varoshy, dzielnicy niegdyś tętniącej życiem, pełnej hoteli, dziś będącej terenem zamkniętym, wymarłym, pilnowanym przez wojsko tureckie. Następnie zobaczymy ruiny starożytnej Salaminy. Pojedziemy w kierunku północnego wybrzeża, przez góry i dotrzemy do wioski Bellapais, która słynie z klasztoru augustiańskiego, będącego najlepiej zachowanym przykładem gotyku na wyspie. Punktem kulminacyjnym wycieczki będzie Kyrenia z majestatyczną twierdzą. Orientacyjna cena ok.: 75 EUR
Śladami Afrodyty & Mitów i UNESCO

Rozpoczniemy od zwiedzenia ruin Kurionu - miejsca kultu religijnego w czasach antycznych, przez Petra Tou Romiou, czyli plażę, na której według podań wyłoniła się bogini piękna i miłości - Afrodyta, aż do Paphos, jednego z głównych miast wyspy. W nim udamy się do Parku Archeologicznego wpisanego na listę UNESCO, gdzie odkryjemy przepiękne mozaiki podłogowe. Przewidujemy również czas wolny w porcie. W drodze powrotnej zatrzymamy się w lokalnym sklepiku, gdzie czeka nas poczęstunek cypryjskimi słodkościami. Orientacyjna cena ok.: 50 EUR
Nikozja - jedyna taka stolica na świecie.

Podróż do jedynej na świecie stolicy, podzielonej pomiędzy dwa różne państwa z linią demarkacyjną oddzielającą część południową, należącą do Republiki Cypru od północnej, na której znajduje się tzw. Turecka Republika Cypru Północnego. Z pilotem przejdziemy przez granicę, aby móc zobaczyć na własne oczy, jak różnią się te dwa regiony, z całkowicie odmienną kulturą oraz religią. Na stronie północnej udamy się m.in. do Katedry Św. Jana, dziś - Meczetu Selimiye, a w czasie wolnym będzie można kupić rozmaite pamiątki spacerujac pomiędzy klimatycznymi uliczkami Nikozji. Orientacyjna cena ok.: 50 EUR
Wyprawa w góry, czyli Trodos Jeep Safari.

Fascynująca wycieczka samochodami trenowymi, doskonała dla poszukiwaczy przygód. W czasie wyprawy zobaczymy m.in. tamę Arminou i most Jelefos. Jeżdżąc po górskich bezdrożach dotrzemy na punkt widokowy najwyższej cypryjskiej góry Olympus (1951 m n.p.m.). W programie czeka nas również odpoczynek w wiosce Lefkara, w ktorej wyrabiana jest recznie robiona srebrna bizuteria i lokalne hafty oraz lunch w postaci meze. Orientacyjna cena ok.: 70EUR
Rejs statkiem Discovery.

Rejs rozpoczyna się w malowniczym porcie Agia Napa. Stamtąd, będziemy płynąć wzdłuż wybrzeża, odwiedzając podwodne jaskinie w Agia Napa, Przylądek Cavo Greko, Zatokę Konnos, Zatokę Drzewa Figowego, oraz plaże w miejscowości Kapparis. Popłyniemy również w okolice miasta duchów w Famaguście - Varoshę, skąd będzie ja widac z oddali. Dodatkowo, w trakcie rejsu lunch w postaci barbeque, gdzie będzie można posmakować tradycyjnych cypryjskich smaków - zjeść souvle (grillowane mięso), sałatkę, tzatzyki, ser halloumi oraz chleb. Orientacyjna cena ok.: 36 EUR
Wieczór cypryjski - wino, taniec i… pyszne jedzenie!

To wszystko czeka na nas w trakcie wieczoru cypryjskiego, który odbywa się w tradycyjnej tawernie w wiosce Sotira. Zobaczymy pokaz tańców cypryjskich, ale nie zabraknie pysznego jedzenia, słynnego meze - rozmaitych dań podawanych na osobnych talerzykach. Pragnienie gasić będzie wino białe i czerwone oraz woda. Orientacyjna cena ok.: 37 EUR
ZWIEDZANIE

Kościół św. Łazarza

Prawosławna cerkiew, zbudowana w IX wieku, odrestaurowana w XVII wieku. Wg cypryjskiej tradycji budynek został wzniesiony na miejscu pochówku Łazarza, który przez wiele lat był biskupem Kition (dawna nazwa Larnaki).
Kościół Profitis Ilias

Wspaniale usytuowany tuż przy brzegu kościół w Protaras. Ze szczytu wzgórza, na którym się wznosi rozprzestrzenia się piękny widok na pobliską okolicę.
PRZYRODA

Park Narodowy Kavo Greko

Park Narodowy znajdujący się pomiędzy miejscowościami turystycznymi Ayia Napa i Protaras. Obszar przepięknej dzikiej przyrody, to miejsce, które po prostu trzeba zobaczyć!
Z DZIEĆMI

Ocean Aquarium Akwarium

W akwarium można podziwiać z bliska podwodny świat. Znajduje się tutaj kilkaset gatunków morskich stworzeń. Można tutaj spędzić ekscytujący dzień z najmłodszymi.
Aquapark w Ayia Napa

Szansa na wspolne aktywne spedzenia dnia i swietna zabawe. Polecany zarowno dla dzieci jak i doroslych.
Uwaga!
Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Inne

CYPR - informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej. Dokumentem podróży uprawniającym do bezwizowego wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Republiki Cypryjskiej do 90 dni jest ważny paszport lub dowód osobisty. Przed wyjazdem z Polski należy upewnić się, czy dokument jest ważny, w dobrym stanie technicznym i pozwala na stwierdzenie tożsamości (szczególną uwagę należy zwrócić na aktualność zdjęcia).
Czas
+ 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,55 EUR, pocztówka od 0,30 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy państwowe, w tym poczta, czynne są jedynie do 12:30.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. Angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR).
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Cypru. Szczegóły kosztów połączeń na terenie Cypru prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.

W regionie

Protaras
Niewielka miejscowość turystyczna położona we wschodniej części wyspy, około 60 km od Larnaki. Protaras znane jest ze swoich szerokich plaży pokrytych złotym piaskiem, zwłaszcza z słynnych Fig Tree Bay czy Flamingo, posiadających tzw. błękitną flagę". Plaże na Cyprze są ogólnie dostępne, a serwis plażowy dodatkowo płatny. Centralną częścią miejscowości jest promenada skupiająca liczne restauracje, bary i kawiarnie - to tutaj toczy się życie nocne turystów.
Ayia Napa
Jeden z najbardziej znanych na wyspie kurortów turystycznych, będący dawniej niewielką osadą rybacką. Położony około 40 km na wschód od Larnaki, rozciąga się na kilkanaście kilometrów wzdłuż wybrzeża Morza Śródziemnego. Ayia Napa przyciąga turystów pięknymi, piaszczystymi plażami, w tym najbardziej znaną - Nissi Beach oraz bujnym życiem nocnym. Centrum miejscowości to niezliczone kluby, dyskoteki, restauracje i bary, które przybywającym tu turystom nie pozwalają się nudzić! W Ayia Napie znajduje się także jeden z największych w całej Europie parków wodnych - WaterWorld, wyglądem nawiązujący do mitologii greckiej, a w niewielkiej odległości od miasta położony jest malowniczy park naturalny Cape Greco.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowiskach Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Cypr/Famagusta

Informacje Ogólne

Witamy Constantinos The Great w Protaras. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, salę konferencyjną, klimatyzację, recepcję i lobby. Personel mówi po rosyjsku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, informacja turystyczna, dyskoteka, centrum miasta, bary/restauracje, sklepy i supermarket. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje pralnię, pokojówki, sejfy, concierge, serwis pokojowy i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 3 restauracje.

Sport i Rozrywka

Constantinos The Great posiada saunę, masaże wodne i łaźnię turecką. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis i fitness.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, Diners Club i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 250 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 250 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 340 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 210 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 300 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 300 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 380 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, przekąski pomiędzy posiłkami. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpałtnie w godz. 10:30 - 24:00. Posiłki serwowane są w formie bufetu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Cypr

Kraj

Cypr

Warto podkreślić

NOWOŚĆ 2019- przy plaży- po gruntownej metamorfozie na sezon 2018- bardzo bogaty program All Inclusive Plus- w centrum rozrywkowej miejscowości - należy do znanej sieci hotelowej Tsokkos Hotels

Okiem Grecosa

Luksusowy, nowoczesny hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Cyprze. Idealna propozycja dla tych, którzy chcą połączyć wypoczynek na plaży z wieczornymi rozrywkami w Protaras.

Położenie

- przy plaży - w centrum miejscowości Protaras- przystanek autobusowy ok. 150m- ok. 65 km od lotniska

Plaża

- przy hotelu, Flamingo Beach - oddzielona promenadą- długa, piaszczysta- łagodne zejście do wody- leżaki i parasole płatne (ok. 7,5 EUR/dzień)- nagradzana Błękitną Flagą- słynna plaża w zatoce Fig Tree ok. 1 km

Hotel

• po gruntownej metamorfozie na sezon 2018• 7 piętrowy budynek główny• Wi-Fi (bezpłatne)• 3 restauracje (w tym 1 a la carte)• 3 bary- w lobby, przy basenie, przy plaży• winda• 192 pokoje• kategoria lokalna 5*• Hotel nie jest w pełni przystosowany dla osób z niepełnosprawnością ruchową. Na życzenie dostępny jest opis usprawnień.

Pokoje

Standard
• 2 os. (ok. 25 m2)• dostawka dla 3. osoby• klimatyzacja (bezpłatnie)• TV-SAT, telefon• sejf (bezpłatnie)• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• zestaw do kawy i herbaty• balkon• boczny widok na morze za dopłatą
• widok na morze za dopłatą

Suite rodzinny
• 4 os. (ok. 60 m2)• dostawka dla 3. i 4. osoby• 2 pomieszczenia• widok na morze• wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

All Inclusive Plus• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• kawa, herbata, ciastka (16.30–17.30)• przekąski, lody • napoje w wyznaczonych barach do 24.00• wieczorne przekąski (22.00-24.00)• szlafrok, pantofle• minibar (uzupełniany w napoje bezalkoholowe 1 raz/pobyt)• kolacje w restauracji a la carte – do wyboru 6 restauracji (1 raz/restauracja/tydzień/ wymagana rezerwacja)• sauna, jacuzzi, łaźnia parowa (30 min/tydzień)• kort tenisowy,
• jedna lekcja wprowadzająca do nurkowania• strój formalny do kolacji

Pełen relaks

Bezpłatnie- basen ze słodką wodą- basen kryty- animacje hotelowe- kort tenisowy (sprzęt za depozytem)- siłowniaOdpłatnie- centrum SPA (zabiegi, masaże, sauna, łaźnia parowa)- fryzjer- bilard- sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- basen ze słodką wodą- menu dla dzieci- łóżeczka dla niemowląt- opiekunka (odpłatnie)Dzieci pobyt GRATIS:1. Dziecko do 13 latDzieci pobyt ZNIŻKA:2. Dziecko do 13 lat (pokój rodzinny)

Cena obejmuje

CENA OBEJMUJE: przelot samolotem Polska - Cypr - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w centrum Protaras, w pobliżu promenady, restauracji, sklepów i barów. W odległości 47 km od międzynarodowego lotniska w Larnace i 175 km od międzynarodowego lotniska w Pafos.

PLAŻA

Hotel położony przy złotej, piaszczystej plaży Protaras oznaczonej błękitną flagą. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* Zbudowany w 2001 roku i wyremontowany w 2017 roku, pięciogwiazdkowy Constantinos Hotel The Great Beach należący do cypryjskiej sieci Tsokkos Hotels. Wysokiej jakości zakwaterowanie, przyjazny personel i spokojna atmosfera sprawiają, że ten hotel jest chętnie odwiedzany.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, eleganckie lobby, 2 windy, 2 bufetowe restauracje , 2 dwie restauracje a'la carte chińska i śródziemnomorska czynne maj-październik, 3 bary: Atrium w lobby, Poseidon przy basenie i Sea Breeze kiosk bar. Darmowy parking. Dodatkowo płatne: lekarz, pralnia, usługa parkingowego, wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, American Express i Diners Club.

INTERNET

Bezpłatny internet WiFi w miejscach ogólnodostępnych, w pokojach dodatkowo płatny, 10 euro za dzień lub 24 euro za tydzień.

KONFERENCJE

1 sala konferencyjna mieszcząca 135 osób z możliwością wynajmu sprzętu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen zewnętrzny (głębokość 1,40m), leżaki i parasole, basen kryty (podgrzewany, czynny sezonowo - głębokość 0,50m), ręczniki plażowe za wpłatą depozytu. Hotelowe programy animacyjne. Okazjonalnie muzyka na żywo. Odpłatnie: Centrum Spa i fryzjer, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Basen dla dzieci z wodospadem (głębokość 0,40 m), specjalne menu w restauracji, łóżeczka na zamówienie przed przylotem. Opiekunka dla dzieci za opłatą i na zapytanie

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 192 pokoje różnego typu. Dwuosobowe z możliwością dodtawki, wyposażone w klimatyzację, TV/SAT, balkon, urządzenie do przygotowania kawy i herbaty, suszarkę do włosów, produkty toaletowe, łazienkę z wanną i kabiną prysznicową, sejf dodatkowo płatny: 2,5 euro za dzień, lodówka dodatkowo płatna; 2 euro za dzień. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Napoje serwowane przez kelnerów. Wymagany "dress code" dla panów. All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski między posiłkami, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, lody oraz kawa i herbata w godzinach 10.00-24.00. Kolacja Wygilijna i Sylwestrowa w cenie.

INFORMACJE DODATKOWE

Adres: 33 Protanas Avenue, 5296 Protanas, Cyprus www.tsokkos.com CENNIKI WEWNĘTRZNE MOGĄ ULEC ZMIANIE W TRAKCIE SEZONU.

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr/Larnaca

Opis

  • Komfortowy hotel położony blisko centrum Protaras, obok najpiękniejszej piaszczystej plaży w kurorcie
  • Gustownie urządzone pokoje posiadające pełne wyposażenie i nowoczesne udogodnienia
  • Stylowe lobby atrium, malowniczo wkomponowane we wspaniały ogród z subtropikalną roślinnością
  • Wyśmienite jedzenie

Lokalizacja

w Protaras, przy plaży, 100 m od centrum, 50 km od lotniska, 100 m od centrum handlowego, 100 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi: 153, restauracje: 2, bary: 4, windy: 2, baseny odkryte: 1, kawiarnie: 1, windy, basen kryty, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, fryzjer, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, basen kryty (podgrzewany zimą).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

STANDARD (DBL): max 3 osoby dorosłe

 

możliwa dopłata do pokoju  widokiem na morze 50pln/os na dobę

Plaża

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny, masaże (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), siłownia (płatna), łaźnia parowa (płatna).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu. W określonych barach ciepłe i zimne przekąski w ustalonych godzinach. W wybranych barach napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole od 10.30 do 24.00.

Informacje dodatkowe

depozyt za ręczniki kąpielowe, parking dla Klientów hotel bezpłatny

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer do hotelu.

W cenie bagaż podręczny:

- wyloty z Warszawy i Katowic: bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm). Istnieje możliwość zakupu bagażu podręcznego do 10kg o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg, który nadawany jest jak bagaż rejestrowany (należy nadać go przy stanowskach check-in lub drop off) - 250zł/2 strony.

- wyloty z Berlina: bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 56x45x25cm)

BAGAŻ GŁÓWNY ZA DOPŁATĄ. OFERTA NA POTWIERDZENIE W CIAGU 2 DNI ROBOCZYCH.

Cena nie zawiera

Opcjonalne dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów.

I. Wizzair:
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/os./2 strony przez cały rok

II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF):
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400zł/os./2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskiego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Larnaca, Cypr

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Constantinos The Great Beach w Protaras posiada 193 pokoi na 7 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Ayia Napa (10 km). Pozostałe miasta: Larnaka (50 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, recepcję, salon fryzjerski, klimatyzację i 2 windy. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Ayia Napa Monastery (10 km), lotnisko LCA (67 km), Fig Tree Bay (2 km), Sculpture Park Ayia Napa (9 km), Cape Greco National Park (6 km), dyskoteka (50 m) i lotnisko PFO (179 km). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, supermarket, centrum miasta, informacja turystyczna, bary/restauracje, przystanek autobusowy i sklepy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje concierge, pokojówki, usługę budzenia, kantor, usługi prasowania, pralnię i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje alkohole lokalne, napoje bezalkoholowe, kawę i herbatę, ciasta i wyroby cukiernicze, przekąski, wino i piwo. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i Diners Club. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Constantinos the Great
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Ayia Napa)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Constantinos the Great

4.7
zdecydowanie polecam

Pobyt w hotelu Constantinos uważam z mężem za cudowny. Hotel jak nowy, jest po remoncie, mieliśmy piękny pokój z widokiem na morze. Obsługa bardzo się starała i była pomocna. Basen główny super, a leżaki bardzo wygodne . Plaża tuż przy hotelu. Nie jesteśmy młodymi ludźmi, ale wieczorem wychodzilismy do Protaras było bardzo fajne, mnóstwo klimatycznych knajpek bez bardzo głośniej muzyki.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Constantinos the Great:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Constantinos the Great:
5.1 / 6

Jak cypr to protaras 2009-05-09
Szczegóły oceny hotelu Constantinos the Great:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8

Constantinos the Great - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
Single Use Standard Balcony
Single Use Standard Lateral Sea View Balcony
Single Use Standard Sea View Balcony
Standard Balcony
Standard Lateral Sea View Balcony
Standard Sea View Balcony
Pokój standardowy
Pok. standard z bocznym wid. na morze
Pokój standard z widokiem na morze
Pokój rodzinny suite 4os
Pokój standard 1-os.

Constantinos the Great - Możliwości wyżywienia:


Constantinos the Great - miasta wylotu:


Constantinos the Great - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Constantinos the Great? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00