cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
  • Hotel Begeti Bay, Kreta
1 / 27
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
25.08 - 01.09
już od 1884 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 20.10
już od 1066 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Begeti Bay
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Begeti Bay
star 3

Grecja: Kreta: Rethymnon
Ocena hotelu Begeti Bay:
3.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2019

Hotel Begeti Bay w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży, z pięknym widokiem na morze, jest oazą idealną zarówno na wczasy we dwoje, jak i odpoczynek z rodziną. Kameralny i zadbany, oferuje pobyt w nowoczesnych, świeżo wyremontowanych pokojach. Na miejscu jest basen z tarasem do opalania i barem, w którym można odpocząć i napić się pysznego drinka. W pobliżu sklepy i lokalne restauracje, do centrum słynnego Rethymno można wygodnie dojechać autobusem z okolic hotelu.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Scaleta, ok. 300 m od sklepów i barów, ok. 15 km od RETHYMNO; ok. 75 km od lotniska w Chanii, ok. 62 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Rethymno/ok. 1,8 EUR).

PLAŻA:

Scaleta, publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1992 r., odnowiony w 2016-2017 r., 80 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; sklep z artykułami spożywczymi i pamiątkami; taras z widokiem na plażę, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa i MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16-20 m2, nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 18-22 m2, wyposażenie jak w pokoju standardowym; taras lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m2, gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 7 m2, gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, pokój gier, bilard; plac zabaw dla dzieci, animacje w języku polskim (w terminie: lipiec - połowa września); za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz.).

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-10.30), obiad (12.30-14.30), podwieczorek (15.00-18.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe oraz przekąski w barze przy basenie (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831071909,

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży, z pięknym widokiem na morze, jest oazą idealną zarówno na wczasy we dwoje, jak i odpoczynek z rodziną. Kameralny i zadbany, oferuje pobyt w nowoczesnych, świeżo wyremontowanych pokojach. Na miejscu jest basen z tarasem do opalania i barem, w którym można odpocząć i napić się pysznego drinka. W pobliżu sklepy i lokalne restauracje, do centrum słynnego Rethymno można wygodnie dojechać autobusem z okolic hotelu.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Scaleta, ok. 300 m od sklepów i barów, ok. 15 km od RETHYMNO; ok. 75 km od lotniska w Chanii, ok. 62 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Rethymno/ok. 1,8 EUR).

PLAŻA:

Scaleta, publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1992 r., odnowiony w 2016-2017 r., 80 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; sklep z artykułami spożywczymi i pamiątkami; taras z widokiem na plażę, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa i MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16-20 m2, nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 18-22 m2, wyposażenie jak w pokoju standardowym; taras lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m2, gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 7 m2, gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, pokój gier, bilard; plac zabaw dla dzieci, animacje w języku polskim (w terminie: 15.06-15.09); za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz.).

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-10.30), obiad (12.30-14.30), podwieczorek (15.00-18.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe oraz przekąski w barze przy basenie (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831071909,

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Idealne miejsce na spokojny wypoczynek w małym, przyjemnym hoteliku. Goście cenią sobie tu rodzinną atmosferę, którą tworzy obsługa hotelu i właściciele. Do plaży tylko krótki spacer, ale widok na morze podziwiać można już z samego hotelu, co czyni go dobrym wyborem dla kochających nadmorskie zachody słońca przy kolacji.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), baseny odkryte (2).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

50 m od hotelu, publiczna, żwirowazne!: parasole, leżaki. Płatne: bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: DBL/GV ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DBL SIDE SEA VIEW ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DBL SEA VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , FAMILY GV ROOM dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna, ), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bar All Inclusive (11:00-22:00) śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-14:30), przekąski (16:00-18:00), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siłownia, animacje w dzień

płatne

rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

07.05.2019 11:26

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Spokojne położenie bezpośrednio przy plaży, na rozległym terenie o powierzchni 10 tys. m kw. sprawia, że w hotelu dobrze odnajdują się rodziny z dziećmi. Jeśli komuś przyjdzie chętka na posmakowanie lokalnej kultury, będzie mógł odwiedzić jedną z licznych tawern położonych w pobliżu resortu lub udać się do oddalonego o 15 km Rethymnonu.

Położenie

Przy końcu plaży ciągnącej się przez 11 km, która dociera aż do historycznego miasta Rethymnon, bezpośrednio przy plaży.  W pobliżu obiektu restauracje bary i sklepy. Do centrum Rethymnonu ok. 12 km (autobus kursuje co ok. 20 min), do lotniska w Heraklionie ok. 65 km.

Wyposażenie

Do dyspozycji gości jest 24-godzinna recepcja z lobby, restauracja główna, bar, sklepik z pamiątkami.

Pokoje

Standardowo wyposażone, balkon, widok na morze lub ogród, lodówka, klimatyzacja (płatna), TV, radio, telefon, sejf (płatny). W łazience prysznic, WC.

Wyżywienie

all inclusive - śniadania, obiady i kolacje, przekąski, wybrane lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, raki) i bezalkoholowe (z automatu), kawa. W formule all inclusive nie są zawarte soki wyciskane, napoje butelkowane, importowane napoje alkoholowe.

Sport i rozrywka

Basen, lekki program animacyjny (w lipcu i sierpniu, prowadzony w j. angielskim), w wybranych terminach wieczory greckie, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, dostęp do internetu. Część atrakcji dodatkowo płatna.

Dla dzieci

Brodzik, dużo przestrzeni do zabawy na terenie hotelu.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***  

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    11 km od centrum Rethmymno, 68 km od lotniska w Heraklionie, 83 km od lotniska w Chani. Przystanek autobusowy znajduje się 200 m od hotelu.

Plaża

*    Piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy jest bezpłatny.

Zakwaterowanie

*    82 pokoje w dwóch budynkach; *    Typy pokoi: standard, rodzinne (1 większy pokój, łóżko piętrowe dla dzieci); *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem oraz WC, klimatyzacja (płatna, około 5 euro/dzień), telewizor, telefon, sejf (płatny około 15 euro/tydzień), lodówka, balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bar główny.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w określonych godzinach podawane w formie bufetu w restauracji. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji (piwo, wino, ouzo, raki) dostępne są od 10:00 do 22:00. Alkohole importowane, wina butelkowane, szampan są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

*    1 basen zewnętrzny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie:  kort  tenisowy,  tenis  stołowy, koszykówka; *    Odpłatnie: bilard, rakiety do tenisa, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Mini klub  (3-12  lat), plac zabaw, brodzik wydzielony z dużego basenu, łóżeczka dla niemowląt na zapytanie.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, pokój telewizyjny, płatna kawiarenka internetowa, kącik telewizyjny, Wi-Fi w lobby bezpłatnie.

Naszym zdaniem

*    Hotel polecany szczególnie Klientom lubiącym aktywny wypoczynek. Doskonała lokalizacja umożliwiającą łatwe dotarcie do wielu zakątków wyspy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Rethymnon

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Mały, niedrogi hotel tuż przy plaży. Pokoje z pełnym wyposażeniem, restauracja, bary, mini klub, basen. Ze względu na małą odległość od miasta Rethymnon, każdego dnia można wybrać się na spacer lub wycieczkę po tym pięknym zakątku Grecji.

Położenie

Północne wybrzeże wyspy, wioska Skaleta, 15 km od centrum miasta Rethymnon, 62 km od miasta Heraklion. 

Pokoje

82 pokoje: Standard Rooms (22 m2) & Family Rooms (26-27 m2).
W pokojach: klimatyzator, telefon, telewizja satelitarna, płatny sejf, lodówka, łazienka (wanna/prysznic), suszarka (na życzenie w recepcji), balkon/taras. 2 łóżka jednoosobowe, połączone.

Typ dodatkowego łóżka - rozkładane.

Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli 2/3 razy w tygodniu.

 

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE

Posiłki
Śniadanie: 07:30-09:30, szwedzki stół
Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół
Kolacja: 19:00-21:00, szwedzki stół
Przekąski: 10:00-12:00 i 15:00-17:00
Lody w tawernie: 16:00-18:00

Napoje podawane w barze: 10:00-23:00, w restauracji 12:30-14:30.

Napoje alkoholowe: ouzo, raki, wino domowe (czerwone lub białe), piwo beczkowe.
Napoje bezalkoholowe (z automatu): cola, lemoniada, woda sodowa, sprite, fanta, sok pomarańczowy, sok wiśniowy, herbata mrożona, kawa rozpuszczalna, zimna woda.

Odległość od morza

0 m


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony w miejscowości Scaleta, ok. 12 km od Rethymnonu (dojazd lokalnymi autobusami). W odległości 69 km od lotniska w Heraklionie. W odległości 350 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa, usytuowana w małej zatoczce, bezpośrednio przy hotelu (przejście przez ulicę). Leżaki bezpłatne, parasole płatne Trochę większa plaża znajduje się ok. 200 m od hotelu. 

Hotel

Kategoria lokalna 3* Mniejszy hotel położony w spokojnej okolicy z kameralną atmosferą. Idealny dla osób preferujących pobyt poza centrum i z dala od innych hoteli

Do dyspozycji gości

Recepcja, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, opieka lekarska (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów, rowerów, skuterów. 

Internet

Wi-Fi w niektórych miejscach ogólnodostępnych (płatne), kącik internetowy (płatny).

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: basen, leżaki przy basenie, gry stołowe Odpłatnie: parasole przy basenie, bilard, tenis stołowy, piłkarzyki, tenis, 

Dla dzieci

mini club, łóżeczko (na życzenie)

Zakwaterowanie

Pokoje typu standard dwuosobowe z mozliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienki, TV/SAT, małe lodówki, sejfy (odpłatnie), radio, telefon oraz balkon. Klimatyzacja odpłatnie 5 Euro/ dzień. Pokoje typu family większe z możliwością zakwaterowania 4 osób.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych godzinach. 

Informacje dodatkowe

.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Begeti Bay
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta / Rethymnon)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Begeti Bay:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Begeti Bay
https://youtu.be/HZ51CqZPJ7Y
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Begeti Bay

3.9
polecam

Begeti Bay spodoba się tym ktorzy lubia spokojnie wypoczywac. Okolica bardzo ladna ale pusta, do miasta trzeba sporo isc. Ladna aczkolwiek kamienista plaza przy hotelu. Obsluga zdecydowanie na duzy plus. Jesli bede jeszcze na Krecie to jednak poszukam bardziej zywszego hotelu blizej miasta, bo tak to mozna sie troche wynudzic ;)))))

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9
3.9
polecam

Hotelik w porządku, pokoje czyste, jedzonko jak na greckie specjały to nie rewelacja. Jak dla kogoś kto lubi spędzać czas przy hotelowym basenie oraz wieczory w tawernie to jest to miejsce godne polecenia.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    3
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Begeti Bay:
3.3 / 6

Nigdy więcej! 2017-09-17
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

1.0
Nudy i brzydka plaża 2008-08-19
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    4.0

sam hotel nawet przyjemny, natomiast otoczenie padskudne i zaniedbane-nie dla estetów. Rozrywek brak...
więcej

3.8
Miły hotel 2008-09-02
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Bardzo ładny hotel położony tuż przy plaży. Pokoje były funkcjonalne i czyste, sprzątane codziennie....
więcej

4.9
Bardzo przyjemny hotel 2009-02-01
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    4.0

3.8
Miły hotel,cicha okolica,fajna obsługa 2009-03-26
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.5

4.4
Super urlop 2009-07-03
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.3
Mogło być lepiej 2010-05-28
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

3.0
Begeti Bay - dobre miejsce, kiepski hotel 2010-06-05
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Hotel położony naprawdę dobrze, bardzo blisko do plaży piaszczystej z dobrym zejściem do wody, przy ...
więcej

3.1
Miły kameralny hotel 2010-07-01
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Uwaga 2010-09-02
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.0
Hotel Begeti Bay 2013-08-19
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    2.8

W recepcji pracuje oszustka i turyści lądują w domkach obok hotelu a nie w tym za który zapłacili. P...
więcej

3.3
Polecam! 2014-09-22
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Gorąco polecam ten hotel, plaża pod nosem, jedzenie naprawdę dobre każdy znajdzie coś dla siebie, ła...
więcej

5.5
Przeciętny hotel 2014-09-25
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Stanowczo odradzam! 2015-07-20
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    2.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

Sam hotel w stanie zadawalającym (jak na greckie ***) pokoje i łazienka również, ale niestety wyżywi...
więcej

2.6
Zdecydowanie wart swoich pieniędzy 2016-04-13
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Relaks, jedzenie, słońce - super urlop! 2016-04-15
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Miłe zaskoczenie 2016-04-18
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel przyjazny dzieciom 2016-06-28
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Miejsce które zapamiętamy na długo! Ponieważ, byliśmy z naszym najmłodszym członkiem rodziny na wym...
więcej

5.7
Rodzinnie 2016-07-01
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Bardzo miło wspominamy te wakacje. Dodatkowym atutem tego miejsca jest fakt że zawsze było czysto a ...
więcej

5.6
Wakacyjnie 2016-07-08
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel zadbany i prowadzony bardzo solidnie. Obsługa rewelacyjna zawsze uśmiechnięta. Jedzenie równie...
więcej

5.5
Pyszne jedzenie 2017-04-04
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Jedzenie to dla mnie ważna sprawa, dlatego też zwróciłem na to szczególna uwagę. Potrawy, które były...
więcej

5.4
Bardzo pozytywne wrażenia 2017-06-05
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel był bardzo milym zaskoczeniem dla nas - jest czysty, przyjazny dla dzieci, a jedzenie bardzo d...
więcej

5.6
Hotel blisko plaży 2017-06-19
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Największym według nas atutem tego hotelu jest położenie blisko plazy i atrakcyjna cena :) Miejsce t...
więcej

5.7
Super miejsce na wypoczynek! 2017-07-25
Szczegóły oceny hotelu Begeti Bay:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Generalnie polecam. Hotel w odległości zaledwie 50 metrów od plaży. Pokoje czyste i przestronne a ku...
więcej

5.3

Begeti Bay - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView
Double Room / Sea View
Family Room / Garden View
Double Room / Garden View
Double Room / Side Sea View
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Room Double GardenView
Room Family GardenView
Room Double SideSeaView
Pok. 1 os.

Begeti Bay - Możliwości wyżywienia:


Begeti Bay - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Begeti Bay? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00