cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
  • Hotel Mythos Palace, Kreta
1 / 56
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 27.04
już od 389 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.05 - 07.05
już od 389 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mythos Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mythos Palace
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Mythos Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mythos Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 maja 2019

Hotel Mythos Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum miejscowości Rethymnon
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • winda
  •  winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • jubiler
  • pralnia (płatna)
  • parking (niestrzeżony, w cenie)

karty

Visa, MasteCard

Liczba pokojów

206

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

kategoriatui

5 słoneczek (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • hotel wyremontowany na przełomie 2017/2018 roku
  • hotel nie akceptuje zwierząt
Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • siatkówka plażowa
  • kort tenisowy 
  • wypożyczenie sprzętu 
  • plażowa piłka nożna
Płatne
  • jazda konna
  • żeglowanie (w ofercie firmy zewnętrznej)
  • windsurfing (w ofercie firmy zewnętrznej)
  • szkoła nurkowania PADI (w ofercie firmy zewnętrznej)
  • rowery
  • sauna fińska
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • strefa spa
  • sauna parowa

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • boccia
  • rzutki
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • taras z prywatnym basenem
  • w pierwszej linii od morza
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • żelazko
Suita junior z widokiem na morze JSM3
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • balkon
  • w pierwszej linii od morza
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • żelazko
Willa z widokiem na morze VIM1
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • 2 pomieszczenia (wydzielone optycznie lub zasłoną)
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • taras z prywatnym basenem
  • żelazko
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród
  • szlafroki
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • żelazko
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 24 m2
  • boczny widok na morze
  • szlafroki: w cenie
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • żelazko
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • ekspres do kawy nespresso
  • szlafroki
  • taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik
  • minibar (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • żelazko

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:30 - 10:00, kontynentalne, amerykańskie
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: täglich 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 11:00 - 06:30, przekąski o północy: 23:00 - 00:00
  • ciasto: 11:00 - 18:00, lody: 11:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:30 - 00:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:30 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja główna: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: za opłatą, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30, 18:30 - 21:00, 22:00 - 06:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „ITALIAN RESTAURANT": rodzaje kuchni: włoska, bufet, show cooking, w cenie, 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • „BEACH RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, täglich 12:00 - 15:00, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby: 17:30 - 00:00, w cenie
  • bar przy basenie: w zależności od warunków pogodowych, 10:30 - 18:00, w cenie
  • bar na plaży: w zależności od warunków pogodowych, 10:30 - 18:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach (na zapytanie, płatna) 

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Pięciogwiazdkowy hotel znajdujący się przy magicznej złotej, piaszczystej plaży to idealna propozycja na rodzinne wakacje.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1999 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (3), pralnia (płatna), basen kryty, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta, 200 m długości. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży zawarty w AI.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 4 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 1, liczba wind: 0), 3 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: DELUXE DOUBLE SIDE SEA VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DELUXE DOUBLE GARDEN VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , EXECUTIVE DOUBLE SHARING POOL MOUNTAIN VIEW dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , MYTHOS JUNIOR SUITE BEACH FRONT dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , MYTHOS SWIM UP JUNIOR SUITE BEACH FRONT dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , DELUXE DOUBLE FOR SINGLE USE GARDEN VIEW dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , MYTHOS VILLA BEACH FRONT PRIVATE POOL dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, przepierzenie, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, restauracja na plaży, bary (3) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (22:00-06:30) w restauracji głównej, przekąski (15:00-17:00) w restauracji na plaży, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w tygodniu gratis. Wymagana rezerwacja.włoska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    02.01.2019 14:10

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Grecja/Kreta Zachodnia

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*

    Położenie

    - Kavros Georgioupolis - ok. 30 m od plaży - ok. 3 km od centrum miejscowości Georgioupolis - ok. 3 km od jeziora Kournas - ok. 15 km od Rethymnonu - ok. 50 km od lotniska w Chanii

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna, oznaczona Błękitną Flagą - leżaki i parasole oraz ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój deluxe - ok. 26-30 m2 - widok na ogród - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - szlafrok i kapcie hotelowe - zestaw do przygotowania kawy/herbaty - łóżeczko dla dziecka (na potwierdzenie) - pokoje z bocznym widokiem na morze za dopłatą - pokoje ze wspólnym basenem za dopłatą Pokój junior suite - ok. 35 m2 - bezpośredni widok na morze - ekspres do kawy Nespresso (uzupełniany codziennie) - pozostałe wyposażenie jak w pokoju deluxe - pokoje junior suite z prywatnym basenem za dopłatą Pokój villa z prywatnym basenem - ok. 50 m2 - bezpośredni widok na morze - 2 pomieszczenia (wydzielone optycznie lub zasłoną) - ekspres do kawy Nespresso (uzupełniany codziennie) - pozostałe wyposażenie jak w pokoju deluxe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatnie: - dzienne i wieczorne programy animacyjne, muzyka na żywo (w zależności od sezonu i pogody) - basenze słodką wodą (czynny sezonowo), leżaki i parasole oraz ręczniki basenowe (wymagany depozyt) - tenis stołowy - kort tenisowy (utwardzany) - boisko do siatkówki plażowej - aerobik, siłownia Płatne: - SPA z basenem, zabiegi kosmetyczne i masaże - sauna - hammam - łaźnia turecka - rzutki - sporty wodne na plaży  

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw - program animacyjny i sportowy - klub dla dzieci (4-12 lat) - opiekunka na zamówienie (płatna) - wysokie krzesełka w restauracji  

    Wyżywienie

    All Inclusive plus (AI+) - śniadanie, późne śniadanie, obiad w formie bufetu lub a la carte, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, nocne przekąski, ciasta i słodkości. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10.30-24.00. Dostępna kuchnia wegetariańska i bezglutenowa (na potwierdzenie). Podczas obiadów i kolacji wymagany jest strój formalny.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Bacchus, restauracja włoska Gusto, restauracja na plaży Kyma - lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży  

    Dodatkowe informacje

    - wybudowany w 1998 r., wyremontowany w 2018 r. - 206 pokojów - 2 windy - całodobowa recepcja z lobby - ogród - sklepy z pamiątkami - sala TV - sejf na recepcji (bezpłatny) - internet Wi-Fi  (bezpłatny), kafejka internetowa (płatna) - parking (bezpłatny) - przystanek lokalnego autobusu ok. 100 m od hotelu - najbliższy supermarket ok. 200 m od hotelu - https://www.mythos-palace.gr/de

    Bagaż

    W przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg W przypadku przelotów samolotami rejsowymi: Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 80zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Położenie

    spokojnie, bezpośrednio nad morzem. Do miejscowości Georgioupolis ok. 4 km. Przystanek autobusowy ok. 300 m. Do Rethymnonu ok. 17 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 100 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy długiej, szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole na plaży za opłatą. Tawerna à la carte przy plaży (za opłatą).

    Wyposażenie

    komfortowy kompleks hotelowy składa się z budynku głównego i bungalowów; oferuje 206 pokoi. Lobby, recepcja, windy, restauracja z tarasem serwująca dania w formie bufetu, basen ze słodką wodą. Parasole i leżaki bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za kaucją (10,- EUR). www.mythos-palace.gr

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    A.

    Zakwaterowanie

    komfortowe, przyjemnie urządzone pokoje. Pokoje od strony ogrodu (A2-3A): ok. 26 m2, klimatyzacja, internet, telefon, TV sat, mini bar (za opłatą), sejf (za opłatą), zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, płaszcze i pantofle kąpielowe, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje z bocznym widokiem na morze (A2-3B). Pokoje z dostępem do wspólnego basenem (A2-3E): ok. 30 m2, z tarasem, wspólny basen dla kilku pokoi. Pokoje – wariant ekonomiczny (A2-3S). Junior suity z widokiem na morze (A2-3C): ok. 35 m2, w pierwszej linii od plaży, pomieszczenie z optycznie wydzielonym miejscem do spania, dodatkowo butelka wina, butelka wody oraz owoce w dniu przyjazdu. Junior suity z widokiem na morze i prywatnym basenem (A2-3F): ok. 35 m2. Suity z widokiem na morze i prywatnym basenem (A2-3D): ok. 50 m2, pokój dzienny i oddzielna sypialnia, dodatkowo: szlafroki i pantofle kąpielowe, butelka wina, butelka wody oraz owoce w dniu przyjazdu.

    Sport

    siatkówka, tenis stołowy, kort tenisowy, siłownia. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    w centrum spa za opłatą masaże, sauna, łaźnia parowa.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, program animacyjny. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    okazjonalnie animacje, muzyka na żywo lub przedstawienia.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11:00-24:00. Przekąski w godz. 12:00-18:00 i 22:00-24:00.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.18 20% zniżki, do 28.02.19 15% zniżki, do 31.03.19 10% zniżki.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Chania

    Wyżywienie

    All Inclusive, Half Board

    Opis

    Luksusowy hotel z dużym zielonym terenem. Długa piaszczysta plaża odznaczona "błękitną flagą" UE, komfortowe pokoje, restauracja i tawerna, bary, baseny, internet, mini-klub, SPA, sport i programy rozrywkowe. Idealny wybór na niezapomniany rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    42 km od lotniska Chania, 38 km od miasta Chania, 98 km od miasta Heraklion, 17 km od miasta Retimno, 4 km od najbliższego kurortu Georgiupolis, 4 km od turystycznej strefy jeziora Kurnas.

    Pokoje

    206 pokoi: Doubles Sharing Pool MV (28 m2), Double Rooms SSV/MV (28 m2), Junior Suites SV (35 m2), 30 Junior Suites Private Pool/Sea View (35 m2), Doubles Superior SSV (28 m2), Villas Private Pool (70 m2).
    W pokojach: klimatyzator (ciepło/zimno), bezpośredni telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, mini-bar (za dopłatą), sejf (za dopłatą), telewizja satelitarna, kanały muzyczne, marmurowa łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, lustro do makijażu, balkon/taras, czajnik elektryczny (bezpłatnie, na życzenie).
    Doubles Superior SSV wyszukany design.
    Junior Suites SV sypialnia z kącikiem gościnnym, widok na morze.
    Junior Suite Private Pool sypialnia z kącikiem gościnnym, prywatny basen, taras, bezpośredni widok na morze.
    Villa Private Pool prywatny basen, dekoracyjnie oddzielone sypialnia i salon, marmurowa łazienka, wanna i oddzielny prysznic. W salonie kanapa i stolik kawowy.

    Pokoje dla niepalących.

    Codzienne sprzątanie pokoi.

    O wyżywieniu

    ALL INCLUSIVE

    Posiłki w głównej restauracji hotelu

    Śniadanie  07:30 - 10:00 (amerykański szwedzki stół)
    Późne kontynentalne śniadanie 10:00 - 11:00
    Lunch (szwedzki stół - kuchnia międzynarodowa) 12:30 - 14:30
    Kolacja (szwedzki stół - wieczory tematyczne i kuchnia międzynarodowa) 18:30 - 21:00
    Napoje w głównej restauracji: lokalne piwo i wino, woda, napoje chłodzące.
    Tawerna a la carte na plaży 12:00 - 15:30 i 19:30 - 21:30
    Klienci all inclusive otrzymują voucher ze zniżką 10% na obiad i wieczory tematyczne.

    Przekąski od 11.30 do 18.00 w barach przy basenie i na plaży
    Napoje od 11.00 do 18.00 w barach przy basenie i na plaży


    Bar na plaży: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (alkohole importowe - płatne), piwo, napoje bezalkoholowe, kawa z ekspresu, kawa rozpuszczalna, herbata
    Przekąski w barze na plaży: hamburgery, ciastka z serem, kiełbaski, pizza, ciastka ze szpinakiem, kanapki, słodycze itp.
    Lobby Bar (od 18:00 do 02:00 - dopłata po godzinie 24:00): lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (alkohole importowe - płatne), piwo, napoje bezalkoholowe, kawa z ekspresu, kawa rozpuszczalna, herbata
    Nocne przekąski 23:00 - 24:00 lobby bar: kanapki, ciasta i ciasteczka


    Bar przy basenie (od 11:00 do 18:00): lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (alkohole importowe płatne), piwo, napoje bezalkoholowe, kawa z ekspresu, kawa rozpuszczalna, herbata.
    Przekąski: kanapki, słodycze i ciastka (od 11.30 do 18.00)


    Dodatkowe usługi
    Kort tenisowy (z dziennym oświetleniem), siatkówka plażowa, centrum fitness - bezpłatnie
    Tenis stołowy - bezpłatnie
    Leżaki i parasole na plaży i przy basenie - bezpłatnie
    Ręczniki plażowe - za kaucją
    Tańce narodowe i muzyka na żywo - 1 raz w tygodniu.
    Mini-klub i animacja dla dzieci.
    Animacja 6 razy w tygodniu.

    Odległość od morza

    0 m


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel położony w Kavros, 4 km od Georgioupolis, ok. 20 km od Rethymno.

    Plaża

    *    Szeroka i piaszczysta bezpośrednio przy hotelu, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, dostęp do serwisu plażowego jest dodatkowo płatny, ręczniki plażowe za depozytem.  

    Zakwaterowanie

    *    206 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 3 budynkach bocznych; *    Typy pokoi: standardowe (jedna sypialnia); *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, telefon, mini bar (na zapytanie oraz dodatkowo płatny), sejf (płatny), telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem/WC, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, tawerna przy plaży, restauracja a'la carte (płatna); *    Główny bar, bar przy basenie, bar przy plaży.

    Wyżywienie

    *    HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; *    All inclusive - śniadania, obiady i kolacje; przekąski i słodycze w wybranych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach od godz. 11:00 - 24:00.

    Sport i rozrywka

    *    Basen główny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: siłownia, tenis, ping pong, siatkówka plażowa; *    Odpłatnie: oświetlenie i sprzęt do tenisa ziemnego,bilard, sporty wodne na plaży, masaże i zabiegi w centrum SPA.

    Dla dzieci

    *    Brodzik dla dzieci, specjalne animacje, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, w restauracji wysokie krzesełka dla dzieci, dostępne są łóżeczka dla niemowląt, na specjalne życzenie możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki do dziecka.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja w budynku głównym, pokój telewizyjny, mini market, sklep z biżuterią, Wi-Fi w lobby, raz w tygodniu wieczór z muzyką na żywo.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel oferuje wysoki standard zakwaterowania, jest świetnym punktem wypadowym do zwiedzania wyspy. Polecamy rodzinom z dziećmi, osobom starszym szukającym spokoju, a także osobom nastwionym na wypoczynek w bardzo dobrych warunkach.

    Strona internetowa

    *    www.mythos-palace.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    5

    Region

    Grecja/Kreta/Kavros

    Opinia 7islands

    Mythos Palace to doskonałe miejsce na rodzinne wakacje. Hotel oferuje przestronne pokoje umożliwiające wygodne zakwaterowanie, piękną, piaszczystą plażę przy hotelu oraz liczne atrakcje i udogodnienia dla dzieci, które sprawią, że spędzą tu Państwo niezapomniany urlop. Otoczenie egzotycznych ogrodów oraz długa plaża to idealne propozycje dla wielbicieli spacerów i odpoczynku wśród przyrody.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Kavros, ok. 4 km od miejscowości Georgioupolis, ok. 17 km od Rethymnonu, ok. 40 km od lotniska w Chanii.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Duży kompleks składający się z budynku głównego i 3 budynków bocznych rozmieszczonych na terenie dużego ogrodu, wyremontowany w 2010 r. W hotelu znajduje przestronne lobby z recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 3 bary. Odpłatnie: tawerna ? la carte na plaży, Internet Wi-Fi, mini market, kantor. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 206 przestronnymi i nowocześnie urządzonymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: mini bar (na zapytanie), sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe dostępem do dodatkowego basenu z możliwością 1 dostawki, junior sute z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadanie i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:00). W tawernie na plaży w godzinach 12:30-15:30 i 19:30-21.30 dostępny jest wybór dań ? la carte (dodatkowo płatne ,rabat 10 % dla klientów all inclusive). W barze na plaży i w barze przy basenie w godzinach 11:00-18:00 dostępne są przekąski oraz kawa i herbata. W wybranych barach w godzinach 11:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt), tarasy słoneczne, animacje dzienne i wieczorne, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, siłownia, stoły do brydża. Odpłatnie: centrum SPA (sauna, masaże, hammam, jacuzzi, salon piękności), sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), animacje dla dzieci, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka do dziecka (na zapytanie, dodatkowo płatna), łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.mythos-palace.gr / Tel.: 00 30 282 506 17 13


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    spokojnie, bezpośrednio nad morzem. Na zachodnim wybrzeżu Krety, do miejscowości Georgioupolis ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 300 m. Do miasteczka Rethymnon ok. 17 km. Do lotniska w Chanii ok. 45 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 100 km. Connected service w jez. polskim.

    Plaża

    bezpośrednio przy długiej, pięknej, szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole na plaży za opłatą (8,-Eur za zestaw/ 2 leżaki i parasole). Tawerna a la carte przy plaży (za opłatą).

    Wyposażenie

    komfortowy kompleks hotelowy (wyremontowany w 2011 roku) składa się z budynku głównego oraz bungalowów,  łącznie oferuje 206 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, windy, restauracja z tarasem serwująca dania w formie bufetu, mini market, sklep z biżuterią, basen ze słodką wodą. Parasole przeciwsłoneczne i leżaki przy basenie bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za kaucją (10,-Eur). www.mythos-palace.gr

    Kategoria lokalna

    A.

    Zakwaterowanie

    komfortowe, przyjemnie urządzone pokoje, wielkość pokoju ma charakter orientacyjny i obejmuje łazienkę oraz balkon lub taras. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): ok. 28 m2, klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, kanał muzyczny, mini bar (za opłatą), sejf (za opłatą), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (2-3B).  Pokoje dwuosobowe (2-3E): z tarasem, wspólny basen dla kilku pokoi. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S). Junior suity z widokiem na morze (2-3C): ok. 35 m2, sea front, w pierwszej linii od plaży, najbliżej morza, składają się z pomieszczenia z optycznie wydzielonym miejscem do spania, dodatkowo: szlafroki i kapcie, butelka wina, butelka wody oraz owoce w dniu przyjazdu.Junior Suite z widokiem na morze z prywatnym basenem (2-3F): ok. 35 m2, dodatkowo: szlafroki i kapcie, butelka wina, butelka wody oraz owoce w dniu przyjazdu. Suity z widokiem na morze z prywatnym basenem (2-3D): ok. 70 m2, pokój mieszkalny i sypialnia, dodatkowo: szlafroki i kapcie, butelka wina, butelka wody oraz owoce w dniu przyjazdu.

    Dzieci

    zintegrowany brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, program animacyjny. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    okazjonalnie animacje, muzyka na żywo lub przedstawienia dwa w tygodniu.

    Dostęp do internetu

    WLAN bezpłatnie.

    Sport

    w cenie: siatkówka plażowa, tenis stołowy, kort tenisowy, siłownia. Za opłatą: bilard, sporty wodne w szczycie sezonu na plaży oferowane przez lokalne agencje.

    Wellness

    centrum Spa za opłatą: masaże, sauna, łaźnia parowa, jaccuzi. Basen kryty bezpłatnie.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późniejsze śniadanie 10:00-11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11:00-24:00. Przekąski w godz. 12:00-18:00 i 22:00-24:00.

    Polecamy

    • hotel Mythos Palace świadczy usługi na wysokim poziomie
    • doskonale położony, w spokojnym miejscu tuż przy plaży
    • plaża odznaczona certyfikatem "Błękitna Flaga"
    • jedna z najdłuższych i najładniejszych plaż na wyspie
    • od wielu lat znajduje się w ofercie Neckermann'a
    • cieszy się dużym powodzeniem wśród  naszych klientów
    • zapewnia cudowny, spokojny i relaksujący wypoczynek
    • doskonałe miejsce dla rodzin, par, przyjaciół


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Na zachodnim wybrzeżu Krety, do miejscowości Georgioupolis ok. 4 km. Przystanek autobusowy oddalony ok. 300 m. Do miasteczka Rethymnon 18 km, 35 km od miasta Chania. Do lotniska w Heraklionie ok. 100 km.

    PLAŻA

    przy hotelu, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Oznaczona Błękitną Flagą. Leżaki i parasole na plaży bezpłatnie dla Gości z opcją all inclusive. Goście z wykupionymi 2 posiłkami za serwis plażowy płacą. Ręczniki plażowe dostępnę za opłatą depozytu.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Kompleks hotelowy (wyremontowany w 2011 roku) składa się z budynku głównego i 3 budynkow bocznych, położony przy jednej z piękniejszych plaż w spokojnej okolicy. Propozycja dla rodzin z dziećmi jak również par.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, bar główny Dionysos, bar przy basenie Blue Lagoon, bar na plaży Siroco, restauracja główna Bacchus, taverna Argo, kawiarnia grecka. Usługi pralni chemicznej, jubiler, sklep z pamiątkami.

    INTERNET

    WiFi na terenie hotelu w miejscach ogólnodostępnych bezpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, basen kryty, aerobik, aquagym (w morzu lub w basenie), pilates, joga, plażowa piłka nożna, tenis stołowy (ping pong), piłka wodna, rzutki, siłownia, dzienne programy animacyjne, programy rozrywkowe, okazjonalnie muzyka na żywo. odpłatnie: bilard, centrum Spa, masaże, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, mini disco, program animacyjny. Łóżeczko dla dziecka bezpłatnie na zamówienie przed wylotem. Za opłatą opiekunka do dziecka.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 206 pokoi. Pokoje typu standard garden view dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, w jasnych kolorach, drewniane meble w jasnych kolorach i modne tkaniny dają poczucie komfortu. Łazienki wykonane są z marmuru i są wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem, w pokojach TV/SAT, suszarka do włosów, odpłatny mini bar, klimatyzacja, sejf oraz balkon lub taras. Pokoje z bocznym widokiem na morze, wyposażone jak pokoje garden view za dodatkową opłatą. Pokoje typu junior suite sea view dodatkowo wyposażone w taras z widokiem na morze i zatokę Georgioupolis. Dodatkowo w pokojach część sypialniana z łóżkiem typu king size i część dzienna oraz kapcie i szlafrok, w dniu przylotu kosz owoców i butelka wina.

    WYŻYWIENIE

    HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne, przekąski w barze na plaży ( kanapki, hamburger, pizza, ciastka), przekąski w barze przy basenie ( kanapki, ciastka), nocna przekąska w lobby barze ( kanapki, ciastka). Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 11.00-24.00 w wyznaczonych barach. 10% zniżki do taverny a'la carte.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.mythos-palace.gr Kavros Apokoronou - Georgioupolis 73 007 Chania, Crete Greece* Telephone : +30 28250 61713, 61791, 61779

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych oraz podatku turystycznego. Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Mythos Palace
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Mythos Palace:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Mythos Palace!
    https://youtu.be/HMnZKpJQkF8

    Opinie o Hotelu Mythos Palace

    Mythos Palace - możliwości zakwaterowania:

    Room Executive Shared-Pool Terrace
    Deluxe Garden View DBL
    deluxe side sea view dbl
    junior suite double deluxe beachfront
    junior suite standard swimup-poolterrace
    standard double deluxe gardenview
    standard double deluxe lateralseaview
    standard double deluxe shared-poolterrace
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    standard singleuse deluxe
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Suita prywatny basen lazienka prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    Junior Suita prywatny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Suita prywatny basen lazienka prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras od strony ogrodu
    Junior Suita prywatny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
    Villa Private-Pool
    Suite Junior BeachFront
    Double Deluxe / Garden View
    Double Deluxe / Side Sea View
    Double Deluxe for Sgl / Garden View
    DZ/BkoT/Gartenblick
    DZ/BkoT/seitl. Meerbl.
    DZ/Ts/Executive Gem.-Pool
    DZ/BkoT/Gartenbl./Sparpre
    Room Deluxe SingleUse GardenView
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    EZ/BkoT/Gartenblick
    Junior Suite / Beach Front
    Junior suita z widokiem na morze
    Junior suita z widokiem na morze
    JunSuite/Ts/Pool/Seafront
    Juniorsuite/Bk/Beachfront
    Junior Suite / Swim-Up
    Double Executive / Mountain View / Sharing P
    Room Deluxe SideSeaView
    Willa z widokiem na morze
    Room Deluxe GardenView
    Suite Junior Private-Pool

    Mythos Palace - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Mythos Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00