cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
  • Hotel Pilot Beach Resort, Kreta
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 2378 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 07.10
już od 1840 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pilot Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Pilot Beach Resort
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Pilot Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
  • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

Hotel Pilot Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
  • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Georgioupolis, ok. 18 km od Rethymnonu - przystanek autobusu liniowego znajduje się na głównej ulicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w cenie, w całym hotelu
  •  recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • jubiler
  • minimarket
  • fryzjer
  • 5 sal konferencyjnych
  • butik
  • lekarz
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking, niezadaszony: w cenie, na zapytanie

karty

Visa, American Express, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

450

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  •  basen dla dzieci: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • podgrzewacz do butelek: w cenie, na zapytanie
  • elektroniczna niania: w cenie, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: w cenie
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 4 - 12 lat, w cenie
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw: 4 -12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: w cenie
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • sala fitness/siłownia
  • łucznictwo
  • pilates
  • stretching
  • aerobik
  • aqua fitness 
  • minipiłka nożna
Płatne
  • tenis
  • boisko do piłki nożnej
  • sauna fińska
  • biosauna
  • sauna parowa
  • strefa spa
  • trening personalny
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • ćwiczenia relaksacyjne
  • trening wysiłkowy
  • trening indywidualny
  • rowery

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na basen lub ogród
  • 2 pokoje
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • balkon lub taras
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbat
  • czajnik
  • kapcie
  • szlafrok
  • Wi-Fi: w cenie
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • taras lub balkon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • czajnik
  • kapcie
  • szlafrok
  • Wi-Fi: w cenie
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 55 m2
  • widok na morze
  • prysznic
  • minibar: w cenie
  • taras: z prywatnym basenem
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • szlafrok
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf: w cenie
  • czajnik
  • kapcie
  • Wi-Fi: w cenie
Suita z widokiem na morze SUM2
  • 2-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na morze
  • dodatkowa sypialnia
  • wanna lub prysznic
  • minibar: za opłatą
  • balkon lub taras
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • szlafroki
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf: w cenie
  • czajnik
  • kapcie
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: w cenie
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • czajnik
  • kapcie
  • szlafrok
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • czajnik
  • szlafrok
  • kapcie
  • Wi-Fi: w cenie
Bungalow z widokiem na morze BUM2
  • 2-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na morze
  • prysznic
  • ostatni całkowity remont w 2018 roku
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • czajnik
  • szlafrok
  • kapcie
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na basen
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • balkon lub taras
  • czajnik
  • szlafrok
  • kapcie
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • wybór obiadu lub kolacji: obiad: 12:30 - 15:30, w formie bufetu;
    kolacja: 18:30 - 22:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „KRONOS": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, dania z grilla, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, menu dla dzieci: za opłatą, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania lekkostrawne: w cenie, dania sezonowe, dania wegetariańskie: w cenie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki: w cenie, bufet, program dine around, za opłatą, 07:30 - 11:00, 18:30 - 21:15, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „GIALOS BEACH RESTAURANT": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, dania z grilla, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania lekkostrawne: w cenie, dania sezonowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, dania wegańskie: w cenie, bufet, a la carte, show cooking, program dine around, za opłatą, 08:00 - 10:00, 12:30 - 16:00, 19:00 - 21:00, z tarasem, na plaży, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „ARIADNE": rodzaje kuchni: grecka, włoska, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, bufet dla dzieci: w cenie, na zapytanie, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania lekkostrawne: w cenie, dania sezonowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie wymagane, pełnowartościowe posiłki: w cenie, na zapytanie, bufet, a la carte, wybór z menu, show cooking, program dine around, rezerwacja wymagana, za opłatą, 12:30 - 15:30, 19:00 - 22:30, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „ALMYRA SUSHI RESTAURANT": rodzaje kuchni: japońska, ryby/owoce morza, sushi, dania dietetyczne: za opłatą, na zapytanie, dania bez laktozy: za opłatą, na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania wegańskie: za opłatą, na zapytanie, rezerwacja wymagana, a la carte, za opłatą, czerwiec - wrzesień, 19:30 - 23:00, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „TASTY CORNER": od 1 do 13 lat, rodzaje kuchni: włoska, menu dla niemowląt: w cenie, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, bufet dla dzieci: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, bufet, program dine around, w cenie, kwiecień - listopad, codziennie 11:00 - 17:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar koktajlowy „AVRA BEACH BAR": 09:00 - 01:00, za opłatą
  • bar w lobby „MAIN BAR": 09:00 - 01:30, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
    • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
    • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2001

     

    Położenie: 

    przy plaży; centrum Georgioupolis jest ok. 1 km., do Rethymnonu ok. 18 km. Przystanek autobusu liniowego znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

     

    Plaża : 

     Przy hotelu, piaszczysta; leżaki, parasole i ręczniki (bezpłatne); certyfikat Blue Flag.

     

    W hotelu: 

    4 Baseny ( 1 kryty) , restauracja główna,  restauracja grecka a la carte (płatna); bar główny; bar przy basenie; bar na plaży, 7 sal konferencyjnych.

     

    Pokoje :  

    450 pokoi w budynku głównym lub w bungalowach; superior ( ok. 30 m2, w widokiem na ogród lub basen), bungalow na plaży (ok. 24 m2 z frontalnym widokiem na morze), rodzinne: 2 sypialnie, ; klimatyzacja; TV SAT, telefon, mini lodówka (płatna),  sejf, Wi-Fi; łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów); balkon/taras.

     

    Rozrywki i usługi:  

    Płatne:

    Wi-Fi w lobby, kawiarenka internetowa, fryzjer; minimarket, sklepy z pamiątkami; wypożyczalnia samochodów, mini kino, salon piekności.

     

    Dla dzieci

    brodzik, 2 place zabaw; miniklub, animacje; opiekunka (na życzenie, za opłatą); łóżeczko (bezpłatne), krzesełko w restauracji; bufet  w restauracji głównej.

     

    Wyżywienie : 

    HB

    Posiłki: śniadanie, obiadokolacje


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
    • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
    • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    Grecja/Kreta Zachodnia/Georgioupolis

    Warto podkreślić

    - Szeroka piaszczysta plaża - Spokojna okolica - Urozmaicony bufet - Małe zjeżdżalnie, statek piracki

    Okiem Grecosa

    Obiekt położony nad morzem. Wyróżnia się bardzo dobrym serwisem, eleganckim wystrojem oraz bogatym zapleczem dla dzieci. Idealna propozycja dla osób, które chcą wypocząć.

    Położenie

    • ok. 300m od plaży - dojście tunelem • część pokoi bezpośrednio przy plaży • tradycyjna grecka miejscowość Georgioupolis ok. 2 km • rozrywkowa miejsowość Rethymnon ok. 21 km • zabytkowa Chania ok. 38 km • lotnisko w Chanii ok. 40 km

    Plaża

    • piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (bezpłatnie)

    Hotel

    • kompleks bungalowów • recepcja (24 h) • 4 restauracje m.in. włoska, grecka (odpłatnie) • bary (odpłatnie) • Wi-Fi(bezpłatnie) • kącik internetowy (odpłatnie) • kącik TV • minimarket • 450 pokoi • kategoria lokalna 5*

    Pokoje

    Standard • 2-os. (ok. 24 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon, sejf (płatny) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • minibar (odpłatnie) • balkon lub taras • widok na morze Superior • 3 os. (ok. 30 m2) • możliwość 2 dostawek (druga wyłącznie dla dzieci do 14 lat) • wyposażony jak pokój standard Junior Suite • 3 os. (ok. 42 m2) • możliwość 2 dostawek (wyłącznie dla dziecka do 14 lat) • dwie sypialnie • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    • śniadania i obiadokolacje • pełne wyżywienie Plus za dopłatą • do kolacji obowiązuje strój formalny

    Pełne wyżywienie Plus

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • napoje do obiadu (1/4 wina i 1/2 wody) • obiad (restauracja główna lub włoska) • kolacja (restauracja główna, grecka lub włoska) • Tasty Corner dla dzieci do 13lat, także przy opcji 2 posiłków

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • 4 baseny ze słodką wodą • siatkówka plażowa • rzutki, tenis stołowy • sala fitness • basen kryty Odpłatnie • 2 korty tenisowe • boisko do piłki nożnej • bilard • sauna • łaźnia parowa • sporty wodne na plaży • SPA • wypożyczalnia rowerów górskich

    Dla dzieci

    • brodzik, 2 place zabaw • mini klub (4-12lat) • minipark wodny, zjeżdżalnie • minidisco • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na zamówienie)

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
    • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
    • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Chania

    Wyżywienie

    Full Board Plus, Half Board

    Opis

    Doskonały pięciogwiazdkowy hotel, połączenie tradycyjnej gościnności i modnego komfortu art hotelu. Ogromy zielony teren, różnorodne rozrywki, wysoka jakość obsługi i jedna z najlepszych piaszczystych plaż na wyspie, położona w strefie rezerwatu żółwi caretta-caretta. Kompleks hotelowy ma doskonałą infrastrukturę i jest idealny na spokojny, rodzinny wypoczynek z dziećmi. Goście mogą skorzystać z wycieczki małym pociągiem, który kursuje codziennie po okolicy.

    Położenie

    Szerokie, piaszczyste wybrzeże, 1 km od miejscowości Georgioupolis, 42 km od lotniska Chania, 38 km od miasta Chania, 98 km od miasta Heraklion, 18 km od miasta Rethymnon, 4 km od jeziora Kournas.

    Pokoje

    450 pokoi
    W pokojach: klimatyzator, telewizor LCD z wejściem USB i telewizją satelitarną, telefon, poczta głosowa, bezpłatny internet Wi-Fi, budzik, płatny sejf, lodówka (mini bar na życzenie), czajnik elektryczny, zestaw do herbaty, marmurowa łazienka (akcesoria łazienkowe, szlafroki, kapcie, suszarka, lusterko kosmetyczne), balkon/taras. Po przybyciu we wszystkich pokojach woda mineralna. Dla stałych gości i gości VIP owoce, wino, kwiaty, woda.

    Twin Superior Bungalow Pool View or Garden View (30 m2) przestronna sypialnia, wspaniały widok na basen i ogród z drzewami awokado i eukaliptusami. Bungalow na parterze z wyjściem na basen, bungalow na wyższych poziomach z dużym balkonem i widokiem na ogród i basen. Możliwe zakwaterowanie 2-4 osób.

    Twin Bungalow Sea View on The Beach (24 m2): stylowo wykończone bungalowy ze wspaniałym widokiem na piaszczystą plażę. Z bungalowów na parterze wyjście na plażę. W pokojach na piętrze balkony z widokiem na plażę. Sypialnia, marmurowa łazienka. Możliwe zakwaterowanie 3 osób.

    Beach Front Junior Suite (34 m2): jeden przestronny pokój (połączone sypialnia i salon z 1 lub 2 sofami), łazienka z jacuzzi lub/i prysznicem z hydromasażem, umeblowany drewniany taras z leżakami. Pokoje z widokiem na morze, położone na parterze z bezpośrednim wyjściem na plażę. Możliwe zakwaterowanie 2-4 osób.

    Beach Front Suite (34 m2): stylowa sypialnia z dużym łóżkiem i oddzielny salon z dwiema kanapami, łazienka z jacuzzi lub/i prysznicem z hydromasażem, umeblowany drewniany taras z leżakami. Pokoje z widokiem na morze, położone na parterze z bezpośrednim wyjściem na plażę. Możliwe zakwaterowanie 2-4 osób.

    Family Junior Suite 2-Bedroom Pool View or Garden View (42 m2): dwie sypialnie i łazienka. Główna sypialnia z dużym podwójnym łóżkiem, druga sypialnia z dwoma pojedynczymi łóżkami. Pokoje na parterze z wyjściem na basen, pokoje na piętrze z dużymi balkonami (widok na ogród i basen). Idealne dla rodzin z dziećmi. Możliwe zakwaterowanie do 5 osób.

    Deluxe Panorama Suite Bungalow Pool View or Garden View - selection (60 m2): stylowy salon z miękkimi meblami, oddzielna sypialnia z łóżkiem w rozmiarze king size, duża łazienka z jacuzzi. Taras ze wspaniałym widokiem na baseny lub ogrody hotelu. Możliwe zakwaterowanie do 4 osób.

    Deluxe Bungalow Suite Sea View Open Plan - selection (45 m2): sypialnia i salon na otwartym planie w oryginalnym stylu, duży taras ze wspaniałym widokiem na morze, 1 piętro. Możliwe zakwaterowanie 3 osób.

    Deluxe Aqua Suite Bungalow Sea View Private Pool - selection (55 m2): ekskluzywne apartamenty z prywatnym basenem i ogrodem, umeblowane stylowymi fotelami, sofą, szezlongami i parasolami. Przestronny salon i sypialnia z king size bed (rozdzielone drzwiami), marmurowa łazienka (jacuzzi i prysznic), 2 toalety. Możliwe zakwaterowanie 2-4 osób.

    Dodatkowe bezpłatne usługi w DELUXE selection: kosz z owocami, wino i kwiaty na powitanie, woda mineralna i napoje orzeźwiające w mini barze, zestaw do kawy i herbaty, sejf, DVD (na życzenie), szlafroki i kapcie, ręczniki plażowe i akcesoria łazienkowe, wczesny przyjazd i późne wykwaterowanie (na życzenie, w miarę możliwości), szybkie zakwaterowanie, indywidualny serwis.

     

     

    O wyżywieniu

    Program Full Board (pełne wyżywienie) oprócz śniadań, obejmuje lunche w formie szwedzkiego stołu w restauracji włoskiej lub greckiej i kolacje w restauracji Kronos, greckiej restauracji Ariadni lub włoskiej restauracji. Serwowane są także wczesne śniadanie i późne kolacje dla gości przyjeżdżających poza głównymi godzinami pracy restauracji.

    Full Board Plus Drinks
    Główna restauracja Kronos: śniadanie, lunch, kolacja (szwedzki stół).
    Grecka restauracja Ariadne: śniadanie i kolacja (szwedzki stół).

    Napoje podczas lunchu i kolacji:
    - dla dorosłych (na osobę) 1 butelki wody (mineralna lub gazowana), 1 butelki domowego wina lub butelka napoju (cola, sprite, soda, lemoniada, sok).
    - dla dzieci (pow. 13 lat/na osobę), jeśli rodzice zarezerwowali Full Board Plus - 1 wody lub napoju (cola, sprite, soda, lemoniada, sok).

     

    RESTAURACJE

    Restauracja Kronos: główna restauracja z dużymi, wygodnymi werandami, z pięknym widokiem na basen z nocnym podświetleniem. Menu składa się z potraw kuchni śródziemnomorskiej i międzynarodowych. Kolacja w formie szwedzkiego stołu z dużym wyborem sałatek, zimnych i gorących dań. Dania główne przygotowywane są w otwartej kuchni (grill show). Śniadanie w formie amerykańskiego bufetu z różnorodnymi potrawami i własnymi produktami spożywczymi.


    Grecka tematyczna restauracja: nazwana na cześć Ariadny, córki króla Krety Minosa, oferuje możliwość nasycenia się smakami greckich dań. Luksusowy wystrój restauracji, wyjątkowa obsługa, widok na basen. Serwowane jest danie główne, do wyboru z trzech dań firmowych, włączając wegetariańskie. Różnorodne sałatki, przekąski, desery, w formie szwedzkiego stołu. Codziennie można wybrać inne menu, stworzone zgodnie z tradycjami różnych regionów Grecji.

    Włoska restauracja-trattoria: z widokiem na główny basen. Panuje tu szczególnie przyjacielska atmosfera, goście mogą rozkoszować się włoską pastą i prawdziwą pizzą, przygotowaną przez włoskiego szefa kuchni. Dziecięcy szwedzki stół, przygotowany specjalnie z myślą o najmłodszych, oferuje pyszne i zdrowe menu.

    Dress-code: Mężczyzn wieczorem obowiązują długie spodnie.

    Odległość od morza

    0 m


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pilot Beach Resort to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Georgioupolis. Polecamy dla wymagających klientów, miłośników plażowania oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci. Pobyt w hotelu Pilot Beach Resort to gwarancja udanych wakacji na Krecie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja niedaleko tradycyjnej greckiej miejscowości Georgioupolis, 21 km od zabytkowego Rethymnonu, blisko szerokiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
    • elegancki wystrój, bogate zaplecze dla dzieci (brodzik, place zabaw, minklub, minipark wodny ze zjeżdżalniami, statek piracki, minidisco)
    • urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    Hotel położony w Georgioupolis, około 18 km od miasta Rethymno, 36 km od Chanii oraz około 100 km od lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    *    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; plaża została odznaczone certyfikatem Błękitnej Flagi.

    Zakwaterowanie

    *    441 pokoi; *    Typy pokoi: 226 superior (30m2, max 4 osoby), 54 rodzinne (42m2, oddzielna sypialnia, max 5 osób), 135 bungalow (24m2, max 3 osoby), 4 junior suite (34m2, max 4 osoby), 12 panorama suite (60m2, max 4 osoby), 4 aqua suite (55m2, max 4 osoby), 2 bungalow suite z widokiem na morze (45m2, max 3 osoby), 4 suite z widokiem na morze (34m2, max 4 osoby) *    Wyposażenie: telefon, dostęp do wi-fi, elektroniczny sejf, suszarka do włosów, telewizor, lodówka, mini bar, balkon lub taras, klimatyzacja, wanna, wc.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, restauracja a'la carte; *    Bar główny, bar przy basenie, bar przy plaży, tawerna przy plaży.

    Wyżywienie

    *    HB - śniadania i obiadokolacje; *    FB - śniadania, obiady, kolacje.

    Sport i rozrywka

    *    Basen zewnętrzny z wodą słodką, dostęp do leżaków i parasoli jest bezpłatny; ogrzewany basen kryty w centrum spa; *    Bezpłatnie: tenis stołowy, bilard, rzutki, boccia, łucznictwo, mini golf, siatkówka, fitness, dzienne oraz wieczorne animacje; *    Odpłatnie: 2 korty tenisowe (10 euro/godzina), sporty wodne na plaży, masaże i zabiegi w centrum spa, sauna, jacuzzi, aromaterapia.

    Dla dzieci

    *    Plac zabaw, mini klub (4-12 lat), brodzik, łóżeczka dla niemowląt na zapytanie, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość zamówienia odpłatnie opiekunki do dziecka.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja czynna całą dobę, sejf, kącik telewizyjny, kafejka internetowa, dostęp do wi-fi, pokój z grami elektronicznymi, dyskoteka, mini market, fryzjer, sklep z biżuterią, przechowalnia bagażu, usługi prasowania, usługi medyczne na zapytanie, przystanek autobusowy 50m od hotelu, Hotel posiada udogodnienia dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel o wysokim standardzie zakwaterowania oraz świadczonych usług polecamy wymagającym klientom. Atutem jest bogaty program sportowo - rekreacyjny oraz położenie bezpośrednio przy pięknej, szerokiej plaży.

    Strona internetowa

    *    www.pilot-beach.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Pilot Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Pilot Beach Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Pilot Beach Resort!
    https://youtu.be/pG-ttEJaFks
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Pilot Beach Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Pilot Beach Resort:
    5.6 / 6

    Bardzo super super hotel 2010-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Wieczorem w hotelu Pilot Beach Resort dostępne są rozmaite opcje wyżywienia. Hotel zapewnia specjaln...
    więcej

    6.0
    Bardzo fajny hotel - gorąco polecam 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Komfort bod każdym wzgledem 2010-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udany urlop na Krecie 2011-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo udany urlop. Hotel na wysokim poziomie. Przeznaczony dla ludzi lubiących spokój a także dla r...
    więcej

    5.6
    Fantastyczna lokalizacja hotelu do remontu 2011-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      4.0

    Hotel jest fantastycznie położony przy dużej piaszczystej plaży, nad czystym, bezpiecznym i ciepłym ...
    więcej

    3.9
    Dobry, spokojny wypoczynek. 2013-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Super 2016-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    polecam ten hotel,jestesmy bbb zadowoleni, Grecja i Grecy sa super,jedzenie bardzo dobre , pogoda su...
    więcej

    6.0
    Polecam dalej 2017-04-21
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    bardzo mila obsluga w hotelu i bardzo dobry program dla dzieci. jedzenie bylo przepyszne i moj syn n...
    więcej

    6.0
    Bardzo polecamy 2017-04-26
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super hotel 2017-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    serdecznie polecamy. mimo ze hotel jest duzy, absolutnie sie tego nie odczuwa. pyszne i zroznicowane...
    więcej

    6.0
    Było wspaniale 2017-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    swietne jedzenie, bardzo przyjazny personal, wysmienite warunki, fantastyczna pogoda do zwiedzania i...
    więcej

    6.0
    Fantastyczny hotel, przemiła i bardzo profesjonalne 2017-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Pilot Beach Resort:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Wyjatkowa atmosfera, przepiekna lokalizacja, super przemila obsluga, obiekt o bardzo wysokim standar...
    więcej

    6.0

    Pilot Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Suite SeaFront
    Bungalow Superior PoolView
    Room Family 2 Rooms
    Bungalow SeaFront
    Suite Private-Pool
    Bungalow SeaView
    Bungalow Superior GardenView
    Suite Deluxe SeaView
    Suite Private-Pool
    Bungalow SingleUse
    Suite Deluxe Panorama
    Bungalow SingleUse
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow
    Doppelzimmer, Poolview
    DZ,Balk/Terr,Poolblick
    Doppelzimmer, Meerblick
    DZ,Balk/Ter,Beachfront
    DZ,BkoT,Strandnähe,Gb
    Doppelz,Balk/Ter,Gartenbl
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy
    EZ,Balk/Ter,Gartenblick
    Suite SeaFront
    Fam.-Apt.,Balkon/Terrasse
    Pokój rodzinny
    Suite Deluxe SeaView
    Suite Deluxe Panorama
    Bungalow SeaFront
    Junior suita z widokiem na morze
    Suite Junior BeachFront
    Bungalow Superior GardenView
    Room Family 2 Rooms
    Suite Junior BeachFront
    Bungalow SeaView
    Suita z widokiem na morze
    Suita z widokiem na morze
    Suite,Balk/Ter,Poolblick
    Bungalow Superior PoolView

    Pilot Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Pilot Beach Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Pilot Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00