cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
  • Hotel Grand Jasna, Tatry Niskie
1 / 11
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.06 - 03.06
już od 376 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 15.10
już od 376 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Jasna
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Grand Jasna

Słowacja: Tatry Niskie
Ocena hotelu Grand Jasna:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Jasna:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2020

Hotel Grand Jasna w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

4* Słowacja/Niskie Tatry

Położenie

Bezpośrednio u podnóża Chopoka, najbardziej znanej góry Tatr Niskich, zaledwie kilka kroków od letnich lub zimowych atrakcji. W pobliżu hotelu 2 sklepy.

Pokoje

Hotel oferuje w pełni wyposażone pokoje:- łazienka z WC- TV- telefon- suszarka do wlosów- mini bar za dodatkową opłatą- sejf- możliwość podłączenia do internetu w pokoju

Wyżywienie

Śniadania. Możliwe wyżywienie HB za dopłatą.

Hotel dysponuje

- całodobowa recepcja - restauracja, bar - codzienna prasa - sejf - laundry service - pranie i prasowanie - kącik internetowy - łącze Wi-Fi (zasięg hol hotelowy, lobby bar, duża i mała sala konferencyjna)

- kącik dla dzieci

sala TV + sala zabaw - parking przy hotelu

Sport, Relaks, Rozrywka

- centrum wellness i spa z jacuzzi bezpośrednio pod gołym niebem - wypożyczalnia rowerów i sprzętu sportowego - wypożyczalnie gier towarzyskich - bilard (6 /godz.) - szkoła narciarska i snowboardu - wypożyczalnia sprzętu narciarskiego, snowboardowego, do nart biegowych oraz akcesoriów- nowoczesna przechowalnia sprzętu narciarskiego i snowboardowego - sklep sportowy z markowymi ubraniami i akcesoriami

Godzina zakwaterowania/wykwaterowania

14.00/10.00

Informacje doatkowe

taksa klimatyczna płatna na miejscu przy zakwaterowaniu (cena 1 EUR/osobę/noc)


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Karpatia

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Miejscowość

JASNA

WAŻNE!

PODANE CENY SĄ ORIENTACYJNE zależne od stanu dostępnych miejsc na dzien dokonania zapytania (wyższe/ niższe) * SPRAWDŻ AKTUALNĄ CENĘ *

Opis obiektu

położony ok. 250 m od stacji kolejki linowej Otupne, w centrum ośrodka Jasna, przy obiekcie (50m) dolna stacja 8 osobowej gondoli. Do dyspozycji gości: restauracja, 2 bary, nocny bar, sala konferencyjna, Słowacka Izba, tenis stołowy, bilard, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego i szkoła narciarska, sklep ze sprzętem sportowym, sklep z pamiątkami, podziemne garaże dla 20 aut (10 Eur/ noc), WELLNESS CENTRUM dla gości hotelowych gratis 3h/ dzień (kryty basen, sauna fińska, sauna solna, sauna z aromaterapią, strefa relaksu, 2 zewnętrzne jacuzzi + 2 zewnętrzne fińskie sauny oraz infrasauna),

Zakwaterowanie

Pokoje 2 osobowe z łazienkami i możliwością dostawki, pokoje LUX (2 i 3 piętro za dopłatą) po generalnym remoncie, wszystkie z TV sat, lodówką, radio, minibarem, telefonem, suszarką do włosów.

Wyżywienie

śniadanie,

LATO

min. 2 noce. możliwość dokupienia obiadokolacji 74,-zł / dorosły, 54,-zł / dziecko (6-12 lat). Dzieci do lat 6 GRATIS na wspólnym spaniu z rodzicami.

ZIMA

pobyty min. 2 noce, pobyt sylwestrowy oraz Wielkanoc min. 4 noce. Możliwość dokupienia wyżywienia 74,-zł / dorosły, 54,-zł / dziecko (6-12 lat), OBOWIĄZKOWA DOPŁATA DO OBIADOKOLACJI w świątecznych turnusach oraz w wysokim sezonie - informacja w biurze. Dopłata do pokoju DE LUXE 92,-zł/ pokój/ noc. Dzieci do lat 6 GRATIS na wspólnym spaniu z rodzicami. OBOWIĄZKOWE DOPŁATY: do WIGILII - 364,-zł/ dorosły, 225,-zł/ dziecko (6-12); do BALU sylwestrowego - 598,-zł/ dorosły, 292,-zł/ dziecko (6-12).

OFERTA FIRST MINUTE!

- najniższa możliwa cena, 80% całości imprezy płatne przy rezerwacji, potrącenie 80% z całości imprezy w przypadku rezygnacji

SKIPASSY

- możliwość dokupienia skipassów do zakupionych pobytów (nie dłuższe niż sam pobyt), zakup karty GOPASS - 9,-zł + cena karnetu. Dni korzystania ze skipassów muszą następować po sobie (konkretne dni można określić na recepcji po przyjeździe). Można "wymienić" 1 dzień jazdy na nartach na 1 dzień wstępu do Aquaparków Tatralandia lub Besenova. Karta GOPASS jest kartą identyfikacyjną programu GOPASS wydaną przez spółkę TMR,a.s., zawiera chip z możliwością załadowania karnetu narciarskiego. Karta GOPASS uprawnia posiadacza do uzyskania rabatów, innych korzyści, korzystania z usług programu GOPASS oraz do zakupów w sklepie internetowym programu GOPASS. Karta ma unikalny numer i jest nieprzenośna. Rejestracji kart Gopass w programie Gopass i aktywacji zamówionych karnetów narciarskich dokona recepcja hotelu w dzień przyjazdu Klienta. Klient ma obowiązek podać wszystkie potrzebne dane, niezbędne do rejestracji karty Gopass. Równocześnie musi podać konkretne dni, kiedy wykorzysta karnet narciarski w ośrodkach narciarskich TMR

ZNIŻKI na Skipassy

GRATIS dzieci do lat 6 przy wykupieniu skipassu przez osobę dorosłą. Bilet dziecięcy - dzieci w wieku 6-12 lat (nieukończone) - potrzebny dokument tożsamości. Junior - osoby w wieku 12-18 lat (nieukończone) i posiadacze kart Euro 26, GO 26, ISIC, ITIC - potrzebny dowód tożsamości. Senior - posiadacze kart inwalidzkich oraz osoby powyżej 60 roku życia - potrzebny dowód tożsamości. Osoba zainteresowana rabatem - dzieci, junior i senior -musi potwierdzić swój wiek aktualnym dowodem tożsamości, który zawiera zdjęcie, nazwisko, datę urodzenia i jest potwierdzony pieczęcią urzędową. SKIPASS JASNA - obejmuje centra narciarskie w Jasnej (północna oraz południowa strona Chopoku) oraz Tatry Wysokie.

Ubezpieczenie

w cenie. Możliwość wykupienia ubezpieczenia od kosztów rezygnacji z imprezy (KR) - 3% ceny imprezy. Możliwość wykupienia ubezpieczenia od ryzyk związanych z amatorskim/rekreacyjnym uprawianiem sportów (np. jazda na rowerze, turystyka górska, aktywny wypoczynek, pływanie, jazda na nartach (SKI), jazda konna, itp.) - 5,-zł/os./dzień (ubezpieczenie dla dzieci - bez zniżek).

Opis miejscowości

JASNA - najwyższe szczyty Niskich Tatr to Dumbier (2043 m. n. p. m.) oraz Chopok (2024) co stwarza doskonałe warunki do uprawiania sportów zimowych a w szczególności narciarstwa. Najpopularniejsze narciarskie rejony Niskich Tatr to Jasna, Bystra -Tale i Jańska Dolina, oferujące łagodne trasy narciarskie częściowo sztucznie śnieżone, a trasy dla bardziej wymagających narciarzy można znaleźć na zboczach Chopoka.

SKI JASNA

trasy zjazdowe ilość/długość - 29/35 km, ilość wyciągów/kolejek linowych - 18/7, wysokość nad poziomem morza - 900-2004 m n.p.m., przepustowość - 22935 osób/godz. Największą atrakcją regionu są udostępnione do zwiedzania Jaskinia Swobody i Lodowa należące do systemów Jaskiń Demianowskich.


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Karpatia, które jest licencjonowanym organizatorem imprez turystycznych w kraju i za granicą. Specjalizacją biura jest organizacja wakacji w najatrakcyjniejszych kurortach w Polsce, a także u naszych najbliższych sąsiadów - na Słowacji i w Czechach.

Największym atutem Biura Podrózy Karpatia jest profesjonalizm i doskonala znajomość oferty. Doświadczeni pracownicy są w stanie dobrać ofertę do każdych potrzeb turysty. Istnieje także możliwość organizacji wyjazdów na narty czy pobytów SPA.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Europe Mountains

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.
Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.
Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.
Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.

WARUNKI REZYGNACJI

Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

WARUNKI PŁATNOŚCI

Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.



Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Traveliada

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Jasna

Tatry Niskie

Tatry Niskie to pasmo górskie położone w sercu Słowacji, na południe od Tatr Wysokich. Najwyższy szczyt w tym paśmie to Chopoka (2024 m n.p.m.), z którego można podziwiać piękno całej okolicy. Tatry Niskie to nie tylko możliwość jazdy na nartach. Istnieje tu możliwość kąpieli termalnych, a także zwiedzania mnóstwa kompleksów jaskinnych. Góra Chopok to miejsce corocznych zawodów w narciarstwie alpejskim. Panują tu doskonałe warunki narciarskie, jest tu aż 28 km tras zjazdowych. Największy ośrodek narciarski w Europie Środkowej to Jasna, gdzie w 2004 roku powstał snowpark dla snowboardzistów i dla narciarzy freestyle. To ośrodek niezwykle często wybierany przez turystów, ponieważ posiada doskonałą bazę noclegową, a także liczne udogodnienia. Region Tatr Niskich posiada doskonale rozwiniętą infrastrukturę narciarską, mnóstwo wspaniałych przygotowanych tras zjazdowych, także sztucznie naśnieżanych, a ponadto wiele możliwości spędzania czasu wolnego. Znajdziemy tu kryte baseny, lodowiska, a także liczne restauracje i kawiarnie, w których można odpocząć po szaleństwach na śniegu. Najbardziej popularnym miejscem w okolicy jest aquapark Tatralandia w Liptowskim Mikulaszu, który prezentuje bogatą ofertę odnowy biologicznej, a także liczne rozrywki, dla dzieci i dorosłych. Miłośnicy kąpieli termalnych powinni udać się do miejscowości Basenova.

Położenie

Hotel Grand znajduje się na końcu Demianowskiej Doliny w Tatrach Niskich na Słowacji. Zaledwie kilka kroków od hotelu, pod Chopokiem, goście mogą cieszyć się sportami zimowymi i letnimi. Hotel Grand znajduje się bezpośrednio przy trasie zjazdowej, z hotelu do dolnej stacji kolejki narciarze mają tylko parę metrów. Obiekt znajduje się godzinę jazdy samochodem od popradzkiego lotniska, 3 godziny od lotniska 2 Krakowie i 4 godziny od lotniska w stolicy, Bratysławie.

Udogodnienia

Dostęp do Wellness&Spa - codziennie na maksymalnie 3 godziny, kolacja świąteczna (dodatkowo płatna), kolacja sylwestrowo-noworoczna (dodatkowo płatna), możliwość zakupienia skipassu bez czekania - bezpośrednio w recepcji, wypożyczalnia rowerów i akcesoriów sportowych, wypożyczalnia gier towarzyskich, kącik dziecięcy, kącik internetowy

- bezprzewodowe podłączenie do internetu (zasięg

hol hotelowy, lobby bar, pomieszczenia konferencyjne), bilard (6 EUR/godz.), parking przy hotelu, laundry service - pranie i prasowanie, sejf, ski bus, szkółka narciarska i snowboardowa ośrodka, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego (zjazdowego i do biegania) oraz snowboardowego, a także potrzebnych akcesoriów, nowoczesna przechowalnia sprzętu narciarskiego i snowboardowego, sklep sportowy z markowymi ubraniami i akcesoriami.

Zakwaterowanie

Pokój 2-osobowy, Pokój 2-osobowy z możliwością 1 dostawki. Pokoje zostały wyposażone w telewizję satelitarną, telefon, minibar, sejf i suszarkę.

Karnet narciarski

Oferta nie zawiera karnetu.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania. Uwaga! W terminach 24.12.2017, 29.12-03.01.2018, 16.02-11.03.2018, 29.03-04.04.2018 obowiązkowa dopłata do wyżywienia HB (śniadania i obiadokolacje) - dorośli - 15 EUR, dzieci do lat 12 - 11 EUR.

Cena zawiera - oferta na dojazd własny

- Zakwaterowanie, - Wyżywienie wg oferty, - Ubezpieczenie KL, NNW, - Wejście do Wellness&Spa (codziennie na maksymalnie 3 godziny dziennie), - Składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny* *Uwaga! Opłata jest doliczana na późniejszym etapie rezerwacji.

Cena nie zawiera - oferta na dojazd własny

- Kosztu dojazdów, - Wydatków własnych, - Karnetu narciarskiego, - Ubezpieczenia SKI (płatne opcjonalnie), - Opieki rezydenta, - Wycieczek fakultatywnych, - Opłaty klimatycznej 1 EUR/osoba/noc (płatna na miejscu), - Obowiązkowej dopłaty do wyżywienia HB (dwa posiłki) w terminach wymienionych w ofercie, - Kolacji świątecznej (24.12) - obowiązkowo płatne - 60 EUR/dorośli, 30 EUR/dzieci w wieku 6-11 lat, - Kolacji sylwestrowo-noworocznej (31.12) - obowiązkowo płatne - 130 EUR/dorośli, 60 EUR/dzieci w wieku 6-11 lat, - Świadczeń niezawartych w ofercie.


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Snowtrex

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Miasto

Jasná (Tatry Niskie)

Kraj

Słowacja

Położenie/wyposażenie

Nowoczesny 4-gwiazdkowy hotel Grand Wellness Jasná znajduje się bezpośrednio przy stoku i ok. 100 m od wyciągu Jasná pod Chopkom. Centrum niewielkiego miasteczka Jasná również położone jest niedaleko obiektu, a przystanek autobusu dla narciarzy znajduje się ok. 150 m od obiektu.Do wyposażenia tego przyjaznego dla rodzin hotelu należą: recepcja, lobby z Wi-Fi i kącikiem internetowym, winda, pokój śniadaniowy, restauracja, kawiarnia, bar, pokój wypoczynkowy, czytelnia i pokój TV, pokój dla dzieci, ogród zimowy i dyskoteka. Przechowalnia sprzętu narciarskiego i bezpłatne miejsca parkingowe (dostępność ograniczona) są również do dyspozycji gości.Strefa wellness o wielkości ok. 700 m? z basenem rekreacyjnym, różnego rodzaju saunami (wewnątrz i na zewnątrz), łaźnią parową, pokojem wypoczynkowym jest do dyspozycji gości (3 godzinny dziennie, godz. otwarcia wg info. na miejscu) w cenie. Także ze studia fitness można korzystać bezpłatnie. Na życzenie i za dodatkową opłatą można na miejscu zarezerwować zabiegi kosmetyczne w centrum urody oraz masaże.Za opłatą można skorzystać z opieki dla dzieci.Za opłatą można skorzystać z opieki dla dzieci. WyżywienieWliczone w cenę wyżywienie obejmuje bufet śniadaniowy. W terminie od 27.12-01.03.2020 w cenie wyjazdu wliczona jest kolacja. 24.12. serwowana jest kolacja bożonarodzeniowa, a 31.12. kolacja sylwestrowa. Dla dzieci podawane jest specjalne menu dziecięce.

Świadczenia w cenie

Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)Korzystanie z sali fitnessPłaszcz kąpielowy i klapki (do wypożyczenia)Menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe (wg opisu)Kącik internetowy (w ogólnie dostępnych częściach obiektu)Sejf (w pokoju)Łóżeczko dla dziecka (ograniczona dostępność)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

Opcjonalnie płatne na miejscu

Zabiegi kosmetyczne w centrum urodyMasażeOpieka nad dziećmiMinibar (w pokoju)Wypożyczalnia sanekGry komputerowe

Płatne na miejscu

Opłata klimatyczna: ok. 1,- € za osob./noc

Zwierzęta domowe

Można przywieźć zwierzęta domowe (15,- € /dzień, bez karmy)

Zniżki

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, BB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają: do skończonych 1 lat 100% 2 do 11 lat 50% od 12 lat 30%

Ważne wskazówki

Wstęp na basen dla dzieci wyłącznie pod opieką osoby dorosłej.Wstęp do strefy wellness dla dzieci od 2. roku życia w towarzystwie osoby dorosłej.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, BB

pokój sypialny z łóżkiem podwójnym, dostawka, TV, telefon, minibar (za opłatą) i sejfłazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówWi-Fi

Pokój 1-osob. prysznic/WC, BB

sypialnia z łóżkiem pojedynczym, TV, telefonem, minibarem (za opłatą) i sejfemłazienka z prysznicem, WC i suszarkąWi-Fi

Dojazd

Kolej: Liptowski Mikułasz (ok. 20 km), Brezno (ok. 75 km)Przelot: Poprad (ok. 75 km), Bratysława (ok. 290 km), Kraków (185 km)

Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "SKIPASS/KARNET W CENIE" (istnieje możliwość zaznaczenia tej opcji w filtrach). Prosimy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem narciarskim w cenie.

Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski (wyłączając karty, bilety dla gości niem. Gästekarten itd.) będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

Teren narciarski Jasná

Maks. wysokość: 2024 mMin. wysokość: 943 mWys. miejscowość: 577 mWyciągi łącznie: 32Orczyki: 19Krzesełka: 8Gondole: 5Trasy łącznie: 44 kmTrasy zielone/niebieskie: 19 kmTrasy czerwone: 18 kmTrasy czarne: 7 km


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji na Słowację?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Niskie/Wysokie Tatry, Słowacja

Opis hotelu

Położenie:

  • odległość do centrum miejscowości ok. 20 km
  • odległość do stacji kolejowej ok. 20 km
  • odległość do przystanku autobusowego ok. 200 m
  • odległość do lotniska > 100 km
  • odległość do wyciągu narciarskiego ok. 100 m

Wyposażenie:

  • Ilość restauracji 1
  • Ilość barów 1
  • dyskoteka
  • recepcja
  • hol
  • taras
  • sala konferencyjna
  • dostęp do internetu: Wi-Fi
  • sala TV
  • łąka do opalania
  • sala TV
  • opieka dla dzieci

Wellness:

  • (za opłatą)
  • sauna: sauna fińska
  • masaże (za opłatą)

Informacje:

  • opieka dla dzieci
  • zwierzęta domowe akceptowane (za opłatą)
  • Akceptowane karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express, Diners

Dodatkowe informacje:
Prosimy mieć na uwadze, że na miejscu mogą być pobierane dodatkowe opłaty tj. opłata klimatyczna, opłata za sprzątanie końcowe, kaucja (zwrotna). Szczegóły otrzymają Państwo na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Opis hotelu Grand Jasna według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Kategoria

****

Region

Dolina Demianowska

OPIS

Hotel Grand Wellness Jasna oferuje znakomite pokoje w miejscowości Dolina Demianowska. Położony 100 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Chopok Jasna.

Goście obiektu Hotel Grand Wellness Jasna mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. Kącik internetowy jest dostępny.

Strefa wellness w Hotel Grand Wellness Jasna to m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Grand Wellness Jasna jest tyko 550 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Chopok Jasna to w sumie 36 km tras zjazdowych.

Pokój dla 1 osoby

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

Pokój dla 2-3 osób

część wypoczynkowa, kapcie, minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafroki, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

W CENIE

Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Klapki Kącik internetowy Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Masaże Minibar Opiekunka do dzieci Zwierzęta mile widziane Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 128 m. Wyciągi - 560 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

salon piękności, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, restauracja, lounge, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, czytelnia, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Opinie o Hotelu Grand Jasna

Grand Jasna - możliwości zakwaterowania:

pokoj 2 osobowy
Pokój dla 1 osoby
Pokój dla 2-3 osób

Grand Jasna - Możliwości wyżywienia:


Grand Jasna - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grand Jasna? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00


  • ŚPIESZ SIĘ!Zostały ostatnie
    wolne miejsca
  • Zobacz opinie