cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
  • Hotel Green Park, Teneryfa
1 / 52
Udogodnienia hotelu Green Park
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Green Park
star 3

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Green Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Green Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2018

Hotel Green Park w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

**

Region

Hiszpania/Teneryfa

Opis

Hotel dla mniej wymagających klientów, Funkcjonalne i przestronne apartamenty, Basen z tarasem do opalania, Dogodne położenie blisko lokalnych atrakcji, Dobry stosunek jakości do ceny,

Lokalizacja

w Golf del Sur, ok. 1, 5 km od plaży, w centrum miejscowości, w pobliżu sklepów, barów i restauracji, ok. 50 m od centrum handlowego Aguila Roja, niedaleko lotniska

Wyposażenie

restauracje - 1, bary - 1, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, ogród, sklep z pamiątkami, minimarket, sala konferencyjna, windy, internet, internet bezprzewodowy, wymiana walut, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne, brodzik dla dzieci.

Pokoje

aneks kuchenny, lodówka, sejf (płatny), telewizja (płatna), łazienka z wanną lub prysznicem, taras/balkon, sofa, stół, krzesła Typ pokoju - STUDIO - dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

Plaża

ok. 1,5 km od hotelu żwirowa, ze skalistym zejściem do morza, mała, brak leżaków i parasoli; ok. 5 km od hotelu plaża piaszczysta, ciemna w El Medano

Sport i fitness

tenis ziemny (płatny), mini golf (płatny), rzutki

Dla dzieci

brodzik, łóżeczko dziecięce (na zamówienie)

Wyżywienie

bez wyżywienia.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolacja w formie bufetu; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, W przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic. bagaż główny do 20kg + podręczny do 5kg. W przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia bagaż podręczny 10 kg max. wymiary 55x40x20cm (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji) W przypadku lotów liniami Wizz Air z Katowic bagaż podręczny 10 kg max. wymiary 55x40x23cm (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji) Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os. przez cały rok II. Wizz Air z Katowic - - bagaż rejestrowany do 20 kg - 550 zł/os/2 strony przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny). W przypadku hoteli na północy wyspy wyłącznie kontakt telefoniczny z przedstawicielem w języku polskim.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony na południowym wybrzeżu Teneryfy, ok. 400 m od pola golfowego Golf del Sur. Obiekt położony jest zaledwie ok. 10 minut drogi od lotniska i ok. 20 min od tętniącego życiem Playa de las Americas lub Los Cristianos. Restauracja, supermarket oraz przystanek autobusowy oddalone są o ok. 600 m od hotelu.
Plaża:
Hotel znajduje się ok. 1400 m od publicznej, niewielkiej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Do dyspozycji gości:
Recepcja, parking, rozległy kompleks 3 basenów, taras słoneczny, bar przy basenie, ogród.
Pokoje:
Niezbyt nowe, podstawowo wyposażone pokoje 2-osobowe (z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci) składające się z części sypialnianej oraz niewielkiego aneksu kuchennego. Wszystkie pokoje z łazienkami oraz balkonami. Ponadto w pokojach znajduję się lodówka, toster oraz TV-SAT.
Wyżywienie:
Bez wyżywienia. Istnieje możliwość dopłaty do śniadań lub do All Inclusive light (śniadanie 8:30 - 10:30), lunch (12:30 - 14:00), obiadokolacja (18:00 - 20:30). Przekąski (11:00 - 12:00 oraz 15:00 - 18:00). Napoje bezalkoholowe (słodkie napoje typu cola, fanta i woda) oraz alkoholowe (lokalne piwo i wino) serowowane w godzinach 10:30 - 20:30.
Internet:
Wi - Fi w ogólnodostępnych częściach obiektu (dodatkowo płatne).
Kategoria lokalna:
**
Strona www:
http://www.apartamentosgreenparktenerife.com/EN/hotel.html
Naszym zdaniem:
Proste pokoje w bardzo atrakcyjnej cenie, ze względu na położenie stanowią idealną bazę wypadową do samodzielnego eksplorowania wyspy.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.5/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/wyspy-kanaryjskie-teneryfa/green-park

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow Tours na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
TENERYFA - informacje ogólne Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę. Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu. Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny. Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR. Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR. Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora. Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych. Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady W regionie Teneryfa Teneryfa jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2) ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jest zarazem najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno - zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże i czarny i szary piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie również dumni ze swych tradycji i kultury, co lubią pokazywać przyjezdnym i stanowią prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych. Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Miejscowości te wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworzą ogromny teren hotelowo - rekreacyjny. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się całkiem ładne (sztuczne) plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek). Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, pubów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się całą dobę. Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalających mile spędzić czas poza hotelem. Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli n
Wycieczki lokalne
PARK NARODOWY DEL TEIDE i WIOSKA MASCA
Zapraszamy do zwiedzenia parku, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 km. Na północy wznosi się wielki stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. - najwyższy szczyt Hiszpanii i 3 najwiekszy oraz czynny wulkan na świecie. Krajobraz parku tworzą dziwne, różnokolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Wszystko to tworzy niesamowity kontrast do palm i piasku, osiągalnych zaledwie 30 km dalej. Na zakończenie wycieczki wizyta w wiosce Masca - malownicza i tradycyjna oraz niegdyś piracka wioska połozona pośród gór i bujnej rosliności Teneryfy. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze bardziej z bliska proponujemy wjazd kolejką na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.).
Cena wycieczki ok. 47 EUR/os. SIAM PARK
Największy tematyczny park wodny w Hiszpanii (pow. 18,5 ha), składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m (ósme piętro) - kończąca się tunelem w basenie pełnym rekinów, wodospady, sztuczne rzeki, tropikalna zieleń, mnóstwo basenów w tym 3 z podgrzewaną wodą oraz plaża z białym piaskiem przywiezionym z samej Portugalii. I jakby tego było mało, to na dokładkę, sztuczne fale do wysokości 3 m! Na miejscu bogate zaplecze gastronomiczne w postaci różnego rodzaju barów i restauracji, wypożyczalnia pontonów oraz sklepy z pamiątkami. Oryginalna architektura nawiązuje do dawnego królestwa Tajlandii "SIAM" i stąd też sama nazwa parku. Siam Park znajduje się w Playas de Las Americas, zjazd bezpośrednio z autostrady TF 1. Park wodny oferuje także bezpłatny transport turystów charakterystycznymi autobusami. Park jest czynny codziennie w godz. 10:00-17:00 w okresie zimowym i 10:00-18:00 latem.
Cena z własnym dojazdem: ok. 35 EUR/os. dorosła, ok. 20 EUR/dziecko 6-11 lat.
LORO PARQUE (Puerto de la Cruz)
Loro Parque znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz. Jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego - stał się on ostoją wielu zagrożonych wyginięciem gatunków, do tego egzotyczny ogród i przepiękna tropikalna zieleń czynią to miejsce obowiązkowym punktem pobytu każdego turysty. Tysiące ptaków, także żółwie, aligatory, małpy, goryle, tygrysy i potężne akwarium w którym zobaczyć można miedzy innymi rekiny, a także pingwinarium - widok tych pociesznych ptaków zawsze przykuwa uwagę. I na koniec pokazy tresury delfinów, papug i lwów morskich, które zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz - czynny codziennie. Park jest czynny codziennie w godz.10:00-18:45 (ostatnie wejście o godz. 16:00).
Cena z dojazdem zorganizowanym - ok. 47 EUR/os. dorosła, ok. 33 EUR/dziecko 6-11 lat, ok. 6 EUR/dziecko 2-5 lat. DOOKOŁA WYSPY
Pierwszym przystankiem na tej wycieczce będzie jedna z najbardziej charakterystycznych atrakcji Teneryfy - Los Gigantes - majestatyczne 600-metrowe skały wpadające do oceanu. Następnie przejedziemy północne wybrzeże do uroczej miejscowości Garachico, która niegdyś była bardzo ważnym portem Teneryfy. Podróż kontunuujemy w kierunku Orotavy - soczyście zielonej doliny z plantacjami bananów oraz z niewielkim miasteczkiem o tej samej nazwie leżącym u podnóża El Teide. Na uwagę w Orotavie zasługują również kamienice z charakterystycznymi dla Wysp Kanaryjskich drewnianymi balkonami. Następnym punktem programu będzie Icod de Los Vinos i słynne Drzewo Smocze.
Cena z lunchem ok. 73 EUR/os. dorosła.
SKARBY PÓŁNOCY
Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. Następnym przystankiem na naszej trasie będzie "kanaryjski Kraków", czyli La Laguna - pierwsza stolica Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisana na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Z La Laguny malowniczą drogą przejedziemy przez najbardziej niedostępny fragment Teneryfy - zielone góry Anaga - do najsłynniejszej plaży wyspy - Las Teresitas. Zwieńczeniem dnia będzie wizyta we współczesnej stolicy - Santa Cruz.
Cena ok. 50 euro, dziecko 35 euro.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow Tours na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

TENERYFA - informacje ogólne Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę. Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu. Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny. Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR. Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR. Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora. Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych. Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady W regionie Teneryfa Teneryfa jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2) ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jest zarazem najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno - zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże i czarny i szary piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie również dumni ze swych tradycji i kultury, co lubią pokazywać przyjezdnym i stanowią prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych. Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Miejscowości te wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworzą ogromny teren hotelowo - rekreacyjny. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się całkiem ładne (sztuczne) plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek). Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, pubów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się całą dobę. Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalających mile spędzić czas poza hotelem. Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli n

Wycieczki lokalne

PARK NARODOWY DEL TEIDE i WIOSKA MASCA
Zapraszamy do zwiedzenia parku, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 km. Na północy wznosi się wielki stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. - najwyższy szczyt Hiszpanii i 3 najwiekszy oraz czynny wulkan na świecie. Krajobraz parku tworzą dziwne, różnokolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Wszystko to tworzy niesamowity kontrast do palm i piasku, osiągalnych zaledwie 30 km dalej. Na zakończenie wycieczki wizyta w wiosce Masca - malownicza i tradycyjna oraz niegdyś piracka wioska połozona pośród gór i bujnej rosliności Teneryfy. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze bardziej z bliska proponujemy wjazd kolejką na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.).
Cena wycieczki ok. 47 EUR/os. SIAM PARK
Największy tematyczny park wodny w Hiszpanii (pow. 18,5 ha), składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m (ósme piętro) - kończąca się tunelem w basenie pełnym rekinów, wodospady, sztuczne rzeki, tropikalna zieleń, mnóstwo basenów w tym 3 z podgrzewaną wodą oraz plaża z białym piaskiem przywiezionym z samej Portugalii. I jakby tego było mało, to na dokładkę, sztuczne fale do wysokości 3 m! Na miejscu bogate zaplecze gastronomiczne w postaci różnego rodzaju barów i restauracji, wypożyczalnia pontonów oraz sklepy z pamiątkami. Oryginalna architektura nawiązuje do dawnego królestwa Tajlandii "SIAM" i stąd też sama nazwa parku. Siam Park znajduje się w Playas de Las Americas, zjazd bezpośrednio z autostrady TF 1. Park wodny oferuje także bezpłatny transport turystów charakterystycznymi autobusami. Park jest czynny codziennie w godz. 10:00-17:00 w okresie zimowym i 10:00-18:00 latem.
Cena z własnym dojazdem: ok. 35 EUR/os. dorosła, ok. 20 EUR/dziecko 6-11 lat.
LORO PARQUE (Puerto de la Cruz)
Loro Parque znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz. Jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego - stał się on ostoją wielu zagrożonych wyginięciem gatunków, do tego egzotyczny ogród i przepiękna tropikalna zieleń czynią to miejsce obowiązkowym punktem pobytu każdego turysty. Tysiące ptaków, także żółwie, aligatory, małpy, goryle, tygrysy i potężne akwarium w którym zobaczyć można miedzy innymi rekiny, a także pingwinarium - widok tych pociesznych ptaków zawsze przykuwa uwagę. I na koniec pokazy tresury delfinów, papug i lwów morskich, które zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz - czynny codziennie. Park jest czynny codziennie w godz.10:00-18:45 (ostatnie wejście o godz. 16:00).
Cena z dojazdem zorganizowanym - ok. 47 EUR/os. dorosła, ok. 33 EUR/dziecko 6-11 lat, ok. 6 EUR/dziecko 2-5 lat. DOOKOŁA WYSPY
Pierwszym przystankiem na tej wycieczce będzie jedna z najbardziej charakterystycznych atrakcji Teneryfy - Los Gigantes - majestatyczne 600-metrowe skały wpadające do oceanu. Następnie przejedziemy północne wybrzeże do uroczej miejscowości Garachico, która niegdyś była bardzo ważnym portem Teneryfy. Podróż kontunuujemy w kierunku Orotavy - soczyście zielonej doliny z plantacjami bananów oraz z niewielkim miasteczkiem o tej samej nazwie leżącym u podnóża El Teide. Na uwagę w Orotavie zasługują również kamienice z charakterystycznymi dla Wysp Kanaryjskich drewnianymi balkonami. Następnym punktem programu będzie Icod de Los Vinos i słynne Drzewo Smocze.
Cena z lunchem ok. 73 EUR/os. dorosła.
SKARBY PÓŁNOCY
Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. Następnym przystankiem na naszej trasie będzie "kanaryjski Kraków", czyli La Laguna - pierwsza stolica Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisana na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Z La Laguny malowniczą drogą przejedziemy przez najbardziej niedostępny fragment Teneryfy - zielone góry Anaga - do najsłynniejszej plaży wyspy - Las Teresitas. Zwieńczeniem dnia będzie wizyta we współczesnej stolicy - Santa Cruz.
Cena ok. 50 euro, dziecko 35 euro.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

2 Hiszpania/Teneryfa

Kategoryzacja hotelu

kat. lokalna: 2 klucze kat. EximTours: 2*  

Położenie

- Golf del Sur - ok 500 m od plaży - ok 400 m od mariny - ok 8 km od lotniska

Plaża

- piaszczysto-żwirowa, wulkaniczna

Pokoje

- przestronne pokoje typu studio - TV-SAT (płatna do 31.10.2017, od 1.11.2017 bezpłatna) - telefon - wyposażony aneks kuchenny - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów - wymagany depozyt) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - basen z tarasem słonecznym - leżaki i parasole przy basenie - ogród płatne: - tenis stołowy

Dla dzieci

- brodzik

Wyżywienie

Self Catering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania, kolacje All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 22:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - snack bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- 563 pokoje - lobby z recepcją, parking, winda - sejf w recepcji (za opłatą) - mini market - bezprzewodowy internet w lobby (płatny)

Bagaż

Lato 2017 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 160 zł/osobę (max. 56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 458 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 370 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) - 32 kg - 572 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 484 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Zima 2017/18 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 300 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 210 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 370 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-15.03)/ 458 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 460 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 372 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) - 32 kg - 484 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-15.03)/ 572 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 574 PLN (wyloty od 16.03 - 15.04)/ 486 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 310 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Norwegian) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 170 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


TOP Touristik

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony jest w Golf del Sur, zaledwie 500 m od najbliższej plaży i kilometr od plaży piaszczystej. Sklepy, bary i restauracje znajdują się w bezpośrednim sąsiedztwie. Odległość do lotniska Tenerife South wynosi około 8 km.

Wyposażenie

Hotel apartamentowy oferuje 125 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Do dyspozycji gości jest kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, bar i pub. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście mogą skorzystać z pralni.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. W pokoju znajduje się sejf. Na wyposażeniu aneksu kuchennego znajduje się lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). W łazience znajduje się prysznic.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak boccia, golf i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w hotelu apartamentowym. Narty wodne i nurkowanie dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Serdecznie zapraszamy zarówno naszych dłużej, jak i nieco krócej pozostających gości, do skorzystania z ekskluzywnych udogodnień hotelu, wśród których znajdują się tenis stołowy i squash, jak również za opłatą bilard. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z solarium. Zespół animatorów obiektu zadba o program rozrywkowy dla małych i dużych gości.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

All inclusive

Śniadanie, lunch i kolację goście mogą zamawiać z karty w bufecie. Ponadto, wybór lokalnych napojów bezalkoholowych i napojów alkoholowych (piwo i wino) jest dostępny w godzinach od ok. 10:30 do ok. 21:00.

Karty kredytowe

W hotelu apartamentowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:

- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 

- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 

Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.

Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.

W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.

Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.

W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*) .

+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.

+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.

+ Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.

+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 

++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.



*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.

Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.

Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:

www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf


Ecco Holiday X

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Hotel apartamentowy oferuje 125 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Do dyspozycji gości jest kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, bar i pub. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście mogą skorzystać z pralni.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. W pokoju znajduje się sejf. Na wyposażeniu aneksu kuchennego znajduje się lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). W łazience znajduje się prysznic.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak boccia, golf i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w hotelu apartamentowym. Narty wodne i nurkowanie dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Serdecznie zapraszamy zarówno naszych dłużej, jak i nieco krócej pozostających gości, do skorzystania z ekskluzywnych udogodnień hotelu, wśród których znajdują się tenis stołowy i squash, jak również za opłatą bilard. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z solarium. Zespół animatorów obiektu zadba o program rozrywkowy dla małych i dużych gości. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

Karty kredytowe

W hotelu apartamentowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.


Mapa Hotelu Green Park
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu Green Park

Green Park - możliwości zakwaterowania:

studio standard balcony or terrace
studio singleuse standard balcony or terrace
Pokój jednoosobowy
Studio dla dwóch osób z mozliwością 1 dostawki

Green Park - Możliwości wyżywienia:


Green Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Green Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00