cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
  • Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas, Teneryfa
1 / 16
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
25.08 - 02.09
już od 2864 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.12 - 16.12
już od 2302 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas
star 2

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
3.8 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Położony w spokojnej okolicy, z niską zabudową ładnie wkomponowaną w zieleń ogrodu. Skromny, lecz czysty i zadbany, zdecydowanie wart swojej ceny. Dobra baza wypadowa na lokalne wycieczki. Miła i profesjonalna obsługa, smaczne posiłki, duży basen, atrakcje dla najmłodszych oraz przestronne apartamenty pozwalają na spędzenie tu wygodnych, rodzinnych wakacji.

POŁOżENIE:

w południowej części wyspy, niedaleko małej, słonecznej miejscowości LAS GALLETAS, w tropikalnym ogrodzie, ok. 200 m od oceanu, ok. 12 km od Playa de Las Americas; ok. 15 km od portu lotniczego Reina Sofía; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

PLAżA:

Las Galletas, naturalna, piaszczysto-żwirkowa, czarny piasek, 1,5 km od hotelu; Playa de Las Americas, piaszczysta, 12 km od hotelu, dojazd publicznymi środkami transportu, zagospodarowana, parasole i leżaki płatne (10 EUR/dzień).

HOTEL:

dwugwiazdkowy superior, zbudowany w 1970 r., odnowiony w 2008 r., łącznie 130 studiów i apartamentów, 4 budynki 1-piętrowe, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; snack-bar przy basenie, ogród o powierzchni 3,5 ha; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), sejf w recepcji (15 EUR/tydz., kaucja: 10 EUR), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

dla maks. 3 osób, ok. 33 m², pokój dzienny z aneksem kuchennym, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna (kaucja za pilota: 20 EUR), telefon, lodówka, sejf (płatny: 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

dla maks. 4 osób, ok. 44 m²; wyposażenie jak w studio, z dodatkową sypialnią; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen, słodka woda, ok. 236 m², gł. 1,3-2,4 m, sezonowo podgrzewany, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; animacje dla dzieci i dorosłych, gimnastyka, łucznictwo, siatkówka, rzutki, bilard, tenis stołowy; pole golfowe ok. 6 km od hotelu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami głównymi - hamburgery, hot-dogi, lody, kanapki i naleśniki; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.30-22.30); wymagane noszenie opaski all inclusive (kaucja: 10 EUR).

KONTAKT:

0034/922783192, www.palia.es


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w niewielkiej miejscowości Las Galletas na wybrzeżu Costa del Silencio, otoczony dużym ogrodem. Do centrum miejscowości ok. 1 km. Przed hotelem znajduje się przystanek autobusowy. W odległości ok. 500 m od hotelu kilka sklepików i supermarket. Do lotniska Reina Sofia ok. 18 km.
Plaża:

Plaża Las Galletas piaszczysto-żwirowa z wulkanicznym, czarnym piaskiem oddalona ok. 1,5 km od hotelu. Leżaki i parasole - płatne (ok. 5 Eur/os.).
Do dyspozycji gości:

Hotel składa się z czterech 1-piętrowych budynków. Recepcja, restauracja, snack bar, taras słoneczny z leżakami i parasolami, basen (ze słodką wodą, podgrzewany zimą), brodzik dla dzieci, usługi medyczne (płatne), wypożyczalnia samochodów i rowerów (dodatkowo płatna). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatne ok. 7Eur/tydzień/os. + ok. 10Eur depozyt).
Pokoje:

W kompleksie znajduje się łącznie 130 pokoi. Wszystkie funkcjonalnie wyposażone, z łazienką, TV-sat (depozyt za pilota ok. 10 Eur), telefonem, sejfem (ok. 15 Eur/tydzień + 10 Eur depozyt), aneksem kuchennym (kuchenka elektryczna, lodówka), tarasem lub balkonem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie (na potwierdzenie).
Pokoje Studio (pow. ok. 33 m2) - dla max. 2 osób, pokój dzienny z 2 miejscami do spania i sofą.
Apartamenty z 1 sypialnią (pow. ok. 44 m2) - dla max. 4 osób, pokój dzienny z rozkładaną/wysuwaną sofą oraz osobna sypialnia.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (8:00-10:00), śniadania kontynentalne (10:30-11:30), lunch (13:00-15:00) i kolacje (19:30-21:30) w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski: hamburgery, kanapki, hot dogi, frytki, lody (11:30-22:30). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (12:00-22:30). Specjalne diety po uprzednim zgłoszeniu.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel zapewnia dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Pokazy, muzyka na żywo, wieczory tematyczne, konkursy, zabawy. Bezpłatnie: aqua aerobic, aerobik, tenis stołowy, rzutki, gimnastyka, łucznictwo, zajęcia taneczne, gry planszowe, karty. Płatne: bilard, nauka nurkowania.
Internet:

Wifi w hotelupłatne ok. 20 Eur/tydzień.
Kategoria lokalna:

***
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

TENERYFA

Wycieczki lokalne i atrakcje

Teneryfa w pigułce + wizyta w Loro Parku
To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt. CENA: ok. 74 EUR/os dorosła, ok. 46 EUR/dziecko do 11 lat.
Wulkan Teide + Masca
Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 EUR/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 46 EUR/os dorosła, ok. 39 EUR/dziecko do 11 lat.
La Gomera - druga Wyspa Kanaryjska
Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 92 EUR/os dorosła, ok. 46 EUR/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 78 EUR/os dorosła, ok. 23 EUR/dziecko do 11 lat.
Skarby Północy
Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 EUR/dziecko do 11 lat.
Katamaran Mustcat
3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 43 EUR/os dorosła, ok. 22 EUR/dziecko do 11 lat.
Siam Park
Siam Park to największy tematyczny park wodny w Hiszpanii, nawiązujący swoją architekturą do królestwa Tajlandii. Znajdziemy tu kilkanaście zjeżdżalni, w tym największą w Europie, o wysokości 28 metrów, plażę z białym piaskiem sprowadzonym z Portugalii i basen z największą sztuczną falą na świecie, sięgającą kilku metrów wysokości! Park jest czynny codziennie w godz. 10:00-17:00 w okresie zimowym i 10:00-18:00 latem. CENA: ok. 37 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
Loro Park
Loro Park to mieszanka ogrodu zoologicznego i botanicznego. Można tu zobaczyć tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny! Pokazy z udziałem delfinów, papug czy lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można zobaczyć jedno z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy, w Puerto de la Cruz. CENA: ok. 37 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
W przypadku wyboru dwóch parków Siam Park + Loro Park obowiązuje tzw. TWIN TICKET Cena: ok. 60EUR/os. dorosła, ok. 41,50 EUR/dziecko do 11 lat. Zakup biletów w tej ofercie dostępny tylko na miejscu u Rezydenta Rainbow.
Jungle Park
Rodzinny park atrakcji położony kilka kilometrów od Los Cristianos. Znajduje się tutaj tropikalna dżungla (75 000 m2), gdzie można spotkać lwy, tygrysy, krokodyle, a także ponad 300 innych niezwykłych gatunków zwierząt. Park słynie przede wszystkim z imponujących pokazów dzikich ptaków. CENA: ok. 24 EUR/os. dorosła, ok. 17,50 EUR/dziecko do 11 lat.
Trekking Masca
Trasa przez rozpoczynający się w miejscowości Masca wąwóz to najpiękniejszy szlak trekkingowy na Teneryfie. Zapierające dech w piersiach widoki, endemiczna roślinność i niemal pionowe skalne ściany będą nam towarzyszyć podczas trwającego ok. 4 godziny marszu. Wędrówkę zakończymy u wylotu wąwozu, gdzie mieści się ukryta wśród klifów Los Gigantes dzika plaża. Po orzeźwiającej kąpieli powrócimy statkiem do cywilizacji. CENA: ok. 46 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
Odkryj nurkowane
Nie trzeba umieć pływać, aby z nami zanurkować! Kurs Discover Scuba Diving z polskimi instruktorami w bazie nurkowej PADI to pierwszy krok, aby zostać licencjonowanym nurkiem. Nurkowanie odbywa się przy najpiękniejszej plaży południa Teneryfy - Las Vistas w Los Cristianos. CENA: ok. 100 EUR/os.
Dla aktywnych

Trekking
Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
Windsurfing i kitesurfing
Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
Przyroda

Playa del Duque - Costa Adeje
Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
Relaks

Nocne życie w Las Veronicas
Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
Kuchnia

La Caleta - mekka smakoszy
W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

Informacje ogólne
Waluta EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
Język urzędowy
hiszpański
Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 Eur, woda 1l - 1-1,5 Eur, piwo w barze od 1,5 Eur, kawa w kawiarni od 2 Eur, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 Eur do 5 Eur.
Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 Eur.
Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
W regionie
Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!
Sezonowość

Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Teneryfa

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1970 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie znajdują się restauracja, bar, wypożyczalnia samochodów i rowerów, basen. Urozmaicony program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

2 km od hotelu w Las Galletas. Publiczna, wulkaniczny piasek. Leżaki, parasole i materace - płatne.

pokoje

Wyposażone są w TV, telefon, sejf (płatny), lodówkę, aneks kuchenny, łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: studio dla max 3 os. , apartamenty dla max 4 os. (2 pokoje)

Wyżywienie

restauracja główna, bar All Inclusive (10:30-22:30) Formuła zawiera: śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (11:30-17:30) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna animacje

w cenie

animacje, aerobik, rzutki

płatne

tenis stołowy, koszykówka , łucznictwo

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:00

usługi dostępne w hotelu

Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- w miejscowości Las Galletas
- w południowej części wyspy, w tropikalnym ogrodzie
- ok. 12 km od Playa de Las Americas  
- 1,5 km od plaży
 

Plaża

- naturalna
- piaszczysto-żwirkowa
- bczarny piasek
- leżaki i parasole 10 EUR/dzień

Pokoje

Studio
- pokój dzienny, telefon,  TV Sat (kaucja za pilot, ok. 20 EUR)
- sejf (płatny, 3 EUR/dzień), aneks kuchenny ,
- łazienka (WC, wanna/prysznic) umeblowany taras lub balkon

Apartamenty:
- Wyposażenie jak w Studio, z oddzielną sypialnią

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne:
- basen ze słodką wodą, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki;
- animacje dla dorosłych, gimnastyka,
- łucznictwo, siatkówka, rzutki, tenis stołowy,
- pole golfowe ok. 6 km od hotelu.

Płatne:
- stół bilardowy, nauka nurkowania

Dla dzieci

- brodzik, animacje, krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie (8:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami głównymi - hamburgery, hot-dogi, kanapki i frytki, lody i naleśniki; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, soki owocowe i lody serwowane są w godz. 10:30-22:30.

Restauracje i bary

- Restauracja główna, snack bar przy basenie
 

Dodatkowe informacje

- punkt internetowy (ok. 6 EUR/10 min)
- sejf przy recepcji (15 EUR/tydzień)
- wypożyczalnia samochodów
- www.palia.es

Cena

-


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Palia don Pedro to hotel usytuowany w spokojnym miejscu, w kameralnej miejscowości Las Galletas. Polecamy osobom pragnącym spędzić wakacje na przepięknej Teneryfie za rozsądną cenę, a także jako doskonałą bazę wypadową do zwiedzenia wyspy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ogrodzie, w miejscowości Las Galletas, na wybrzeżu Costa del Silencio, około 1,5 km od wulkanicznej plaży
  • przestronne i funkcjonalne pokoje, smaczne wyżywienie (opcja All Inclusive), animacje
  • dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 2

KATEGORIA HISZPAŃSKA

**

Położenie

Hotel znajduje się na pd.-wsch. Wybrzeżu Teneryfy, w odległości 24 km od lotniska oraz 12 km od Playa de Las Americas. Około 1,5 km od hotelu znajduje się plaża.

HOTEL OFERUJE

Hotel składa się z dwupiętrowych budynków zlokalizowanych w ogrodzie o wielkości 3,5 ha. Do dyspozycji Gości jest recepcja czynna całą dobę, restauracja, bar, sala konferencyjna oraz sala telewizyjna. Leżaki i parasole przy basenie są bezpłatne, na plaży za dodatkową opłatą.

POKOJE

Hotel posiada 130 pokoi typu studio i apartamentów. Wyposażone są w łazienkę, TV, telefon, sejf (płatny) oraz aneks kuchenny z lodówką. Apartamenty składają się z pokoju dziennego i jednej lub dwóch sypialni (w zależności od wykupionego typu). Wyposażone są tak samo jak pokoje typu studio. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Wyżywienie

Formuła All inclusive zapewnia: śniadania (8.00-10.00), śniadania kontynentalne (10.30-11.30), przekąski i lody (11.30-15.30), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.30-21.30). Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są między 10.30 a 22.30. Między 19.30 a 22.30 dostępne są kanapki. Podczas obiadu i kolacji dostępne jest tylko 0.25 l wody i wina lokalnej produkcji.

SPORT I ROZRYWKA

Bezpłatnie Goście korzystać mogą z dużego basenu, strzelania z łuku, koszykówki, badmintona, siatkówki plażowej, tenisa, rzutek, tenisa stołowego oraz programu animacyjnego (uzależniony od sezony). Dodatkowo płatne są: bilard, kursy nurkowania w centrum nurkowym La Morena (w okolicy hotelu).

DZIECI

Dla dzieci przygotowani brodzik oraz mini klub Pali (4-12 lat, czynny tylko w sezonie).

NASZYM ZDANIEM

Hotel w przystępnej cenie oferuje smaczną kuchnię, miłą obsługę a przede wszystkim dogodną lokalizację. Stanowi idealną bazę wypadową do zwiedzania wyspy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas

3.9
polecam

Palia Don Pedro czysty hotel, fajna obsługa. Położony w małej miejscowości Las Galletas. My hotelu potrzebowaliśmy tylko do spania, bo zwiedzaliśmy wyspę wypożyczonym autem.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.9
3.7
polecam

Hotel przyzwoity jak na swój standard 3*. jak dla mnie, czyli osoby bardziej zwiedzającej Teneryfę, niż siedzącej w hotelu było ok. jedzenie dobre, pokoje na nocleg również w porządku. Palia don pedro nie jest dla osób nastawionych na rozrywkę, miejsce ogólnie dość spokojne, tak jak i miejscowość Las Galletas.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7
3.0
może być

Hotel Palia Don Pedro jest zdecydowanie dla ekonomicznego klienta, jeśli ktoś ma ograniczone fundusze a chce lecieć na Teneryfę i złapie dobrą cenę na ten hotel to może być ale musi wiedzieć że jest to bardzo podstawy standard. Pokoje słabe, jedzenie takie sobie, ogólnie hotel słaby.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.0
2.9
odradzam

Lokalizacja - jak sama nazwa - jest cicho i spokojnie. Za spokojnie. Wieczorami nie ma gdzie pospacerować. Jako baza wypadowa OK. Karaluchy - jeden wlazł mi do buta. Jeżeli wybierać atrakcyjną lokalizację - polecam Costa Adeje, jest pięknie, długi bulwar nad oceanem, i blisko do SiamPark. Ale i tak Teneryfa jest piękna.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
2.9
4.1
polecam

The food was really good. It is at level of 4 stars hotel. If you choose to rent a car - also the location of this hotel is OK. The only bad thing in this hotel was internet connection: no wireless(?!), only two PCs with internet where 10 minutes costs 1 Euro...

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1
5.0
zdecydowanie polecam

Dużo rozrywek organizowanych wieczorami, z rana przy basenie, w ciągu dnia na terenach do tego wyznaczonych. Polecam hotel osobom ceniącym spokój, co umożliwia dobór pokoju w odpowiedniej lokalizacji. Dużo wycieczek umożliwiających zwiedzenie całej wyspy. Czystość bez zastrzeżeń. Restauracja mogę porównać do hotelu 5 gwiazdkowego w Turcji, a przewyższa hotel 4 gwiazdkowy w Grecji. Mój pobyt w październiku był bardzo udany ze względu na wyjątkowe temperatury- tylko tam spotykane. Noce ciepłe umożliwiające dobry sen, w ciągu dnia temperatury do 30 stopni, wymarzone. Każdemu polecam za tak niską cenę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
2.7
może być

Zdecydowanie dla osób nastawionych na wynajęcie samochodu i zwiedzanie wyspy całymi dniami poza hotelem. Ja byłam bardzo zadowolona. Odradzam ciułającym cały rok na wymarzone wakacje pod palmami na złotym piasku. Zupełnie nie ten kierunek :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
2.7
4.9
zdecydowanie polecam

W skali do pieciu daje z czystym sumieniem 4,Doskonałe miejsce na wypady na całą wyspe. Polecam wypożyczenie auta i wyspa jest wasza.Wróciłem 3 dni temu. Polecam

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.0
zdecydowanie odradzam

wybraliśmy ten hotel m.in. kierując się ocenami na tym portalu. jakież było nasze zdziwienie gdy dotarliśmy na miejsce. Jakby zupełnie inny hotel. Jedyne co się zgadza z poprzednimi opiniami to wygląd zewnętrzny. Ogólnie to bród, smród i ubóstwo. Pokoje całkiem spore (2 pokoje z wyposażonym aneksem kuchennym) ale niestety brudne, niby są sprzątane ale to bardzie wygląda że kobitki przejadą szmatą dla uspokojenia własnego sumienia (zwłoki karaluchów przeleżały całe 2 tygodnie). W tym hotelu palą prawie wszyscy (nawet dzieci) więc wszędzie pety, smórd papierosów i przepełnione popielniczki. Basen ok, w miarę duży (jak na hotel) i nawet nie taka brudna woda. W pakiecie allinclusive napoje podawane są mikro kubeczkach, oczywiście jak zapłacisz!!! dostaniesz normalnej pojemności szklankę jak nie to lataj bo dają max po 2 drinki. Jedyny plus to bogaty program animacji, ale to tylko dzięki trójce ludzi którym na tym zależy. Największa porażka to jedzenie!!! To doskonałe miejsce dla modelek-anorektyczek, posiłki to woda lub wino i jakieś niejadalne odpadki. Jeżeli na obiad jest ryba to na kolację będą kluchy z pastą rybną (tą z obiadu) do wszystkiego tylko "frytki" smażone na oleju samochodowym który został wymieniony po 150 000 km. Już pierwszego dnia piloci ostrzegają że w hispanii jest kryzys i w związku z tym należy wszystkiego dobrze pilnować bo kradną. Okolica hotelu wygląda jak po przejściu epidemii. Walące się budynki, większość z banerami "for sale". większość lokali (sklepy, restauracje, obiekty sportowe) są zamknięte i grożą zawaleniem aż przykro patrzeć bo mogło by to być naprawdę fajne miasteczko na całoroczne wakacje. Ogólnie podsumowując nie polecam, zawiedzeni byli wszyscy, młodzi bo do najbliższego klubu jest kilkanaście kilometrów (2 miasteczka dalej), rodzice z dziećmi też bo dzieci marudzą na nudę i jedzenie, może emeryci byli by zadowoleni ale takich nie było. Jeszcze raz zastanówcie się 10x zanim wybierzecie ten hotel.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.0
4.9
zdecydowanie polecam

Właśnie wrócilismy z urlopu w tym hotelu. Obsługa super, animiatorzy rewelacyjni, odpoczęliśmy jak nigdy dotąd. Jedzenie bardzo dobre, każdego dnia duży wybór ryb i owoców morza. Polecam paellę gotowaną zwykle w niedzielę przez jednego z animatorów na tarasie przy basenie. Pycha! Ostrzegano nas, że były kiedyś kradzieże, podczas naszego pobytu nic takiego sie nie zdarzyło; myslę, że w turystycznych miejscach zawsze trzeba uważać i jak ktoś się boi to powinien wynająć sejf. Mamy zamiar tam wrócić!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    3.6
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Palia Don Pedro - Las Galletas:
3.7 / 6

Palia don pedro - las galletas - urocze miejsce 2008-07-17
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Szczerze polecamy hotel. Przede wszystkim jako świetna baza wypadowa na zwiedzanie Teneryfy. Obsługa...
więcej

5.3
\"hotel godny polecenia\" 2008-07-22
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo spokojne i przyjemne miejsce 2008-08-28
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Gorąco polecam wszystkim szukającym prawdziwego wypoczynku. Opieka rezydenta SUPER!!! Obsługa w rest...
więcej

5.7
Koszmarny hotel 2008-08-29
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.3
Polecam! 2008-09-08
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.7
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Przyjemny hotel w cichej okolicy. Polecam zwykłym osobą (nie pedancikom). Zawsze można się czegoś do...
więcej

5.0
Warty polecenia 2008-09-25
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel polozony z dala od zgielku miasta , cisza , spokoj . Personel hotelu jak i rezydent Rysio rew...
więcej

4.9
Godny polecenia 2008-10-07
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jak na wycieczke 7 dniowa na której bylismy jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. w recepcji 1 polka ,pok...
więcej

5.8
Porażka 2008-10-16
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    2.3

Hotel zasługuje co najwyżej na dwie gwiazdki. Przed wyjazdem sugerowałam się pozytywnymi opiniami o ...
więcej

2.1
Dobry hotel bez plaży 2008-12-20
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Doskonałe posiłki główne, smaczne wina, animatorzy rewelacja, słabiutki bufet przy basenie. Piękne m...
więcej

5.0
Nieporozumienie 2009-01-06
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.7
  • Obsługa
    2.5

Po raz pierwszy daje opinie na temat hotelu w internecie. ńie jestem wymagajacym klientem, wyjezdzam...
więcej

2.2
Jak na 3 gwiazdki bardzo bobra 2009-01-22
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.7

Hotel ten bardzo polecam dla wszystkich, blisko Oceanu jak i miasta. Z balkonu super widoki a zwłasz...
więcej

5.2
Hotel Palia Don Pedro 2009-01-26
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.3

Właśnie wróciliśmy z Tego "Hotelu". A raczej z senatorium. Ogólnie rzecz biorąc dramat. Średnia wiek...
więcej

2.8
Nie dla tych, ktorzy poraz pierwszy na wyspie 2009-02-28
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Udane wakacje! 2009-07-23
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.0
Postkomunistyczny hotel bez dostepu do plaży 2009-08-18
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    3.0

2.6
Polecam dla średnio wymagających 2009-08-27
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

4.1
Dla średnio wymagających. brak plaży 2009-09-24
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

3.3
Hotel w cichej miejscowości dla mniej wymagających 2009-10-04
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.3
Palia don pedro godne polecenia 2009-10-04
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.6
Miłe zaskoczenie! Jak najbardziej polecam 2009-10-07
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.3
Zdecydowanie nie polecam 2009-12-11
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Dobra opcja dla niewymagających 2010-01-10
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Hotel Palia Don Pedro 2010-02-02
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

1.8
Jak najbardziej polecam ten hotel 2010-03-08
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Polecam hotel 2010-03-21
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

zasluguje na 3 gwiazdki, znalezlismy w nim wszystko to co chcielismy. Czysto, spokojnie, duzo daja a...
więcej

5.5
Prawdą jest, że wróciłem do Palia don Pedro 2010-04-02
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.7

Byłem drugi raz w tym hotelu i nie pisałbym gdybym nie czytał opinii Pani V., a byliśmy w tym samym...
więcej

4.5
Bardzo udany pobyt, dobry hotel za taką cenę! 2010-04-30
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Naprawdę udane wakacje, przede wszystkim cena bardzo korzystna, a wcale nie takie dziadostwo, choć b...
więcej

5.1
Lato zimą 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel w spokojnej miejscowości,położony w dużym ogrodzie, kameralnie rozmieszczone 1-piętrowe pawilo...
więcej

5.6
Godny polecenia 2010-07-25
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel czysty bardzo nam się podobała obsługa i animatorzy, osobiście POLECAM wszystkim którzy mają d...
więcej

5.9
Rewelacja! 2010-07-28
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Rewelacyjny hotel. Basen a zaraz przy basenie scena wraz z barem gdzie odbywają się codzienne animac...
więcej

5.1
Cisza i spokój ale nie nie będziezsz się nudzić 2010-08-09
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Ten hotel to pomyłka 2010-08-15
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Wybraliśmy ten hotel m.in. kierując się ocenami na tym portalu. jakież było nasze zdziwienie gdy dot...
więcej

2.9
Niestety to najgorszy hotel w jakimkolwiek bylam 2010-09-11
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.5

Nie wyjezdzajcie tam!niestety to najgorszy hotel w jakimkolwiek bylam. jedzenie paskudne podawano po...
więcej

1.1
Polecam! 2010-09-29
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Ludzie wypisują głupoty o tym hotelu !! Wykupując tanie wczasy liczą na niewiadomo, jakie luksusy i ...
więcej

5.1
Dobry hotel 2010-11-09
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Fajny hotel za nieduże pieniądze 2010-12-25
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.3

Bardzo fajny hotelik ,może bez fajerwerków ale za naprawdę niewielka kasę to super gratka.Trafiają s...
więcej

4.6
Mile zaskoczony 2011-04-30
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.8

Jedynym mankamentem hotelu to czystość przy basenie i w barze. Bardzo dobra praca animatorów, codzie...
więcej

5.1
Fajny hotel 2011-08-11
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel 2 gwiazdkowy 2011-10-16
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    4.7

Polecam osobom niewymagajacym.pokoje czyste i duze bez klimy. basen w miare. jedzeneie dobre ale l...
więcej

4.1
Hotel wystarczający na tydzień - dobre położenie 2012-01-09
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel z bardzo dobrym jedzonkiem, opcja all na barze - wystarczająca. Położenie - dobra baza wypadow...
więcej

4.1
Wakacje w Palia 2012-08-31
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Przeciętny hotel z dobrymi animacjami 2012-09-29
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    3.5

pokój sprawia wrażenie dawnej komuny,stare meble,które juz dawno powinny być na śmietniku(podobno w ...
więcej

4.2
Wakacje w Palia Don Pedro 2013-04-09
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Piękna okolica, zielone latające papugi w ogrodzie 2013-07-20
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Dobry hotel jako baza wypadowa... 2013-08-18
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel 2 gwiazdkowy 2013-08-27
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.6
Palia don Pedro - wypoczynek w spokoju i ciszy 2013-09-12
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspaniałe wakacje na Teneryfie 2014-05-10
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Jeden z przyjemniejszych hoteli w których mieliśmy mozliwość spędzać nasz urlop. Mimo, że hotel posi...
więcej

5.5
Najgorszy hotel na Teneryfie! Omijajcie z daleka! 2015-02-04
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.7
Zdecydowanie odradzam 2015-08-21
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

Hotel to jedna wielka pomyłka. Jedzenie oceniam na 3+, pokoje na 1, obsługę na 1. Jeśli ktoś nigdy n...
więcej

2.1
Konrad i Natalia wrzesiń 2015 hotelik super! 2015-09-28
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Cudna wyspa, blisko i pysznie 2016-01-24
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Cisza, bogata zieleń i świetna załoga 2016-04-21
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Mam mieszane uczucia co do hotelu. 2016-10-22
Szczegóły oceny hotelu Palia Don Pedro - Las Galletas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.8

Palia Don Pedro - Las Galletas - możliwości zakwaterowania:

1 os. studio
2 os. studio
1 os. Apartament z 1 sypialnią
2 os. Apartament z 1 sypialnią

Palia Don Pedro - Las Galletas - Możliwości wyżywienia:


Palia Don Pedro - Las Galletas - miasta wylotu:


Palia Don Pedro - Las Galletas - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Palia Don Pedro - Las Galletas? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00